Włosomaniaczki :D - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-20, 11:29   #4501
tulipanna.
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
ja tez jestem przeciwniczka woskowania, wosk przykleja sie rowniez do skory, z wlosami odrywana jest zewnetrzna warstwa naskorka

zdecydowanie lepsza jest pasta cukrowa albo pęsteta, mimo, ze to bardziej pracochlonne.

ja bolu sie nie boje, a powiklan i wrastania.

ale mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe, ze laser bezbolesny nie jest? oczywiscie to zalezy od wrazliwosci osobniczej ale niektorzy się drą
Ja tez nie boje sie bolu, ale nie chcialabym, zeby moje owlosienie usuwala jakas obca baba Dlatego smieje sie, ze mam podejscie dzikusa Natomiast ja i wosk to zabawa na caly dzien, klei sie to do lap i w ogole ble. Pasta cukrowa rowniez zostala stworzona dla cierpliwych jednostek Juz wole pokrzyczec w towarzystwie estetycznego laserka
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 11:32   #4502
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
soczewki trzeba myc, a nie tylko zalac plynem. mycie polega na przetarciu palcem. potem zalewasz plynem.

ale do okularow bez porownania. mysle, ze sie szybko przyzwyczaisz.

a co do kolorowych, najbardziej naturalny efekt daja soczewki podkreslajace dla jasnych oczu. J&J daja bardzo naturalny efekt, a przy tym sa komfortowe

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=539 (nie smiac sie z moich beznadziejnych brwi, juz nie nosze takich wyskubanych)

roznica jest, ale subtelna, mozna komus wmowic, ze sa w 100% naturalne
Wiem, że trzeba myć soczewki. Ale okulary potrafię myć co minutę, jeśli tylko coś mi przeszkodzi. Przeraża mnie więc używanie palców, chociaż najlepiej wyszorowanych do zakładania soczewek, bo już będę wyobrażać sobie tłustą mgięłkę na nich..

A ze zdjęć, które dałaś najbardziej podobają mi się Twoje naturalne a jeśli już, te z acuvue wyglądają dość dobrze.
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 11:38   #4503
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Ja jak zwykle nieprzytomna nie zauwazylam opisu, otworzylam zdjecie numer 6 i pomyslalam, ze faktycznie daja niesamowity efekt

A widzialyscie to? http://makeupforlife.blogspot.com/20...-purchase.html
Hit w USA. Ja uwazam, ze przerysowane, ale komus sie moga spodobac.
faktycznie mało naturalne, ale mi sie podoba
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 11:40   #4504
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Uła Truskawkowa pierwsze i drugie boskie (zwłaszcza pierwsze- ale za to mniej "naturalne")
w tych niebieskich czulam sie jak lalka, dwutonowe daja bardzo nienaturalny efekt, chociaz niektorym moze sie podobac.

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Próbowałam... nie pamiętam nazw Jakie acuvie? (nie pamiętam jak to się pisze), i kurczę, jeszcze jakieś, ale moja okulistka dała mi je bez pudełka, doszukam się nazwy i dam znać.
W Actifresh'ach mi najwygodniej, choć może jak mi się zapasy pokończą, to zrobię kolejne podejście do innych

Edit: co za kolory Naturalne też masz piękne!

Mnie kusi zmiana koloru oczu, ale chyba będzie z tym ciężko, bo mam ciemnobrązowe...
ja wybralam komfort zamiast koloru i zostaje przy bezbarwnych

przy ciemnych oczach efekt moze byc bardzo sztuczny, chociaz u Paris Hilton nie rzuca sie to w oczy, jej pasuja ale za to Azjaci z niebieskimi oczami wygladaja conajmniej dziwnie, nie podoba mi sie to

Cytat:
Ja jak zwykle nieprzytomna nie zauwazylam opisu, otworzylam zdjecie numer 6 i pomyslalam, ze faktycznie daja niesamowity efekt

A widzialyscie to? http://makeupforlife.blogspot.com/20...-purchase.html
Hit w USA. Ja uwazam, ze przerysowane, ale komus sie moga spodobac.
jak dla mnie tragicznie to wyglada. oko wydaje sie plaskie, teczowka nienaturalnie wielka, strach takim osobom zagladac w oczy

