Panny Młode 2008 cz.II - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-24, 08:26   #1381
sanetka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

mi sie ostatnio pierwszy raz slub snil ze niby musialam zdecydowac czy chce brac na drugi dzien czy w sierpniu. chcialam na drugi dzien ale nie mialam sukienki i zaproszonych gosci a potem juz bylo wesele, nieudane, malo osob i w ogole.

no koszmar

nie jade po sukienke zaraz po weekendzie bo mama nie moze. dopiero kolo 20 maja

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 08:37   #1382
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Dziweczyny jakie planujecie podziekowania dla rodzicow??? Zykle kwiaty czy cos innego??? Ja kompletnie nie mam koncepcji...
ja planuje zrobic dla mamy i tesciow albumy z nasyzmi starymi zdjeciami i miejscem na zdjecia ze slubu i z wesela oraz w srodku zamiescic na pierwszej stronie podziekowanie, ale czy zdaze to wszystko zrobic, to nie wiem, mam nadzieje, ze mi sie uda

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 08:38   #1383
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Masako Pokaż wiadomość
Wczoraj sie już pożegnałam z watkiem Lubelskim, bo dzis jade do Puław i nie bedzie mnie przy necie, ale mam takiego stresa, ze normalnie spac nie moge. TZ wprawdzie twierdzi, że tez sie denerwuje ale śpi jak zabity. A ja mam już nerwową bieguneczke, mam nadzieje, że minie, bo w dniu ślubu to ja nie wiem jak szybko dotre w sukieneczce do kibelka. Zresztą pięknie by to wyglądało, orkiestra gra pierwszy taniec a PM robi kolejne podejscie do toalety jednym zdecydowanym ruchem wyciaga z niej wszyskich i tak co 5 minniezapomniane wesele
Trzymajcie kciuki za nas i za pogode.
TYLKO WEGIEL MOZE CIE URATOWAC

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Od około 2 lat jestem uzależniona od niegazowanego Żywca Zdrój, którym próbuje zastępować herbatę, kawę. Całkowicie zminimalizowałam wszelkie gazówki.

Jak mi zostaną 22 dni to będę podłączona do kroplówki z Melisą .

.
Ja tez pije duzo wody raczej od herbaty sie oduczylam kawy nigdy sie nie nauczylam. µHerbata tylko w weekend na sniadanie, czasem jak simnica reszta na wodzie

Co do kroplowki z melissa mozna by chyba ja zaczac organizowac bo u mnie chyba tez sie nie obedzie

Cytat:
Dziweczyny jakie planujecie podziekowania dla rodzicow??? Zykle kwiaty czy cos innego??? Ja kompletnie nie mam koncepcji...

Ja pomyslalam tak w wesele bycmoze kwiaty ale nie bukiety tylko symbolicznie, i do tego znalazlam sliczne aniolki, robione w Krakowie, wieszane na sciane. Taka bzdurka ale kosztuja w sumie niewiele (15 zlotych)ale sa piekne i wiem ze im sie podobaja. Tyylko zdjecia nie moge pokazac. Nie takie kiczowate tylko z glinki sukienka w koronke.

edytuje bo znalazlam zdjecia podobne do tych tylko ze pojedyncze na sciane, no cos w tym stylu
Po slubie natomiast i przy najblizszej okazji planujemy zrobic ksiege ze zdjeciami u nas mozna juz zrobic od 24 € 40 stronicowa proffesjonalna. beda zdjecia nasze z cywilnego i z koscielnego slubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg __20070727172659.jpg (6,8 KB, 24 załadowań)
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 08:46   #1384
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

birchina imienniczko mojajak nie zapomne i bede w stanie to w dzien slubu zloze Ci zyczeniano prosze.....wkoncu jakas moja imienniczka bo myslalam ze sama jetsem na tej planeciea ja sie zarazilam od was lobuziary i gardlo mnie tak boli ze nie moge wytrzymac
rany jak ja zazdroszcze Wam ze jeszcze 3 dni......tez juz bym chciala.....a pogoda ma byc pieknaaaaaaaa
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 09:04   #1385
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

