|
|
#3631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
widze że dobrze trafiłam... ja też dziewczyny do was się przyłączę
Nie mam problemów z objętością włosów, chociaż ostatio troche za dużo mi ich wypada, dlatego próbuję już wszystkich mazideł/odżywek itd. które w jakikolwiek sposób poprawilyby kondycję moich włosów. Jestem straszną maniaczką, mam włosy juz teraz prawie do talii, ale 2 miesiace temu popłakałam się po powrocie od fryzjera bo pani podcięła mi uwaga... AŻ 4 cm... teraz wydaje się to śmieszne - wtedy było dla mnie istną tragedią !!
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz kopłam dentyste bo powiedział, ze nie bedzie bolec a bolało, oj mama była zła ![]() a raz trzymały mnie 2 pielęgniarki a ja i tak uciekłam a mama mnie przez pół miasta goniła wkoncu sie poddała i wróciłysmy do domu |
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Zadomowienie
|
Queen Doll, musisz w takim razie podać imię, wiek i trochę informacji o sobie
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
najlepszy jest olej kokosowy
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Queen Doll
4 cm to nie tak duzo, choc wiele jak ktoś stara się zapuszczać.... ja juz nie ufam fryzjerom od odtataniej wizyty.... to była moja ostatania w życiu teraz ufam tylko mamie![]() Mirelka diebeł z Ciebie mały Ja w stosunku do obcych zawsze grzeczna byłam![]() ja tu dziaj znalazłam śliczne, wygodne brązowe buciki... a tu buu jako zima nie powinnam w ciepłych brazach sie nosić
|
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Quen Doll fakt powiedz cos więcej o sobie:P |
|
|
|
|
|
#3637 |
|
Rozeznanie
|
Imię : Ewunia Wiek: hmm ile to będzie... jakies 15 jeszcze chyba
no cóż, w ogóle cała moja przygoda z tym 'włoso-maniactwem' zaczęła się od wątku na tym właśnie forum, dotyczącym stylu tak zwanych american girls... podaję wam linka tutaj do tego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233267 Byłam baardzo zafascynowana tymi dziewczynami i zaczęłam wreszcie się czesać. Swojego czasu byłam także maniaczką opasek do włosów.. mam ich chyba 20. Większość jest z jakimiś cekinami, kryształkami lub po prostu jest srebrna/złota. Lubię świecidełka, szczególnie we włosach bo to sie kojarzy z koroną ...
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to powiedz czym się interesujesz (poza włosami )czy masz zwierzęta jak tak to jakie i pochodzenie nicka
|
|
|
|
|
|
#3639 |
|
Rozeznanie
|
rówieśniczkę
chyba o to Ci chodzilo... zwierząt niestety nie mam nowy dom i po prostu nie ma warunków dla pieska albo kotka, a uwierz mi, że naprawde bardzo bym chciala takiego malutkiego yorka albo maltańczyka ale to póki co jedynie marzenia... a pochodzenie nicka, no więc ja mam jeszcze totalnego pie... na punkcie Nicole z Pussycat Dolls - dziewczyny w zespole podobno mówią do niej Queen Doll, wiec dodalam takiego nicka
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to juz wiemy wszystko, jeszcze jak Virka wpadnie to powita cię prawnie
|
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Rozeznanie
|
no dobrze
to będę czekać z niecierpliwością
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja oprócz bycia włosomaniaczką, jestem też rasową kotomaniaczką i Wam te wszystkie kotki podprowadzę. Wszystkie są cudne. Dla mnie to nawet te brudne i zapchlone są piękne. Najchętniej przygarnęła bym wszystkie. Szkoda, że to niemożliwe![]() Cytat:
