|
|
#901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
No do znajomych i tej najbliższej rodziny to pójdziemy na 100%. W końcu to będzie normalna wizyta. Z tymi osobami widzimy sie często. Najgorzej z tą częścią rodziny, którą nawet TŻ słabo zna. Dlatego postanowiliśmy nie utrudniać sobie życia.
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zartuje oczywiscie, ale zdolniacha jestes i moglabys takie rzeczy na prawde na wieksza skale robic |
|
|
|
|
#903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No , ale kazdy robi jak uwaza
|
|
#904 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny wlasnie mi kolezanka pokazala zdjecia z panienskiego kolezanki na ktorym byla swiadkowa
usmialam sie jak nie wiem co... panna mloda placi praktycznie za wszystko... Znacie moze jakies inne przypadki???Sama nie wiem co i jak zrobic...wiem ze tez sa specjalne firmy do organizowania takich imprez i wtedy dziewczyny sie skladaja mloda przynosi wodke i jaazda Ale nie recze za siebie jak sie dowiem ze moj TŻ mial zamowiona gołą panienke
|
|
#905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to nasuwa mi mysl o sposobie zapraszania na wesele /slub we francji. Otoz zapraszalam przyjaciol, zaproszenie bylo gotowe a mielismy sie spotkac wlasnie w ten sam weekend. Powiedzialam zatem tesciowej ze w takim razie to ja im wrecze osobiscie, a ona swtierdzila ze wyslac poczta to bardziej elegancko. Wiecie kolezanka jeczala ze nie przynioslam zaproszenia, i jej chcialam wyslac. WE FRANCJI wysylac zaproszenia jest bardziej elegancko , co roku wydaja nawet specjalna kolekcje z sercem wklejam kilka obrazkow. W tym roku sa te biale ( 1 zdjecie) dwie twarze byly na moich zaproszeniach i jeszcze sa dostepne czerwone serca givenchy |
|
|
|
|
#906 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
po prostu alert ekologiczny...Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#907 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi o dekoracje to ja płacę dużo bo 1200zł, ale odbieram sale pustą więc do ozdoby jest cała...
w skład wchodzi: materiał na sufit i filary, obicie dla każdego krzesła, kwiaty na każdym stole, świeczniki, stół państwa młodych oraz krzesła i zasłona z tyłu z kwiatami, wejście na sale z materiału krzesła w kościele i klęczniki szpaler z kwiatów wzdłuż wejścia i kwiaty na ołtarzu. Kina2807 ja proponuję ci delikatny wisiorek z cyrkonią na srebrnym łańcuszku, najlepiej żyłce i delikatne kolczyki, takim zestawieniem wydaje mi się z delikatnością podkreślisz piękno zdobień na sukni ![]() My zapraszaliśmy każdego osobiście , tak jest u nas przyjęte, większość rodziny TZ znam, a pozostałych miło poznacz szczególnie że będą na ślubie i weselu do każdego wchodziliśmy tak średnio na pół godzinki tłumacząc się że jeszcze mamy trochę do proszenia![]() Wczoraj byłam na fryzurze i makijażu próbnym jestem bardzo zadowolona z efektów![]() Koszt próbnej to 30 zł a właściwej w dzień ślubu to 50zł. Makijaż robi moja przyjaciółka ![]() W sobotę był mój wieczór panieński... aj wybawiłyśmy się super ![]() wszystko przygotowały moje przyjaciółki ja tylko miałam przyjść ale głupio mi było przyjść z pustymi rękami więc zabrałam wódkę i samodzielnie wykonaną sałatkę płaciłam też za alkohol w klubie.W załączniku torcik jaki mi sprawiły
|
|
|
|
#908 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dziś w końcu zapisałam się do fryzjera
na próbną też się zdecydowałam później wkleję biżuterię nad jaką się zastanawiam, więc liczę na Wasze opinie ![]() dziś w końcu miałam w ręku bransoletkę z cyrkoniami (taką bazarową) i rzeczywiście zaciąga, już nigdy więcej nie będę wątpić w Wasze zdania i opinie ![]() jak będziemy roznosić zaproszenia to będziemy mówić tak normalnie, żadnych wierszyków nie planujemy robaczek tort suuuuper
|
|
#909 |
|
Zadomowienie
|
Nie no tort po prostu WYMIATA
|
#910 |
|
Wtajemniczenie
|
oto biżuteria, która mi się spodobała, ale nie jestem pewna na 100%
![]() kolczyki na sztyft, wisiorek i łańcuszek i co sądzicie o takim czymś?? ślicznie sie błyszczy, czego na zdjęciu oczywiście nie widać
|
|
#911 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Fajniusi
|
||
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna. Na pewno dobrałabyś do niej bransoletkę u jubilera.
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny.
Wpadłam tylko na chwile bo mam kupe roboty - w sobote ślub, a dzisiaj się przeprowadzałam Odnośnie zapraszania gości - my byliśmy u wszystkich osobiście i razem - inaczej by nie przeszło. Ale to jest sprawa indywidualna, czasami po prostu sie nie da osobiście. Pozdrawiam Was i zmykam. W końcu to tylko /3/ dni a ja mam jeszcze mnóstwo roboty
|
#914 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was, Kochane! Klikam już z mojego komputera. Bałam się, że znowu się coś spali, ale na razie jest ok
Mój wspaniały narzeczony przywiózł mi go z mojej mieścinki, gdzie był naprawiany, do Gliwic - do mojego mieszkania. A wczoraj oczywiście po niego specjalnie przyjechał. Kochany jest! ![]() U mnie też beznadziejnie. Na szczęście spod wydziału jechałam już samochodem ![]() Cytat:
(mam 158 cm wzrostu), no i konieczny jest dla mnie naszyjnik w kształcie "V", co wysmukli moją buzię i szyję. Planuję więc zakup kompletu kolczyków i naszyjnika, już bez bransoletki.Od dłuższego czasu mam czerwone plamy na dekoldzie, najpierw miałam jedną, dość nisko. Teraz mam w całym wglębieniu piersi, w ogóle nie chodzę już w wykrojonych bluzkach Nigdy nie miałam trądziku, a wydaje mi się, że to może być to. Tylko że się nie zmienia od ok. listopada (jedynie czasem trochę blednie i znów nasila się). Muszę iść koniecznie do dermatologa, bo mi te plamy widać w mojej sukni ślubnej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak już pisałam, Twoja suknia jest bardzo elegancka, klasyczna i prosta. Możesz trochę poszaleć z biżuterią - sprawić sobie coś błyszczącego. Ale ta biżuteria wklejona przez Ciebie też jest super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kobieto, Ty się najeździsz po tym świecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sama nie wiem, jak to u mnie będzie wyglądać. Na razie w ogóle o tym nie myślę. Jak już pisałam, jestem prawie pewna, że TŻ będzie miał gołą panienkę Powiedz swojemu TŻ, że nie wyobrażasz sobie, jak wywija ze strptizerką, choć może sie zdarzyć, że koledzy i tak takową atrakcję zamówią.Cytat:
![]() ![]() ![]() Świetny!Masz swoje fotki w makijażu i fryzurze? Cytat:
Naszyjnik na pewno szykownie prezentuje sie na szyi.
|
|||||||||
|
|
|
#915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no nieee... coraz bardziej uważam moje pomysły za nietrafione ale to wszystko pewnie przez to, że się najnormalniej nie znam na takich "drozbiazgach"Asiuk to w takim razie będziesz miała coś na rękach czy "golusie" będą?? ta zasada dotyczy też rękawiczek??m Co do kształtu V to mam taki dekold, więc chociaż jedno mam na plus
|
|
|
#916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tych plam to zmykaj do dermatologa. Leczenie zajmie trochę czasu, więc lepiej zacząć wcześniej, bo później może nie być ciekawie w "ten" dzień. |
|
|
|
|
#917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torcik po prostu wymiata Cytat:
|
||
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie przeczytalam ze w Kosciele gdzie bierzemy sub co laska wynosi 600zl. nie tak zle,oby to byla prawda
|
#919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a ja mam dzisiaj strasznego doła, pokłóciłam się strasznie z moim TŻ-tem, ostatnio w ogóle przechodzimy jakiś "kryzys" a do tego za oknem szaro i ponuro. Taki dołek załapałam że nic mi się nie chce
|
#921 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
)Co do bizuterii slubnej to bede miala perly na 100%. Nie jakis sznur perel, ale cos lekkiego i delikatnego (tyle, ze jeszcze nie znalazlam). Mam ecru suknie wiec perly idealnie beda pasowac ![]() W watku fryzury chyba znalzlam fryzure dla siebie.. Bardzo prawdopodobne, ze bede miala cos podobnego. Mam duze czolo i musi mi cos na nie sapdac, wiec odpadaja upiete koki i gladziutkie fryzury... No i pewnie bede miala doczepiane wlosy bo swoich mam malo i sa cieniutkie ![]() agunia82 ja przedwczoraj tez okropnie poklocilam sie ze swoim w sumie o nic, ale mam wrazenie, ze to jednak ja sie ciagle czegos czepiam i mam z tego powodu tez dolka... poza tym duzo spraw na glowie, a jak jestem zestresowana to jetem niedobra dla swojego TZ
|
||
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh, tak jak potrafi być cudowny tak momentami mam go dość
|
|
#923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzę, że biżuteria może być Waszym zdaniem, więc może się zdecyduję ![]() nie przejmujcie się kłótniami, głowa do góry ![]() ja swojego TŻ mam tylko na weekend, bo w tygodniu wyjeżdża (taka praca), więc raczej kłótni nie ma, ewentualnie jak już coś to leciutka wymiana zdań
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do klotni masz racje. glowa do gory dziewczyny. my tez ostatnio kryzys przechodzilismy, codziennie klotnie, niedomowienia. ale juz jest ok, kocham tego mojego wariata
|
|
#925 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() my mamy taki ogrom rzeczy. Cytat:
![]() ![]() Lazi taki poddolowany ze nie mozna z nim komunikowac ... i jak ja mam tu z nim gadac o weselu ... eh Dziewczyni trzymajcie kciuki za ta prace moze tcos pomoze
|
||
|
|
|
#926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja sie tak zastanawiam jakie upiecie bedzie pasowac do hiszpanskiego welonu ![]() Cytat:
, moj wielkolud kochany![]() Lulu juz zaciskam kciuki ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#927 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-atłasowe zasłony na okno za Parą Młodą -nad Parą Młodą łuk helowy i serduszko z drobniejszych balonów -stół Młodych przyozdobiony lejącym się materiałem -małe winogrona na suficie -trochę balonów przy orkiestrze Atłasowe pokrowce na krzesła, świeczniki, kwiaty są już elementem sali. Musimy też pomyśleć o lekkim udekorowaniu tarasu. . Koszt wyniósł nas około 800 zł.Cytat:
Mi też tęskno za wizażem, wczoraj miałam problemy z zalogowaniem i nie mogłam z Wami pogadać .Ciekawy pomysł z kieliszkami, nie wiem czemu ale kojarzą mi się z Paryżem. Cytat:
.Cytat:
Cytat:
|
|
|
#928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, czy mozemy liczyc na jakies zdjecie |
||
|
|
|
#929 | |
|
Wtajemniczenie
|
już ściskam kciuki
Cytat:
no jedyne co mi przeszkadzało to ciągłe skracanie spodni, zawsze się w sklepie śmiałam, że mi powinno się odliczać 1/4 ceny, bo i tak materiał na zmarnowanie idzie
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tez bardzo nie-to nie sa dziekie awantury. zwykle to wynika z tego ze nie mozemy sie dogadac albo nawet nie sluchamy najwyzej wychodza ciche dni. oboje tak sie charakterami dobralismy ze bedzie ciezkou nas to bylo jakies przesilenie: TZ duzo pracy, ja nauki (bo sesja) i sie na sobie wyzywalismy. trzymam kciuki ![]() M.a.r.t.a. dzieki. podzwonie jeszcze i zobacze co mi powiedza. bo samej troche mi sie nie chce-nie mam do taich rzeczy wyobrazni i talentu. a chodzi tylko o sale
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

. Nie da rady pewnie cos wymysle 

)ale mi chodzi właśnie o to, że sami, czyli ja zaniosę do swojej rodziny a TŻ do swojej, tylko do części znajomych i niewielkiej części rodziny idziemy razem. Moja przyszła teściowa uparła się, żeby zaproszenia pozawozić, więc razem z TŻ-em stwierdziliśmy, że tak będzie sprawniej. Może nawet wyrobi się w ciągu dwóch dni
usmialam sie jak nie wiem co...
po prostu alert ekologiczny...

Nigdy nie miałam trądziku, a wydaje mi się, że to może być to. Tylko że się nie zmienia od ok. listopada (jedynie czasem trochę blednie i znów nasila się). Muszę iść koniecznie do dermatologa, bo mi te plamy widać w mojej sukni ślubnej
ale to wszystko pewnie przez to, że się najnormalniej nie znam na takich "drozbiazgach"

, czy mozemy liczyc na jakies zdjecie