|
|
#1321 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
później przecież się założy a tak nie bedzie nam przeszkadzał
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Co do welonów, skoro ten temat został poruszony, to coś mi się przypomniało. Moja koleżanka brała ślub w Wielkanoc i miała długi welon, taki prawie do ziemi. Wyglądało to ładnie, ale... po pierwsze widać było że jak tańczyła to trochę jej przeszkadzał, a po drugie mówiła że jest strasznie niewygodny i głowa ją boli od niego. W salonie jej się wydawał leciutki, ale na weselu okazało się że jednak ciąży bardzo i z wygodą nie ma nic wspólnego. Odetchnęła z ulgą po oczepinach.
Ja też myślałam nad długim welonem, ale widzę że muszę to przemyśleć jeszcze raz, i dziewczyny jak też o takim myślicie, to się dobrze zastanówcie.
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego chcesz go zdejmować?
|
#1324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to najfajniejsze jest to ze nie musze mu truc nad glowa zeby cos zrobil. sam sie wezmie, nawet jak jest zmeczony a widzi ze cos trzeba. i to jest super Cytat:
ja juz zaliczam 2 tydzien bolu gardla, kaszlu i kataru. dobrze ze goraczka przeszla bo by sie bez lekarza nie obylo. tez mnie TZ zarazil- tylko jemu po 3 dniach przeszlo
|
|
#1325 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do welonu to nie wiem jaki one bedzie ale na pewno zdejme go predzej czy pozniej na weselu.Wlasnie dostalam mejla od takiej babki, u ktorej zamawialam papier na zaproszenia, ze juz sa gotowe i ze mi je wysle czyli beda 5 dni wczesniej hurra!!!! No dobra... ide na te uczelnie...
|
|||
|
|
|
#1326 | |
|
Raczkowanie
|
Troche bedzie przeszkadzał w tańcu bo choć nie długi to bardzo gesty, a układ taneczny mamy dość skomplikowany: mój mąż mnie podnosi, podrzuca, obkręca itp. wiec jemu nawet mógłby przeszkadzac, a w najgorszym przypadku mogłby mi go nawet zerwac z główki. Więc wole nie ryzykować i go sobie zdejme na 2 min i 30 sek
. Tym bardziej ze widze ze nie tylko ja tak sobie wymysliłamCytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-23 o 17:02 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania! |
|
|
|
|
#1327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.teraz został jej 1 jajnik i wielki szew na całym brzuchu
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny moje Kochane chyba sie zaraz poplacze ze szczescia
![]() dzwonil TZ i jego mama dowiedziala sie, ze zaloba po bracie trwa 3 miesiace i wesele jednak odbedzie sie 30 sierpnia nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa ![]() nawet dziadek (ojciec mamy TZta) powiedzial, z elepiej niczego nie przekladac Boze jestem dzis chyba najszczesliwsza kobieta na ziemi ![]() ![]()
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszczerze sie razem z Toba
|
|
|
|
|
#1334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() : bounce:![]() :b ounce:![]() :ha ppy:mowilysmy ze bedzie dobrze......oj to zycie...lubi platac figle
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale juz nie chce wiecej takich nerwow |
|
|
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
wiem wiem
![]() a moja mama cicha myszka nic nie powiedziala dopiero dzis dzwoni z pracy do mnie i mowi mi to i poyta jak to w koncu jest....pocieszylam ja ale juz mam dosc ciotek.....wtracaja sie ze poprawin nie bedzie ze powinnam suknie pozyczyc ze powinny byc ,,odgrywki na weselu,a ja mam dosc...teraz sie mieszaja w sprawy mojej siostry...nic tylko
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze ze moja rodzina normalna. wszyscy sie po prostu ciesza i nie moga doczekac wesela
tak to ja te wszystkie ciotki i wujkow z checia zapraszam
|
#1338 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[quote=dzasta110;7318347]a ja mam dziś już drugie pytanie (na pierwsze nikt mi nie odpowiedział
jakich antyperspirantów macie zamiar użyć w dniu ślubu?? ja na codzień używam w sztyfcie, ale niektóre robią biale ślady, a ten co mam teraz to jest tragiczny może macie jakiś swój ulubiony i polecacie... ![]() quote] Mam zamiar zakupić antidral albo etiaxil. Czytałam ,że się sprawdzają a u mnie z wydzielaniem wody przez organizm straszny kłopot jest. Jak byście mnie zobaczyły po aerobicu to pewnie byście spytały czy byłam pod prysznicem. Nawet z włosów można wyciskać. Dlatego muszę mieć gładką fryzurę. Tak w ogóle to strasznie się tego pocenia obawiam. Może są jakieś tabletki do takiego ogólnego zmniejszania wydzielania wody? Słyszałyście coś? Zapraszam sporo osób jedynie na ślub. W większości są to moi znajomi z pracy. Znamy się i lubimy ale nie spotykamy się po pracy, dlatego zapraszam ich tylko na ślub. Cytat:
![]() Cytat:
Ten sztyft to super sprawa. Jeżeli działa tak jak na KWC jest napisane to muszę go mieć Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
gosiu ja uzywam Antidralu ze 2 lata. uratowal mnie, dziala bardzo dobrze
|
#1340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki Gosiu Cytat:
|
||
|
|
|