my myslelismy o takim czyms ale wychodzi dosc drogo bo 60zl za sztuke i sama nie wiem co niby mieliby z tym zrobic...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img.php.jpg (138,4 KB, 29 załadowań)
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 09:05   #1386
wiolis
Raczkowanie

witam, po dlugim nie-odzywaniu sie i nie-czytaniu
pisze po koleji, bo tyle tego...
antyperspirant: uzywam dove, do czarnego, nie zostawia sladow na skorze, jak bede w sukni, podniose reke- przynajmniej nic nie bedzie widac
biustonosz: kolezanka poradzila, aby przed nalozeniem bielizny, posmarowac sie talkiem/kartoflanka, wlasnie tam gdzie bedzie silikon w staniku, pod kolanami, troszke stopki, przy samonoskach-uda; inaczej beda odparzenia, znajoma miala az bable!!!!
pas-absolutnie nie kupowac razem z majtkami-spadaja ;(
solarium moze pojde kilka razy, ale na pewno bede smarowac sie chustkami samoopalajacymi-DAX 1,80/szt nie zostawiaja smug, no i skora zdrowsza
podziekowania dla rodzicow, u nas przyjete jest aby dac kwiaty i zdjecie w ramce/wiekszego formatu
chcialam sie spytac co do platnosci za zapowiedzi-kiedy to???
teraz na weekend zalatwilismy USC, spisalismy protokol i ksiadz powiedzial, ze trzeba doniesc papier z USC i zasw z poradni, wtedy dostaniemy kartki do spowiedzi i juz
Stary 2008-04-24, 09:10   #1387
kasiuleks
Rozeznanie

ja tez nie mam pojecia co dla rodzicow i musze sie zaczac nad tym zastanawiac zeby nie bylo za pozno

kina2807 z naukami napewno zdazysz mamy jeszcze troszke czasu
ciesze sie ze jest ktos kto slubuje wtedy co ja

[ ' ]
kasiuleks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-24, 09:10   #1388
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
teraz na weekend zalatwilismy USC, spisalismy protokol i ksiadz powiedzial, ze trzeba doniesc papier z USC i zasw z poradni, wtedy dostaniemy kartki do spowiedzi i juz
U was jakos troche to dziwne jest. Nam Proboszcz i ksiądz powiedział, ze zaświadczenie z USC ważne jest TYLKO 3 Miesiace! Chyba, ze mieszkacie za granica?

U nas za zapowiedzi płaci sie po spisaniu protokolu.

Edytowane przez biedronka19876
Czas edycji: 2008-04-24 o 09:11 Powód: dopisek
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 09:16   #1389
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
U was jakos troche to dziwne jest. Nam Proboszcz i ksiądz powiedział, ze zaświadczenie z USC ważne jest TYLKO 3 Miesiace! Chyba, ze mieszkacie za granica?
To prawda, że zaświadczenie z USC ważne jest tylko 3 miesiące. wiolis skoro masz ślub pod koniec września, to USC załatwiać należy pod koniec czerwca.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 09:18   #1390
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
my myslelismy o takim czyms ale wychodzi dosc drogo bo 60zl za sztuke i sama nie wiem co niby mieliby z tym zrobic...
Mi sie tego typu rzeczy nie podobaja, wiekszosc takich jak na allegro w sumie tez nie, takie kurzolapy durnostojki , sadze ze maly upominek w postaci jakiejs ozdoby , ladnej ramki, ladnego albumu, czy jakiejs fajnej figurki jest lepszy. Do tego kwiaty.

Ja kolekcjonuje Aniolki i czesto pod Jasna Gora sa fajne i tam wlasnie znalazlam w jednym sklepiku takie za 15 zlotych sztuka, sukienki maja rozne kolory. w domu mam takiego wiec moze jutro bede mogla wkleic zdjecie. wydaje mi sie ze najtrafniej jest kupic jakis maly upominek ale ktory sprawi przyjemnosc ( kieliszki, butelka wina, ladne swiece, zdjecie wasze oprawione albo rake na pozniejsz zdjecie slubne etc ) najwyzej mozna wydrukowac na jakiejs ladej kartce podziekowania, osobiste albo sciagnac z internetu...
Stary 2008-04-24, 09:22   #1391
katia0117
Zadomowienie

Jejku jaka piękna pogoda,Sobotnie Panny Młode będą miały ciepełko i Słoneczko
Oby taka pogoda utrzymałą się jak najdłużej,a przynajmnije w każdą sobotę do końca roku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-24, 09:30   #1392
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
witam, po dlugim nie-odzywaniu sie i nie-czytaniu
pisze po koleji, bo tyle tego...
biustonosz: kolezanka poradzila, aby przed nalozeniem bielizny, posmarowac sie talkiem/kartoflanka, wlasnie tam gdzie bedzie silikon w staniku, pod kolanami, troszke stopki, przy samonoskach-uda; inaczej beda odparzenia, znajoma miala az bable!!!!
pas-absolutnie nie kupowac razem z majtkami-spadaja ;(
solarium moze pojde kilka razy, ale na pewno bede smarowac sie chustkami samoopalajacymi-DAX 1,80/szt nie zostawiaja smug, no i skora zdrowsza
podziekowania dla rodzicow, u nas przyjete jest aby dac kwiaty i zdjecie w ramce/wiekszego formatu
odparzenia jestem w szoku... mialam samonoski ponczoski na studniowcei nic mi nie bylo bylam bardzo zadowolona... do slubu tez takie chcetylko biale
a z biustonosza zrezygnuje...mam maly biust (wiec nie ma co podnosic i nic go nie musi trzymac) suknia z usztwnieniami wiec poprosze pania krawcowa zeby wszyla tam jakis biustonosz (zeby nie bylo pusto ). Nie bede sie bawic w kupowanie biustonosza po to zeby przez cale wesele sie zastanawiac czy wyszedl mi z kiecy (mam dosyc wyciete plecy i biustonosz musialby byc naciagniety w dol) Jak myslicie???

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość

U nas za zapowiedzi płaci sie po spisaniu protokolu.
tak my tez bylismy w USC i to samo nam powiedzieli i musimy czekac jeszcze miesiac
Zapowiedzi w kosciele tez na 3m-ce przed... a myslalam ze to wszystko zalatwie wczesniej
Stary 2008-04-24, 09:41   #1393
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
odparzenia jestem w szoku... mialam samonoski ponczoski na studniowcei nic mi nie bylo bylam bardzo zadowolona... do slubu tez takie chcetylko biale
a z biustonosza zrezygnuje...mam maly biust (wiec nie ma co podnosic i nic go nie musi trzymac) suknia z usztwnieniami wiec poprosze pania krawcowa zeby wszyla tam jakis biustonosz (zeby nie bylo pusto ). Nie bede sie bawic w kupowanie biustonosza po to zeby przez cale wesele sie zastanawiac czy wyszedl mi z kiecy (mam dosyc wyciete plecy i biustonosz musialby byc naciagniety w dol) Jak myslicie???

tak my tez bylismy w USC i to samo nam powiedzieli i musimy czekac jeszcze miesiac
Zapowiedzi w kosciele tez na 3m-ce przed... a myslalam ze to wszystko zalatwie wczesniej
ja tez nosiłam już kilka razy pończochy samonośne i żadnych odparzen nie miałąm do tej pory, chociaz mojej siostrze się zdarzyło...
biustonosza też nie będę miała bo mam ten sam problem tzn mały biust więc nic go trzymac nie musi a krawcowa wszysła mi wkładki w tym miejscu i jest ok zreszta jak bym sie zdecydowała to musiałabym szukać takiego z paskiem silikonowym z tyłu bo mam wiązanie a i tak wydaje mi się że byłoby widać!
USC też na razie czeka

rzeczywiście piękna pogoda dzis oby taka była na każdym ślubie co nie?!

