![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Vikunia - biorę szmatę i lecę
![]() Melka - witamy, witamy ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Bunnybe - czytam właśnie i jutro zamawiam porządną karmę, a tą suchą to polecasz jakiś konkretny rodzaj? I to samo pytanko mam do Melki ![]() Bunnybe - jutro imprezka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
Kiwaczka, Decorail
![]() ![]() Decorail na pewno orijen i acana a z tanszych ferringa i porta21 ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#1683 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Laaaaaaaaaaaski co mam zjeść? Cos chce dobrego ale nie wiem co, ratunku. 😑😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Bunnybe - dzięki - już przeglądam sobie te karmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
mi jakos w 31tc powiedzieli, ze wazy 1700, a dwa tygodnie pozniej, ze 2400g... wiec to tez takie pi razy oko!
#1687 |
Zakorzenienie
|
Bunnybe, Decorail 😁 😘
Generalnie ja moge polecic te karmy, co Bunnybe ![]() Decorail, poczytaj o stopniowej zmianie karmy. Nie rob tego od razu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Chyba się nie wkleił post a tyle cytowałam... W skrócie, też czekałam długo na zus bo 4.04 dostałam wypłatę za luty! Chcę wspólnie z Tz opiekować się dzieckiem i właśnie dziś ukończył szkole rodzenia. 😍 dostał certyfikat za nas oboje 😀 wie chyba więcej ode mnie... Piękne Wasze zwierzaki! Tęsknię za moimi kotami u rodziców.. Szuflady pełne ciuszków ułożone jak od linijki! Podziwiam! A teraz nie pamiętam, która to.. 😢 wybacz! 😘 Tz pod telefonem, ale położna mówi, że to może się rozkręcać jeszcze nawet parę dni. 😊 a ja ciągle mam wrażenie, że chce siku.. A idę i praktycznie nic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Ano i Maksiu trochę się zaczął ruszać na wieczór. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Rozeznanie
|
Mohnka, wybacz naprawdę nie chciałam wykrakać Ci tego pierwszeństwa!
![]() Trzymaj się dzielnie! Wszystkie jesteśmy z Wami myślami! ![]() Jakby któraś z Was mieszkała bliżej to oddałabym wór karmy, której koty nie jedzą, a kosztowała ponad 200zł! Wstręciuchy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Melka - dzięki za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Moja znajoma urodziła w listopadzie a pierwsza wypłatę macierzyńskiego od zusu dostała w marcu i to na dodatek nie na konto a listonosz przyniósł. To jest chore :/ ja sie cieszę, ze mi bedzie pracodawca płacił.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1693 |
Zadomowienie
|
O tak dobrze Melka pisze z ta zmiana stopniowa karmy, najlepiej wymieszac stara z nowa i stopniowo zwiekszac ilosc tej nowej
![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#1694 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Rozeznanie
|
Mohnka trzymam kciuki za pomyślny obrót sytuacji i dobre decyzje lekarzy.
Gornek dzięki za odp. Kurczę myślę nad holandem albo luca właśnie jeszcze bexa ideal mi się spodobał ale kompletnie nie wiem czym się kierować przy kupnie wózka 😕 Te koty macie boskie 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
U nas nagła zmiana karmy = krew w kuwecie
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Rozeznanie
|
Nadrobiłam!
Mohnka, ale emocje u Ciebie! Zaciskam kciuki, co by się nie działo to już teraz będzie dobrze, na pewno ![]() Esor, mój maluch też się rzadziej rusza. Czuję go nadal regularnie, ale wcześniej czułam dosłownie cały czas, wstawał razem ze mną i przez cały dzień dokazywał ![]() Gornek, ale słodka sunia! ![]() ![]() ![]() Black, jaka wariatka z tej Twojej córeczki, nudzić to Ty się z nią nie będziesz! ![]() Fartuch, mogłabyś mnie trochę zarazić tym syndromem wicia gniazda? ![]() Anita, my mamy navington caravel, kupiony na promocji za 1200 z 1600, ale sama gondola. Spacerówki narazie nie kupowaliśmy, stwierdziliśmy że poczekamy i może kupimy oddzielną jakąś lekką. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Wow.. Może jakaś niestrawność? 😞 brzmi strasznie, jakbym znalazła krew z kuwecie, to bym biegła do wet. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Rozeznanie
|
Mohnka bo niby tyle miałam wózków do wyboru a jak zobaczyłam to zwątpiłam... (w szczególności w ostatni na którym widniała pleśń 😵
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
My mamy maxi cosi mura 4 plus. 1000zl.
Co do sprzatania to najgorzej zacząć, potem skończyć nie mogę. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1703 |
Rozeznanie
|
My właśnie karmę wprowadzamy stopniowo. Jak im nie pasuje nowa to wyjadają po ziarenku starej. Koty w porównaniu z psami są ciężkie we współżyciu. Może to też u nas wynika z tego, że są zazdrosne o psy. Myślą, że te dostają rarytasy, a to też sucha karma. Koty zawsze były zdziczałe, bo Tż nie za bardzo poświęcał im uwagi. Dopiero jak ja wprowadziłam się (miały 4 lata) to trochę je oswoiłam. Rozmawiam z nimi, bawię się itp. Trudne kocie sprawy
![]() Mohnka, pamiętam jak pierwszy raz napisałaś do nas i opowiadałaś, że trafiłaś do szpitala. Jestem pełna podziwu, tyle czasu dałaś radę! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zrobienia plamy, juz TZ uprzedzilam, zeby sie nie zdziwil ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7261606 1]Hej za mna tez ciężka noc :/ Zasnęłam koło 12 obudziłam sie przed 3 na siku położyłam sie z powrotem do lozka i dostałam bolu brzucha w górnej części i zaczął twardnieje brzuch przestraszyłam sie ze cos sie zaczyna ale po 20 minutach przeszło ![]() Mam w domu umierającego faceta bolą go plecy i ciagle stęka itp ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] przerabialam tydzien temu, brace yourself ![]()
![]() |
#1705 |
Rozeznanie
|
Fartuch kupowałaś używkę? Bo w tej cenie chyba nie nowy?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1707 |
Konto usunięte
|
Zjadłam jabłka i kiwi na kolacje i nie wiem czy zaraz nie pójdę sie położyć.. Czuje sie dzisiaj jak by ktoś mi zabrał resztki zycia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
Mohnka :Trzymam cały czas za Was kciuki
![]() Mój bobo potrafi jeszcze kopnąc. I jest bardzo aktywny. Dlugo na te jego ruchy czekałam, a teraz mam obite zebra. Rozpycha się okrutnie i już od jakiegoś czasu ciągle w tej samej pozycji. Co do wózka, nasz jest gdzieś tam w drodze. Niby opóźnienia u producenta. I zamówiliśmy bebetto Murano. A cena to coś ponad 1600. Fartuch : oglądałam Magdę Gessler i jak mi się zachciało ryby po grecku, albo takiej w occie. Moja mama robi pyszna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marta tez ogladalam gesslerowa, zawsze mialam w lodowce koreczki albo sledzika na raz a teraz jak na złośc mam pustkę, jezuuuuuu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7262090 6]My po usg ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.