![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
my robimy poprawiny we wlasnym zakresie czyli plyty i nasz sprzet. szkoda placic
#693 |
Rozeznanie
|
toverek83 - weź 15stą!
ja dokładnie tak samo. mam nawet harmonogram dnia dla fotografa, kamerzysty i zespołu bo prosili: 15-15.45 ślub 15.45 - 16.10 jakies życzenia pod kościołem od zawiadomionych i zbieranie się 16.15 start do lokalu (jazda ok pół h.) 16.45-17.15 lampka szampana, życzenia gości 17.15 obiad ok. 18.00 pierwszy taniec poobiedni i początek zabawy ![]() a my na krótki plenerek na godzinkę gdy jeszcze jest jasno ![]() i tak do 4 rano to daje 10h zabawy!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#694 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nad wiązanką dla świadkowej też się zastanawiam. Wolałabym chyba żeby miała torebkę z ewentualną chusteczką dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie, u nas świadkowa nie miała bukietu. Nie ma u nas zwyczaju ze składaniem bukietu przed obrazem Matki Boskiej, więc drugi bukiet był niepotrzebny. Co by z nim świadkowa zrobiła podczas odbierania kwiatów pod kościołem? Po trzecie, na naszym weselu był DJ, a na drugi dzień mieliśmy coś a'la poprawiny - głównie siedzieliśmy z resztką gości i zjadaliśmy resztki z wesela (strasznie dużo jedzenia nam uszykowano ![]()
![]() |
#696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Minimalny poślizg zawsze będzie - alr to nawet fajnie ![]() Ale mając plan mam pewnośc że fotograf, kamerzysta i zespół będą widzieli co i kiedy robić, a to oznacza, że nie będe musiała wszystkiego załatwiać tego dnia i mysleć o tym. Będzie to dzień DLA MNIE a nie dla gości. Im bardziej dopracujecie szczegóły i wyznaczycie osoby odpowiedzialne za cośtam tym lepiej dla Was. Bylam na wilu weselach gdzie z każdym g**** wszyscy przybiegali do pary młodej ![]() masakra - nawet z hasłem, że się papier skończył w wc i że orkiestra ma juz przerwę dłużej niż zwykle ![]() po jaką cholerę im się głowę zawraca? od takich rzeczy powinien byc świadek? pomocny kuzyn, czy np. któryś ojciec.. takie jest moje zdanie i tego sie będe trzymać. A obsługa mająć harmonogram bęzie mnie wyręczać - np. zespół zapowie tort a już ja nie będe musiała biegac do kelnerów :p ewentualnie ktoś mnie wezwie z jakiegos całuśnego zakątka gdze się z moim TŻem zamelinujemy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie też się nie składa kwiatów pod obrazem, ale mimo to wiem, że świadkowe raczej mają kwiatki, ja z nich raczej zrezygnuje. Ava80: takie zachowanie to już przechodzi wszelkie pojęcie. W życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby z takimi problemami zwracać się do pary młodej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
Pochwalę się wam moimi zaproszeniami
![]() Długo trwało zanim się zdecydowaliśmy, ale wreszcie są, już wypisane i gotowe ![]() Mam nadzieję, że spodobają się gościom weselnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tez chyba nie bede brala wiazanki dla swiadkowej ewentualnie taki stroik na reke jak za drogo sobie nie policza, bo tak moze miec rzeczywiscie w torebce niezbedne minimum, ale ja i tak na sali bede miala kosmetyczke a w niej , tabletki od bolu glowy, wegiel, chusteczki, ventoline ![]() Byc moze nie bede miala potrzeby skorzystac ale strzezonego ... Jesli swiadkowa nie ma wiazanki to moze nasza potrzymac a tak nie miala jak ( np podzczas zyczen) Zastanowie sie. Jesli chodzi o pojedyncza roze do sukienki zamiast wiazanki slubnej chyba zalezy od sukienki skromna elegancka lub rybka chyba beda lepiej pasowaly niz inne bufiaste cudo. Bedzie po prostu bardzo skromnie , ale ja bym chyba sie bala zeby nie bylo za skromnie ![]() Od siebie dolaczam moja wydrukowana kareczke do balonow o ktorej juz mowilam wydrukowalam 60 zostalo mi wyciac jeszcze polowe , zrobie jeszcze dziurki ( w ksztalcie serca i przeplote rafie ) |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Ja też miałam bierzmowanie w swoim parafialnym kościele, ale wszystkie informacje o sakramentach trafiają zawsze do parafii, w której było się chrzczonym, stąd na tym świadectwie chrztu te dopiski o bierzmowaniu i braku ślubu kościelnego.