Cytat:
Ja tez nie boje sie bolu, ale nie chcialabym, zeby moje owlosienie usuwala jakas obca baba Dlatego smieje sie, ze mam podejscie dzikusa Natomiast ja i wosk to zabawa na caly dzien, klei sie to do lap i w ogole ble. Pasta cukrowa rowniez zostala stworzona dla cierpliwych jednostek Juz wole pokrzyczec w towarzystwie estetycznego laserka
ja tez bede obca baba?

w tym semestrze bede sie uczyc woskowania, najgorsze, ze kolezanka z pary bedzie sie uczyc rowniez na mnie, trzeba bedzie poswiecic konczyne
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 11:56   #4505
tulipanna.
Zakorzenienie

T. Tobie bym sie chyba nie bala oddac swojego odnoza do depilacji Ale i tak bylaby to dla mnie malo komfortowa sytuacja. Przed tymi cwiczeniami radze dobrac do pary jakas delikatna kolezanke

Wlasnie sie waham, bo widzac zdjecie oczu Truskawkowej przypomnialo mi sie, ze mam problem ze swoimi brwiami. Sa strasznie zarosniete i zastanawiam sie, jakby je dziabnac Chcialabym wkleic foto, tyle ze byloby to moje najwieksze i pierwsze obnazenie tozsamosci na wizazu i troche sie o to martwie Nie chce zakladac watku w metamorfozach. Doradzicie?
Stary 2008-04-20, 11:56   #4506
Lanessa
Zadomowienie

Jezuu, poczułam sie nagle taka maleńka Wśród tej waszej rozmowy.

Chciałam ponowić moje dwa pytania: można czysta biostymine nakłądać na włosy i nie spłukiwać? I dalej, jakie piwo ma najwiecej ekstraktu w chmielu?
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 12:01   #4507
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość

Chciałam ponowić moje dwa pytania: można czysta biostymine nakłądać na włosy i nie spłukiwać? I dalej, jakie piwo ma najwiecej ekstraktu w chmielu?
a) chyba można- ja psikałam sobie czystym sokiem z aloesu i było sexy (nawet bardzo sexy- włosy mięciutkie, błyszczące etc)
b) piwo= chmiel + alkohol (niewiele) +CO2 (jak się podgrzeje to bez CO2) no i te drożdzowe sprawy i tak się zastanawiam czy nie lepiej byłoby sporządzam napar z szyszek chemielu? No chyba ze tu chodzi też o kurację wewnętrzną
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 12:05   #4508
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jezuu, poczułam sie nagle taka maleńka Wśród tej waszej rozmowy.

a cóż to ta biostymina?
ja tez mam okropne brwi
nie są jakieś gęste tylko takie nierówne
raz wzięłam pencete (czy jak to sie pisze) i chciałam wyrwac ale po jednym włosku zaczęłam krzyczec i nie dałam rady
Stary 2008-04-20, 12:06   #4509
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
T. Tobie bym sie chyba nie bala oddac swojego odnoza do depilacji Ale i tak bylaby to dla mnie malo komfortowa sytuacja. Przed tymi cwiczeniami radze dobrac do pary jakas delikatna kolezanke

Wlasnie sie waham, bo widzac zdjecie oczu Truskawkowej przypomnialo mi sie, ze mam problem ze swoimi brwiami. Sa strasznie zarosniete i zastanawiam sie, jakby je dziabnac Chcialabym wkleic foto, tyle ze byloby to moje najwieksze i pierwsze obnazenie tozsamosci na wizazu i troche sie o to martwie Nie chce zakladac watku w metamorfozach. Doradzicie?
moja partnerka jest cudowna i bardzo delikatna, boje sie tylko powiklan, wrastajacych wloskow i czerwonych kropek, bo mam do tego duze sklonnosci

a co do brwi:

widzialam zanim skasowalas

sliczne masz oczka... w ogole urocza masz buzie, ale rozumiem, ze wolisz pozostac anonimowa. ja czesto zaluje, ze pokazalam swoja twarz w internecie, bo z tego powodu mialam nie raz problemy

brwi nie sa złe, na moje niedoswiadczone jeszcze oko sa ciutke za dlugie i zalamanie powinno byc mocniejsze, przy zewnetrznym koncu węzsze. przod minimalnie skrocic, ale absolutnie nie robic cienszego

korekcja brwi to wbrew pozorom jedna z najtrudniejszych rzeczy w pracy kosmetyczki, wierzcie lub nie

tak przynajmniej non stop nam powtarzaja.

