|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40-stą już część wątku świętujemy, w kupie trzymamy i dalej ciśniemy
LB, dostałaś w końcu @?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Bez niespodzianek tak jak mówiłam tak dostałam
![]() Cytat:
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje cykle to dopiero są do popie.rzone
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3876 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszłam sprawdzić, jaki ja mam podkład i to jest Natural Fair
stapia mi się z cerą idealnie
|
#3877 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam dzisiaj na nic siły ani chęci - chyba naprawdę @ się zbliża, bo spałam 11 h a dalej jestem zmęczona i padnięta i tylko o łóżku marzę
.A jeszcze do Rossa muszę się wybrać
|
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatni miałam 18 marca, teraz 16 kwiecień- wychodzi 29 dni, co rzadkość u mnie dlatego nie spodziewałam się na święta @ u mnie cykle trwają zazwyczaj 30-36 dni, a wcześniej to nawet pod 40 podchodziło także u mnie to nie mogę sobie nigdy wyliczyć
|
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3882 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja mam ten sam
rozumiem, że biusty będziemy mieć jak marzenie
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3884 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;73035631]Mam straszną lipę teraz ostatnia ósemka mi wyłazi i znowu spuchło dziąsło i je przygryzam Boli jak cholera, ale chyba nie wiele z tym zrobię w najbliższym czasie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- No nieźle Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jak bedzie trzeba to usuną, albo dadzą leki Cytat:
ani sie obejrzycie a będziecie wprowadzeni koncepcje na dom juz macie? Jaka kolorystyka? ![]() Cytat:
Jaka macie temp? Tu zima znów wróciła... Cytat:
a przed praca TZ nie dałoby rady? Ja wstałam na jazdy na 7rano a i o 6 sie można było umówić to pewnie kilka h jazd i byś mogła wyjechać ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3885 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pan policjant mandatu Ci nie dał? ![]() Swoją droga mi minął rok z prawkiem niedawno, jeżdzę od tego roku i żałuje ze tak pozno zrobiłam jednak wygoda, podjechać do sklepu, czy do rodziców to juz nie problem i nie wyprawa MPK Cytat:
|
||
|
|
|
#3886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko przy okazji zwrócił uwagę, że przydałoby się wymienić prawko na aktualne nazwisko. Pytałam się, czy to jest przestępstwo, to powiedział, że nie, ale że należy wymienić ![]() Fajnie, że zrobiłaś prawko nawet i rok temu, moja siostra np. skończy 30 lat w tym roku i dopiero zamierza się na kursy zapisać. Uważam, że nigdy nie jest za późno Ja jeżdżę bez przerwy od kiedy skończyłam 18 lat- mój pierwszy własny samochód to był Fiat 126p, czyli Maluszek- na nim nauczyłam się właściwie porządnie jeździć już po zrobieniu prawka
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że miałam go kiedyś
![]() To nie jest nowość? ![]() Monte, mam pytanie o ten puder MF Facefinity- który masz numerek? Bo ja chcę najjaśniejszy i nie wiem
|
|
|
|
#3888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, nie pamiętam, ale to chyba nr 01
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i się obawiam, że będzie za ciemny ![]() Już myślałam, że wizażu nie będzie do rana
|
|
|
|
|
#3890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
TZ zaczyna o 7 więc na dobrą sprawę najpóźniej o 5:30 musiałabym zacząć, nie wiem czy o takich godzinach już jeżdżą ![]() Mi chodzi o zachowanie na drodze - swoje jako kierowcy. Kto był w ciąży ten raczej zdaje sobie sprawę jak czasem wolno człowiek kontaktuje Cytat:
![]() Co do kolegi - to jest facet o moim też możesz to napisać, wydaje mi się że o TZ Hero też to możesz napisać ale to coś za coś, no i zwykle mamy są w gorszej sytuacji niż mężowie pod tym względem ![]() Zresztą wydaje mi się, że Hero ma podobnie nawet zakupów czasem nie ma jak na lajcie zrobić. No ale co ja tam wiem. Może męczennica z dzieckiem jestem ![]() Byłam w Rossie, żałuję Masakra ile ludu...
No one else will ever know the strength of my love for you...after all, you are the only one who knows what my heart sounds like from the inside Edytowane przez LittleBeetle Czas edycji: 2017-04-20 o 17:11 |
|||
|
|
|
#3891 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
dziś powrót na uczelnie był, nie lubię tego ![]() pomiędzy zajęciami skoczyłam z kumpelami do rossmanna i kupiłam korektor z Revlona, pomadkę matową, kredkę do brwi i lakier. Jeszcze pasuje mi jakiś tusz kupić ![]() zaraz nadrobię co u Was
|
|
#3892 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam, bo w pracy mi sie przydaje, ale żałuje ze tak pozno, bo jednak wygoda ogromna ![]() Maluszek Cytat:
A późnym wieczorem o 19-20? To korków nie ma ![]() Po prostu nie rozumiem Ciebie, ciagle narzekasz ze nie mozesz czegoś zrobic albo cos jest nie tak, a nie zrobisz nic by to zmienić. Wygodnie Ci tak jak jest a narzekasz chyba juz z braku laku. A jak dziewczyny podsuwają Ci jakies pomysły to każdy zły tak jakbyś sama nie wiedziała czego chcesz... niby chcesz cos zmienić ale nie robisz nic w tym kierunku. A pozostałe Mamy watkowe jakos ogarniają, przynajmniej mam takie wrażenie i nie narzekają na kazdym kroku na swoje zycie, a tez maja dzieci, dom do ogarniecia, zakupy do zrobieni itp.
|
||
|
|
|
#3893 |
|
Wtajemniczenie
|
Scarlett- chcę odwiedzić stomatologa, gina, diabetyka, laboratorium by porobić badania
Arnama- i tak długo wytrzymałaś za orbiego ![]() Monte- za ćwiczenia ![]() i dla Ciebie Trax ![]() ![]() usypiam
|
|
#3894 | |||
|
Zakorzenienie
|
O działa
![]() Nawet szybko się uporali, ciekawe co znów będzie działać w spierdzielony sposób ![]() Cytat:
![]() Chociaż u nikogo w domu nie siedzę, więc moge napisać tylko przez pryzmat przedstawiania rzeczywistości przez same Dziewczyny ![]() Z resztą ogólnie, dzisiaj na dziadków, przeciętnie, trudno liczyć, bo pokolenie naszych rodziców w większości pracuje. Często oboje Młodych musi również pracować, czasem nawet jeszcze studiować np, czy ogarniać inne dodatkowe zajęcia (tu już mam na myśli bardziej ekstremalne przypadki, że tak to ujmę ) i jakoś sobie radzą.Cytat:
No i ile O jojjjjj normalnie Same cycolinki tu będą niedługo Ja mam ogromną ochotę na tego z przepisu Tupianka Chociaz dopiero nie dawno był Wiem że wróciła.... masakra po prostu, Jak pisałam, po drodze było nawet -1 i to całkiem nie tak daleko od nas... U nas nad ranem były 4 stopnie na plusie, jak przyjechaliśmy, w tym momencie jest 8. Na szczęście ogrzewanie odpalili na nowo Cytat:
![]() Z wiekiem coraz trudniej- wiadomo, ale też mam podobne zdanie, że nie jest za późno ![]() Pierwszy samochód to zawsze się wspomina z łezką w oku Ja z moją "żabcią" też mogłam góry przenosić
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie narzekałam na brak czasu w domu, na sprzątanie, gotowanie czy inne czynności a Ty piszesz jakbym nie wiem- nie wyrabiała z tym. Jedyne z czym mam problem to samodzielne wyjście na dłuższy czas. Natalka jest wymagającym dzieckiem, nie każde dziecko takie jest. Nie będę pisać co się wczoraj działo jak TZ próbował uśpić ją. Ale mam już pogląd jak to wygląda więc już nic nie będę pisać żeby źle nie zostać odebraną.
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie robię dziś siłówki.... chyba wypadłam z cugu i mi się b.mocno nie chce Jeszcze trochę się wymęczyłam ogarnianiem chałupy
|
|
#3897 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|||||
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie zauwazylam zeby LB narzekala , spojrzcie w druga strone nie ma z kim malutkiej zostawic , nie ma kolo siebie rodzicow , tz duzo pracuje , z kolezankami nie wiem jak jest , ale radzi sobie moim zdaniem bardzo dobrze tym bardziej ze malutka czesto choruje i potrzebuje duzo uwagi. Ja ja podziwiam i resztę mamus zreszta tez , bo ja sama bym sobie chyba nie poradzila
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;73028926]Dzień dobry
Jako, że czuje się w miarę dobrze pokręciłam wczoraj na rowerku 40 min. Nie piszę na kolorowo bo z tel nie umiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Brawo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
||||
|
|
|
#3900 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Babci kuzynka w wieku 60 lat prawko zrobila Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Nie zrobiłam tego kręcenia bo babka stwierdziła że mam za słabe włosy. Podzielam tylko końcówki. Zrobiłam sobie za to drenaż limfatyczny. Okazało się ze jednak były jakieś restauracje czynne do 22 ale nie znaleźliśmy wtedy. Wczoraj się udało. Piłam Finlandii żurawinowa, potem przenieśliśmy się do tego pubu w hotelu bo był do 24 i przerzucilam się na cynamonowa. A dzisiaj zdycham na kaca. Juz jesteśmy u moich rodziców, młody twierdzi ze nie tęsknił. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- I rano śnieg napadal Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

stapia mi się z cerą idealnie
.

ostatni miałam 18 marca, teraz 16 kwiecień- wychodzi 29 dni, co rzadkość u mnie 

ostatnia ósemka mi wyłazi i znowu spuchło dziąsło i je przygryzam 

No ale i tak problem opieki nad młodą zostaje. Pomijam, że mam prawko na stare nazwisko jeszcze

Chociaz dopiero nie dawno był
Ja z moją "żabcią" też mogłam góry przenosić