#1341 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Owszem napewno bedziemy tańczac myslec o krokach, a ja z moja mama to sie smiejemy ze mój przyszły to chyba juz w kosciele bedzie myslał i sie stresował pierwszym tancem. Pozatym uwielbiam te nasze cotygodniowe nauki, noi inna sparwa ze moj przyszły nabiera troche pewności na mysl ze bedzie musiał tyle ciotek obtańcowac + poprawia sobie kondycje, bo tak to nie ma szans go zaciagnac do biegania a brzusio mu rośnie![]() Nie moge sie juz doczekac jak staniemy na srodku sali i walniemy taki szoł ze wszystkim szczeki opadna z wrazenia ![]() Cytat:
. 3 tygodnie temu miałam niby zapalenie jajnikow od ...solarium, mimo iz nic mnie nie bolało dopoki lekarz nie zaczal mnie tam dotykac. Dostałam jakies leki i co teraz mam naprawde jakies bóle/bolesne skurcze. Noi ten brak okresu. Az sie boje ![]()
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-23 o 17:05 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania! |
||
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Mbu to do lekarza pedz jak najszybciej
|
|
|
|
#1343 | |
|
Raczkowanie
|
[/quote]
Kurcze mnie też obetrą każde, nawet najbardzie wygodne buty. Ten sztyft to super sprawa. Jeżeli działa tak jak na KWC jest napisane to muszę go mieć [/quote] Compeed na kwc jest tylko jedna opinia ale ja kiedys o tym przeczytalam na jakims watku i naprawde super rzecz na lato do rajstop czy na gole nogi. Bardzo wydajny i bardzo skuteczny, tylko trzeba zalozyc najpierw te buty ponosic chwile i zobaczyc gdzie sie robia czerwone miejsca i wted unika sie pecherzy, jak juz pecherze sa to lepiej tego nie klasc . tylko zdezynfekowac i plasterki. Ja kupilam toj jeszcze przed cywilnym i naprawde swietnie sie sprawowal. Widzialam ostatnio tez innych firm ale ten jest sprawdzony Swoja droga to mam badzo wrazliwa skore sklonna do odparzen nie wiem co zrobic z ponczochami zeby mnie nie odparzyly w wesele. Moze talkiem posypac nogi? sama nie wem czy wtedy ponczochy samonosne beda sie dobrze trzymac. Cytat:
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie próbuje ale kurde nie odbieraja telefonu (bo mam zamiar isc do innego)a nie mam jak z pracy wyskoczyc jak na złosc
|
|
|
|
#1345 |
|
Wtajemniczenie
|
[/quote]
Compeed na kwc jest tylko jedna opinia ale ja kiedys o tym przeczytalam na jakims watku i naprawde super rzecz na lato do rajstop czy na gole nogi. Bardzo wydajny i bardzo skuteczny, tylko trzeba zalozyc najpierw te buty ponosic chwile i zobaczyc gdzie sie robia czerwone miejsca i wted unika sie pecherzy, jak juz pecherze sa to lepiej tego nie klasc . tylko zdezynfekowac i plasterki. Ja kupilam toj jeszcze przed cywilnym i naprawde swietnie sie sprawowal. Widzialam ostatnio tez innych firm ale ten jest sprawdzony Swoja droga to mam badzo wrazliwa skore sklonna do odparzen nie wiem co zrobic z ponczochami zeby mnie nie odparzyly w wesele. Moze talkiem posypac nogi? sama nie wem czy wtedy ponczochy samonosne beda sie dobrze trzymac. .[/quote] Skoro tam mówisz to zaryzykuje i kupię go. Nie chodzi już nawet o ślub (chociaż to jest dla mnie teraz najważniejsze), ale w ogólnie zawsze mam problem, szczególnie late. Mam np super drewniaki na obcasiku ale zakładam je tylko kilka razy, bo za każdym razem robią mi się po nich burchle, mimo że paski są skórzane. Spróbuję tego sztyftu, w końcu co mi szkodzi
|
|
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
antidral????/moze i ja kupie bo mam ciemne wloski i jak sie ogole to nie mam gladkiej skory pod pachami a antyperspiranty uzywam z AVonu....tylko ja sie nie poce az tak..kuyrcze sprobuje go a drogi jest?
|
|
|
|
#1347 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówiłysmy,że nie ma tego złego... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje, ze gdyby tak czlowiek czekal na odpowiedni moment, to by sie nigdy tego slubu nie doczekal, nigdy nie wiadomo co sie moze wydarzyc ![]() ciesze sie tylko, ze tesciowa doszla sam do tego i chce tego wesela w sierpniu, bo gdybysmy na sile ja przekonywali, to moglaby czuc sie pozniej zle, a tak to jej decyzja i chwala Bogu za to ![]() Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-23 o 17:07 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#1349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:rolle yes:
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Wtajemniczenie
|
kina2807 gratualcje, cieszę się razem z Tobą
co do antyperspirantu, to ja się pocę tak "normalnie", więc myślę, że wystarczy mi taki "sklepowy" specyfik a pachy golę depilatorem, więc są przez ok 3 dni gładziutkie.a co do umiejętności TŻ to muszę dać małe sprostowanie, bo jak przeczyta to się obrazi oprócz ciast robi najpyszniejszą jajeczniczkę (z cebulką i kiełbaską) i kiedyś jeszcze poszedł do lasu, nazbierał grzybków, sam wyczyścił i udusił, a moim wkładem było zjedzenie tej pyszności
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

później przecież się założy a tak nie bedzie nam przeszkadzał

ja juz zaliczam 2 tydzien bolu gardla, kaszlu i kataru. dobrze ze goraczka przeszla bo by sie bez lekarza nie obylo. tez mnie TZ zarazil- tylko jemu po 3 dniach przeszlo

a moja mama cicha myszka nic nie powiedziala dopiero dzis dzwoni z pracy do mnie i mowi mi to i poyta jak to w koncu jest....pocieszylam ja ale juz mam dosc ciotek.....wtracaja sie ze poprawin nie bedzie ze powinnam suknie pozyczyc ze powinny byc ,,odgrywki na weselu,a ja mam dosc...teraz sie mieszaja w sprawy mojej siostry...nic tylko