![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Gin nie mówił o rozwarciu, mówił tylko że szyjka już zgładzona, nie mogę w to uwierzyć, tydzień temu wszystko było ok 😕 on sam zdziwiony był... I powiedział, że już w piątek powinni mnie byli zostawić w szpitalu jak miałam 1cm. Właśnie się spakowalam i będę jechać, szkoda tylko, że nie mogę być tam, gdzie mój gin, bo musi być ten szpital 3 stopnia referencji :/
Najgorsze, że jutro miałam zacząć egzaminy końcowe w szkole, martwiłam się o maturę, a teraz nie wiadomo czy szkole skończę, bo jak mnie do końca przytrzymaja... Ale maluszek najważniejszy, tylko jestem zla na to wszystko, że się tak toczy.. Ten pająk mnie przeraża jak wchodzę na aplikacji i go widzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Wtajemniczenie
ski
|
Mój mąż jeździ na motocyklu. A raczej jeździł bo kierowca samochodu nie ustąpił mu pierwszeństwa gdy zjezdzal z ronda. Dwa tygodnie przed naszym weselem. Mąż miał bark wyłamany i cud że przezył bo walnął głową o chodnik. Chwała że miał ubranie specjalne i kask. A kierowca auta?? Zwiał z miejsca wypadku...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Justyna trzymaj się dzielnie! zaciskaj nogi ![]() ![]()
![]() |
#1144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | ||||||||
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256110 6]Co drugi dzien
![]() Kurrrrr dziewczyny prawie urodziłam!! Poszłam pod prysznic, wychodzę sobie z niego chce sie ubierać a obok mnie ogromny pająk jak tarantula! Wyskoczyłam nago z łazienki po odkurzacz... Wciągnęłam go zakleilam rurę taśma i wywaliłam odkurzacz na ogród jak tz wróci to wymieni worek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Oj współczuję, nie lubię pająków.. ale nie boję się, jeśli chodzi o strach to przerażają mnie szerszenie.. Ale sprytna jesteś z tą taśma 😀 nie wpadlabym na to Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wolniejsza też jestem, zwłaszcza jak gonię mojego 3 latka po placu zabaw.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1146 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To prawda... Tutaj 16latki wsiadają na motory i szarżują po ulicy na jednym kole i miedzy autami... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256691 6]To prawda... Tutaj 16latki wsiadają na motory i szarżują po ulicy na jednym kole i miedzy autami...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] W Polsce podobnie. Mam bardzo dobrego kolegę, co jeździ i mi mówił, że niektórzy nie mają 18stki, inni nawet jak mają, to nie posiadają prawka na motor, wydaje mi się, że to już zależy od człowieka.
#1148 |
Wtajemniczenie
ski
|
Niech któraś doda jakieś zdjecie np malego dziecka albo brzuszka bo jak widze tego pająka to mnie ciarki przechodzą
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Rozeznanie
|
1491327651202.jpg
W ramach przeprosin za osikanie kuchni Wandal grzeje moje niedźwiedzie stopy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kurde mimo ze wstawiłas zdj to i tak ten robal sie wyświetla :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Rozeznanie
|
No właśnie widzę
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Rozeznanie
|
O nie, co to za pająk!
![]() Zdjęcie kotka Kingi się nie wyświetla, tylko dalej ten okropny pająk ![]() Ja zdecydowanie nie mam syndromu wicia gniazda, mialam przez jakiś czas i przeszło. Szkoda, że nie wykorzystałam tego czasu na maksa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie
![]() ![]() ![]() Kingaluna - ![]() Kiwaczka - dobrze, że mi ten pająk się nie wyświetla póki nie kliknę w link ![]() Justyna - kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Rozeznanie
|
Mamy majowe cz. VI
Anita, kurde mam nadzieje ze crp zleci i unikniesz szpitala.
Co do sprzedawcy...Hmmm no wlasnie nie wiem czemu mi kasy nie oddaje, pisała do mnie tez inna klientka, ma ten sam problem, wiec chyba sklep popłynął..., Cieszę się ze Wam się moja opowiastka o zezowatej pani ginekolog podoba ![]() Justyna bądź dzielna i się oszczędzaj, jeszcze chwile. Szkoła ważna, ale dzidziuś ważniejszy, zdążysz jeszcze wszystko nadrobić. Effpe jej, co tam się stało u Ciebie? O już widzę ze motor. Ja się właśnie motorów boje. Black podpisuje się rękoma i nogami pod tym co napisałaś o motocyklistach. Taki na czoperku sobie spokojnie jedzie, ale Ci na "szlifierkach" to niestety w większości lubią popisy, nie mam do nich zaufania. O Kiwaczka, współczuje mężowi i tobie przeżyć. Nie wiem jak można zwiać z miejsca wypadku, sumienie by mi nie pozwoliło. Inez może to ta sama lekarka ![]() ![]() Kingaluna jaki słodki lizus ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Martirybka Czas edycji: 2017-04-04 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
To może ja dodam zdjęcia zabawek ? ciekawe czy zastąpią pająka ?😁 1491328653618.jpg1491328668819.jpg1491328680213.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Rozeznanie
|
Justyna trzymam kciuki, żebyście jeszcze trochę dotrwali
![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256471 6]Dlatego Zakleilam rurę taśma i wystawiłam odkurzacz... Boze dziewczyny wlasnie ide po tz... Tragiczny wypadek milion straży karetek policji i ciała na ulicy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Wystraszyłam się, że to z Twoim TŻtem coś. Ech. Przeraża mnie bezmyślność ludzi. Wystarczy chwila moment i po życiu ![]() Cytat:
Byłam z synkiem na placu zabaw i na boisku. Dziwnie się ludzi patrzyli jak graliśmy w piłkę ![]() ![]() Edytowane przez misja0181 Czas edycji: 2017-04-04 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Mohnka ale super ta mycha ostatnia. Skąd ona?
Bylam w Biedronce i dorwałam mega piękny obrus ktory idealnie pasuje do moich wnetrz za cale 23zl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Ja tam pająków sie nie boję, o wiele bardziej przerażają mnie osy i szerszenie, albo inne gryzace latające owady. Wrr Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1160 |
Rozeznanie
|
Ludzie, zróbcie coś z tym pająkiem!
![]() ![]() Gratuluję udanych wizyt! ![]() Mój Tż kupił duży, dwuosobowy skuter, bo wie, że nie mógłby się opanować przed szybką jazdą na motorze. A tak to ma ograniczenie i siła wyższa ![]() Mohnka, świetne zabaweczki! 😍 Moja mama wzięła się za robienie sukieneczek na szydełku. Wszyscy się zachwycają, a mi się to średnio podoba. Odczuwam presję ze strony mamy, że mam ubierać w to swoje dziecko. Ja docieniam jej pracę i w ogóle. Chyba jestem wyrodną córką ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Milutek - no właśnie chyba nie to na R
![]() ![]() ![]() Zjadłabym coś ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Camomiles - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Kigaluna - haha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Rozeznanie
|
Haha 😀😂
Zmiana warty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmmm No to się poddaje, nie wiem co jeszcze może być na opuszek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Kingaluna - zazdroszczę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Milutek - teraz nie wiem czy nie powiedział, że jakieś ujście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Rozeznanie
|
Mi mówili tydzień temu, że mam rozwarcie na opuszek, a dziś już na palec! 😱😱😱 może na święta będę mieć jajeczka 😁
A zabawki robi moja mamcia ciągle! Dziękuję za pochwały! 😘 mi też się podobają! To tylko kilka, które mam na telefonie 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.