Mamy majowe cz. VI - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-04, 18:12   #1141
justyna_bokszczanin
Raczkowanie

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Gin nie mówił o rozwarciu, mówił tylko że szyjka już zgładzona, nie mogę w to uwierzyć, tydzień temu wszystko było ok 😕 on sam zdziwiony był... I powiedział, że już w piątek powinni mnie byli zostawić w szpitalu jak miałam 1cm. Właśnie się spakowalam i będę jechać, szkoda tylko, że nie mogę być tam, gdzie mój gin, bo musi być ten szpital 3 stopnia referencji :/
Najgorsze, że jutro miałam zacząć egzaminy końcowe w szkole, martwiłam się o maturę, a teraz nie wiadomo czy szkole skończę, bo jak mnie do końca przytrzymaja... Ale maluszek najważniejszy, tylko jestem zla na to wszystko, że się tak toczy..
Ten pająk mnie przeraża jak wchodzę na aplikacji i go widzę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Instagram-praktycznie codziennie nowy make up + codzienność
justyna_bokszczanin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:12   #1142
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Mój mąż jeździ na motocyklu. A raczej jeździł bo kierowca samochodu nie ustąpił mu pierwszeństwa gdy zjezdzal z ronda. Dwa tygodnie przed naszym weselem. Mąż miał bark wyłamany i cud że przezył bo walnął głową o chodnik. Chwała że miał ubranie specjalne i kask. A kierowca auta?? Zwiał z miejsca wypadku...

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:15   #1143
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Mój mąż jeździ na motocyklu. A raczej jeździł bo kierowca samochodu nie ustąpił mu pierwszeństwa gdy zjezdzal z ronda. Dwa tygodnie przed naszym weselem. Mąż miał bark wyłamany i cud że przezył bo walnął głową o chodnik. Chwała że miał ubranie specjalne i kask. A kierowca auta?? Zwiał z miejsca wypadku...

Właśnie o tym mówiłam, że motocykliście nie zawsze są winni.

Justyna trzymaj się dzielnie! zaciskaj nogi będzie dobrze

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:16   #1144
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justyna_bokszczanin Pokaż wiadomość
Gin nie mówił o rozwarciu, mówił tylko że szyjka już zgładzona, nie mogę w to uwierzyć, tydzień temu wszystko było ok 😕 on sam zdziwiony był... I powiedział, że już w piątek powinni mnie byli zostawić w szpitalu jak miałam 1cm. Właśnie się spakowalam i będę jechać, szkoda tylko, że nie mogę być tam, gdzie mój gin, bo musi być ten szpital 3 stopnia referencji :/
Najgorsze, że jutro miałam zacząć egzaminy końcowe w szkole, martwiłam się o maturę, a teraz nie wiadomo czy szkole skończę, bo jak mnie do końca przytrzymaja... Ale maluszek najważniejszy, tylko jestem zla na to wszystko, że się tak toczy..

Wątpię, żeby wypisali przed porodem.. który to tydzień? Jaka waga Maleństwa? Trzymaj się cieplutko 😘😘 ja leżę z rozwarciem na 2cm i ledwo centymetrem szyjki. Chyba kwiecień nas nastraja. Mówiłam, że będę kwietniówką 😜

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:22   #1145
inezz6
Zadomowienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256110 6]Co drugi dzien

Kurrrrr dziewczyny prawie urodziłam!!
Poszłam pod prysznic, wychodzę sobie z niego chce sie ubierać a obok mnie ogromny pająk jak tarantula! Wyskoczyłam nago z łazienki po odkurzacz... Wciągnęłam go zakleilam rurę taśma i wywaliłam odkurzacz na ogród jak tz wróci to wymieni worek...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Oj współczuję, nie lubię pająków.. ale nie boję się, jeśli chodzi o strach to przerażają mnie szerszenie..
Ale sprytna jesteś z tą taśma 😀 nie wpadlabym na to

Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Inez ja kupuje miekka wkladke do przewijaka a oprocz tego nakladke do przewijania na lozeczko, jestem teraz u rodzicow wiec nie zmierze ale jak mierzylam wczesniej to wychodzilo mi ze ta miekka bedzie miala jeszcze luz na guliverze

Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
Dzięki, tylko właśnie chciałam ta twarda żeby była i na łóżeczko i na przewijak. No nic najwyżej zaryzykuję i zamówię 😊

Cytat:
Napisane przez Martirybka Pokaż wiadomość
Rany coś mi się przypomniało a propo's zaglądania, no może to trochę chamskie, ale jednak śmieszne.

No wiec jak byłam nastolatką to mama zaprowadziła mnie do takiej pani ginekolog z zezem, ale takim bardzo dużym no i dla rozładowania sytuacji mama mnie o tym uprzedziła i stwierdziła ze to od zaglądania jednym okiem w jedna dziurkę, a drugim w druga

Haha też byłam u takiej ginekolog, a w dodatku miała zeza rozbieznego, 😀 podczas rozmowy nie wiedziałam w które oko patrzeć. Ale tylko raz do niej poszłam...

Cytat:
Napisane przez anita7 Pokaż wiadomość
U mnie crp wysokie nie do końca wiadomo dlaczego czy przez te zatoki czy inny powód. Dostałam antybiotyk pobrano mi dodatkowe wymazy, crp jutro do powtórki jak dalej będzie się utrzymywać na takim poziomie to wczasy w szpitalu mam zaklepane.

Mohnka mogli by chociaż kawałek warzywa dać... kurde zdrowe odżywianie ciężarnych.
(Masz deser do śniadania co chcesz &#128514

Ja też w szpitalu dostałam spleśniałego pomidora 😨

Gbs na pewno w diagnostyce można wykonać.

O rety Mohnka emocje u cb wzrastają.

Dobrze dziewczyny ćwiczcie asertywność.

U mnie w szpitalu w każdej chwili można podjechać i poprosić o ktg i zrobią ☺

Incognito brawo dla synka.

Martirybka jeszcze sprawa nie zakończona? Toż to szok 😱
A dlaczego ona w ogóle nie chce oddać kasy? Przecież łóżeczka też nie wysłała?

Inez gdzie Ty kupiłaś o tej porze polskie truskawki w takiej cenie?

O kurde Kiwaczka już czop?
Rety ale tu emocje wzrastają z dnia na dzień.

Fartuch no pięknie 😂

Padłam z tym zezem 😂😂😂
No właśnie stała sobie taką pani z koszyczka mi tak jak w czerwcu zazwyczaj są. Ale to jednak jeszcze nie ten smak. Ale i tak zaraz chyba zjem druga miseczkę z jogurtem 😊

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Ja też próbuję wić to gniazdo zrobiłam 4 prania, i myłam szafki kuchenne w środku. Ale jak mi to wszystko powoli idzie
Muszę robić przerwy. Mała się wije mi w trakcie sprzątania i jestem wtedy taka niezgrabna, wolniejsza. Nie wspominając o zadyszce

Magnificence o to mega różnica u Ciebie jest! Dobrze że lekarz liczy wg usg

Mohnka
moja koleżanka jest w podobnej do Ciebie sytuacji, też leży na ze skróconą szyjką i rozwarciem w szpitalu. Jest o jakieś 2 tygodnie w tyle za Tobą. I wyobraź sobie że oni ją chcą wypisać już na ten weekend do domu bo uważają że na tym etapie bezpiecznie jak będzie rodzić.
Już 4 razy w sumie ją na oddział przyjmowali i 3 razy odsyłali do domu.
Mowa o szpitalu na Polnej. Mam o nim niefajne zdanie teraz po tym co mi koleżanka opowiadała:/
Podziwiam, mi ten etap wicia gniazda jeszcze się nie zaczął, a przydałoby się...
Wolniejsza też jestem, zwłaszcza jak gonię mojego 3 latka po placu zabaw..

Cytat:
Napisane przez Magnificence Pokaż wiadomość
Pierwszy lekarz do którego poszłam chciał mnie wysłać do szpitala na czyszczenie bo uznał, że jajeczko jest prawdopodobnie pustea ono było zwyczajnie młodsze więc zmieniłam lekarza, który ma na szczęście szersze patrzenie na rzeczywistość
Też miałam taką sytuację...
Cytat:
Zniknelam, bo za dużo się działo i nie nadrobię was na razie, raczej wieczorem,bo tak pedzicie, chciałam tylko napisać, że dostałam skierowanie do szpitala, bo mam zagrożenie porodem przedwczesnym, szyjka zgładzona

Kciuki mocne!!
Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Całe szczęście... rozumiem, że samochodowy wypadek był, czasem niektórzy jeżdżą jak wariaci, bez wyobraźni...

Niestety... Zaczęło się robić ciepłej to ludzie jeżdżą szybciej i wypadków więcej. Bo kierowcom się wydaje, że to jak jest ślisko albo śnieg pada to niebezpiecznie.. Ja codziennie widuję jakaś stłuczkę albo wypadek..

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:

Nie martw się szkoła, jak nie teraz to później zdasz wszystko, teraz dzidziuś najważniejszy, niech jeszcze trochę posiedzi 😊

"Kiedyś tam,będziesz miał dorosłą duszę,
Kiedyś tam,kiedyś tam...
Ale dziś jesteś mały jak okruszek,
Który los rzucił nam."
inezz6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:24   #1146
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Z całym szacunkiem dla motocyklistów, ale 90% wypadków z ich udziałem jest z ich winy. Mój kolega zginął w 2009r w środku miasta, jechał grubo ponad 200 i wleciał w auto, które wyjeżdżało z podporządkowanej. Kierowca go nie zauważył - bo kolega tak szybko jechał, że nie dziwota... to było o 23, więc ruch mały, to kolega chciał zaszaleć... A pojechał tylko po coś słodkiego dla dziewczyny...

Odkąd sama jestem kierowcą, to widzę, jak bardzo nieuważnie i lekkomyślnie jeżdżą motocykliści. Czasem patrzę w lusterko boczne - pustka, a po sekundzie mija mnie rozpędzony do granic możliwości motocykl... A gdybym chciała zmienić pas? Albo coś? Idioci...

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

To prawda... Tutaj 16latki wsiadają na motory i szarżują po ulicy na jednym kole i miedzy autami...

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:27   #1147
marg0lcia
Zadomowienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256691 6]To prawda... Tutaj 16latki wsiadają na motory i szarżują po ulicy na jednym kole i miedzy autami...

W Polsce podobnie. Mam bardzo dobrego kolegę, co jeździ i mi mówił, że niektórzy nie mają 18stki, inni nawet jak mają, to nie posiadają prawka na motor, wydaje mi się, że to już zależy od człowieka.

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:36   #1148
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Niech któraś doda jakieś zdjecie np malego dziecka albo brzuszka bo jak widze tego pająka to mnie ciarki przechodząbym to zrobiła sama ale moje zdjęcia nie dodają się na główne

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:41   #1149
kingaluna
Rozeznanie

1491327651202.jpg
W ramach przeprosin za osikanie kuchni Wandal grzeje moje niedźwiedzie stopy

kingaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:44   #1150
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kingaluna Pokaż wiadomość
Załącznik 7005071

Kurde mimo ze wstawiłas zdj to i tak ten robal sie wyświetla :p

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:48   #1151
kingaluna
Rozeznanie

No właśnie widzę nie mam widocznie takich przywilejów, żeby trafić na główną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-04, 18:48   #1152
happiness__
Rozeznanie

O nie, co to za pająk!
Zdjęcie kotka Kingi się nie wyświetla, tylko dalej ten okropny pająk

Ja zdecydowanie nie mam syndromu wicia gniazda, mialam przez jakiś czas i przeszło. Szkoda, że nie wykorzystałam tego czasu na maksa teraz jestem dużo mniej produktywna niż zawsze, ledwo coś zacznę robić i juz jestem zmęczona... mycie podłóg i kibelka już dawno przekazałam tżtowi, zresztą robi już większość takich spraw. Ja najchętniej bym tylko pracowała ubranka i czekała na porod 😂 a tu jeszcze tyle spraw do ogarnięcia

happiness__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:50   #1153
decorail
Zakorzenienie

Jestem po wizycie I jestem żywym przykładem, że wszelkie okresowe pobolewania, ćmienie, twardnienia brzucha i kłucia są w normie Nic niepokojącego się u mnie nie dzieje, a mam wszystkie te dolegliwości. Coś tam jest na opuszek, ale nie do końca zrozumiałam co - w każdym bądź razie na tym etapie jest to ok. Pobrał GBS. Wyznaczył jeszcze jedną wizytę za 3 tygodnie i potem już tylko KTG. Mały waży 2600 g i nadal ma główkę w dole

Kingaluna -

Kiwaczka - dobrze, że mi ten pająk się nie wyświetla póki nie kliknę w link

Justyna - kciuki!
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:51   #1154
Martirybka
Rozeznanie

Mamy majowe cz. VI

Anita, kurde mam nadzieje ze crp zleci i unikniesz szpitala.

Co do sprzedawcy...Hmmm no wlasnie nie wiem czemu mi kasy nie oddaje, pisała do mnie tez inna klientka, ma ten sam problem, wiec chyba sklep popłynął...,

Cieszę się ze Wam się moja opowiastka o zezowatej pani ginekolog podoba

Justyna bądź dzielna i się oszczędzaj, jeszcze chwile.
Szkoła ważna, ale dzidziuś ważniejszy, zdążysz jeszcze wszystko nadrobić.

Effpe jej, co tam się stało u Ciebie?
O już widzę ze motor. Ja się właśnie motorów boje.

Black podpisuje się rękoma i nogami pod tym co napisałaś o motocyklistach.
Taki na czoperku sobie spokojnie jedzie, ale Ci na "szlifierkach" to niestety w większości lubią popisy, nie mam do nich zaufania.

O Kiwaczka, współczuje mężowi i tobie przeżyć. Nie wiem jak można zwiać z miejsca wypadku, sumienie by mi nie pozwoliło.

Inez może to ta sama lekarka to tez był zez rozbieżny

Kingaluna jaki słodki lizus

Edytowane przez Martirybka
Czas edycji: 2017-04-04 o 18:53
Martirybka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:54   #1155
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kingaluna Pokaż wiadomość
Załącznik 7005071

Słodkości 😍

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie I jestem żywym przykładem, że wszelkie okresowe pobolewania, ćmienie, twardnienia brzucha i kłucia są w normie Nic niepokojącego się u mnie nie dzieje, a mam wszystkie te dolegliwości. Coś tam jest na opuszek, ale nie do końca zrozumiałam co - w każdym bądź razie na tym etapie jest to ok. Pobrał GBS. Wyznaczył jeszcze jedną wizytę za 3 tygodnie i potem już tylko KTG. Mały waży 2600 g i nadal ma główkę w dole

Kingaluna -

Justyna - kciuki!
Piękna waga! Gratulacje 😘😘

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-04, 18:58   #1156
Mohnka
Rozeznanie

To może ja dodam zdjęcia zabawek ? ciekawe czy zastąpią pająka ?😁 1491328653618.jpg1491328668819.jpg1491328680213.jpg

Stary 2017-04-04, 18:59   #1157
milutek
Wtajemniczenie

Cytat:

Kingaluna -

Justyna - kciuki!
Ty już nie udawaj że nie wiesz co na opuszek, to samo co ja podpowiem Ci na literkę R
Stary 2017-04-04, 19:01   #1158
misja0181
Rozeznanie

Justyna trzymam kciuki, żebyście jeszcze trochę dotrwali

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256471 6]Dlatego Zakleilam rurę taśma i wystawiłam odkurzacz...

Boze dziewczyny wlasnie ide po tz... Tragiczny wypadek milion straży karetek policji i ciała na ulicy...

Wystraszyłam się, że to z Twoim TŻtem coś. Ech. Przeraża mnie bezmyślność ludzi. Wystarczy chwila moment i po życiu

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość

Mój też jeździ, ale ostrożnie z tego co widzę i mam nadzieję, że tak pozostanie. Nie zmienia to faktu, że za każdym razem jak wsiada na motor to myślę tylko o tym czy dojechał i czy wróci.

Byłam z synkiem na placu zabaw i na boisku. Dziwnie się ludzi patrzyli jak graliśmy w piłkę nawet mi się czasem udało podbiec do piłki

Edytowane przez misja0181
Czas edycji: 2017-04-04 o 19:02
misja0181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 19:05   #1159
fartuch
Zakorzenienie

Mohnka ale super ta mycha ostatnia. Skąd ona?

Bylam w Biedronce i dorwałam mega piękny obrus ktory idealnie pasuje do moich wnetrz za cale 23zl

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Ja tam pająków sie nie boję, o wiele bardziej przerażają mnie osy i szerszenie, albo inne gryzace latające owady. Wrr

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-04, 19:09   #1160
kingaluna
Rozeznanie

Ludzie, zróbcie coś z tym pająkiem! U nas prawie ich nie ma, bo koty polują i zjadają

Gratuluję udanych wizyt!

Mój Tż kupił duży, dwuosobowy skuter, bo wie, że nie mógłby się opanować przed szybką jazdą na motorze. A tak to ma ograniczenie i siła wyższa

Mohnka, świetne zabaweczki! 😍
Moja mama wzięła się za robienie sukieneczek na szydełku. Wszyscy się zachwycają, a mi się to średnio podoba. Odczuwam presję ze strony mamy, że mam ubierać w to swoje dziecko. Ja docieniam jej pracę i w ogóle. Chyba jestem wyrodną córką

Stary 2017-04-04, 19:12   #1161
Magnificence
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość
To może ja dodam zdjęcia zabawek ? ciekawe czy zastąpią pająka ?😁 Załącznik 7005091Załącznik 7005096Załącznik 7005101
Śliczne te zabawki
Magnificence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 19:12   #1162
inezz6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misja0181 Pokaż wiadomość
Justyna trzymam kciuki, żebyście jeszcze trochę dotrwali

Wystraszyłam się, że to z Twoim TŻtem coś. Ech. Przeraża mnie bezmyślność ludzi. Wystarczy chwila moment i po życiu

Mój też jeździ, ale ostrożnie z tego co widzę i mam nadzieję, że tak pozostanie. Nie zmienia to faktu, że za każdym razem jak wsiada na motor to myślę tylko o tym czy dojechał i czy wróci.

Byłam z synkiem na placu zabaw i na boisku. Dziwnie się ludzi patrzyli jak graliśmy w piłkę nawet mi się czasem udało podbiec do piłki
Hehe znam to, też dziś graliśmy w piłkę, chociaż synek woli gonic gołębie. A ja za nim 2 razy wolniej 😀

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Mohnka ale super ta mycha ostatnia. Skąd ona?

Bylam w Biedronce i dorwałam mega piękny obrus ktory idealnie pasuje do moich wnetrz za cale 23zl

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Ja tam pająków sie nie boję, o wiele bardziej przerażają mnie osy i szerszenie, albo inne gryzace latające owady. Wrr

Ja też właśnie tak mam, chociaż osy przestały mnie przerażac od czasu jak mieliśmy gniazdo szerszeni nad wejściem do domku w górach gdzie jeździmy... Jeden nam nawet do domu wleciał 😔

"Kiedyś tam,będziesz miał dorosłą duszę,
Kiedyś tam,kiedyś tam...
Ale dziś jesteś mały jak okruszek,
Który los rzucił nam."
inezz6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 19:13   #1163
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
Ty już nie udawaj że nie wiesz co na opuszek, to samo co ja podpowiem Ci na literkę R
Następna literka... Ooooo

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 19:15   #1164
decorail
Zakorzenienie

Milutek - no właśnie chyba nie to na R jakoś inaczej to określił, a ja oczywiście jak zawsze o nic nie dopytałam

Zjadłabym coś

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Camomiles -
Stary 2017-04-04, 19:16   #1165
kingaluna
Rozeznanie

Cytat:
Milutek - no właśnie chyba nie to na R jakoś inaczej to określił, a ja oczywiście jak zawsze o nic nie dopytałam

Zjadłabym coś

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Camomiles -
Dziurka? 😂
Cytat:

Zjadłabym coś

Camomiles -

Stary 2017-04-04, 19:17   #1166
decorail
Zakorzenienie

Kigaluna - haha przeciek, hehe
Stary 2017-04-04, 19:21   #1167
kingaluna
Rozeznanie

Cytat:
Haha 😀😂
Zmiana warty 1491330052797.jpg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-04, 19:21   #1168
milutek
Wtajemniczenie

Cytat:

Zjadłabym coś

Camomiles -

Hmmm No to się poddaje, nie wiem co jeszcze może być na opuszek może nie chciał Cię wystraszyć i zamiast słowa na R użył zwrotu w łacinie
Stary 2017-04-04, 19:24   #1169
decorail
Zakorzenienie

Kingaluna - zazdroszczę moja kicia jak była mała to jeszcze się kładła na nas, a teraz to taka zosia samosia

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Milutek - teraz nie wiem czy nie powiedział, że jakieś ujście ale już aż sama zwątpiłam, może faktycznie chodziło o rozwarcie, ale jak jest ok to ok jak rozwarcie to idziemy łeb w łeb albo szyjka w szyjkę!
Stary 2017-04-04, 19:24   #1170
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Mi mówili tydzień temu, że mam rozwarcie na opuszek, a dziś już na palec! 😱😱😱 może na święta będę mieć jajeczka 😁

A zabawki robi moja mamcia ciągle! Dziękuję za pochwały! 😘 mi też się podobają! To tylko kilka, które mam na telefonie 😊

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości