|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Lady D.
|
Dot.: Rossmann cz. XXIX
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;73214341]Te gąbeczki NAPRAWDĘ są warte tych 25 zł na Minti, dla mnie to bezcen za tak świetną gąbeczkę
Polecam różową, kupowaną pojedynczo. Lepsza od RT.[/QUOTE]Różowa Blend it jest najlepsza i jej cena w stosunku do jakości jest super (jednak i tak Beauty Blender jest na pierwszym miejscu, ale Blend It naprawdę mało brakuje). Myślałam, że to jakaś ściema, wyszukany problem z tym kolorem, a działaniem gąbeczki (a nawet się śmiałam co to za pomysły, aby produkt, który różni się jedynie kolorem miał inne właściwości) Jednak..... dzisiaj rano otworzyłam zapas czarno białej gąbęczki Blend it w maziaje (zamawiana na minti, nie z glamour) i jest zupełnie inna! O wiele gorsza... jestem w szoku, że jest aż taka różnica.. Ta w maziaje w porównaniu do tej różowej, jest jakaś śliska, twarda i plastikowa.... niepotrzebnie zachciało mi się odmiany sprawdzonego koloru
Edytowane przez karambajka Czas edycji: 2017-04-25 o 13:54 |
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4173 |
|
Lady D.
|
ja też domywam - trzeba myć olejkiem isany po każdym użyciu gąbeczki i wszystko się świetnie domywa nawet podkład EL double wear
tylko, że ja używam gąbęczkę max 1-2 msc, a potem wymieniam, ze względów higienicznych.
|
|
|
|
#4174 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja domywalam gabke po Revlonie dwufazowka i zawsze schodził
|
|
|
|
#4175 |
|
Lady D.
|
Dziękuje za cynk o bananowym - zamówiłam na testy
Choć ben nye banana mi się nie sprawdził i musiałam oddać koleżance, ale tutaj mniejsza strata finansowa i warto zaryzykować
Edytowane przez karambajka Czas edycji: 2017-04-25 o 13:58 |
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To mi chyba nie dane go kpić. Klikać nie zamierzam Muszę przemyśleć czy potrzebuję. Pewnie stan półek to zweryfikuje |
||
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4179 |
|
Konto usunięte
|
U mnie też Isana wszystko domywa
Tyle, że ja zawsze myję od razu po wykonaniu makijażu, nie czekam do wieczora, wtedy jest już trudniej. Wylewam olejek na dłoń, namydlam gąbeczkę, wykonuję ruchy, jakbym chciała wycisnąć podkład ze środka (ale delikatnie!), płuczę i jeszcze myję delikatnie mydełkiem antybakteryjnym Protex
|
|
|
|
#4180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czy robi kurczaka pod okiem czy nie ![]() Ja myję przed użyciem czyli zazwyczaj po czasie 24 H :P Wtedy już nie domyje do końca. Ja sobie zrobiłam mieszankę olejku Isany i żelu do ciała Isany Med http://www.rossmann.pl/Produkt/Isana...-ml,378011,729 Skład ma jak antybakteryjne mydło Protex dla dzieci, tylko bez barwnika. Ja mam jeszcze opakowanie na którym jest napisane antybakteryjny. Hania digitalgirl kiedyś pokazywała mieszankę do mycia pędzli. Pamiętam że to był olejek, mydło antybakteryjne i jeszcze coś. |
||
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Moja gąbka dopiera sie po nim do czysta
|
#4182 |
|
Lady D.
|
Pod oko go nie zamierzam używać, raczej to roztarcia konturu albo na całą twarz poza tym obszarem
W ogóle dla mnie to pomyłka żółty, matowy puder pod oczy.... wolę coś lżejszego, rozjaśniającego tą okolicę. Pod oczy używam puder z laury mercier
|
|
|
|
#4183 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny myłam olejkiem isana tuż po aplikacji, owszem domył podkład, ale sama gąbką po 2-3 krotnym użyciu cięższego podkładu już się wykruszyła, wystarczył jej moment aplikacji i po gąbce, a niestety pędzlem nie potrafię uzyskać tak ładnego efektu
do ciężkich podkładów używam teraz tylko gąbki z rossmanna, której nie lubię, bo jest twarda ( ta ich pierwsza wersja w kształcie gruszki), jej mi nie szkoda zniszczyć i ostatnio też już zaczęła się przy podstawie wykruszać, więc niedługo poleci do kosza ale wytrzymała długo
|
|
|
|
#4184 |
|
Rozeznanie
|
Ja od siebie mogę powiedzieć, że u mnie nie robi się kurczak jeśli nie używam go do "bakingu"
nakładam i od razu wklepuję gąbką lub omiatam pędzlem i wtedy wygląda ładnie ![]() Byłam dzisiaj w swoim rossmannie zobaczyć czy mają nowe matowe pomadki bell, te od Marceliny Zawadzkiej. Nie mieli, ale w kolorówce uzupełnione zapasy (w większości), spokój, w sklepie może z 5 osób. Na spokojnie kupiłam sobie inną matową pomadkę z bell i puder brązujący też bell (ten złożony z 4 kosteczek) tak się powinno robić zakupy a nie w ścisku i tłoku
|
#4185 |
|
Zadomowienie
|
Nowa gazetka od 29.04:
https://www.opiniodajnia.pl/rossmann...-2017/#slide/1 |
|
|
|
#4186 | |
|
Ania
|
Cytat:
Nie mam doświadczenia z innymi gąbkami niż tymi od Hani z GlamShopu, a te mogę jak najbardziej polecić. Jak nauczyłam się je obsługiwać i myć po każdym użyciu, to ich żywot oceniam na kilka miesięcy. Tylko ja używam je głównie do minerałów. Mam nadzieję, że te z Blend It również mi podpasują. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Obeszłam dzisiaj 6 Rossmannów, w żadnym nie było pudru ryżowego
I w każdym słyszałam, że nawet nie było go w dostawie. Ciekawe, czy jeszcze dołożą przed końcem promocji, chociaż zaczynam w to wątpić.---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Glamour z gąbeczką też nigdzie nie dostałam, a byłam dosłownie wszędzie
|
|
|
|
#4188 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzilam ceny kosmetyków Biały Jeleń Organic - każdy kosztuje 34,90zł, wiec czekam na promocję w Rossie
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale odłożyłam, bo stwierdziłam, że nie ma co kupować tylko dlatego, że jest na niego szał - mam kiepską cerę i muszę uważać ze składami.Zaraz potem wzięła go jakaś dziewczyna, aż zapiszczała z radości na jego widok
|
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4193 |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Co te żele Isana tak podskoczyły cenowo ? 4,49zł i 3,99 Pamiętam jak były po 2,90
|
#4196 |
|
Zadomowienie
|
Jaki balsam polrecacie na rano ? Wieczorem stosuje opiekę hipp a bym chciała mieć jeszcze na dzień jakiś balsam o delikatnym zapachu i szybko się wchlaniajacym. Polecicie cos ?
|
|
|
|
#4197 |
|
Konto usunięte
|
chyba bliżej 3,39
mydełka do rąk isana też podrożały
|
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba ogarnęli system komputerowy. Moje odebrane zamówienia w końcu mają poprawny status "odebrane". Lepiej późno niż później. ;-)
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Polecam różową, kupowaną pojedynczo. Lepsza od RT.[/QUOTE]
(jednak i tak Beauty Blender jest na pierwszym miejscu, ale Blend It naprawdę mało brakuje).
niepotrzebnie zachciało mi się odmiany sprawdzonego koloru 

Choć ben nye banana mi się nie sprawdził i musiałam oddać koleżance, ale tutaj mniejsza strata finansowa i warto zaryzykować
Muszę przemyśleć czy potrzebuję. Pewnie stan półek to zweryfikuje