![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam ubrań, torebek, biżuterii... - w zamian głównie kosmetyki :)
zapraszam do mojego watku z ubraniami-znajdziesz tam sporo rzeczy w rozmiarze l,a nawet xl-moze cos ci wpadnie w oko
![]() edit: poza watkiem mam takze czarna torebke "spy bag Fendi" z Reserved,oraz czarna spodnice kappahl w rozmiarze okolo 40/42-gdybys byla zainteresowana wkleje zdjecie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Zapraszam -----------> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234864
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
. Zgniło zielona bluzeczka, rozmiar S.
Wymiary: dł. 53 cm. 2. Czerwona bluzeczka Clockhuse, rozmiar XS, S. Przymierzona tylko kilka razy, po czym uprana. Za coś fajnego ![]() Wymiary: dł. od środka dekoltu 43cm., dł. rękawa od pachy: 31cm. Czy obie są z bawełny ? I czy mogłabyś podać szerokość zielonej bluzki ? ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Szara bluzeczka z aplikacjami dekolt w szpic i aplikacje z przodu z tyłu i na jednym rękawie rozm S/M wymiary: szer od paszki do paszki 38cm, dł całkowita 53cm, dł rekawa od paszki 47cm Ta bluzeczka mi się podoba, to jest bawełna ? Muszę jeszcze zmierzyć córę ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Zielona 90% bawełna, 10% elastan
Szerokość na wysokości ostatniego guzika 38cmx2 Szerokość na wysokości talii 35cmx2 Właśnie zauważyłam że ta zielona ma pod paszkami niewielkie plamki od antyperspirantu Czerwona 100% bawełna Szerokość 33cmx2
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
2.Bluzka Junk-rozmiar uniwersalny.Wykonana z cienkiej lekko przeswitujacej bawełny,co starałam się uchwycić na drugim zdjeciu.
2.Japonki ze strony DeeZee-roz.6 UK(to chyba polskie 39)-nówki. podaj wymiary dokładne pls ![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
mam troszkę markowych ciuszków ciążowych w rozm L, XL
w tym dwie pary spodni ciążowych w ogóle nie używanych jeszcze z papierowymi metkami, jezeli byłabyś zainteresowana daj znać ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() i musze poczekac na odpowiedz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Małpeczko, w dalszym ciągu jesteś zainteresowana bluzeczkami?
Mnie najbardziej interesuje u Ciebie L'Biotica DHEA reduktor przebarwień, 30 ml, ważny do 09/2008, Krem wybielający przebarwienia zawiera wyjątkowo skuteczną substancję aktywną Sabiwhite, która wybiela wszystkie rodzaje przebarwień naskórkowych. i coś do włosów (oczywiście do wyboru ![]() - Alfaparf, semi di lino, illuminating serum, cristalli liquidi, ubytek 1 cm z 50 ml, nie muszę się pozbywać ale mogę, bo mam za dużo specyfików do włosów , - Goldwell, kerasilk, instant silk fluid, do każdego rodzaju włosów, 125 ml trochę więcej niż 1/3 opakowania, - Matrix Biolage, odżywka do włosów Fortifying conditioner, mogę zrobić odlewkę bo mam dużą butlę, której nie mogę zużyć, - Matrix, Curl.life defining system, szampon, 250 ml, nowy, Powiedz mi tylko jakie jest zużycie tego reduktora przebarwień i czy rzeczywiście się sprawdza? No i jak widzisz naszą wymiankę? ![]() Ps. Mogę jeszcze poszperać i pewnie znajdę masę zabawek i różnych gier dla dzieci ![]()
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z nowych zdjęć podoba mi się czarna tuniczka, ale obawiam się że teraz biust mi się w nią nie zmieści ![]() Dla małej podoba mi się ostatnia tuniczka, ale prosiłabym o wymiary i skład. Kapelusz też fajny, będzie dobry na przerośniętą 10-latkę ? ![]() podoba mi się też sukienka Antal, ale nie wiem czy nie jest za poważna na 10-latkę...
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jaki to rozmiar i materiał ? -Kurteczka-zakiecik. W rzeczywistosci ladna,gleboka czern, zapinana za zatrzaski,z przodu dwie kieszenie rowniez zapinane na zatrzaski,ladnie dopasowana w tali-czego nie udalo mi sie uchwycic na zdjeciu.Rozmiar z metki 36 Prosiłabym o wymiary i materiał ![]() Torebkę chętnie zobaczę ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
*Bluzeczka Miss Fiori jasnomorelowa z wstawkami z cekinów na ramionach. Rozmiar S. Nowa z metkami.
1)Niebieska malutka, zapinana na uroczy guzik. Nowa z metką. PRIMARK Prosiłabym o wymiary ![]()
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może masz jakieś fajne tuniczki itd ? ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do zabawek, to interesują mnie tylko zabawki edukacyjne dla malucha z problemami z motoryką małą, z porażeniem mózgowym, coś co nie wymaga zbyt dużo kombinowania, nagradza melodyjką, ruchem albo światełkami, i jest proste w obsłudze a jednocześnie ciekawe ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
cos za lacoste inspiration i/lub
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6278022 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie u Ciebie perfumy T.Muglera ale to chyba za duzo (poprawilam blad, przepraszam
![]() Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-20 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Teraz spojrzałam przy dziennym świetle i plamek w zasadzie nie widać, praktycznie ich nie ma. Na jednym rękawku jak się przypatrzy to można dojrzeć jedną, ale w ogóle nie rzuca się w oczy i tak jakby jej nie było.
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety wyciełam metke ze składem bo gryzła ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szerokość na dole 24 cm , wysokość 13,5 cm. Bluzka: pod pachami szerokosc 39, ale się rozciąga, długość 55 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
czarna tunika z camaieu pomieści bardzo duży biust
![]() kapelusz: kapelusz The beach accesories 100 cotton stan bdb obwód głowy ok55 (mierzylam centymetrem ![]() szer ronda przód 14, boko 13, tył ponad 9 sukieneczka antal jest w kolorze czekolady odcinana pod biustem z kokardką połyskujące drobinki na wierzchu czy nie za poważna - moim zdaniem jest to kwestia dodatków , krój odcinany pod biustem długo był dziecięcy ale to Ty jako mama musisz zadecydować ![]() ![]() kolorowa tuniczka: pachy 39/40 dł ok 62/3 szer na dole 55 skład 95viscose 5 elastan włąsnie sama sie zaskoczyłam składaem bo dałabym sobie głowe uciąć ze to bawełna z dodatkiem czegoś hehe) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: ja u ciebie wypatrzylam krysztalki alfaparfu, ktorych teraz na gwalt szukam,wiec postaram sie wygrzebac cos jeszcze co mogloby cie zianteresowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Postanowiłam także przejrzeć szafy i znaleźć co nieco na wymianę. Nie mam siły dokładnie opisywać tych rzeczy, robienie zdjęć mnie wystarczająco zmęczyło
![]() ![]() Tak więc poniższe posty rezerwuję na dokładki ![]() 1. Śliczna sukienka Cotton Club, rozm. 10. Tu będę bardzo wybredna ![]() 2. torebka letnia z jakby grubego, lnianego płótna, ozdobiona koralikami z masy perłowej i drewna, rączki z rattanu.
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2008-04-20 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
3. Sztruksowa marynarka H&M, jasno brązowa, kolor na zdjęciu wyszedł przekłamany, za jasny, rozm. 36
4. spódniczka kremowa Atmosphere z aplikacją, spódnica na podszewce, rozm. 12 (40)
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2008-04-19 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
5. Lipsy, bluzeczka mocno zdobiona cekinami i materiałowymi kwiatkami, M/L,
6. New Look, bladożółta bluzeczka ze srebrnymi haftami i cekinami, rozm. 12 (40), 7. asymetryczny top Next, tkanina się rozciąga, u dołu na tkaninie odbiły się kwiatki z góry kiedy bluzka leżała złożona w szafie, pewnie wystarczy ją zmoczyć żeby ten "wzorek" zniknął.
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2008-04-19 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
8. top Warehouse, lejący materiał, wiązany na szyi plecy odkryte, 14 (42),
9. żółta siateczka Atmosphere, w kolorze jajecznicy ![]() 10. Atmosphere, zielona bluzka z haftami, ta zieleń jest bardziej morska niż na zdjęciu, duży dekolt, r. 36-38, bawełna, długość od punktu na wysokości metki na plecach 54 cm, szer. pod paszkami 41 cm, stab bdb z minusikiem za to, że była noszona. 11. jasnoróżowa bokserka w czaszki Select, ze srebrnymi dżetami na jednym boku, r. 12
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2008-04-23 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.