|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Ulala ile mnie tu nie było
![]() całe wieki pewnie mnie już nikt nawet nie pamięta .Z powodów niewiadomych mam problemy z netem,żeby wejść na wizaż to trzeba mieć anielską cierpliwość,mój admin mi dziś powiedział że z końcem maja zrywa umowę,tak więc będę bez neta,już teraz myślę,że prawdopodobnie zostanę kolejnym dzieckiem neostrady^. W szkole miałam taki nawał sprawdzianów,że hey na szczęście wszystkie poszły w miarę pozytywnie .Poza szkołą pracuje w dwóch restauracjach na zmianę,jedna to słynna Anna Maria w Kostuchnie mamy super ekipę pracującą,godziny zamieniają się w minuty a druga to odlot na Muchowcu,Ewusia Ty pewnie wiesz gdzie to jest,bo kiedyś wspominałaś iż mieszkasz niedaleko właśnie wczoraj była tam 18na której kelnerowałam,dziewczyny gdybyście widziały te 'okazy' po prostu bajka,aż chciało się im roznosić to jedzenie .No i to byłoby chyba na tyle dobrego u mnie .Mam nadzieję,że teraz będę mogła w miarę regularnie do Was zaglądać,widzę tu wiele nowalijek albo mam jakieś zwidy .
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Lolcia!
![]() Kope lat! ![]() Dobrze, że się odezwałaś, bo się zastanawiałam co tam u Ciebie ;*
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
No to nie zostaje nic innego jak przyzwyczaic sie i zostac Baby14
LoLcIa123: Hej Gratuluje pracy musi byc fajnie![]() Ewusia_marchew: To sie dziewczyno wyszalałas ze hoho Te komplementy musiały byc mile No i jak nastroj poprawiły no nie?^^marga_zg: Witaj kochanie tamonita: Ale mialas sna...wspolczuje a moze faktycznie Twoj eks ma zamiar sie odezwac ale sie boi i dlatego te sny?Jutro mam poprawe z matematyki...Trzymajcie kciuki ale cos czuje ze bedzie bbolalo
|
|
|
|
#2824 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() pojechalam sama na rowerek, godzinka szybkim tempem, tyle ze piesi mnie wnerwiaja - w weekendy pelno ich chodzi po moim lesie i ciagle trzeba uwazac zeby nie wpasc na jakies dziecko czy pieska ale nic, dalam rade , spotkalam nawet znajomych ![]() a teraz siedze nad mgr urocza niedziela ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję że długo bez netu nie będziesz... Bo będziemy tesknić ![]() Cytat:
3mam kciukasy za matme A do mnie przyjechała Siocha ze Swoim Chłopakiem i wyciągnęli mnie na piwo Potem pojechaliśmy do mojej cioci, nasmiałam się, że hohohooo już dawno tak dobrego humoru nie miałam... ![]() Za tydzień jedziemy na dyskoteke i wogóle super, że ich mam o ! ![]() Z poza tym jutro nie idę do szkoły, bo... jade sobie kupić komputer ![]() ![]() Tymczasem życzę miłego wieczorku plotkary moje Kochane
|
|
|
#2826 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie dołujesz, pisz kiedy tylko będziesz czuła taką potrzebę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję, że Tobie się udaje odwalać obowiązki wcześniej^^Cytat:
Cytat:
![]() flirciaro, ciesze sie ze mialas taka udana imprezke - nasluchanie sie komplementow to faktycznie super sprawa ![]() (O ile nie są to jakieś durne komplementy w stylu: "masz ładne zęby" )Cytat:
kurcze kurcze nie wiem co tu napisać więc tulę mooooocno i mam nadzieję, że jednak jakoś wszystko się ułoży ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze brak neta bedzie bardzo-bardzo krotki ![]() No i ciesze sie strasznie, ze i w szkole i w pracy sie uklada Cytat:
![]() Cytat:
![]() ooo w końcu wymarzony laptopik? ![]() Ja jutro jade tylko na jedne cwiczenia, a we wtorek jednak w ogole - okazalo sie, ze moge sobie jeszcze na to pozwolic wiec zamierzam skorzystac, a co! ![]() No i mam postanowienia mocne,ze od jutra walczę aktywnie z moją hipersennością bo juz mnie wkurza ona niemiłosiernie - trzymajcie kciuki za moj powrot do świata żywych ^^ ![]() Tymczasem życzę miłego wieczoruuuu i dobranoc na wypadek gdybym zaraz zasnęła i juz tu nie zajrzała ![]() Buzi-buzi
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madame jak znajdziesz sposób to się chętnie poduczę nowych sztuczek jak utrzymać oczy otwarte i mózg przy życiu . Bo jak narazie nia kawa, ni herbaty zielone, kofeina w tabletkach, pu-erh, czarna herbata, ćwiczenia fizyczne, guarana czy napoje energetyczne inne nie pomogły .Baby - trzymamy kciukasy .Lolcia - zwiiiiiiiidy, zwiiiiiiiiiiiidy .