Mirelko- inne czarownice się zlecą- no worries
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie gwiazdeczki
Witaj Ewuś i Ilonko na naszym skromnym wątku ![]() Nicki jaką Ty masz cudną cere kobieto ![]() Virtual nie zostawiaj nas Eyna rozkoszny koteczek ![]() Miałam dziś się troszkę uczyć, ale nauka pozostała tylko na etapie planowania ![]() Dół mnie złapał ogromny A to przez to, że tak naprawdę nie wiem co bym chciała robić w życiu. Obecna praca zakończy się tylko na praktykach - jestem tego pewna. Chciałabym spróbować pracy w agencji reklamowej, ale teraz już sama nie wiem czy się do tego nadaje, bo z racji studiowanego kierunku nie orientuje się w zagadnieniach marketingowych i delikatnie mi zasugerowano (albo ja to tak odebrałam), że brak mi kreatywności. Obecny kierunek studiów jak najbardziej mi nie odpowiada i na myśl o pisaniu pracy magisterskiej robi mi się nie dobrze. Jakoś ostatnio nie mam ochoty na przyswajanie wiedzy z dziedziny hr i podczytuje książki z marketingu. Do tego doszły włosy (znowu więcej znajduje na grzebieniu Najchętniej to położyłabym się do łóżka i nigdy z tamtąd nie wstawała. Przepraszam, ale musiałam się gdzieś wypisać
|
|
|
|
|
#3645 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
I znalazłyśmy kompromis - wiązała mi z tyłu gumką te włosy znad czoła, a reszta rozpuszczona... Uwielbiałam tą fryzurkę ![]() Cytat:
A dalej, hm... wiesz, jakoś samo poszło, nawet nie bardzo zwracałam uwagę na to, że są coraz dłuższe, nie miałam żadnego celu wyznaczonego, po prostu rosły i już, a ja im nie przeszkadzałam zero cieniowań, pasemek, i innych zabiegów, po prostu - zero fryzjerów No właśnie, to samo miałam napisać ![]() Witam nowe twarzyczki |
||
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam w maleńkim sklepie ze zdrową zywnością na osiedlu Żabiniec. Daje tam korepetycje dzieciaczkom i wracając zobaczyłam ten sklep. Wpadłam do środka, rozglądałam się jak szalona i znalazłam
![]() Maseczkowanie wyszło dobrze Na drugi dzień trzy razy nałożyłam na głowe szampon czarna rzepa Joanny, potem olej na końcówki. Niestety, tu mnie poniosło i na końcówki dałam oleju za dużo... wyglądały jakbym eksperymentowała z żelem czy brylantyną Ale to wina braku wprawy. Włosy są mięciutkie i sprężyste, łuski włosów wydają się podomykane.Do ciała ale stosuję też do twarzy )Cytat:
A co studiujesz? Ja, podobnie jak Ty marze o pracy w agencji reklamowej. Mój kierunek nie do końca mnie do tego przygotowuje i postanowiłam zrobić studia podyplomowe z marketingu i reklamy na Akademii Ekonomicznej. Nie załamuj się i pomyśl o jakimś dodatkowym kursie, który pomoże Ci robić to, o czym marzysz Aha... koniecznie się wyśpij i poleniuchuj! Nicki-bardzo ładna z Ciebie dziewczyna I te włosy
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie gdzies miotły zapodziały |
|
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zasoby ludzkie właśnie na tejże uczelni Też myślałam o podyplomowych, więc możliwe, że się kiedyś tam spotkamy Mogłam wybrać specjalność marketing Nie wiem co mnie popchnęło do wyboru obecnego kierunku. Nagorsze jest to, że w chwili obecnej sama nie wiem czego chce![]() A Ty co studiujesz i gdzie?
|
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych
|
|
|
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj, ale tu pustawo...
![]() Cytat:
![]() Dół mnie złapał ogromny A to przez to, że tak naprawdę nie wiem co bym chciała robić w życiu. Obecna praca zakończy się tylko na praktykach - jestem tego pewna. Chciałabym spróbować pracy w agencji reklamowej, ale teraz już sama nie wiem czy się do tego nadaje, bo z racji studiowanego kierunku nie orientuje się w zagadnieniach marketingowych i delikatnie mi zasugerowano (albo ja to tak odebrałam), że brak mi kreatywności. Obecny kierunek studiów jak najbardziej mi nie odpowiada i na myśl o pisaniu pracy magisterskiej robi mi się nie dobrze. Jakoś ostatnio nie mam ochoty na przyswajanie wiedzy z dziedziny hr i podczytuje książki z marketingu. Do tego doszły włosy (znowu więcej znajduje na grzebieniu Najchętniej to położyłabym się do łóżka i nigdy z tamtąd nie wstawała. Przepraszam, ale musiałam się gdzieś wypisać [/quote] |
|
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kwestia wprawy Czyli można wnioskować, że mamy kolejną fankę OK![]() BTW: good morning everyone życzę wszystkim miłego dnia
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() ja dzis spałam do 11:30 |
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
To ty tez nie bylas jeszcze w kosciele
Myslałam ze tylko ja ![]()
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
I wzajemnie
![]() Grzeszysz dziewczyno
|
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko Ty
![]() Ja sobie pofolgowałam do 10 nie ma to jak sie porządnie wyspać
|
|
#3656 |
|
Rozeznanie
|
oj tam, nie grzeszy... ja tez dzisiaj tak długo spałam
a do kościoła nie mam najmniejszego zamiaru iść - chociaż niestety muszę, bo nasz genialny ksiądz wymyślił sobie, że wszyscy którzy będą bierzmowani w maju muszą co tydzień chodzic do kosciola po podpis, który otrzymuje sie po mszy... Mało tego! Co miesiąc mamy chodzić do spowiedzi - i za to też zbieramy podpisy. To żenująca próba wymuszenia na młodych ludziach chodzenia do kościoła, sama zastanawiam się po co ja tam idę kiedy w ogóle nie czuję takiej potrzeby. Wydaje mi się to po prostu idiotyczne... że podpisy w książeczce świadczą o dojrzałości. M. in. dlatego wprost niecierpię chodzić do kościoła.
|
|
|
#3657 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkie "stare " i "nowe" włosomaniaczki.
Miałam do nadrobienia 5 stron. Wczoraj cały dzień spędziłam na ogrodzie,,ale jestem z siebie dumna zrobiłam ławeczki i stolik dla synka i drabinke do wchodzenia (trochę pomagał mi tato) .Jak to wszystko pomaluje i ustawie na ogrodzie to na 100% uracze Was fotkami ![]() Żałuje tylko ,że nie mam dużo czasu ,żeby z wami siedzieć.Mało sie udzielam ,ale jak mam chwile to czytam i staram sie być na czasie z wiadomosciami
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie
![]() Też wstałam właściwie niedawno, ale tradycyjnie niewyspana. Podpisy od księdza? Moja koleżanka niewierząca podrabiała te podpisy.. Ale też uważam, że nie jest to mądre. Przychodzenie na mszę, żeby odsiedzieć godzinkę i mieć "zaliczoną" nie ma żadnej wartości.
|
|
|
#3659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet się nie wybieram ![]() nigdzie dzis nie ide ![]() Cytat:
jeszcze dłużej bym spała gdyby mnie swinki i mama nie obudziłyCytat:
|
|||
|
|
|
|
#3660 |
|
Zadomowienie
|
Witam już popołudniu ale nadal z łóżka... błogosławie tym samym wynalazcom laptopów
Queen Doll u mnie w parafii jest tak samo, że Ci do bierzmowania co idą muszę mieć wpisy w specjlnej ksiażeczce.... ja tego także nie pochwalam. Sakrament Bierzmowania jest Sakramentem dojrzałości chrześcijańskiej... i nie wiem co to za głupi zwyczaj, że trzeba akurat przystapić w tym wieku, jeśli w tym kierunku nie czujemy się dojrzali. Ja teraz z perspektywy lat widzę na moim przykładzie. Jak była bierzmowana chodziłam do kościoła bez przymusu... ale do dojrzałości mi było daleko, a sakrament spłynął po mnie jak po kaczce... myśle że do tego powinno się dojrzeć i bierzmować tylko wówczas jak by się miało taką potrzebę. Również myślę to samo o sakramencie małżeństwa... jesli ktoś np. nie wierzy w Boga to za groma nie rozumiem czemu przed nim ślubuje, równie dobrze mógłby składać przysięge przed księżycem... to żałosne. Dori1981 to Ty zdolna jesteś niesamowicie Już czekam z niecierpliwością na zdjęcia Mi zawsze sie marzył ogród... ale wygląda na to że nic z tego... mieszkanie w bloku... ale niedaleko są ogródki działkowe... więc może chociaż tak dostaniemy kawałek Nie ma to jak świeże warzywka i owoce z ogródka![]() Ja też jeszcze nie byłam w kościele... już w krem mi weszło że chodze na 18 przynajmniej moge sie wyspać![]() Ja też za duzo zawsze nakładam olejku na końcówki, ale wtedy nie wychodze z domu, wiec nie jest źle... bo zawsze mam wrazenie, że nie dokładnie wszytkie koncówki pokryłam więc dodaje jeszcze To i tak bez różnicy jak się ma turban na głowie![]() Miko każdy raz na jakiś czas ma mega doła i nie wie gdzie i co ze sobą zrobić Ja już od pierwszego roku studiów przechodze takie fazy... teraz głupia przed samym licencjatem dziennych na zaoczne się przeniosłam ale juz nie mogłam fizycznie i psychicznie i nic mi nie szło... tak to jest jak sie studiuje bez powołania. Nie martw sie minie.... probuj wszytkiego , jak nie ta praca to inna, masz całe życie A dziękuje co do komentarza o mnie ale... uwierz mi że nie chciałabyś miec takiej skóry, to moja najwieksza zmora, teraz może i wyglada w miare, ale musze unikać słóńca, non stop peelingi kremy rozjasniace i mega duze filtry... mam bielactwo, wiec nie oplalam sie rownomiernie, mam białe plamy na ciele itd. cholerstwo niesamowite... ale twarz już praktycznie mam prawie bez barwnika jak albinosi![]() Porcelainnn dziekuje ![]() Dziewczyny chyba jutro ide na zakupy i nie wiem co kupić... co wypadałoby mieć w swojej garderobie jesli jest się młodą dziewczyną (mam dopiero niecałe 22 lata ) i bedzie sie pracowało w biurze (oby mnie przyjeli ) Nie chce żadnych takich zakietów strasznych... a na takiej modzie sie nie znam... nie wiem co wypada, a co by wygladalo już za luzacko... hm
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

Nie mam problemów z objętością włosów, chociaż ostatio troche za dużo mi ich wypada, dlatego próbuję już wszystkich mazideł/odżywek itd. które w jakikolwiek sposób poprawilyby kondycję moich włosów. Jestem straszną maniaczką, mam włosy juz teraz prawie do talii, ale 2 miesiace temu popłakałam się po powrocie od fryzjera bo pani podcięła mi uwaga... AŻ 4 cm... 

Dzisiaj byłam na mieście i do obuwniczego wpadła poirytowana matka z jakaś dziewczynka ok 7-8 lat

bo ja oprócz bycia włosomaniaczką, jestem też rasową kotomaniaczką i Wam te wszystkie kotki podprowadzę. Wszystkie są cudne. Dla mnie to nawet te brudne i zapchlone są piękne. Najchętniej przygarnęła bym wszystkie. Szkoda, że to niemożliwe

A to przez to, że tak naprawdę nie wiem co bym chciała robić w życiu. Obecna praca zakończy się tylko na praktykach - jestem tego pewna. Chciałabym spróbować pracy w agencji reklamowej, ale teraz już sama nie wiem czy się do tego nadaje, bo z racji studiowanego kierunku nie orientuje się w zagadnieniach marketingowych i delikatnie mi zasugerowano (albo ja to tak odebrałam), że brak mi kreatywności. Obecny kierunek studiów jak najbardziej mi nie odpowiada i na myśl o pisaniu pracy magisterskiej robi mi się nie dobrze. Jakoś ostatnio nie mam ochoty na przyswajanie wiedzy z dziedziny hr i podczytuje książki z marketingu. Do tego doszły włosy (znowu więcej znajduje na grzebieniu
Najchętniej to położyłabym się do łóżka i nigdy z tamtąd nie wstawała. Przepraszam, ale musiałam się gdzieś wypisać
Ale to wina braku wprawy. Włosy są mięciutkie i sprężyste, łuski włosów wydają się podomykane.

M. in. dlatego wprost niecierpię chodzić do kościoła.
ale... uwierz mi że nie chciałabyś miec takiej skóry, to moja najwieksza zmora, teraz może i wyglada w miare, ale musze unikać słóńca, non stop peelingi kremy rozjasniace i mega duze filtry... mam bielactwo, wiec nie oplalam sie rownomiernie, mam białe plamy na ciele itd. cholerstwo niesamowite... ale twarz już praktycznie mam prawie bez barwnika jak albinosi