#701 |
Zakorzenienie
|
Lulu swietne te karteczki, takie romantyczne
![]() Katalinka bardzo ladne zaproszenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie skałada sie pod obrazem kwiaty, ale swiadkowa powiedziała, ze zabiera na pamiatke, więc specjalnie zięłam dla niej róze zamówiłam, zeby sie ładnie ususzyły ![]() Też chce do SWOWSu ![]()
![]() |
#704 |
Rozeznanie
|
wlasnie gadalam z kolezanka ktora niedawno byla swiadkowa u swojej kolezanki i mialaswoje kwiaty... i wyslala mi fotke i powiem wam szczerze ze gdyby tych kwiatow nie bylo to by to dziwnie wygladalo...
miala kwiaty specjalnie zrobione pod swoja kreacje i na swpolnych zdjeciach to naprawde slicznie wygladalo ![]() Plany slubu swietne ale powiedzcie ile wczesniej sie umawiacie na pazurki (jesli robicie) i na ktroe godzinki zaklepujecie fryzjera i makijazystke (jesli bierzecie pod uwage) bo sama nie wiem jak to czasowo rozlozyc tak zeby nie latac z wywieszonym jezykiem ![]()
#705 |
Raczkowanie
|
Drogie SWOWSki!!!!!!!! Jak tak dalej pojdzie, to za tydzien powtsanie cz. III watku
![]() Przylaczam sie do klubu SWOWS ![]() Co tu duzo mowic: Panny Mlode 2008 sa po prostu bossskie!!! Zupelnie inaczej czyta sie posty jak wie sie, jak wyglada osoba ukryta za nickiem ![]() Zaraz wkleje obiecana nasza crazy fote ![]() Pomyslalam jak to bedzie w "moim dniu" sugerujac sie obliczeniami avy80 i kurczaki skoro slub jest na 16.30, to jakos po 18 zasiadziemy do stolu, moze nawet przed 19 ![]() ![]() Musze po prostu musze zabrac sie za zaproszenia bo obudze sie z reka w nocniku!!!!!!!! :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Babeczka ekstra zdjecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
ja myslalam o 11 ( a slub o 17) i mam nadzieje ze uda sie wszystko zrobic w jednym salonie zeby nie biegac
#708 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A My dzisiaj z Tż'tem w końcu zamówilismy obrączki ![]() ![]()
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Babeczka ekstra ta fotka
![]() ![]()
![]() |
#710 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Wtajemniczenie
|
Paznokcie robie w piątek, chociaż i tak myślałam już nad tym czy na wcześniej nie przełożyć, żeby się z nimi oswoić. Fryzjera mam na 11, a makijaż mogę na 12 albo na 14:30 (ślub jest na 17).
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A robicie probne fryzury i makijaze??
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewuszki za odpowiedzi, będę musiała się Księdzu jakoś wytłumaczyć a nauki i poradnie to i tak obowiązkowo trzeba u mnie zaliczyć.
![]() Dzisiaj idziemy zamówić obrączki ![]() Czy ja też mogę dołączyć do weselnych świrusów ![]()
![]() |
#714 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie będą poprawiny od 13.30 jest obiad, o 14.00 zaczyna grać zespół mają grać do około 20.00. No niestety to dodatkowa opłata 1000zł, ale moja koleżanka właśnie miała ten zespół na weselu i był super, a na poprawinach miała DJ i było kiepsko Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-11 o 14:43 Powód: klaps po pupie :-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Koniecznie to zrób. Podczas próbnego makijażu dobiera się odpowiednie kolory podkładu, cieni itd., więc potem na generalnym przed ślubem nie marnuje się czasu na ten dobór, no i mnie stresu będzie, jak to wyjdzie.
Gdyby moja koleżanka nie zrobiła próbnej fryzury, to by w tej, którą jej babka zrobiła, wyglądałaby koszmarnie.
#716 |
Rozeznanie
|
Dziś zamówiłam bukiet ślubny
![]() mam też bukiet dla świadkowej zostanie dla niej na pamiątkę ![]() Próbną fryzurę i makijaż mam we wtorek, a przed samym ślubem mam fryzjera zamówionego na 8 rano, ponieważ muszę przemieścić sie do kosmetyczki, a po mnie do tego samego fryzjera wybiera sie mama, druhny i koleżanki:P paznokcie robie dzień wcześniej. Też mnie czeka harmonogram żeby wszystko ze sobą zgrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Raczkowanie
|
Witajcie Panny Mlode 2008
![]() ![]() ![]()
#719 |
Raczkowanie
|
a w jakim miesiacu mialas slub bo my mamy we wrzesniu 27...chodzi o to czy wyrobimy sie ze zdjeciami????
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.