|
|
#4321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#4322 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
A ja odebralam dzis swoj Revlon CS 180 do cery suchej i jestem przerazona jego kolorem w butelce. Nie wiem czy bede w stanie go nawet z czyns mieszac. Bylam pewna,ze gama kolorystyczna po dodaniu pompki pozostala ta sama, bo mam 150 i kolor jest taki sam jaj w starej wersji lub porownywalny. 180 mialam raz ale wiem, jak wygladal, wiec wiem tez ze ma sie to nijak do starej wersji. no chyba ze po rozsmarowaniu wyglada lepiej niz w butelce, ale watpie. Chyba smietnik jak nic.
W Rossmannie bylam ale nadal nie ma.u mnue MF FF 3w1 nr 45. Powiedziano mi ze moze jutro, bo niby w nocy dzis maja dostawe. Koniecznie musze kupic, bo liczylam na ten Revlon, ale to jakis koszmar ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- A jakie sa dobre? Pytam bo uzywam Maybeline Color Tatto one and one bronze najvzescisj solo,chcialabym jednak stosowac ciemniejszy braz niz ten Maybelline na zalamanie powieki. Cos polecasz? |
|
|
|
#4324 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
A zobacz sobie te cienie w kredce z Bell. Ja co prawda kupilam jaśniejszy niz maybelline ale ladnie się lacza i jest dosc trwały.
|
#4325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki. A z czym radzicie laczyc Revlon CS 180. Cos jasniutkiego w odciebi zolci moze byc lekkie. Pacnelam sie tym Revlonem i to dramat. Podkreslilo mi tylko wszystkie zaczerwienienia na twarzy . W zyciu bym sie tego nie spodziewala
|
|
|
|
#4327 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, a próbowałyście może Eyebrow Powder - Puder do brwi - Golden Rose? Jest kilka kolorków i ma dobre opinie, tylko że w R. nie jest dostępny. A to mnie zaskoczyłaś z tym Revlonem... A 150 do kompletu nie może być dla łączenia?
|
|
#4328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
korci mnie eos mietowy bo truskawka jest mega, ale wykupione.. Może to i lepiej
|
|
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
Jak Ci się sprawdzał podkład AA Filler?
|
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4331 | ||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4332 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podklad był fajny. Nie podkreślał mi zmarszczek mimicznych, byl w miarę jasny ale na sezon wiosna/lato bo jesien/zima byl za ciemny. Nie mam trądziku czy przebarwień wiec na kryciu mi nie zalezy, to co oferowal w zupelnosci mi starczyło. Troche mi podkreślał skórki jak nie zadbalam o twarz przed nałożeniem, ale wystarczyla dobra baza, krem i było ok. |
|
|
|
|
#4334 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Widziała może któraś z Was w jakimkolwiek łódzkim Rossie Revlona CS 150? Wszelkie wariacje pokładowe skończyły się źle, więc potrzebuje podkładu na wczoraj
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam pomaranczowa wersje peelingu z evree i jak narazie jestem zadowolona.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ta 180 jest... pomaranczowa. Inaczej sie tego nie da okrealic. Jest ciemniejszy niz Rimmel Wake me up 103, jaki uzywa moja mama i wydawalo mi soe -do dzisiaj- za apogeum pomaranczy. nawet nie chce myslec jak on wyglada jesli bedzie jeszcze oksydowal. Nalozylam tylko na fragment policzka gdzie mam przebarwienia po tradziku, tak na chwile, bez kremu zadnego... i te slady tylko uwydatnil, a jak zmylam ten maly fragment to na waciku mialam.niezla cegle no szok w trampkach i tyle spodziewalam sie czegos niewiele ciemniejszego niz 150 w zolto-bezowej tonacji. 150 jest ok, ale nie bylo go juz na stanie, wiec mysle 180 tez bedzie spoko zwlaszcza, ze idzie lato. No to mam on nawet nie bedzie sie nadawal to opalonej skory, bo jak ma sie pomarancz do opalenizny![]() Czy ten CC z Bell hipoalergiczny jeszze jest w Rossmannach? Czy juz go wycofali? Nie lubilam go ale on przynajmniej byl jasny to moze z nielubiana 180 CS stworzylby jakis lubiany duet ?
Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2017-04-26 o 21:42 |
|
|
|
|
#4337 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wykończę Evree i skuszę się na peeling z Biedronki (Bell). Póki co same pochlebne opinie o nim słyszę.
|
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam kiedys 180 do cery suchej kiedy nie mial pompki i dalabym sobie reke obciac, a nawet obie ze kolor byl zupelnie inny. Nie wiem co to ma być. Pomarancza az bije po oczach
|
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-04-26 o 21:58 |
|
|
|
|
#4342 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanie :P Dziewczyny, póki jeszcze jest promocja w rossmanie , chciałam się was poradzić jaki polecacie błyszczyk do ust, żeby nie sklejał ust , a ładnie błyszczał
![]() co polecacie ?
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4344 |
|
Zadomowienie
|
Czy w rossmanie dostanę korektor pod oczy, który kryje podobnie do płynnego catrice (albo i lepiej)?
|
|
|
|
#4345 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To jest taśma magnetyczna z paskiem do przyklejenia z jednej strony. Taka KLIK Generalnie szukałam takich płaskich magnesików, ale trafiłam na nią 12 zł w sklepie papierniczym i innymi pierdółkami do robótek ręcznych. Magnesiki widziałam też w sklepie Tiger. a wkładki są tu http://www.rossmann.pl/Produkt/Facel...zt,325783,7275 Cytat:
Szalejesz :P |
||||
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
![]() Żałuję za grzechy i obiecuję poprawę.
|
|
|
|
|
#4347 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4349 |
|
Przyczajenie
|
Pytanie do pań z Trójmiasta
![]() W którym Rossmannie, najlepiej w Sopocie lub w Gdańsku, znajdę szafę Manhattan? I przy okazji, może ktoś napotkał gdzieś ostatnio ten szalenie popularny puder ryżowy z Wibo? Byłam dziś na Monciaku i szafy były nawet pełne, ale po ryżu/bananie oczywiście ani śladu... :P |
|
|
|
#4350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;73280151]Ja też bardzo lubię Advance Volumiere, wiem że między nią, a wersją arganową jest jakaś mega drobna różnica na samym końcu składu, więc generalnie jedno i to samo. Ale tej wersji nie znam [/QUOTE]Dokładnie w tej SOS są jakieś śladowe ilości olejku arganowego, dla mnie się nie różnią Moje łupy razem
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

zawsze używam go jak wiem, że mój makijaż ma wyglądać dobrze cały dzień, a nie chcę używać Revlona CS. Trzeba go poprawiać po kilku godzinach, ale wystarczy przypudrować albo odcisnąć bibułką i jest super 

Mój bilans na tej promce wynosi 122,59zł, więcej już do Rossmanna nie zaglądam. Teraz szykuje się na akcję pielęgnację.

on nawet nie bedzie sie nadawal to opalonej skory, bo jak ma sie pomarancz do opalenizny

tp