![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Bunnybe - nie poddaję się, będę to konsultować z wetem na pewno - latem jakoś mamy wizytę na odrobaczanie to będę drążyć temat
![]() Kurczę - terminy coraz bliżej - u mnie też już jedynka z przodu! Teraz każdy dzień trzeba jeszcze celebrować i odpoczywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Rozeznanie
|
Zjadłam dziś upragnioną jajecznicę 😍😍 skupiam się na tym, o czym marzyłam w szpitalu .. Więc dziś ryż z truskawkami 😀 i jutro może sałatka owocowa. 😍 wczoraj pierwszy wspólny obiad zrobiliśmy z Tz od mojego powrotu. Odpoczywam ale nie leżę cały dzień w łóżku.. 37+4 to nie jest tragedia do rodzenia nawet jeśli
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziekuje, zamówię w polskiej aptece ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj cały dzień prasowałam, ale z ubranek mam w zasadzie zakończony temat. Choć teraz zastanawiam się z kolei, czy nie prasować tych większych ![]() Nianię też chcemy kupić i monitor oddechu, wczoraj zaczęłam się za tym rozglądać, także fajnie, że wrzucacie swoje. Jak coś jeszcze przetestujecie dziewczyny, to dajcie znać! Mi na niani zależy głównie pod takim kątem, żeby móc zostawić dziecko w domu (na dole) i wyjść przed dom czy do ogródka. A monitor oddechu jakiś polecacie? Fartuch, super, że Cię lekarz uspokoił ![]() Anita, synek jest przecudowny! Aż mi łzy napłynęły do oczu jak zobaczyłam zdjęcie i uświadomiłam sobie, że też zaraz będę tulić takie maleństwo 😍 Gornek, kciuki za dzisiaj! Daj znać, jak tylko będziesz na siłach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
Ja mam "rodzisz za 24 dni"
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3426 |
Zadomowienie
|
Ja jesli nie mogłabym rodzić z mezem to chyba tez wolalabym sama
![]() ![]()
#3427 |
Zakorzenienie
|
Nadal czekam :/ troch jestem zła juz. Tz jest od 7 rano niepotrzebnie ja tez nie wyspana i głodna. Ale mam czekać bo jest okrojony skład Eh :/
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#3428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie! Juz bylam pewna, ze tulisz malutkie słodkie maleństwo! Ja znowu slucham, jak tesciowa ma sie zle w domu, w ktorym pracuje, nie ma innego tematu odkad przyjechala ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- TZ jest bardzo bezposredni i mowi "mamo, myslisz, ze jak Viki bedziesz gnebic tym gadaniem to cos sie zmieni? Wez sie ogarnij" ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3429 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mi Sasiadka polecała Entitis, dla starszych dzieci to są tabletki do ssania na noc (po umyciu zębów) , dla młodszych już chyba od 6 miesięcy krople o ile się nie mylę. Wersja dla dorosłych tez jest. Chciałabym synkowi dawać bo ma częste infekcje gardła ale boje się ze mu się zęby popsują, co o tym myślisz? ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Ja tez nie wyobrażam sobie nikogo innego przy porodzie tylko męża, z żadna siostra ani mama nie mam takich relacji żeby czuć się swobodnie w ich obecności w tak intymnej chwili. Także będę z mężem albo sama, nawet się ostatnio zastanawiałam czy jak bym była sama to czy położna byłaby bardziej pomocna, No ale to pewnie zależy od człowieka po prostu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
Bunny, spodobal mi się ten szary stanik ale gdy wpisalam lily stanik lub biustonosz to nic nie zNalazlo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- A ja za 36 ![]()
![]() |
#3433 |
Rozeznanie
|
Ja mam za 25
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Konto usunięte
|
U mnie 19 :p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Rozeznanie
|
Milutek, w ulotce jest napisane, że absolutnie ząbki się po tym nie psują. Moje na tym nie ucierpiały, a zawsze biorę o smaku truskawkowym jest jeszcze miętowy, a dla maluchów chyba bananowy, albo coś mi się pomyliło. (Ja zażywam to na noc po umyciu zębów i w razie jak czuję, że mnie coś bierze to również rano po śniadaniu i umyciu zębów). Bardzo polecam!
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- U mnie 16 dni. Ale presja .. 😁 Kto by pomyślał o tym w styczniu.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Rozeznanie
|
Mohnka, jeszcze przenosisz 😂😂😂
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry ☺ od kilku dni budzę się tylko raz w nocy a nawet bardziej nad ranem bo koło 5/6 na siku, mam taki pełny pęcherz że aż brzuch boli a później bez problemu zasypiam.
