|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
?dzieki Kochana |
|
|
|
|
#1352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z TŻ to mamy podobną sytuację, też by się cieszył w razie jakiegoś "wypadku przy pracy" ![]() nooo... on na 100% nie zjadł by moich, bo ja się nie znam na grzybach, a wygląd muchomora kojarzę z bajek, czyli czerwony kapelusz i białe kropki
|
|
|
#1354 |
|
Raczkowanie
|
Moze lepiej nie
bo ja jeszcze "chyba nie czuje" ze nadszedł na to czas, ale rozpaczac jak cos tez nie zamierzam. Zwierzyłam sie mamie ze mam takie obawy i myslałam ze sie troche zdenerwuje, a ona .... zaczeła planowac co trzeba bedzie zrobić i ze sie chyba do nas przeprowadzi i wogole tak mowiła jakby to juz był fakt , mam takie dziwne podejrzenia ze tez by juz chciała bo ze przyszła tesciowa chce to słysze ze kazdym razem jak jak przyjezdzamy
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1356 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie tez jedna butelka na 7 kieliszkow Cytat:
To takie uczucie jakby wlasnie nasz TŻ poprosil o reke jeszcze raz... ![]() Wrocilamz zakupkowi butkow nie kupilam nie pasowaly mi albo kolorem albo fasonem albo obcasem... ciezka przeprawa to bedzieAle fotek troche porobilam Moze ktorejs z Was sie jakies spodobaja
|
|
|
#1357 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to u mnie rodzice bardzo by chcieli bo maja 5 wnuczek i licza na wnuczka ![]() , tata zapowiedzial tz ze go przykluje do kaloryfera i bedzie donosil piwo i zostanie odczepiony![]() az bedzie ^wnusio/ wnusia tesciowa ok, narazie nie napiera, tesciu spoko czeka w kacie . Za to dziadki tz to juz tylko o tym gadaja , zwlaszcza babcia ![]() Cytat:
a jakich butkow szukasz? bo skoro jestes z czwy a widze ze bylas w realu to moze sie wybierzesz do Jaskrowa? Ja kupilam moje buty tutaj http://www.aranci.pl/ niedaleko jest producent taki http://www.mark-shoes.pl/ i Zalbut w w Rudnikach ale strona jest w budowie Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-23 o 17:11 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#1358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szukam butkow gladkich smietankowych z zakrytymi palcami i pieta bez paseczka na kostke... i chyba nie mam jakis meega duzych wymagan a znalezc takich nie moge... takich mniej wiecej krojem szukam jak na zdjeciu tylko z tym wycieciem z dwoch stron... moja siostra cioteczna takie miala i baaardzo mi sie spodobaly... tylko stope mam szczupla i to moze byc problem
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Ja płaciłam za niego ok. 11 zł. Jest naprawdę skuteczny. W czwartek przed ślubem po wieczornym prysznicu posmarowałam Antidralem pachy, poczekałam aż wyschnie i poszłam spać (w koszulce na ramiączkach, bo dezodorant niszczy kolor ubrań), choć z małym problemem - nieprzyjemne uczucie lekkich "szpilek" pod pachami. Ale potem przez kilka dni żadnego potu. Depilację należy przeprowadzić PO Antidralu.
|
#1360 |
|
Wtajemniczenie
|
kina cieszę się i gratuluję
![]() W kwestii zdolności mojego TZ'ta to dodam, że zakupy zrobi, obiad jakiś też potrafi zrobić, odkurzy i umyje podłogi, kurze ściera tylko ze swojego biurka z kompem , drobne prace typu żarówka, uszczelka czy gwóźdź też potrafi. Ale z kwiatkiem to mam przeprawy Sam nie wpadnie na myśl, że mógłby mi kupić jak jest okazja, że już nie wspomnę bez okazji
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny z 23.08 zostało nam 4 miesiące Ale ja pitole...
|
|
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm ale jakby tak przyszłościowo się nad tym zastanowić to wolałabym żeby pomagał w domu
|
|
|
#1363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Pije sobie teraz herbatkę z Herbapolu na oczyszczanie organizmu. 4 razy do roku robię sobie taką kurację, pije przy przy tym dużo wody mineralnej i chociaż przez jeden dzień nic nie jem. W ten sposób pozbywam się z siebie toksyn,ułatwiam spalenie resztek tłuszczu, które gdzieś się nagromadziły itp.
A gdzie dziewczyny z 19.04 czemu się nie chwalą jak było na weselu?
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
A mi w zeszły piątek pół roku stuknęło
|
|
#1366 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale teraz mam dietkę i ćwiczę co dziennie i jest poprawa ![]() no właśnie z tym dziewuchami... czy to tak już będzie do końca roku, że co tydzień nas ktoś opuści Cytat:
ciekawe co to będzie jak zostanie 22
|
|
|
#1367 |
|
Rozeznanie
|
Mi zostały 3 dni
![]() ![]() ale mam takie wrażenie jakby to było kogoś innego wesele, nie czuję że to już. Właśnie drukuję podziękowania dla rodziców
|
|
|
|
#1368 |
|
Wtajemniczenie
|
no robaczek-85
stres się już udziela?? jakoś sobie niewyobrażam, że mi kiedyś zostanie 3 dni ![]() ale mam nadzieję, że zdasz nam relacje już "po"
|
|
#1369 |
|
Zadomowienie
|
Marta ja się nie odzywam, bo przecież przekładałam Ślub z powrotem na 7 czerwca
Toverku ja też jestem Ewelina i do tego mam urodziny 27 września: ![]() Mi zostało 1 miesiąc i 14 dni... jejku...
|
|
|
|
#1370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że tak. W ten sposób podtrzymuje też dobry stan mojej cery, która nie ma tendencji do żadnych niespodzianek i jest bardzo gładka. Ogólnie moja skóra wymaga nawilżania nie tylko na zew poprzez kremy czy balsamy, ale także wew. przez picie wód mineralnych. Od około 2 lat jestem uzależniona od niegazowanego Żywca Zdrój, którym próbuje zastępować herbatę, kawę. Całkowicie zminimalizowałam wszelkie gazówki. Jak mi zostaną 22 dni to będę podłączona do kroplówki z Melisą .Cytat:
|
|
|
#1371 |
|
Rozeznanie
|
kina2807 to super ze wszystko sie dobrze skonczylo
![]() teraz tylko czekac na ten wielki dzien slubujemy tego samego dnia
|
#1372 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, najgorsze, co można zrobić, to poprawiać po swoim mężu. Nie dość, że się go zniechęci, to dodatkowo poczuje sie urażony (zresztą sama bym się obraziła, gdyby ktoś po mnie "dosprzątywał"). Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wypowiem się jednak: w Kościele katolickim nie ma czegoś takiego jak obowiązujący okres żałoby. Każdy przeżywa to indywidualnie i nikt nie ma prawa mieć pretencji czy szydzić z "za krótkiej" żałoby. Moim zdaniem zrobilibyście błąd, gdybyście przełożyli wesele. Dobrze, że się wszystko wyjaśniło. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam tak samo, jak Ty - nie jestem jeszcze gotowa do macierzyństwa, ale cieszyłabym się strasznie, gdybym była w ciąży. Wolałabym jednak po ślubie, gdyż nie chciałabym w stanie błogosławionym, z widocznym brzuchem iść do ślubu - ze względów praktycznych. Coś o tym wiem ![]() Trzymam kciuki!!! Dziewczyny, zapisałam się dziś do dermatologa. Wizytę mam dopiero 15.05., ale w końcu strasznie mi się nie spieszy. Po obrączki wybierzemy sie w przyszłym tygodniu
|
||||||||||
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jak tam? Jest stresik?Znając siebie to jak zostaną mi trzy dni to większość czasu będę spędzała... w łazience
|
|
|
|
|
#1375 |
|
Raczkowanie
|
Jak już sie tak chwalicie tż to ja tez sie pochwale
![]() Więc co do zolności kulinrnych mojego Tż to gotuje genialnie bo jest kucharzem z zawodu Męskie prace też mu ida, wczoraj przykręcił karnisz kurcze nie mam czasu wkleic zdjęc zaproszeń mam mase nauki, w sobote mam egzamin i do tego jeszcze musze dokończyc mój licencjat bo stoi w miejscu i promotor sie juz dopytuje ![]() Obiecuję ze jak znajde czas to wrzuce fotki ![]() Pozdrawiam 3majcie sie cieplutko
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie żebym swojego nie wolała, ale zawodowy kucharz... ![]() Dobrej nocy, dziewczyny!
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj sie już pożegnałam z watkiem Lubelskim, bo dzis jade do Puław i nie bedzie mnie przy necie, ale mam takiego stresa, ze normalnie spac nie moge. TZ wprawdzie twierdzi, że tez sie denerwuje ale śpi jak zabity. A ja mam już nerwową bieguneczke, mam nadzieje, że minie, bo w dniu ślubu to ja nie wiem jak szybko dotre w sukieneczce do kibelka. Zresztą pięknie by to wyglądało, orkiestra gra pierwszy taniec a PM robi kolejne podejscie do toalety
jednym zdecydowanym ruchem wyciaga z niej wszyskich i tak co 5 min niezapomniane wesele![]() Trzymajcie kciuki za nas i za pogode.
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
mi tez zostaly 3 dni
stresik taki sredni,mysle ze jutro sie zacznie
|
|
|
|
#1379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Malutka Cytat:
![]() a my jeszcze nauk nie mamy , musze sie jakos z ksiedzem spiknac, zeby nam to w przyspieszonym tempie zalatwil![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylkomi dokiecy nie pasuje....ostatnio sobie zdalam sprawde ze wybralam sobie taka kiece do ktorej niewiele rzeczy pasuje bo sama w sobie jest bogata... buty gladkie,skromna baardzo bizuteria zero tiary ![]() Dziweczyny jakie planujecie podziekowania dla rodzicow??? Zykle kwiaty czy cos innego??? Ja kompletnie nie mam koncepcji...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

:rolle yes:
?

. Jest taki firmy Compeed troche drogi ale bardzo skuteczny. Bowiem dziewczyny butki nie skurzane mniej sie dopasuja do stopy 
nie pasowaly mi albo kolorem albo fasonem albo obcasem... ciezka przeprawa to bedzie
, tata zapowiedzial tz ze go przykluje do kaloryfera i bedzie donosil piwo i zostanie odczepiony

Sam nie wpadnie na myśl, że mógłby mi kupić jak jest okazja, że już nie wspomnę bez okazji 
.