Panny Młode 2009 cz.II - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-06, 18:30   #2341
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hej
cieszymy sie razem z Toba i co to za 99.99 % ..... chce tu słyszec 100% , a nawet 1000000 %

a co do zespołu to widzę , że Jureczek będzie u Was grać no no
A co, znasz?

Pisze, ze na 99,999999%, bo cos moi rodzice kreca nosami... Oni juz chyba sami nie wiedza czego chca. Najpier sami mnie wyganiali a jak juz przyszlo co do czego to mowia nie. No i nie wiem czy z czasem TZ sie nie rozmysli

U nas mimo, ze mailem kamerzysta mowil, ze wezmie ok 1500 zl to po przyjsciu i obejzeniu folmow zaspiewal 2100 i nie wiem dlacego. Zapomnialam sie go o to zapytac... . 200 zl doplacilibysmy mu za wysiegnik, ale zrezygnowalismy z tej opcji. Juz wolimy doplacic te 200 np. za nagranie jednego filmu w wersji HD, bo ponoc w przyszlym roku maja w to "wejsc"

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 18:31   #2342
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
zdecydowalismy sie na tego fotografa bo mial o wiele wiele lepsza oferte za ta sama cene ten fotograf ktorego wybralismy robi okolo 500 zdjeci ktore pozniej zamienia tez na czarno bialo wiec wsumie az 1000 no i zostaje do 1:30 w nocy natomiat ten drugi fotograf w ofercie mial tylko 200 zdje i wyjezdzala zaraz po plenerze .... dodam ze nasz fotograf robi w plenerze 100 zdjec a drui 30 .... wiec tak jak juz zauwazylas zdjecia maja bardzo do siebie podobne ale oferty jednak inne i to zawarzylo na naszej decyzji
no zdjęcia bardzo łądne ale faktycznie lepej wziąć tego co robi więcej zdjęć bo to nie zaważy na ich jakości

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 18:36   #2343
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
A co, znasz?

Pisze, ze na 99,999999%, bo cos moi rodzice kreca nosami... Oni juz chyba sami nie wiedza czego chca. Najpier sami mnie wyganiali a jak juz przyszlo co do czego to mowia nie. No i nie wiem czy z czasem TZ sie nie rozmysli

U nas mimo, ze mailem kamerzysta mowil, ze wezmie ok 1500 zl to po przyjsciu i obejzeniu folmow zaspiewal 2100 i nie wiem dlacego. Zapomnialam sie go o to zapytac... . 200 zl doplacilibysmy mu za wysiegnik, ale zrezygnowalismy z tej opcji. Juz wolimy doplacic te 200 np. za nagranie jednego filmu w wersji HD, bo ponoc w przyszlym roku maja w to "wejsc"
hehe a znam

a co do rodziców, to pewnie jeszcze do nich nie dociera, ze coreczka juz meza bedzie miala... podobna sytuacja byla z rodzicami TZ-ta, ale juz jest oki
oj trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze potoczylo

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 18:37   #2344
jaga_2001
Zakorzenienie

zaaaabcia, zdjecia fajne, no i pewnie, ze warto wziac kogos, kto dluzej posiedzi i nacyka wiecej zdjec.

Nasz fotograf wywolyje 200 zdjec z reportazu 13x18, czyli takie jak do albumu weselnego i 60 zdjec z pleneru. Ale dostaniemy plytke, na ktorej bedziemy miec ok 800-1200 zdjec.

Zottel, sliczna sukienka.

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-06, 18:39   #2345
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
hehe a znam

a co do rodziców, to pewnie jeszcze do nich nie dociera, ze coreczka juz meza bedzie miala... podobna sytuacja byla z rodzicami TZ-ta, ale juz jest oki
a co TZ taki młody, że tak ich to zaskoczyło?

co do fotografa to ta babka robi fajne foty...ale nie dają płyty
http://www.lidiamackiewicz.pl/index1.htm TZ się wkurzył bo kosztują 800zł oni robią album jaki wybierzesz plus takie zdjęcia a'la obraz

a Wy chcecie w plenerze czy w studiao? ja tylko plener

Stary 2008-04-06, 18:47   #2346
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Jaga to slubujemy tego samego dnia

edit:
ja bede miała plener ( i to nawet 2 bo jeden jest gratis ) a w studiu nie chcemy bo dla mnie to takie sztuczne zdjecia wychodzą

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 18:48   #2347
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
hehe a znam

to jakis znajomy? Jakby cos to moze sie na Ciebie powolam i upust dostane

Heh, chyba masz racje... No ale przykro mi jest gdy slucham to co mi mowia.
Tato juz spac ponoc po nocach nie moze, bo zamierzam sie na wsi z TZ pobudowac a ja tu z miasta panienka i z wyksztalceniem na wies uciekam. 'To po co Ci to Twoje wyksztalcenie?' - mowi. Przykre to. Mowi, ze jak ja sobie w przyszlosci poradze, jak bedzie z dojazdem do pracy, gdzie ja dzieci do szkoly i jak poprowadze... Ech, widzi problemy tak, gdzie ja ich nie widze... Poza tym to moje zycie i to ja powinnam sie martwic a nie on... Rozumiem, on jest ojcem, ale kurcze, ja nie mam 4 lat...

Madzialenka, wiem wie, razem z Rybulka

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-06, 18:49   #2348
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Jaga to slubujemy tego samego dnia
hehe pewnie będziecie o sobie myślały

Stary 2008-04-06, 18:49   #2349
anuulaa
Wtajemniczenie

Ale miałam akcję dzisiaj!!!!!!!! Jak wspominałam wcześniej, mój brat z żoną biorą na swoje wesele w lipcu nasz zespół i pojechaliśmy dzisiaj do nich, brat z żobą i ja z TŻ tak dla towarzystwa, bo my mamy już umowę, a oni dopiero jechali ją spisać. Siedzimy sobie i rozmawiamy z tymi panami z zespołu i przychodzi taki młody chłopak chyba z matką-też na spisanie umowy, taki trochę się gwar zrobił a ja w nim usłyszałam jak ta babka mówi "To ja się umawialiśmy na 22 sierpnia 2009"(NASZA DATA!!!) A ten gościu z zespołu zaczyna wpisywać ją do kalendarza jeszcze 2008 w miesiącu sierpniu, a ja w szoku i co jest grane??? Odezwałam się, że to przecież nasza data i spisaliśmy już na nią umowę!!!!!!!!!!!On też zdębiał i patrzy na mnie trochę zmieszany. Po prostu miał nas zapisanych na końcu kalendarza a tamtych chciał wpisać w środku. A tak w ogóle, to my myliśmy pierwszą parą na 2009 rok a ci chyba drudzy i tą samą datę akurat chcieli. To chyba przeznaczenie, że akurat tam pojechaliśmy, bo gościu przez niedopatrzenie spisałby 2 umowy i wziął zaliczkę od dwóch par!!! Dobrze, że umowę mieliśmy spisaną miesiąc temu. Ale serce mi kołatało:/

Za tydzień jadę z bratową i moją mamą do salonów sukien do Lubina. Moja bratowa będzie przymierzać a ja z nią się załapię. Strasznie się cieszę!! Powiem, że biorę ślub w sierpniu, ale przecież nie muszę wspominać, że nie tego roku
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 18:54   #2350
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
rozmawiamy z tymi panami z zespołu i przychodzi taki młody chłopak chyba z matką-też na spisanie umowy, taki trochę się gwar zrobił a ja w nim usłyszałam jak ta babka mówi "To ja się umawialiśmy na 22 sierpnia 2009"(NASZA DATA!!!) A ten gościu z zespołu zaczyna wpisywać ją do
o kurcze, ale by było jakby o Was zapomniał

Stary 2008-04-06, 18:56   #2351
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

hmmm.... jak bedziemy brac ślub oboje bedziemy miec 22, 5 roku
chcieli zeby czekac do 24 lat, ale oboje sie uparlismy ze przysły rok i nie ma zadnego gadania

Cytat:

Tato juz spac ponoc po nocach nie moze, bo zamierzam sie na wsi z TZ pobudowac a ja tu z miasta panienka i z wyksztalceniem na wies uciekam. 'To po co Ci to Twoje wyksztalcenie?' - mowi. Przykre to. Mowi, ze jak ja sobie w przyszlosci poradze, jak bedzie z dojazdem do pracy, gdzie ja dzieci do szkoly i jak poprowadze... Ech, widzi problemy tak, gdzie ja ich nie widze... Poza tym to moje zycie i to ja powinnam sie martwic a nie on... Rozumiem, on jest ojcem, ale kurcze, ja nie mam 4 lat...

