|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3992 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Cytat:
![]() Co do wspierania się w dążeniu do upragnionej sylwetki, to jak najbardziej popieram Łasuch ze mnie straszny i mimo iż chodzę na fitness od listopada chyba, to tak naprawdę praktycznie wcale nie schudłam. Coś tam wysmuklałam, ale waga ani drgnie, brzuszysko też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I zapisz się na jakiś fitness, mąż dobrze myśli - od razu Ci się nastrój poprawi, bo takie zajęcia dają niezłego kopa energetycznego, takiego pozytywnego Cytat:
![]() Cytat:
A co do wydawania kasy na co innego, no cóż, coś o tym wiem I przez Ciebie mnie samą naszło na klikanie |
||||||||
|
|
|
#3993 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
boję się schudnąc
cwiczę w domu ale na takim fitnesie to bym się nalatała, namachała i za bardzo schudła, tak myślę
|
|
|
|
#3994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uwielbiam skorupkę strzelającą z tych lodów ![]() Cytat:
Kupiłam sobie te butki Reeboka, są śliczne i bardzo wygodne Może pójdę na staż, bo dziś rozmawiałam z jednym panem i powiedział, ze bardzo chętnie mnie przyjmą staż w moim wymarzonym miejscu
|
|
|
#3995 |
|
okrutnica jakaś... |
Estello, które buty? Bo ja szukam
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Ago wklejałam link do stronki z nimi na poprzedniej stronie. Wzięłam czarne Reeboki, znalazłam też fajną torbę z tej firmy. Mam takie - czarne z różowymi dodatkami. Tu lepsze fotki
http://butydlaciebie.pl/product_info...1f34ac14e51499
|
|
#3997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I piwo.... ![]() I nie strasz mnie, że też nie schudnę, jak tyle miesięcy będę chodzić Ale będę się wspomagać fat burnerami i zobaczymy ![]() Cytat:
Co do klikania - ech, jak kliknęłam kolejnego Fayreforma ![]() A odnośnie butów - też szukam butów na fitness, bo te, które mam nie do końca się nadają. Trochę się w nich ślizgam i tracę równowagę, muszę czegoś poszukać
|
||
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
ja w LO wf obserwowalam z bezpieczniej odleglosci
zwolnienie lekarskie to bylo to niestety, moja pani wuefistka skutecznie zniechecila mnie do tego przedmiotu.
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Ziz witaj w klubie
do tego dochodzi jeżdzenie autem, co nie sprzyja aktywności fizycznej:/
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo musze jutro skoczyc, a nie chce mi się cofać na poczte, a potem dopiero jechać na dworzec, tym bardziej, że będę wracać obładowana m.in. Cezarami dla pieska
|
|
#4003 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale też najczęściej chodzę na pilates/callanetics, a on właśnie bardziej wysmukla/rzeźbi niż spala. Teraz muszę trochę odwrócić proporcje i zacząć chodzić 2x na BPU a 1x na callanetics.Pizze i takie tam już przerabiałam i staram się teraz pilnować. A raczej pilnować TŻ, co by za często ich nie zamawiał, bo siedzieć i patrzeć nie umiem ![]() Tylko sama jeszcze muszę zapomnieć o moich blachach do muffinek Właśnie zamierzam piec te z nutellą znowu ![]() Cytat:
![]() Chciałabym zobaczyć Twoją szufladę ze stanikami To musi być piękny widok ![]() Cytat:
Wolę inwestować w kosmetyki i staniki ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
nauczycielem wfu w gimnazjum byl moj wujek i wf byl lajtowy
w podstawowce bylo strasznie a w LO tragedia - bylam na jendym wuefie poczym poczlapalam do lekarza na zwolnienie caloroczne. amen. na studiach tez mialam zwolnienie
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny
Zastanawiam się właśnie jakie trzeba spełniać warunki żeby przyłączyć się do tego wątku ![]() czytam o wasze wypowiedzi na temat fitnesu i mam pytanie do wrocławianek, czy znacie może centrum na Kozanowie? "Sport Werk" Ośrodek Rekreacyjny Wrocław, ul. Kozanowska 69 co o nim sądzicie? Pozdrawiam
|
|
|
|
#4006 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc może jest szansa, że schudnę ![]() Cytat:
I tak sukces, że z wielkiej pizzy zeszłam do małej pizzy ![]() Poza tym czasem w domu nie ma żywcem co zjeść, a taka pizza sama przychodzi..... ![]() Cytat:
Aczkolwiek gdyby ktoś mi zrobił takie muffinki, to pewnie bym nie odmówiła ![]() Ale za to mamy gofrownice, więc i tak się dotuczamy ![]() Ja "na szczęście" miałam jakieś tam podstawy medyczne, więc specjalnie się nie musiałam starać, żeby mieć ![]() Cytat:
![]() Staram się jakieś egzemplarze sprzedawać, ale ciężko to idzie, niestety. Wszystkie by chciały 65-tki czy 60-tki a moich 75-tek nikt nie chce kupować ![]() Cytat:
)A inwestycję w staniki popieram
|
|||||
|
|
|
#4007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widać raczej poprawę ogólną-sylwetki.
|
|
#4008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a cieni przeciez nie kupiłyśmy, al eten błyszczyk dalej twierdze, że jets idealny dla Ciebie ![]() Cytat:
ale ja jakoś nigdy wfu nie unikałam. w Podstawówce uwielbiałam lekkoatletykę, liceum to głównie siatka/kosz, po drodze były i sporty walki, tenis i basen którego szczerze nie znosze do dziś Sporty sezonowe też uprawiam jako tako. I na co to wszystko jak mięsni nie mam, kondycji też i tylko obwisam tłuszczem
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
na tenisa w lecie chodzilam regularnie, teraz jakos tak mi sie odniechcialo... ale chyba znow zaczne. no i sezon rolkowy trza juz rozpoczac
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tenisa uwielbiałam grać z ówczesnym trenerem, ale potem jakoś ojciec przestał mi płacić i się skończyło
A tak samemu pograć to byłam z 5 razy może? Nie mam z kim Ale po takiej przerwie to pewnie i tak juz niewiele pamiętam z techniki
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
ja na tenisa chodzilam w LO - zamiast na wf chodzilam se na kort
teraz gram z kolega bo moj TZ niestety nie lubi wiec se znalazlam godnego nastepce
|
#4012 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
i mogłoby być mp3 i karta pam. w zestawie. Zastanawiam się nad jakimś Sony Ericssonem, bo mój mi dobrze służył (i poprzedni też), ale nie ma wyboru dużego.A do wyboru mam takie: http://www.orange.pl/klienci_biz/telefony?redir=0 Chyba pójdę jutro do salonu i zapytam co i za ile mi proponują i polecają. Cytat:
Na pierwszym roku na myśl o piątkowej wyprawie przez całe miasto po to, żeby pobiegać i pomachać rękami na niezbyt czystej i dość brudnej sali, dostawałam mdłości.Dobrze, że to był tylko rok.
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
ice z tych dostepnych to bralabym sonyeryka K850i
inne sa takie se, szalu nie ma ![]() oj tak - wf na studiach to byl zart dobrze, ze mialam odpowiednie podstawy medyczne aby uzyskac zwolnienie
|
#4014 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niby lubię gotować, ale czasem mam takiego lenia, że mi się nie chce i wtedy zwykle jest pizza.Cytat:
![]() Cytat:
No i coś narobiła Lilly kliknięta Namówiłam rzyrafkę na współudział i mam nadzieję, że za parę dni, za dni parę, moje dwie Lilly (wzięłam 2 różne rozmiary, tak jak pisałam na Lobby) i rzyrafkowe Inferno do mnie przyfruną.No i Bellissimowy Aragon Masquerade. Poszalałam No ale jakoś trzeba sobie odwyk kosmetyczny umilić Poza tym na Rio oficjalnie się obrażam i jak tylko Lilly będzie dobra, to Rio pójdzie w świat.Cytat:
Może są takie wybitne jak ich Pani Cytat:
Cytat:
Co do inszych sportów... Siatkówki, koszykówki i takich tam nie lubię, sporty walki i tenis też mnie nigdy nie kręciły, basen niby lubię, ale jakoś zacięcia brak, żeby regularnie chodzić. Tyle tylko, że na nartach jako tako jeżdżę w zimie, a na rolkach w lecie. Noo, jeszcze niby rower mam, ale coś go nie mogę zwieźć do Krakowa, więc częściej na nim mam jeździ niż ja. |
|||||||
|
|
|
#4015 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje zdolności kulinarne kończą się na obsłudze mikrofalówki i zrobieniu omletu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Koniecznie zdaj relację, jak przyfruną ![]() Ja najbardziej lubię nartki i nie mogę się doczekać zimy ![]() Zwłaszcza, że Luby w końcu zaczął jeździć na boardzie i mam towarzystwo ![]() Na rolkach pewnie bym się zabiła w trybie ekspresowym, bo nigdy nie jeździlam, a w latach wczesnej młodości jeżdząc na łyżwach, złamałam sobie dwa razy rękę - dlatego rolek jednak próbować nie będę
|
||||||
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co do sportów Od postawówki nie ćwiczyłam, bo mam wadę serca i kardiolog mi zabraniał. Teraz jestem upośledzona - nie umiem łapać Na studiach uznałam, że mój siedzący tryb życia wymaga jednak ruchu.. Kondycja zerowa, ale zainwestowałam w aerobik, potem siłownię. Fakt, czasami w upały myślałam, że serce mi wyskoczy ale na szczęście nic poważnego się nie dzieje. Jak ćwiczyłam regularnie przez 3 miesiące, to wręcz lepiej się czułam, nawet jeśli chodzi o serce Ale przydałaby mi się grupa wsparcia Widze, że sporo nas się tu nazbierało Mój zapał jest wielki, ale chęci wykonania mniejsze. Nadal nie rozpoczęłam np. szumnie zapowiadanej diety Na ćwiczenia planuję wybrac się jutro, ale któż wie, co z tego wyjdzie ![]() Chcę też kupić jakieś fajne topy, spodnie sportowe do ćwiczeń. Nowe, ładne ciuchy zawsze dają mi mobilizację ![]() A co do umilania odwyku... Wczoraj kupiłam dwie torebeczki
|
|
|
|
#4017 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Chyba dzisiaj pójdę po kredkę Clinique. Nie kupiłam w tym miesiącu jeszcze nic z kosmetyków.
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis biegne po fekkai - z tym, ze jeszcze nie wiem, co wezme, ale pewnie z dwa zestawy
|
#4019 | ||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
mój mąż to lekkoatleta i swego czasu ułożył mi program, tylko cięzko mi się zebraćLapus, jakoś nie jestem przekonana do fitnessu
|
||
|
|
|
#4020 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Dziewczyny, dopiero dziś mam chwilkę czasu na wizaż, chociaż wczoraj zrobiłam sobie prawie wolne , to już trzeci raz od grudnia ub.r. i drugi w ciągu ostatniego miesiąca.Do tego ból tak potworny, że wczoraj by to przetrzymać musiałam łyknąć Tramal , ale zobaczymy co z tego wyniknie.A propos sezonu rolkowego, moja 6-cio letnia siostrzenica ostatnio kazała mi nabyć rolki, ochraniacze i kask, bo chce ze mną pojeździć , dzieciaki bywają słodkie i... drogie.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

Łasuch ze mnie straszny i mimo iż chodzę na fitness od listopada chyba, to tak naprawdę praktycznie wcale nie schudłam. Coś tam wysmuklałam, ale waga ani drgnie, brzuszysko też 
dlatego lubię być chora a niestety rzadko jestem 
Pozytywnym oczywiście
cwiczę w domu ale na takim fitnesie to bym się nalatała, namachała i za bardzo schudła, tak myślę
uwielbiam skorupkę strzelającą z tych lodów
staż w moim wymarzonym miejscu

zwolnienie lekarskie to bylo to 

Sporty sezonowe też uprawiam jako tako. I na co to wszystko jak mięsni nie mam, kondycji też i tylko obwisam tłuszczem
wiec se znalazlam godnego nastepce
Lilly kliknięta