Włosomaniaczki :D - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-14, 11:39   #3991
tigresska
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
ojej, biedak moze kiedys sprawie sobie kotka...

studiuje kosmetologie, chociaz przyznac musze, ze wstydze sie mowic o tym np. komus nowopoznanemu na zywo

wiem jaki panuje stereotyp studentki kosmetologii.

zanim zaczelam ten rok to myslalam, ze ludzie sobie sami stworzyli takie wyobrazenie.

po paru miesiacach zrozumialam dlaczego panuje taka wlasnie opinia, o nas, przyszlych kosmetologach.

wiekszosci dziewczyn w glowie tipsy, pasemka, tona tapety, randeczki, esemesy pisane na wykladach, plotkowanie. ucza sie tylko i wylacznie dlatego, ze im kaza. najchetniej nie robiliby nic

gdy sobie pomysle, ze niektore osobniczki takie same podejscie beda mialy do swoich klientek...

jakos sie przeslizgna przez te studia, a potem zrobia komus krzywe przez swoje niedbalstwo

wlos sie na glowie jeży

edit:
dlatego daje Wam dobra rade, kosmetyczki wybierajcie te sprawdzone przez kolezanki, z odpowiednim podejsciem. i nie wierzcie w kazde ich slowo. duza czesc kosmetyczek zatrzymala swoj autorozwoj podczas zdobywania tytulu. a to bylo conajmniej ladnych pare lat temu, kosmetyka rozwija sie tak dynamicznie, jest tyle nowinek, pewne metody odchodza do lamusa
Zgadzam sie, ze jest taka opinia o kosmetologii i kosmetyczkach. Niestety same studentki są temu winne - miałam kiedys epizod na uczelni na której był równiez ten własnie kierunek. I miałam parę razy wątpliwą przyjemność posłuchania rozmów paru studentek kosmetologii... I po prostu rece mi opadły. Całe szczęście nie wszystkie byly takie, byłam świadkiem równiez zupełnie innych rozmów innych dziewczyn które reprezentowały soba wysoki poziom zarówno jesli chodzi o osobę jak i o rozmowe. Aż miło było słuchać i przyznaje ze chętnie podsłuchiwałam Dopóki same studentki kosmetologii będą sprowadzać ten kierunek do tipsów, solarium i tapety na twarzy to niestety opinia sie nie zmieni. Ale całe szczeście jest coraz wiecej osób z zupełnie innym podejsciem i oby było ich jeszcze wiecej. Bo kosmetologia to naprawdę ciekawa nauka, sama sie wciagam i gdyby nie to, ze muszę dokształcać sie we własnym zawodzie to być moze poszłabym na te studia albo przynajmniej do jakiejś szkoły policealnej zeby poznać tą dziedzinę dla samej siebie. Kto wie, moze kiedys...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 11:43   #3992
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Podrap ode mnie Zuźkę Dobrze, że obie macie już to z głowy – Zuźka nie będzie Ci już spędzać snu z powiek i będzie mogła prowadzić bujne życie towarzyskie bez konsekwencji

Pamiętam jak sterylizowałam Czarną – miałam niesamowity ubaw, kiedy próbowała chodzić i łapy jej się rozjeżdżały i w ogóle wyglądała jakby sobie nieźle popiła No właśnie taki żulik
A tak na poważnie to pamietam też, że rozwaliła mnie tym, że kiedy wróciłam z nią do domu zamiast spokojnie leżeć i odpoczywać ona próbowała wskakiwać na meble (byłam na nią wtedy zła, bo bałam się, żeby szwy jej nie popękały) i była strasznie zdziwiona czemu jej się nie udawało
Załatwione. Twoja Czarna też byla taka bez życia na początku? W sumie dziś dopiero 2gi dzień po sterylizacji- w końcu je, troche się rusza, ale gdzieś to moje zawadiackie kocicho prysło. Musiałam jej założyć kaftanik bo się przystawiała z zębami do szwów. Przemywam jej rankę 2x dziennie (czasami więcej). W ogóle najchetniej by spała. Dzisiaj raz jej się zdarzyło przymilać do mnie- ale tak to raczej woli leżeć obok mnie niż na mnie (a normalnie nie mogła ię od niej opędzic). Mam nadzieję, że to kwestia czasu i wszystko wróci do normy- no może po za tymi serenadami w środku nocy
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 11:57   #3993
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Załatwione. Twoja Czarna też byla taka bez życia na początku? W sumie dziś dopiero 2gi dzień po sterylizacji- w końcu je, troche się rusza, ale gdzieś to moje zawadiackie kocicho prysło. Musiałam jej założyć kaftanik bo się przystawiała z zębami do szwów. Przemywam jej rankę 2x dziennie (czasami więcej). W ogóle najchetniej by spała. Dzisiaj raz jej się zdarzyło przymilać do mnie- ale tak to raczej woli leżeć obok mnie niż na mnie (a normalnie nie mogła ię od niej opędzic). Mam nadzieję, że to kwestia czasu i wszystko wróci do normy- no może po za tymi serenadami w środku nocy
Dokładnie tak samo - przez pierwsze kilka dni prawie w ogóle się nie ruszała, przeciez to operacja, tak samo ją pewnie jeszcze boli jak człowieka po takim zabiegu
Moja na szczęście nie próbowała gryźć szwów, jak ostrzegał mnie weterynarz, więc nie musiałam jej zakładać kaftanika.
Przejdzie jej, zobaczysz, i będzie pewnie szaleć jeszcze więcej niż przez sterylizacją
Ja słyszałam, że kotki po sterylizacji się trochę uspokajają, stają się spokojniejsze, mniej rozrabiają itd itd. U mojej Czarnej to się nie sprawdziło - już półtora roku po sterylizacji a z niej jaki był szalony dzikus taki jest nadal

