![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ze zdjęć, które dałaś najbardziej podobają mi się Twoje naturalne ![]()
![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4504 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przy ciemnych oczach efekt moze byc bardzo sztuczny, chociaz u Paris Hilton nie rzuca sie to w oczy, jej pasuja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() w tym semestrze bede sie uczyc woskowania, najgorsze, ze kolezanka z pary bedzie sie uczyc rowniez na mnie, trzeba bedzie poswiecic konczyne ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
T. Tobie bym sie chyba nie bala oddac swojego odnoza do depilacji
![]() ![]() Wlasnie sie waham, bo widzac zdjecie oczu Truskawkowej przypomnialo mi sie, ze mam problem ze swoimi brwiami. Sa strasznie zarosniete i zastanawiam sie, jakby je dziabnac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
|
Jezuu, poczułam sie nagle taka maleńka
![]() Chciałam ponowić moje dwa pytania: można czysta biostymine nakłądać na włosy i nie spłukiwać? I dalej, jakie piwo ma najwiecej ekstraktu w chmielu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() b) piwo= chmiel + alkohol (niewiele) +CO2 (jak się podgrzeje to bez CO2) no i te drożdzowe sprawy i tak się zastanawiam czy nie lepiej byłoby sporządzam napar z szyszek chemielu? No chyba ze tu chodzi też o kurację wewnętrzną ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mam okropne brwi ![]() nie są jakieś gęste tylko takie nierówne ![]() raz wzięłam pencete (czy jak to sie pisze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do brwi: widzialam zanim skasowalas ![]() sliczne masz oczka... w ogole urocza masz buzie, ale rozumiem, ze wolisz pozostac anonimowa. ja czesto zaluje, ze pokazalam swoja twarz w internecie, bo z tego powodu mialam nie raz problemy brwi nie sa złe, na moje niedoswiadczone jeszcze oko sa ciutke za dlugie i zalamanie powinno byc mocniejsze, przy zewnetrznym koncu węzsze. przod minimalnie skrocic, ale absolutnie nie robic cienszego korekcja brwi to wbrew pozorom jedna z najtrudniejszych rzeczy w pracy kosmetyczki, wierzcie lub nie ![]() tak przynajmniej non stop nam powtarzaja. kazdy wyglada inaczej, nie ma uniwersalnego ksztaltu. niestety wiele kosmetyczek funduje swoim klientkom tzw. plemniki ![]() kiedys myslalam, ze one same sobie tak dziubia, a potem zalamalam sie, ze takie brwi robia osoby przeszkolone. brwi to rzecz na ktora jestem bardzo przeczulona, zawsze patrzac na kogos oceniam ksztalt, tak samo przegladajac czasopisma. inaczej nie da sie nauczyc ustalania prawidlowego ksztaltu Cytat:
trzeba naciągnac mocno skore dwoma palcami i pęsetą poruszac bardzo szybko, wtedy nie boli mozna tez posmarowac skore wazeliną, pęseta sie wtedy slizga i ryzyko zranienia spada prawie do zera |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4510 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czysty sok z aloesu. Ja lubię swoje brwi. NOOO NIE!!! ZNALAZŁAM SOBIE ZDJECIE NA KOMPIE PO SOKU Z RZEPY NA GŁOWIE, WYGLĄDAM JAK MEDUZA ![]() ![]() Truskawka, czy żeby zobaczyć prawidłowy łuk brwi trzeba naciągnąć skórę palcami na chwilę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jeszcze nie mialam problemow z powodu zamieszczania zdjec w sieci, a jesli zostaly gdzies rozpowszechnione moje dawne z grona czy z naszej-klasy, to nic mi o tym nie wiadomo...W tej chwili konta na gronie nie mam, a na naszej klasie tak zamaskowane, ze raczej nie bedzie mnie bolec, jesli ktos je gdzies opublikuje. Natomiast boje sie zywiolu internetowego. I zawsze zastanawiam sie widzac zdjecia na MM, jaka te dziewczyny musza miec odwage, zeby wrzucac swoje zdjecia. Nie wiem, moze to tez zalezy od tego, co sie w sieci pisze. Nie chcialabym, zeby ktos zyczliwy, kogo znam, sledzil moje wszystkie posty i utozsamial z moja postacia ![]() ![]() Jakie mialas problemy z powodu publikowania swoich zdjec? Kradzieze? Bo chyba sama kradziez nie jest tak straszna, jak to, ze ktos wlasnie moze sledzic pozniej moje posty i czytac o tym, jak probuje powstrzymac sie od wyciskania np...To takie ludzkie ![]() Dziekuje za mily komplement i za porady ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaz zdjęcie ![]() truskawkowawiosna moze kiedys spróbuje, tylko musiałabnym miec dobrą pencete, a moja, pozostawia wiele do zyczenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Im bardziej "delikatnie" starasz się wyrwać włos, tym bardziej boli. Może lepiej, żeby najpierw zajął się tym ktoś inny, kto pewniejszym ruchem wyregulowałby Ci brwi? Kosmetyczka, mama, koleżanka? ![]()
![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
a jutro chyba pisze sie test po gimnazjum
![]() Macie wolne dni pon i wtorek ? (mirleka i lanessa) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4517 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mirelkaa, mogę pokazać...ale oooooo... Jezuuu, ale normalnie sok z rzepy usztywnia jak nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [mam nadzieje, ze nie obrazilam niczyich przekonan religijnych] Lanessa przypominasz mi strasznie moja bardzo bliska kolezanke, artystke, ktora wyemigrowala do Anglii. Powiedz jeszcze, ze jestes zodiakalnym baranem ![]() Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-04-20 o 12:26 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4521 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, widzę, ze watek sie rozwija... Zaczęło sie od włosów a doszło do cyców i pedofili...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() ![]() To jutro wszystkie w szkole beda a ja zostane tu sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno istnieje, ale pewnie sie nie praktykuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze Lanessa przypomina jej jej babcie ![]() i tak czytam eeee własnie zamknięty wątek? wtedy chyba nie mozna nic pisac?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Jaki zamknięty wątek, o co chodzi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
truskawkowawiosna zaraz nam powie czy isteniej cos takiego jak zamkniety wątek gdzie mozna pisac posty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zadomowienie
|
Huh, artystka...Ładnie
![]() ![]() Nie, jestem lwem. Magda, może masz tą samą przyjaciółkę z Julą? Bo jej też przypominam przyjaciółkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
Chodzilo mi o ekskluzywny watek, do ktorego wstep mieliby tylko wybrancy. Np. zahaslowany. Istnieja takie cuda, tylko na wizazu sie nie praktykuje, co ma swoje wady i zalety - jak wszystko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.