![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
ja tu tylko na chwilę, by życzyć powodzenia jutro wszystkim Kochanym Wizażankom - Gimnazjalistkom
![]() się nie stresujcie, będą gorsze egzaminy w życiu ![]()
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
Iza - a Ty moderatorem jesteś
![]() ![]() Także zycze wszystkim gimnazjalistkom powodzenia na jutrzejszym egzaminie ![]()
#2853 | |||||||
Zakorzenienie
|
dobry wieczorek
![]() Cytat:
![]() no to będziesz miała ciekawsze zajęcia niż nauka ![]() Cytat:
![]() ![]() no baaaaa ![]() mam nadzieję że przesilenie szybko minie ![]() Cytat:
![]() ja też sie w sumie nie mogę nadziwić, ze jeszcze żyję ![]() Cytat:
![]() oj ja tak samo myślę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam godzinkę temu, wyszłam przez 8, wróciłam po 19, w międzyczasie 0,5 godzinki byłam w domu, aby spożyć obiad, który na szczęcie był gotowy, wiec Siss sobie z nim poradziła ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz tłumaczenie wzywa i nie chce przestać wołać, wiec idę tłumaczyć ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę niby dzisiaj słonko świeciło,ale zimno że hoho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
parafrazując Ludzię: refleks szachisty (
![]()
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
Iza
no coż ![]()
#2857 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() noo, w sumie TŻ zadzwonil w momencie w ktorym bylam zajeta i zapomnialam ze sie gniewam ![]() ![]() ![]() w kazdym razie mam nadzieje, ze jakos dojdziemy do normalnego stanu bo ostatnio ciągle mamy jakies malutkie powiedzmy "spory" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() znajdziesz znajdziesz prace, jaka tylko bedziesz chciala ![]() ![]() Cytat:
![]() (juz chyba nikogo tu moje dziwactwa nie zaskoczą) Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nefruś ![]()
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Jako Gimnazjalistka dziękuję za zyczenia
![]() ![]() daje tylko znać że zyję ![]() na nic więcej nie mam teraz siły... dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze rok i ja będę pisała ![]()
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Szybka jesteś kochana
![]() ![]() Dziewczynki dziękuje wszystkim za te gratki odnośnie Laptopa ![]() ![]() Za wszystkie gimnazjalistki trzymam kciukasy ma maxa ![]() A ogólnie wybaczcie, ale nie mam czasu nadrobić, bo się troche ucze, bo dzień zleciał mi jak z bicza... ![]() A wogóle dostałam 4 ze spr. z bioli ![]() ![]() Dobrej nocki Słonka ![]()
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Sie śmiejecie ze mnie ;(
![]()
#2862 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry cześć i czołem
![]() Chciałam aktywnego dnia - to miałam! ![]() ![]() Jutro pokomentuję i napiszę wiecej bo wagaruję więc będę miała duuuużo czasu na wizażowanie ![]() Póki co przesyłam buziaki, życzę dobrej nocy i melduję, że od rana będę zaciskać kciuki za wszystkie testujące gimnazjalistki - zdolne jesteście,dacie radę ![]() Buuuuuzi ![]()
#2863 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też dziś zmarzłam jak pingwin ![]() Cytat:
![]() ale musisz dać mu trochę popalić, obowiązkowo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jabłuszko - gratuluję postępów w nie-spaniu ![]() utknęłam na dobre przy tłumaczeniu, zwłaszcza jak się dowiedziałam ze dopiero na popołudnie wykłady jutro mam ![]() ![]() dobrej nocki ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-04-21 o 23:03 Powód: ;] |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Gwiazdeczki ;*
JUż prawie po śniadnaiu [dojadam mojemu muesli] i niebawem znow do szkoły ![]() ![]() Poza tym ta szkoła pod koniec roku tyle ze mnie pieniędzy wyciągnęła, ze szok - 100 jak nie lepiej : tutja jakeis kwiaty, jakies obramowanie świadectwa ehh.. mama mnie z domu wyrzuci :/ Jabłuszko - gratuluję nie-spania. Ja nie umiem nie zdrzemnąć się po południu - bez tego nie funkcjonuję ![]() Miłego dnia ![]()
#2865 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Wpadłam się przywitać i życzyc milego dnia.. ![]() Zapewne spyta mnie dziś z gegry no i kartkówka z angola jest ![]() Więc Proszę skromniutko o jakieś kciuki lekkie ![]() Buziaki i miłego dnia ![]()
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Tamuś - jak zawsze kciuki sa
![]() ![]()
#2867 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry dziewczyny, malo zagladalam wczoraj bo mialam paskudny dzien.. Na szczescie poneidzialek za nami i one sa zawsze najgorsze.. zycze Wam milego dzionka ![]()
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz zmykam się prysznicować i na uczelnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2869 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też miałam takie priorytety ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no i dochodź do siebie, bo niedługo Juwenalia ^^ i obyś się z tą przyjaciółką skontaktowała ![]() pochmurno dziś ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() na pewno nic tam sobie szczegolnego nie dodajesz? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
rozumiem i w takim razie trzymam kciuki za nadrabianie zaleglosci ![]() i kuruj nam sie ![]()
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Zimno pada i wogole ba dzisiaj ![]() ![]() malinka_86: gratuluje utraty wagi ![]() ![]() ![]() tamonita: Trzymam ![]() nefre: ale 4,5 to całkiem dobra srednia ![]() ![]() ![]() madame_apple: Gratuluje nie spania ![]() ewelciaa144: Oj ja tez bede za rok pisac. A jak poszedl CI probny? asiek14: I jak Ci poszło? Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | ||||||
Zadomowienie
|
ahoj
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mnie w tym roku czeka radio albo również gazeta - wyjdzie w praniu ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mówisz masz ![]() Cytat:
![]() piąteczek coraz blizej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a props poprzedniego pytania: od czego ta senność; podejrxewam tabsy antyalergiczne ![]() Wczoraj był dość aktywny dzień, jak na moje możliwości ![]() ![]() ![]() Dziś się nawet wyspałam - wagary^^ Teraz planuję spacer w kierunku targu celem dotlenienia mózgu (mózgu? ![]() ![]() Później powinnam napisać jeden artykuł (o juwenaliach:P) i przygotować się do zrobienia dwóch sond. Najgorsze w tych sondach jest to, że powinny być ze zdjęciami, a mało kto zgadza się wypowiedzieć wiedząc, że jego zdjęcie będzie umieszczone przy tekście...:/ Dobra nie zanudzam i mknę ![]() Mam nadzieję, że gimnazjalistki dają radę :P Asiek, melduj co i jak kiedy wrócisz ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#2873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie wsuwam lunch, glodna bylam na maxa.. Wogole to zalamuje sie bo odstawilam te tabletki cycloprgynova juz prawie 2mce temu i okresu dalej nie mam...Przytylam nawet troche, zaczelam jesc pieczywko ciemne i dalej nic... A ja tak bym chciala miec dziecko... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 |
Zadomowienie
|
Ciao
![]() Ajj co za intensywny dzień ![]() ![]() ![]() W południe z lądowałam w liceum oddać załączniki do prezentacji maturalnej,oczywiście cdrom z pokazem multimedialnym nie odtwarzał się na przedpotopowym kompie i zgrywam wszystko od nowa ;> Korki z polaka odwołałam ,w zamian za relaks w Coffee Heaven i w ulubionej lodziarni. W taką pogodę się należy ![]() Spotkałam się z ojcem (coś 'zmiękł')i znowu wzium do szpitala , wiadomego doktora nie było ![]() ![]() Dobra kończę ze swą egzaltacją, wypada się odrobinę 'pouczyć' Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Niedawno wróciłam od kosmetyczki- byłam przekłuć uszy ![]() Ogólnie dziś nie narzekam, tylko pogoda mogłaby być lepsza, no ale co poradzić. Za to od wczorajszego wieczoru (zapewne po tym płakaniu..) tak bolała mnie głowa, że żadne tabletki ani okłady nie chciały pomóc. Nawet w nocy gdy się obudziłam bolała, że uhh. Dopiero dziś naszczęście przestała, myślałam, że mi ją rozerwie. Jutro chyba wybiorę się na jakieś małe zakupki, bo poluję na nową żółtą bluzkę ![]() I niestety jutro ostatni dzień leniuchowania- w czwartek znów do szkoły. Agolek- nie martw się, cierpliwości trochę, a okres wróci ![]() Pozdrawiaam .
#2876 | ||||||
Zadomowienie
|
a dziękuję, dotleniłam się troszkę i nacieszyłam słoneczkiem
![]() Cytat:
![]() A co do dziecka - na pewno się uda, nie można tracić nadziei ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ciesze sie, ze jestes zadowolona z dziurek ![]() Cytat:
![]() Po spacerku mam dobry humor, niemniej jednak spac mi sie chce - zdaje sie,ze krotka drzemka bedzie dzis niezbedna...echhh... ![]() Milego dnia ![]()
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
Baby - cąłkiem dobrze ,przed chwilą sprawdzałam odpowiedzi. Licze przynajmniej na 40... jak bedzie więcej to sie nei pogniewam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |||||
Zakorzenienie
|
nic mi o tym nie wiadomo
![]() ![]() no dokłądnie ![]() ![]() nareszcie macie pogodę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam z uczelni, 2 super wykłady w salce o wymiarach 2x3 metry (remontu ciąg dalszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No narazie dodzwonić się nie mogę. Tata ma później pójśc do jej rodziców. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Zmykam się ubrać w ciepluchny szlafrok i pod kołdrę czytać. Bo w Kielcach wieje, dmucha i pada ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.