Włosomaniaczki :D - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-21, 12:08   #4681
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Kasiu (Jolie), bardzo sie cieszę, że jesteś chętna na oliwę z avocado, będę w Twoich stronach w długi weekend majowy, więc już się nastaw na spotkanie
Z miłą chęcią
Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za przywitanie
Mam 24 lata, studiuję dziennikarstwo i komunikację społeczną. Jakiś czas temu ukończyłam również studium architektury krajobrazu. W planach mam jeszcze coś w kierunku wizażu albo masażu, ale zobaczymy
Interesuje się (w pewien sposób również zajmuję) programem "Jaka to melodia?"
Ponadto fotografią (uwielbiam robić i oglądać zdjęcia) i telewizją od kuchni
Kocham Nowy Jork i żółte taksówki
Witaj w naszym nieco zwariowanym gronie
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Moja ma dokładnie tak samo
Co mnie czasami niesamowicie wkurza, bo chciałoby się wziąć koteczka na ręce, przytulić itd a ona zachopwuje się tak jak bym jej krzywdę robiła
Już nie pamiętam ile razy byłam cała podrapana, bo uciekła, a po chwili sama przyszła i zasnęła u mnie na kolanach - dziwne te kociska
Moja z kolei to straszna przylepa- zwłaszcza po zabiegu- mogła by przeleżeć na mnie cały dzień
Cytat:
Włosy owszem, koszmarne
Była ubrana w czarny lateks, od stóp do głów prawie, bo kowbojki miała białe No i oczywiście okulary a la mucha
Ale Cię zaszczyt kopnął- nie pogada mogę Cię dotknąć
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 12:12   #4682
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Moja z kolei to straszna przylepa- zwłaszcza po zabiegu- mogła by przeleżeć na mnie cały dzień
Zazdroszczę okropnie

Cytat:
Ale Cię zaszczyt kopnął- nie pogada mogę Cię dotknąć
No dosłownie tymi samymi słowami zwrócił się do mnie mój TŻ, jak mu o tym opowiedziałam

Uciekam już
Czas w kafejce mi się skończył, a poza tym na 14 do pracy, ehh...
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 12:16   #4683
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj wróciła ta szra kotka! Czyli nic jej nie jest
Pewnie ten psychopata już ją wypuścił, albo udało jej się samej uciec...
Była strasznie wychudzona, jak wyniosłam jej trochę mleka to za jednym zamachem wypiła całą miseczkę. Tak samo z jedzeniem.
I co jest najgorsze - cały czas siedzi pod naszymi drzwiami i przeraźliwie miauczy, serce mi się kraje jak to słyszę - jestem pewna, że ona szuka swoich dzieci...

A tak poza tym kilka dni temu znaleźliśmy tego kociaka, który wtedy zniknął z pudełka - leżał martwy za ogrodzeniem...
Gdybym chociaż mogła udowodnić, że to wszystko sprawka tego psychola...

Spodobał mi się nowy polski serial na TVN - „Teraz albo nigdy”

I przeglądając allegro strasznie spodobała mi się ta bluzka
Te rękawy...
Nie no takich ludzi bym wystrzelała- może mało humanitarne- ale jak można męczyć zwierzęta
A bluzeczka śliczna- i ta obróżka
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-21, 12:17   #4684
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no takich ludzi bym wystrzelała- może mało humanitarne- ale jak można męczyć zwierzęta
A bluzeczka śliczna- i ta obróżka
Zgadzam się w obydwu sprawach

I już naprawdę uciekam, papa
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 12:33   #4685
xyoko
Zakorzenienie

2 dni mnie nie było a tu 8 stron Miałam nadzieję, że w weekend będzie lekki zastój Przeliczyłam się Witam Was wszystkie i idę czytać

Edit: 12 stron... Już oczopląsu dostałam i liczyć nie potrafię
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 12:38   #4686
Irja
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj w naszym nieco zwariowanym gronie

