Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-13, 18:09   #2611
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez kasik30 Pokaż wiadomość
Tak już po kolacji bo staram się aby kolacje zawsze zjeść przed 18 00
oj to bardzo źle. Poczytaj wątki podwieszone i "nasze jadłospisy". Jedząc ostatni posiłek ok. 18 (no, chyba, że chodzisz spać w okolicach 20.) spowalniasz sobie tylko metabolizm.
Ostatni posiłek powinnaś zjeść na 2-3 godziny przed snem (na R najlepiej białko plus warzywa) albo czysto białkowy na pół godziny przed snem.

Niejedzenie po 18 to jeden z większych odchudzaniowych mitów

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 18:10   #2612
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

kasik , ale po co? Kładziesz sie spac o 21?
Kolację jemy 3 h przed snem

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 18:57   #2613
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
jaaaaaa, macie tam góry blisko? Nawet nie wiedziałam Jaki czad, co ja bym dała, żeby móc sobie ot tak w weekend iść pochodzić po górach... A nie, że muszę całą wyprawę urządzać na drugi koniec Polski

noo, gory szkockie sa piekne. Zobacz sobie jak wyglada Clencoe jak znajdziesz chwilke. Pieeeeknie

Ja dziś zdecydowałam się na lenistwo - na jutro nic nie mam, a to co mam na wtorek zrobię jutro więc...

Miłego niedzielowania Plotkary
i jak sie lenistwo udalo?

Cytat:
Cicho szaA ja po kolacji i tak się z moim TŻ lenimy przed telewizorkiem,odpoczywamy po wczorajszej imprezce
ja wlasnie zamierzam to samo robic

wlasnie wrocilismy, wyciagnelam TZta szkoda,ze zanim dojechalismy to pogoda sie popsula i tylko ze 30 min polazilismy ale bylo pieeeknie dookola nas piekne gory z osniezonymi szczytami, przestrzen, owieczki na halach, zero ludzi dookola.. Weszlismy pod gore usiasc przy strumyku na wielkich kamieniach i zjedlismy bulki w niesamowitych okolicznosciach przyrody

teraz sie wykapalam,zjadlam obiad i bede ogladac The Eye z jessica Alba. W sumie malo filmow jest z nia dobrych ale moze ten bedzie

milego wieczorka
Stary 2008-04-13, 18:59   #2614
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

ups , mialo byc Glencoe Jabluszko
Stary 2008-04-13, 19:07   #2615
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Gujanko - bardzo ciekawa ta Twoja historia ogrodnicza . aż mi się zachciało coś zasadzić, chociaż wiem ze to marnowanie czasu tylko bo przecież ja nic nie wyhoduję
Ewusia, jak nawet mi cos wyroslo, to mysle ze kazdy wyhoduje no ale wiadomo + najgorzej to utrzymac, bo to co narazie uroslo to nie do odroznienia jest i wogole cala zabawa jak juz pisalam, dopiero przede mna

btw kielki juz tez wyrastaja, bo na dobry poczatek kielkuje lucerne, a ona ponoc szybko wzrasta jadlam ja ostatnio u tz, bardzo fajna w smaku

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
eh smutno mi od tz cały czas słysze za chwile sie odezwe , nie dzisiaj , przepraszam mam hiszpanski karate ,sks , jakies spotkanie rodzinne i tak w kółko... i tak od tygodnia słysze. myslałam ze chociaz w sobote znajdzie czas ale oczywiscie nie... dzisiaj napisał ze to ostatni taki dzien yhy jutro pewnie usłysze to samo... nawet jak jutro znajdzie czas to dlaczego ja mam zawsze sie poswiecac a on nie... coraz bardziej w to wszystko wątpie...
asiek miłego bierzmowania ja na 3 imie dałam sobie Katarzyna
baby hm coz za ludzie...
ewusia wczoraj było tak cieplutko a dzisiaj zimno brr...

idez przyjaciółkami i kumpelami na spacer szkoda nerwów na rozmyslanie
i dobrze ze wybralas sie na spacer
ja ogolnie wole miec faceta ktory ma swoje zajecia, pasje czy treningi, niz takiego ktory tylko by ogladal tv. oczywiscie pisze w duzym uproszczeniu, ale w przypadku takiego malozajecioweg chlopaka, to ja bym sie czula jak wiezien jego nadmiaru wolnego czasu.

+tak tylko chcialam zaznaczyc plusy tego, ze Twoj TZ taki zajety+

a poza tym mam nadzieje, ze jakos mu sie unormuje ten czas. i podobnie jak Nefre tez bym troche go olala, bo na facetow to nie slowami a czynami trzeba oddzialywac. oni poprostu slow nie rozumieja

Madame ja polecam pasztet sojowy, takiego miesnego to juz daaaaaaaaaaawno nie jadlam.

Ewusia, ja oczywiscie coz innego mogla bym napisac.... polecam Ci serdecznie rower

Mialam zaznacyone wiecej do cytowania, ale cos mi poznikalo... nie mam sily szukac tego jeszcze raz.. wybaczcie...

niedawno wrocilam z 3godzinnego basenowania z tz i znajomymi, bardzo smiesznie bylo, ale poplywalam sobie tez troche i jestem padnieta

a wczoraj zaliczylismy z tz taka fajna domowke, ze nie wiem jak sie na ten basen dzis zwleklismy, bo ciut nieprzytomni bylismy

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 19:46   #2616
anniaa

Witam. notatka z bio gotowa jeszcze troche poduczyc sie musze bo nie umiem jeszcze wszystkiego matma nauczona , z polaka wypracowanie napisane(doweidziałam ze ze mam napisac po południu heh) poczytac jeszcze notatki z polaka.
rozmawiałam z tz pokłocilismy sie ale sie pogodzilismy no wiec jest ok
gujanko ja wiem ze dobrze jest ze ma swoje zajecia ale przez cały tydzien ani chwili na krotkie spotkanie. on cały czas ma to wszystko ale doszedł tez bardzo wazny projket o którym nie powiedział i wieczorami spedzał z kumplami duzo czasu ale skad ja to miałam wiedziec eh tylko udusic.
o basen jak ja dawno nie byłam na basenie.widze ze weekend udany
agolek zazdrosze tej wyprawy ten twoj opis... mmm musiało byc cudownie

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 19:54   #2617
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam. notatka z bio gotowa jeszcze troche poduczyc sie musze bo nie umiem jeszcze wszystkiego matma nauczona , z polaka wypracowanie napisane(doweidziałam ze ze mam napisac po południu heh) poczytac jeszcze notatki z polaka.
gujanko ja wiem ze dobrze jest ze ma swoje zajecia ale przez cały tydzien ani chwili na krotkie spotkanie. on cały czas ma to wszystko ale doszedł tez bardzo wazny projket o którym nie powiedział i wieczorami spedzał z kumplami duzo czasu ale skad ja to miałam wiedziec eh tylko udusic.
o basen jak ja dawno nie byłam na basenie.widze ze weekend udany
agolek zazdrosze tej wyprawy ten twoj opis... mmm musiało byc cudownie

rozumiem Aniu, to dosc wkurzające, bo mozna sie poczuc nawet troche olanym.. Ale moze potrzebowal troche odpoczynku - z facetami to roznie bywa, moj tez ma niekiedy takie odpały. raz mi mowi, ze za malo czasu spedzamy razem, pozniej ciagle jakis zajęty jest i poumawiany
i jak tu za nimi nadążyć

EDIT

a, teraz doczytalam, ze robil jakis projekt, wiec pewnie byl poprostu zajety. nie zmienia to faktu ze mogl dac znac i ja tez bym sie pewnie wnerwila

Stary 2008-04-13, 20:07   #2618
kasik30
Raczkowanie

O kurcze ,to ja rzeczywiście miałam w głowie mit że nie wolno jeść po 18 00
Jak dobrze że mogę jeśc póżniej Właśnie z tym miałam problem bo robiłam się strasznie głodna około 20 00
Stary 2008-04-13, 21:25   #2619
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
i jak sie lenistwo udalo?
cuuudooownie lenistwo, spacerek nad morzem, zakupy - kocham takie dni...
Jaka szkoda, że weekend się kończy No, ale co robić - trzeba bedzie jakos przeżyć do piątku
Cytat:
Weszlismy pod gore usiasc przy strumyku na wielkich kamieniach i zjedlismy bulki w niesamowitych okolicznosciach przyrody
ajjjj jak ja lubię jeść w górach - albo właśnie wszelkie bułki/bagietki albo czekoladę - tam zupełnie inaczej smakuje
Cytat:
ups , mialo byc Glencoe Jabluszko
ZObaczyłam i się zakochałam cudoooownieeeee....
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
i dobrze ze wybralas sie na spacer
ja ogolnie wole miec faceta ktory ma swoje zajecia, pasje czy treningi, niz takiego ktory tylko by ogladal tv. oczywiscie pisze w duzym uproszczeniu, ale w przypadku takiego malozajecioweg chlopaka, to ja bym sie czula jak wiezien jego nadmiaru wolnego czasu.
otóż to. Kiedyś poznałam takiego małozajęciowego faceta - cóż za beznadzieja jak dla mnie... Facet z pasją i zajęciami to jest to co tygrysy lubią najbardziej
Cytat:
Madame ja polecam pasztet sojowy, takiego miesnego to juz daaaaaaaaaaawno nie jadlam.
dobrze słyszeć, a raczej czytać takie dobre recenzje
Cytat:
niedawno wrocilam z 3godzinnego basenowania z tz i znajomymi, bardzo smiesznie bylo, ale poplywalam sobie tez troche i jestem padnieta
faaaaaaaajnie, to takie pozytywne zmęczenie
Cytat:
a wczoraj zaliczylismy z tz taka fajna domowke, ze nie wiem jak sie na ten basen dzis zwleklismy, bo ciut nieprzytomni bylismy
to udany weekend był
Cytat:
Jak dobrze że mogę jeśc póżniej Właśnie z tym miałam problem bo robiłam się strasznie głodna około 20 00
Ufff to dobrze, że już wiesz jak jest Ja teraz jedząc o 18 kolację, do rana już bym umarła z głodu pewnie

Miłego wieczoru

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 21:28   #2620
agness51
Zakorzenienie

Witam,ale zmęczona jestem oglądnę taniec z gwiazdami do końca,bo początku nie widziałam,spóźniłam się i wykąpię się,coś poczytam może z biologii i spać,bo padam
Znowu będę tęsknić za TŻ-tem ale przeżyję .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 21:32   #2621
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja lecę oglądac serial i biorę pod rękę historię i później spać

Dobranoć kochane ;*

Stary 2008-04-13, 21:44   #2622
agness51
Zakorzenienie

Szkoda ,że Zagrobelny odpadł,bo fajnie tańczył.
Chciałam,żeby ta Elizabeth wyleciała

Powoli się również żegnam

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-04-13, 21:55   #2623
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

cześć. wróciłam (chyba)
potem was poczytam bo padam na ryjek siedzialam 2 godziny w szpitalu bo źle sie czułam, chcieli mnie zostawić na oddziale, ale nie zgodziłam się... Lekarze się wydarli ale puścili...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 23:23   #2624
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

prawdziwa jazda na prawdziwym rowerze jest suuuuuper, a jak będziesz jeździła na najlżejszej przerzutce to i obciążenie dla kolan chyba mniejsze
więc dlatego właśnie mam nadzieję ze dam radę

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
to ja tak kiedys (jak jeszcze do sredniej chodzilam ) wstalam i poszlam do szkoly troche sie zdziwilam ze zamknieta,,,patrze na zegarek a tu 05:10