Masako czekamy na relacje i zdjęcia po

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 10:00   #1394
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

ufff.... to dobrze ze nie jestem z ta decyzja sama...
tez mi pani mowila ze silikonowe ale nalitosc po co mi??

Dziewczyny doradzcie... wyszukalam sobie kolczyczki, powiedzcie ktore sobie kupic do tej mojej kiecy??? Kolor kiecy zrobiony programem wiec nie sugerujcie sie nim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1a110db98d393275med.jpg (23,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 346327474.jpg (59,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 349916384.jpg (11,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 350802042.jpg (21,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kieca.JPG (53,0 KB, 50 załadowań)
Stary 2008-04-24, 10:01   #1395
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Ja juz nie mam sił, ryczec mi sie chce. Zamiast sie cieszyc przed ślubem to mam mega doła. Poszłam do innego gina- prywatnie- a głupia baba ze mam spulchniona macice wiec albo jestem we wczesnej ciazy albo dostane okres na dniach:eek :. Tyle to i ja wiem!!! A co do zapalenia jajników to ona tak nie bada!!!

Wyrzuciłam pieniadze w błoto, najadłam sie nerwów a nadal nie wiec co jest grane!!
Posrani lekarze!! I co teraz mam isc do innego i znowu wywalic 100!!??? i usłyszeć ze ona nie wie!!

AgataR. - suknia poprostu przecudna!
Stary 2008-04-24, 10:08   #1396
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
Ja juz nie mam sił, ryczec mi sie chce. Zamiast sie cieszyc przed ślubem to mam mega doła. Poszłam do innego gina- prywatnie- a głupia baba ze mam spulchniona macice wiec albo jestem we wczesnej ciazy albo dostane okres na dniach:eek :. Tyle to i ja wiem!!! A co do zapalenia jajników to ona tak nie bada!!!

Wyrzuciłam pieniadze w błoto, najadłam sie nerwów a nadal nie wiec co jest grane!!
Posrani lekarze!! I co teraz mam isc do innego i znowu wywalic 100!!??? i usłyszeć ze ona nie wie!!
Hm...no faktycznie Pani "Gine" troche niekompetentna,ale cóz...Ja może bym proponowała zrobić szybki teścik ciązowy,przynajmnije mogłabyś wykluczyć ciążę, i wtedy wiedziałabyś,że okres albo faktycznie będzie lada dzień,albo coś z jajnikami jest nie tak...
Mam nadzieje,że wszystko będzie w porządku
Stary 2008-04-24, 10:10   #1397
Marissaa
Raczkowanie

hej mi sie bardzo podobaja kolczyki nr 3 sliczne i suknia tez piekna))Mbu musisz uzbroic sie w cierpliwosc ile spoznia Ci sie okres??i jak sie ogolnie czujesz??czy zauwazlas cos na swoim ciele żylki na piersiach np??napisz mi pw jesli chceesz bylam w ciazy i bardzo duzo uwagi poswecilam objawom takze moze Ci jakos pomoge jedno jest pewne musisz poczekac i zrobic najlepiej test beta hcg z krwi wykrywa juz 2 tygodniowa ciaze

Marissaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 10:11   #1398
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Hm...no faktycznie Pani "Gine" troche niekompetentna,ale cóz...Ja może bym proponowała zrobić szybki teścik ciązowy,przynajmnije mogłabyś wykluczyć ciążę, i wtedy wiedziałabyś,że okres albo faktycznie będzie lada dzień,albo coś z jajnikami jest nie tak...
Mam nadzieje,że wszystko będzie w porządku
Kiedy ja jestem praktycznie pewna na 90 % ze to nie ciaza wiec kurde co???A jajnik mnie pobolewa coraz bardziej - momentami az mnie zgina wpół po czym przechodzi.
A szanowna pani gin na mooje bóle co - "kobieta nie moze przejsc przez zycie bez bólu, czasami musi"!!!szok
Stary 2008-04-24, 10:11   #1399
lulucelo
Raczkowanie

Katia 0117 jesli masz stan zapalny to pewnie bedziesz miala podwyzszone biale krwinki, jesli ciaza mozesz zrobic test - pobranie krwi. Moze idz po prostu do ogolnego po recepty , zalatwia to jednym kluciem

AgataR Mi najbardziej pasuja te ale ja sie nie znam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 349916384.jpg (11,9 KB, 5 załadowań)
Stary 2008-04-24, 10:12   #1400
wiolis
Raczkowanie

moj TZ pracuje za granica, teraz na weekend wyszarpal kilka dni wolnego, dopiero przyjedzie na wesele ;( i musielismy teraz to zalatwic
tak, tak papier z USC wazny 3 miesiace, odbiore pozniej
bable-nogi spocone-kieca dluga, a w ponczoszkach jestes baaaaardzo dlugo
TZ jak przyjechal przywiozl slonce, we wtorek polecial.... slonce swieci, a mi smutkowo...
ehh...
Stary 2008-04-24, 10:22   #1401
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
moj TZ pracuje za granica, teraz na weekend wyszarpal kilka dni wolnego, dopiero przyjedzie na wesele ;( i musielismy teraz to zalatwic
tak, tak papier z USC wazny 3 miesiace, odbiore pozniej
bable-nogi spocone-kieca dluga, a w ponczoszkach jestes baaaaardzo dlugo
TZ jak przyjechal przywiozl slonce, we wtorek polecial.... slonce swieci, a mi smutkowo...
ehh...

To w sumie zalzey od skory, ja mam bardzo wrazliwa w sumie to miejscammi mam zapalenie atopowe ktore ciagle wraca. Wiec talk bedzie obowiazkowo.

Mi sie robia odparzenia nawet od elektrod co podlaczaja w szpitalu po jednym dniu mam bable.

Ja bede miala gorset specjalnie kupowany wlasnie z bardzo wycietymi plecami. nie jest jakis sliczny ale bardzo wygodny. Niestety kosztowal bardzo drogo no ale zawsze sie przyda do sukienek bez ramion,
Stary 2008-04-24, 10:29   #1402
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marissaa Pokaż wiadomość
hej mi sie bardzo podobaja kolczyki nr 3 sliczne i suknia tez piekna))Mbu musisz uzbroic sie w cierpliwosc ile spoznia Ci sie okres??i jak sie ogolnie czujesz??czy zauwazlas cos na swoim ciele żylki na piersiach np??napisz mi pw jesli chceesz bylam w ciazy i bardzo duzo uwagi poswecilam objawom takze moze Ci jakos pomoge jedno jest pewne musisz poczekac i zrobic najlepiej test beta hcg z krwi wykrywa juz 2 tygodniowa ciaze
Dopiero 7 dni ale nidgy wczesniej tak długo mi sie nie spozniał, ogólnie ma nieregularny ale raczej w druga strone. Dzis kupie tescic. Czuje sie normalnie tylko te jajniki mnie pobolewaja. Jezeli to jednak ciaza to napewno min miesieczna wiec zwykly test powinien wykazac, a ginekolog to na pewno powiina wyczuc. Wiem ze cos jest nie tak...
Stary 2008-04-24, 10:32   #1403
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:

AgataR. - suknia poprostu przecudna!
Cytat:
Kiedy ja jestem praktycznie pewna na 90 % ze to nie ciaza wiec kurde co???A jajnik mnie pobolewa coraz bardziej - momentami az mnie zgina wpół po czym przechodzi.
A szanowna pani gin na mooje bóle co - "kobieta nie moze przejsc przez zycie bez bólu, czasami musi"!!!szok
hmmm...tez tak ostatnio mam... taki jakby bol przedmiesiaczkowy... ale w konkretnej fazie az zgina czlowieka w pol... dziwna sprawa... ja to sobie tlumacze dojrzewaniem hormonami, a nawet ociepleniem klimatu gin tez nic nie zauwazyl, a zawsze "maca" jajniki i pyta czy boli ja na to ze zdecydownie TAK a on nic... dziwna sprawa
Nawet przy dotyku kluje... a czesto lapiesz grzybice albo inne takie???

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
AgataR Mi najbardziej pasuja te ale ja sie nie znam
mi tez sie te najbardziej podobaja...w koncu jak ma nie byc lancuszka to kolczyczki piekne
Stary 2008-04-24, 10:42   #1404
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dziewczyny moje Kochane chyba sie zaraz poplacze ze szczescia
dzwonil TZ i jego mama dowiedziala sie, ze zaloba po bracie trwa 3 miesiace i wesele jednak odbedzie sie 30 sierpnia
nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa
nawet dziadek (ojciec mamy TZta) powiedzial, z elepiej niczego nie przekladac

Boze jestem dzis chyba najszczesliwsza kobieta na ziemi
Ciesze sie z Toba SUPER!!!!

Cytat:
No nie wiem poprostu chcemy zeby ten pierwszy taniec tez był wyjatkowy (tańczymy walca wiedeńskiego) i to taki bardziej pokaz bedzie, a poprzytulac zdązymy sie jeszcze tego dnia/nocy napewno wystarczajaco. Owszem napewno bedziemy tańczac myslec o krokach, a ja z moja mama to sie smiejemy ze mój przyszły to chyba juz w kosciele bedzie myslał i sie stresował pierwszym tancem. Pozatym uwielbiam te nasze cotygodniowe nauki, noi inna sparwa ze moj przyszły nabiera troche pewności na mysl ze bedzie musiał tyle ciotek obtańcowac + poprawia sobie kondycje, bo tak to nie ma szans go zaciagnac do biegania a brzusio mu rośnie

Nie moge sie juz doczekac jak staniemy na srodku sali i walniemy taki szoł ze wszystkim szczeki opadna z wrazenia (tylko nasi rodzice wiedza ze uczymy sie tanczyc)
My tez postanowilismy, ze zatanczymy cos fajnego na pierwszy taniec i chcemy tez cos zatanczyc po polnocy ciekawe co z tego wyjdzie...

Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość
Mi zostały 3 dni
ale mam takie wrażenie jakby to było kogoś innego wesele, nie czuję że to już.
Właśnie drukuję podziękowania dla rodziców

Cytat:
Napisane przez marta12101 Pokaż wiadomość
mi tez zostaly 3 dni

stresik taki sredni,mysle ze jutro sie zacznie
Piekny dzien przed Wami

Cytat:

Kurcze glupi babsztyl Moze lada dzien dostaniesz okres i wszystko sie wyjasni... Ja tez ostatnio bylam u gina i lecze sie, bo mam infekcje jakas ohydna :/ a na dodatek rozchorowalam sie

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 10:42   #1405
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
hmmm...tez tak ostatnio mam... taki jakby bol przedmiesiaczkowy... ale w konkretnej fazie az zgina czlowieka w pol... dziwna sprawa... ja to sobie tlumacze dojrzewaniem hormonami, a nawet ociepleniem klimatu gin tez nic nie zauwazyl, a zawsze "maca" jajniki i pyta czy boli ja na to ze zdecydownie TAK a on nic... dziwna sprawa
Nawet przy dotyku kluje... a czesto lapiesz grzybice albo inne takie???
Nigdy nic takiego nie miałam, mi to sie nawet nadzerka sama zagoiła. a z tym zapeleniem jajkow juz pisalam ze jak dla mnie to z kosmosu bylo - wiadomo lekarz wie gdzie dotknac zeby bolalo, ale podejrzewam ze te leki co mi wtedy przepisal sa sprawca terazniejszych problemów
Stary 2008-04-24, 10:48   #1406
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Dopiero 7 dni ale nidgy wczesniej tak długo mi sie nie spozniał, ogólnie ma nieregularny ale raczej w druga strone. Dzis kupie tescic. Czuje sie normalnie tylko te jajniki mnie pobolewaja. Jezeli to jednak ciaza to napewno min miesieczna wiec zwykly test powinien wykazac, a ginekolog to na pewno powiina wyczuc. Wiem ze cos jest nie tak...
Ja mama dosyć nieregularny cykl,wiec raczej nie martwię się gdy mi sie spożnia 7 dni,ale skoro Ty masz regularne,to fakrycznie coś jest nie tak.Teraz te testy ciązowe to juz nawet kilkidniową ciąże wyktywają,ale nie wydaje mi się,zey to było to,bo ginekolog powien był to wyczuć,poza tym badanie krwi.To może też być jakiś stan zapalny jajnika,skoro tak się boli.
Ja np w styczniu trafiłam do szpiotala,ale nie dlatego że okres mi sie spożniał,miałam okropne bóle w dolnej częsci brzucha,tez jakby jajnik,pamiętam ze zrobili mi usg takie dopochwowe i potem takie zwykle po brzuchu,ostaecznie postawili diagnozę,że to pęcherzyk graffa jak pęka to może wywoływać taki ból.Teraz np mama owulacje i też mnie lewy jajnik boli,co prawda nie jest to jakis silny ból,ale po prostu czuję ze boli.
Ja na takie bóle kobiecie polecam Tolargin,od razu pomaga
Chociaż w twoim przypadku Mbu83 badania bardzo by się przydały Lepioej teraz to załatwić,ze go ślubu coraz bliżej,a nieciekawie by było gdybyś zwlekała,bo może być jeszcze gorzej,chciaz oczywiscie,wierzę,że będzie dobrze
Stary 2008-04-24, 10:50   #1407
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
Kurcze glupi babsztyl Moze lada dzien dostaniesz okres i wszystko sie wyjasni... Ja tez ostatnio bylam u gina i lecze sie, bo mam infekcje jakas ohydna :/ a na dodatek rozchorowalam sie
Postanowiłam poczekac do poniedziałku i jak nic sie nie "wyjasni" to zaczne poszukiwania jakiegos sprawdzonego gina. I juz was nie mecze tym tematem
Stary 2008-04-24, 10:53   #1408
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Nigdy nic takiego nie miałam, mi to sie nawet nadzerka sama zagoiła. a z tym zapeleniem jajkow juz pisalam ze jak dla mnie to z kosmosu bylo - wiadomo lekarz wie gdzie dotknac zeby bolalo, ale podejrzewam ze te leki co mi wtedy przepisal sa sprawca terazniejszych problemów
Ja mialam wypalana nadzerke i przynajmniej raz na pol roku lapie grzybice (z kosmosu wlasnie) nie chodze na zadne baseny, sauny czy solaria i dodam ze sie myje
Gin na to ze i tak mam grzybice zadko bo sa dziewczyny ktore lapia raz w miesiacu Tj seria tabletek 10dni plus okres 4,5 = zero seksu... wspolczuje takim kobitkom...
Wierze temu gin a wierzcie mi bylo ciezko...Pierwszy moj gin (kobitka stwierdzila ze mam raka (na jakiej podstawie nie wiem) po czym zplacze poszlam do tego do ktorego chodze teraz i on powiedzial ze to wlasnie nadzerka... Jak mozna sie tak pomylic
Stary 2008-04-24, 11:52   #1409
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Postanowiłam poczekac do poniedziałku i jak nic sie nie "wyjasni" to zaczne poszukiwania jakiegos sprawdzonego gina. I juz was nie mecze tym tematem
nie meczysz nie meczyszlepiej zeby sie wyjasnilo co ci dolega i zeby to nie bylo nic powaznego bo jak zobaczylam Twoj suwaczek to...
m.a.r.t.a.chcialam sobie wyprobowac tak polecana przez Ciebie Herbine i sie wybralam na zakupy i NIE MApanie w sklepach mowia ze jest problem one zamaiwaja a dostawcy nie dowoza??????az tak ja wszyscy lubia widzisz
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 11:54   #1410
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Mbu przykro mi z powodu takiego traktowania przez ginke, takich lekarzy nie powinno byc, nie pomorze,a tylko zaszkodzic moze
Cytat:
co za glupia baba
Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
Ciesze sie z Toba SUPER!!!!
dzieki Babeczko

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości