![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
mi sie ostatnio pierwszy raz slub snil
![]() ![]() no koszmar ![]() nie jade po sukienke zaraz po weekendzie bo mama nie moze. dopiero kolo 20 maja ![]()
#1382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do kroplowki z melissa mozna by chyba ja zaczac organizowac bo u mnie chyba tez sie nie obedzie Cytat:
Ja pomyslalam tak w wesele bycmoze kwiaty ale nie bukiety tylko symbolicznie, i do tego znalazlam sliczne aniolki, robione w Krakowie, wieszane na sciane. Taka bzdurka ale kosztuja w sumie niewiele (15 zlotych)ale sa piekne i wiem ze im sie podobaja. Tyylko zdjecia nie moge pokazac. Nie takie kiczowate tylko z glinki sukienka w koronke. edytuje bo znalazlam zdjecia podobne do tych tylko ze pojedyncze na sciane, no cos w tym stylu Po slubie natomiast i przy najblizszej okazji planujemy zrobic ksiege ze zdjeciami u nas mozna juz zrobic od 24 € 40 stronicowa proffesjonalna. beda zdjecia nasze z cywilnego i z koscielnego slubu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Raczkowanie
|
birchina imienniczko moja
![]() ![]() ![]() ![]() rany jak ja zazdroszcze Wam ze jeszcze 3 dni......tez juz bym chciala.....a pogoda ma byc pieknaaaaaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Rozeznanie
|
my myslelismy o takim czyms ale wychodzi dosc drogo bo 60zl za sztuke i sama nie wiem co niby mieliby z tym zrobic...
#1386 |
Raczkowanie
|
witam, po dlugim nie-odzywaniu sie i nie-czytaniu
![]() pisze po koleji, bo tyle tego... ![]() antyperspirant: uzywam dove, do czarnego, nie zostawia sladow na skorze, jak bede w sukni, podniose reke- przynajmniej nic nie bedzie widac biustonosz: kolezanka poradzila, aby przed nalozeniem bielizny, posmarowac sie talkiem/kartoflanka, wlasnie tam gdzie bedzie silikon w staniku, pod kolanami, troszke stopki, przy samonoskach-uda; inaczej beda odparzenia, znajoma miala az bable!!!! pas-absolutnie nie kupowac razem z majtkami-spadaja ;( solarium moze pojde kilka razy, ale na pewno bede smarowac sie chustkami samoopalajacymi-DAX 1,80/szt nie zostawiaja smug, no i skora zdrowsza ![]() podziekowania dla rodzicow, u nas przyjete jest aby dac kwiaty i zdjecie w ramce/wiekszego formatu chcialam sie spytac co do platnosci za zapowiedzi-kiedy to??? teraz na weekend zalatwilismy USC, spisalismy protokol i ksiadz powiedzial, ze trzeba doniesc papier z USC i zasw z poradni, wtedy dostaniemy kartki do spowiedzi i juz
![]() |
#1387 |
Rozeznanie
|
ja tez nie mam pojecia co dla rodzicow
![]() kina2807 z naukami napewno zdazysz mamy jeszcze troszke czasu ![]() ciesze sie ze jest ktos kto slubuje wtedy co ja ![]()
#1388 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas za zapowiedzi płaci sie po spisaniu protokolu.
Mój karteczkowy wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209743 MADZIA.A WALCZY Z RAKIEM https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13769865 http://www.nowakadriana.blog.interia.pl/ Edytowane przez biedronka19876 Czas edycji: 2008-04-24 o 09:11 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
To prawda, że zaświadczenie z USC ważne jest tylko 3 miesiące. wiolis skoro masz ślub pod koniec września, to USC załatwiać należy pod koniec czerwca.
#1390 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kolekcjonuje Aniolki i czesto pod Jasna Gora sa fajne i tam wlasnie znalazlam w jednym sklepiku takie za 15 zlotych sztuka, sukienki maja rozne kolory. w domu mam takiego wiec moze jutro bede mogla wkleic zdjecie. wydaje mi sie ze najtrafniej jest kupic jakis maly upominek ale ktory sprawi przyjemnosc ( kieliszki, butelka wina, ladne swiece, zdjecie wasze oprawione albo rake na pozniejsz zdjecie slubne etc ) najwyzej mozna wydrukowac na jakiejs ladej kartce podziekowania, osobiste albo sciagnac z internetu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zadomowienie
|
Jejku jaka piękna pogoda,Sobotnie Panny Młode będą miały ciepełko i Słoneczko
![]() Oby taka pogoda utrzymałą się jak najdłużej,a przynajmnije w każdą sobotę do końca roku ![]()
#1392 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a z biustonosza zrezygnuje...mam maly biust (wiec nie ma co podnosic i nic go nie musi trzymac) suknia z usztwnieniami wiec poprosze pania krawcowa zeby wszyla tam jakis biustonosz (zeby nie bylo pusto ![]() Cytat:
![]() ![]() Zapowiedzi w kosciele tez na 3m-ce przed... a myslalam ze to wszystko zalatwie wczesniej ![]()
![]() |
#1393 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
biustonosza też nie będę miała bo mam ten sam problem tzn mały biust więc nic go trzymac nie musi a krawcowa wszysła mi wkładki w tym miejscu i jest ok ![]() USC też na razie czeka ![]() rzeczywiście piękna pogoda dzis ![]() ![]() ![]() ![]() Masako czekamy na relacje i zdjęcia po ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Rozeznanie
|
ufff.... to dobrze ze nie jestem z ta decyzja sama...
![]() tez mi pani mowila ze silikonowe ale nalitosc po co mi?? Dziewczyny doradzcie... wyszukalam sobie kolczyczki, powiedzcie ktore sobie kupic do tej mojej kiecy??? Kolor kiecy zrobiony programem wiec nie sugerujcie sie nim ![]()
#1395 |
Raczkowanie
|
Ja juz nie mam sił, ryczec mi sie chce. Zamiast sie cieszyc przed ślubem to mam mega doła. Poszłam do innego gina- prywatnie- a głupia baba ze mam spulchniona macice wiec albo jestem we wczesnej ciazy albo dostane okres na dniach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyrzuciłam pieniadze w błoto, najadłam sie nerwów a nadal nie wiec co jest grane!! Posrani lekarze!! I co teraz mam isc do innego i znowu wywalic 100!!??? i usłyszeć ze ona nie wie!! ![]() ![]() AgataR. - suknia poprostu przecudna! |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje,że wszystko będzie w porządku ![]()
![]() |
#1397 |
Raczkowanie
|
hej mi sie bardzo podobaja kolczyki nr 3
![]() ![]() ![]()
#1398 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A szanowna pani gin na mooje bóle co - "kobieta nie moze przejsc przez zycie bez bólu, czasami musi"!!!szok |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Raczkowanie
|
Katia 0117 jesli masz stan zapalny to pewnie bedziesz miala podwyzszone biale krwinki, jesli ciaza mozesz zrobic test - pobranie krwi. Moze idz po prostu do ogolnego po recepty , zalatwia to jednym kluciem
![]() AgataR Mi najbardziej pasuja te ale ja sie nie znam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 |
Raczkowanie
|
moj TZ pracuje za granica, teraz na weekend wyszarpal kilka dni wolnego, dopiero przyjedzie na wesele ;( i musielismy teraz to zalatwic
tak, tak papier z USC wazny 3 miesiace, odbiore pozniej bable-nogi spocone-kieca dluga, a w ponczoszkach jestes baaaaardzo dlugo TZ jak przyjechal przywiozl slonce, we wtorek polecial.... slonce swieci, a mi smutkowo... ehh...
![]() |
#1401 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To w sumie zalzey od skory, ja mam bardzo wrazliwa w sumie to miejscammi mam zapalenie atopowe ktore ciagle wraca. Wiec talk bedzie obowiazkowo. Mi sie robia odparzenia nawet od elektrod co podlaczaja w szpitalu po jednym dniu mam bable. Ja bede miala gorset specjalnie kupowany wlasnie z bardzo wycietymi plecami. nie jest jakis sliczny ale bardzo wygodny. Niestety kosztowal bardzo drogo no ale zawsze sie przyda do sukienek bez ramion, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nawet przy dotyku kluje... a czesto lapiesz grzybice albo inne takie??? mi tez sie te najbardziej podobaja...w koncu jak ma nie byc lancuszka to kolczyczki piekne ![]()
![]() |
#1404 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja np w styczniu trafiłam do szpiotala,ale nie dlatego że okres mi sie spożniał,miałam okropne bóle w dolnej częsci brzucha,tez jakby jajnik,pamiętam ze zrobili mi usg takie dopochwowe i potem takie zwykle po brzuchu,ostaecznie postawili diagnozę,że to pęcherzyk graffa jak pęka to może wywoływać taki ból.Teraz np mama owulacje i też mnie lewy jajnik boli,co prawda nie jest to jakis silny ból,ale po prostu czuję ze boli. Ja na takie bóle kobiecie polecam Tolargin,od razu pomaga ![]() Chociaż w twoim przypadku Mbu83 badania bardzo by się przydały ![]() ![]()
![]() |
#1407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gin na to ze i tak mam grzybice zadko bo sa dziewczyny ktore lapia raz w miesiacu ![]() Wierze temu gin a wierzcie mi bylo ciezko...Pierwszy moj gin (kobitka stwierdzila ze mam raka ![]() ![]()
![]() |
#1409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() m.a.r.t.a.chcialam sobie wyprobowac tak polecana przez Ciebie Herbine i sie wybralam na zakupy i NIE MA ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzieki Babeczko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.