Cytat:
k

Ja wyruszyłam dziś w teren Byłam na krótkim spacerku nad morzem i na zakuuupach W perfumerii wywąchałam wszystko co się dało i teraz mam kilka zapachowych obsesji, a skąd ja na to kasę wezmę, echhh...
skąd ja to znam

Cytat:
wlasnie wrocilismy, wyciagnelam TZta szkoda,ze zanim dojechalismy to pogoda sie popsula i tylko ze 30 min polazilismy ale bylo pieeeknie dookola nas piekne gory z osniezonymi szczytami, przestrzen, owieczki na halach, zero ludzi dookola.. Weszlismy pod gore usiasc przy strumyku na wielkich kamieniach i zjedlismy bulki w niesamowitych okolicznosciach przyrody
ale super aż sobie to próbowałam wyobrazić

Cytat:

Ewusia, ja oczywiscie coz innego mogla bym napisac.... polecam Ci serdecznie rower
no baaa rowerowa-maniaczko

Cytat:

grunt zę dotarliście i wróciliście następnie cali zdrowi i nie-utopieni

Cytat:
pogodzenie najważniejsze

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
cześć. wróciłam (chyba)
potem was poczytam bo padam na ryjek siedzialam 2 godziny w szpitalu bo źle sie czułam, chcieli mnie zostawić na oddziale, ale nie zgodziłam się... Lekarze się wydarli ale puścili...
a co się działo Kochana ale Ty samowystarczalna jesteś, żeby tak lekarzy przekabacić

jakoś mi szybko dzień zleciał wróciłam do Kato, była u mnie kumpela, później zajrzałam do włoskiego, pooglądałam 2 odcinki Chirurgów bo czuły sie samotne takie nie obejrzane i już ta godzina nagle

poniżej zdjecia moich zakupów: jasno-fioletowa bluzka moja, druga fioletowa wspólna z Siss i bluza siostry bo na mnie za mała

jakbym już ni zajrzała dziś to dobrej nocki życzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blu.jpg (33,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluza.jpg (33,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzka.jpg (40,4 KB, 14 załadowań)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 06:30   #2625
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ewusiu - ta rózowa I tak fioletowa

Dzien dobry kochane ;*
Ehhh i szara rzeczywistość. Po 10 dniach nieobecności w szkole zcas się w niej pojawić na okres hm.. 10 dni
Tak, tak.. za 10 dni koniec.. Jeju jak mi się smutno robi, jak pomyślę, ze już nie zobaczę tej klasy ;( Ehh..

Lecę majstrować sniadanie ;*
Miłego dnia ;*

Stary 2008-04-14, 06:52   #2626
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ewusiu sliczne zakupy Szczególnie te bluzeczki !

Wpadłam się tylko przywitać i mykam robić śniadanie

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 07:04   #2627
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
a co się działo Kochana ale Ty samowystarczalna jesteś, żeby tak lekarzy przekabacić
A wracałam od solenizanta i mialam lekka hipoglikemie tzn. poniżej 50 mi spadł cukier i jakaś babcia wezwała pogotowie choć mówiłam, że nic mi nie bedzie. Wymierzyli cukier, wybadali ekg i kazali zostać a ja się nie dałam bo przez to zapalenie uszu i tak zawaliłam jeden tydzien na uczelni

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 08:34   #2628
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

szybkie dzien dobry i jeszcze szybsze papapapa i milego dnia
Stary 2008-04-14, 09:41   #2629
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
no widzisz. na szczescie nie trzeba, a nawet nie mozna sie tak katować

Cytat:
to udany weekend był
si od razu czlowiek inaczej patrzy na poniedzialek i na to, ze musi pisac pewną pracę

a teraz byle do srody, bo planujemy jakies ponowne wyjscie z ekipą

Cytat:
cześć. wróciłam (chyba)
ojoj, mam nadzieje ze na pewno nic Ci nie bedzie

Cytat:

no baaa rowerowa-maniaczko

a zakupki bardzo fajne

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Dzien dobry kochane ;*
Ehhh i szara rzeczywistość. Po 10 dniach nieobecności w szkole zcas się w niej pojawić na okres hm.. 10 dni
Tak, tak.. za 10 dni koniec.. Jeju jak mi się smutno robi, jak pomyślę, ze już nie zobaczę tej klasy ;( Ehh..

Lecę majstrować sniadanie ;*
Miłego dnia ;*
pamietam, ze tez bylo mi smutno, zreszta teraz na studiach jest podobnie, ale to co innego, bo tyle twarzy na roku i wiadomo, ze nie za wszystkimi bede jakos szczegolnie tesknic

w kazdym razie Nefruś, coś się kończy i coś się zaczyna

Cytat:
A wracałam od solenizanta i mialam lekka hipoglikemie tzn. poniżej 50 mi spadł cukier i jakaś babcia wezwała pogotowie choć mówiłam, że nic mi nie bedzie. Wymierzyli cukier, wybadali ekg i kazali zostać a ja się nie dałam bo przez to zapalenie uszu i tak zawaliłam jeden tydzien na uczelni
mam nadzieje ze szybko nadrobisz zaleglosci no i uwazaj na siebie!

Cytat:
szybkie dzien dobry i jeszcze szybsze papapapa i milego dnia
milego dnia

Stary 2008-04-14, 09:45   #2630
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

Cytat:
jeśli jesteście zgraną klasą to na pewno jeszcze nie raz się zobaczycie mnie też było trochę smutno jak kończyłam liceum ale teraz zupełnie nie tęsknię moja klasa była zbyt podzielona żeby dało się później jakieś zgrane spotkania organizować
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ewusiu sliczne zakupy Szczególnie te bluzeczki !
dziękuję
Cytat:
no to mam nadzieje że już będzie dobrze wszystko i będziesz mogła chodzić na zajęcia normalnie

właśnie sobie zjadłam śniadanko, na 11.30 idę na uczelni8ę (tylko włoski dziś) ale za to później do pracy a po pracy na angielski prosto więc będę w domu dopiero wieczorem ale pogoda cudna więc aż chce się wyjść z domu

miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 09:47   #2631
kasik30
Raczkowanie

Dzień dobry Ja juz jestem po śniadanku ,za chwilę piję zieloną herbatkę i idę na spacer
Stary 2008-04-14, 10:01   #2632
gujana
Wtajemniczenie

Ewusia, zazdroszcze pogody u nas wczoraj bylo slicznie, ale dzis znow szaro i deszcz.

Kasik, ja tez wlasnie popijam zieloną a na sniadanie zjadlam 4 pierogi z jagodami

czas sie zabierac za pisanie..

Stary 2008-04-14, 10:06   #2633
kasik30
Raczkowanie

,,Kasik, ja tez wlasnie popijam zieloną a na sniadanie zjadlam 4 pierogi z jagodami ,,

Ło matko jak ja Ci zazdroszczę tych pierożków
Stary 2008-04-14, 10:39   #2634
gujana
Wtajemniczenie

zostaly z wczorajszego obiadu (nie wiem sama jak to sie stalo ze zostaly ).

Stary 2008-04-14, 13:16   #2635
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
kumpela wlasnie dlatego chciala takie imie, ze Afra byla prostytutka No i ksiadz fartownie <?> sie zgodził
czasami sie mowi ze patrona to bierzemy, takiego jakiego chcemy naśladować

troche mnie tu nie było
wyszłam wczoraj "hna spacerek integracyjny" z kumpelami (w poszukiwaniu otwartego monopolowego ) i tak mi jakos zeszło do 21.30 a potem byłam taka "zmięta" że już nie miałam siły tego wszystkiego przeglądac

dzisiaj jak zwykle w poniedziałek prawie nic nie robiłam w szkole ale mieliśmy zielony dzień bez mundurka wiec bylo jeszcze lepiej
musze jeszcze przejrzec pare watkow

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 13:31   #2636
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

dzisiaj jak zwykle w poniedziałek prawie nic nie robiłam w szkole ale mieliśmy zielony dzień bez mundurka wiec bylo jeszcze lepiej
musze jeszcze przejrzec pare watkow
ale ci zazdroszcze...

hello Robaczki

ale ladna pogoda dzis.. a tu trzeba siedziec w pracy...
Zjadlam wlasnie lunch i przegladam sobie neta troche. Po pracy skoczne na silownie i basen moze.

mileog dnia wam wszystkim zycze
Stary 2008-04-14, 15:34   #2637
anniaa

Witam
z polaka mnie pytała . ale ania ładnie wszystko dokładnie jej opowiedziała kobieta zawiedziona ze nie ma sie do czego doczepic bo starałam sie mówic poprawie i wszystko jej powiedziec wiec zadanie domowe czytac (interpretacje tekstu mielismy napisac) przeczytałam zas nie ma do czego sie doczepic wiec prosze otwieramy ksiazke i interpretujemy tekst i ja dalej analizuje jej i ładnie wszystko powiedziała i jeszcze mnie nawet wiedzma pochwaliłą ze najlepiej zinterpretowałam tekst i nawet klasa mnie potem chwaliła ze najlepiej zrozumiała z mojej analizy itp smieszne
Cytat:
rozumiem Aniu, to dosc wkurzające, bo mozna sie poczuc nawet troche olanym.. Ale moze potrzebowal troche odpoczynku - z facetami to roznie bywa, moj tez ma niekiedy takie odpały. raz mi mowi, ze za malo czasu spedzamy razem, pozniej ciagle jakis zajęty jest i poumawiany
i jak tu za nimi nadążyć
EDIT
a, teraz doczytalam, ze robil jakis projekt, wiec pewnie byl poprostu zajety. nie zmienia to faktu ze mogl dac znac i ja tez bym sie pewnie wnerwila
no tak zajety był ale mi najbardziej chodzi o to ze nie powiedział bo ja bron boze nie zakazuje mu niczego
Cytat:
pogodzenie najważniejsze

jakoś mi szybko dzień zleciał wróciłam do Kato, była u mnie kumpela, później zajrzałam do włoskiego, pooglądałam 2 odcinki Chirurgów bo czuły sie samotne takie nie obejrzane i już ta godzina nagle
poniżej zdjecia moich zakupów: jasno-fioletowa bluzka moja, druga fioletowa wspólna z Siss i bluza siostry bo na mnie za mała
oj tak godzenie zawsze jest cudowne hehe
o to fajny wczorajszy mialas dzien, a zakupy piękne
Nie wiesz przypadkiem co jest z pania M ?? bo dzisiaj dowiedziałam sie ze nic groźnego jej nie jest ale co jej jest itp to nie wiem

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-04-14, 17:38   #2638
agness51
Zakorzenienie

Właśnie zrobiłam sobie przerwę bo od półtorej godziny siedzę nad biologią jutro mam poprawę,prawie 100stron do nauczenia,no i siedzę i to czytam ... a taka ładna pogoda dzisiaj u mnie (wyjątkowo,jak na złość ... )

Miłego popołudnia Skarby

Ewusia - Ale śliczne ciuszki

Stary 2008-04-14, 17:50   #2639
anniaa

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Właśnie zrobiłam sobie przerwę bo od półtorej godziny siedzę nad biologią jutro mam poprawę,prawie 100stron do nauczenia,no i siedzę i to czytam ... a taka ładna pogoda dzisiaj u mnie (wyjątkowo,jak na złość ... )

Miłego popołudnia Skarby

Ewusia - Ale śliczne ciuszki
oj tak zawsze jest , brzydka pogoda mało nauki , piekna pogoda duzo nauki uu a z jakiego działu ?

Stary 2008-04-14, 17:53   #2640
agness51
Zakorzenienie

Aniu - Począwszy od gąbek,nicieni,płazińców,s tawonogów,mięczaków,pierś cienic,parzydełkowców, a skończywszy na szkarłupniach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości