![]() |
#601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() Myślę, że suknia nic nie straci, to tylko 3 cm w końcu. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235978 , ale kleje moze zdjecie z katalogu tylko ze moja jest w kolorze smietankowym ( a dokladniej kosc sloniowa ivory) bardzo prosta i skromna Zdjecie bez moje twarzy bo wyszlam serio tragicznie to tylko kiecke ogladac ![]() Zamowilam ta choc nie mialam wrazenia " to ta jedyna" a pozatym bylam sama i tak srednio jestem zadowolona z tej wizyty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
asiuk - modele z tej firmy, które mierzyłam własnie miały wydłużony przód, ale nie taki wielki i długiii żeby mi narzeczony deptał po nich
![]() Co do tej ozdoby - nie jest mega świecąca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a polecacie kupic buty na stronie www.butyslubne? czy ktoras z was robila tam zakupy a maja moze swoje sklepy gdzies w Krosnie lub Rzeszow?
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
toverek - z tego co wiem sporo dziewczyn kupowało z tej strony właśnie buty ślubne
![]() lulu-piekna suknia, co to za firma? bardzo dobrze w niej wyglądasz ![]() moja suknia też jest w śmietankowym kolorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Wtajemniczenie
|
mi też się wydaje, że 3 cm to nic nie zmieni
![]() ![]() a swoją drogą to nieźle Toverek zaszalałaś z tymi butami ![]() podoba mi sie pomysł z tą urną na koperty ![]()
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama bardzo podobną mierzyłam bo mi się ogromnie spodobała, ale że ja chudzielec jestem i wyglądałam w niej, jak to moja mama określiła, jak "glizda", musiałam wybrać inną suknię z szerszym dołem. Z Twoją figurką nie wahałabym się ani chwili
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
o atłasowych to nic nie wiem, te są z materiału
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() być może to ta druga para jest atłasowa, ale nie chcę wprowadzac w błąd. jak będę u rodziców to zobaczę co jest napisane na pudełku ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1207822728 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7177153 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
piękne macie suknie dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
no bo to nasz dzien i kazda go zrobi tak jak sobie wymarzy
![]() fajne z Was pary. wkleila bym zdjecie ale nie mam na tym komputerze naszych ![]()
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
a nie pokazywałam
![]() nie pokazywałam, bo po zamówieniu sukni TŻ chciał koniecznie wiedzieć jaką wybrałam, a ja mu nic nie mówię ![]() ![]() moja suknia jest w kolorze śmietankowym - zdjęcia niestety nie obrazują wyglądu sukni na żywo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie moje typy sukien, które sobie powypisywałam z netu okazały sie beznadziejne. A jedną - moją netowa faworytkę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
dlatego ja w necie w ogole sie nie rozgladam. pojade do krawcowej, przymierze pare i cos sie dobierze
![]()
#621 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie co dziewczyny we Francji sprzedaja ci suknie bez halki to znaczy ze halki cena nie jest wliczona w cene sukni i wyobrazcie sobie ze tam gdzie zamawialam ta sukienke chcieli za sama halke 95 € , a w innym sklepie w moim miescie chcieli 160 € ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziekuje raz jeszcze za mile slowa fajnie ze wam sie sukienka podoba od razu mi tez bardziej a suknia jest francuskiej firmy Complicite i jest tez salon w Warszawie. I wcale nie byla droga ... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez mam dol dosc masywny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Wtajemniczenie
|
ale Wy dziołchy skrobiecie, trzeba być cały czas na formu, żeby nadążyć
![]() z tą suknią to i ja tak miałam, że jak zobaczyłam na zdjęciu to ![]() lulu (mogę tak w skrócie?? ![]() ![]() ja raczej preferowałabym buty skórzane, ale kto wie... jak mi się spodobają materiałowe to nie będę się długo zastanawiała nad kupnem ![]()
![]() |
#624 |
Wtajemniczenie
|
Na serio dziewczyny, ruch na tym forum jak chyba na żadnym innym
![]() Kalex też się nad tą suknią zastanawiałam (była jedną z moich faworytek), ostatecznie zdecydowałam się na inną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mozesz LULU sie nie obraza za takie pieszczotliwe traktowanie Dzieczyny jestem WARIATKA Czesc jestem LULU i mam obsesje na punkcie mojego slubu ... To dla zwiazku OS ( Obsesji Slubnej, moze ktos sie dolaczy) Juz tlumacze siedze i sie nudze i zaczelam wycinac serca taka specjalna wycinaczka to sa takie dosc duze serca ok 2cm i potrzebne mi sa na zawieszki z wodka. Mysle sobie kurcze przez ten dziurkacz taki dziwny to nie widac czy za blisko czy za daleko nastepne chce wybic, a jak za daleko to tyle papieru sie wyrzuca" No i w tym momencie sobie przypomnialam ze w komplecie z moja dziurkownica ktora kupilam do zaproszen byla dziurkownica co robi male dziurki w ksztalcie serca ( malutkie takie ze 4 mm) i wlasnie robie sobie konfetti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślałam ze tak jest zawsze ![]() I na dodatek musze dać 150 zł kaucji żebym przypadkiem nie postanowiła jej sobie zatrzymać, a ona przecież nawet tyle nie warta. Hmmm.... wygląda na to że przeceniałam ten salon ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-10 o 13:33 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 |
Raczkowanie
|
wow to rzeczywiscie wiesz ja moja w sumie kupilam za 22 euro z wysylka, jsli ci sie cos stanie z halka zawsze o tym mozesz pomyslec zeby im odkupic ale zeby ci oddali te 150 zl
Ja sukni butow nie bede sprzedawac ale halke raczej napewno , nie dosc ze sie zwroci t moze jeszcze zarobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobrze że szefostwo (rodzice) nie mają jak sprawdzic ![]() ![]() No ale po ślubie nam przejdzie więc nie tak źle z nami ![]() /36/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale to wszystko chyba dlatego ze chodze po sklepach i ciagle mam nowe pomysly, ![]() Pozdrawiam WARIATKA LULU no to co MBU83 dolaczaszsie do Stowazyszenia Wariatek opetanych wlasnym slubem ? SWOWS |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.