kazdy wyglada inaczej, nie ma uniwersalnego ksztaltu.

niestety wiele kosmetyczek funduje swoim klientkom tzw. plemniki

kiedys myslalam, ze one same sobie tak dziubia, a potem zalamalam sie, ze takie brwi robia osoby przeszkolone.

brwi to rzecz na ktora jestem bardzo przeczulona, zawsze patrzac na kogos oceniam ksztalt, tak samo przegladajac czasopisma. inaczej nie da sie nauczyc ustalania prawidlowego ksztaltu
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
ja tez mam okropne brwi
raz wzięłam pencete (czy jak to sie pisze) i chciałam wyrwac ale po jednym włosku zaczęłam krzyczec i nie dałam rady
obralas złą technikę.

trzeba naciągnac mocno skore dwoma palcami i pęsetą poruszac bardzo szybko, wtedy nie boli

mozna tez posmarowac skore wazeliną, pęseta sie wtedy slizga i ryzyko zranienia spada prawie do zera
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 12:10   #4510
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
a) chyba można- ja psikałam sobie czystym sokiem z aloesu i było sexy (nawet bardzo sexy- włosy mięciutkie, błyszczące etc)
b) piwo= chmiel + alkohol (niewiele) +CO2 (jak się podgrzeje to bez CO2) no i te drożdzowe sprawy i tak się zastanawiam czy nie lepiej byłoby sporządzam napar z szyszek chemielu? No chyba ze tu chodzi też o kurację wewnętrzną
Kasiu Dżoli nie przesadzaj, za kurację wewnętrzną wygarbowanoby mi w domu skórę

Cytat:
a cóż to t
a biostymina?
ja tez mam okropne brwi

Czysty sok z aloesu.
Ja lubię swoje brwi.

NOOO NIE!!! ZNALAZŁAM SOBIE ZDJECIE NA KOMPIE PO SOKU Z RZEPY NA GŁOWIE, WYGLĄDAM JAK MEDUZA

Truskawka, czy żeby zobaczyć prawidłowy łuk brwi trzeba naciągnąć skórę palcami na chwilę?
Stary 2008-04-20, 12:14   #4511
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Kosmetologie w Wyzszej Szkole Fizjoterapii. Wiekszosc osob slyszac "szkola prywatna" jest przekonana, ze jest łatwo i przyjemnie, uczyc sie nie trzeba.

niestety(ale tak jest chyba na kazdych studiach) nie ucze sie tego co mnie konkretnie interesuje i jest przydatne. ale jak patrze na innych znajomych, to moje przedmioty sa bardzo konkretne i duza czesc wiedzy moge wykorzystac w zyciu. to mi sie bardzo podoba.

osoba, ktora lubi przedmioty przyrodnicze, nie boi sie kontaktu z ludzmi mysle, ze dobrze by sie czula na kosmetologii
Znam tą szkołę byłam studentką owej uczelni ale tylko przez 3 miesiace... niestety nie mieszkam we Wroclawiu i cotygodniowe podróze ponad 4 godzinne w jedną strone (studiowałam zaocznie fizjoterapię) wykończyły mnie nie tylko fizycznie ale głównie finansowo... Idlatego zrezygnowałam. Ale podobało mi sie tam a Wrocław jest piekny
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 12:19   #4512
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
moja partnerka jest cudowna i bardzo delikatna, boje sie tylko powiklan, wrastajacych wloskow i czerwonych kropek, bo mam do tego duze sklonnosci

a co do brwi:

