![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
To prawda Kasiu. Wujek był już bardzo schorowany, choroba czasami wolniej, czasami szybciej, ale zawsze skutecznie wyłączała go z życia. A dla kogoś tak aktywnego niemożność chodzenia, samodzielnego jedzenia, czy podrapania się po nosie jest koszmarem. Nie mniej żal i smutek nas ogarnia. Szczególnie, że choć mieszkał wujcio na drugim końcu Polski, to był nam bliższy niż duża część rodziny mieszkającej tu, we Wrocławiu.
Ale masz rację, czasami śmierć jest ukojeniem, kończy cierpienie, pozwala w końcu odpocząć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4652 |
Zakorzenienie
|
Madziu bardzo mi przykro
![]() ![]() 3maj sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jeszcze tak płodnego weekendu nie miałyście ![]() ![]() ![]() Wszystkie zaległe strony mam przeczytane, ale dokładne odpowiedzi sobie daruję, bo jakbym miała wrócić, co komu miałam odpowiadać, to czasowo nie wyróbka ![]() ![]() Ale rozbawiłam się nieźle czytając Wasze posty, widzę, że głupawka była przednia ![]() Z tego co pamiętam, to tak: Mocno mnie rozbawił ten strzał z "liścia" Estelle ![]() ![]() ![]() ![]() Ktoś tam dobrze strzelił (chyba Mirelka ![]() ![]() ![]() Miałam mix następujący: na skórę głowy, żółtko, oliwa z oliwek, olejki rycynowe, miód, cytryna a na końce (od ucha w dół) oliwa z oliwek, miód cytryna i odżywka Joanny z miodem i cytryną jako baza ![]() ![]() ![]() Kasiu (Jolie), bardzo sie cieszę, że jesteś chętna na oliwę z avocado, będę w Twoich stronach w długi weekend majowy, więc już się nastaw na spotkanie ![]() Witam nowe Włosomaniaczki, dwie Magdy (Beonself i tulipanna) (z imienia pierwszego i drugiego ![]() ![]() ![]() Pisałyście o wpisaniu wszystkich imion aktywnych włosomaniaczek do pierwszego postu, ale myślę, że lepszym rozwiązaniem będzie wpisanie ich do drugiej części, bo w tej już nas za niedługo zamkną ![]() ![]() Lanessa Świetne masz te zdjęcia po soczku ![]() ![]() Eyna Twoje rysunki, są NIESAMOWITE ![]() ![]() ![]() nicki śliczne to zdjęcie ze spacerku ![]() Wiosenko ależ masz oczyska ![]() ![]() ![]() Przyznajcie, że sporo zapamiętałam ![]() ![]() Madziunia bardzo mi przykro z powodu wujka ![]() ![]()
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój kolega od kilku lat choruje na stwardnienie - a ma 29 lat... To cieżka choroba której przyczyny nie są znane. aktywnosć raczej nie ma znaczenia ale kazdemu, kto zawsze był samodzielny cieżko jest przyjac do wiadomosci to, ze teraz jest sie całkowicie zdanym na opiekę innych osób. To wyniszczajaca choroba, ciezko z nią walczyć. ![]() A tak w ogóle to witam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4656 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do listy, chciałam Cię wpisać, ale nie zdążyłam bo wywalili z kompa ![]() Nicki, masz na myśli Tarję czy tą nową? ![]() ![]() Witaj Iza ![]() Witaj Marzeno nasza, pamięć przednia ![]() Eyna, ile masz w końcu lat? Wiesz, zawsze myślałam,że ładnie rysuję a teraz pomyślałam O BOŻE ŻE TAK MOŻNA O_o Ty chyba miałaś 15,/16, czyż nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() P.s. Przepraszam, że nie analizuję Waszych postów, ale naprawdę teraz nie mam do tego głowy. Widziałam śliczne rysunki. Eyna jesteś jeszcze bardzo młoda, a już tak pięknie rysujesz/szkicujesz. To naprawdę ogromny talent. Absolutnie nie są to przeciętne rysunki. Troszeczkę się na tym znam, też swego czasu rysowałam, malowałam, należałam nawet do kółka plastycznego. Wierz mi, w Twoich rysunek wszystko jest tip top, perspektywa i proporcja, wszystko jak należy. Naprawdę powinnaś się chwalić tymi rysunkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ach, przepraszam, rozpisałam się, ale temat straty bliskiej osoby jest nadal dla mnie tak bliski i mocny...
![]() |
![]() |
#4659 |
Zadomowienie
|
Estelle nie no ja wole legalnie, a pozwolenie wymusze i tak
![]() Madziu ![]() Lanessa miałam na mysli Tarję ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
![]() Marzenko a masz jakies godne polecenia sklepy w centrum miasta gdzie mozna kupić cos fajnego do włosków? Zastanawiam sie nad tą mgiełka nawilzająca do włosów biosilka ale nie wiem gdzie mogę go kupić. pozostaje chyba tylko allegro ale te koszty przesyłki doprowadzają mnie do rozpaczy... Ile ja bym sobie kupiła za te koszty przesylek... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4661 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja poszłam po swój ukochany ołówek i idę rysować. Osobiście strraasznie zazdroszczę Eyny talentu do zwierząt, ja tylko ludzi. No i martwą naturę. Po prostu ![]() ![]() ![]() ![]() To pokaż chociaż na PW! Wiem, chociaż Anette ma taką hm urodę kojarzącą mi się z klifem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Tradycyjnie już zaglądam przed pracą. Miałam iść na 13 ale szefowa zadzwoniła, żebym przyszła jednak na 14, bo jak policzyła ilość godzin to jak na pół etatu mało zostało do końca miesiąca. Z jednej strony szkoda, bo mniej godzin = mniej pieniędzy, ale to = się też jedna godzina mniej na nogach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny i tu
![]() Tak się cofnęłam chyba o dwie strony i nicki86 bardzo fajna kurteczka ![]() ![]() Ja mam na imię Monika, a mój nick wziął się stąd, że oglądałam kiedyś szwecki teleturniej i jedna zawodniczka miała tak na imię. Prowadzący bardzo fajnie je wymawiał ![]() ![]() ![]() Irja towarzyszy mi wszędzie i od wielu lat ![]()
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz jeszcze wiek i zainteresowania, czym się zajmujesz? ![]()
![]() |
![]() |
#4667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 24 lata, studiuję dziennikarstwo i komunikację społeczną. Jakiś czas temu ukończyłam również studium architektury krajobrazu. W planach mam jeszcze coś w kierunku wizażu albo masażu, ale zobaczymy ![]() Interesuje się (w pewien sposób również zajmuję) programem "Jaka to melodia?" ![]() Ponadto fotografią (uwielbiam robić i oglądać zdjęcia) i telewizją od kuchni ![]() Kocham Nowy Jork i żółte taksówki ![]()
![]() |
![]() |
#4668 | ||||||||
Zakorzenienie
|
I chociaż częściowo nadrabiam zaległości
![]() Cytat:
![]() No ba ![]() Niech no tylko trafi się wolny dzień (i to taki, że oboje nie będziemy mieli ochoty paśc na łóżko jak ściete drzewka)... ![]() No pewnie, że też o tym nie pomyślałam ![]() Mój TŻ jak o tym usłyszał to chciał już ode mnie autograf brać - bo przecież ze sławą się zetknęłam - to ja we własnej osobie obsługiwałam ją przy kasie - normalnie awans społeczny ![]() Cytat:
![]() Co mnie czasami niesamowicie wkurza, bo chciałoby się wziąć koteczka na ręce, przytulić itd a ona zachopwuje się tak jak bym jej krzywdę robiła ![]() Już nie pamiętam ile razy byłam cała podrapana, bo uciekła, a po chwili sama przyszła i zasnęła u mnie na kolanach - dziwne te kociska ![]() Cytat:
![]() Ja najchętniej wróciłabym do wieku 16-17 lat, może być w tym rozumem (z czym?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiedziałam mu też, że jak będziemy razem mieszkać, będę mu wcierać w skórę głowy sok z rzepki - przeraził się ![]() Cytat:
![]() A dzisiaj rano, po całonocnej imprezie - wyszła z domu wczoraj wieczorem i wróciła dzisiaj ok 8 rano - przyszła do mnie do łóżka spać ![]() ![]() Cytat:
![]() Była ubrana w czarny lateks, od stóp do głów prawie, bo kowbojki miała białe ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie masz z "Jaka to melodia" ![]()
![]() |
![]() |
#4670 |
Zadomowienie
|
Finlora (Agnieszka?
![]() obróżki to i moja słabosć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
Czy mi sie zdawało czy ty mialas dzis na 11:30
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4673 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
Aha.Chyba jutro masz na 11:30
![]() Czemu nie w szkole co ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka
![]() Super, że nie tylko moja - obróżki są cudowne ![]() Narku No i jak, pytałaś o to BHP?? ![]() A co do faceta - postawa bardzo dobra i tak trzymać ![]() ![]() Poza tym młodziutka jeszcze jesteś i jeszcze paru facetów przed Tobą zanim znajdziesz tego jedynego ![]() Tak w ogóle to jestem własnie po wizycie u fryzjera ![]() Włoski mam sporo krótsze niż miałam ale jeszcze daleko mi do swoich własnych (mam ich dopiero 3 cm). Mam nawet krótsze niż Wiosenka ![]() Strasznie ciężko będzie mi się przyzwyczaić - z przodu troszkę dłuższe (tzn po bokach) a z tyłu wycieniowane. I krótka grzywka na bok. Ale przynajmniej te zniszczone poszły do kosza ![]() I teraz moje pytanie - do tej pory nigdy nie używałam takich rzeczy,a le przy tych włosach na pewno się bez pianki nie obejdzie. I nie wiem jaką wybrać. Myślałam o Taft Volume coś tam, czyli nadająca objętość, bo włosów mam mało i są cienkie. Albo Taft do wrażliwej skóry głowy. Nie chcę też, żeby wysuszyła mi włosy, bo już mam strasznie suche. Pomóżcie, która lepsza?? ![]() Irja, witaj w naszej sekcie (spodobało mi się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łączą mnie jeszcze inne sprawy, ale o nich już pisać nie mogę... ![]() ![]() Dziękuję ![]() Fajnie tutaj u Was ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wróciła ta szra kotka! Czyli nic jej nie jest
![]() Pewnie ten psychopata już ją wypuścił, albo udało jej się samej uciec... ![]() Była strasznie wychudzona, jak wyniosłam jej trochę mleka to za jednym zamachem wypiła całą miseczkę. Tak samo z jedzeniem. I co jest najgorsze - cały czas siedzi pod naszymi drzwiami i przeraźliwie miauczy, serce mi się kraje jak to słyszę - jestem pewna, że ona szuka swoich dzieci... ![]() ![]() ![]() A tak poza tym kilka dni temu znaleźliśmy tego kociaka, który wtedy zniknął z pudełka - leżał martwy za ogrodzeniem... ![]() Gdybym chociaż mogła udowodnić, że to wszystko sprawka tego psychola... ![]() Spodobał mi się nowy polski serial na TVN - „Teraz albo nigdy” ![]() I przeglądając allegro strasznie spodobała mi się ta bluzka ![]() Te rękawy... ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mi sie ten serial podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Jak tylko dorwę się do aparatu TŻ i jak przerzuci mi fotkę na komputer, bo u siebie na komputerze tego nie zrobię - brak odpowiednich sterowników i byc może za stary sprzęt
![]() Więc jestem uzalezniona w tej sprawie od TŻ. A poza tym muszę zrobić jakąś ładną fotkę, a to może trochę potrwać ![]() I ciekawa jestem bardzo co TŻ powie na moją fryzurkę... Pewnie będzie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do serialu, od razu mi się spodobał, od pierwszego odcinka - bo jest chyba inny niż te wszystkie telenowelopodobne papki, którymi karmi nas tv ![]() Eyna A co do charakteru kotów to ja strasznie bym chciała, żeby moja Czarna miała taki charakter jak ta szara, o której pisałam. Jak zaczynam ją głaskać, sama pcha się pod rękę i głośno mruczy, mogę wziąć ją na ręce a ona jeszcze bardziej się przytula itd. Zamiast tego mam kota z niezłym charakterkiem, od czasu do czasu kopnie mnie zaszczyt kiedy Czarna wskoczy mi na kolana i łaskawie ułoży się do snu, ale jak tylko próbuję wziąć ją na ręce to się wścieka i od razu się wyrywa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.