|
|
#2941 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Cytat:
A tak na serio to przynajmniej nie bedziesz musiala oduczac niekapka zeby zaczal pic po doroslemu![]() Niekapek ma tylko jeden spory plus - male dziecko moze sie w kazdej chwili samo z niego napic, co jest przydatne np na spacerze. Poza tym to chyba korzystniej jak dziedko ladnie pije ze zwyklego kubeczka bo przeciez wlasnie do tego dazy rozwoj dziecka ![]() powiedzialam co wiedzialam i ide spac![]() dobranoc! |
|
|
|
|
#2942 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, bo dzisiaj ta "dziurka " ugryzła mnie mocno w palec. Napewno to jest ząbek Cytat:
Dzieki. Może przeniesiemy to spotkanie bliżej mnie. Ja też chcę się z Wami spotkać ![]() Cytat:
Dzięki Aniu za pocieszenie Gratulacje dla Oleńki za taaakie umiejetności. Kojec super, ale ja najpierw muszę "odgracić" mieszkanie to potem pewnie pomyślę nad czymś takim. Cytat:
.absolutnie nic nie krwawi [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7288821]Hej hej Usciski dla Tobiaszka Berbeaa: to mowisz, ze Weroniczka taka dyskotekowa dziewczyna Musze Oliviera na to przygotowac, bo z niego to andergrandowiec rosnie, wiesz, glany, czarne ubrania i tatuaze [/quote]TŻ zapowiedział, że Pucka nie będzie chodziła na dyskoteki ![]() 100 latek dla Tobiaszka [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7290033] Dzis mnie taka mysl porazila, ze gdyby Oli nie nadawal ciagle dadada i nie spiewal, piszczal i cmokal (no wlasnie, czy wasze dzieci cmokaja Oli cmoka tak jak starsi, bezzebni ludzie i tak jak sie cmoka na konia (...) bo moj hrabia jak kilka razy dziennie fiknie z brzucha na plecy i pokreci sie wokol wlasnej osi to jest swieto lasu Najfajniej jest siedziec i tylko siedziec [/quote]Agatka nie cmoka, ewentualnie mlaska. Oli tak ściemnia, a jak sie rozpędzi to anie nie zauważysz, kiedy zostanie forumowym przodownikiem Cytat:
Cytat:
Super, kolejne zębatki.Niestety weekend się kończy. TŻ rano znowu wyjedzie. Pogoda także u nas dopisała. Bylismy wspólnie na dłuuuugim spacerze. Mąż spuchniety z dumy Dobranoc. |
||||||
|
|
|
#2943 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję dziewczynką ząbka, są bogatsze o jedne perełki ![]() Cytat:
Świetnie, że Blaneczce kubek przypadł do gustu i załapała o co chodzi. A gdzie trafiłaś taką mega promocję?? Cytat:
Dobrze, że masz takich przyjaciół, którzy służą Ci pomocą. Klaudunia piękna Pysiu nie martw się, Maja też jest bezzębowcem. Cytat:
Tak może trochę z wyprzedzeniem Wiele dobrego i dużo miłości na wasze 10 lat wspólnego bycia. My w przyszłym roku będziemy mieć taki wynik znajomości, bycia razem niby też, ale nie do końca Fotki piękne, bardzo ładne ujęcia, Kubuś słodziutki. Cytat:
Świetne fotki, dzieciaczki wspaniałe. Cytat:
Plujek cudny, a jaki ma fajny bujaczek ![]() Cytat:
Gratuluję Olci umiejętności samodzielnego siadu ![]() Cytat:
Bardzo fajny kojec, ale duży, nie na moje warunki, a szkoda. ......................... . Ja dziś miałam nieplanowane zakupy. Brat koleżanki likwiduje sklep i wyprzedaje ubrania. Kupiłam 2 pary spodni, 2 sukienki i bluzkę. Majunia można powiedzieć już zdrowa, czasem jeszcze zakasła. Biega po całym domu, wszędzie wchodzi, wszystko musi dotknąć. Jak chce na ręce to sama przychodzi, łapie się za ubrania i wspina do góry. A to debiut nocnikowy Mai, oraz jej pozy podczas snu. P.S. Debiut siedzeniowy, nic niestety się w nim nie znalazło. |
|||||||||
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego Tobiaszku
![]() Gratuluję nowych ząbków Blaneczko i Martusiu! 82anusia, dziękuję, tez mam nadzieję, że liszaje poznikają, bo tylko one zostały...suche takie. Demoniku, Ninka tez tak samo trzyma się za głowę jak wcina ....i ciągnie sie za włosyoj...to popisałam sobie pa!
Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2008-04-21 o 00:03 |
|
|
|
#2945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Oj Jolu poćwiartowałam Twoją wypowiedź
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ola ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym to smarujesz? Chyba trzeba się pofatygować do pediatry, wybieram się we wtorek. w imieniu Oli Cytat:
Fajowe zdjęcia, ach te pozy Ja chyba też zacznę sadzać Olcię na nocnik (Ola dostała wczoraj od babci ).
|
||
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
usnęła
![]() Ivy, po trzydniowce i uczuleniu (które jeszczze czasem objawia się małą wysypką na dekolcie i pleckach) zostały właśnie suche placki, ale jak popatrzy się z bliska widać jakby kaszkę podskórną. Ma je na łokciach, jeden za uszkiem, ale najbardziej okazały na ramieniu (ten był pierwszy, zanim wszystko się zaczęło, myślałam nawet, że to od jakiejś metki...). Suche, czerwone, jakby atopowe...zaognia się po kąpieli i przy każdorazowym przegrzaniu, nawet chwilowym. Dziś z tego jednego schodziła jej skórka. DGdy była wtedy obsypana dostaliśmy maści od alergologa (z wit A i hydrokortyzonem), ale już ich nie używam (nie zauważyłam spektakularnych efektów choć na pewno na wysypkę i swędzenie podziałało, przydało się i przy trzydniówce). Liszaje natomiast najlepiej jest natłuszczać, chyba najlepiej działa na Ninkę Alantan (bez recepty, kilka złotych), kąpiel w emolientach i uważanie, by się nie spociła. Dobrze, że Olcię zobaczy pediatra, oby szybciutko jej wszystko poschodziło. Brawo Majeczko, nocnikowa pionierko!
|
#2948 |
|
Wtajemniczenie
|
pysiamn-Kubuś super ale on to chyba w tym aparacie sie zakochał.
myshia- mnie sie parka bardzo podoba- ato chyba faktycznie siostra bo podobna strasznie eszeweria- super pomysł z tym konikiem my mielismy ciężką nockę. klaudufa obudziła sie o półnicy z przeraźliwym płaczem i nic nie pomagało. Wzięłam ja do siebie, tuliłam i nic. żel na dziąsełka pomógła na 10 minut no i skończyło się nurofenem ale za to spała do teraz i obudziła sie usmiechnieta tylko ja cos zmęczona jestem miłego dnia
|
#2949 | |||||
|
Zakorzenienie
|
GRATULACJE
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tez chce a moze w weekend majowy? Cytat:
maciek tez bezzebny -podaja kubiemu osliniona raczke ![]() Cytat:
no to gratuluje !
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
u nas noc przeząbkowana czyli nie przespana - oj kiepściutko dziś się czuję a zaraz jadę do moich rodziców po Zuzię bo była u nich na weekend a spowrotem z dwójką szkarbów , mam nadzieję ze mnie nie zjedza w samochodzie swoim marudzeniem i krzykami - no nic musze sobie jakoś poradzić wkońcu to tylko 100km... pozdrawiam...dziś już mnie nie będzie
|
|
|
|
#2951 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)))) Joli - moj TZ tez taki dumny z wozkiem chodzi I jak jestesmy na wspolnym spacerze to tylko on prowadzi - podobno zeby mi bylo lzej hehe tiaaaCytat:
Zdjecia suuuper, Majeczka bosko wyglada na nocniczku A zdjecia na spioszka Ciesze sie ze jest juz zdrowa ![]() [quote=taszkin;7298759 Gratuluję nowych ząbków Blaneczko i Martusiu! [/quote] Dziekujemy! Cytat:
![]() Co do niekapka to kupilam go w tesco na dlugiej we wro Ale to nie byla jakas regularna promocja, ten ktory kupilam mam poprostu nalepke - obnizka 3,99zl.Chyba dlatego ze byl bez opakowania bo sprawuje sie bez zarzutow. Wysterylizowalam i Blanka ma. Zniechecona wczesniejszymi nieudanymi probami picia z niekapka mialam niekupowac ale zawsze bylam podatna na wszelkiego rodzaju promocje hehePoissy - kojec super.Napewno bedzie bardzo praktyczny. U nas niestety zajal by polowe mieszkania hehe taki mamy luksus w centrum wro hehe Ale mamy dzis ladna pogoda. Mam nadzieje ze Blanka zje ladnie obiad i idziemy na spacer
|
|||
|
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy z Kubusiem za mile słowa
Cytat:
Jak tak dalej będzie to Ola zaraz będzie biegała Fajniutki "kojec' ja na takowy nie mam miejsca abuuuu ![]() Cytat:
Ale w sumie to naturalna kolej rzeczy ![]() ![]()
|
|
#2953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zaczęło jej to schodzić, Cytat:
|
||
|
|
|
#2954 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam,
Na początku chcę Wam podziękować za fantastyczną atmosferę na spotkaniu. Żałuję jedynie, że musiałam tak szybko zmykać, ale mam nadzieję, że następnym razem uda mi się wyrwać na dłużej. Bardzo miło było Was poznać osobiście. Szkoda jedynie, że zabrakło mi czasu na pogaduchy - prawdę mówiąc, to nawet nie zdążyłam się rozkręcić .Cytat:
. Do czasu wprowadzenia do jej jadłospisu tychże zupek była blada niczym córka młynarza . Na razie ograniczamy jej marchewkę (bo co za dużo to niezdrowo) i jest na etapie "wypłukiwania" tego marchewkowego barwnika z jej drobnego ciałka. Cytat:
No to koniecznie musicie to uczcić! Życzymy Wam samych radosnych dni, duuużo miłości i szczęścia na kolejne wspólne dziesięciolecia U nas 12 maja minie 12 lat odkąd jesteśmy parą (ale znaliśmy się już kilka lat wcześniej). Cytat:
Łucja potrafi posiedzieć sama, gdy ją posadzimy, ale sama nie sieda. Na razie uparcie ćwiczy i podnosi się. A tak poza tematem - Ivy, chciałabym mieć taką chemicę jak Ty . Moja była koszmarna (zarówno pod względem wyglądu, jak i zachowania). Niestety chemice od tamtej pory tak jędzowato mi się kojarzyły. Dobrze, że teraz dzieci mają taaaakie fajowe panie, jak Ty
|
|||
|
|
|
#2955 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7298494]Gratulacje dla nowych zebaczy, siadajacej Oli i wszystko-jedzacej Myshi A, dziękuję zaliczyłam już też spaghetti z żółtym serem, a dzisiaj czas na naleśniki z białym serem ![]() Cytat:
Cytat:
Pytałam się go trzy razy czy nie jest mu gorąco, widocznie rozmowa z Tobą tak go rozgrzała
|
|||
|
|
|
#2956 | ||||||
|
Zadomowienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7298900]Maja jest boska
w imieniu Majuni Później porobię fotki i wrzucę. Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że po nurofenie Malutkiej przeszło i mogła spać. Ach te ząbki męczą te dzieciaczki. Cytat:
Współczuję takich nocek, miejmy nadzieję, że szybko się skończą. Cytat:
![]() Cytat:
Maja ![]() Mogłaby mieć inny debiut ząbkowy, no ale niestety zębów brak. Nocnik też dobry na debiut, a co tam ![]() Cytat:
Imponujący staż. Gratuluję ......................... ......................... ............ U nas noc spokojna, o dziwno 1 karmienie o 4 i pobudka godzina 8. Dziś chyba w końcu wybierzemy się na krótki spacer, pogoda wygląda na ładną. Majunia dziś zrobiła pierwsze siusiu, trochę to trwało, ale efekt był. Edit:Najlepsze życzenia dla Piotrusia i Maksia |
||||||
|
|
|
#2957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Maksia
Cytat:
Cytat:
, moja teoria brzmi, że to czy będziemy w przyszłości humanistami, czy umysłami ścisłymi zależy od nauczycieli, których na swojej drodze spotykamyCytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: Moje dziecko idzie jak burza, dzisiaj postanowiła, że sama usiądzie i to bez podparcia, zaczynam się jej bać |
||||
|
|
|
#2958 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny po weekendowej przerwie.
Ale sie dzieje ,ze z gratulacjami nie nadaze. Jak juz pisalam zdjecia ze spotkania swietne! Dziewczyny wygladacie rewelacyjnie Pysiu swietny prezent sprawiliscie sobie na rocznice. Dzieki temu mozna podziwiac tak piekne zdjecia. Wygladacie uroczo. Zycze kolejnych 100 takich rocznic ! Dorka jestes super mamusia. Podziwiam ciebie ,ze sama dajesz rade z Klaudufka chodzic na basen. Niunia sliczna i slodko wyglada jak spi zmeczona po basenie. Eszweria swietne zakupy. Podaba mi sie bluzeczka. Edytkap gratulacje dla Martuski z okazji 1 zabka Duzo buziakow rowniez za 1 zabka dla Blaneczki I Olcia zalicza sie do siedzacych Ivy kojec jest extra. Tez taki chcialam ale przy psie to niemozliwe Myshia ciesze sie ,ze juz jest lepiej tobie i Michalkowi. Teraz to juz mozesz smakowac do woli roznych potraw.Zdjecia Extra. Fajnych masz chlopakow Maja mnie zadziwia. Zdolniacha jedna Cwiczenia na sucho widze ,ze poskutkowaly dzis niespodzianka w nocniczku Gratulacje!Demoniku twoi mezczyzni prezentuja sie super. Jasio jest jednak moim faworytem a ta sliczna czapeczka jest ladnym dodatkiem.Katarzynko jeszcze chwila moment a Lusia sama postanowi siadac. Z Maxem bylo podobnie opanowal siadanie sam z dnia na dzien. U mnie weekend super. Moj maz byL z Edkiem w sobote popoludniu na zapoznawczym spotkaniu i tereser po kilku cwiczeniach z Edkiem oznajmil ze owszem nasz pies jest rozpieszczonym dominatorem ale to jest do wyeliminowania ale nie jest psem agresywnym .Szkoda tylko ,ze ten pan moze tylko do nas przychodzic w soboty. W ta sobote bedzie pierwsze spotkanie na naszym podworku. Wczoraj rano znow bl niemily incydent z Daniela. Maz wieszal pranie i pies byl na ogrodzie. Ona jezdzila na rowerku zatrzymala sie kolo naszej furtki otworzyla ja i weszla. Dobrze ze maz trzymal psa bo mala zaczela rzucac w ich kierunku grudki ziemi...Ubralam szlafrok i wylecialam z mieszkania tlumaczac jej ze nie moze tak robic i wchodzic do czyjegos ogrodka bo Edi moze ja ugryzc jak go bedzi tak draznic. Chyba bede musiala zaczac zamykac furtke na klucz bo teraz ma na taki zatrzask sprezynowy ale widze ze spryciara wyczaila jak sie otwiera i nie chce zeby jej wizyty sie powtorzyly bo moze sie to zle skonczyc. W sobote wieczorem maz poszedl z Edkiem na spacer i bawilo sie rodzenstwo ,ktore Edi zna . Grali w pilke i edek przywital sie z nimi poczym polozyl sie pod hustawka i obserwowal jak sie bawia. Nawet nie biegal za pilka.Moze nie bedzie tak zle i faktycznie treser troche naprostuje Edka aby sie bardziej sluchal. Kupilam sobie w sobote perfumke i ciuszki dla Maxa. Wybralam Pure white linen EL.Oczywiscie kupilabym 100 innych zapachow ale budzet jest ograniczony ![]() Wczoraj wybralismy sie do restauracji chinskiej w Modenie i Max byl grzeczny ale do deseru juz nie wytrzymal i zacza marudzic. Byl spiacy ale byl za duzy halas bo w sasiedniej sali ktos mial urodzinowa impreze i nie bylo mowy o usypianiu. U mnie pada i chyba nie bedzie mowy o spacerku. Wklejam kilka zdjec z weekendu. Ciociom dziekujemy za pamiec i zyczenia!!! ![]() Przylaczamy sie z Maxem do zyczen dla Piotrusia. Duzo zdrowka i 100 lat!! |
|
|
|
#2959 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kubuś z mamusią Cytat:
Pozy super. Nocnikowy debiut swietny, z czasem tam będzie coraz więcej sie znajdowało ![]() Bardzo fajnie, że Majunia jest zdrowa. Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia z okazji ukończenia pół roczku Specjalne życzenia miesięcznicowe dla Maxia ![]() My marudy dzień kolejny. Dobrze, że jest super pogoda Agatce wyskoczyło uczulenie na pleckach, to pewnie po tej kaszce Kolejnym podejrzanym są winogrona zjedzone przeze mnie lub rodzynki w czekoladzie ![]() Motylku pięknie wyglądacie, a Maxiu pięknie siedzi. |
||
|
|
|
#2960 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego naj... naj... dla Maksia i Piotrusia
Coś w tym musi być - jestem w końcu humanistką (zawsze trafiałam na super nauczycielki od polskiego), choć po podstawówce uwielbiałam matematykę. |
|
|
|
#2961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj, naj dla dzisiejszych jubileuszowych chłopaków
Cytat:
![]() My dziękujemy za życzenia, ale wstrzymałabym sięz nimi do maja ![]() Cytat:
![]() Zdjęcia super i ty Motylku wyglądasz na nich na niezmęczoną i szczęśliwą mamusię Cytat:
Z tymi gratulacjami to poczekajcie do maja ![]() U nas fajna pogoda zaraz zmykamy na spacerek...
|
|
#2962 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz Motylku, ona już sama siedziała z podparciem, ale jak ją ktoś posadził. A kojec polecam jak ktoś ma w domu wolne 2m kwadratowe, to jest ekstra pomysł, ja chciałam kupić mniejszy, o taki: http://www.allegro.pl/item344638550_...iaczem_ss.html Ale jak niezależnie przeliczyliśmy powierzchnię, to wyszło coś około metra kwadratowego, to mój mąż powiedział, że to jest bez sensu. I zdecydowaliśmy się na tą bramkę. I teraz nie żałuję, bo faktycznie Olka super się tam bawi. Włożyłam jej tam matę i jak już się zmęczy, to kładzie się na macie na plecach i bawi się zabawkami na pałąku. Potem będą fotki i kojca i ubranka kupionego w Wawie, jak naładują się baterie. Bo już mogę wstawiać zdjęcia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2963 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdolna Oleńka ![]() Cytat:
Zdjęcia niżej. ![]() ![]() Cytat:
Oby szybko zeszło to uczulenie. ![]() Cytat:
Czekam z niecierpliwością. Cytat:
Maja Cytat:
To dobrze, że pieska będzie można lepiej ułożyć. Kilka lekcji tresur i będzie lepiej. On widocznie tak reaguje na tą dziewczynkę i trudno mu się dziwić skoro mu dokucza. Piękne foty, Maksiu cudny, a Ty wyglądasz bardzo ładnie, taka promienna. ......................... .... Moje nabytki wczorajsze i jedna bluzka sobotnia. |
||||||
|
|
|
#2964 |
|
Rozeznanie
|
Co do Edka to po incydencie z Daniela nigdy nie bede miala do niego zaufania. Pewnie tresura troche ukroci jego rozbrykany charakter ale pewnych zachowan chyba nigdy nie da sie wyeliminowac.Zreaszta nigdy podobnie jak Demonik nie ufam zwierztom bo to tylko zwierzeta. Musze byc bardzo ostrozna ...
Ivus ta perfmka ma delikatno kwiatowy zapach. Na mnie jest bardzo trwala . Nie sa to typowe duszace kwiaty. Wyczowam w nim jasminowo mydlany zapach. Wlasnie czegos takiego szukalam chociaz moim faworytem byl Emporio White Armaniego , ktorego nie znalazlam I super jest tez Thierry Mugler Cologne (bedzie nastepny). Zreszta duzo innych zapachow mi sie podobalo ale coz innym razem.Wklejaj szybciutko zdjecia kojca i ubranek. Duzo pozytywow slyszalam na temat tego kojca. Olcia bedzie zadwolona a ty bedziesz spokojnie mogla cos zrobic jak mala bedzie z szybkoscia pioruna przemieszczac sie po mieszkaniu![]() Anusiu fajne ciuszki. Mnie najbardzie podoba sie ogrodniczka. Jest extra. Pysiu korektor pod oczy moze czasem zdzialac cuda. Ostatnio jednak moge powiedzic ze sie wysypiam bo maz jak jest w domu to sie budzi do malego. No i Maxio juz dluzej spi. Joli z jednej strony karmienie piersia jest super a z drugiej jest wiele ograniczen. Teraz zrob sobie diete i zobaczysz czy to faktycznie z pokarmu Gutka ma uczulenie a moze z jakiegos detergentu lub plynu do kapieli ![]() Buzki dla synowej. Wklej jakies zdjecia bo juz dawno nie widzialam Pucki. Lea a moze ty o czyms nie wiesz ))))))))))Ps wscieklam sie...dostalam zawiadomienie ze nie zapisali Maxa do zlobka...niby mamy za duzy dochod i maja pierszenstwo ine dzieci czyt arabskie.Tutaj mamy ogromna ilosc emigrantow z Maroka ktorzy maja po 5-7 dzieci i panstwo ich sponsoruje w kazdej dziedzinie. sama jestem emigrantka ale to juz zaczyna byc wkurzajace. Dlaczego wlosi nie maja takiej pomocy od panstwa. Musze wglabic sie w temat bo ok mam zamiar przeprowadzic sie do Polski ale nie bedzie to takie hop siup i pewnie jeszce z rok tu pobede az maz zobaczy czy warto wywracac zycie do gory nogami. |
|
|
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7301567]Cos smiesznego z rana
Wlasnie dostalam pisemne gratulacje z okazji ciazy i zaproszenie na skan 3D buahahaha O rok za pozno [/QUOTE] |
|
|
|
#2966 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7301567]Cos smiesznego z rana Wlasnie dostalam pisemne gratulacje z okazji ciazy i zaproszenie na skan 3D buahahaha O rok za pozno [/QUOTE] myślę, że powinnaś tam pójść... z Olim na ręku ![]() Składamy życzenia dla Maxa i Piotrka ----- A u nas dziwna sprawa dzisiaj. Michał ma kłopoty z kupką. Wygląda to tak, że nagle zaczyna się krzyk i płacz jakby się przestraszył, ja go na ręcę, a on zaczyna się napinać i robi kupkę. Tak było dziś 3 razy. Kupa nie jest aż taka twarda żeby miało go boleć, a nawet przy trzecim razie tylko rzadka plamka, pęknięcia na "dziurce" tez nie widać, więc nie wiem o co cho ![]() Martwi mnie to, bo on taki przerażony przy tym jest... |
||
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Świetne zakupy, mi najbardziej podobają się długie spodnie i żółta bluzka [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7301567]Cos smiesznego z rana Wlasnie dostalam pisemne gratulacje z okazji ciazy i zaproszenie na skan 3D buahahaha O rok za pozno [/quote]No właśnie Lea, może o czymś nie wiesz ![]() Cytat:
, nie mam ideału Zdjęcia będą, jak tylko naładują się bateryjki, obiecuję |
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
poissy - ty masz ten kojec bez dna? Na czym go stawiasz, jakiś kocyk czy dywan?
Ja zastanawiam sie nad takim, ale w wersji z dnem ![]() Kojec muszę juz kupić koniecznie, bo jak w ciągu dnia kłądę Huberta na drzemkę - to on obowiązkowo musi zaliczyć parę obrotów, a w łóżeczku się obija - i to go wkurza ![]() CO do suchych placków - to Hubert miał takie na łokciach i udach i łydce - zeszły po kilkakrotnej kąpieli w Oilanie |
|
|
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
Piotrus i Maksiu życzymy 100 latek.
Zdjęcia ze spotkania super, cieszę się, że spotkanie Wam się udało. Gratuluję ząbków naszym dzieciaczkom, chyba wszytskie się zmówiły, bo Matylda też wypuszcza "górę" i wrzeszczy. Ooo i widzę "debiuty nocnikowe" -GRATULACJE Wspominałam niedawno mężowi, ze musimy kupić nocnik, bo mniej więcej wiem kiedy Matylda będzie robić kupkę
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Załączam 2 zdjęcia z synem siostry i córką brata. A tak przy okazji to oceńcie czy kuzynka jest podobna do Matyldy, bo mój brat wszystkim opowiada,że podobna |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Ale ze zwyklego kubka i owszem
A tak na serio to przynajmniej nie bedziesz musiala oduczac niekapka zeby zaczal pic po doroslemu

...
.
.
[/quote]
Najfajniej jest siedziec i tylko siedziec
Super, kolejne zębatki.

ja tez chce 

, moja teoria brzmi, że to czy będziemy w przyszłości humanistami, czy umysłami ścisłymi zależy od nauczycieli, których na swojej drodze spotykamy
Kolejnym podejrzanym są winogrona zjedzone przeze mnie lub rodzynki w czekoladzie