|
|
|
|
|
#2828 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[quote=enex;7293154]
Cytat:
Cytat:
ehh,zobaczymy jak to bedzie .Myslimy teraz nad planem B..Zobacz w tygodniu co tam sie bedzie dzialo z tym transferem i wtedy bedziemy myslec.. siedze sobie teraz na laptopie i zaraz zrobie zielona herbatke bo kupilam 5 nowych smakow i chce kazdy wyprobowac ![]() mam nadzieje,ze mialayscie fajny weekend. Jutro niestety do pracy znowu... ![]() wielka buzia dla Was! Fajnie,ze jestescie
|
|
#2829 |
|
Raczkowanie
|
objadłam SIE
wypiłam 4 herbatki senesu czy to oznacza że wszystko ze mnie wymiotło. i nie przytyje? to był mój pierwszy raz - środki przeczyczajace.
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Ciasteczko - nie skomentuję.
|
#2831 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2832 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yy, to tak jak ja, tez walcze, bo jutro nie moge zaspac - jesli tak, to znow nie zalatwie sprawy, ktora powinna dawno byc zrobiona ![]() mam nadzieje, ze minie Ci ta sennosc, a mi moje jak to nazywam "senne lenistwo" Rano to czasem nic mnie z lozka nie podniesie przyznam ze to męczące ![]() Cytat:
czas spac dobranoc
|
|
#2833 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaglądaj teraz częściej super że w szkole i w pracy Ci sie układa jak będę tam kiedyś przechodzić to zajrzę skontrolować czy ładnie pracujesz ^^ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niech popamięta, żeby mu więcej nie przychodziło do głowy się źle zachowywać ![]() i jak postępy ![]() Cytat:
udanego komputera ![]() Cytat:
3 lata jak dla mnie w tym wieku to jeszcze przepaść... ja już się staram myśleć poważniej o przyszłości, a on to jeszcze takie dziecko trochę (i z tym stwierdzeniem umówiłam się jutro z kolegą który jest absolutnym zaprzeczeniem teorii że jak się kończy np 26 lat to należałoby już może trochę spoważnieć, totalny świr )Cytat:
![]() Cytat:
normalnie trudno mi samej w to uwierzyć ale uczyłam się cały wieczór przeczytałam cała jedną książkę do magisterki, bo jutro idę do promotora (o ile go zastanę i o ile nie stchórzę ) i zaczęłam tłumaczenie które na mnie czeka i szczerzy zęby idę spać bo jutro znowu długi dzień a pobudka o 6 ![]() dobrej nocki
|
||||||||
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jejku ale mi się spać chce. Nie pisałam chyba z rok tutaj muszę się doczytać jak wróce z edukowania ![]() Miłego tygodnia ![]() Bużka
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaspałam
![]() Budzik najnormalniej w świecie.. nie zadzwonił Po prostu... Ale wyrobić się, wyrobiłam - mimo, że wstałam 40 minut później I wyspałam się haaa ;DDzisiaj nuda w szkole yhh... aż mi się nie chce iść.. Za 2 tygodnie matura , za 4 dni TŻ malinko - dobrze CIę widzieć. Co tam u Ciebie?
|
#2836 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry laleczki,
ja juz wstalam, wypilam sniadanie (dzis koktajl bialkowy waniliowy z mrozonymi owocami...mmm pycha) i zaraz uciekam. Dobrze mi sie spalo dzis, szkoda ze krotko. udanego dnia
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() (nie)dziękuje Kochana ![]() No więc do szkoły nie poszłam Za to kupiłam sobie laptopa ![]() Teraz musze 'posprzatac' troche w staruszku i troszke sie pouczyc zeby miec spokoj wieczorem ![]() MIłego dnia Kochane
|
|
#2838 |
|
Zadomowienie
|
Heyah.
I zaczął się kolejny tydzień Średnio pozytywny przez widmo nadciągającej matury,a do nauki coś mnie nie ciągnie Żeby pozbyć się moralniaka z rana 'powtarzam'epoki z polaka na przemian z angielską gramatyką Po 90minutach mi się odechciało Udanego dzionka życzę |
|
|
|
#2839 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
postępy mizerne,czyli normalka, ale grunt ze cos do przodu jest ![]() a co do TŻ, to hmmm chyba przezywamy przesilenie wiosenne swoja droga, wkoncu nadeszla wiosna, dzis jest PIEKNIE! zalatwilam ta sprawe z piątku, pozniej skoczylam na male zakupki, a teraz musze sobie napisac CV bo chce jakies praktyki/pracę złapać . no i przydaloby sie jeszcze.. wiadomo co ale chyba mykne do parku z ksiazka, ktora musze przeczytac ![]() Cytat:
Cytat:
pisz do nas czasem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() tak piszecie o tej maturze - a ja nie moge uwierzyc ze studia koncze. przeciez mature dopiero co zdawalam ![]() ale nic to, ostatnio cieszy i ciekawi mnie mysl pt. "praca" mam nadzieje ze wyhacze jakies fajne praktyki na poczatek ![]()
|
|
#2840 |
|
BAN stały
|
A ja dzisiaj jestem na diecie jabłkowej tak zwanej - czyli w moim jadłospisie figurują jedynie jabłka, zielona herbata i woda. Przeczyszczanie organizmu jednym słowem, może przedłużę do jutra, ale zobaczymy.
A z lodówki spoglądają na mnie słodkim wzrokiem ciasta, ale nie tknę palcem!
|
|
|
|
#2841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak szybko i łatwo i dietetycznie
przyrządzić łososia? Mam 1 dzwonkę surową i chce ja zjeść
|
|
|
|
#2842 |
|
♥
|
Witam
![]() ja juz mam dosc U mnei kiepsko. kompulsy cały czas mi towarzysza mam juz tego dosc. nie wiem co robic. Chyba musze znaleśc inny sposób na to. sie rozpisałam . |
|
|
|
#2843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh, kompulsy skad ja to znam znow sie w tym babram ale mam nadzieje ze juz bedzie ok i tobie tez tego zycze.pochwale sie wam ze ze sprawdziadu z matmy ktory myslalam ze zawalilam dostalam jednak 3
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
anniaa: Coz to za szkola ze nie ma popraw?
Naprawde beznadziejnie...wspolczuj e ze musisz sie tak uczyc a gosciu z majcy to naprawde pokrecony jest. Zeby material ze studiow brac? Mam nadzieje ze jednak jakos przetrwasz,wkoncu niedlugo jak mowisz sa wakacje![]() sue.: Moze wybierzesz bardziej racjonalna diete co? ![]() tamonita: Moniczko gratuluje zakupu madame_apple: No to trzymam kciukasy za powrot do zywych swoja droga to wiesz co ci naprawde jest? bo chyba cos pominelam ![]() U mnie woncu sie pogoda o 15 zrobila A poprawy nie pisałam bo pani musiala gdzies tam pojechac.A i nasłuchałam sie dzis tyle komplementow ze szok Jeden od kogos kto jest mi bardzo bliski (a myslałam ze mi przeszlo z chlopakami )
|
|
|
|
#2845 | ||
|
♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
w takim razie równiez zycze Ci aby jak najszybciej to mineło. |
||
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wczoraj do Was już nie zaglądałam,bo wróciłam późno,a to dlatego,że jak mnie TŻ odprowadził to na przystanek przyszło 3podejrzanych typów no i zaczęli się na mnie lampić,i TŻ powiedział,że mnie samej nie puści,i pojechał ze mną i jak dojechaliśmy,to odprowadziłam go tylko na przystanek,bo późno już było i nie chciałam,aby mnie jeszcze do domu odprowadzał ale i tak kochany ![]() A dzisiaj zarobiłam 4- z pr klasowej z fizyki ale jestem z siebie dumna ![]() No i 3 z polskiego,mniej radosna wiadomość,ale może być ![]() Aniu - Mam nadzieję,że jakoś sobie poradzisz ![]() Mam do Ciebie sprawę,więc zaraz wyślę do Ciebie PW Nie martw się kompulsami,na pewno wkrótce miną LoLciu - Córka marnotrawna wróciła ![]() Baby - Ale masz fajnie,że nie idziesz do szkoły,ja jutro normalnie do 16
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2847 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie dla tych, ktorzy szli na medycyne, ale jak sie nie trudno domyslic z klasy humanistycznej (mojej) nikt nie szedl ale nic to, wszystko sie jakos przezyje. po pierwsze - ni eprzejmowac sie. a poprawy... sprawdz regulamin szkoly wydaje mi sie, ze od zawsze bylo tak, ze kazdy ma szanse poprawic. chociaz u mnie bylo tak, ze poprawy byly tylko z oceny niedostatecznej ![]() aha, no i tak wogole, co Ty o maturze myslisz juz myslisz jeszcze masz czas Cytat:
![]() a ja tworze cefałki wciagajace, o wiele bardziej niz mgr
|
|
#2848 | |
|
♥
|
Cytat:
odpisałam na Pw tez mam taka nadzieje . gujana a ja własnie na medycyne chce isc ale po co mi ta matma boze. ale juz próbowalismy ale oni przy swoim nie ma popraw i tyle. i jeszcze jego teksty: przepraszam za prymityw zadania a wszyscy patrza tak : ![]() nie mysle o maturze ale tak napisałam bo chociaz te meki cos dadza i choc jakis pozytek bedzie z tego. |
|
|
|
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu, ja to nawet zawsze stwierdzalam ze jak w mojej szkole mam 3, to to takie 4 w innej szkole np. zreszta ja to sie przykladalam tylko do waznych dla mnie przedmiotow, co nie oznaczalo ze mialam z nich dobre oceny...
no ale przykladalam sie dla siebie no i z mysla o maturze/studiach
|
#2850 | |
|
♥
|
Cytat:
i moja kumpela ma 5 z fizyki a jak sie o coś ja spytałam to ciemna choc ma o wiele lepsze oceny a z innej szkoły.u mnei babka z fizy : 5 dla osoby która zajmie min 2 miejsce w jakims waznym konkursie lub laurata( np w olimpiadzie - u mnie juz duzo osób z 2 klas ma indeksy na uczelnie ) 6 dla boga |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

całe wieki
pewnie mnie już nikt nawet nie pamięta
.
.
.Mam nadzieję,że teraz będę mogła w miarę regularnie do Was zaglądać,widzę tu wiele nowalijek 

Gratuluje pracy
a moze faktycznie Twoj eks ma zamiar sie odezwac ale sie boi i dlatego te sny?
mam nadzieję ze się nie stresujesz bardzo i ze się szybko dogadacie
kochane jestecie.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, za 4 dni TŻ
Po 90minutach mi się odechciało