![]() |
#1411 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() W każdym razie faktem jest, że my baby mamy prze...ane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Raczkowanie
|
a wiecie ze studenci medycyny z krajow uni europejskiej i usa przyjezdzaja do Polski ,,zobaczyc"jak wyglada rak szyjki macicy i inne kobiece choroby bo w tych w/w krajach nie choruje sie na to
![]() szukam sobie sukienki na poprawiny na allegro ale nie ma nic fajnego dlamnie przynajmniej |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
Jezu dziewczyny ile Wy piszecie!!!
![]() Jutro TŻ jedzie do szkoły to w końcu zdołam wszystko przeczytać. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Jak tak piszecie o chorobskach to chociaz to nie ten watek, ale moze ktoras miala podobne objawy? Mianowicie : od jakis 2 tygodni zazywam tabletki bo od dobrych paru lat mam wieczne problemy z okresem i na poczatku wszystko bylo w porzadku do tej soboty. Od weekendu mam takie bole po prwej stronie u dolu i nie umiem sprecyzowac czy to na pewno jajnik bo zawsze bolalo mnie ale inaczej. Ten to jest taki piekacy bole jakby mnie czyms parzono normalniei to tak lapie mnie co jakis czas. Nie wiem kurcze moze to wyrostek ? czy ktos wie jak boli wyrostek??
![]() Zupelnie nie wiem co z tym zrobic bo nie jestem pewna czy to wina tych tabletek bo jak na zlosc to od soboty wlasnie jestem chora dostalam goraczki jak zadko miewam tak wlasnie mnie zlapalo i mam koszmarny katar ![]() A tak z innej beczki to strasznie podoba mi sie ta sukienka mi zastanawiam sie nad jej kupnem ale ponoc te rzeczy nie sa zbyt dobrejj jakosci i sie glowie nad nia...
#1416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do objawów,to moze byc wyrostek,ale oczywiscie nie musi.jesli zazywasz tabletki od niedawna,to moze watro skonsultowac sie z lekarzem,bo moze to jakies skutki uboczne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1417 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
jak makiem zasiał....
![]()
#1419 |
Zakorzenienie
|
Takiej pustki na wątku dawaaawno nie widziałam. Halo dziewczyny, puk puk, wychodzić z kryjówek
![]()
![]() |
#1420 |
Rozeznanie
|
Dziś zaczynam czuć że to już tak blisko
![]() dekoratorzy ubrali sale ![]() ![]() Jeżeli chodzi o podziękowanie to chcemy to połączyć z rocznicami ślubów naszych rodziców, tzn wydrukowałam podziękowania na papierze czerpanym i zwinęłam w rulon, do tego dajemy po duuuuużym storczyku i zrobiliśmy sobie zdjęcie rodzinne: ja, mój TZ moi bracia z rodzinami i ja TZ i jego rodzeństwo z rodzinami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Wtajemniczenie
|
robaczek sala boska
![]() ![]() to chyba cisza przed burzą ![]() ![]()
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Robaczek ja też będę miała pokrowce na krzesła, ale w złotym kolorze. Widzę, że będziecie sami siedzieć przy stoliku, u mnie tak się zrobić nie da. Sala bombowa, a zielony to taki uspokajający kolor (jeden z moich ulubionych). Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że sale dekoruje się też kilka dni przed ślubem. Myślałam, że góra jeden dzień. Już tam widzę sale wypełnioną gości, wywijasy na parkiecie. Fajowo
![]() A ile gości planujecie?
![]() |
#1423 |
Rozeznanie
|
Wstałam rano i zaczynam czuć zdenerwowanie:/
Gości przewidujemy 160. Sala tak wcześnie udekorowana bo moja dekoratorka ma jeszcze 2 śluby oprócz mojego i dziś dekoruje ostatnie ![]() ![]() Czekam na TZ i jedziemy do spowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
robaczek juz pewnie po spowiedzi...
sala fanastyczna!!! ;o) dzis u mnie od rana slonce swieci, kolezanki kichaja-nie na wode chyba ;o) zycze Wam przynajmniej takiego slonca na jutro a dzis duuuuuuuuuzo spokoju i powodzenia ;o)
![]() |
#1425 |
Rozeznanie
|
wow! pięknie to wygląda
![]() 3mamy kciuki ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Robaczku sliczna sala, ja u siebie tez cos takiego planuje, z tym, ze my mlodzi nie bedziemy siedziec przy oddzielnym stole
Marta ja tez w duzych supermarketach, czy hipermarketach nie moglam znalzec Herbiny ![]() ![]() wczoraj za to kupilm Antidral i wieczorem sie nim posmarowalam, najpierw nic nie czulam, ale po chwili pachy zaczely swedziec ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Rozeznanie
|
kina2807 wlasnie tez chcialam o antidralu napisac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TZ na razie nie wierzy w takie "wynalazki", ale mysle, ze niedlugo sie przekona i sam bedzie go uzywal ![]() a skoro piszesz, ze zczasem uzywa sie go coraz zadziej, to swietna wiadomosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
moj TZ tez uzywa. pod pachy i do stop
![]() ja uzywam teraz jak sobie przypomne-tak raz na tydzien-dwa i jest ok ![]()
#1430 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny bylismy u ksiedza ja sie zalamie doslownie .
![]() ![]() Wiec tak kiedy zdecydowalismy sie na slub w Polsce od razu odpadla moja parafia bo tam ciagle proboszcz ten sam a juz byly przekrety jak TZ mial bych chrzestnym bo nie ma bierzmowania. ![]() ![]() No i bylismy spowrotem u ksiedza tam ten protokol juz byl spisany wiec myslimy sobie ok odbierzemy papier i bedzie ok. ![]() ![]() Najpierw ksiadz sie pyta a kiedy ten slub my ze 2 sierpnia a on aaaaaaaa to jeszcze sporo czasu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko ze ja sie boje w sumie ze to niedojdzie naczas, albo ze dojdzie a tamci nie beda wiedzieli co z tym swistkiem i beda same klopoty. ![]() ![]() W ogole to sie wsciekl na ksiezy w Polsce i wyzyl sie na nas, wrocilismy do domu z migrena oboje. ![]() ![]() ![]() Strasznie zdenerwowani co to bedzie, bo jak te papiery nie dojda do naszego ksiedza na czas to co slubu nie bedzie???? ![]() Kurcze sama nie wiem co zrobic, mamy do niego przyjsc jutro rano ale az sie boje. ![]() A ten ksiadz jest spoko, ksiadz w Polsce jest spoko to nie wyobrazam sobie co by to bylo gdyby kazdy byl nie spoko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie ukrywam na stopy i pachy przydaloby mi sie takie cudo ![]()
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
wspoluczuje lulucelo
![]() ![]() robaczek........gdzie Ty jestes????/rany jak bym chciala juz byc na Towim miejscu a jeszcze 150 iles dni....narazie mnie choroba trzyma i nie mam sily na nic...podoibaja mi sie pokrowce na krzesla i wogole cala dekoracja bo sala jest udekorowana ale nie tak ze ja przytlacza...3m,aj sie kochana bo jutro po TOBIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Antidral moze byc zbyt agresywny jak ma sie wrazliwa skore, on jest tani ale bardzo mocny, jak ma sie wrazliwa skore lepiej brac etiaxil do skory wrazliwej, jest rownie skuteczny ale tak nie pali, no tylko ze kosztuje 4 razy tyle.
Wszsytkie antyperspiranty dzialaja na zasadzie obkurczania porow i zatykania |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Lulu trzymam za Was kciuki, zeby ta wizyta przebiegla juz jak nalezy i zeby ta sprawe dalo sie jakos inaczej zalatwic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja powoli zaczynam odczuwac ze to juz bliziutko i ze ten czas tak strasznie szybko minał ![]() ![]() ![]() a co to za specyfik??? Nie dziala on czasem na zasadzie zatykania porow??? ![]() nie ukrywam na stopy i pachy przydaloby mi sie takie cudo ![]() JA tez ciekawa jestem - prosimy o szersza info ![]() Edytowane przez Mbu83 Czas edycji: 2008-04-25 o 09:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Wtajemniczenie
|
robaczek i wszystkie inne Panny Młode z 26 kwietnia, życzę Wam wszystkiego co najlepsze i moc szczęścia na nowej drodze życia
![]() jutro pewnie nie będę miała czasu do Was zajrzeć, więc życzenia składam dziś ![]() Lulu rzeczywiście przerąbana sprawa ![]() ![]()
![]() |
#1437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widze ze dziewczyny nadrabiaja czytanie bo tyle nas tu a takie jakies milczace w wiekszosci ![]() A to to w aptece czy w zwykłym supermarkecie tez dostane?? Robaczku wszystkiego najlepszego i zeby ten dzień był taki jak sobie wymarzyłaś i obiecaj ze zdasz relacje i nas nie zostawisz juz po (tak jak to sie chyba przyjeło w zwyczaju) 3mamy za ciebie jutro kciuki i z myslami bedziemy z toba - prawda dziewczyny?? ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-25 o 20:23 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
tez aptece ale kosztuje kolo 47 zlotych i ma mniejasza objetosc. Poprostu antidral kosztuje kolo 11 zlotych wiec jak sie ma malo wrazliwa skore albo normalna to warto sprobowac . Ja niestety sprobowalam i oddalam siostrze ktora teraz go uzywa . a etixil duzo drozszy ale tez bardzo wydajny.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1446 |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Rozeznanie
|
raczej w aptece szukaj
![]() a ja mam antidral i jest ok...używam jak mi się przypomni ale całkiem dobrze na mnie działa i na stopy i pod pachami ![]() ja mam raczej wrażliwą skóre, np po dove dostałam takiego strasznego uczulenia że aż maść sterydową mi lekarz przepisał, a antidralu używam na noc i trochę piecze,swędzi ale daje radę ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Wtajemniczenie
|
No to fajnie, nie tak dawno sama pocieszałam kine2807 a tu masz... Dzis w nocy zmarł brat mojej mamy
![]() Ślub mamy 5 lipca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.