Włosomaniaczki :D - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-17, 11:20   #4171
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Finlora
na przyzwyczajenie nóg do długiego stania, potrzeba więcej czasu. Uwierz mi, że się przyzwyczaisz, ja nie raz stałam po 15 godzin i nie ruszało mnie to Początek jest trudny, ale daj sobie więcej czasu, nastaw się pozytywnie, poszukaj zalet, nie myśl o bolących nogach, czytaj składy wszystkich kosmetyków Ależ będziesz obeznana w temacie
A amory potraktuj, jako świetny relaks i odprężenie po męczącym dniu pracy, jakiś masaż z dodatkiem olejków eterycznych i poczujesz się jak nowo narodzona Będzie dobrze, zobaczysz
zgadzam się z Marzeną- przyzwyczaisz się- to nie jest tak, że CIę w ogóle przestaną boleć- ale nie będziesz tego aż tak odczuwać- a co najważniejsze nie myśl tak o tym, bo tym bardziej sie nakręcasz. Wiem, ze łatwo powiedzieć- ale wierz mi- da się (znam to z autopsji). No i jak już Marzena wspomniała- czytaj, szukaj, buszuj a potem "podsuwaj" nam nowości, promocje etc
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 11:21   #4172
Finlora
Zakorzenienie

Ło Matko, ile stron i ile nadrabiania...

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Gratuluję rozpoczecia pracy - mam nadzieje że będziesz nas informować o szykowanych ciekawych promocjach... A tak na poważnie to mam nadzieję, ze sie przyzwyczaisz - i Ty i Twoje nogi. Może wygodniejsze buty lub jakis zel do stóp pomogą Ci lepiej przetrwac te godziny pracy? Co do rozwalenia życia towarzyskiego to świetnie to rozumiem - sama pracuje na 2 zmiany i gdy mam 2 - od 14 do 22 tak jak w tym tyg to ze znajomymi widzę się tylko w weekend. Zreszta jak pracuję na 1 zmaine do 16 to wcale nie jest lepiej - każdy zabiegany i zmeczony po dniu pracy... W zasadzie zycie towarzyskie mam tylko w weekendy - z małymi wyjątkami. No chyba że mam wolny dzień lub urlop to jest trochę lepiej.
Dasz radę, bedzie dobrze! Powodzenia i dużo siły!
Wiem jak to jest z tymi dwoma zmianami, pravowałam kilka miesięcy w supermarkecie, najbardziej lubiłam (jesli można tak powiedzieć o tej pracy) kiedy pracowałam od 6 do 14 A zmiany od 14 do 22 - 23 to była masakra.

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Ago- wygodne buty to podstawa- ja na wakacjach pracowałam w Londynie i bywało że było to 12godz dziennie. Raz nawet 18 Na poczatku była masakra- nie mogłam się przyzwyczaić- no i do tego ból stóp, nóg, pleców......Potem zmieniłam obuwie na wygodne i było dużo lepiej- nie idealnie ale różnica była spora- także na początek może jakieś adidaski a'la halówki- najlepiej czarne co by się nie wyróżniały i będzie ok. Powodzenia
Wiem, że najważniejsze są wygodne buty, tylko ja mam właśnie z butami straszny problem - nr 34, jak u dziecka i to takiego niezbyt wyrośniętego...
Mam straszny problem, żeby kupić coś normalnego, a jak oglądam buty dla dzieci...ehh, szkoda gadać, koszmarne są . I niestety buty muszą być ładne i właśnie czarne.

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Gratuluję rozpoczęcia pracy i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej
Ja też mam taką nadzieję

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Gratuluje zdobycia pracy
Jak już dziewczyny napisały, wygodne buty to podstawa. Naprawdę nie możesz siadać częściej? Jesteś sama w drogerii? Może dogadałabyś się z koleżanką/koleżankami, że będziecie na zmiany doradzać klientom?
Trzymam kciuki za Ciebie
No właśnie nie da rady częściej siadać W całej hali sklepowej nie ma żadnego krzesła Musimy być cały czas na nogach, rozmawiać z klientami, albo porządkować towar na półkach, rozkładać ceny itd. Czasami tylko, już pod koniec pracy, jak nie ma ludzi to możemy sobie przycupnąć na sekundkę na jakiejś niskiej półce, na której nie ma towaru. I to wszystko Tzn takie przysiadanie też nie jest dozwolone, ale kierowniczka nas rozumie i nie gania za bardzo za coś takego, oczywiście jeśli nie powtarza się zbyt często. Gorzej, jakby przyjechała ta główna szefowa, na szczęście bywa rzadko.

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
lczesc Finloro
faktycznie bede musiala troche sie wczytac w ten watek, aby odkryc czesc Waszych mrocznych sekretow
Taaak, to będziesz miała duuużo do czytania
Wiesz jakie tu zwierzenia są zapisane?

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
w nowej fryzurce czuje sie troche jak zniewieścialy chlopczyk

wlosy sa jeszcze delikatnie wilgotne ale dlugosc widac

chyba nie zaluje, odrosna. juz nie mam czego podcinac, wreszcie mam jednolity kolor
Fajne masz te włoski
Ja też wybieram się do fryzjera i na po pierwszym odcięciu będę miała chyba jeszcze krótsze niż Ty Ale potrząc na Twoje włoski przed podcięciem - musiałaś poświęcić ich znacznie więcej niż ja Gratuluję odwagi Ale jak sama napisałaś - odrosną i będą zdrowe

Jak byłam dzisiaj w urzędzie pracy widziałam dziewczynę z włosami do pasa, ale jakieś 30-40 cm "końcówek" miała tak koszmarnie zniszczone... wątpię czy udałoby się jej jeszcze je uratować. Tak więc lepiej mieć włoski krótsze ale ładne niż długie ale zniszczone
I kto to mówi, hehe
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 11:28   #4173
Finlora
Zakorzenienie

I muszę post pod postem bo emotek znów za dużo

Cytat:
Finlora
na przyzwyczajenie nóg do długiego stania, potrzeba więcej czasu. Uwierz mi, że się przyzwyczaisz, ja nie raz stałam po 15 godzin i nie ruszało mnie to Początek jest trudny, ale daj sobie więcej czasu, nastaw się pozytywnie, poszukaj zalet, nie myśl o bolących nogach, czytaj składy wszystkich kosmetyków Ależ będziesz obeznana w temacie
A amory potraktuj, jako świetny relaks i odprężenie po męczącym dniu pracy, jakiś masaż z dodatkiem olejków eterycznych i poczujesz się jak nowo narodzona Będzie dobrze, zobaczysz
Mam nadzieję, że masz rację
Może jak się wezmę za siebie i trochę schudnę to będzie lepiej

A kiedy doradzam klientkom, szczególnie jesli chodzi o włosy, mogę wykorzystać moją wizażową wiedzę

Co do amorów - jak na razie naprawdę nie mam siły Kiedy wracam do domu umieram z bolu i jedyne o czym marzę to walnąć się na łóżko i nie wstawać... Aha, i jeszcze wymoczyć nogi w ciepłej wodzie i iść spać.

Cytat:
zgadzam się z Marzeną- przyzwyczaisz się- to nie jest tak, że CIę w ogóle przestaną boleć- ale nie będziesz tego aż tak odczuwać- a co najważniejsze nie myśl tak o tym, bo tym bardziej sie nakręcasz. Wiem, ze łatwo powiedzieć- ale wierz mi- da się (znam to z autopsji). No i jak już Marzena wspomniała- czytaj, szukaj, buszuj a potem "podsuwaj" nam nowości, promocje etc
Nie ma sprawy, hehe
Kasiu, jak Zuźka?? Lepiej już trochę?

Mirelko, Nicki - śliczne foteczki

Wiosenko - przyjrzałam się z bliska Twoim wloskom - moja reakcja to :ślina:
Nie dość, że zadbane to jeszcze jaki kolor... Gdybym taki miała to bym się nie obraziła

Miałam mnóstwo czasu w tej drogerii na przeglądanie farb do włosów, palet z próbnikami itd i stwierdziłam, że mój kolor włosów to chyba ciemny, popielaty blond - czyli inaczej MYSI...

A tak w ogóle to dzięki Wam wszystkim za pocieszenie, kochane jesteście
Stary 2008-04-17, 11:28   #4174
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Jak byłam dzisiaj w urzędzie pracy widziałam dziewczynę z włosami do pasa, ale jakieś 30-40 cm "końcówek" miała tak koszmarnie zniszczone... wątpię czy udałoby się jej jeszcze je uratować. Tak więc lepiej mieć włoski krótsze ale ładne niż długie ale zniszczone
I kto to mówi, hehe
Jak czytam takie opinie to łapię doła
Ja w krótkich, to jak bez ręki...

Cytat:
A tak w ogóle to dzięki Wam wszystkim za pocieszenie, kochane jesteście
Zawsze do usług
Polecamy się na przyszłość

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 11:33   #4175
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jak czytam takie opinie to łapię doła
Ja w krótkich, to jak bez ręki...
Ej! Ej! Ja widziałam Twoje włoski i masz o nieeeebo ładniejesze niż tamta dziewczyna!!
Więc proszę mi tu nie łapać żadnego doła!!

Cytat:
Zawsze do usług
Polecamy się na przyszłość
Stary 2008-04-17, 11:37   #4176
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Ej! Ej! Ja widziałam Twoje włoski i masz o nieeeebo ładniejesze niż tamta dziewczyna!!
Więc proszę mi tu nie łapać żadnego doła!!
Dziękuję za pocieszenie
Już mi lepiej

Stary 2008-04-17, 11:39   #4177
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za pocieszenie
Już mi lepiej
No! I tak ma być!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-17, 11:42   #4178
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu, jak Zuźka?? Lepiej już trochę?
Dużo lepiej- znowu mam swojego kochanego urwisa- własnie zwinęła mi się w kulke na kolanach. Je już normalnie, coraz więcej się bawi- kupiłam jej ostatnio myszkę (taka atrapa z zoologicznego) potrafi przeszaleć z nią pół dnia. Niestety dalej podgryza szwy (jak jej się kaftanik obsunie) więc muszę ją mieć na oku Ale generalnie wszystko sexy

BTW: dorzucam kilka fotek- kolejne dziwne pozycje do spania [i nie tylko]- są już zasłonięte oczy, teraz tylko brakuje mi zasłoniętych uczu i pyszczka i będą 3 małpki..tfu 3 Zuzy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0034.jpg (84,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0035.jpg (96,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0028.jpg (163,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0029.jpg (138,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0038.jpg (94,3 KB, 12 załadowań)
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-17, 11:48   #4179
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo lepiej- znowu mam swojego kochanego urwisa- własnie zwinęła mi się w kulke na kolanach. Je już normalnie, coraz więcej się bawi- kupiłam jej ostatnio myszkę (taka atrapa z zoologicznego) potrafi przeszaleć z nią pół dnia. Niestety dalej podgryza szwy (jak jej się kaftanik obsunie) więc muszę ją mieć na oku Ale generalnie wszystko sexy

BTW: dorzucam kilka fotek- kolejne dziwne pozycje do spania [i nie tylko]- są już zasłonięte oczy, teraz tylko brakuje mi zasłoniętych uczu i pyszczka i będą 3 małpki..tfu 3 Zuzy
Suuper jest to Twoje kocisko
Naprawdę śliczna I pozy do spania też ma niesamowite, zresztą ja z podobnym zachwytem mogłabym patrzeć na Czarną kiedy śpi
A w przypadku Zuźki jeszcze fajniej to widać, bo jest biała.
Podrap ją ode mnie

Cieszę się, że już z nią lepiej
Moja też kiedyś szalała z taką materiałową myszką, mieliśmy niezły ubaw. Czasami też się jeszcze bawi, ale ma ograniczone możliwości, bo Reksio od razu zaczyna ją ganiać i nie pozwala jej się swobodnie pobawić
Stary 2008-04-17, 11:48   #4180
virka
Zakorzenienie

Rozkoszna ta Twoja Zuzka

Stary 2008-04-17, 11:52   #4181
Finlora
Zakorzenienie

Miałabym prośbę do Was
Coraz bardziej dojrzewa we mnie myśl o powrocie do natury - jak mus to mus... W moim przypadku równa się to wizycie u fryzjera i ściachaniu włosków na krótko Tzn po pierwszym ścięciu będę miała jeszcze część tych ciemnych, bo swoich naturalnych mam dopiero może ok. 2,5 cm i w życiu nie obetnę się tak krótko. Szukałam w necie jakichś fryzurek dla krótkich włosów, ale nie widziałam nic ciekawego. I pomyślałam, ze może Wy byście mi pomogły, tym bardziej, że już wiecie jak wyglądam i może znalazłybyście jakąś pasującą do mnie fryzurkę Wtedy pozostanie jeszcze problem z fryzjerką - czy obetnie mnie dokładnie tak jak będę tego chciała...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-17, 12:15   #4182
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Suuper jest to Twoje kocisko
Naprawdę śliczna I pozy do spania też ma niesamowite, zresztą ja z podobnym zachwytem mogłabym patrzeć na Czarną kiedy śpi
A w przypadku Zuźki jeszcze fajniej to widać, bo jest biała.
Podrap ją ode mnie

Cieszę się, że już z nią lepiej
Moja też kiedyś szalała z taką materiałową myszką, mieliśmy niezły ubaw. Czasami też się jeszcze bawi, ale ma ograniczone możliwości, bo Reksio od razu zaczyna ją ganiać i nie pozwala jej się swobodnie pobawić
Podrapana- cieszę się, że już ma to za sobą- w ogóle to trafiłam na bardzo fajnego weterynarza- o wszystko się wypytał- w pierwszej kolejności o imię dobrze się nią zajął- widać było, że lubi swój zawód i wykonuje go sumiennie. Poza tym za zabieg, krople do uszu i tabletkę odrobaczającą zapłaciłam 90zł a spodziewałam sie przynajmniej 100 za samą sterylizację- za 4-5 dni jadę wyjąć szwy i założyć książeczkę- nie zrobiłam tego ostatnio bo gość stwierdził, że na raz następny będzie miał takie ladne, specjalnie dla kotków- ehhh przypadkiem trafiłam z Zuzią w dobre rece
Cytat:
Rozkoszna ta Twoja Zuzka
Oj tak- uwielbiam tego mojego belzebuba

Ago co do włosów to czy nie wolisz się wstrzymać do ślubu?
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-17, 12:24   #4183
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
a nie miałam w sumie wagaró, tylko dni jak z jajkiegoś serialu, wstrząsające informacje o rodzinie i takie tam... Powiem tyle, mam przybrane rodzeństwo, dowiedziałam się po 13 latach (ze strony ojca który nie żyje) a cała reszta jest jak z filmu.

Cytat:
Możecie sobie wyobrazić jaka jestem zdechła po pracy - skoro nie mam nawet siły ani ochoty na amory z TŻ... Cierpimy z tego powodu oboje
A może TŻ zajmie się masażem Twoich stóp? Korzyści dla obu stron

Cytat:
No właśnie nie da rady częściej siadać W całej hali sklepowej nie ma żadnego krzesła Musimy być cały czas na nogach, rozmawiać z klientami, albo porządkować towar na półkach, rozkładać ceny itd. Czasami tylko, już pod koniec pracy, jak nie ma ludzi to możemy sobie przycupnąć na sekundkę na jakiejś niskiej półce, na której nie ma towaru. I to wszystko Tzn takie przysiadanie też nie jest dozwolone, ale kierowniczka nas rozumie i nie gania za bardzo za coś takego, oczywiście jeśli nie powtarza się zbyt często. Gorzej, jakby przyjechała ta główna szefowa, na szczęście bywa rzadko.
A czy to jest zgodne z zasadami BHP? Bo wiem, że w ciągu pracy siedzącej po prostu MUSZĄ być przerwy na przejście się kawałek...
Spytam się jutro mojego wychowawcy(jest od spraw BHP).

Cytat:
Jaaaka ona cudowna W porównaniu z moim kotem to taka maluśka
Miło ze strony weterynarza, że tak zajął się kociakiem

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 12:55   #4184
Dori1981
Raczkowanie

Witam WAs wszystkie gorąco
Nie było mnie tu prawie tydzień ( kłopoty z mężem) a tu tyyyyyyyyyyyyyle stron.
Nie wiem kiedy to nadrobie

Ale tak szybko bo musze zmykać Marzenka to dla Ciebie skład tej herbatki Receptury NAtury
Liść pokrzywy
Liść herbaty zielonej
Ziele bratka
Ziele owsa
Łiść rooibos
Koszyczek kwiatowy rumianku
Ziele palczatki cytrynowej
Korzeń lukrecji
Owos jabłka
Ziele skrzypu polnego
Cynk
Zaleca się pić 4 kubki naparu dziennie

To tyle
Może wieczorem posiedze i nadrobie zaleglosci.POZDRAWIAM PA
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 14:11   #4185
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość

Ja nie miałam w sumie wagaró, tylko dni jak z jajkiegoś serialu, wstrząsające informacje o rodzinie i takie tam... Powiem tyle, mam przybrane rodzeństwo, dowiedziałam się po 13 latach (ze strony ojca który nie żyje) a cała reszta jest jak z filmu.
Życie bywa zaskakujące..

Cytat:
Oj też za mną chodzą lody
Ostatnio number one, to "przysmak Grycana", uzależniła mnie ta bita śmietana
No i słynne krakowskie lody na ul. Starowiślnej, takiego smaku nie mają żadne lody
Też marzą mi się te ze Starowiślnej

Cytat:

Finlora
Virka dobrze mówi Też wiem z autopsji, że do stojącej pracy można się przyzwyczaić. Ważne jest nastawienie. Trzymam kciuki

Cytat:

Cudna

Cytat:

A może TŻ zajmie się masażem Twoich stóp? Korzyści dla obu stron
Świetny pomysł

Cytat:
Napisane przez Dori1981 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że kłopoty minęły
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-17, 14:38   #4186
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Od dłuższego czasu marze tylko o dniu z wizażem Jeszcze dwa dni i weekend, więc aby do weekendu Buziaki

Ps. Karla włosy jak marzenie
Mirelko świnki przeurocze

A ja pałam miłością do moich nikonów
czekamy na ciebie

a co to te nikony?

Cytat:
Mirelko, świnki słodkie i przepiękne Ja takich trzymać w domu bym nie mogła, kot potraktowałby je jak obiad zapewne..
ale od czegos jest klatka

Cytat:
Mirelko jakie śliczne te świnki
no ba po mamusi

Cytat:
Mirelko, Nicki - śliczne foteczki
dziękuje

Finlora
przyzwyczaisz sie do stania i juz nawet nie bedziesz czuc zmęczenia

Jolie
sliczny kociak
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 14:49   #4187
kosmarka
Wtajemniczenie

Hej kobiety

Karla włosy masz piękne .

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Gratulacje
A co do aparatu, hiehiehie - tylko OLYMPUS
mamy zresztą już dwa w domu, ale odkąd na rynek wszedł E420 to mi TŻ codziennie jęczy, że chce kolejny
Wojtek już wybierał nowy aparat dwa lata , jak się wczoraj zdecydował, to się okzało, ż tego samego dnia rano ktoś kupił osttatni w tym sklepie (a miał już dobrany cały zestaw dodatków, ja torbę wybierałam ).
Dziś udało nam się skompletować inny zestaw-nie ma tego złego nikon z wypasioną sigmą -jutor ma przyjść .
Cytat:
To fajnie, że podjęliście takie decyzje Życzę wspólnego szczęścia
Dziękuję, przyda się .

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Ogólnie polecam Canony Przepiękne kolorki wychodzą. Ja miałam jakiś starszy model, siostra ma Canona ixus50 i jest bardzo zadowolona. Ni dość, że ładne zdjęcia, to łatwy w obsłudze i malutki (zmieści się prawie do każdej torebki )
Mały to mam dobry aparat w telefonie i ukochany lomo , ten co zamówiliśmy będzie miał 1, 5 kg, o cenie nie wspomnę. Co prawda na spółkę kupiliśmy, ale to i tak jak wakacje za garnicą, ale raz się żyje.
Jak robi zdjęcia pokarzę, jak nauczę się robić .

kosmarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 15:28   #4188
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Ps. Karla włosy jak marzenie
Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Karla - Bardzo ładny odcień Jak blondy, to właśnie takie lubię.
Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
Karla włosy masz piękne .
Dziekuje Virka Tobie również (zapomnialam zaznaczyc do cytowania) z tym że już tak nie przesadzaj z ich pięknością

Cytat:

Rozbroiła mnie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
A masz kota w domu?
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 16:26   #4189
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
a dzisiaj już nie pamiętam, co komu miałam do powiedzenia...
Widze, że się starzejemy i skleroza dokucza

Cytat:
czekamy na ciebie

a co to te nikony?

Finlora świetnie Cię rozumie, bo ja na promocjach też miałam w zwyczaju stać 11 godzin z jedną pół godzinną przerwą Kwestia przyzwyczajenia. Na początku człowiek jest tak zmęczony, że ma ochote wrócić do domu i iść spać, ale po kilku dniach się wprawisz. Po takiej stojącej pracy można spokojnie na impreze się udać i szaleć na parkiecie - sprawdzone Ja nie zdawałam sobie sprawy, że siedzenie w jednym miejscu przez tyle godzin, praktycznie w jednej pozycji, może tak męczyć Na początku to nawet tyłka nie czułam No cóż - w tym momencie wiele bym dała za bardziej ruchliwy rodzaj pracy

Jolie - kicia miodzio
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-17, 17:00   #4190
Milka19
Zakorzenienie

Finlora co do krótkich fryzurek mi się swego czasu bardzo podobała fryzura Natalie Imbrugli Nadal mam do niej słabość, ale z moimi niesfornymi lokami coś takiego na głowie jest niemożliwe
Stary 2008-04-17, 17:00   #4191
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dori1981 Pokaż wiadomość

Ale tak szybko bo musze zmykać Marzenka to dla Ciebie skład tej herbatki Receptury NAtury
Ślicznie Ci dziękuję
Mam nadzieję, że kłopoty już zażegnane?

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Dziekuje Virka Tobie również (zapomnialam zaznaczyc do cytowania) z tym że już tak nie przesadzaj z ich pięknością
Ja nie przesadzam Takie jest moje zdanie i koniec

Cytat:
Widze, że się starzejemy i skleroza dokucza
Oj bardzo, bardzo......
Koleżanka tu pierwszy raz czy się udzielała wcześniej, bo nie pamiętam??????

Emilko co by nie mówić, jam tu najstarsza

xyoko
lody już są, a jakie kolejki tradycyjne , a wiesz, że ja jem tylko czekoladowe, zawsze idę po 4 gałki czekoladowych

Mirelko
aparaty fotograficzne (Nikon to ich producent)

Marzenko (moja imienniczko ) wyobrażam sobie że jakość zdjęć, będzie proporcjonalna do ceny Z niecierpliwością czekam na pierwsze zdjęcia

Stary 2008-04-17, 17:11   #4192
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka tu pierwszy raz czy się udzielała wcześniej, bo nie pamiętam??????

Emilko co by nie mówić, jam tu najstarsza
Pierwszy raz (żeby uściślić - na tym wątku) mam już za sobą

Wiek się tutaj nie liczy, bo wszystkie włosomaniaczki są młode duchem (ja się czuje jak bym dopiero raczkować zaczynała - pewnie dlatego, że po ostatnim dniu w szpilkach mam takie odciski, że inaczej jak na kolanach chodzić nie mogę)
Stary 2008-04-17, 17:13   #4193
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwszy raz (żeby uściślić - na tym wątku) mam już za sobą

Wiek się tutaj nie liczy, bo wszystkie włosomaniaczki są młode duchem (ja się czuje jak bym dopiero raczkować zaczynała - pewnie dlatego, że po ostatnim dniu w szpilkach mam takie odciski, że inaczej jak na kolanach chodzić nie mogę)
Nie musiałaś uściślać...

A ja jak ostatnio wyszłam na obcasach, to myślałam, że je ściągnę i pójdę boso..., a już nie wspomnę, że mój chód przypominał chód pijanego paralityka

Stary 2008-04-17, 17:20   #4194
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Jaaaka ona cudowna W porównaniu z moim kotem to taka maluśka
Miło ze strony weterynarza, że tak zajął się kociakiem
Cytat:
Cudna
Cytat:
czekamy na ciebie

Jolie
sliczny kociak
Cytat:

Jolie - kicia miodzio
Trudno się z tym niezgodzić- uwielbiam ją

Cytat:
Rozbroiła mnie
Ja mam to na codzień

Cytat:

Raczkować to każdy pełnoletni (i nie tylko) zaczyna- ale to już wina nadmiaru pewnych substancji dryfujących w układzie krwionośnym
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-17, 17:20   #4195
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Uwierz mi, nie byłyby najspokojniejsze widząc kota biegającego dookoła i po klatce..

Cytat:
Miałabym prośbę do Was
Coraz bardziej dojrzewa we mnie myśl o powrocie do natury - jak mus to mus... W moim przypadku równa się to wizycie u fryzjera i ściachaniu włosków na krótko Tzn po pierwszym ścięciu będę miała jeszcze część tych ciemnych, bo swoich naturalnych mam dopiero może ok. 2,5 cm i w życiu nie obetnę się tak krótko. Szukałam w necie jakichś fryzurek dla krótkich włosów, ale nie widziałam nic ciekawego. I pomyślałam, ze może Wy byście mi pomogły, tym bardziej, że już wiecie jak wyglądam i może znalazłybyście jakąś pasującą do mnie fryzurkę Wtedy pozostanie jeszcze problem z fryzjerką - czy obetnie mnie dokładnie tak jak będę tego chciała...
Ja lubię czasem coś zmienić. I myślę, że po długim już zapuszczaniu, noszeniu włosów po kolana będę chciała coś zmienić. Jeśli nie pofarbuję, a zdecyduję ściąć to właśnie na jeżyka. Albo ciut dłuższe Bo nigdy takich nie miałam. Włosów pewnie nie schowam do pamiątkowej skrzyneczki a sprzedam - żeby mieć za co w akcie desperacji je przedłużyć
Ale to odległa przyszłość.

Jolie - Ten kot jest pięęękny! Cudo! Zrób jej jeszcze kilka zdjęć
Przypomina mi kota sąsiadów babci, który uwielbiał przechodzić tarasem przez balkon do jej mieszkania - tylko, że miał krótką sierść, a na szarym ogonie długą jak u persa Zamiatał nim kurze za meblami i wracał do siebie.
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 17:21   #4196
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jak ostatnio wyszłam na obcasach, to myślałam, że je ściągnę i pójdę boso..., a już nie wspomnę, że mój chód przypominał chód pijanego paralityka
Ja się zastanawiam czy wogóle istnieje coś takiego jak wygodne szpilki Bo jak do tej pory na takie cudo nie udało mi się trafić. Ja pod koniec dnia w szpilkach chodzą jak kilku pijanych paralityków

Substancja dryfująca w układzie krwionośnym ... hmmmmmmmm co to moze być <myśli bardzo intensywnie> ... a wiem... kofeina Bo tego dzisiaj na pewno u mnie już w nadmiarze
Stary 2008-04-17, 17:34   #4197
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Jolie - Ten kot jest pięęękny! Cudo! Zrób jej jeszcze kilka zdjęć
Przypomina mi kota sąsiadów babci, który uwielbiał przechodzić tarasem przez balkon do jej mieszkania - tylko, że miał krótką sierść, a na szarym ogonie długą jak u persa Zamiatał nim kurze za meblami i wracał do siebie.
Dzięki- a zdjęć to ja mam pod dostatkiem- mam fioła na jej punkcie i lubie ją uwieczniać Np.: (na 3cim zdj dziwnie wyszła- jakaś taka wychudzona- kwestia pozy- bo generalnie coraz większa z niej kulka)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0001.jpg (89,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0020.jpg (156,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zuzia5.JPG (33,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zuzia6.JPG (28,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zuzia7.JPG (26,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zuzia9.JPG (24,3 KB, 3 załadowań)
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-17, 17:42   #4198
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Substancja dryfująca w układzie krwionośnym ... hmmmmmmmm co to moze być <myśli bardzo intensywnie> ... a wiem... kofeina Bo tego dzisiaj na pewno u mnie już w nadmiarze
No prawie, prawie- podpowiem CI- to coś co każdy szanujący się chemik powinien przynajmniej raz w życiu poddać analizie organoleptycznej [tzn. tak mówią- ja tam się na tym nie znam]
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-17, 17:49   #4199
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Możecie sobie wyobrazić jaka jestem zdechła po pracy - skoro nie mam nawet siły ani ochoty na amory z TŻ... Cierpimy z tego powodu oboje
Biedni... TZ pewnie szczególnie cierpi

Cytat:

Sliczna! wzbudza u mnie jakies takie opiekuncze uczucia ze chetnie bym ja przytuliła i pozycje ma świetne

Cytat:
chetnie bym to zobaczyła

A tak poza tym witam wszystkich
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 18:01   #4200
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Rozbroiła mnie

A masz kota w domu?
nie psa
ale klatki nie rozwali

Cytat:
no co ja czasami nie kumata jestem

Cytat:
Mirelko
aparaty fotograficzne (Nikon to ich producent)
hihi
niewiedziałam
ale juz nic nie mówie bo na kompletną idiotke wyjde

Cytat:
Uwierz mi, nie byłyby najspokojniejsze widząc kota biegającego dookoła i po klatce..
no ale kotek nie musi wchodzic do pokoju w którym są świnki
no nic
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości