|
|
#2821 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Wcielo mi posta
![]() Dzisiaj szybko zlecial nam dzien, TZ pierwszy raz zostal sam z malym na 3 godziny. Balam sie troche o nich ale zupelnie niepotrzebnie. Patrys ostatnio marudny i placzliwy i to mnie troche martwilo ale usmiechaja sie chlopaki nadal do siebie wiec wyglada na to, ze wszystko bylo ok i bez wiekszych zgrzytow .Patrys wcina marchewke z ziemniakiem z wielki smakiem. na zdjeciu niby z lyzeczki ale to przypadek Karmie go palcem ciagle ale jutro lece po ta silikonowa ktora polecalyscie. Myshia, powodzenia ciagle zycze z tym karmieniem Motylku, dobrze ze sie nic nie stalo z tym psem i dziewczynka. Daj pozniej znac jak treser sie spisuje i jak on to widzi. Obejrzalam zdjecia ze spotkania, ale super. Mam nadzieje, ze uda mi sie w sobote byc z Wami. Pewnie nie na dlugo ale postaram sie przyjechac. Jesli bede to nie wiem czy TZ nie dolaczy do grona milosnikow fotografii/czyt. waszych TZ-ow, ktorzy tez beda
|
|
|
|
#2822 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eszeweria trzymaj się Cytat:
Tak to już chyba jest z tymi teściowymi Całe szczęście ja nie widuje ich często (zresztą ona sama kiedyś stwierdziła, że co za dużo to niezdrowo) więc nie mam co narzekać, zresztą nie jest ona zła. Ja do mojej mam takie mieszane uczucia, bo w gruncie rzeczy ją lubię, ale nie zapisała się w miej pamięci miło na początku mojej znajomości z mężem i spotkań z jego mamusią. [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7255052]Oj motylku, pamietam jak byla u nas tesciowa (Oli mial wtedy 3,5 miesiaca), to byla bardzo zdziwiona, ze karmie go tylko mlekiem z piersi , zaproponowala, zebym mu na noc dala rozgniecionego ziemniaka z maselkiem [/QUOTE]Teściowa ma super pomysły Moja w święta wymyśliła by małej dać kość z kurczaka do gryzienia-cyckania bo tak się dawniej robiło. Stwierdziłam, że już wiem dlaczego Tż tak do kości lubi wszystko zjeść Ja też nie będę na spotkaniu, choć bardzo chciałam. Trwały rozmowy z mężem, ale wszystko padło przez chorobę. Myślę, że może jakbym nad nim popracowała, by się zgodził, ale teraz to nie ma sensu. Powiedział za to, że do Krakowa to jest bliżej i by pojechał, także poczekam na czerwiec i przypomnę mu jego słowa. Cytat:
Ebenko świetna stronka, dziękuję bardzo. Ja co prawda mam kilka kawałków dla dzieci, ale taki zbiór wszystkiego w jednym miejscu to skarb. Cytat:
Gratulujemy poprawy w jedzeniu mleczka, powoli, a Weroniczka zacznie pić pięknie sam modyfikowane, a Ty będziesz mieć spokojną głowę. Żółtka też jeszcze nie dawała, za wyjątkiem świąt, gdzie skubła kawałeczek. Zresztą Maja już od 1,5 tygodnia nie je nic innego jak pierś. Nie mam sumienia ją przymuszać do jedzenia zup, jak wyzdrowieje to mam nadzieję wróci jej chęć na zupki. Nie przejmuj się mamą, rób tak jak uważasz za słuszne. To nic złego, że malutka sama zasypia, dla mnie to wielki plus. Powiedz mamie, że uczysz ją samodzielności i że córcia bardzo dobrze się sprawdza![]() Cytat:
Ja też bym wolała by Majunia spała w domku, a na spacerze mogła podziwiać świat. Jednak spacer to jedyny sposób by dłużej pospała. Więc u nas przeważnie najpierw jest spanie, a potem Maja może porozglądać się po okolicy. Cytat:
No to się Zuzia zabawiła, niekonwencjonalne zabawki zawsze sprawiają najwięcej radości. Cytat:
Motylku całe szczęście, że tak się to skończyło. Bardzo dobry pomysł z tym treserem, oby wam pomógł. Co do dziewczynki to myślę, że pies po prostu tak może na nią reagować nerwowo skoro ciągle mu dokucza. O ile się nie mylę masz cociel spaniela, to chyba trudne do ułożenia pieski, ciągle są jak szczeniaki, podobno przyjazne dla dzieci. Cytat:
Trzymaj się, jesteś dzielna i dasz radę ![]() Cytat:
Patryś uroczy, jak świetnie złożył nóżki. Dobrze, że nowe smaki mu pasują. Anetko jak fryzura? Nie pokazałaś się nam. ......................... .............. Dziś byłyśmy na kontroli, Majunia jest na dobrej drodze do zdrowia, ma co prawda barć leki jeszcze do niedzieli włącznie, ale już nie ma szmerów na oskrzelach. Jeszcze pozostałą zalegająca wydzielina, której się skutecznie pozbywa kaszląc. Kataru już prawienie ma. Ja mam zawalone gardło i nos. Dostałam syrop, tabletki homeopatyczne i krople do nosa. Pije mleko z dodatkami i herbatkę z malinami. |
|||||||||
|
|
|
#2823 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Proszę: Ale nieszczęśliwa prawda? Skrzywdzona i poniżona, bo karzą jeść coś innego niż mleko. Zdjęcia te są ze stycznia. Dla porównania zdjęcia z marca: |
||||||
|
|
|
#2824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Różnica jest ogromna, z płaczącego dziecka niejadka, Olcia stała się szczęśliwym i uśmiechniętym smakoszem. ......................... .......... Nasz nocka dobrze, raz karmiłam, ale niestety o 6:30 już pobudka. Znów mam chrześnicę na garnuszku, na razie dziewczyny się bawią i jest w miarę spokój. |
|
|
|
|
#2825 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie,
u mnie noc tym razem taka sobie...nie wiem czy to jakies duchy ale o 24.55 u Maxa w pokoju wlaczyla sie zabawka samograjaca, ktora byla w koszyku na samym wierzchu z innymi zabawkami. Z mezem zerwalismy sie na rowne nogi. Maz pobiegl do pokoju i ja wylaczyl. Za kilka sekund historia sie powtarza. Cale szczescie ,ze maz byl w domu bo moje nadszarpniete nerwy mogly by tego nie wytrzymac. Tym sposobem Max troche sie przebudzil. Przebralam go dalam zjesc i spal do 7. Tez jestem bardzo ciekawa jak to bedzie z tym treserem , chociaz ta wlascicielka szkoly po tym jak moj maz jej powiedzial, ze zalezy nam na tym aby Edi byl na ogrodzie to ona ,ze pies czuje sie izolowany...Kurcze wiem, ze jak jest na ogrodzie to jest sam . To wiem i bez treserki ale zeby mi poradzili jak go przyzwyczaic. Moze ten Marco bedzie madrzejszy. Anetko tak jak mowi Ivy troche cierpliwosci. Teraz to az serce sie cieszy jak sie oglada Olcie jak slicznie wcina obiadek.Patrysc tez predzej czy pozniej zostanie milosnikiem obiadkow Anusiu tekst o obgryzaniu powalil mnie . Chyba moja babcia tez musuala dawac do cyckania mojemu tacie kurczaka bo teraz to zadnej kosci przegapi. Nie powiem jest te denerwujace i zawsze sie na niego dre zeby juz przestal.Joli fajnie ze twoja Kora jest taka posluszna. Moj to niestety uparciuch. Myshia ja tez sie balam psow i chyba wyszlo mi to na dobre bo jakos zaden nigdy mnie nie zaczepil anie nie ugryzl. Tez mi sie wydaje ,ze prawie 5 latnie dziecko powinno chociaz w minimalnej czesci odrozniac dobro od zla i wiedziec co to jest dobre traktowanie zwierzat . Oni maja yorka i biedny jest ten piesek ale to inna historia. Anusiu duzo zdrowka dla Majuni. Evelka ciesze sie ,ze Malgosi juz lepiej z kupkami. Dziekuje z calego serca za pocieszenia i rady. Dam znac z jutrzejszego spotkania. |
|
|
|
#2826 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No nie to ta sama Oleńka? Ale nawet w kwaśnej minie jest piękna! Nocka super tylko tak jakoś ja mam dołek że to mleko jej podaję i całą noc dawałm pierś- raz z wygody a dwa z tego że pomyślałam że jeszcze tego czasu trochę jest! Mąż kupił wczoraj jakieś mleko z kleikiem gryczano-ryżowym ale jak je stawiał to powiedział że uwielbia widok mnie karmiącej i łezka zakręciła mi się w oku i teraz nie wiem co robić bo w sumie szybko poszło z tym przestawieniem ze 4 dni i ciągnie pięknie butlę. Ale skoro mam ten pokarm i tak siedzę z nią w domu to moze za wcześnie postępuję! |
|||
|
|
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i fotelik super to juz ten od 9 do 36kg ...Joasiu jaką firmę wybrałaś?Cytat:
Nasz Kuba z poczatku tylko zlizywał z łyżki języczkiem jak kotek, karmienie zajmowało mi ponad 0,5h....Nasz Kuba też je z tej silikonowej TT, która polecają dziewczyny ![]() Anetko na spotkaniu liczę na Ciebie ![]() A jak wloski i fryzurka????
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
A może byśmy tak zrobiły już listę obecności na sobotnie spotkanie
![]() To zaczynam... 1.Demonik (wpisuję na pierwszym miejscu bo nie widzę innej opcji 2.Katarzynaka77 3.Joasiah 4.poissonivy 5.pysiamn 6.Maatra 7.Anetka80s ??? 8.Eszeweria ??? Mogłam kogoś pominąć za co z góry przepraszam...edytujcie i zmieniajcie... tj. się dopisujcie... A może tak Sylwunie da się jeszcze namówić na maly wypad do W-wy
|
#2829 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Najserdeczniejsze życzenia dla Zuzki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, godzina duchów jest od północy do pierwszej ![]() Cytat:
Ja to nie wiem co mam zrobić . Mówiłam, że nie chcę karmić uzębionego dziecka piersią. Ola nawet uzębiona tak delikatnie ssie pierś, że nie wiem, czy mnie nie przekona do dalszego karmienia piersią. Mój mąż to samo mówi i dodaje, że długo walczyłam o to, żeby jadła z piersi, że powinnam to docenić. |
||||
|
|
|
#2830 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
))) Blanka Simuli przyrzeczona wiec o zadnych flirtach na boku nie moze byc mowy![]() Fajnie ze Simuś znalazl w piesku takiego przyjaciela Napewno cieszysz sie pobytem w domu![]() Cytat:
![]() Jaki macie fotelik. My tez w weekend kupujemy bo w tym Blanka dostaje szalu - jest jej za ciasno i nozki musi miec zgiete bo mocno wystaja z fotelika. Wiem ze najkorzystniej jest jak najdluzej wozic dziecko w tym pierwszym foteliku ale co ja poradze jak sie nie miesci ![]() Cytat:
![]() Co do allegro to ja kiedys zamowilam koszulke a dostalam buty... meskie fajnie ze udalo sie odkrecic![]() Cytat:
![]() A na zdj wyglada jakby jedzenie lyzeczka bylo dla niego czyms mega normalnym mysle ze niebawem zaskoczy co i jak![]() Cytat:
![]() Co do obgryzania kosci to juz widze oczyma wyobrazni moja Blanke z wielkim udkiem kurczaka w lapce, z broda cala w tluszczu ehhh te babcie... Cytat:
Ale jadek czy niejadek - Olcia za kazdym razem slicznie wygladala![]() Cytat:
Cytat:
![]() My w przyszlym tygodniu idziemy z bąblami do kina ![]() Cytat:
---------------------- Najlepsze życzenia dl dzisiejszych jubilatek!!!!!! My bylismy wczoraj u neurologa i okazalo sie ze Blanka ma nieznacznie oslabione napiecie miesniowe w obrebie brzuszka (( Tak myslalam bo poki co Malutka nie przejawiala zadnego zainteresowania siadaniem, nie probowala sie podpierac w siadzie mimo ze juz podejmuje proby raczkowania . Lek powiedziala ze z czasem pewnie by sie wyrownalo ale na wszelki wypadek, zeby troche pobudzic rozwoj tych miesni u malej dostalismy skierowanie na masaz i cwiczenia ogolnorozwojowe. Jutro idziemy do pediatry to sie dokladnie dowiem co i jak![]() Edytowane przez biankaaa Czas edycji: 2008-04-18 o 10:03 Powód: mnostwo literowek grr |
|||||||||||
|
|
|
#2831 |
|
Rozeznanie
|
Duzo zdrowka i usmiechu juz miejmy nadzieje ,ze w tym miesiacu zebatego
z okazji skonczenia 7 miesiaca mojej synowej Agatki zyczy tesciowa i narzeczony Maxio![]() 100 latek rowniez dla Zuzi z okazji skonczenia 6 miesiecy! Ebenko zapomnialam wczoraj podzienkowac ci za stronke. Swietna sprawa. Dzieki! Jak bede w przemyslu to podumam jak by to sie wybrac do Rzeszowa i moze uda sie nawet nam spotkac. Biankaaa dobrze ze w pore zareagowaliscie. Jak masaze pomoga to czemu nie. Slyszalam jednak ,ze czasami dzieci szybciej raczkuja niz siadaja. Barbeaa ja jestem matka nie karmiaca piersia ale jak najbardziej popieram karmienie . I jak nie ma jakis szczegolnych przeciwskazan ja nadal bym karmila. |
|
|
|
#2832 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdjęcia super, może faktycznie z innej łyżeczki bardziej posmakuje. Ja mam smoczki z TT i jestem bardzo zadowolona, kupiłam 4 na zapas . Zamówiłam 2 opakowania, bo myślałam, że jest po 1 w pudełku. A tu niespodzianka....Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oby jutrzejsze spotkanie było przełomowe, życzymy z całego serca Ja do tej pory boję się psów. Biedny York. Bez urazy dla miłośniczek, ale ten pies we mnie wzbudza litość za sam wygląd, a tu męczący dzieciak ![]() Cytat:
Ja narazie zostaje przy piersi. Jak zajdzie potrzeba to wtedy się będę martwić. Bo ja bez tego " zawsze mam jakieś zmartwienia" Poissy wie coś na ten temat Cytat:
Agatka bardzo dziękuję za życzenia ![]() Hi, a ja myślałam, że to jutro. Zuziu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI MIESIęCZNICY To Gutka sprawiła sobie i mamusi niespodziankę. Prawa dolna jedynka przebija się przez dziąsełka. ![]() |
||||||
|
|
|
#2833 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Rozeznanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7266787]Stooooooo lat, stoooo lat .....dla Agatki i Zuzi
Dziękujemy bardzo |
|
|
|
#2835 |
|
Rozeznanie
|
No i wykrakalam zabka u Gutki
Dzisiaj chyba nici ze spaceru bo wieje taki lodowaty wiatr a juz niby mialo sie poprawic z ta pogoda. Oby maj w Polsce byl sloneczny i cieply. Bo nie chce siedziec w domu z Maxem tylko pokazac mu troche mojego miasta
|
|
|
|
#2836 |
|
Zadomowienie
|
Najlepsze życzenia dla Agatki i Zuzi z okazji ich święta :cmok
Gratulacje dla zębatej Agatki
|
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i mamy kolejnego zębacza Agatko
|
|
#2838 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy do zupki jak juz dodaje zoltko to nie dodaje mieska czy moze byc zoltko +miesko???
Ivy juz mnie poratowala na gg
|
|
|
|
#2839 |
|
Rozeznanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7267463]W tych przepisach, ktore mam ja, zoltko dodaje sie tylko do zupek warzywnych
Dzieki Lea |
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się przyznam, że dodawałam ![]() P.S. Wysyłam cioteczką maślane spojrzenie...
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-04-18 o 12:13 |
|
|
|
|
#2841 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Na początku ściskam miesięcznicowo Agatkę i Zuzię .My wczoraj byliśmy poza domem od 13:30 do 20:30. Jaś zachowywał się grzecznie, a spał w tym czasie tylko godzinę. Nie chciał piersi przed wyjsciem do kościoła, przygotowałam mu więc mu na wszelki wypadek 150 ml Bebilonu Pepti i 100 ml herbatki, wciągnął podczas mszy 120 ml mleka, z czego bardzo się cieszę . Po pogrzebie poprawił mleczkiem i chrupkami kukurydzianymi, a później pławił się w towarzystwie.Cytat:
, a ja wezmę dla Ciebie (a w zasadzie dla Oli ) Pampers Active Baby i Huggies Super Flex w rozmiarze 4. Co Ty na taką wymianę? Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę wypróbować którąś z powyższych, służę pomocą Cytat:
Jaś tak się zezłościł, że prawie odgryzł żółwiowi oko! Musiał jakoś odreagować... Kurka wodna, narzeczona, z tego co widzę, przebiła wagowo mojego kawalera. Może to go zmobilizuje do magazynowania kalorii .Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Choć gdy oglądam zdjęcia z naszego ślubu (w czerwcu minie 5 lat), to również widzę, jak wielu naszych bliskich odeszło. Cytat:
Cytat:
A ja mam coś takiego, ale raczej dla Was i Waszych połówek, niż dla dzieci: http://www.nostalgia.pl/ .Cytat:
Znów? Musisz się pojawić!Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że wózek uda się wymienić .
Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png ![]() Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2008-04-18 o 13:44 Powód: poprawiłam link |
||||||||||
|
|
|
#2842 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Mam nadzieję, że Patryś łatwo przestawi się z palca na łyżkę .Jeśli chodzi o jedzenie, to u nas początki były naprawdę wspaniałe, Jasiowi smakowała marchewka, dynia z ziemniakami, nawet szpinak i brokuły. Później, po dwutygodniowej przerwie jadł niechętnie, nie miał apetytu również podczas ząbkowania. Teraz jest znacznie lepiej . Po przeczytaniu mnóstwa artykułów nt. tzw. niejadków wiem jedno – nie można dziecka do jedzenia zmuszać. Mama decyduje, co dziecko je i o której godzinie, dziecko decyduje ile zjada. Patryś ślicznie wygląda na zdjęciach, rozczuliły mnie jego bose stópki wystające spod pieluchy .Cytat:
![]() Cytat:
).A może poprosić, bo poczekano do 10 000? Wolno Wam się otwiera nasza strona? Mnie nie. Cytat:
.Cytat:
.Pokazałam mężowi fotki z wcześniejszych wypadów do kina, spodobało mu się i planujemy iść również w przyszły weekend ![]() Cytat:
.Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7267463]W tych przepisach, ktore mam ja, zoltko dodaje sie tylko do zupek warzywnych A ja pytałam o to we wtorek naszego lekarza i stwierdził, że nie widzi przeciwwskazań, by w jednej zupce znalazło się i żółtko i mięso. Może nie codziennie, ale z pewnością nie zaszkodzi. Polecił nam jeszcze tę książkę: http://www.medicon.pl/114.html. ![]() Lea, Olivier cudnie wygląda na Twoim avatarku . Gęba mi się cieszy na jego widok .Spojrzenie Kubusia rozpuści najbardziej zatwardziałych... * * * Poniżej mój mały pirat z tatusiem .
Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png ![]() Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2008-04-18 o 13:45 Powód: poprawiłam link |
||||||||
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Pirat jest cudny
|
#2844 | |
|
Zadomowienie
|
100 lat dla dziesiejszych jubiltek
Jaś ma śliczną chusteczkę Cytat:
Matylda dziś obudziła się tylko raz w nocy (1.30)w końcu się wyspałam, to była pierwsza tak dobra noc od porodu, mam nadzieję, ze będzie już tylko lepiejJedno pyanie czy któras z Was nie dostała jeszcze @, bo ja nie mam 7,5 m-ca od porodu i nic. Trochę się niepokoję, ale to chyba przez to dość nadla intensywne karmienie. Przez jakiś czas znów będę rzadko, bo mąż wzioł jakiś projekt do roboty "na lewo", musimy na remont łazienki zbierać, bo piony mają wymieniać w tym roku, więc przy okazji chcemy wyremontować łązienkę. Lecę sprzątać, bo jutro na cały dzień jedziemy babcie odwiedzać |
|
|
|
|
#2845 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Mamusie!!
Skuszona przez Sylwię pojawiam sie po półrocznej przerwie... Aż wierzyć sie nie chce, że nasze dzieciaczki już takie duże.... Może to już czas, żebym po nadrabiała zaległości wątkowe i ponownie wkroczyła do waszego grona... Nie było mnie tu tak długo, bo to był strasznie bolesny okres w moim życiu....Jedynym promykiem przebijającym sie przez ciemne chmury była Polka. To dzięki niej nadal tu jestem, dzięki niej przetrwałam i staram się zrozumieć świat na nowo, stworzyć nowe wartości, zbudować nowy świat....Czasem dobrze jest dostać od życia kopa...Przynajmniej wiem kto jest wart zaufania, pozbyłam się fałszywych przyjaciół, zaczęłam zauważać siebie, zrozumiałam, że jestem ważna, zajęłam się spełnianiem swoich marzeń i cały czas mam przy boku Ją.... Oto fotki mojego skarba:
„Jak strumienie i rośliny, dusze także potrzebują deszczu, ale deszczu innego rodzaju: nadziei, wiary, sensu istnienia. Gdy tego brak, wszystko w duszy umiera, choć ciało nadal funkcjonuje. Można wtedy powiedzieć: "W tym ciele żył kiedyś człowiek". http://b1.lilypie.com/K4Nzp2.png |
|
|
|
#2846 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7267463]W tych przepisach, ktore mam ja, zoltko dodaje sie tylko do zupek warzywnych
Nie rozumiem dlaczego? Ale ja znalazłam przepisy i z mięsem i z żółtkiem. Myślę, że każda mama powinna robić, jak uważa. Cytat:
. Demoniku ja miałam i te i te, przywiozę kilka swoich pieluszek. Może dokładniej je opiszę, bo może się okazać, że masz to samo. 1. Leciutka, wcześniej były cięższe 2. Jakby więcej jest w środku granulatu 3. na przodzie gdzie są zwierzątka, są takie dwa nadrukowane znaczniki gdzie należy zapiąć pieluszkę, wcześniej tego o ile dobrze pamiętam nie było 4. pachnąca jest nadal 5. no i zapięcia, kiedyś były takie prostokątne, które ciągle wyłaziły, te mają jak w Huggisach, takie pozaokrąglane 6. Najważniejsza rzecz, której nie było, czyli boki przy tylnych zapięciach są rozciągliwe Znalazłam jeden minus: ciągle Pampers nie wymyślił, żeby wstawić rozciągany tył ![]() Najprościej byłoby wstawić zdjęcia, ale pracuję wciąż w trybie awaryjnym (chyba Wam nie pisałam, że mi system padł w laptopie), a w tym trybie biedaczysko nie widzi karty pamięci z aparatu, a mąż ciągle nie ma czasu przeinstalować go .Właśnie przyjrzałam opakowanie i rzeczywiście jest napisane na nich (na rysunku), że boki są stretch ![]() Cytat:
![]() Cytat:
-------------------- Gratulujemy z Ola Agatce zębalka
|
|||
|
|
|
#2847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
Cytat:
.Cytat:
. Pola jest śliczna, pokazuj nam ją częściej Czasem życie daje nam w kość, wszystko wywraca się do góry nogami... Chyba większość z nas miała tego typu doświadczenia. Życzę Ci dużo siły, mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje i ułoży po Twojej myśli .Cytat:
Oglądam teraz namiętnie Pampersa, ale chyba nie widzę, tego, o czym piszesz. Pewnie masz "nowocześniejsze" .
|
|
#2848 |
|
Rozeznanie
|
Helooo
dziekujemy ślicznie za życzonka ![]() Ivy ja bym wolala jechac tym o 8 :P bo wiecej bym pochodzila po sklepach bo mam pare rzeczy do kupienia i bys mi doradzila :P ale juz dostosuje sie do ciebie jak cos napisz mi smskiem bo my jedziemy po 14 do łap juz i nie bede miala do wieczora dostepu do kompa Pysiu fotelik jest od 0 do 18 kg Biankaa ja wcale nie uwazam ze jest najkorzystniej wozic dziecko az do 13 kg dla mnie to glupota po to są foteliki wlasnie takie od 0 do 18 kg takie przejsciowe i taki kupilam dzisiaj pierwsza jazda :P życzonka dla Agatki jak najlepsze !! |
|
|
|
#2849 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7268179]Teraz ja nie rozumiem, czego Ty nie rozumiesz
Przeciez nie napisalam, ze wolno czy nie wolno mieszac zoltka z miesem [/quote]Lea no nie obrażaj się, słowa które napisałam, nie miały zabrzmieć z wyrzutem, tylko z zastanowieniem, bo szukam w głowie przyczyn dlaczego ewentualnie nie można by było tak robić, jeżeli odniosłaś to jako atak, to przepraszam ![]() Cytat:
, no i moje mleko do tego... i tak muszę jechać z laktatorem , będę się musiała w Wawie odciągnąćCzyli umawiamy się na pociąg z Białego o 10.05, a w Łapach jest o 10.21. A przyjedziemy którym? "Konopnicką"? Jest w Białym o 18.47, z centralnego wyjeżdża o 16.20. Cytat:
Myszko czasami są gorsze okresy w życiu, jak to było... "W życiu są Noce i Dnie i są czasami i Niedziele". Trzeba wierzyć, że będzie dobrze i niedługo będą w Twoim życiu sama niedziele
|
||
|
|
|
#2850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Serdeczne życzenia dla Agatki i Zuzi Oby szybciorem się uporał i Ty szybko wracaj! Pola cudna. Miło Cię widzieć! zapraszamy częściej od dziś Dziewczynki dzięki za pomoc zdecydowałam jak doradzacie będę jeszcze karmić piersią dając raz dziennie mleko modyfikowane i cześć Jaś w wersji pirackiej wygląda na prawdziwego rozbójnika Teraz wybywam na miasto rozglądnąć się za lampą. Zapewne nic mi się nie spodoba ale chociaż pobrykam po sklepach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

.

, zaproponowala, zebym mu na noc dala rozgniecionego ziemniaka z maselkiem
[/QUOTE]
spotkacie sie , pogadacie -a mnie nie bedzie

. Mówiłam, że nie chcę karmić uzębionego dziecka piersią. Ola nawet uzębiona tak delikatnie ssie pierś, że nie wiem, czy mnie nie przekona do dalszego karmienia piersią.
nie wiem jak to zrobila,bo on nawet nie pisknal.

. Juz sama nie wiem co mam myslec.
Musisz się pojawić!
.
.