Cytat:
Zamiast tego mam kota z niezłym charakterkiem, od czasu do czasu kopnie mnie zaszczyt kiedy Czarna wskoczy mi na kolana i łaskawie ułoży się do snu, ale jak tylko próbuję wziąć ją na ręce to się wścieka i od razu się wyrywa
Miałam tak na początku z moim kotem (no może nie do końca ja, bo od zawsze miałam/mam u niego specjalne względy) ale cała rodzina. Nie było mowy aby ktoś go wziął na kolana. Od razu zwiewał. O przymilaniu się nie było w ogóle mowy. Zaczęłam jednak klepać go po tyłku i zauważyłam, że bardzo mu się to podoba. Kot zrozumiał co jest dla niego dobre i teraz sam pcha się na kolana i to do każdego

Edytowane przez Irja
Czas edycji: 2008-04-21 o 23:22
Irja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 13:29   #4687
xyoko
Zakorzenienie

Przeczytałam część, muszę się zbierać na zajęcia, więc resztę nadrobię wieczorkiem Nienormalne jesteście, uśmiałam się z Was

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
hmm... z dziwnych historii - ja kiedyś wpadłam za pralkę. Wybierałam się do szkoły i ulubiona szminka wylądowała mi za pralką. Pomiędzy pralką a ścianą było trochę przestrzeni więc wylazłam na nią i opuściłam w dół ręce i głowę. Niestety nogi mi się poślizgnęły i wyglądało to tak jakbym stała na rękach za pralką, machając nogami. Siostra mnie uwolniła
Wyobraziłam sobie tą sytuację

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość

Może murzynka?
Ano pamiętam, staram się pamiętać wszystkich imiona

Taa, ja też,że mam murzyński i nie wiem jak to rozumieć, za cholerę nie wiem. Dobra, płaski nie jest
Przegapiłam taką propozycję Murzyn pewnie już dawno zjedzony

I widzę, że łączy nas nie tylko miłość do jedzenia murzynków, ale także murzyńskie tyłki

Cytat:
A szpieguje mnie chłopak. Aż to cholera bierze, że to to takie nieufające.
Apel do chłopaka Lanessy: Daj Dziewczynie trochę prywatności, albo przywitaj się z nami ładnie Może chcesz powiększyć grono Włosomaniaczek o Włosomaniaczka

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Przygarniecie kolejną włosomaniaczkę...?
Witam

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość

Nie śpieszy.. Najchętniej wróciłabym do wieku 4-5 lat..
Zwłaszcza, że kolejny rok skończyłam. (Przez to z diety nici. Ciągle się usprawielidiwiam )

Czyżbyś miała ostatnio urodziny? Jeżeli tak to sto lat

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość

Kobity Kochane...Boje się że przez tą przeprowadzkę i nawał zajęć...nie tylko wy o mnie zapomnicie ale ja sama o sobie zapomnę!

W końcu sie przeprowadziłam (choć po części)..... Ale takiej hecy to nie było...
Od czwartku po południu to był za****** z tym pakowaniem ...A już szczególnie w piątek . i choć bratowa przyjechała mi pomóc się pakować i moi rodzice jeszcze po trochu pomagali to i tak po całym dniu nóg z TŻem nie czułam
Stwierdzamy jednogłośnie- NIE LUBIMY PRZEPROWADZEK!!!!!!!!!!!: mad:
A do tego wszystkiego, żeby nie było za pięknie....popsuła się wczoraj ok.19 winda w mojej klatce.... A na dziś na 11 miałam zamówioną Bagażówkę.. N nic tylko płatać... I W końcu przewiozłam do narzeczonego na razie same ciuchy i kosmetyki... papiery do pracy .. etc. a reszta klamotó została u moich rodziców...

SUUUPERRR.. po prostu...
Ale już to co miałam rozpakowałam i od dziś oficjalnie jestem.... tutaj... i ieszkam sobie z moim ...KOCHANIEM
Kochana, wiem, co czujesz. Przeprowadzki to mój koszmar A przerabiałam je już 5 razy

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Wstyd się przyznać, ale też kiedyś szpiegowałam mojego... obecnego męża... i to jeszcze wtedy, kiedy nim nie był i nic nie wskazywało na to, że w ogóle nim kiedykolwiek będzie... ale to strasznie skomplikowana historia

Ja lubię takie skomplikowane historie

Cytat:
Hyh, przepraszam, ale mam pytanie, ktore zdjecie lepsze? Mam te z kwiatkiem na portalu wstawilam bez zastanowienia i sie zastanawiam czy nie usunac...
Poradzicie...? Bo sama nie wiem.
Oba bardzo ładne, ale pierwsze mi się bardziej podoba

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Dobra. Na dobranoc proszę o przyjecie mnie w szeregi wlosomaniaczek Choc jestem wlosomaniaczka leniwa, znudzona i zmeczona wcieraniem roznych roslin we wlosy - stawiam na gotowce dobrych firm. Mam nadzieje, ze lenistwo to zostanie mi wybaczone. Na swoja obrone mam tylko tyle, ze moje studia oscyluja w okol prac recznych i umyslowych w takiej intensywnosci, ze w wolnych chwilach chce byc bierna i daleka od swojej glowy Ponadto regeneracja zniszczonych i spalonych kudlow doprowadzila mnie do stanu totalnego wycienczenia, dlatego pokochalam linie najmniejszego oporu, mimo iz musze na nia troche dluzej oszczedzac. Dzisiaj w ramach akcji pielegnacji licytowalam kolejne psikadlo do swoich lokow i udalo mi sie wygrac je tanio Klikniecia myszka po napisaniu duzej ilosci notatek do gownianej pracy rocznej kosztowaly mnie tyle sily, ze te pare klikniec myszka to naprawde heroiczny wyczyn. Nie mowiac juz o niniejszym poscie.
Poniewaz beoneself chce byc Magdą, ja mogę byc Magdaleną?

Prosze o przychylne rozpatrzenie mojej prosby i zycze wszystkim dobrej nocy.
Witam kolejną Włosomaniaczkę
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-21, 14:10   #4688
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Z miłą chęcią
Tym bardziej się cieszę i doczekać nie mogę i na spotkanie i na olejek

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
2 dni mnie nie było a tu 8 stron Miałam nadzieję, że w weekend będzie lekki zastój Przeliczyłam się Witam Was wszystkie i idę czytać

Edit: 12 stron... Już oczopląsu dostałam i liczyć nie potrafię
No nie dziwię się, że się doliczyć nie możesz... Dziewczyny w weekend dostały chyba petardy w palce, żeby włosy nam tak szybko rosły i regenerowały się z taką szybkością z jaką idzie ten wątek, to by był szczyt marzeń

Cytat:
Apel do chłopaka Lanessy: Daj Dziewczynie trochę prywatności, albo przywitaj się z nami ładnie Może chcesz powiększyć grono Włosomaniaczek o Włosomaniaczka

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 14:25   #4689
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny...
Widzę, że tworzycie listę a mnie na liście nie ma...same smutne wiadomości od soboty
W sobotę zmarł mój kochany wujcio, dzisiaj w nocy jedziemy rodziną do Bydgoszczy na pogrzeb. Wiem, że zabrzmi to dziwnie, ale każdy spodziewał się tej śmierci, chociaż to zawsze jest szok. Wujek był chory na stwardnienie rozsiane. Wydaje mi się, że w ostatnich miesiącach już zupełnie zrezygnował...i się poddał tej chorobie. A stwardnienie rozsiane to straszna choroba...i nie wiem, czemu tak jest, że w większości przypadków dotyka tych bardzo aktywnych osób.

No dobra, nie smęcę Wam już.
Niech włos będzie z Wami

Cytat:
Witajcie dziewczyny i tu (niektóre Wizażanki rozpoznaję już z innych wątków :P)

Tak się cofnęłam chyba o dwie strony i nicki86 bardzo fajna kurteczka Czy mogę zapytać skąd?

Ja mam na imię Monika, a mój nick wziął się stąd, że oglądałam kiedyś szwecki teleturniej i jedna zawodniczka miała tak na imię. Prowadzący bardzo fajnie je wymawiał Postanowiłam sobie przygarnąć Poza tym jest to również fińskie imię, a ja swego czasu interesowałam się tym państwem i językiem
Irja towarzyszy mi wszędzie i od wielu lat
Witamy

Cytat:
Narku
No i jak, pytałaś o to BHP??
Nie miałam kiedy. Teraz dopiero w czwartek spotkam się z wychowawcą, ale od razu będę go męczyć pytaniami

Cytat:
Wczoraj wróciła ta szra kotka! Czyli nic jej nie jest
Pewnie ten psychopata już ją wypuścił, albo udało jej się samej uciec...
Była strasznie wychudzona, jak wyniosłam jej trochę mleka to za jednym zamachem wypiła całą miseczkę. Tak samo z jedzeniem.
I co jest najgorsze - cały czas siedzi pod naszymi drzwiami i przeraźliwie miauczy, serce mi się kraje jak to słyszę - jestem pewna, że ona szuka swoich dzieci...

A tak poza tym kilka dni temu znaleźliśmy tego kociaka, który wtedy zniknął z pudełka - leżał martwy za ogrodzeniem...
Gdybym chociaż mogła udowodnić, że to wszystko sprawka tego psychola...
Straszne

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 14:36   #4690
nicki86
Zadomowienie

Lanesso no ja nie mam wielu rysunkow, bo tych co mi nie zabrali ladowały w koszu na śmieci taki los perfekcjonistki, kiedy nic nie jest idealne... teraz zajełam się dość intensywnie fotografią Ja też zazdroszcze zdolności, kiedyś bardzo chciałam iść na ASP ale wstyd z takimi umiejetnosciami, kiedy inni w okolo niewiarygodnie zdolni... ah taki los :P

Finlorko teraz to jesteś kobieta pracujacą prawie że cieżko fizycznie przez te nogi... ja zawsze się cieszyłam jak nie miałam do pracy jak pracowałam w telepizzy, mimo że mniej pieniedzy było, ale czasem lepiej odpoczac nie zarazbiajac nic meczyć sie za jakieś grosze

Irja witaj wsród rasowych czarownic Piękny Twój nick... a i też miłuje Finlandie ja mam takie dziwe zamiłowania do zimnych krajów a język jest piekny, kocham te utwory gdzie HIM śpiewa po fińsku A kurteczke kupiłam jesienią w orsey co do zjeć to mamy podobne pasje

Finlorko ja co prawda koronkowych obrożek nie noszę, ale ostatanio napaliłam się na rekawiczki koronkowe z allegro... ja to lubie takie udziwnienia A co do filmiku to yyy Josh albo cos takiego i główkowałam z moim kochaniem czemu własnie taki tytuł skoro nikt sie tak nie nazywał... wniosków żadnych, ale film fajny i cunda aktorka, a aktor co grał głowna rolę wszędzie ten sam http://www.filmydvd.pl/img/405/40521514.jpg Podobał sie w sumie choć w sumie to takie same romansidła ale dobrze odprężają
Dobrze , że kotecka żyje... choć to że ją naarmisz problemu niestety nie rozwiaze Mam nadzije że TŻ dobrze przyjmie nowa fryzurke, ja też miałam obawy przed spotkaniem z długowłosym meżem jak wróciłam od fryzjera z "podcinania końcówek"...ale nie było tak źle... a włoski odrastaja tylko czasu trzeba
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 14:36   #4691
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Tym bardziej się cieszę i doczekać nie mogę i na spotkanie i na olejek
A olej już zakupiony? Bo jak coś to widziałam w Krośnie w tej herbaciarni/zielarni za 33zł
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-21, 14:42   #4692
virka
Zakorzenienie

Cytat:
A olej już zakupiony? Bo jak coś to widziałam w Krośnie w tej herbaciarni/zielarni za 33zł
Jeszcze nie, ale zanim do Ciebie dojadę będzie na pewno
To mój jest tańszy
Tam w herbaciarni jest ten Oleofarmu (?), bo też go widziałam, a ja chciałam kupić w Almie, jakiś importowany, ale na zimno tłoczony, może uda mi się go znaleźć w sieci, żeby Ci pokazać...

Stary 2008-04-21, 14:49   #4693
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Witamy

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Irja witaj wsród rasowych czarownic Piękny Twój nick... a i też miłuje Finlandie ja mam takie dziwe zamiłowania do zimnych krajów a język jest piekny, kocham te utwory gdzie HIM śpiewa po fińsku A kurteczke kupiłam jesienią w orsey co do zjeć to mamy podobne pasje
Kiitos
To widzę, że i HIM nas łączy Co prawda teraz już nałogowo nie słucham (bo kiedyś bardzo) ale sentyment pozostał

Ps. Rasowe czarownice To mi się podoba
Stary 2008-04-21, 14:50   #4694
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie, ale zanim do Ciebie dojadę będzie na pewno
To mój jest tańszy
Tam w herbaciarni jest ten Oleofarmu (?), bo też go widziałam, a ja chciałam kupić w Almie, jakiś importowany, ale na zimno tłoczony, może uda mi się go znaleźć w sieci, żeby Ci pokazać...
Chyba tak- coś takiego http://www.zdrowazywnosc.com.pl/inde...ct&prod_id=964 [ale nie na 100%- [patrz wątek PP]
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-21, 14:55   #4695
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tak- coś takiego http://www.zdrowazywnosc.com.pl/inde...ct&prod_id=964 [ale nie na 100%- [patrz wątek PP]
Tak, dokładnie ten, ja pamiętam dobrze
Tylko jeszcze muszę poszukać ten co ja mam w planach kupić (wydaje mi się, że ma większą pojemność, ale mogę się mylić bo nie sprawdzałam, tylko tak na oko, a oczami to wiemy, że PP mają różnie. )

Stary 2008-04-21, 14:58   #4696
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, dokładnie ten, ja pamiętam dobrze
Tylko jeszcze muszę poszukać ten co ja mam w planach kupić (wydaje mi się, że ma większą pojemność, ale mogę się mylić bo nie sprawdzałam, tylko tak na oko, a oczami to wiemy, że PP mają różnie. )
oko oko- zdaję się na Ciebie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-21, 15:07   #4697
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Madziunia80 - Przykro mi

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to witam I mam pytanie do dziewczyn z Krakowa - orientujecie się moze czy 2 maja Galeria Krakowska będzie otwarta? I co można dobrego kupić tam do włosów? być moze bede w Krakowie wiec chiałabym wykorzystać to na maxa
Bywam tam często, na pewno będzie otwarta codziennie od rana do 22. Kupić można to, co w rossmanie, sephorze. Ja wolę raczej gdzie indziej kupować włosowe mazidła.
Cytat:
Eyna, ile masz w końcu lat? Wiesz, zawsze myślałam,że ładnie rysuję a teraz pomyślałam O BOŻE ŻE TAK MOŻNA O_o Ty chyba miałaś 15,/16, czyż nie?
Mam teraz 15. Poza tym naprawdę bez przesady, nie jestem żadnym wyjątkiem
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość

Marzenko a masz jakies godne polecenia sklepy w centrum miasta gdzie mozna kupić cos fajnego do włosków?

Zastanawiam sie nad tą mgiełka nawilzająca do włosów biosilka ale nie wiem gdzie mogę go kupić. pozostaje chyba tylko allegro ale te koszty przesyłki doprowadzają mnie do rozpaczy... Ile ja bym sobie kupiła za te koszty przesylek...
Pytanie nie do mnie, ale to zależy czego potrzebujesz a dużo produktów biosilka widziałam chyba w rossmanie właśnie, ale mogę się mylić. (przewidzenia?)

Cytat:

Eyna
A co do charakteru kotów to ja strasznie bym chciała, żeby moja Czarna miała taki charakter jak ta szara, o której pisałam. Jak zaczynam ją głaskać, sama pcha się pod rękę i głośno mruczy, mogę wziąć ją na ręce a ona jeszcze bardziej się przytula itd.
Zamiast tego mam kota z niezłym charakterkiem, od czasu do czasu kopnie mnie zaszczyt kiedy Czarna wskoczy mi na kolana i łaskawie ułoży się do snu, ale jak tylko próbuję wziąć ją na ręce to się wścieka i od razu się wyrywa Ale jak chce jeść to bardzo dobrze wie jak się przymilić - cały arsenał kocich sztuczek wchodzi w grę
Dokładnie, jak ja i mój kot. Jak próbuję ją wziąć na ręce to krzyczy jakby ją ze skóry obdzierali. Za to jak o jedzenie chodzi, to jest tulenie sie, mruczenie i prowadzenie do kuchni
Bardzo chciałabym mieć kota - przytulankę, ale moją jędze też strasznie kocham
Cytat:
Czyżbyś miała ostatnio urodziny? Jeżeli tak to sto lat
A miałam.. dziękuję

Irja, witamy
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 15:21   #4698
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Przeczytałam część, muszę się zbierać na zajęcia, więc resztę nadrobię wieczorkiemNienormalne jesteście, uśmiałam się z Was

Wyobraziłam sobie tą sytuację

Przegapiłam taką propozycję Murzyn pewnie już dawno zjedzony

I widzę, że łączy nas nie tylko miłość do jedzenia murzynków, ale także murzyńskie tyłki

Witam

Oba bardzo ładne, ale pierwsze mi się bardziej podoba

Witam kolejną Włosomaniaczkę
No cóż, on miał długie, zadbane włosy, sama mu odżywki wybierałam, teraz Matrixa Sleek look używa

Murzynek zdjedzony, ale chętnie kiedyś pomurzynię murzyńską kuchnię z tobą

Cytat:
Lanesso no ja nie mam wielu rysunkow, bo tych co mi nie zabrali ladowały w koszu na śmieci taki los perfekcjonistki, kiedy nic nie jest idealne... teraz zajełam się dość intensywnie fotografią Ja też zazdroszcze zdolności, kiedyś bardzo chciałam iść na ASP ale wstyd z takimi umiejetnosciami, kiedy inni w okolo niewiarygodnie zdolni... ah taki los :P

Finlorko teraz to jesteś kobieta pracujacą prawie że cieżko fizycznie przez te nogi... ja zawsze się cieszyłam jak nie miałam do pracy jak pracowałam w telepizzy, mimo że mniej pieniedzy było, ale czasem lepiej odpoczac nie zarazbiajac nic meczyć sie za jakieś grosze

Finlorko ja co prawda koronkowych obrożek nie noszę, ale ostatanio napaliłam się na rekawiczki koronkowe z allegro... ja to lubie takie udziwnienia A co do filmiku to yyy Josh albo cos takiego i główkowałam z moim kochaniem czemu własnie taki tytuł skoro nikt sie tak nie nazywał... wniosków żadnych, ale film fajny i cunda aktorka, a aktor co grał głowna rolę wszędzie ten samhttp://www.filmydvd.pl/img/405/40521514.jpg Podobał sie w sumie choć w sumie to takie same romansidła ale dobrze odprężają
Dobrze , że kotecka żyje... choć to że ją naarmisz problemu niestety nie rozwiaze Mam nadzije że TŻ dobrze przyjmie nowa fryzurke, ja też miałam obawy przed spotkaniem z długowłosym meżem jak wróciłam od fryzjera z "podcinania końcówek"...ale nie było tak źle... a włoski odrastaja tylko czasu trzeba

Ja też lubię koronki i inne takieto! Wy Finlandia, Finlandia,
a ja już na 100% do Norwegii i będę jeździć skuterem śnieżnym, a nie samochodem lub co gorsza tramwajem
a moja malownicza mieścina chyba Skurvaten się nazywa o_O"

Cytat:

Kiitos
To widzę, że i HIM nas łączy Co prawda teraz już nałogowo nie słucham (bo kiedyś bardzo) ale sentyment pozostał

Oo, ja cię nie przywitałam o_O
A Him, ja right here in my arms słucham gdy tylko humor mi spadnie :P

Cytat:
Madziunia80 - Przykro mi

Mam teraz 15. Poza tym naprawdę bez przesady, nie jestem żadnym wyjątkiem
To coi mówić o innych, ja jestem totalny totalny przeciętniak *idzie ryczeć kąąt*
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 15:48   #4699
nicki86
Zadomowienie

Norwegia też cudo... i moja Alaska Jakbym w totka wygrała to bym pojechała w moją podróż poślubną na którą czasu nie było pierw do Szkocji... a później na Alaske
A Hima... to ja tez nie czesto już słucham, tylko czasem sentymentalnie... ale jak słysze HIM HIM - Gone With The Sin to wymiękam
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-21, 15:51   #4700
beoneself
Zakorzenienie

O kurczę.... żeby tak od rana zaraz 2 całe strony to przesada
W weekend mogłam sobie co 2 godzinki sprawdzać co tam nowego, owszem, ale widzę, że w tygodniu będzie ciężko, ojjjj ciężko!
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 15:59   #4701
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też lubię koronki i inne takieto! Wy Finlandia, Finlandia,
a ja już na 100% do Norwegii i będę jeździć skuterem śnieżnym, a nie samochodem lub co gorsza tramwajem
a moja malownicza mieścina chyba Skurvaten się nazywa o_O"
Zaaabierz mnie ze sobą!

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-21, 16:04   #4702
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Zaaabierz mnie ze sobą!
a chodź, jeśli 15 czy 16 ukończyłaś to i robotę dostaniesz

Uch, ale tam nic nie ma, tylko śnieg, łosie, lasy, góry....o_O"
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 16:24   #4703
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
a chodź, jeśli 15 czy 16 ukończyłaś to i robotę dostaniesz

Uch, ale tam nic nie ma, tylko śnieg, łosie, lasy, góry....o_O"
Hm, w październiku kończę 15 To w razie czego zapakuje się w paczkę i wyśle do Ciebie
Tam jest cuuuuudownie Mam dwa miejsca, gdzie chciałabym mieszkać: Francja i Norwegia(+Indie na wakacje ).

Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-21, 16:33   #4704
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, w październiku kończę 15 To w razie czego zapakuje się w paczkę i wyśle do Ciebie
Tam jest cuuuuudownie Mam dwa miejsca, gdzie chciałabym mieszkać: Francja i Norwegia(+Indie na wakacje ).
Indie jak najbardziej- ale tylko po serii szczepień i z własnym prowiantem
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-21, 16:33   #4705
karla_92
Zakorzenienie

Witam przedewszystkim nowoprzybyłe włosomaniaczki (albo jedną włosomaniaczke)

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Ja nosze. Tyle ze jestem astygmatykiem i moje soczewki sa duzo drozsze niz normalne Bardzobym chciala nosic dzienne, ale dzienne toryczne produkuje tylko Focus i kosztuja 200zl miesiecznie, a to stanowczo za duzo. Za miesieczne toryczne wydaje 400zl na pol roku + plyn do soczewek ktore w skali polrocznej troche wyniosa to i tak duzo kasy. Musze ci powiedziec ze zastanawiam sie coraz czesciej nad laserowa korekcja wzroku i wiem ze kiedys sie jej poddam. a jaka masz wade wzroku, jesli mozna wiedziec? Poczatki noszenia soczewek sa dosyc ciezkie, ja kilka dni uczylam sie je zakladac.
Ja też astygmatyk O soczewkach marze juz od dawna, ale już chyba prędzej moje oczy wyzdrowieja niż je bede miala

Cytat:
Eh jesli czujecie sie tak bardzo skrepowane na tym forum to rzeczywiscie szkoda, że nie ma tu czegos takiego jak zamkniete forum, wtedy bysmy mogly poznać sie blizej
A no przydało by sie Ja też mam obawy że mnie ktos rozpozna Bardzo osobistych rzeczy tu nie pisze, ale bardzo cenie sobie prywatność i nielubie nawet jak moja siostra czyta to co pisze. Jakoś nie dopuszczam do myśli tego że to w końcu internet i każdy kto bedzie chciał to przeczytac ma do tego pełne prawo

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny...
Widzę, że tworzycie listę a mnie na liście nie ma...same smutne wiadomości od soboty
W sobotę zmarł mój kochany wujcio, dzisiaj w nocy jedziemy rodziną do Bydgoszczy na pogrzeb. Wiem, że zabrzmi to dziwnie, ale każdy spodziewał się tej śmierci, chociaż to zawsze jest szok. Wujek był chory na stwardnienie rozsiane. Wydaje mi się, że w ostatnich miesiącach już zupełnie zrezygnował...i się poddał tej chorobie. A stwardnienie rozsiane to straszna choroba...i nie wiem, czemu tak jest, że w większości przypadków dotyka tych bardzo aktywnych osób.

No dobra, nie smęcę Wam już.
Niech włos będzie z Wami
Przykro mi bardzo

Cytat:
I teraz moje pytanie - do tej pory nigdy nie używałam takich rzeczy,a le przy tych włosach na pewno się bez pianki nie obejdzie. I nie wiem jaką wybrać. Myślałam o Taft Volume coś tam, czyli nadająca objętość, bo włosów mam mało i są cienkie. Albo Taft do wrażliwej skóry głowy. Nie chcę też, żeby wysuszyła mi włosy, bo już mam strasznie suche.
Pomóżcie, która lepsza??
Ja myśle że lepsza bedzie ta do wrażliwej skory Tą Volum coś tam mam i musze powiedziec, że jest nawet nawet, ale u Ciebie chyba lepiej sprawdzi sie ta druga. Ciekawe tylko czy ona rzeczywiscie taka "delikatna"

Cytat:
Eyna
A co do charakteru kotów to ja strasznie bym chciała, żeby moja Czarna miała taki charakter jak ta szara, o której pisałam. Jak zaczynam ją głaskać, sama pcha się pod rękę i głośno mruczy, mogę wziąć ją na ręce a ona jeszcze bardziej się przytula itd.
Zamiast tego mam kota z niezłym charakterkiem, od czasu do czasu kopnie mnie zaszczyt kiedy Czarna wskoczy mi na kolana i łaskawie ułoży się do snu, ale jak tylko próbuję wziąć ją na ręce to się wścieka i od razu się wyrywa Ale jak chce jeść to bardzo dobrze wie jak się przymilić - cały arsenał kocich sztuczek wchodzi w grę
Mój pies to samo Jak go wołam, chce poglaskach to albo udaje że nie słyszy, albo ucieka, odsuwa sie, a jak widzi że mam jedzenie to daje sie zaglaskac na śmierc, byle tylko dostac kawalek Skuli uszka, da po 10 razy każdą łapke i jaki to grzeczny piesek...

Cytat:
A miałam.. dziękuję
W takim razie wszystkiego najlepszego Tak wiem troche spóźnione te życzenia Lepiej poźno niz wcale

Indie jeszcze Japonia i Chiny....
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 16:49   #4706
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
I z własnym bodyguardem Ale jednak cudnie jest tam

Eyno, spóźnione, ale najlepsze

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-21, 17:23   #4707
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Te szczepienia.. uniemożliwiają mi wizje wyjazdów w dalekie kraje, które chciałabym odwiedzić. "To wcale nie boli" nie jest takie oczywiste dla osoby panicznie bojącej się igieł
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 17:28   #4708
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Jeszcze tak płodnego weekendu nie miałyście Kilkanaście stron do nadrabiania...
Wszystkie zaległe strony mam przeczytane, ale dokładne odpowiedzi sobie daruję, bo jakbym miała wrócić, co komu miałam odpowiadać, to czasowo nie wyróbka Napiszę to co pamiętam
Ale rozbawiłam się nieźle czytając Wasze posty, widzę, że głupawka była przednia

Z tego co pamiętam, to tak:
Mocno mnie rozbawił ten strzał z "liścia" Estelle , upadek za pralkę Porcelainn (śmiałam się w głos do komputera ), te wszystkie stany podświadomości, których nie pamiętam (głupawka z nimi z wiązana )
Ktoś tam dobrze strzelił (chyba Mirelka ), że virka siedzi z maseczką na włosach
ha wiedziałam ze siedzisz z czyms na włosach
musisz nas częsciej odwiedzac

no i wolne
Ola ja tez jednak dzis te krzesła nosiłam

eh dostałam 1 z matmy, skleroza;/
mialam zrobic jakąs banalną bryłe i zapomniałam;/ niby poprawie ale ta 1 nie była potrzebna

jajku ja zbamkrutuje dzis byłam w zielarskim i kupiłam
skrzyp
pokrzywe
orzech włoski
brzoze
łopian
i cos dziwnego na "t"

myslałam ze w tym miesiacu kupie tego słynnego waxa ale nie mam jzu kasy
znaczy mam ale kupuje za nią buty w których sie zakochałam
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 17:30   #4709
beoneself
Zakorzenienie

A ja zastanawiam się nad jakimiś ziołowymi płukankami... najmocniej nad korą dębu, żeby lekko przyciemnić włosy z lekko spłukaną ciemną farba
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 17:31   #4710
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
ha wiedziałam ze siedzisz z czyms na włosach
musisz nas częsciej odwiedzac

no i wolne
Ola ja tez jednak dzis te krzesła nosiłam

eh dostałam 1 z matmy, skleroza;/
mialam zrobic jakąs banalną bryłe i zapomniałam;/ niby poprawie ale ta 1 nie była potrzebna

jajku ja zbamkrutuje dzis byłam w zielarskim i kupiłam
skrzyp
pokrzywe
orzech włoski
brzoze
łopian
i cos dziwnego na "t"

myslałam ze w tym miesiacu kupie tego słynnego waxa ale nie mam jzu kasy
znaczy mam ale kupuje za nią buty w których sie zakochałam
Ja jutro sie wybieram do zielarskiego.
Ojej 1 Chyba nie bedzie tego obozu,ale wierze w ciebie

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości