![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Dzień doberek!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uch, współczuję i jestem pewna, że w lato zrobisz mazidłowo-thanatosowe zamówienie ![]() Witam, witam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Sobieśka
![]() ![]() Muszę się odstresować, idę sobie zaparzyć pokrzywę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4474 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najśmieszniejsze jest to, że w dzień zerwania spotkałam go jeszcze dwa razy na zakupach ![]() A w piątek wysłał do mnie smsa z pretensjami o treści "Zgłupiałaś?! Czemu usunęłaś mnie na gronie?!" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam serdecznie wszystkie nowe i stare Włosomaniaczki ![]()
![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
witajta Dziewuszki
![]() śnił mi się nieszczęsny cholesterol ![]() ![]() o dziwo, reszta wiadomosci pozostala w glowie ![]() tez bym zrobila zamowionko u Thanatosa albo w Mazidlach, ale w portfelu pustki ![]() a kusi mnie domowy epilar i odpozniacz odrostu wloskow po depilacji. o ironio losu! dlaczego jedne wloski rosna za szybko, a inne za wolno? ![]() niedlugo w szkole bedziemy robic hydrolaty, ale to niestety beda jedyne zajecia praktyczne z chemii kosmetycznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Wiosno, pisałaś już o tym pewnie ze sto razy, ale... co i gdzie studiujesz
![]() Kosmetologię, tak? Strasznie ciekawe jest to wszystko co zawsze opisujesz... może sama też pomyślę o czymś podobnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocy i Dzieńdobry ![]() ![]() ja właśnie wstałam ![]() Cytat:
![]() a ja ani nowa ani "stara" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I przy okazji dzień dobry wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
#4480 |
Zadomowienie
|
Witam włosomaniaczki..
![]() Jestem dziś przerażona. Pytała któraś o płukanie piwem.. Popłukałam je wieczorem, odcisnęłam i niedługo później dokonałam zbrodni spania w wilgotnych włosach. Dziś moje włosy są błyszczące, miękkie, ale przy tym sztywne i "wywichrowane", busz na głowie! żyją własnym życiem i nic nie da się z tym zrobić, lwia grzywa. Pierwszy raz w życiu czuję jakbym miała za dużo włosów.. ![]() Mam pytanie, czy nosi któraś soczewki? Zamierzam sobie takie sprawić, bo okularów nosić nie lubię, a chodzenie bez też nie jest zbyt komfortowe ![]()
![]() |
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Kosmetologie w Wyzszej Szkole Fizjoterapii. Wiekszosc osob slyszac "szkola prywatna" jest przekonana, ze jest łatwo i przyjemnie, uczyc sie nie trzeba.
niestety(ale tak jest chyba na kazdych studiach) nie ucze sie tego co mnie konkretnie interesuje i jest przydatne. ale jak patrze na innych znajomych, to moje przedmioty sa bardzo konkretne i duza czesc wiedzy moge wykorzystac w zyciu. to mi sie bardzo podoba. osoba, ktora lubi przedmioty przyrodnicze, nie boi sie kontaktu z ludzmi mysle, ze dobrze by sie czula na kosmetologii ![]() Cytat:
tylko, ze laser dziala "fizycznie" a system Epilar oparty jest na chemii. usuwasz wloski np. woskiem a potem nakladasz odpowiedni preparat http://www.epilar.pl/ o domowej wersji dowiedzialam sie stad http://www.laboratoriumurody.pl/foru...em,t10524.html a o opoznianiu odrostu wloskow tutaj http://www.laboratoriumurody.pl/foru...itor,t336.html szukalam zamiennika Nisimu gdy mialam kase, okazalo sie, ze w Mazidlach nie ma niektorych skladnikow, wiec sie wstrzymalam. ale na pewno sprobuje zanim wydam majatek na zabiegi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez niedawno wyplukałam w piwie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Starsza stażem w tym wątku
![]() Cytat:
![]() ![]() Za to mój brat cioteczny nosił przez ok. 14 lat życia prawie non stop i teraz musi zakładać okulary na nos. Ale to tylko i wyłącznie jego głupota, bo czasami(czyt. często ![]()
![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Eyna
ja nosze kontakty od lat. ciezko byloby mi sie z nimi rozstac, bo daja wieksza swobode niz okulary. probowalam juz roznych, kolorowe przewalkowalam tez ![]() ideal do wrazliwych oczu to Acuvue Oasys z Hydraclear. chociaz kazde oczy poczuja roznice, mozna chodzic w nich wiele godzin, nawet w zadymionych i suchych pomieszeniach, a komfort pozostaje. Acuvue Advance z Hydraclear tez sa dobre i mam je obecnie, sa tansze od Hydraclear, ale komfort mimo wszystko jest mniejszy. nie bierz sie za soczewki kwartalne, miesiac to max. najbardziej komfortowe i bezpieczne dla oka. na tym nie warto oszczedzac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Robila ktoras koktajl
marchewka,ogorek i jabłko ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Ja również noszę soczewki, już od około 3 lat, nie wyobrażam sobie powrotu do okularów. mam Actifreshe 400, nie są drogie, pasują mi.
Pierwszy dni z soczewkami są... dziwaczne, ale potem wkładanie i ściąganie jest bajecznie proste, a na oku nic nie czujesz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4492 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Myślałam też nad kolorowymi, tj. podkreślającymi, ale czy efekt musi być taki nienaturalny? nie chcę się wyróżniać, chcę tylko podkreślić kolor oczu, bo mam właściwie dwukolorowe. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do okularow bez porownania. mysle, ze sie szybko przyzwyczaisz. a co do kolorowych, najbardziej naturalny efekt daja soczewki podkreslajace dla jasnych oczu. J&J daja bardzo naturalny efekt, a przy tym sa komfortowe http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=539 (nie smiac sie z moich beznadziejnych brwi, juz nie nosze takich wyskubanych ![]() roznica jest, ale subtelna, mozna komus wmowic, ze sa w 100% naturalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Uła
![]() ![]()
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Actifresh'ach mi najwygodniej, choć może jak mi się zapasy pokończą, to zrobię kolejne podejście do innych ![]() Edit: co za kolory ![]() Mnie kusi zmiana koloru oczu, ale chyba będzie z tym ciężko, bo mam ciemnobrązowe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Zadomowienie
|
Eynu, ja nosiłam soczewki, i niestety nabawiłam się zapalenia spojówek. Zacznę od nowa w lato. To byłoy J&J oasis, była taka sprawa, że musiałam pare godzin przetrzymać je w soli fizjologicznej zanim kupiłam płyn i hop, siup, straszny ból.
A wy gaduły jak mnie nie ma, bo sprzątam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widzialyscie to? http://makeupforlife.blogspot.com/20...-purchase.html Hit w USA. Ja uwazam, ze przerysowane, ale komus sie moga spodobac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdecydowanie lepsza jest pasta cukrowa albo pęsteta, mimo, ze to bardziej pracochlonne. ja bolu sie nie boje, a powiklan i wrastania. ale mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe, ze laser bezbolesny nie jest? oczywiscie to zalezy od wrazliwosci osobniczej ale niektorzy się drą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.