![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: marzec pielęgnacja, zapachy, herbaty , kolorówka, świece ..
Hej Muciu podobała Ci się u mnie piżamka, znalazłam coś z Twojej WISH. Mam taką chabrową sukienkę/tunikę z CK rozmiar tak myślę 46, założona dwa razy. Dodatkowo kilka paczuszek kawy Prima Finezja by się znalazło. Za jakieś kosmetyki codziennego użytku typu żele, szampony, mydełka itp. Hmmm.
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Biust 50cm, biodra 55cm , długość 90 cm. Na metce ma rozmiar 12(dostałam na prezent z USA), to niby 42 ale jest większa i uciągliwa. Jest dosyć ciężka bo ma pod spodem wbudowaną halkę. Skład zewnętrzna tkanina 95% polyester 5% spandex, podszewka 90% Nylon, 10% spandex
![]() |
#94 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Szkoda
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Edit: juz wypatrzylam ![]() ![]() Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2017-04-04 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, Muciu
![]() Czy znajdziesz coś u mnie za Bon Bon, szampon L'oreala, mydło Nesti Dante i produkty ecolaba?
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2017-04-04 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, w wątku nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
hej, mysle, ze nic nie wykombinujemy w tym momencie, bo ja za dwie AA szukam perfum, ale niestety innych zapachow niz te, ktore ty masz aktualnie w watku. Ogolem poszukuje Chloe, Flowerbomb,Daisy itp.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Muciu, wybacz gdzieś mi umknęło twoje zapytanie
![]() niestety nic mi nie wpadło w oko, w zamian za zapachy szukam czegoś lekkiego np. guerlain pop rosa lub addict fresz ![]() może masz coś ciekawego poza wątkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
za naked tak jak proponowalam moge oddac tylko neroli, a to mowilas za malo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
hej! przygarnę chętnie:
CK ONE 200ml nowe - NAJCHĘTNIEJ! ![]() Dove odżywka nowa quench absolute Dove szampon nowy quench absolute Nowy szampon do włosów farbowanych full repair John Frieda Nowa odżywka do włosów farbowanych full repair John Frieda Bomb Cosmetics Scrubology peeling do ciała puszki jacobs i chętnie jakieś woski yc ale może nie będę się rozpisywać, bo i tak już zaszalałam ![]() ![]() ![]() daj znać czy wymienisz ze mną cokolwiek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Muciu, z wątku jak zawsze wzięłabym woski/samplery YC, nic poza tym mi się nie przyda, a dwóch zapachów za "nieperfumowe" to chyba na razie nie chcę oddawać. Gdybym znalazła u Ciebie coś zapachowego, to pewnie łatwiej bym poszła na wymianę, ale nie wyszukałam niestety,
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Muciu! Mam nowe tusze do rzęs
![]() -L'oreal False Lash Superstar tusz do rzęs NOWY -Maybelline The Falsies Volume Express tusz do rzęs NOWY Mam też do oddania 250g komosy ryżowej oczywiście nowe opakowanie... kupiłam tydzień temu i tak nie umiem się z nią zmierzyć... chyba nic ciekawego nie wymyślę więc może bardziej Tobie się przyda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się ck one ale trudno mi będzie oddac za nie rolki
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.