Kingaluna - Dziękuję za informację! ![]() Prze uroczy psiak, wtulony w brzuszek ![]() Efffpe - Kochana zdrówka życzę!! Dla Ciebie i męża ![]() Marta - Powodzonka na wizycie! ![]() Gornek - Trzymam kciuki! Mam nadzieję, że już jesteś po ![]() Bunnybe - Świetny ten biustonosz! ![]() U mnie "Pozostało 42 dni" Na szarym końcu jestem a dziś zaczynam 35 tydzień 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Wtajemniczenie
|
Kinga - ale słodko sobie śpi psinka
![]() I dzięki za info o Entitis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
Czekam na swoją kolej. Dostałam od położnej torbę z różnymi próbkami
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak mnie tym wkurza, ze jeszcze troche i taksowka pojade, a on niech sobie pije piwo w tym czasie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widzialam u nich w domu i slyszalam bardziej obrzydliwe rzeczy niz porod z mezem 😏 Jak wspominalam juz na poczatku ciazy, ze bym chciala, zeby maz byl ze mna, to wszyscy troje - tesciowa, tesc, brat meza (ktorego zona miala cc dwa razy) sie zapytali : po co? tak jakby malo mowilo sie o przypadkach zaniedban personelu przy porodzie. Nie chce mamy przy porodzie. Czy to z nia dziecko mam? Nie interesuje ich ta ciaza od poczatku, za to chetnie by decydowali o imieniu albo porodzie. Ciekawe, czy chrzestnych juz zaplanowali. Ostatnio byla i mnie pyta, czy jem owoce. Ale przez 8 miesiecy ani jednego nie przywiozla.. Takze Bunny, bardzo duzo racji jwst w tym, co piszesz. Tylko tam sami faceci.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Konto usunięte
|
Co do porodu z mama czy z siostra to nie wyobrazam sobie tego mimo to ze mamy bardzo bliskie relacje :p
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
Na Swieta nas zaprosila i maz mowi, ze bedziemy lub nie w zaleznosci od mojego samopoczucia. To mu powiedziala, ze to tylko za dwa tygodnie 😁 To nic, ze to 9 miesiac.. Ja nie mam prawa miec zadnych dolegliwosci. Za to syn alkoholik jest chory. Chudnie biedny.
Ale sie nabuzowalam, sorry 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
Rodze za 34 dni 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Rozeznanie
|
Witam, dawno nie pisałam ale nie mogę Was doczytać, dziś mi się udało więc jestem na bieżąco.
ANITA7 GRATULUJĘ PIĘKNEGO SYNKA ![]() ![]() GORNEK powodzenia na cc trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się dobrze Nie odzywałam się, bo z tż kończyliśmy sypialnię (nowa szafa, łóżko, pozostaje tylko wstawić łóżeczko ) ![]() Ja wizytę mam w środę po świętach więc tego ![]() ![]() U mnie 36+4 ania90 to chyba tak samo jak ty prawda? Dzisiaj czeka mnie farbowanie jaj, pieczenie babki piaskowej i sałatka jarzynowa. Czekam na tż to pomoże mi posprzątać chatę. co do rzęs, ja robię je od początku ciąży i jestem bardzo zadowolona. Mega wygoda i oko zawsze ładnie wygląda. Moja kosmetyczka robi mi te rzęsy z serii SECRET LASHES i jestem bardzo zadowolona. Wyglądają bardzo naturalnie, robię długość 10 lub 11, są mięciutkie i delikatne polecam ![]() rodzę za 23 dni
Lenka 12.03.2010 CC http://www.suwaczki.com/tickers/ug378u69qhqma25s.png Maja ![]() Edytowane przez aixa Czas edycji: 2017-04-14 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Mamusia Luty 2016
|
Hej ho!
![]() Spałam dziś 10 h, a czuje sie jakbym spała 2 godziny ![]() ![]() ![]() ![]() Śniło mi się, ze poszły mi wody, budzę sie w środku nocy na siku, a tu guzik i tak mi było przykro ![]() GORNEK - ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
#3449 |
Zakorzenienie
|
Melka, a podrzuc mu bezalkoholowe, ciekawe czy sie zorientuje 😈 moj brat kiedys przez pomylke kupil sobie piwo 0% i pil w najlepsze az ja go oswiecilam 😁
#3450 |
Zadomowienie
|
Talusia ja taki nocny marek jestem
![]() ![]() A mi wskazuje aplikacja 35 dni do porodu ![]() ![]() Gornek kciuki wielkie za Ciebie ![]() Dzisiaj sprzątanie, ostatnie zakupy no i spowiedź.... a i jeszcze święconkę trzeba przygotować. napiety dzień. Trza robić ![]() Miłego dnia Majówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.