A tak w ogóle to w piątek zaczęłam pracę w drogerii Natura. Dzisiaj od 13 do 19 więc przed pracą zdążyłam zajrzeć do kafejki.
Z jednej strony cieszę się, że mam jakąś pracę bo potrzebuję pieniędzy (chociażby na wizażowe specyfiki do włosów no i oczywiście kafejkę internetową bo jestem od Was uzależniona ) ale to jest masakra, niesamowita tortura... Tzn nie byłoby tak źle gdyby nie to, że cały czas (9 – 10 godzin) jestem na nogach... W czasie pracy mogę usiąść jedynie na 15 minut podczas przerwy... Mam nadzieję, że się przyzwyczaję, ale nie wiem czy długo tak wytrzymam, jeśli w ogóle. Wracam do domu i ledwo chodzę, na nic kompletnie nie mam siły, mam tylko ochotę się położyć i nie ruszać się... Najgorsze jest to, że pod koniec pracy, ostatnie 2-3 godziny tak strasznie bolą mnie stopy, że zagryzam wargi, żeby nie wyć z bólu albo żeby się nie rozbeczeć, a musze się uśmiechać i rozmawiać z klientami...
Nie muszę też chyba mówić, że ta praca rozwaliła mi totalnie życie towarzyskie Pracuję do 19, zanim zamkniemy sklep jest 19.30. A po pracy nie mam ochoty z nikim się spotykać, nie mam siły. Tzn jeśli ktoś przyjdzie do mnie to ok., bo ja mam jedynie siłę doczołgać się do mojego przystanku autobusowego i na nic więcej... I cały dzień rozwalony... Masakra
Obiecałam sobie, że już nigdy więcej nie wrócę do supermarketu, chyba że naprawdę będę zdesperowana. No i chyba jestem... Bo czym ta drogeria tak naprawdę różni się od marketu? Może tylko tym, że nie siedzę przez kilka godzin na kasie. Ale za to przez 9 godzin jestem na nogach, a przy kasie można usiąść i nogi mogą trochę odpocząć. I płacą tak samo marnie
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 12:18   #3994
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak samo - przez pierwsze kilka dni prawie w ogóle się nie ruszała, przeciez to operacja, tak samo ją pewnie jeszcze boli jak człowieka po takim zabiegu
Moja na szczęście nie próbowała gryźć szwów, jak ostrzegał mnie weterynarz, więc nie musiałam jej zakładać kaftanika.
Przejdzie jej, zobaczysz, i będzie pewnie szaleć jeszcze więcej niż przez sterylizacją
Ja słyszałam, że kotki po sterylizacji się trochę uspokajają, stają się spokojniejsze, mniej rozrabiają itd itd. U mojej Czarnej to się nie sprawdziło - już półtora roku po sterylizacji a z niej jaki był szalony dzikus taki jest nadal

A tak w ogóle to w piątek zaczęłam pracę w drogerii Natura. Dzisiaj od 13 do 19 więc przed pracą zdążyłam zajrzeć do kafejki.
Z jednej strony cieszę się, że mam jakąś pracę bo potrzebuję pieniędzy (chociażby na wizażowe specyfiki do włosów no i oczywiście kafejkę internetową bo jestem od Was uzależniona ) ale to jest masakra, niesamowita tortura... Tzn nie byłoby tak źle gdyby nie to, że cały czas (9 – 10 godzin) jestem na nogach... W czasie pracy mogę usiąść jedynie na 15 minut podczas przerwy... Mam nadzieję, że się przyzwyczaję, ale nie wiem czy długo tak wytrzymam, jeśli w ogóle. Wracam do domu i ledwo chodzę, na nic kompletnie nie mam siły, mam tylko ochotę się położyć i nie ruszać się... Najgorsze jest to, że pod koniec pracy, ostatnie 2-3 godziny tak strasznie bolą mnie stopy, że zagryzam wargi, żeby nie wyć z bólu albo żeby się nie rozbeczeć, a musze się uśmiechać i rozmawiać z klientami...
Nie muszę też chyba mówić, że ta praca rozwaliła mi totalnie życie towarzyskie Pracuję do 19, zanim zamkniemy sklep jest 19.30. A po pracy nie mam ochoty z nikim się spotykać, nie mam siły. Tzn jeśli ktoś przyjdzie do mnie to ok., bo ja mam jedynie siłę doczołgać się do mojego przystanku autobusowego i na nic więcej... I cały dzień rozwalony... Masakra
Obiecałam sobie, że już nigdy więcej nie wrócę do supermarketu, chyba że naprawdę będę zdesperowana. No i chyba jestem... Bo czym ta drogeria tak naprawdę różni się od marketu? Może tylko tym, że nie siedzę przez kilka godzin na kasie. Ale za to przez 9 godzin jestem na nogach, a przy kasie można usiąść i nogi mogą trochę odpocząć. I płacą tak samo marnie
Gratuluję rozpoczecia pracy - mam nadzieje że będziesz nas informować o szykowanych ciekawych promocjach... A tak na poważnie to mam nadzieję, ze sie przyzwyczaisz - i Ty i Twoje nogi. Może wygodniejsze buty lub jakis zel do stóp pomogą Ci lepiej przetrwac te godziny pracy? Co do rozwalenia życia towarzyskiego to świetnie to rozumiem - sama pracuje na 2 zmiany i gdy mam 2 - od 14 do 22 tak jak w tym tyg to ze znajomymi widzę się tylko w weekend. Zreszta jak pracuję na 1 zmaine do 16 to wcale nie jest lepiej - każdy zabiegany i zmeczony po dniu pracy... W zasadzie zycie towarzyskie mam tylko w weekendy - z małymi wyjątkami. No chyba że mam wolny dzień lub urlop to jest trochę lepiej.
Dasz radę, bedzie dobrze! Powodzenia i dużo siły!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 12:43   #3995
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Dzień doberek Postanowiłam przeczytać, co naskrobałyście w przerwie pomiędzy księgowaniami
Widzę kolejną Wrocławiankę, bardzo mnie to cieszy, Witaj Julito w naszych skromnych progach, gdzie łatwo potknąć się o włosy
Widziałam też, że pisałyście o filmie "To nie jest kraj dla starych ludzi" - oj ciężki w przekazie, ale pomimo tego dobrze się go ogląda. Też polecam, naprawdę warto obejrzeć

Prawda z tą chemią i matematyką, wiem coś o tym. Po tym pogryzieniu, o którym Wam pisałam nie chodziłam do szkoły dobry miesiąc - wystarczyło, żeby na świadectwie maturalnym wylądować z kiepszczyzną z chemii i imatematyki.
Stary 2008-04-14, 12:44   #3996
Jolie2601
Zakorzenienie

Ago- wygodne buty to podstawa- ja na wakacjach pracowałam w Londynie i bywało że było to 12godz dziennie. Raz nawet 18 Na poczatku była masakra- nie mogłam się przyzwyczaić- no i do tego ból stóp, nóg, pleców......Potem zmieniłam obuwie na wygodne i było dużo lepiej- nie idealnie ale różnica była spora- także na początek może jakieś adidaski a'la halówki- najlepiej czarne co by się nie wyróżniały i będzie ok. Powodzenia
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-14, 13:57   #3997
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry Ale jestem niewyspana

Cytat:
Eyna- nie wierzę, że chodzisz do gimnazjum patrząc na ava dawałam Ci 20kilka lat.
Hmm a może ja coś przeoczyłam
Cytat:
Nadal ciężko mi w to uwieżyć- na avie nie wyglądasz na tyle. Mogłabyś wkleić zdjęcie regular size? Bo patrzę i oczom nie wierzę ja już lekko ślepa jestem ale chyba nie aż tak
Kurcze, też jestem w szoku. Eyna byłam pewna, że już studiujesz/pracujesz..

