|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Znacie jakieś termometry z dwoma miejscami po przecinku dla niemowląt? Z elastyczną końcówką?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
Ania zdjecia przepiekne😍 nie moge sie napatrzec, wygladasz bosko😍
Daga gratuluje wizyty👍 Monika dobrze ze z synkiem wszystko ok👍 no i lekarka spoko, ze wziela mniej. Moze nas podczytuje😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() |
#3575 |
Zadomowienie
|
Mam ochotę na coś słodkiego, ale nie wiem na co. :-(
Może coś toffi, nie wiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3576 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja na szczęście mam duży balkon. Zamierzam kupić jakieś meble na niego iii będę sobie piła kawkę z widokiem na inne bloki 😂 Sent from my SM-J510FN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
Ja dobrze..ze mam lawke przed blokiem..bede ja.z kawka obsiadywac i z malym a pozniej spacer
![]() Dzieki dziewczyny: *polecam takie sesje..ta na szybko a wyszla spoko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znika efekt całkowicie ale może mi się chociaż nie pogłębily. Jak kiedyś będę miała jeszcze dojście w takiej cenie to na pewno się skuszę bo efekt jest super. Oj muszę sobie w końcu wątrobke zrobić. Przed ciąża jadlam regularne a teraz raz tylko bo niby się nie powinno za często. Cytat:
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7259508 6]Ja próbuję namówić męża na wspólne zdjęcia a on nie chce... masakra, może jak rozstawię wszystko i go siłą zaciągnę przed obiektyw to jakoś pójdzie ![]() Prania nie zaczęłam jeszcze - dziś zamówiłam na allegro płyny do prania dla dzieci - jak dojdą kurierem to się zacznie. A po skończonym 31 tc zacznę po woli gromadzić torbę do szpitala.[/QUOTE] Ja się zdziwilam bo jak gadałam z fotografem to powiedziałam że na pewno sama bo moj maz jest anty. A jak mu powiedziałam że dostałam taka propozycje to nawet widzę że jest zainteresowany. Tylko muszę poczekać aż mu włosy odrosna bo wygląda jak dzieciak teraz a nie jak tata ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale to generalnie trzeba samemu spróbować. Cytat:
![]() Cytat:
Wrzucam Wam porady co robić jak dziecko nie jest jeszcze ułożone dobrze i chcemy mu pomóc. Nie wiem czy na tej stronie to było ale na pewno dużo chodzić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam nawet 8 do 1 takie cieniutkie jak swoje byly..cudowne..
paula ja myslalam o kwasie hia kiedys ale to jak karmic przestane..na pewno czolo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
Daga, Monia - cieszę sie wizyty udane. Daga Tomus już kawał chłopa.
Ciekawe ile moj waży, ale pewnie w piątek znowu się nie dowiem. Nawet nie bede pytać o usg bo znów będę pewnie ostatnią pacjentka no i powie że jestem nadprogramowa. Rejestrują po 30 kobiet zamiast 15 i potem tak jest. Ja mam 2 wielkie balkony - jeden na długość 2 pokoi szeroki na 1.5m, drugi długi na długość salonu plus 1.5metra Wychodzi za róg, szeroki ok.2-2.5 - tak ze ogromne- jak taras. 3 suszarki naraz wystawiam z praniem. Ale co z tego. Nad nami sąsiedzi mają psa i jak się leni to u nas na balkonie jest tyle jego sierści ze szok. A latem sąsiadka z 7 piętra ma caly balkon w kwiatach - peralgonie czy coś takiego, jak jest wiatr to u nas jest pełno płatków. Już nieraz mi spadły na mokre ciuchy - pare plam zostało. Przypomniało mi się że kiedyś rozmawiałyśmy o tych lampach chmurkach ż Ikei- moj maz w końcu dzis ją zmodyfikowal i powiesil. Zrobiliśmy ja ją na ledy na baterie, nie ma kabli - dodaję zdjęcie ![]() Moj maz dzis w pracy jadł kebaba, tak wali w całym domu czosnkiem że już nue mogę - powiedziałam mu że ma zakaz wstępu do sypialni - ma spac w salonie i to przy otwartym oknie. No nie mogę, tak mi ten smród dzis przeszkadza. Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2017-04-05 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
My też nie mamy idealnie , boo sąsiedzi pod nami sobie karmik dla ptaków powiesili. I tak jest , że te wstretne ptaszyska robiły sobie u nas na balkonie GNIAZDA. 4 lata z nimi walczyliśmy. Na szczęście się udało. Za to teraz u sąsiadki obok Się zadomowiły😂. My mamy idealnie - słońce od południa , można się opalać. Sent from my SM-J510FN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wcinam lody waniliowe
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Wtajemniczenie
|
Ulala
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie tak myślałam żeby coś wymyśleć, ale boję się żeby nie wywołać willa z lasu ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Wtajemniczenie
|
Oglądam właśnie Idola i leżę identycznie jak ta Pani ze zdjęcia wrzuconego przez Paulę 😂
Niewygodnie jak fiks... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szyjka pewnie się skraca naturalnie po którymś tam tygodniu, jeśli nie zrobiła usg dopochwowego to znaczy że zbytnio jej to nie zaniepokoiło i jest wszystko w normie ![]() No i dobre to 50 zł w kieszeni. Będzie na zakupy w Rossmanie jak znalazł ![]() [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7260106 6]Znacie jakieś termometry z dwoma miejscami po przecinku dla niemowląt? Z elastyczną końcówką?[/QUOTE] A nie łatwiej Ci będzie mierzyć bezdotykowym? Takim zwykłym to chyba ciężko niemowlakowi zmierzyć temperaturę... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kwas hialuronowy to nie w czoło. Można powiedzieć że od nosa w dół jest kwas a w górę botoks. Czyli na czoło i kurze łapki idzie botoks. A w bruzdy nosowe i okolice ust kwas hialuronowy. A pod oczy inne wypelniacze chociaż oczy to akurat ciężka okolica. Byłam w ciąży na fajnym szkoleniu z wypelniacza z alg to przy okazji prof trochę pogadal i się douczylam. Szkoda tylko że w ciąży byłam bo też by mi zrobili ![]() Cytat:
![]() Ja wdrażam ćwiczenia z tej książki. Chciałbym jak najczęściej. Z mezem też pocwiczylam. Mam tylko obawy - można pieszczotami intensywnymi pobudzić laktacje na tym etapie. Btw lampki Led zmieniające kolor są teraz w netto ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3594 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Moja moze tyle bierze bo jest ginekologien endokrynologiem poloznikiem 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
Paula no tak ale te rzesy byly mega cienkie..naturalne..więc tego tak widac nie bylo. .
Aaa chyba ze tak z tymi wypelniaczami..jeszcze sie nie orientowalam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zadomowienie
|
Daga, Monia, super ze wizyty udane
![]() Ja obrotu nie czułam, ale różnice jakąś w kopaniu to tak, stad domyślalam się, że Pola wisi juz głowa do dołu 😉 ale to też drugie dziecko wiec może to przez doświadczenie. Ja jak tyło nadchodzą ciepłe dni susze wszystko na balkonie. Uwielbiam zapach prania wysuszonego na słońcu ![]() Ja za sesje dzieciowa płaciłam sporo, ale ceny wszędzie były wtedy podobne, wiec wybralam tego fotografa, który mi się spodobał 😉 sesja ślubna i reportaż tez tani nie był, ale nie mieliśmy kamery, wiec mogliśmy więcej zapłacić za zdjęcia. Teraz też na pewno się skusimy na taką sesje 😊 Napadłam dziś na rosmanna 😎 kupiłam hippy do kąpieli, chusteczki nawilżane i pampersy dla Poli i Leona (u nas sprawdzają się najlepiej pampersy i często zmieniane dady, reszta typu rosmann czy lidl odparza 🙁 ![]() ![]() ![]() ![]() Oprócz tego kupiłam sobie jakieś pierdulki do szpitala typu żel do higieny intymnej, szczoteczkę do zębów, mini pastę, mini żel do mycia twarzy, opakowanie bella mama, itp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Przyczajenie
|
Hejka Przyszłe Mamusie
![]() Proszę o pomoc ![]() Chcę skorzystać z promocji z Rossmana 2+2, ale kompletnie nie wiem co kupić. Podkreślam, że to moja pierwsza ciąża. Robiłam wczoraj pierwsze podejście i padło na Nivea Baby - szampon i płyn do kąpieli 2 w 1 i do tego delikatna oliwka do pielęgnacji i masażu. Kupiłam też pieluchy Pampers Premium Care 1. Przyznam, że był to wybór przypadkowy. Dzisiaj chciałabym zrobić zakupy już bardziej świadomie. A i jeszcze jedno lepszy proszek lovela, czy Bobini ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Wtajemniczenie
|
Jak zwykle witam się z kawka. U mnie dobry humor trwa
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Za kogo dziś trzymamy kciuki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
HCześć laski.
Ostatnia partia ciuszkow się pierze. W sumie 7 wsadów, oczywiście bez tych powyżej 12m.ż. i wszystkich grubych, zimowych ![]() Zostaną mi jeszcze koszulę i biustonosze do karmienia, pieluszki, ochraniacz do łóżeczka. Byłam dziś pierwszy raz odwiezc córkę do żłobka, bo tak to maz ja zawsze zawozi a dzis nie mógł. Jak on ja zawozi to daje mu buziaka i podskokach szczęśliwa biegnie na salę. A dziś, że to mamusia to tak moje biedactwo płakało. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Chyba tylko ja nie nawiedziłam Rossmanna ![]() Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2017-04-06 o 07:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Rozeznanie
|
Ja witam się z łóżka
![]() ![]() Cytat:
Sent from my SM-J510FN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.