|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Dzień dobry! Pobudka!
![]() Sobotnie ważenie czeka. Moja waga dzisiejsza: 72 kg. A jak u Was? Witam nowe Dziewczynki i życzę powodzenia! Dacie radę
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że podczas okresu można ciutkę więcej ważyć, ale ja bym wykitowała z ciekawości ![]() weszłam na wagę, złapałam za centymetr.. moje statystyki... było: 73kg (momentami 74kg) jest: 70,5kg brzuszek było: 86 cm jest: 82 cm udo było: 58cm jest: 54 cm i umieram i tak.. z radości
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Jako że sobota to podaję wage. Dzisiaj wynosi 74 czyli kolejne 2 kg mniej
A teraz znikam i mam wszystko gdzieś Nawet dzisiejsza waga mi humorku nie poprawiła Normalnie najlepiej bym siedziala w łóżku i ryczała ;( i chyba tak zrobie
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj nie siedź w domku ![]() Marzeniątko, jak to się stało, że tak szybko chudniesz? To SB? Moja waga: 62
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam raczej zdrową i skuteczną dwutygodniową dietę. Dieta Jogurtowa, co sądzicie?
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Ja się nie ważę i nie mierzę, wolę nie. :P A teraz idę z psem na rower, później poćwiczę w domu i wracam do czytania teog całego poradnika o zołzie, któś tu wsadzał link. swietna książeczka, polecam.
|
|
|
|
#1028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 9 dzień, dziś i czasami się zdarzały grzeszki i teraz raczej nie spada woda, ale tłuszcz, bo woda spadła wcześniej ![]() Cytat:
a na II fazie SB można być ile się chce! to na kopenhadzką można wrócić, dopiero po jakimś czasie, a na SB nie więc jak Ci przynosiła SB efekty, to wskakuj spowrotem. |
||
|
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie się zastanawiam nad kopenhaską... Co o niej myślicie?
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak tak dalej pojdzie , to bede musiala sie wypisać...Nie wiem czy za duzo jem, czy moja waga jest felerna. Za kazdym razem co na nia wchodzę to pokazuje mi inna wage
Od 58.5 do 59,5 Nie wiem juz co mam robic
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
nigdy w życiu. broń boże!
to głodówka, wyniszczysz sobie organizm, a po jakimś czasie kilogramy wrócą. Cytat:
to mam takie pytania do Ciebie: 1. do której jesz? 2. od kiedy się odchudzasz? 3. co jesz na kolację? 4. ile jesz posiłków? 5. co ćwiczysz, o ile ćwiczysz? 6. jadasz owoce? 7. grzeszysz słodyczami? 8. czy potrafisz określić ile jesz mniej więcej kalorii dziennie? 9. ile masz wzrostu? 10. wiek? 11. czy sie mierzysz? bo wiesz, może kg stoją w miejscu,a lecą centymetry z brzuszka, na przykład. 12. ile dziennie jesz ziemniaków/pieczywa/makaronu/ryżu? 13. stosujesz jakąs dietę? ja póki co idę na zakupy, bo mi się jedzenie kończy. ![]() jak przyjdę, to przeanalizuje Twoje odpowiedzi miłego dnia
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Raczkowanie
|
gosiaczek010, nie rozumiem. ja tylko napisalam,że gubienie kg nabytych "przy okazji" terapii hormonalnej przebiega znacznie trudniej i NIE mam zamiaru sie do Ciebie porownywac.
kroooliczek89, mam nadzieje,że nie przyplątały Ci się żadne klopoty zdrowotne? Trzymam kciuki za rychly powrót do formy. Waga na dziś: 61,6 kg, czyli bez zmian.
|
|
|
|
#1033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czasem sie okazuje że ktoś kogo uważało się za przyjaciółke jest zupełnie kimś innym... Nie napisze kim bo cenzura tego wymaga
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc tak...1.jem do 21 2.odchudzam się tak naprawdę od zeszlej soboty 3. na kolacje jem albo tunczyka z ogórkiem albo wiesniaka z ogórkiem 4. Jem 5 posiłkow, czasem 6 jesli jestem głodna bardzo 5. Skaczę na skakance 20 min i robie 300 brzuszków. Staram sie codziennie 6.Jem owoce na I i II śniadanie (jabłka, pomarancze) 7.Nie 8.Nigdy nie licze, ale mysle, ze okolo 1200-1400 9.170 cm 10.22 lata 11. Nie mierzylam się...jutro przed sniadaniem to zrobię 12. Nie jem ziemniaków, ani ryżu, ani pieczywa. Czasem do obiadu szklanke pełnoziarnistego makaronu 13. Nie stosuje zadnej diety w sensie typu kopenhaska czy inne. Jem na I sniadanie owsianke z otrebami i serek homo + np jablko. Na II sniadanie jem wiesniaka z warzywem, na obiad jem fileta z ryby (pieczony w sreberku w piekarniku) z warzywami lub kawalki kurczaka z makaronem i warzywami, na podwieczorek jem serek homo i orzechy i na kolacje najczesniej tunczyka. Bardzo prosze o pomoc |
|
|
|
|
#1035 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Znam to, niestety... Cytat:
Ale an oko wiedzę, ze troszkę mi ubyło. Zresztą ja nie patrzę za bardzo na kilogramy, tylko an ciuchy.
|
|||
|
|
|
#1036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj się kochanie ![]() Cytat:
![]() białkowa kolacja,w dzień jakieś węgle, wszystko okej ale! odchudzasz się dopiero od tygodnia. kochana, ja jak się odchudzałam to przez pierwsze 2 tygodnie NIC, a póżniej jak poleciało z wagi, to na raz 4 kg ![]() na początku najczęsciej zlatują centymetry. nie czujesz, że spadają Ci spodnie? nie czujesz się lżejsza? nie wiem jak Ty, ale ja wolałabym abym była szczupła w pasie, niż miała mniej na wadze. wagi nie masz wypisanej na czole, a brzuszek widać, czyż nie? ![]() i pamietaj, z owocami trzeba uważać, zbytnio nie można ich dużo jeść, bo one mają fruktozę, czyli cukry! do 2 owoców dziennie, no może 3 to chyba będzie okej pamiętaj tez, że owoc czy warzywo to nie posiłek! [to tak w gwoli ścisłości ]co do tych twoich ćwiczeń.. jeżeli tak intensywnie ćwiczysz, tzn. te brzuch - 300 ![]() ja robię sobie w jednym dniu 66, w drugim 33 tak na przemian, bo pamiętaj, że mięśnie muszą odpocząć! i ten spadek wagi może być również spowodowany tym, że tluszczyk się spala i zlatują centymetry, a waga się nie zmienia bo się kształtują ładnie mięsnie - to wyjście też by było fajne, bo jak tak założysz latem bikini i nie dosyć, że szczupła to z ładnymi mięsniami [takimi na brzuszku, naprzykład] to tylko pozazdrościć.pamiętaj, że zdrowy spadek wagi to 0,5-1 kg w ciągu tygodnia. nie waż się codziennie, wytycz sobie konkretne dni, na ważenie. co więcej, waż się rano, po tym jak skorzystasz z łazienki i przed posiłkami, pamiętaj rownież, że podczas okresu waga może podskoczyć nawet to 2-3 kg! życzę powodzenia i wytrwałości jestem z Ciebie dumna, że nie głodzisz się! |
||
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem ile waze dalej nie mam wagi ale cos mi sie zdaje ze zamiast waga spasc.. urosla...:P
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee tam xD napewno nie od kiedy się odchudzasz?
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
Wierzycie w te pasy vibroaction..?
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Cale zycie hehe
a tak na serio to od poczatku tego roku ... ostatnio cholera znowu alko pije raz w tyg ale zawsze(wczesniej pilam nawet 4 razy w tyg;p heheh)Dietke mam caly czas i staram sie jezdzic na rolkach i cwiczyc i duzo spaceruje;p ale niestety czasami podzeram... nie jem np fastfoodow czy cos ale np podjem 3 fryty jak wykaldam w pracy hehe masakra zla karolina niedobra;p. Teraz jeszcze CHLOPA mam to bedzie mnie tuczyl hehe a tak serio to dzis mi nawet salatke robi
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeju, to co Ty w Mc'Donaldzie pracujesz? jak tak, to współczuję przy pracy |
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz czasamis zef sie wkurza;p ok lece posprzatac i robic obiadek i pakowac sie do Tomka(na noc :P w 4ke jakas imrpezka z kumpela i kumplem;p)... a salatka ma byc dietetyczna hee
|
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym nie mogła pracować w McD, ani w żadnym sklepiku ze słodyczami.
Przecież od razu wszystko bym pochłonęłaaaa. Ale mam ochotę na czisburgerka, mniam. Idę kąpu.
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
nie XD
Cytat:
ja też bym nie mogła tam pracować |
|
|
|
|
#1045 |
|
Raczkowanie
|
Moja waga 65
coś pomalutku mi spada ...
|
#1046 |
|
Raczkowanie
|
Moja waga z wczorajszego poranka to 59,6 kg.
Kurcze mam wielgachna nadzieje, że waga zacznie porządniej spadać. Dziś jestem u rodziców. więc z dietą ciężko, ale wracam do domu i szlaban na żarcie
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
joanna-pieczarka spada powolutku, ale spadnie ![]() kamila19 - jeść trzeba ale mało, często i racjonalnie! a ja dzisiaj na obiadek - chili con carne.. ahh. rozpływam się w nim <3 |
|
|
|
|
#1048 |
|
Raczkowanie
|
Ja na obiad dzisiaj szpinak + jajko.
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
mało białka... powinnaś szamnąć jeszcze np. pierś z kurczaka.
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Obwiązałam sobie brzuch folią i robię brzuszki. Wiecie może dlaczego, w czasie ich robienia, trzęsie mi się brzuch?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

wystarczy Marzena 
Nawet dzisiejsza waga mi humorku nie poprawiła

Od 58.5 do 59,5
Nie wiem juz co mam robic