|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
gosci mamy ok 80 a zaproszen ponad 50 (tak sie dziwnie zlozylo). i tylko kilka bedzie wysylanych, z reszta musimy sie sami wybrac. o tyle dobrze ze jak pojde do domu TZa to juz ich 10 zostawie, w ogole wiekszosc gosci z naszego miasta, mozna sobie przy ladnej pogodzie spacerki urzadzic.
|
|
#872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o dobór koszuli i kamizelki do sukienki to zdaliśmy się całkowicie na panią ze sklepu z garniturami. Naprawdę profesjonalnie nam doradziła dobór garnituru, koszuli, kamizelki i musznika. Garnitur doradziła ciemny do mojej kremowej sukienki i do urody Pana młodego, a koszula kamizelka i musznik kremowe. W innym sklepie natomiast jedna babka wcisnęłaby nawet za długi brzydki granatowy garnitur mówiąc że idealnie pasuje:/ Także polecam wybrać się do dobrego sklepu z garniturami, ja bym napisała gdzie kupowałam ale obawiam się o posądzenie o reklamę
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
|
|
|
|
#873 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli chcesz coś na szyję to coś bardzo delikatnego a skoro welon to chyba nie pokaźne kolczyki. Takie jest moje zdanie, ale wiem, że każdy lubi inne ozdoby. Cytat:
![]() Cytat:
), dlatego już widzę jak Pani ze sklepu wciska mu za duzą marynarkę ))
|
|||
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i my też nie daliśmy sobie wcisnąć
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
dodaje jeszcze zdjecie calej sukni
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1208330514 , dziewczyny, jaka bizuteria
|
|
|
|
#877 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, ale mi Was brakuje
Teraz skrobie na szybko z pracy.stem na zwolnieniu, ale była pilna sprawa i musiałam się pofatygować.W domu nie chcą mi się stronki otwierać mimo, że łączność z netem jest. A tak się cieszyłam, ze będę mogła sobie na spokojnie na wizażu posiedzieć, poczytac, poplanować sobie a tu ... Nie mogę teraz czytać napiszę tylko, że wczoraj byliśmy na pierwszym spotkaniu nauk przedmałżeńskich i bardzo mi się podobało.Byłam też wczoraj u krawcowej ... zgłupiałam i już nie wiem jaką chcę suknię! ... pokazałam mniej więcej bo mi się podoba i ma mi coś zaprojektować. Już nie mogę się doczekac jakie ma pomysły. |
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, ze nauki Ci sie podobaja, ja dopiero musze toz ksiedzem zalatwic ![]() a suknie na pewno wybierzesz |
|
|
|
|
#879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie ubiore ich...kolezanka cos mi tam pozyczyla wiec moze to?ale zobacze jak bede mierzyc suknie w lipcu jak to bedzie wygladalo.....no tak macie racje nie bedzie mial krawatu tylko musznik znam jeden sklep w KROSNIE tam panie sa bardzo pomocne i kompetentne...pewnie tam sie wybierzemy ale to dopiero w sierpniu na miesiac przed slubem.....a propo bakow.......czasem sobie siedzimy z TZ ogladamy jakis film nagle pyta:Ewcia?!!co tak smierdzi?!!?!ja sie usmiecham a on na to:Ty wstreciuszku cichacza puscilas
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Toverku perly tez przeszly mi przez mysl (sztuczne oczywiscie ), a co Tobie pozyczyla kolezanka ladnego ?
|
|
|
|
|
#881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na tym zdjęciu lepiej widać górę niż na poprzednim. Jest ona bogata, dlatego myślę, że możesz zrezygnować z ozdoby na szyje. Lepiej wybrać tylko kolczyki. Chyba wiszące, ale z tych delikatniejszych.
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no kurcze no nie dam rady zaladowac bede dalej probiowac
|
|
|
|
|
#883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem co jest grane ale nie moge ich zaladowac??????????????:c onfused:
moja bizuteria,tzn narazie mam ta i jeszcze te perly ale nie wiem czy sie na nia zdecyduje poniewaz nie wiem jak bedzie wygladac do sukni,ale powiem wam ze w salonie maja tez duzy wybor bizuteri wiec moze cos jeszcze tam wybiore.a ostatnio widzialam cos fajnego w katalgonu z Avonu....pomysle nad tyym tez
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-16 o 15:42 Powód: post pod postem |
|
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
toverek83 fajna ta Twoja biżuteria
|
|
#886 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po 2 miesiecznej przerwie troche sie od siebie odzwyczailismy i takie glupie klotnie teraz sa... jeeee ![]() Cytat:
no nie moge z was... ja pewnie z nerwow biegunkidostane i bede sie bala puscic zeby nie bylo kleksa ale moj TŻ na pewno mi tego nie oszczedzi... mala ma dupke a taaakie baki sadzi ze szkoda gadac ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale kolczyczki jakies piekne zaloze-delikatniutkie co do zaproszeni to chodzilo mi o to ze sama tzn bez TŻ... a tak nawet nie wypada... naturalne ze bez rodzicow, dziadkow czy kogos tam jeszcze Cytat:
|
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
chyba jednak cos dluzszego....a wlosy bedziesz miala upiete??
|
|
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się wydaje, ze powinno pasować
masz bardzo delikatną suknię więc będzie ślicznie
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
raczej tak, jeszcze nie jestem ostatecznie zdecydowana na fryzure, ale raczej upiecie
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoras z Was robi sama dekoracje. bo dzwonilam do paru osob, ceny rozne ale tak od 800zl wzwyz.to troche duzo ale z drugiej strony jak bym miala teraz sama kupic material ,jakies ozdoby itp-to pewnie cenowo wyszloby podobie. i przynajmiej czasu zaoszczedze
|
#893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My do dziś mielismy potwierdzenia przybycia - ze 150 os. zaproszonych bedzie tylko 110 i 10 nadal nie wiadomo ale raczej na "nie".Ale co tam. Od dziś dokładnie 1 miesiąc |
|
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez balonow nie chce, ale miejsce za mlodymi, stoly i sciany jakos musza wygladac. same materialy i kwiaty chcemy.to i tak duzo. my mamy na liscie gosci jakies 80 osob a jak przyjdzie 50 to bedzie dobrze boje sie ze lipa wyjdzie
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dawno mnie tu nie bylo ( tak przynajmniej to odczuwam wdzac ile mialam czytania i jakie mam zaleglosci)
Wklejam zdjecia nastepnych rzeczy w moim wykonaniu : kieliszki i zawieszki na wodke. Wiec kieliszki beda tak ozdobione ale to bylo tylko tak prowizorycznie szpilkami i tasma klejaca ( jeszcze jest cena na kieliszku nawet)n , musialam kupic mocny klej, to teraz to odzczepie wymyje te kielichy porzadnie i zrobie od nowa tym razem juz na stale. Nie wiem jak bedzie z tym piorkiem do picia bedzie nas po nosie smyral , ale widzialam to na jednej stronie i bardzo mi sie spodobala ta dekoracja Zawieszki bardzo proste ale w sumie to taki gadzet, wcale specjalnie mi na nich nie zalezy ale chce pokazac Francuzom ze taka tradycja jest, trzy rozne wierszyki wybralam wydrukowala na kartoniku i przykleilam serduszka. Nie mniej jednak mam gdzies zlote obraczki to chyba zrobie pol na pol z obraczkami znowu sie ostro wzielam do roboty bowiem w ten weekend TZ byl w sprawie pracy gdzie indziej , czekamy na odpowiedz ale mam wrazenie ze to bedzie raczej poztywna odpowiedz i nie wiem sama czy sie cieszyc czy nie bo jesli to dojdzie do skutku to czeka nas przeprowadzka i to bagatela ponad 350 km, !!!!! ![]() bo praca jest w Genevie w Szwajcarii. Jezeli tak to przed slubem bedzie jeszcze przeprowadzka czyli nie bede miala na nic juz czasu wiec wole skonczyc teraz. no i do polski bedziemy mieli ponad 1500 km eh
|
|
|
|
#896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)ale mi chodzi właśnie o to, że sami, czyli ja zaniosę do swojej rodziny a TŻ do swojej, tylko do części znajomych i niewielkiej części rodziny idziemy razem. Moja przyszła teściowa uparła się, żeby zaproszenia pozawozić, więc razem z TŻ-em stwierdziliśmy, że tak będzie sprawniej. Może nawet wyrobi się w ciągu dwóch dni![]() Co do mnie to nie znam tych ludzi i nie chce mi się siedzieć kilka wekendów ze sztucznie przyklejonym uśmiechem gadając o niczym ![]() Ładna, chociaż suknia jest prosta, bez zdobieć, więc może warto pokusić się o coś bardziej błyszczącego. |
|
|
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() pare krotkich dni mnie nie bylo, a czytania jest jakby co najmniej z miesiaca Wczoraj odebralismy zaproszenia i tak jakos ceieplusio na serduchu sie zrobilo jak uswiadomilam sobie, ze to juz w sumie niedługo ![]() Zaprosilismy juz kilka osob i milo bylo widziec ich zaskoczone i zadowolone miny Musze w koncu zrobic kilka fotek tego co mamy juz przygotowane i umiescic tutaj ![]() Pozdrawiam
|
|
#898 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() P-R-Z-E-P-I-Ę-K-N-E
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

gosci mamy ok 80 a zaproszen ponad 50 (tak sie dziwnie zlozylo). i tylko kilka bedzie wysylanych, z reszta musimy sie sami wybrac. o tyle dobrze ze jak pojde do domu TZa to juz ich 10 zostawie, w ogole wiekszosc gosci z naszego miasta, mozna sobie przy ladnej pogodzie spacerki urzadzic.

Teraz skrobie na szybko z pracy.stem na zwolnieniu, ale była pilna sprawa i musiałam się pofatygować.

ale nie ubiore ich...kolezanka cos mi tam pozyczyla wiec moze to?ale zobacze jak bede mierzyc suknie w lipcu jak to bedzie wygladalo.....
?

.Wczoraj mieliśmy rozmowę i wyszło na to, że jak będzie miał teraz wolne od 28.04 zaczynamy działać.
wiec wole skonczyc teraz. no i do polski bedziemy mieli ponad 1500 km eh