Włosomaniaczki :D - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-20, 09:14   #4471
tigresska
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Dzień doberek! No właśnie, jakie psikadełko?
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 09:44   #4472
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Dobra. Na dobranoc proszę o przyjecie mnie w szeregi wlosomaniaczek Choc jestem wlosomaniaczka leniwa, znudzona i zmeczona wcieraniem roznych roslin we wlosy - stawiam na gotowce dobrych firm. Mam nadzieje, ze lenistwo to zostanie mi wybaczone. Na swoja obrone mam tylko tyle, ze moje studia oscyluja w okol prac recznych i umyslowych w takiej intensywnosci, ze w wolnych chwilach chce byc bierna i daleka od swojej glowy Ponadto regeneracja zniszczonych i spalonych kudlow doprowadzila mnie do stanu totalnego wycienczenia, dlatego pokochalam linie najmniejszego oporu, mimo iz musze na nia troche dluzej oszczedzac. Dzisiaj w ramach akcji pielegnacji licytowalam kolejne psikadlo do swoich lokow i udalo mi sie wygrac je tanio Klikniecia myszka po napisaniu duzej ilosci notatek do gownianej pracy rocznej kosztowaly mnie tyle sily, ze te pare klikniec myszka to naprawde heroiczny wyczyn. Nie mowiac juz o niniejszym poscie.
Poniewaz beoneself chce byc Magdą, ja mogę byc Magdaleną?

Prosze o przychylne rozpatrzenie mojej prosby i zycze wszystkim dobrej nocy.
Nie Ty jesteś Magda, a ona Sobieśka. To już ustalone.
Uch, współczuję i jestem pewna, że w lato zrobisz mazidłowo-thanatosowe zamówienie

Witam, witam
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 10:05   #4473
beoneself
Zakorzenienie

Sobieśka

Muszę się odstresować, idę sobie zaparzyć pokrzywę
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 10:07   #4474
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Narek- przykro mi z powodu zerwania, takie sytuacje zawsze rozbijaja emocjonalnie, nawet jesli samo rozstanie wychodzi w rezultacie na dobre
Póki co jest ok, ale znając życie, jak spotkamy się w szkole, to rozkleje się maksa
Najśmieszniejsze jest to, że w dzień zerwania spotkałam go jeszcze dwa razy na zakupach
A w piątek wysłał do mnie smsa z pretensjami o treści "Zgłupiałaś?! Czemu usunęłaś mnie na gronie?!" Aż miałam ochotę coś mu odpisać, ale powstrzymałam się

Cytat:
mysle, ze czas wezwac do pomocy Kapitana Planete z ekipa

pamietacie te bajke?
Pamiętamy! "Ziemia, ogień, wiatr, woda, serce! Ruuuuszaj Planeto!"

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Ola obmyśla zemstę na chłopaka, inne się odchudzają, Tulipanna sprzedaje Nisima, Subisława węszy na wizażu czy nikt jej nie rozpoznał
Joasia aka Estelle faszeruje rodzinę pokrzywką

Jakieś jeszcze pomysły? xD
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
najbardziej podoba mi sie to o Oli
Milka próbuje dowiedziec sie jaki rozmiar spodni nosi
Oj, Potwory Wy jedne Wcale nie obmyślałam zemsty, tylko byłam u wujka na imieninach A teraz nadrabiam zaległości, bo wczoraj w ogóle przy komputerze nie byłam, co jest do mnie wręcz niepodobne

Witam serdecznie wszystkie nowe i stare Włosomaniaczki

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 10:12   #4475
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

witajta Dziewuszki

śnił mi się nieszczęsny cholesterol

o dziwo, reszta wiadomosci pozostala w glowie

tez bym zrobila zamowionko u Thanatosa albo w Mazidlach, ale w portfelu pustki

a kusi mnie domowy epilar i odpozniacz odrostu wloskow po depilacji. o ironio losu! dlaczego jedne wloski rosna za szybko, a inne za wolno?

niedlugo w szkole bedziemy robic hydrolaty, ale to niestety beda jedyne zajecia praktyczne z chemii kosmetycznej
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 10:19   #4476
beoneself
Zakorzenienie

Wiosno, pisałaś już o tym pewnie ze sto razy, ale... co i gdzie studiujesz ?
Kosmetologię, tak?
Strasznie ciekawe jest to wszystko co zawsze opisujesz... może sama też pomyślę o czymś podobnym
Stary 2008-04-20, 10:25   #4477
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Witam Włosomaniaczki z rana

Tulipanno, jakie to znowu ciekawe psikadło?
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Dzień doberek! No właśnie, jakie psikadełko?
Rekonstruktor Joica do kreconych Jest tylko jedna recenzja na KWC, pomyslalam, ze jakis frajer musi dodac kolejna

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Nie Ty jesteś Magda, a ona Sobieśka. To już ustalone.
Uch, współczuję i jestem pewna, że w lato zrobisz mazidłowo-thanatosowe zamówienie

Witam, witam
Bardzo mozliwe Jesli mi nie przerzuca na wrzesien jakiegos dziada

Cytat:
witajta Dziewuszki

śnił mi się nieszczęsny cholesterol

o dziwo, reszta wiadomosci pozostala w glowie

tez bym zrobila zamowionko u Thanatosa albo w Mazidlach, ale w portfelu pustki

a kusi mnie domowy epilar i odpozniacz odrostu wloskow po depilacji. o ironio losu! dlaczego jedne wloski rosna za szybko, a inne za wolno?

niedlugo w szkole bedziemy robic hydrolaty, ale to niestety beda jedyne zajecia praktyczne z chemii kosmetycznej
A Epilar to to samo co Epila? Bo mi sie marzy taki laserowy usuwacz wlosow. Tylko nie ten na jedna cebulke, ale na kilka. Szkoda, ze ceny sa tak tragiczne. Zapowiedzialam juz TZ, ze kiedy pewnego dnia obudze sie, wezme prysznic i nie bede musiala robic nic dodatkowego bedzie to najszczesliwszy dzien mojego zycia
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 10:33   #4478
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
oj tak nigdy w to nie wątpiłam

Ołk będzie tego dobrego na dzisiaj.
Dobrej nocy wszystkim

Dobrej nocy i Dzieńdobry
ja właśnie wstałam

Cytat:
Oj, Potwory Wy jedne Wcale nie obmyślałam zemsty, tylko byłam u wujka na imieninach A teraz nadrabiam zaległości, bo wczoraj w ogóle przy komputerze nie byłam, co jest do mnie wręcz niepodobne

Witam serdecznie wszystkie nowe i stare Włosomaniaczki
cos ty my potwory?
a ja ani nowa ani "stara"
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 10:34   #4479
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra. Na dobranoc proszę o przyjecie mnie w szeregi wlosomaniaczek Choc jestem wlosomaniaczka leniwa, znudzona i zmeczona wcieraniem roznych roslin we wlosy - stawiam na gotowce dobrych firm. Mam nadzieje, ze lenistwo to zostanie mi wybaczone. Na swoja obrone mam tylko tyle, ze moje studia oscyluja w okol prac recznych i umyslowych w takiej intensywnosci, ze w wolnych chwilach chce byc bierna i daleka od swojej glowy Ponadto regeneracja zniszczonych i spalonych kudlow doprowadzila mnie do stanu totalnego wycienczenia, dlatego pokochalam linie najmniejszego oporu, mimo iz musze na nia troche dluzej oszczedzac. Dzisiaj w ramach akcji pielegnacji licytowalam kolejne psikadlo do swoich lokow i udalo mi sie wygrac je tanio Klikniecia myszka po napisaniu duzej ilosci notatek do gownianej pracy rocznej kosztowaly mnie tyle sily, ze te pare klikniec myszka to naprawde heroiczny wyczyn. Nie mowiac juz o niniejszym poscie.
Poniewaz beoneself chce byc Magdą, ja mogę byc Magdaleną?

Prosze o przychylne rozpatrzenie mojej prosby i zycze wszystkim dobrej nocy.
Ja jestem na tak welcome home

I przy okazji dzień dobry wszystkim
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 10:36   #4480
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Witam włosomaniaczki..

Jestem dziś przerażona. Pytała któraś o płukanie piwem.. Popłukałam je wieczorem, odcisnęłam i niedługo później dokonałam zbrodni spania w wilgotnych włosach. Dziś moje włosy są błyszczące, miękkie, ale przy tym sztywne i "wywichrowane", busz na głowie! żyją własnym życiem i nic nie da się z tym zrobić, lwia grzywa. Pierwszy raz w życiu czuję jakbym miała za dużo włosów..

Mam pytanie, czy nosi któraś soczewki? Zamierzam sobie takie sprawić, bo okularów nosić nie lubię, a chodzenie bez też nie jest zbyt komfortowe
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 10:36   #4481
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Kosmetologie w Wyzszej Szkole Fizjoterapii. Wiekszosc osob slyszac "szkola prywatna" jest przekonana, ze jest łatwo i przyjemnie, uczyc sie nie trzeba.

niestety(ale tak jest chyba na kazdych studiach) nie ucze sie tego co mnie konkretnie interesuje i jest przydatne. ale jak patrze na innych znajomych, to moje przedmioty sa bardzo konkretne i duza czesc wiedzy moge wykorzystac w zyciu. to mi sie bardzo podoba.

osoba, ktora lubi przedmioty przyrodnicze, nie boi sie kontaktu z ludzmi mysle, ze dobrze by sie czula na kosmetologii

Cytat:

A Epilar to to samo co Epila? Bo mi sie marzy taki laserowy usuwacz wlosow. Tylko nie ten na jedna cebulke, ale na kilka. Szkoda, ze ceny sa tak tragiczne. Zapowiedzialam juz TZ, ze kiedy pewnego dnia obudze sie, wezme prysznic i nie bede musiala robic nic dodatkowego bedzie to najszczesliwszy dzien mojego zycia
obie metody usuwaja trwale owlosienie(trwale prosze wziac w cudzyslow, bo 100% pewnosci nikt nie daje)

tylko, ze laser dziala "fizycznie" a system Epilar oparty jest na chemii.

usuwasz wloski np. woskiem a potem nakladasz odpowiedni preparat http://www.epilar.pl/
o domowej wersji dowiedzialam sie stad http://www.laboratoriumurody.pl/foru...em,t10524.html

a o opoznianiu odrostu wloskow tutaj
http://www.laboratoriumurody.pl/foru...itor,t336.html

szukalam zamiennika Nisimu

gdy mialam kase, okazalo sie, ze w Mazidlach nie ma niektorych skladnikow, wiec sie wstrzymalam.

ale na pewno sprobuje zanim wydam majatek na zabiegi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 10:37   #4482
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Witam włosomaniaczki..

Jestem dziś przerażona. Pytała któraś o płukanie piwem.. Popłukałam je wieczorem, odcisnęłam i niedługo później dokonałam zbrodni spania w wilgotnych włosach. Dziś moje włosy są błyszczące, miękkie, ale przy tym sztywne i "wywichrowane", busz na głowie! żyją własnym życiem i nic nie da się z tym zrobić, lwia grzywa. Pierwszy raz w życiu czuję jakbym miała za dużo włosów..

Mam pytanie, czy nosi któraś soczewki? Zamierzam sobie takie sprawić, bo okularów nosić nie lubię, a chodzenie bez też nie jest zbyt komfortowe
\

Tez niedawno wyplukałam w piwie ale nic nie dalo

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 10:41   #4483
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
a ja ani nowa ani "stara"
Starsza stażem w tym wątku

Cytat:
Moja przyjaciółka nosi soczewki. Świetna sprawa w jej przypadku Nosi aparaty na uszach i nie ma możliwości noszenia jednocześnie okularów i aparatów. Podobno pierwsze kilka dni były niezbyt ciekawe, ale później już wszystko super
Za to mój brat cioteczny nosił przez ok. 14 lat życia prawie non stop i teraz musi zakładać okulary na nos. Ale to tylko i wyłącznie jego głupota, bo czasami(czyt. często ) zapominał o nich i spał w soczewkach.

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 10:43   #4484
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Eyna

ja nosze kontakty od lat. ciezko byloby mi sie z nimi rozstac, bo daja wieksza swobode niz okulary.

probowalam juz roznych, kolorowe przewalkowalam tez

ideal do wrazliwych oczu to Acuvue Oasys z Hydraclear. chociaz kazde oczy poczuja roznice, mozna chodzic w nich wiele godzin, nawet w zadymionych i suchych pomieszeniach, a komfort pozostaje.

Acuvue Advance z Hydraclear tez sa dobre i mam je obecnie, sa tansze od Hydraclear, ale komfort mimo wszystko jest mniejszy.

nie bierz sie za soczewki kwartalne, miesiac to max. najbardziej komfortowe i bezpieczne dla oka. na tym nie warto oszczedzac
Stary 2008-04-20, 10:48   #4485
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Starsza stażem w tym wątku

Moja przyjaciółka nosi soczewki. Świetna sprawa w jej przypadku Nosi aparaty na uszach i nie ma możliwości noszenia jednocześnie okularów i aparatów. Podobno pierwsze kilka dni były niezbyt ciekawe, ale później już wszystko super
Za to mój brat cioteczny nosił przez ok. 14 lat życia prawie non stop i teraz musi zakładać okulary na nos. Ale to tylko i wyłącznie jego głupota, bo czasami(czyt. często ) zapominał o nich i spał w soczewkach.
ok tak moze byc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 10:50   #4486
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Witam włosomaniaczki..

Piwo lekko wysztywnia dlatego fajnie się na nim układa włosy- a kręcone na piwie włosy dość długo się trzymają Następnym razem polóz się w suchych
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-20, 10:50   #4487
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Robila ktoras koktajl

marchewka,ogorek i jabłko ?

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-04-20, 10:51   #4488
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Robila ktoras koktajl

marchewka,ogorek i jabłko ?
do włosów?
Stary 2008-04-20, 10:52   #4489
beoneself
Zakorzenienie

Ja również noszę soczewki, już od około 3 lat, nie wyobrażam sobie powrotu do okularów. mam Actifreshe 400, nie są drogie, pasują mi.
Pierwszy dni z soczewkami są... dziwaczne, ale potem wkładanie i ściąganie jest bajecznie proste, a na oku nic nie czujesz.
Stary 2008-04-20, 10:55   #4490
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również noszę soczewki, już od około 3 lat, nie wyobrażam sobie powrotu do okularów. mam Actifreshe 400, nie są drogie, pasują mi.
Pierwszy dni z soczewkami są... dziwaczne, ale potem wkładanie i ściąganie jest bajecznie proste, a na oku nic nie czujesz.
a masz porownanie z innymi soczewkami? ja juz nigdy nie wrocilabym do tanich soczewek, za bardzo przyzwyczailam sie do komfortu, moze gdybym nie miala porownania to bym nie marudzila
Stary 2008-04-20, 10:56   #4491
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
do włosów?
Nie do picia

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-04-20, 11:02   #4492
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Cytat:
Eyna

ja nosze kontakty od lat. ciezko byloby mi sie z nimi rozstac, bo daja wieksza swobode niz okulary.

probowalam juz roznych, kolorowe przewalkowalam tez

ideal do wrazliwych oczu to Acuvue Oasys z Hydraclear. chociaz kazde oczy poczuja roznice, mozna chodzic w nich wiele godzin, nawet w zadymionych i suchych pomieszeniach, a komfort pozostaje.

Acuvue Advance z Hydraclear tez sa dobre i mam je obecnie, sa tansze od Hydraclear, ale komfort mimo wszystko jest mniejszy.

nie bierz sie za soczewki kwartalne, miesiac to max. najbardziej komfortowe i bezpieczne dla oka. na tym nie warto oszczedzac
Ja chciałabym najlepiej dzienne, ewentualnie na tydzień, dwa. Czy na soczewkach mogą powstawać jakieś trudniejsze do usunięcia zabrudzenia? Nosząc okulary jestem wyczulona na każdą najmniejszą ryskę, ślad, zabrudzenie.

Myślałam też nad kolorowymi, tj. podkreślającymi, ale czy efekt musi być taki nienaturalny? nie chcę się wyróżniać, chcę tylko podkreślić kolor oczu, bo mam właściwie dwukolorowe.

Cytat:
Tego chyba każdy noszący soczewki musiał się z początku nauczyć. Mam nadzieję że szybko do nich przywyknę
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 11:06   #4493
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Nie do picia
Stary 2008-04-20, 11:12   #4494
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chciałabym najlepiej dzienne, ewentualnie na tydzień, dwa. Czy na soczewkach mogą powstawać jakieś trudniejsze do usunięcia zabrudzenia? Nosząc okulary jestem wyczulona na każdą najmniejszą ryskę, ślad, zabrudzenie.

Myślałam też nad kolorowymi, tj. podkreślającymi, ale czy efekt musi być taki nienaturalny? nie chcę się wyróżniać, chcę tylko podkreślić kolor oczu, bo mam właściwie dwukolorowe.

Tego chyba każdy noszący soczewki musiał się z początku nauczyć. Mam nadzieję że szybko do nich przywyknę
soczewki trzeba myc, a nie tylko zalac plynem. mycie polega na przetarciu palcem. potem zalewasz plynem.

ale do okularow bez porownania. mysle, ze sie szybko przyzwyczaisz.

a co do kolorowych, najbardziej naturalny efekt daja soczewki podkreslajace dla jasnych oczu. J&J daja bardzo naturalny efekt, a przy tym sa komfortowe

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=539 (nie smiac sie z moich beznadziejnych brwi, juz nie nosze takich wyskubanych)

roznica jest, ale subtelna, mozna komus wmowic, ze sa w 100% naturalne
Stary 2008-04-20, 11:19   #4495
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem na tak welcome home

I przy okazji dzień dobry wszystkim
Dziekuje

Cytat:

obie metody usuwaja trwale owlosienie(trwale prosze wziac w cudzyslow, bo 100% pewnosci nikt nie daje)

tylko, ze laser dziala "fizycznie" a system Epilar oparty jest na chemii.

usuwasz wloski np. woskiem a potem nakladasz odpowiedni preparat http://www.epilar.pl/
o domowej wersji dowiedzialam sie stad http://www.laboratoriumurody.pl/foru...em,t10524.html

a o opoznianiu odrostu wloskow tutaj
http://www.laboratoriumurody.pl/foru...itor,t336.html

szukalam zamiennika Nisimu

gdy mialam kase, okazalo sie, ze w Mazidlach nie ma niektorych skladnikow, wiec sie wstrzymalam.

ale na pewno sprobuje zanim wydam majatek na zabiegi
Dziekuje Czytalam o tych Nisimowych opozniaczach i przyspieszaczach, niestety w moim przypadku odpada. Nie wyobrazam sobie isc na depilacje woskiem do zakladu kosmetycznego, a sama potwornie sie z tym mecze. Byc moze to nastawienie dzikusa z dzungli, ale... nic na to nie poradze Dlatego marzy mi sie laser, tylko najpierw musialyby dobrze staniec.
Stary 2008-04-20, 11:21   #4496
Jolie2601
Zakorzenienie

Uła Truskawkowa pierwsze i drugie boskie (zwłaszcza pierwsze- ale za to mniej "naturalne")
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-20, 11:22   #4497
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
a masz porownanie z innymi soczewkami? ja juz nigdy nie wrocilabym do tanich soczewek, za bardzo przyzwyczailam sie do komfortu, moze gdybym nie miala porownania to bym nie marudzila
Próbowałam... nie pamiętam nazw Jakie acuvie? (nie pamiętam jak to się pisze), i kurczę, jeszcze jakieś, ale moja okulistka dała mi je bez pudełka, doszukam się nazwy i dam znać.
W Actifresh'ach mi najwygodniej, choć może jak mi się zapasy pokończą, to zrobię kolejne podejście do innych

Edit: co za kolory Naturalne też masz piękne!

Mnie kusi zmiana koloru oczu, ale chyba będzie z tym ciężko, bo mam ciemnobrązowe...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 11:24   #4498
Lanessa
Zadomowienie

Eynu, ja nosiłam soczewki, i niestety nabawiłam się zapalenia spojówek. Zacznę od nowa w lato. To byłoy J&J oasis, była taka sprawa, że musiałam pare godzin przetrzymać je w soli fizjologicznej zanim kupiłam płyn i hop, siup, straszny ból.

A wy gaduły jak mnie nie ma, bo sprzątam
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 11:25   #4499
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Uła Truskawkowa pierwsze i drugie boskie (zwłaszcza pierwsze- ale za to mniej "naturalne")
Ja jak zwykle nieprzytomna nie zauwazylam opisu, otworzylam zdjecie numer 6 i pomyslalam, ze faktycznie daja niesamowity efekt

A widzialyscie to? http://makeupforlife.blogspot.com/20...-purchase.html
Hit w USA. Ja uwazam, ze przerysowane, ale komus sie moga spodobac.
Stary 2008-04-20, 11:25   #4500
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje

Dziekuje Czytalam o tych Nisimowych opozniaczach i przyspieszaczach, niestety w moim przypadku odpada. Nie wyobrazam sobie isc na depilacje woskiem do zakladu kosmetycznego, a sama potwornie sie z tym mecze. Byc moze to nastawienie dzikusa z dzungli, ale... nic na to nie poradze Dlatego marzy mi sie laser, tylko najpierw musialyby dobrze staniec.
ja tez jestem przeciwniczka woskowania, wosk przykleja sie rowniez do skory, z wlosami odrywana jest zewnetrzna warstwa naskorka

zdecydowanie lepsza jest pasta cukrowa albo pęsteta, mimo, ze to bardziej pracochlonne.

ja bolu sie nie boje, a powiklan i wrastania.

ale mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe, ze laser bezbolesny nie jest? oczywiscie to zalezy od wrazliwosci osobniczej ale niektorzy się drą
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości