![]() |
#511 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Towerek, po pierwsze to sie nie przejmuj, bo nie warto zdrowia tracic. ja też raz na forum usłyszałam, ze mam tak fatalnie dobraną suknie, ze do tego zadnego bukietu sie nie da dobrac. Przepłakałam wtedy cały dzien (bo jeszcze ZNP miałam) ale potem pomyślałam, ze to MÓj dzien, w sukience widziała mnie mama, TZ, przyjaciółki i ich zdanie jest dla mnie najwazniejsze, bo to z nimi będe sie bawić i z nimi spędze ten jeden jedyny dzien w życiu. I dlatego rób tak żebyś i ty i twoi najbliżsi przeżyli to tak jak sobie wymarzyliście
![]() ![]() Co do koszuli i kamizelki to dobrze jak pójdziecie do odbrego sklepu z fachową obsługa i oni wtedy pomogą(mi taka pani ocaliła życie) albo pomysl kto u ciebie w rodzinie ubiera sie najgustowniej i najeleganciej i popros poprostu o pomoc.
#512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#513 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No mi kazali przyjsc ze skrawkim sukienki zeby dopasowac koszule ![]() ![]()
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
tylko ze ja nie mam skrawka sukienki chybba ze jakos wydebie w salonie bo moja bedzie na mnie dobrej dlugosci bez skracania nic bo mam 176 cm plus obcas , na szczescie mezunio jest wyzszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do wsi, to my też się przenosimy ![]() zazdroszę Ci pieska koło domu, grillów pod gołym niebem itp. ale jakieś 2-3 lata męczarni z rodzicami lub teściami i będziemy mieć domek ![]() ![]() i jeszcze jedno: widzę, że już nie jesteśmy bezrobotne? a pamietasz jak jeszcze jakis czas temu jęczałyśmy że z pracą ciężko??? widzisz słońce zawsze się pojawi, czasem w najmniej spodziewanym momencie ![]() to tyle ode mnie...na razie przynajmniej ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Wtajemniczenie
|
Toverek wg mnie to właśnie dobrze, że piszesz co czujesz i masz swoje zdanie co Ci się podoba a co nie, te cechy są bardzo cenne w tych czasach
![]() u mnie zespół też będzie grał przed domem i przy błogosławieństwie... dobrze że ja mam białą kieckę, bo gdzie ja bym znalazła śmietankową koszulę ![]() ![]()
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
Kurcze my mamy w planach zakup garnituru TZ na tydzien przed slube, kolo czestochowy jest centrum takie z garniturami tam jest chyba ze dwadziescia sklepow napewno zatem sie cos znajdzie, bowiem jest duzo wyboru, nie pomyslalam jednak o koszuli
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
A ja dzwoniłam dzisiaj do babki z dekoracji i zmodyfikowałam umowę, trochę się bałam, że może się nie zgodzić, no ale przecież jeszcze ozdób żadnych nie robi więc może coś nie co pozmieniać. I w rezultacie zrezygnowałam z pewnej balonowej dekoracji nad stołem z szampanami a w to miejsce wzięłam satynowe zasłony za Młodą Parą (bo tam jest okno i dodatkowe drzwi na taras, a my nie mamy zamiaru mieć przeciągu za plecami, więc to sprytnie zasłonimy, na taras goście będą wchodzili od innej strony). Babka na szczęście miło ze mną rozmawiała.
Buziaki dla wszystkich Panien Młodych. ![]()
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
tak tak ale wczesniej nas w Polsce nie bedzie, no wiesz trzeba bedzie to jakos zalatwic, drobne zmiany robia na miejscu (dlugosc szerokosc spodni) trzeba tylko dobrac odpowiedni rozmiar, ale w razie czego zabieram jego garnitur ze slubu cywilnego jak nie bedzie wyjscia to go zalozy. Tak jam mowie tam jest ze 20 roznych sklepow plus pogotowie krawieckie, a co do tego jak ma wygladac moj mezczyzna? Sama nie wiem nie moge znalezc jakos ciekawych propozycji. Moze czarny (tudziez ciemno brazowy garnitur) plus smitankowa koszula i taki sam jasny krawat, ?? nie wiem sama
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Wtajemniczenie
|
właśnie przyszły już do mnie biutonosze (jeden z myślą o ślubie) z www.intymna.pl i nie pasują
![]() ![]() ![]() i co ja teraz biedna mam począć ![]() ![]() mój TŻ też pewnie będzie kupować ganitur na "ostatnią chwilę", on ma zawsze na wszystko czas ![]()
![]() |
#522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do błogosłwieństwa- to wiedomo, że chyba każdy to ma ![]() ![]() natomiast mnie nie podobają się grajki przed domem i tyle ![]() ![]() a i tak najważniejsze,żeby wszystko się udało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jaki welon do tej sukni bedzie pasowal najlepiej
![]() ![]() najpierw myslalam o delikatnym tiulu, jedna warstwa bez zadnych obszyc, taki do bioder, ale teraz coraz bardziej podobaja mi sie welony obszyte hiszpanska koronka ![]() ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-05-26 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bierz tak bardzo do siebie opinii z forum! Ja nigdy nie byłam na weselu na wsi i z miłą chęcią chciałabym zobaczyć inne zwyczaje i obyczaje! Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008 cz.II
Dziewczyny, dlatego ja nigdy przenigdy nie kupuje niczego czego nie mogę wcześniej przymierzyć. Kurczę duże macie te cycuchy i wierzę, że nie tak łatwo wybrać Wam ten odpowiedni model stanika pod suknie ślubną, ale naprawdę w miarę możliwości wolałabym pobiegać po sklepach, ale mieć możliwość dokładnego przymierzenia.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie nie chcialabym przedobrzyc, wiec zastanawialam sie nad samym tiulem, ale jak tak teraz patrze na ta koronke na dole, to az sie sama prosi, aby podkreslic ja jeszcze koronka na welonie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Tylko że w wielu poradnikach przedślubnych piszą, że koronka przy welonie musi pasować do koronki na sukni, gdy takowe elementy ona zawiera. Czy w salonie mają welony obszyte taką (lub jak najbardziej podobną) samą koronką jak obszyty jest dół sukni?
#529 |
Zakorzenienie
|
Malin takiej jak najbardziej podobne bede szukac, jesli juz nie znajde, to wtedy wezme welon bez zadnych obszyc, sam tiul, ale salon, w ktorym kupuje suknie wspolpracuje z producentem dodatkow slubnych, wiec mam nadzieje, ze dopasuja mi koronke, bo pewnie maja wiele wzorow
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#531 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() ![]() dzieki ![]() Dzasta ja tez ostatnio skorzystalam z tego przelicznika i sie mocno zdziwilam ![]() zamiast 75/80 C powinnam miec 65 H/I, tylko gdzie ja taki rozmiar znajde ![]() a ta firma Freya, to dobra i droga? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-09 o 19:37 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, ze dobry biustonosz kosztuje, ale warto, ja musze wszystkie swoje wymienic, bo zaden nie jest w dobrym rozmiarze, masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zadomowienie
|
A słyszałyście o tym zwyczaju, że narzeczona kupuje swojemu wybrankowi koszulę ślubną a on dla niej buty ślubne, ja się właśnie dowiedziałam o tym od koleżanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#537 |
Rozeznanie
|
www.subtelna .pl - może tam..?
![]() |
#538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
KATEY-pamietalas o moim bezrobociu.....jestescie dziewczyny niemozliwe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Toverek śliczna z Was para
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.