Cytat:
-Julita
-mam 21 lat
-nick pochodzi z opowiadania S. Kinga, ktory jest jednym z moich ulubionych pisarzy
-kosmetyka, muzyka(raczej ciezka, glownie stary black metal, klasyczny gotycki rock, muzyka dziwna, niedajaca sie wpasowac w konkretna konwencje) kocham filmy grozy, proferuje raczej stare, klasyczne produkcje, maja swoj urok. do tego ezoteryka, moja pasja od lat, niektorych to smieszy, a mnie pociaga
- zwierzatka, ktore mieszkaja wspolnie ze mna wygladaja tak http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=7210957
brakuje tylko trzeciego szczurka,

to cudowne zwierzeta

chociaz od lat marzy mi sie czarny kot perski. chcialabym kiedys zrealizowac to marzenie
Oficjalnie się witam
Śliczne masz imię

Cytat:

Gratuluję rozpoczęcia pracy i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Gratuluję rozpoczecia pracy - mam nadzieje że będziesz nas informować o szykowanych ciekawych promocjach... A tak na poważnie to mam nadzieję, ze sie przyzwyczaisz - i Ty i Twoje nogi. Może wygodniejsze buty lub jakis zel do stóp pomogą Ci lepiej przetrwac te godziny pracy? Co do rozwalenia życia towarzyskiego to świetnie to rozumiem - sama pracuje na 2 zmiany i gdy mam 2 - od 14 do 22 tak jak w tym tyg to ze znajomymi widzę się tylko w weekend. Zreszta jak pracuję na 1 zmaine do 16 to wcale nie jest lepiej - każdy zabiegany i zmeczony po dniu pracy... W zasadzie zycie towarzyskie mam tylko w weekendy - z małymi wyjątkami. No chyba że mam wolny dzień lub urlop to jest trochę lepiej.
Dasz radę, bedzie dobrze! Powodzenia i dużo siły!
A gdzie pracujesz?
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 14:14   #3998
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Kktoras tu wczoraj o chemi wspomniała i babka nam w srode kartkowke obiecała

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 15:04   #3999
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
-Julita
-mam 21 lat
-nick pochodzi z opowiadania S. Kinga, ktory jest jednym z moich ulubionych pisarzy
-kosmetyka, muzyka(raczej ciezka, glownie stary black metal, klasyczny gotycki rock, muzyka dziwna, niedajaca sie wpasowac w konkretna konwencje) kocham filmy grozy, proferuje raczej stare, klasyczne produkcje, maja swoj urok. do tego ezoteryka, moja pasja od lat, niektorych to smieszy, a mnie pociaga
- zwierzatka, ktore mieszkaja wspolnie ze mna wygladaja tak http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=7210957

to cudowne zwierzeta

chociaz od lat marzy mi sie czarny kot perski. chcialabym kiedys zrealizowac to marzenie
Witamy Julitę Szczerze, to pasowało mi bardziej do Ciebie imię "Julia" albo "Malwina"

Cytat:
Narek, Blondee - śliczne avatarki
Dziękuje

Cytat:
Gratuluje zdobycia pracy
Jak już dziewczyny napisały, wygodne buty to podstawa. Naprawdę nie możesz siadać częściej? Jesteś sama w drogerii? Może dogadałabyś się z koleżanką/koleżankami, że będziecie na zmiany doradzać klientom?
Trzymam kciuki za Ciebie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ale jestem niewyspana
To coś Ty robiła w nocy?

Cytat:
Napisane przez xyoko
Kurcze, też jestem w szoku. Eyna byłam pewna, że już studiujesz/pracujesz..
Ha, patrz, a ona w moim wieku jest

A tymczasem ja pozdycham sobie trochę przed monitorem. Strasznie obtarły mnie nowe buty

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 15:10   #4000
karla_92
Zakorzenienie

Czesc Przyjmiecie mnie z powrotem do kręgu (sekty) Włosomaniaczek?

Postaram sie nadrobić zaległości, przynajmniej w pewnym stopniu...
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 15:21   #4001
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość

Oczywiście, że tak

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-14, 16:42   #4002
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

No ba....welcome home
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-14, 17:05   #4003
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Oczywiście, że tak
Cytat:
No ba....welcome home

Szczerze powiedziawszy nie spodziewalam sie innej odpowiedzi

Wlasnie nadrabiam zaległosci (zostalo jeszcze ok. 2800 wiadomosci) i nie mogę sie napatrzec na Twoje wlosy Jolie Takie proste i...czarne Podzielisz sie?
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 17:13   #4004
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie nadrabiam zaległosci (zostalo jeszcze ok. 2800 wiadomosci) i nie mogę sie napatrzec na Twoje wlosy Jolie Takie proste i...czarne Podzielisz sie?
Dzięki jak wyhoduję 3x tyle to nie ma sprawy
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-14, 18:04   #4005
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

To coś Ty robiła w nocy?

Ha, patrz, a ona w moim wieku jest

A tymczasem ja pozdycham sobie trochę przed monitorem. Strasznie obtarły mnie nowe buty
Randkowałam

Wy tu wszystkie jakoś dojrzale wyglądacie

Pochwal się butami

Cytat:

Cytat:

Szczerze powiedziawszy nie spodziewalam sie innej odpowiedzi
Skoro wszystko zastało powiedziane, to nie będę dodatkowo potwierdzać
Stary 2008-04-14, 18:21   #4006
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Witaj Jula (mogę tak mówić? )

Poznałam ostatnio bardzo fajną dziewczynę studiująca kosmetologię i zauważyłam, że ona też wstydziła się powiedzieć co studiuje. Może i większość panienek na tym kierunku wygląda i zachowuje się tak jak piszesz, ale dziś są to bardzo przyszłościowe studia. Wystarczy popatrzeć na statystyki ile kobiet korzystało z usług kosmetyczek w latach 80/90 a ile dziś. Więcej kobiet zwraca uwagę na to jak wyglądają, ale tez na zdrowie skóry . Wydaje mi się, że jeśli jest sie w tym dobrym a na dodatego ma się główkę do interesów, to można zrobić świetny biznes. Życzę Ci tego z całego serca

Poza tym nie warto się martwić, gdybym miała już wybierać, to chyba nawet wolałabym różowego lachona z tipsami niż osobę myślącą stereotypami i niedopuszczającą myśli, że może być inaczej...

lubie to zdrobnienie

dziekuje za mile slowa ja mysle, ze mam rozsadne podejscie do sprawy i bede sie starac, aby moja nauka zaowocowala

Cytat:
Wiosenko witaj, nareszcie!
Jeśli chcesz nas bliżej poznać to będziesz miała sporo czytania Najlepiej zacznij od końca – będzie łatwiej

I podpisuję się pod ostatnim zdaniem - jak ja tego facetom zazdroszczę
czesc Finloro
faktycznie bede musiala troche sie wczytac w ten watek, aby odkryc czesc Waszych mrocznych sekretow

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Zgadzam sie, ze jest taka opinia o kosmetologii i kosmetyczkach. Niestety same studentki są temu winne - miałam kiedys epizod na uczelni na której był równiez ten własnie kierunek. I miałam parę razy wątpliwą przyjemność posłuchania rozmów paru studentek kosmetologii... I po prostu rece mi opadły. Całe szczęście nie wszystkie byly takie, byłam świadkiem równiez zupełnie innych rozmów innych dziewczyn które reprezentowały soba wysoki poziom zarówno jesli chodzi o osobę jak i o rozmowe. Aż miło było słuchać i przyznaje ze chętnie podsłuchiwałam Dopóki same studentki kosmetologii będą sprowadzać ten kierunek do tipsów, solarium i tapety na twarzy to niestety opinia sie nie zmieni. Ale całe szczeście jest coraz wiecej osób z zupełnie innym podejsciem i oby było ich jeszcze wiecej. Bo kosmetologia to naprawdę ciekawa nauka, sama sie wciagam i gdyby nie to, ze muszę dokształcać sie we własnym zawodzie to być moze poszłabym na te studia albo przynajmniej do jakiejś szkoły policealnej zeby poznać tą dziedzinę dla samej siebie. Kto wie, moze kiedys...
no to pewnie rozumiesz jak ja sie czasem czuje w tym gronie
gryze sie czesto w język, bo nie zawsze warto sie odzywac, najlepiej udawac glupszego niz sie jest

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Widzę kolejną Wrocławiankę, bardzo mnie to cieszy, Witaj Julito w naszych skromnych progach, gdzie łatwo potknąć się o włosy
witaj Wrocławianko

Cytat:
Oficjalnie się witam
Śliczne masz imię
ja tez witam i dziekuje chociaz jak bylam dzieckiem, to moje imie wpedzalo mnie w kompleksy i bylam zla na rodzicow, ze nie nazwali mnie bardziej pospolicie. potem sie przyzwyczailam
Cytat:
Witamy Julitę Szczerze, to pasowało mi bardziej do Ciebie imię "Julia" albo "Malwina"

a to ciekawe, nie przypuszczalam, ze moge wygladac na Maliwine

mam dzis nienajlepszy humor. od rana boli mnie glowa, a w dodatku popsul sie moj mp3 player

nie polecam nikomu iRiverow, niby swietna marka, a same z nim problemy.

nie chcial sie polaczyc z komputerem a wyczytalam, ze mozna sprobowac wgrac nowy soft. sciagnelam, wgralam, przegralam piosenki. wlaczylam odtwarzacz, pojawil sie dziwny napis "don`t touch!"
wystraszylam sie i wyjelam baterie

wiecej sie nie wlaczyl, po prostu ZDECHL

ale znalazlam wiele podobnych watkow na forach, jedyna rada to kupic nowy albo oddac do serwisu.

a w serwisie chca conajmniej 100 za naprawe, masakra

zbieram sie do nauki i zebrac nie moge. slucham piosenek z Sailor Moon na zmiane z Vanessa Mae.

dawno nie mialam takiego lenia
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 18:21   #4007
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Witam późną porą

Ja myślę

I wzajemnie Może zdradzisz nam coś o sobie ??

Bardzo ładne, pierwsze na ava

Sekta włosomaniaczek Lepiej uważać, bo bardzo wciąga...
dziękuje
niech ci będzie

Cytat:
-Julita
-mam 21 lat

to cudowne zwierzeta

To i ja witam
kotki perskie są super, ale fałyszwe
ja mam psa pekińczyka a to ten sam wredny charakterek

Cytat:
Raczej nie Być może miałby szansę przeżyć gdybym potrafiła go nakarmić, ale próbowałam kilka razy i na różne sposoby i nie wyszło...
ojejku
smutne
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 18:42   #4008
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez witam i dziekuje chociaz jak bylam dzieckiem, to moje imie wpedzalo mnie w kompleksy i bylam zla na rodzicow, ze nie nazwali mnie bardziej pospolicie. potem sie przyzwyczailam

mam dzis nienajlepszy humor. od rana boli mnie glowa, a w dodatku popsul sie moj mp3 player

nie chcial sie polaczyc z komputerem a wyczytalam, ze mozna sprobowac wgrac nowy soft. sciagnelam, wgralam, przegralam piosenki. wlaczylam odtwarzacz, pojawil sie dziwny napis "don`t touch!"

ale znalazlam wiele podobnych watkow na forach, jedyna rada to kupic nowy albo oddac do serwisu.

zbieram sie do nauki i zebrac nie moge. slucham piosenek z Sailor Moon na zmiane z Vanessa Mae.

[/color]
Ja lubię niepospolite imiona

Może spróbuj oddać mp3 do reklamacji? W takiej sytuacji powinni przyjąć i zwrócić Ci pieniądze.

A lenia też mam
Stary 2008-04-14, 18:43   #4009
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Randkowałam
Uuu, to wszystko wyjaśnione Niewyspanie usprawiedliwione

Cytat:
Napisane przez xyoko
Pochwal się butami
Voila!
Cytat:
a to ciekawe, nie przypuszczalam, ze moge wygladac na Maliwine

Ha, widzisz W razie czego możesz się podawać za Malwinę
Oj, szkoda Właśnie je oglądam na Allegro- cacuszko Może lepiej kupić inne mp3? Ja używam już od dłuższego czasu Creative'a Zen Stone i jestem bardzo zadowolona Ładuje się go przez komputer(albo inne urządzenie z gniazdkiem USB), nie rysuje się tak łatwo. Gdyby jeszcze tylko miał większą pojemność Mam 1 GB, ale to za mało na moje wszystkie albumy
Ha, ja już jestem po odrabianiu i robieniu ściąg A z czego masz się uczyć? Anatomia?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3475.jpg (56,7 KB, 9 załadowań)

Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2008-04-14 o 19:38
Stary 2008-04-14, 18:52   #4010
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Voila!

Oj, szkoda Właśnie je oglądam na Allegro- cacuszko Może lepiej kupić inne mp3? Ja używam już od dłuższego czasu Creative'a Zone Stone i jestem bardzo zadowolona Ładuje się go przez komputer(albo inne urządzenie z gniazdkiem USB), nie rysuje się tak łatwo. Gdyby jeszcze tylko miał większą pojemność Mam 1 GB, ale to za mało na moje wszystkie albumy
Ha, ja już jestem po odrabianiu i robieniu ściąg A z czego masz się uczyć? Anatomia?
ja miałam grundiga i tez się popsuł;/
a creative to dobra firma dla mp3, mój kuzyn ma ju 4 lata i działa bez zarzutów
Stary 2008-04-14, 18:54   #4011
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:

Może spróbuj oddać mp3 do reklamacji? W takiej sytuacji powinni przyjąć i zwrócić Ci pieniądze.
w tym rzecz, ze napisalam do serwisu i podali mi taka kwote. moj player zostal zakupiony w USA i podarowany mi, wiec gwarancja mnie nie obowiazuje.

chyba faktycznie zaczne rozgladac sie za nowym

Cytat:
Oj, szkoda Właśnie je oglądam na Allegro- cacuszko Może lepiej kupić inne mp3? Ja używam już od dłuższego czasu Creative'a Zone Stone i jestem bardzo zadowolona Ładuje się go przez komputer(albo inne urządzenie z gniazdkiem USB), nie rysuje się tak łatwo. Gdyby jeszcze tylko miał większą pojemność Mam 1 GB, ale to za mało na moje wszystkie albumy
ładne kapciuszki

Malwina ma sie uczyc anatomii a patrzcie co wlasnie zrobila

zdjecie pod tytulem "Malwina i jej wlosy znowu sie rozstali"

wiem, jestem wariatka

powinnam miec zakaz dotykania nozyczek

planowalam isc do fryzjera, ale naszedl mnie lęk, ze zetnie mnie za krotko i bede wygladac jak paź

mam teraz boba, co prawda brzydkiego, ale jak umyje glowe to siostra kochana mi go poprawi

moj PMS nietypowo sie objawia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 101.jpg (108,0 KB, 21 załadowań)
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 18:56   #4012
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
cholera, to jaki ja filtr znajde dla tej mojej wrazliwej skory zeby nie zostawial tlustego filmu?

edit:
aaa, chcialam sie estelle pochwalic, ze jednak kupilam skuter
Pani Kosmetyczka poleciła mi ostatnio Fluid LRP Anthelios 50+, dzisiaj właśnie otrzymałam paczkę i będę testować... Podobno jest właśnie nietłusty, ma sporo b. pozytywnych głosów na KWC.

I gratuluję zakupu na jaki się zdecydowałaś?
Ja swpoje maleństwo już powoli rozgrzewam, ale po przerwie zimowej działa jak marzenie [w zeszłym sezonie miałam problemy z odpalaniem, ale jest już po naprawie i póki co usterka nie wraca]. Mój TŻ też nie może się doczekać wyprowadzenia Królowej Garażu ale ma jeszcze kable do wymiany, bo squt nie łapie czasem napięcia.

PS. Śliczności w avatarze

Cytat:

Edit.
I mały gratis w postaci zdjęć
i ten avatarek

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj w kinie i dosłownie wbiło mnie w fotel. 'To nie jest kraj dla starych ludzi' braci Coenów. [...]
A ja chcę na Piłę

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
dobra to ja tez dam swoje fotki, bo mi się nudzi
Nieee, no, same piękności w załącznikach... a teraz to i na avatarach

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Ja chemii szczerze nie lubię. Może dlatego, że mam nauczyciela "macie książki, uczcie się w domu, ja wam będę dawał oceny" i nie rozumiem jej zbyt dobrze. Umysł mam ścisły, matematyka, fizyka jak najbardziej, z językiem polskim, literaturą nie mam problemów, ale biologia i chemia są przedmiotami które najciężej wchodzą mi do głowy. [...]
Ja chyba nie jestem do końca ścisłym umysłem, ale o ile miałam wspaniałych nauczycieli od matmy i fizy, o tyle chemia, a zwłaszcza biologia przestały mi się zupełnie podobać w LO O ile z chemią to tak pół na pół - bo sama też odpuściłam, o tyle biologia - o, zgrozo... a tak lubiłam ten przedmiot w podstawówce...

TruskawkowaWiosno, miło Cię widzieć w tym wątku... powiem szczerze, że troszkę nawet zazdroszczę Ci kierunku studiów... sama od czasu do czasu myślę, czy nie zrobić jakiegoś studium w tym temacie, albo chociaż kursu wizażu, "albocuś", ale czasu mi brakuje niestety... i jeszcze teraz TŻ namawia mnie na doktorat Gdybym teraz mogła wybrać od nowa, na pewno poważnie zastanawiałabym się nad kosmetologią

Karla, welcome, a teraz czas na przesłuchanie, tudzież standardowy zestaw pytań czyli powiedż coś o Sobie
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-14, 18:56   #4013
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Dziwne, może ten akurat był "trefny". Ja mam swojego już 2 lata i nic nigdy się nie stało. A zanim go kupiłam szukałam opinii i wszyscy właściciele byli zadowoleni.

Ola- ładne butki
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-14, 19:00   #4014
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Voila!
Dziękuję za usprawiedliwienie

Fajne butki

Cytat:
w tym rzecz, ze napisalam do serwisu i podali mi taka kwote. moj player zostal zakupiony w USA i podarowany mi, wiec gwarancja mnie nie obowiazuje.

chyba faktycznie zaczne rozgladac sie za nowym

ładne kapciuszki

wiem, jestem wariatka

planowalam isc do fryzjera, ale naszedl mnie lęk, ze zetnie mnie za krotko i bede wygladac jak paź

mam teraz boba, co prawda brzydkiego, ale jak umyje glowe to siostra kochana mi go poprawi

No jeżeli z USA to faktycznie problem

Schowaj gdzie te nożyczki, bo szkoda takich pięknych włosów

A jaki Ty masz naturalny kolor?
Stary 2008-04-14, 19:08   #4015
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam grundiga i tez się popsuł;/
a creative to dobra firma dla mp3, mój kuzyn ma ju 4 lata i działa bez zarzutów
Tak, Creative to bardzo dobra firma Dlatego cieszę się, że brat kupił mi taki prezent na urodziny Tylko, jak już napisałam, szkoda, że 1 GB, a nie na przykład 2

Cytat:
ladne kapciuszki

wiem, jestem wariatka

Dziękuje Tylko, obtarły mnie, dziady
Yyyym... Coś Ty znowu narobiła?
Muszę jakoś skontaktować się z Twoją siostrą, żeby pozabierała Ci wszystkie ostre narzędzia

Cytat:
Ola- ładne butki
Cytat:
Fajne butki
Dziękuje

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-14, 19:11   #4016
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, Creative to bardzo dobra firma Dlatego cieszę się, że brat kupił mi taki prezent na urodziny Tylko, jak już napisałam, szkoda, że 1 GB, a nie na przykład 2

Dziękuje Tylko, obtarły mnie, dziady
Yyyym... Coś Ty znowu narobiła?
Muszę jakoś skontaktować się z Twoją siostrą, żeby pozabierała Ci wszystkie ostre narzędzia

Dziękuje
ja teraz nie mam mp3 tylko dokupiłam sobie do tel karte 2 gb i słucy mi tak jak mp3

Cytat:
Nieee, no, same piękności w załącznikach... a teraz to i na avatarach

dziękuję slicznie

i dodaje jeszcze 2 foteczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0557.jpg (76,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0559.jpg (62,6 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-04-14, 19:12   #4017
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:

wiem, jestem wariatka

przynajmniej juz bliziutko do upragnionego rozwodu z rozjasniana partia, hm? moze sie pochwalisz?
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Pani Kosmetyczka poleciła mi ostatnio Fluid LRP Anthelios 50+, dzisiaj właśnie otrzymałam paczkę i będę testować... Podobno jest właśnie nietłusty, ma sporo b. pozytywnych głosów na KWC.

I gratuluję zakupu na jaki się zdecydowałaś?
Ja swpoje maleństwo już powoli rozgrzewam, ale po przerwie zimowej działa jak marzenie [w zeszłym sezonie miałam problemy z odpalaniem, ale jest już po naprawie i póki co usterka nie wraca]. Mój TŻ też nie może się doczekać wyprowadzenia Królowej Garażu ale ma jeszcze kable do wymiany, bo squt nie łapie czasem napięcia.

PS. Śliczności w avatarze
na wstepie dziekuje
zakupilam wczoraj avene i biodermy probki dostalam, ale ciesze sie, ze jednak zdecydowalam sie na avene bo w moim przypadku lepiej sie sprawdza
zdecydowalam sie na benelli pepe50, na poczatek chyba dobry czarny
http://www.benelli.com/eng/scooterPepe.asp
Stary 2008-04-14, 19:14   #4018
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
ja teraz nie mam mp3 tylko dokupiłam sobie do tel karte 2 gb i słucy mi tak jak mp3

i dodaje jeszcze 3 foteczki
Mam wrażenie, że przy długim słuchaniu muzyki na moim telefonie i przy ilości wysyłanych przeze mnie sms'ów, to musiałabym go ładować codziennie

Fotki śliczne

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-14, 19:18   #4019
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wrażenie, że przy długim słuchaniu muzyki na moim telefonie i przy ilości wysyłanych przeze mnie sms'ów, to musiałabym go ładować codziennie

Fotki śliczne
ja ładuje codziennie albo co 2 dni
ale czasami podpinam do kompa i tez sie łąduje jak wgrywam muzyke itd
Stary 2008-04-14, 19:22   #4020
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
ja ładuje codziennie albo co 2 dni
ale czasami podpinam do kompa i tez sie łąduje jak wgrywam muzyke itd
No właśnie A ja co 3-4 dni, max. 5, kiedy nikt się mną nie interesował

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości