![]() |
#1291 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się białymi plamami nie przejmuję, bo... bedę miała białą suknię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Rozeznanie
|
Ja wysłałam kilka zaproszeń na ślub (tylko na ślub). mam kilka koleżanek, które tez tak mnie zapraszały, więc zapraszam też tak niektóre osoby. Moim zdaniem to miłe, poza tym dobrze poinformować jakąś dalszą rodzinę (ja wysłaam zaproszenie na ślub mojej kuzynce i jej mamie), bo ta ciocia pytała moją druga ciocię o to keidy mój ślub bo chętnie by przyszła, wiec wysłałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
Ja części znajomych wysłałam zaproszenie tylko na ślub, a części zawiadomienia o ślubie. Fajnie było potem dostać masę kartek z życzeniami. Wszystkie wkleiłam do naszego ślubnego albumu.
#1294 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny!!
od razu przyznaje sie bez bicia ze podczytuje Was od dawna ![]() ja rowniez jestem tegoroczna panna mloda ![]() slub 16.08 o 17:00 zalatwione w zasadzie mamy wszystko:sale,obraczki,or kiestre kamerzyste,fotografa,autk o,zaproszenia zrobione czekaja na wypisanie,zawieszki juz na butelkach,suknia slubna sie szyje,garnitur wisi juz w szafie.zostaly nam tylko "drobnostki" a to i tak sukces bo mieszkamy za granica i we wszystkim pomagaja nam Nasze mamy ![]() pozdrawiam goraco |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |||||
Zakorzenienie
|
Mam prąd w domu, więc czym prędzej zabieram się za nadrobienie zaległości
![]() Cytat:
Kurczę dziewczyny, my tu swoje stópki pokazujemy, żeby nam tu zraz jakiś fetyszysta nie wpadł na wątek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zawiadomienia do Kościoła na chwilę obecną nie mamy takich osób. Moja siostra np dawała takie zawiadomienia znajomym z pracy. Przyjęli to "normalnie". ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o szampana to ja też słyszałam, że butelka starcza na 10 osób.
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Antypespirant od kilku lat używam Herbiny viola 0% alkoholu. Dla mnie jest super, długotrwała, w ogóle się nie pocę, a jak już coś to pachnie nią. Tylko po nałożeniu pod pachy muszę chwilę odczekać żeby wyschła. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle mój TŻ po naszej ostatniej kłótni zaczął się starać bardzo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Wtajemniczenie
|
mmaadzik i kotekk81 witam w gronie PM2008
![]() kotekk ślubujemy w tym samym dniu o tej samej godzinie ![]() Od dawna używam antyperspirantu z Nivea w kulce i jestem bardzo zadowolona ![]() Jeżeli chodzi o szampana to kupiliśmy 6 butelek na 50 osób Mój TZ z kolei jak się postara to potrafi nieźle gotować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Wtajemniczenie
|
skoro się przechwalacie umiejętnościami swoich TŻ to i ja się pochwalę
![]() ![]() ![]() co do gotowania to już gorzej... makaron czy ryż umie ugotować i podgrzać sos do tego ![]()
![]() |
#1302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja użyłam Antidrala. Polecam, bo jest rewelacyjny. Tani a skuteczny. W dniu ślubu wystarczy użyć tylko ładnie pachnącego delikatnego dezodorantu, np. Nivea pearl
![]() |
#1304 |
Rozeznanie
|
ja nie moge uzywac zadnych antyperspirantow bo dostaje uczulenie na 2 dzien... nie wiem czemu...
![]() ![]() Mama mnie dzisiaj rano uswiadomila ze jednak nie bedziemy chodzic za butami...egh... z tymi mamami... ale i tak bede ja ciagnac... ![]() Jak sie chwali to sie chwalic ![]() Moj TŻ zrobil mi wczoraj niespodzianke i przygotowal deser (ma wiekszy dar kulinarny niz ja ![]() Sam zrobil galaretke, i mus truskawkowy,kupil lody tiramisu i bita smietanke i posypal to wiurkami z orzechow.... mniaaaaaam ![]() ![]()
#1305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1306 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przez 5 lat to zrobił mi tylko raz - jajecznice (dobrze przynajmniej ze smaczna). Podejrzewam ze jakbym była chora to te herbate sama musiałabym sobie robic ![]() ![]() Takze przede mna duzo ciezkiej pracy zeby go oduczyc tych złych nawyków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zadomowienie
|
A propos kulinariów to ja nie narzekam na swoje zdolnosci w tej kwestii,a Tż....hm...nie jest źle,chociaż raz gotował ryż i tak się tym przejał,ze aż firankę spalił
![]()
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko sie smieje ze romantyczny nie jest, nawet glupiego kwiatka bez okazji nie dostane... ![]()
![]() |
#1309 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Polecam taki sztyft na stopy przeciw pecherzom, moze byc nakladany na rajstopy , trzeba posmarowac miejsca ktore maja szanse obetrzec (czyli zlokalizowac te miejsca ) i potem taka powloczka silikonowa oslabia tarcie ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11553 kosztuje to cudo u naz kolo 7 € ale w polsce kolo 30 zlotych tylko trzeb sie go toche naszukac Moje szczescie nie gotuje ale umie zamwiac pizze ![]() ![]() ![]() Raz jak bylam chra i wrocilam z uczelni w okropnym stanie to mi zrobil ......................... ...... Omlet z Makaronem. W sumie to na poczatku mnie odrzucalo, ale bylam chora wiec ogolnie bylo mi wszytko jedno, zjadlam zle nie bylo. Wiecej takich wystepow nie powtorzyl . Ponadto potem sie dowiedzialam ze to byl przepis babci ale i tak 99% Francuzow zaskoczona jest takim zestawieniem. Teraz zawsze mam w domu jakies zupki, jak jestem chora i nie mam sily to je jemy. Co do szampana to u nas sie liczy 1 butelka na 7 pelnych kieliszkow. Francuzom musze oczywiscie zapodac jakis orginalny , znowu majatek bedzie mnie to kosztowalo . Nie dadza sie nabrac na zadne Dorato. Ani tym bardziej na ruska trucizne ![]() Ponadto ma byc rozlewany przy gosciach zeby mu babelki nie ulecialy i koniecznie chca zeby tez byl do tortu wiec dwa razy ta przyjemnosc. Wiecie co te ciagle negocjacje to przegiecie ![]() ![]() Cytat:
Sprobuj antyperspirantu vichy tego z biala nakretka chyba najdelikatniejszy jaki znam bezzapachowy nie bedzie sie gryzl z perfumami. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4100 Znow troche drogi ale tez bardzo wydajny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego ja wiedziałam, że nie chcę mieć takiego męża i już. I oczywiście swego dopięłam ![]() ![]()
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
ale wiecie co... mojego tez wyreczali, bo byl najmlodszy i ma 7 siostr. ale wojsko go nauczylo porzadku i juz nie robi z siebie sieroty
![]()
#1312 |
Raczkowanie
|
moj TZ potrafi:prac prasowac remontowac psuc niszczyc ucierac mase do plackow ale to wszyttsko przez to ze musi non stop pomagac mamie bo jzu taty nie ma...i kiedy studiowalismy to zawsze keidy wracalam na weekendzie z uczelni i bylam w drodze na mieszkanie dzwonil i pytal gdzie jestem...
![]() ![]() ale nie raz rozmawiamy jak bedzie z podzialem obowiazkow i mowi ze bedzie mi pomagal bo wie ze to co kobiety maja na glowie w domu do zrobienia to ciezka praca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio jak sie posprzeczalismy to sobie sam ubranie prasował i wielki foch przy tym ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
znaczy sie moj nie jest taki nieudoly, odkurza, wynosi smieci sprzata ze stolu pomaga robic sniadanko chodzi na zakupy, zamiata
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Raczkowanie
|
Mój sierotka tez nie jest i tez wszystko potrafi zrobić - nie raz to udowodnił i wiem ze gotawac tez by potrafił tylko najzwyczajniej mu sie nie chce - leniuch i tyle. Zawsze go mamusia wyreczała wiec teraz tez mu sie nie chce, chyba ze nie ma wyboru lub ja mu każe
![]() ![]() A tak z innej beczki: jak uważacie bedzie jakos źle wygladało jak zdejme na na pierwszy taniec welon ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do powiadomien o slubie to ja sie nie przejmuje. mam zamair duzo osob zaprosic tylko na slub ![]() Cytat:
Cytat:
No nie strasz ![]() ![]() Cytat:
Sexi widok?! hehehe to musiałybyscie popatrzec na mojego TZ.... ![]() ![]() Caly moj Bejbik ![]() ![]() ![]() Girls... przeziebilam sie... Moj TZ mnie zarazil... Obudzilam sie dzis z bolem gardla i cieknie mi z nosa :/ ehh... Nie chce mi sie na uczelnie dzis isc... ktora pojdzie za mnie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zadomowienie
|
Widzę,że zaćzeła sie ostra akcja pt"co potrafi mój luby..."
![]() Mój generalnie ma głowę na karku i zna się na tych róznych typowo męskich pracach(w końcu mgr inż),ale kucharzem to on nie będzie,posprząta,pierze sobie sam,ale upasować to juz mu trzeba i takie tam jeszcze inne sprawy.Reasumując to dobre zwierzątko ![]() babeczka weź mi nic nie mów o przeziębieniu,bo ja od piątku walczę z anginą ![]() Ale w sumie nic dziwnego ,ze tak choróbska szaleją skoro pogoda niewiadomo jaka ![]()
#1319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.