|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
|
|
|
#4172 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ło Matko, ile stron i ile nadrabiania...
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam straszny problem, żeby kupić coś normalnego, a jak oglądam buty dla dzieci...ehh, szkoda gadać, koszmarne są . I niestety buty muszą być ładne i właśnie czarne.Ja też mam taką nadzieję Cytat:
Musimy być cały czas na nogach, rozmawiać z klientami, albo porządkować towar na półkach, rozkładać ceny itd. Czasami tylko, już pod koniec pracy, jak nie ma ludzi to możemy sobie przycupnąć na sekundkę na jakiejś niskiej półce, na której nie ma towaru. I to wszystko Tzn takie przysiadanie też nie jest dozwolone, ale kierowniczka nas rozumie i nie gania za bardzo za coś takego, oczywiście jeśli nie powtarza się zbyt często. Gorzej, jakby przyjechała ta główna szefowa, na szczęście bywa rzadko.Cytat:
![]() Wiesz jakie tu zwierzenia są zapisane? Cytat:
Ja też wybieram się do fryzjera i na po pierwszym odcięciu będę miała chyba jeszcze krótsze niż Ty Ale potrząc na Twoje włoski przed podcięciem - musiałaś poświęcić ich znacznie więcej niż ja ![]() Jak byłam dzisiaj w urzędzie pracy widziałam dziewczynę z włosami do pasa, ale jakieś 30-40 cm "końcówek" miała tak koszmarnie zniszczone... wątpię czy udałoby się jej jeszcze je uratować. Tak więc lepiej mieć włoski krótsze ale ładne niż długie ale zniszczone I kto to mówi, hehe |
|||||
|
|
|
|
#4173 | ||
|
Zakorzenienie
|
I muszę post pod postem bo emotek znów za dużo
Cytat:
Może jak się wezmę za siebie i trochę schudnę to będzie lepiej ![]() A kiedy doradzam klientkom, szczególnie jesli chodzi o włosy, mogę wykorzystać moją wizażową wiedzę ![]() Co do amorów - jak na razie naprawdę nie mam siły Cytat:
Kasiu, jak Zuźka?? Lepiej już trochę? ![]() Mirelko, Nicki - śliczne foteczki ![]() Wiosenko - przyjrzałam się z bliska Twoim wloskom - moja reakcja to :ślina: Nie dość, że zadbane to jeszcze jaki kolor... Gdybym taki miała to bym się nie obraziła ![]() Miałam mnóstwo czasu w tej drogerii na przeglądanie farb do włosów, palet z próbnikami itd i stwierdziłam, że mój kolor włosów to chyba ciemny, popielaty blond - czyli inaczej MYSI... ![]() A tak w ogóle to dzięki Wam wszystkim za pocieszenie, kochane jesteście |
||
|
|
|
|
#4174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w krótkich, to jak bez ręki... ![]() Cytat:
![]() Polecamy się na przyszłość
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Ej! Ej! Ja widziałam Twoje włoski i masz o nieeeebo ładniejesze niż tamta dziewczyna!!
Więc proszę mi tu nie łapać żadnego doła!! |
|
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi lepiej
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo lepiej- znowu mam swojego kochanego urwisa- własnie zwinęła mi się w kulke na kolanach. Je już normalnie, coraz więcej się bawi- kupiłam jej ostatnio myszkę (taka atrapa z zoologicznego) potrafi przeszaleć z nią pół dnia. Niestety dalej podgryza szwy (jak jej się kaftanik obsunie) więc muszę ją mieć na oku
Ale generalnie wszystko sexyBTW: dorzucam kilka fotek- kolejne dziwne pozycje do spania [i nie tylko]- są już zasłonięte oczy, teraz tylko brakuje mi zasłoniętych uczu i pyszczka i będą 3 małpki..tfu 3 Zuzy
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę śliczna I pozy do spania też ma niesamowite, zresztą ja z podobnym zachwytem mogłabym patrzeć na Czarną kiedy śpi ![]() A w przypadku Zuźki jeszcze fajniej to widać, bo jest biała. Podrap ją ode mnie Cieszę się, że już z nią lepiej ![]() Moja też kiedyś szalała z taką materiałową myszką, mieliśmy niezły ubaw. Czasami też się jeszcze bawi, ale ma ograniczone możliwości, bo Reksio od razu zaczyna ją ganiać i nie pozwala jej się swobodnie pobawić
|
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Rozkoszna ta Twoja Zuzka
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Miałabym prośbę do Was
![]() Coraz bardziej dojrzewa we mnie myśl o powrocie do natury - jak mus to mus... W moim przypadku równa się to wizycie u fryzjera i ściachaniu włosków na krótko Tzn po pierwszym ścięciu będę miała jeszcze część tych ciemnych, bo swoich naturalnych mam dopiero może ok. 2,5 cm i w życiu nie obetnę się tak krótko. Szukałam w necie jakichś fryzurek dla krótkich włosów, ale nie widziałam nic ciekawego. I pomyślałam, ze może Wy byście mi pomogły, tym bardziej, że już wiecie jak wyglądam i może znalazłybyście jakąś pasującą do mnie fryzurkę Wtedy pozostanie jeszcze problem z fryzjerką - czy obetnie mnie dokładnie tak jak będę tego chciała...
|
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze się nią zajął- widać było, że lubi swój zawód i wykonuje go sumiennie. Poza tym za zabieg, krople do uszu i tabletkę odrobaczającą zapłaciłam 90zł a spodziewałam sie przynajmniej 100 za samą sterylizację- za 4-5 dni jadę wyjąć szwy i założyć książeczkę- nie zrobiłam tego ostatnio bo gość stwierdził, że na raz następny będzie miał takie ladne, specjalnie dla kotków- ehhh przypadkiem trafiłam z Zuzią w dobre rece![]() Oj tak- uwielbiam tego mojego belzebuba ![]() Ago co do włosów to czy nie wolisz się wstrzymać do ślubu?
|
|
|
#4183 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Korzyści dla obu stron ![]() Cytat:
Bo wiem, że w ciągu pracy siedzącej po prostu MUSZĄ być przerwy na przejście się kawałek...Spytam się jutro mojego wychowawcy(jest od spraw BHP). Cytat:
Miło ze strony weterynarza, że tak zajął się kociakiem
|
|
|
#4184 |
|
Raczkowanie
|
Witam WAs wszystkie gorąco
Nie było mnie tu prawie tydzień ( kłopoty z mężem) a tu tyyyyyyyyyyyyyle stron. Nie wiem kiedy to nadrobie Ale tak szybko bo musze zmykać Marzenka to dla Ciebie skład tej herbatki Receptury NAtury Liść pokrzywy Liść herbaty zielonej Ziele bratka Ziele owsa Łiść rooibos Koszyczek kwiatowy rumianku Ziele palczatki cytrynowej Korzeń lukrecji Owos jabłka Ziele skrzypu polnego Cynk Zaleca się pić 4 kubki naparu dziennie To tyle ![]() Może wieczorem posiedze i nadrobie zaleglosci.POZDRAWIAM PA |
|
|
|
|
#4185 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie bywa zaskakujące..Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Świetny pomysł ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4186 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to te nikony? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Finlora przyzwyczaisz sie do stania i juz nawet nie bedziesz czuc zmęczenia ![]() Jolie sliczny kociak
|
||||
|
|
|
|
#4187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobiety
Karla włosy masz piękne Cytat:
, jak się wczoraj zdecydował, to się okzało, ż tego samego dnia rano ktoś kupił osttatni w tym sklepie (a miał już dobrany cały zestaw dodatków, ja torbę wybierałam Dziś udało nam się skompletować inny zestaw-nie ma tego złego nikon z wypasioną sigmą .Dziękuję, przyda się Cytat:
Jak robi zdjęcia pokarzę, jak nauczę się robić .
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
) z tym że już tak nie przesadzaj z ich pięknością![]() Cytat:
A masz kota w domu? |
|
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, że się starzejemy i skleroza dokucza
![]() ![]() ![]() Finlora świetnie Cię rozumie, bo ja na promocjach też miałam w zwyczaju stać 11 godzin z jedną pół godzinną przerwą Ja nie zdawałam sobie sprawy, że siedzenie w jednym miejscu przez tyle godzin, praktycznie w jednej pozycji, może tak męczyć Na początku to nawet tyłka nie czułam No cóż - w tym momencie wiele bym dała za bardziej ruchliwy rodzaj pracy Jolie - kicia miodzio |
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Finlora co do krótkich fryzurek mi się swego czasu bardzo podobała fryzura Natalie Imbrugli
|
|
|
|
|
#4191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że kłopoty już zażegnane? ![]() Cytat:
Takie jest moje zdanie i koniec Oj bardzo, bardzo...... Koleżanka tu pierwszy raz czy się udzielała wcześniej, bo nie pamiętam?????? ![]() Emilko co by nie mówić, jam tu najstarsza ![]() xyoko lody już są, a jakie kolejki tradycyjne , a wiesz, że ja jem tylko czekoladowe, zawsze idę po 4 gałki czekoladowych Mirelko aparaty fotograficzne (Nikon to ich producent) ![]() Marzenko (moja imienniczko ) wyobrażam sobie że jakość zdjęć, będzie proporcjonalna do ceny
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiek się tutaj nie liczy, bo wszystkie włosomaniaczki są młode duchem (ja się czuje jak bym dopiero raczkować zaczynała - pewnie dlatego, że po ostatnim dniu w szpilkach mam takie odciski, że inaczej jak na kolanach chodzić nie mogę |
|
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jak ostatnio wyszłam na obcasach, to myślałam, że je ściągnę i pójdę boso..., a już nie wspomnę, że mój chód przypominał chód pijanego paralityka
|
|
|
#4194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam to na codzień ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4195 | |
|
Zadomowienie
|
Uwierz mi, nie byłyby najspokojniejsze widząc kota biegającego dookoła i po klatce..
![]() Cytat:
Bo nigdy takich nie miałam. Włosów pewnie nie schowam do pamiątkowej skrzyneczki a sprzedam - żeby mieć za co w akcie desperacji je przedłużyć ![]() Ale to odległa przyszłość. Jolie - Ten kot jest pięęękny! ![]() Przypomina mi kota sąsiadów babci, który uwielbiał przechodzić tarasem przez balkon do jej mieszkania - tylko, że miał krótką sierść, a na szarym ogonie długą jak u persa Zamiatał nim kurze za meblami i wracał do siebie.
|
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak do tej pory na takie cudo nie udało mi się trafić. Ja pod koniec dnia w szpilkach chodzą jak kilku pijanych paralityków![]() Substancja dryfująca w układzie krwionośnym ... hmmmmmmmm co to moze być <myśli bardzo intensywnie> ... a wiem... kofeina
|
|
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np.: (na 3cim zdj dziwnie wyszła- jakaś taka wychudzona- kwestia pozy- bo generalnie coraz większa z niej kulka )
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ pewnie szczególnie cierpi ![]() Cytat:
i pozycje ma świetne ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak poza tym witam wszystkich
|
|||
|
|
|
|
#4200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale klatki nie rozwali ![]() Cytat:
ja czasami nie kumata jestemCytat:
niewiedziałam ![]() ale juz nic nie mówie bo na kompletną idiotke wyjde ![]() Cytat:
![]() no nic
|
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

Początek jest trudny, ale daj sobie więcej czasu, nastaw się pozytywnie, poszukaj zalet, nie myśl o bolących nogach, czytaj składy wszystkich kosmetyków

. I niestety buty muszą być ładne i właśnie czarne.
Musimy być cały czas na nogach, rozmawiać z klientami, albo porządkować towar na półkach, rozkładać ceny itd. Czasami tylko, już pod koniec pracy, jak nie ma ludzi to możemy sobie przycupnąć na sekundkę na jakiejś niskiej półce, na której nie ma towaru. I to wszystko 

.
) z tym że już tak nie przesadzaj z ich pięknością