![]() |
#901 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
No do znajomych i tej najbliższej rodziny to pójdziemy na 100%. W końcu to będzie normalna wizyta. Z tymi osobami widzimy sie często. Najgorzej z tą częścią rodziny, którą nawet TŻ słabo zna. Dlatego postanowiliśmy nie utrudniać sobie życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zartuje oczywiscie, ale zdolniacha jestes i moglabys takie rzeczy na prawde na wieksza skale robic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#904 |
Rozeznanie
|
dziewczyny wlasnie mi kolezanka pokazala zdjecia z panienskiego kolezanki na ktorym byla swiadkowa
![]() ![]() Sama nie wiem co i jak zrobic...wiem ze tez sa specjalne firmy do organizowania takich imprez i wtedy dziewczyny sie skladaja mloda przynosi wodke i jaazda ![]() Ale nie recze za siebie jak sie dowiem ze moj TŻ mial zamowiona gołą panienke ![]()
#905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to nasuwa mi mysl o sposobie zapraszania na wesele /slub we francji. Otoz zapraszalam przyjaciol, zaproszenie bylo gotowe a mielismy sie spotkac wlasnie w ten sam weekend. Powiedzialam zatem tesciowej ze w takim razie to ja im wrecze osobiscie, a ona swtierdzila ze wyslac poczta to bardziej elegancko. Wiecie kolezanka jeczala ze nie przynioslam zaproszenia, i jej chcialam wyslac. WE FRANCJI wysylac zaproszenia jest bardziej elegancko , co roku wydaja nawet specjalna kolekcje z sercem wklejam kilka obrazkow. W tym roku sa te biale ( 1 zdjecie) dwie twarze byly na moich zaproszeniach i jeszcze sa dostepne czerwone serca givenchy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#907 |
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi o dekoracje to ja płacę dużo bo 1200zł, ale odbieram sale pustą więc do ozdoby jest cała...
w skład wchodzi: materiał na sufit i filary, obicie dla każdego krzesła, kwiaty na każdym stole, świeczniki, stół państwa młodych oraz krzesła i zasłona z tyłu z kwiatami, wejście na sale z materiału krzesła w kościele i klęczniki szpaler z kwiatów wzdłuż wejścia i kwiaty na ołtarzu. Kina2807 ja proponuję ci delikatny wisiorek z cyrkonią na srebrnym łańcuszku, najlepiej żyłce i delikatne kolczyki, takim zestawieniem wydaje mi się z delikatnością podkreślisz piękno zdobień na sukni ![]() My zapraszaliśmy każdego osobiście , tak jest u nas przyjęte, większość rodziny TZ znam, a pozostałych miło poznacz szczególnie że będą na ślubie i weselu ![]() ![]() Wczoraj byłam na fryzurze i makijażu próbnym ![]() ![]() Koszt próbnej to 30 zł a właściwej w dzień ślubu to 50zł. Makijaż robi moja przyjaciółka ![]() W sobotę był mój wieczór panieński... aj wybawiłyśmy się super ![]() wszystko przygotowały moje przyjaciółki ja tylko miałam przyjść ![]() ![]() W załączniku torcik jaki mi sprawiły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Wtajemniczenie
|
a ja dziś w końcu zapisałam się do fryzjera
![]() ![]() później wkleję biżuterię nad jaką się zastanawiam, więc liczę na Wasze opinie ![]() dziś w końcu miałam w ręku bransoletkę z cyrkoniami (taką bazarową) i rzeczywiście zaciąga, już nigdy więcej nie będę wątpić w Wasze zdania i opinie ![]() jak będziemy roznosić zaproszenia to będziemy mówić tak normalnie, żadnych wierszyków nie planujemy robaczek tort suuuuper ![]() ![]()
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
Nie no tort po prostu WYMIATA
![]() ![]()
#910 |
Wtajemniczenie
|
oto biżuteria, która mi się spodobała, ale nie jestem pewna na 100%
![]() kolczyki na sztyft, wisiorek i łańcuszek i co sądzicie o takim czymś?? ślicznie sie błyszczy, czego na zdjęciu oczywiście nie widać
![]() |
#911 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Fajniusi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Ładna. Na pewno dobrałabyś do niej bransoletkę u jubilera.
#913 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny.
Wpadłam tylko na chwile bo mam kupe roboty - w sobote ślub, a dzisiaj się przeprowadzałam ![]() Odnośnie zapraszania gości - my byliśmy u wszystkich osobiście i razem - inaczej by nie przeszło. Ale to jest sprawa indywidualna, czasami po prostu sie nie da osobiście. Pozdrawiam Was i zmykam. W końcu to tylko /3/ dni a ja mam jeszcze mnóstwo roboty
#914 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Witam Was, Kochane! Klikam już z mojego komputera. Bałam się, że znowu się coś spali, ale na razie jest ok
![]() ![]() U mnie też beznadziejnie. Na szczęście spod wydziału jechałam już samochodem ![]() Cytat:
![]() Od dłuższego czasu mam czerwone plamy na dekoldzie, najpierw miałam jedną, dość nisko. Teraz mam w całym wglębieniu piersi, w ogóle nie chodzę już w wykrojonych bluzkach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak już pisałam, Twoja suknia jest bardzo elegancka, klasyczna i prosta. Możesz trochę poszaleć z biżuterią - sprawić sobie coś błyszczącego. Ale ta biżuteria wklejona przez Ciebie też jest super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kobieto, Ty się najeździsz po tym świecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sama nie wiem, jak to u mnie będzie wyglądać. Na razie w ogóle o tym nie myślę. Jak już pisałam, jestem prawie pewna, że TŻ będzie miał gołą panienkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Masz swoje fotki w makijażu i fryzurze? Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Asiuk to w takim razie będziesz miała coś na rękach czy "golusie" będą?? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tych plam to zmykaj do dermatologa. Leczenie zajmie trochę czasu, więc lepiej zacząć wcześniej, bo później może nie być ciekawie w "ten" dzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() torcik po prostu wymiata ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
wlasnie przeczytalam ze w Kosciele gdzie bierzemy sub co laska wynosi 600zl. nie tak zle,oby to byla prawda
![]()
#919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a ja mam dzisiaj strasznego doła, pokłóciłam się strasznie z moim TŻ-tem, ostatnio w ogóle przechodzimy jakiś "kryzys" a do tego za oknem szaro i ponuro. Taki dołek załapałam że nic mi się nie chce
![]()
#921 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do bizuterii slubnej to bede miala perly na 100%. Nie jakis sznur perel, ale cos lekkiego i delikatnego (tyle, ze jeszcze nie znalazlam). Mam ecru suknie wiec perly idealnie beda pasowac ![]() W watku fryzury chyba znalzlam fryzure dla siebie.. Bardzo prawdopodobne, ze bede miala cos podobnego. Mam duze czolo i musi mi cos na nie sapdac, wiec odpadaja upiete koki i gladziutkie fryzury... No i pewnie bede miala doczepiane wlosy bo swoich mam malo i sa cieniutkie ![]() agunia82 ja przedwczoraj tez okropnie poklocilam sie ze swoim ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() widzę, że biżuteria może być Waszym zdaniem, więc może się zdecyduję ![]() nie przejmujcie się kłótniami, głowa do góry ![]() ![]() ja swojego TŻ mam tylko na weekend, bo w tygodniu wyjeżdża (taka praca), ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do klotni masz racje. glowa do gory dziewczyny. my tez ostatnio kryzys przechodzilismy, codziennie klotnie, niedomowienia. ale juz jest ok, kocham tego mojego wariata ![]()
![]() |
#925 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lazi taki poddolowany ze nie mozna z nim komunikowac ... i jak ja mam tu z nim gadac o weselu ... eh Dziewczyni trzymajcie kciuki za ta prace moze tcos pomoze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja sie tak zastanawiam jakie upiecie bedzie pasowac do hiszpanskiego welonu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lulu juz zaciskam kciuki ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
-atłasowe zasłony na okno za Parą Młodą -nad Parą Młodą łuk helowy i serduszko z drobniejszych balonów -stół Młodych przyozdobiony lejącym się materiałem -małe winogrona na suficie -trochę balonów przy orkiestrze Atłasowe pokrowce na krzesła, świeczniki, kwiaty są już elementem sali. Musimy też pomyśleć o lekkim udekorowaniu tarasu. ![]() Cytat:
Mi też tęskno za wizażem, wczoraj miałam problemy z zalogowaniem i nie mogłam z Wami pogadać ![]() ![]() Ciekawy pomysł z kieliszkami, nie wiem czemu ale kojarzą mi się z Paryżem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Wtajemniczenie
|
już ściskam kciuki
![]() ![]() Cytat:
![]() no jedyne co mi przeszkadzało to ciągłe skracanie spodni, zawsze się w sklepie śmiałam, że mi powinno się odliczać 1/4 ceny, bo i tak materiał na zmarnowanie idzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tez bardzo nie-to nie sa dziekie awantury. zwykle to wynika z tego ze nie mozemy sie dogadac albo nawet nie sluchamy ![]() u nas to bylo jakies przesilenie: TZ duzo pracy, ja nauki (bo sesja) i sie na sobie wyzywalismy. trzymam kciuki ![]() M.a.r.t.a. dzieki. podzwonie jeszcze i zobacze co mi powiedza. bo samej troche mi sie nie chce-nie mam do taich rzeczy wyobrazni i talentu. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.