Madzialenka, wiem wie, razem z Rybulka
hehe kiedys dosc nieźle sie znaliśmy, wspólne balety i takie tam nie widzielismy sie i nie rozmawialismy juz naprawde dluzszy czas wiec niestety w tej kwestii nie pomoge

heh....to przykre słyszeć coś takiego, ale mysle ze decydując sie na to wiecie jak bedzie wygladało Wasze zycie, wszelkie niedogodności wynikające z zamieszkania na wsi.... Jestescie dorosłymi ludzmi i wiecie co robicie. Uwazam, ze najwazniejsze abyscie byli szczesliwi, a reszta juz jakoś bedzie A rodzicom daj troche czasu.... Musza sie przyzwyczaic do nowej sytuacji... do 'straty' córeczki Dobrze bedzie, zobaczysz

Stary 2008-04-06, 18:56   #2352
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
no zdjęcia bardzo łądne ale faktycznie lepej wziąć tego co robi więcej zdjęć bo to nie zaważy na ich jakości
Cytat:
zaaaabcia, zdjecia fajne, no i pewnie, ze warto wziac kogos, kto dluzej posiedzi i nacyka wiecej zdjec.

Nasz fotograf wywolyje 200 zdjec z reportazu 13x18, czyli takie jak do albumu weselnego i 60 zdjec z pleneru. Ale dostaniemy plytke, na ktorej bedziemy miec ok 800-1200 zdjec.

dziekuje dziewczyny za mile slowa
my bedziemy miec plener w skamienialym miasteczku w Ciezkowicach .. bo jest zaraz kolo naszego lokalu
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 18:58   #2353
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anula to dobrze ze tam byłas, ale pomysl, co jak by cie nie było?? troche rozstrzepany ten facet.. aby sie potem nie pomyslił znowu

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 18:58   #2354
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm.... jak bedziemy brac ślub oboje bedziemy miec 22, 5 roku
no to faktycznie młodzi, ale skoro Wy jesteście gotowi to nikt nie powinien tego negować mój TZ teraz ma 24 lata a ja jestem w Waszym wieku

a nieee ja jestem 87 a Wy 86

Stary 2008-04-06, 18:58   #2355
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.lidiamackiewicz.pl/index1.htm TZ się wkurzył bo kosztują 800zł oni robią album jaki wybierzesz plus takie zdjęcia a'la obraz

zdjecia bardzo ladne musze przyznac i co zdecydowaliscie sie na nia czy nie?
Stary 2008-04-06, 19:01   #2356
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
zdjecia bardzo ladne musze przyznac i co zdecydowaliscie sie na nia czy nie?
no włąśnie TZ nie chce bo oni nie dają płytki za wszystko trzeba płacić co uważam jest nie fajne bo w końcu płace za to i może mam ochotę mieć to też na płycie a nie tylko w albumie

Stary 2008-04-06, 19:06   #2357
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
no włąśnie TZ nie chce bo oni nie dają płytki za wszystko trzeba płacić co uważam jest nie fajne bo w końcu płace za to i może mam ochotę mieć to też na płycie a nie tylko w albumie
no dokladnie ... przeciez po to chcecie miec fotografa zeby miec tez zdjecia na plycie a nie tylko w albumie .. bedziecie tak lpozniej atac z jednym albumem zeby pokazac gosciome zdjecia ? nasz fotograf daje nam plyte z wszystkim zdjeciami ktora mozna kopiowac wiec prawdopodobnie pozniej skopiujemy dla kazdego goscia i wyslemy karteczke z podziekowaniem i zeby oni tez jakas pamietke mieli
Stary 2008-04-06, 19:25   #2358
Zottel
Raczkowanie

Cytat:
ładna może i by była ale za dużo tych koronekwygląda troszkę jak z fieranki

Zottel ładna sukienka i bardzo ciekawy kolorek
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
(...)
Bardzo ładna sukienka. Cudny kolor!
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Świetny zakup Powiedź mi tylko czy ten żakiecik jest taki gnieciony?
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
sliczna sukienka no to w takim razie czekamy na zdjecia w calej okazalosci
Dzieki dziewczyny, ciesze sie ze wam tez sukienka sie podoba A zakiecik jest taki troche gnieciony. Na poczatku myslalam, ze nie bedzie pasowal do takiej gladkiej sukienki, ale jak zalozylam to zmienilam zdanie.

Cytat:
Dziewczyny. Juz na 99,999999999% jestem Panna Mloda 2009

Dzis wlasnie podpisalismy z TZ umowe z zespolem, ktory bedzie u nas gral

Mozecie ich sobie przesluchac
http://www.time.net.pl/wesela.php
Na dole stronki jest player Sa sprawdzeni, wiec wiemy, ze nie nawala. Tylko dziewczyna im sie zmienila i inna gra niz rok temu, ale ta tez ma swietny glos (to ona spiewa z playera ).

Jeszcze jutro podpisze umowe z kamerzysta i moze w tygodniu wpadniemy do ksiedza

Zaklepane mamy:
-sala (tylko zadzwonic trzeba by powiedziec, ze wybieramy ten drugi termin)
- fotograf (j.w.)
- zespol.

Acha. Prosze dopisac mnie do listy

Nasz wielki dzien...

1.08.2009

(...)
No to gratuluje i mam nadzieje ze nic juz sie nie zmieni.

Cytat:

Dzieki

Cytat:
Ale miałam akcję dzisiaj!!!!!!!! Jak wspominałam wcześniej, mój brat z żoną biorą na swoje wesele w lipcu nasz zespół i pojechaliśmy dzisiaj do nich, brat z żobą i ja z TŻ tak dla towarzystwa, bo my mamy już umowę, a oni dopiero jechali ją spisać. Siedzimy sobie i rozmawiamy z tymi panami z zespołu i przychodzi taki młody chłopak chyba z matką-też na spisanie umowy, taki trochę się gwar zrobił a ja w nim usłyszałam jak ta babka mówi "To ja się umawialiśmy na 22 sierpnia 2009"(NASZA DATA!!!) A ten gościu z zespołu zaczyna wpisywać ją do kalendarza jeszcze 2008 w miesiącu sierpniu, a ja w szoku i co jest grane??? Odezwałam się, że to przecież nasza data i spisaliśmy już na nią umowę!!!!!!!!!!!On też zdębiał i patrzy na mnie trochę zmieszany. Po prostu miał nas zapisanych na końcu kalendarza a tamtych chciał wpisać w środku. A tak w ogóle, to my myliśmy pierwszą parą na 2009 rok a ci chyba drudzy i tą samą datę akurat chcieli. To chyba przeznaczenie, że akurat tam pojechaliśmy, bo gościu przez niedopatrzenie spisałby 2 umowy i wziął zaliczkę od dwóch par!!! Dobrze, że umowę mieliśmy spisaną miesiąc temu. Ale serce mi kołatało:/

Za tydzień jadę z bratową i moją mamą do salonów sukien do Lubina. Moja bratowa będzie przymierzać a ja z nią się załapię. Strasznie się cieszę!! Powiem, że biorę ślub w sierpniu, ale przecież nie muszę wspominać, że nie tego roku
No to rzeczywiscie chyba przeznaczenie bylo ze tam dzis pojechaliscie! Cale szczescie ze dalo sie sprawe szybko wyjasnic.
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 19:26   #2359
baja_86
Zakorzenienie

Jaga ale super Cieszę się
A rodzicami się nie przejmuj, muszą się przyzwyczaić do myśli, że córeczka im wyfrunie z gniazda, z czasem zmienią swoje nastawienie.
Zespół fajny, zapytam z ciekawości ile biorą?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 19:27   #2360
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
no to faktycznie młodzi, ale skoro Wy jesteście gotowi to nikt nie powinien tego negować mój TZ teraz ma 24 lata a ja jestem w Waszym wieku

a nieee ja jestem 87 a Wy 86
dokładnie, my 86 i to jeszcze końcówka roku
ale kochamy się, wiemy ze chcemy spędzić życie tylko ze sobą wiec na co czekać....

Stary 2008-04-06, 19:30   #2361
zaaaabcia
Zakorzenienie

to ja chyba najmlodsza jestem ...
ja rocznik 88 a moj TZ 85
Stary 2008-04-06, 19:35   #2362
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
to póxno twoja babcia wychodziła za mąż, bo w tamtych czasach to sie w wieku 17-18 lat wychodziło za mąż jakby mnie tak babcia wkurzyła to bym jej to powiedziała
noo tak jakos wyszlo ja to jej gadanie wpuszczam jednym uchem a wypuszczam drugim bo inaczej bym zwariowala i tak to moja decyzja z Tż kiedy sie pobierzemy a nie jej

Cytat:
Dziewczyny. Juz na 99,999999999% jestem Panna Mloda 2009

Dzis wlasnie podpisalismy z TZ umowe z zespolem, ktory bedzie u nas gral
nooo to gratuluje kochana A to ten zespoł co tyle bierze za to granie (6000 zl o ile mnie pamiec nie myli ) czy jakis inny znalezliscie?

Cytat:
Napisane przez Kama24 Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie ile płacicie za kamerzystę bo ja dzwoniłam do pana który fajnie filmuje i mówił ze 1500 zł za dwa dni?
hmm mysle ze jesli podoba Wam sie jak pan kreci to to jest bardzo przystepna cena my bylismy u kilku kamerzystow i za jeden dzien chcieli przewaznie kolo 1300 (nie pytalismy ile za 2 dni bo mamy wesele 1 dniowe), ten ktorego w koncu wybralismy mial kilka opcji cenowych w zaleznosci od tego co chcemy miec na filmie, my zdecydowalismy sie wstepnie na opcje za 1299 zl i ona zawiera 2 klipy, sesje w dniu wesela, animacje ze zdjeciami na poczatku no i ogolnie kamerzysta jest z nami od przygotowan w domu gdzies tak do 2-3 w nocy byla jeszcze opcja za 1699 zl i ona zawiera ponadto co my mamy jeszcze plener innego dnia (koles stwierdzil ze bierzemy wino, gitary i cos tam i krecimy) no ale stwierdzilismy ze to juz nie potrzebne nam bo chcemy taki plener ale fotograficzny a taki z kamera nam nie potrzebny takze mysle ze cena 1500 zl za 2 dni jest ok

Cytat:

hmm to lipa jak nie daja plytki, nie zdecydowalabym sie na nich my chcemy tylko plener bo zdjecia w studio mi sie za bardzo nie podobaja a poza tym zdjecia bedzie nam robil nasz kolega-pasjonat, a on nie ma studia

Cytat:

ehhh nie martw sie rodzice musza przywyknac do nowej sytuacji moja mama najpierw tez marudzila i wyszukiwala problemy a teraz sie uspokoila A poza tym co to za roznica czy bedziecie mieszkac na wsi czy w miescie to juz nie te czasy ze jak ktos mieszka na wsi to jest niewyksztalcony a jak w miescie to wyksztalcony wiele ludzi buduje sie na wsi bo tam jest spokoj i w ogole, a do pracy dojezdzaja do miasta i w tych czasach to juz nikogo nie dziwi rodzice czasem potrafia znalezc absurdalne problemy ale nie martw sie jak przywykna do mysli to sie uspokoja

Cytat:
Ale miałam akcję dzisiaj!!!!!!!! Jak wspominałam wcześniej, mój brat z żoną biorą na swoje wesele w lipcu nasz zespół i pojechaliśmy dzisiaj do nich, brat z żobą i ja z TŻ tak dla towarzystwa, bo my mamy już umowę, a oni dopiero jechali ją spisać. Siedzimy sobie i rozmawiamy z tymi panami z zespołu i przychodzi taki młody chłopak chyba z matką-też na spisanie umowy, taki trochę się gwar zrobił a ja w nim usłyszałam jak ta babka mówi "To ja się umawialiśmy na 22 sierpnia 2009"(NASZA DATA!!!) A ten gościu z zespołu zaczyna wpisywać ją do kalendarza jeszcze 2008 w miesiącu sierpniu, a ja w szoku i co jest grane??? Odezwałam się, że to przecież nasza data i spisaliśmy już na nią umowę!!!!!!!!!!!On też zdębiał i patrzy na mnie trochę zmieszany. Po prostu miał nas zapisanych na końcu kalendarza a tamtych chciał wpisać w środku. A tak w ogóle, to my myliśmy pierwszą parą na 2009 rok a ci chyba drudzy i tą samą datę akurat chcieli. To chyba przeznaczenie, że akurat tam pojechaliśmy, bo gościu przez niedopatrzenie spisałby 2 umowy i wziął zaliczkę od dwóch par!!! Dobrze, że umowę mieliśmy spisaną miesiąc temu. Ale serce mi kołatało
jeja to jakis potrzepany ten facio dobrze ze tam bylas bo inaczej to by mogly niezle jaja z tego wyjsc facet to jak juz zapisuje ludzi na 2009 rok to powinien sie postarac o osobny kalendarz a nie zapisywac ludzi po okladkach bo ciekawe co byscie zrobili jakby w styczniu przepisujac ludzi do innego kalendarza okazalo sie ze ma 2 pary na ten sam termin wprawdzie wy jako pierwsi powinniscie miec pierwszenstwo w takiej sytuacji ale na pewno niemalo stresu by was to kosztowalo ehhh

Cytat:
dziekuje dziewczyny za mile slowa
my bedziemy miec plener w skamienialym miasteczku w Ciezkowicach .. bo jest zaraz kolo naszego lokalu
hmmm cos mi mowi ta nazwa a w jakiej okolicy to jest mniej wiecej?? My jako ze fotografowac nas bedzie nasz kolega pasjonat fotografii to mamy go zamiar troszke wysmykac po okolicy chcemy wyskoczyc na krotki plener w czasie wesela (zeby wziac tez kamerzystę i zeby troche pokamerowal, bo jesli chcielibysmy taki plener innego dnia to musielibysmy doplacic ) a dodatkowo jeszcze chcemy jechac gdzies w inny dzien Myslelismy o zamku w Ogrodzieńcu ale to sie jeszcze okaze
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 19:38   #2363
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm cos mi mowi ta nazwa a w jakiej okolicy to jest mniej wiecej??
Ciezkowice sa jakies 30km od Tarnowa a 15 km od Tuchowa ...
woj. Malopolska
Stary 2008-04-06, 19:50   #2364
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Ciezkowice sa jakies 30km od Tarnowa a 15 km od Tuchowa ...
woj. Malopolska
coz za precyzja ale dla nas to niestety za daleko zeby tam jechac na plener chociaz z checią bym sie tam kiedys przejechala poogladac to miasteczko lubie zwiedzac takie rzeczy
Stary 2008-04-06, 19:54   #2365
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
coz za precyzja ale dla nas to niestety za daleko zeby tam jechac na plener chociaz z checią bym sie tam kiedys przejechala poogladac to miasteczko lubie zwiedzac takie rzeczy
hehe staralam sie wyjasnic jak najdokladniej
musze przyznac ze ja wsumie jeszcze tego skamienialego miasteczka nie widzialam .... bo ja jestem z Dabrowy Tarnowskiej jakies 50km do Ciezkowica ... moj TZ pochodzi z Ciezkowic a poznalismy sie za granica wiec dopiero w te wakacje bede miala okazje pozwiedzac
no ale fotograf mowil ze to swietne miejsce i ze zdjecie wyjda rewelacyjnie - oby sie nie mylil

a Ty skad pochodzisz?
Stary 2008-04-06, 19:59   #2366
annfas
Zakorzenienie

Jaga gratuluję pierwszych ustaleń i umów No i ustalenia teraminu Rozumiem, że mam cię wpisać w nasz kalendarz 2009 ten co mam w podpisie???

To kochana ślubujesz tydzień przede mną. Jak ja będę umierała ze stresu to ty już będziesz mężatką z tygodniowym stażem

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 20:01   #2367
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
hehe staralam sie wyjasnic jak najdokladniej
musze przyznac ze ja wsumie jeszcze tego skamienialego miasteczka nie widzialam .... bo ja jestem z Dabrowy Tarnowskiej jakies 50km do Ciezkowica ... moj TZ pochodzi z Ciezkowic a poznalismy sie za granica wiec dopiero w te wakacje bede miala okazje pozwiedzac
no ale fotograf mowil ze to swietne miejsce i ze zdjecie wyjda rewelacyjnie - oby sie nie mylil

a Ty skad pochodzisz?
uuu to mieliscie niezle szczescie ze sie odnalezliscie za granica bo w sumie to jestescie oboje z jednego mniej wiecej regionu także na prawde super

Ja jestem z Bielska-Białej, a moj Tż z Dąbrowy Górniczej (oba miasta w woj. slaskim ale dzieli nas 70 km ) no a plener to wstepnie ustalilismy ze zrobimy jakis u mnie w gorkach i niedaleko niego w ogrodziencu na zamku bo tam jest pieknie ) no a fotki w tym skamienialym miasteczku na pewno wyjda bomba
Stary 2008-04-06, 20:05   #2368
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
uuu to mieliscie niezle szczescie ze sie odnalezliscie za granica bo w sumie to jestescie oboje z jednego mniej wiecej regionu także na prawde super

Ja jestem z Bielska-Białej, a moj Tż z Dąbrowy Górniczej (oba miasta w woj. slaskim ale dzieli nas 70 km ) no a plener to wstepnie ustalilismy ze zrobimy jakis u mnie w gorkach i niedaleko niego w ogrodziencu na zamku bo tam jest pieknie ) no a fotki w tym skamienialym miasteczku na pewno wyjda bomba

no trzeba przyznac ze duzy zbieg okolicznosci tym bardziej ze poznalismy sie na gg hehe
ooo to wy tez bedziecie miec sliczne miejsca na plener gorki i zamek ehh cos pieknego musimy sie koniecznie pozniej pochwalic naszymi zdjeciami z pleneru a kiedy masz slub?
Stary 2008-04-06, 20:10   #2369
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
no trzeba przyznac ze duzy zbieg okolicznosci tym bardziej ze poznalismy sie na gg hehe
ooo to wy tez bedziecie miec sliczne miejsca na plener gorki i zamek ehh cos pieknego musimy sie koniecznie pozniej pochwalic naszymi zdjeciami z pleneru a kiedy masz slub?
nooo koniecznie musimy sie pochwalic my mamy slub 05.09.09 a Wy?
Stary 2008-04-06, 20:20   #2370
jaga_2001
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny za pocieszenie. Wlasnie skonczylam rozmowe z rodzicami. Teraz sa na tak, tylko dalej tata sie martwi, ze wyjezdzam na wies mieszkac. Mowi, ze co rano bede wstawac do obrzadku. Taaa, tylko nie wiem, ze ta wies to juz nie zajmuje sie hodowla, tylko sluzy ludziom do mieszkania. I jakos nikt nie narzeka, ze musi do Bialegostoku dojezdzac te 25 km...
No i z kosciolem powoli zmieniaja zdanie

A Wam ktory kosciol sie podoba?
Ten? (budowal go moj tato i to tu chca bym slubowala...)
http://www.dekoracjeslubne.com.p l/1a.html

Czy ten? (moja parafia...i budynek znajduje sie na cmentarzu)
8.jpg

Anuulaa, no niezla akcja. Widzisz? Mowilam, ze dobrze, ze zespol i kucharke macie taka sama

AV by jaga_2001
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości