![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Ulala ile mnie tu nie było
![]() ![]() ![]() ![]() Z powodów niewiadomych mam problemy z netem,żeby wejść na wizaż to trzeba mieć anielską cierpliwość,mój admin mi dziś powiedział że z końcem maja zrywa umowę,tak więc będę bez neta,już teraz myślę,że prawdopodobnie zostanę kolejnym dzieckiem neostrady^. W szkole miałam taki nawał sprawdzianów,że hey ![]() ![]() Poza szkołą pracuje w dwóch restauracjach na zmianę,jedna to słynna Anna Maria w Kostuchnie ![]() ![]() ![]() ![]() No i to byłoby chyba na tyle dobrego u mnie ![]() ![]() ![]()
#2822 |
Zakorzenienie
|
Lolcia!
![]() Kope lat! ![]() Dobrze, że się odezwałaś, bo się zastanawiałam co tam u Ciebie ;*
#2823 |
Zakorzenienie
|
No to nie zostaje nic innego jak przyzwyczaic sie i zostac Baby14
![]() LoLcIa123: Hej ![]() ![]() ![]() ![]() Ewusia_marchew: To sie dziewczyno wyszalałas ze hoho ![]() ![]() marga_zg: Witaj kochanie ![]() ![]() tamonita: Ale mialas sna...wspolczuje ![]() Jutro mam poprawe z matematyki...Trzymajcie kciuki ale cos czuje ze bedzie bbolalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() pojechalam sama na rowerek, godzinka szybkim tempem, tyle ze piesi mnie wnerwiaja - w weekendy pelno ich chodzi po moim lesie ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz siedze nad mgr ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2825 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A do mnie przyjechała Siocha ze Swoim Chłopakiem i wyciągnęli mnie na piwo ![]() ![]() ![]() ![]() Z poza tym jutro nie idę do szkoły, bo... jade sobie kupić komputer ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem życzę miłego wieczorku plotkary moje Kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() flirciaro, ciesze sie ze mialas taka udana imprezke - nasluchanie sie komplementow to faktycznie super sprawa ![]() (O ile nie są to jakieś durne komplementy w stylu: "masz ładne zęby" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze brak neta bedzie bardzo-bardzo krotki ![]() No i ciesze sie strasznie, ze i w szkole i w pracy sie uklada ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ooo w końcu wymarzony laptopik? ![]() ![]() Ja jutro jade tylko na jedne cwiczenia, a we wtorek jednak w ogole - okazalo sie, ze moge sobie jeszcze na to pozwolic wiec zamierzam skorzystac, a co! ![]() No i mam postanowienia mocne,ze od jutra walczę aktywnie z moją hipersennością bo juz mnie wkurza ona niemiłosiernie - trzymajcie kciuki za moj powrot do świata żywych ^^ ![]() Tymczasem życzę miłego wieczoruuuu i dobranoc na wypadek gdybym zaraz zasnęła i juz tu nie zajrzała ![]() Buzi-buzi ![]()
![]() |
#2827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madame jak znajdziesz sposób to się chętnie poduczę nowych sztuczek jak utrzymać oczy otwarte i mózg przy życiu ![]() ![]() Baby - trzymamy kciukasy ![]() Lolcia - zwiiiiiiiidy, zwiiiiiiiiiiiidy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2828 | ||
Wtajemniczenie
|
[quote=enex;7293154]
Cytat:
Cytat:
ehh,zobaczymy jak to bedzie .Myslimy teraz nad planem B..Zobacz w tygodniu co tam sie bedzie dzialo z tym transferem i wtedy bedziemy myslec.. siedze sobie teraz na laptopie i zaraz zrobie zielona herbatke bo kupilam 5 nowych smakow i chce kazdy wyprobowac ![]() mam nadzieje,ze mialayscie fajny weekend. Jutro niestety do pracy znowu... ![]() wielka buzia dla Was! Fajnie,ze jestescie ![]()
![]() |
#2829 |
Raczkowanie
|
objadłam SIE
wypiłam 4 herbatki senesu czy to oznacza że wszystko ze mnie wymiotło. i nie przytyje? to był mój pierwszy raz - środki przeczyczajace. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
Ciasteczko - nie skomentuję.
#2831 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2832 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yy, to tak jak ja, tez walcze, bo jutro nie moge zaspac - jesli tak, to znow nie zalatwie sprawy, ktora powinna dawno byc zrobiona ![]() mam nadzieje, ze minie Ci ta sennosc, a mi moje jak to nazywam "senne lenistwo" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czas spac ![]() ![]()
![]() |
#2833 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaglądaj teraz częściej ![]() super że w szkole i w pracy Ci sie układa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i jak postępy ![]() ![]() Cytat:
![]() udanego komputera ![]() Cytat:
3 lata ![]() (i z tym stwierdzeniem umówiłam się jutro z kolegą który jest absolutnym zaprzeczeniem teorii że jak się kończy np 26 lat to należałoby już może trochę spoważnieć, totalny świr ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() normalnie trudno mi samej w to uwierzyć ale uczyłam się cały wieczór ![]() ![]() ![]() idę spać bo jutro znowu długi dzień a pobudka o 6 ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jejku ale mi się spać chce. Nie pisałam chyba z rok tutaj ![]() ![]() ![]() Miłego tygodnia ![]() Bużka ![]()
#2835 |
Zakorzenienie
|
a ja zaspałam
![]() Budzik najnormalniej w świecie.. nie zadzwonił ![]() ![]() Ale wyrobić się, wyrobiłam - mimo, że wstałam 40 minut później ![]() Dzisiaj nuda w szkole yhh... aż mi się nie chce iść.. Za 2 tygodnie matura ![]() ![]() malinko - dobrze CIę widzieć. Co tam u Ciebie? ![]()
#2836 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry laleczki,
ja juz wstalam, wypilam sniadanie ![]() Dobrze mi sie spalo dzis, szkoda ze krotko. udanego dnia ![]()
#2837 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() (nie)dziękuje Kochana ![]() ![]() No więc do szkoły nie poszłam ![]() ![]() ![]() Teraz musze 'posprzatac' troche w staruszku i troszke sie pouczyc zeby miec spokoj wieczorem ![]() MIłego dnia Kochane ![]()
![]() |
#2838 |
Zadomowienie
|
Heyah.
I zaczął się kolejny tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Udanego dzionka życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
postępy mizerne,czyli normalka, ale grunt ze cos do przodu jest ![]() a co do TŻ, to hmmm ![]() ![]() swoja droga, wkoncu nadeszla wiosna, dzis jest PIEKNIE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak piszecie o tej maturze - a ja nie moge uwierzyc ze studia koncze. przeciez mature dopiero co zdawalam ![]() ale nic to, ostatnio cieszy i ciekawi mnie mysl pt. "praca" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2840 |
BAN stały
|
A ja dzisiaj jestem na diecie jabłkowej tak zwanej - czyli w moim jadłospisie figurują jedynie jabłka, zielona herbata i woda. Przeczyszczanie organizmu jednym słowem, może przedłużę do jutra, ale zobaczymy.
A z lodówki spoglądają na mnie słodkim wzrokiem ciasta, ale nie tknę palcem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak szybko i łatwo i dietetycznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
♥
|
Witam
![]() ja juz mam dosc ![]() U mnei kiepsko. kompulsy cały czas mi towarzysza mam juz tego dosc. nie wiem co robic. Chyba musze znaleśc inny sposób na to. sie rozpisałam . |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Eh, kompulsy skad ja to znam ![]() pochwale sie wam ze ze sprawdziadu z matmy ktory myslalam ze zawalilam dostalam jednak 3 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
anniaa: Coz to za szkola ze nie ma popraw?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sue.: Moze wybierzesz bardziej racjonalna diete co? ![]() tamonita: Moniczko gratuluje zakupu ![]() madame_apple: No to trzymam kciukasy za powrot do zywych ![]() ![]() U mnie woncu sie pogoda o 15 zrobila ![]() ![]() A i nasłuchałam sie dzis tyle komplementow ze szok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | ||
♥
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
w takim razie równiez zycze Ci aby jak najszybciej to mineło. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wczoraj do Was już nie zaglądałam,bo wróciłam późno,a to dlatego,że jak mnie TŻ odprowadził to na przystanek przyszło 3podejrzanych typów no i zaczęli się na mnie lampić,i TŻ powiedział,że mnie samej nie puści,i pojechał ze mną ![]() ![]() ![]() A dzisiaj zarobiłam 4- z pr klasowej z fizyki ![]() ![]() ![]() No i 3 z polskiego,mniej radosna wiadomość,ale może być ![]() Aniu - Mam nadzieję,że jakoś sobie poradzisz ![]() Mam do Ciebie sprawę,więc zaraz wyślę do Ciebie PW ![]() Nie martw się kompulsami,na pewno wkrótce miną ![]() LoLciu - Córka marnotrawna wróciła ![]() Baby - Ale masz fajnie,że nie idziesz do szkoły,ja jutro normalnie do 16 ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale nic to, wszystko sie jakos przezyje. po pierwsze - ni eprzejmowac sie. a poprawy... sprawdz regulamin szkoly ![]() ![]() ![]() ![]() aha, no i tak wogole, co Ty o maturze myslisz juz myslisz ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja tworze cefałki ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2848 | |
♥
|
Cytat:
odpisałam na Pw ![]() gujana a ja własnie na medycyne chce isc ale po co mi ta matma boze. ale juz próbowalismy ale oni przy swoim nie ma popraw i tyle. i jeszcze jego teksty: przepraszam za prymityw zadania a wszyscy patrza tak : ![]() nie mysle o maturze ale tak napisałam bo chociaz te meki cos dadza i choc jakis pozytek bedzie z tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, ja to nawet zawsze stwierdzalam ze jak w mojej szkole mam 3, to to takie 4 w innej szkole np. zreszta ja to sie przykladalam tylko do waznych dla mnie przedmiotow, co nie oznaczalo ze mialam z nich dobre oceny...
![]() ![]() ![]() ![]()
#2850 | |
♥
|
Cytat:
![]() u mnei babka z fizy : 5 dla osoby która zajmie min 2 miejsce w jakims waznym konkursie lub laurata( np w olimpiadzie - u mnie juz duzo osób z 2 klas ma indeksy na uczelnie ) 6 dla boga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.