widzialam zanim skasowalas

sliczne masz oczka... w ogole urocza masz buzie, ale rozumiem, ze wolisz pozostac anonimowa. ja czesto zaluje, ze pokazalam swoja twarz w internecie, bo z tego powodu mialam nie raz problemy

brwi nie sa złe, na moje niedoswiadczone jeszcze oko sa ciutke za dlugie i zalamanie powinno byc mocniejsze, przy zewnetrznym koncu węzsze. przod minimalnie skrocic, ale absolutnie nie robic cienszego

korekcja brwi to wbrew pozorom jedna z najtrudniejszych rzeczy w pracy kosmetyczki, wierzcie lub nie

tak przynajmniej non stop nam powtarzaja.

kazdy wyglada inaczej, nie ma uniwersalnego ksztaltu.

niestety wiele kosmetyczek funduje swoim klientkom tzw. plemniki

kiedys myslalam, ze one same sobie tak dziubia, a potem zalamalam sie, ze takie brwi robia osoby przeszkolone.

brwi to rzecz na ktora jestem bardzo przeczulona, zawsze patrzac na kogos oceniam ksztalt, tak samo przegladajac czasopisma. inaczej nie da sie nauczyc ustalania prawidlowego ksztaltu
No wlasnie nie wiem dlaczego ten glupek sie zalaczyl, wydawalo mi sie, ze nie kliknelam zaladuj Przerazilam sie widzac to zdjecie w watku Teraz juz wiem, ze go nie wkleje spowrotem Moge ciekawskim wyslac na PW. Wkleilabym na pewno, gdyby ten watek byl zamkniety.

Ja jeszcze nie mialam problemow z powodu zamieszczania zdjec w sieci, a jesli zostaly gdzies rozpowszechnione moje dawne z grona czy z naszej-klasy, to nic mi o tym nie wiadomo...W tej chwili konta na gronie nie mam, a na naszej klasie tak zamaskowane, ze raczej nie bedzie mnie bolec, jesli ktos je gdzies opublikuje. Natomiast boje sie zywiolu internetowego. I zawsze zastanawiam sie widzac zdjecia na MM, jaka te dziewczyny musza miec odwage, zeby wrzucac swoje zdjecia. Nie wiem, moze to tez zalezy od tego, co sie w sieci pisze. Nie chcialabym, zeby ktos zyczliwy, kogo znam, sledzil moje wszystkie posty i utozsamial z moja postacia A z drugiej strony zyczliwosc wielu wizazanek i chec lepszego poznania sie nawzajem z dziewczynami, ktorych posty lubie czytac...Wiadomo, chcialoby sie uchylic rabka tajemnicy tym zaufanym

Jakie mialas problemy z powodu publikowania swoich zdjec? Kradzieze? Bo chyba sama kradziez nie jest tak straszna, jak to, ze ktos wlasnie moze sledzic pozniej moje posty i czytac o tym, jak probuje powstrzymac sie od wyciskania np...To takie ludzkie I tak intymne zarazem...

Dziekuje za mily komplement i za porady Wlasnie szukam dobrej kosmetyczki. A jak bylam mala (1 klasa podstawowki) mialam jakiegos swira na punkcie usuwania owlosienia ze swojego ciala. Tak, juz wtedy golilam nogi Pewnego dnia postanowilam sobie wydepilowac brwi i zgolilam je maszynka do nog wlasnie.....Poniewaz ciagle mi cos nie pasowalo obcielam sobie jeszcze grywke...Zaslaniala mi 1/4 czola...
Stary 2008-04-20, 12:19   #4513
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu Dżoli nie przesadzaj, za kurację wewnętrzną wygarbowanoby mi w domu skórę

Czysty sok z aloesu.
Ja lubię swoje brwi.

NOOO NIE!!! ZNALAZŁAM SOBIE ZDJECIE NA KOMPIE PO SOKU Z RZEPY NA GŁOWIE, WYGLĄDAM JAK MEDUZA

Truskawka, czy żeby zobaczyć prawidłowy łuk brwi trzeba naciągnąć skórę palcami na chwilę?
a gdzie się kupuje?

pokaz zdjęcie

truskawkowawiosna
moze kiedys spróbuje, tylko musiałabnym miec dobrą pencete, a moja, pozostawia wiele do zyczenia
Stary 2008-04-20, 12:20   #4514
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
a cóż to ta biostymina?
ja tez mam okropne brwi
Ja mam naturalnie brwi bardzo zarośnięte reguluje sobie sama już od dawna.
Im bardziej "delikatnie" starasz się wyrwać włos, tym bardziej boli. Może lepiej, żeby najpierw zajął się tym ktoś inny, kto pewniejszym ruchem wyregulowałby Ci brwi? Kosmetyczka, mama, koleżanka?
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 12:21   #4515
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

a jutro chyba pisze sie test po gimnazjum

Macie wolne dni pon i wtorek ? (mirleka i lanessa) ?

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 12:22   #4516
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie nie wiem dlaczego ten glupek sie zalaczyl, wydawalo mi sie, ze nie kliknelam zaladuj Przerazilam sie widzac to zdjecie w watku Teraz juz wiem, ze go nie wkleje spowrotem Moge ciekawskim wyslac na PW. Wkleilabym na pewno, gdyby ten watek byl zamkniety.

Ja jeszcze nie mialam problemow z powodu zamieszczania zdjec w sieci, a jesli zostaly gdzies rozpowszechnione moje dawne z grona czy z naszej-klasy, to nic mi o tym nie wiadomo...W tej chwili konta na gronie nie mam, a na naszej klasie tak zamaskowane, ze raczej nie bedzie mnie bolec, jesli ktos je gdzies opublikuje. Natomiast boje sie zywiolu internetowego. I zawsze zastanawiam sie widzac zdjecia na MM, jaka te dziewczyny musza miec odwage, zeby wrzucac swoje zdjecia. Nie wiem, moze to tez zalezy od tego, co sie w sieci pisze. Nie chcialabym, zeby ktos zyczliwy, kogo znam, sledzil moje wszystkie posty i utozsamial z moja postacia A z drugiej strony zyczliwosc wielu wizazanek i chec lepszego poznania sie nawzajem z dziewczynami, ktorych posty lubie czytac...Wiadomo, chcialoby sie uchylic rabka tajemnicy tym zaufanym

Jakie mialas problemy z powodu publikowania swoich zdjec? Kradzieze? Bo chyba sama kradziez nie jest tak straszna, jak to, ze ktos wlasnie moze sledzic pozniej moje posty i czytac o tym, jak probuje powstrzymac sie od wyciskania np...To takie ludzkie I tak intymne zarazem...

Dziekuje za mily komplement i za porady Wlasnie szukam dobrej kosmetyczki. A jak bylam mala (1 klasa podstawowki) mialam jakiegos swira na punkcie usuwania owlosienia ze swojego ciala. Tak, juz wtedy golilam nogi Pewnego dnia postanowilam sobie wydepilowac brwi i zgolilam je maszynka do nog wlasnie.....Poniewaz ciagle mi cos nie pasowalo obcielam sobie jeszcze grywke...Zaslaniala mi 1/4 czola...
a dlaczego tak bardzo chcesz pozostac anonimowa, tutaj to sie dzieczyny na kawe umawiają
Stary 2008-04-20, 12:23   #4517
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
a gdzie się kupuje?

pokaz zdjęcie

truskawkowawiosna
moze kiedys spróbuje, tylko musiałabnym miec dobrą pencete, a moja, pozostawia wiele do zyczenia
Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość

Nie, o 11,50 so szkoły.

Mirelkaa, mogę pokazać...ale oooooo...

Jezuuu, ale normalnie sok z rzepy usztywnia jak nic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg meduzieja.JPG (33,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mojemeduzie.JPG (33,1 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-04-20, 12:24   #4518
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość

w wt i sr, ja i Ola

Cytat:
Ja mam naturalnie brwi bardzo zarośnięte reguluje sobie sama już od dawna.
Im bardziej "delikatnie" starasz się wyrwać włos, tym bardziej boli. Może lepiej, żeby najpierw zajął się tym ktoś inny, kto pewniejszym ruchem wyregulowałby Ci brwi? Kosmetyczka, mama, koleżanka?
moje kolezanki pewnie nie umieja, mama tez nie, a do kosmetyczki boje się iść
Stary 2008-04-20, 12:24   #4519
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
a dlaczego tak bardzo chcesz pozostac anonimowa, tutaj to sie dzieczyny na kawe umawiają
To zrobmy sobie zamkniety watek. Wtedy, za przeproszeniem, pokaze nawet cyce
[mam nadzieje, ze nie obrazilam niczyich przekonan religijnych]

Lanessa przypominasz mi strasznie moja bardzo bliska kolezanke, artystke, ktora wyemigrowala do Anglii. Powiedz jeszcze, ze jestes zodiakalnym baranem

Edytowane przez tulipanna.
Czas edycji: 2008-04-20 o 12:26 Powód: dopisek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 12:26   #4520
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, o 11,50 so szkoły.

Mirelkaa, mogę pokazać...ale oooooo...

Jezuuu, ale normalnie sok z rzepy usztywnia jak nic
moze jak meduza nie, ale faktycznie strasznie sztywne są
naprawde ładna z ciebie dziewczyna
Stary 2008-04-20, 12:26   #4521
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
A mnie pedofile którzy mogli dorwać już dorwali dawno temu.

Oo, zamknięty wątek a takie cudo istnieje?
Stary 2008-04-20, 12:29   #4522
tigresska
Zakorzenienie

No dziewczyny, widzę, ze watek sie rozwija... Zaczęło sie od włosów a doszło do cyców i pedofili...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 12:29   #4523
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

aha
To jutro wszystkie w szkole beda a ja zostane tu sama

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-04-20, 12:29   #4524
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie pedofile którzy mogli dorwać już dorwali dawno temu.

Oo, zamknięty wątek a takie cudo istnieje?
Hehe...Ja mialam na koncie jedynie posty jakiegos fryzjera, ktory zakochal sie w moim avatarku z Karolina Gruszka Splawilam go kulturalnie, aczkolwiek stanowczo

Na pewno istnieje, ale pewnie sie nie praktykuje
Stary 2008-04-20, 12:31   #4525
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Lanessa przypominasz mi strasznie moja bardzo bliska kolezanke, artystke, ktora wyemigrowala do Anglii. Powiedz jeszcze, ze jestes zodiakalnym baranem
wiecie co ja przeczytałam?
ze Lanessa przypomina jej jej babcie
i tak czytam eeee
własnie zamknięty wątek?
wtedy chyba nie mozna nic pisac??
Stary 2008-04-20, 12:31   #4526
beoneself
Zakorzenienie

Jaki zamknięty wątek, o co chodzi?
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 12:32   #4527
Mirelkaaa
Zakorzenienie

truskawkowawiosna zaraz nam powie czy isteniej cos takiego jak zamkniety wątek gdzie mozna pisac posty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 12:32   #4528
Lanessa
Zadomowienie

Huh, artystka...Ładnie Ja podobno zadatki na artystkę mam, to mi mowią i nauczyciele i profesorowie i poeci...
Nie, jestem lwem.
Magda, może masz tą samą przyjaciółkę z Julą? Bo jej też przypominam przyjaciółkę
Stary 2008-04-20, 12:35   #4529
tulipanna.
Zakorzenienie

Chodzilo mi o ekskluzywny watek, do ktorego wstep mieliby tylko wybrancy. Np. zahaslowany. Istnieja takie cuda, tylko na wizazu sie nie praktykuje, co ma swoje wady i zalety - jak wszystko Nie robcie sensacji moje drogie, bo to bylo tylko luzne haslo
Stary 2008-04-20, 12:36   #4530
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Chodzilo mi o ekskluzywny watek, do ktorego wstep mieliby tylko wybrancy. Np. zahaslowany. Istnieja takie cuda, tylko na wizazu sie nie praktykuje, co ma swoje wady i zalety - jak wszystko Nie robcie sensacji moje drogie, bo to bylo tylko luzne haslo

Papierosy
zapuszczanie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości