|
|
#481 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#483 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie mam fb, instagramu, whatsappa i innych tego typu gówien. Jak komuś szkoda na smsa do mnie to niech nie pisze wcale. Mam jedynie Wizaz i Skype, ale zablokowany na kontakty osób z zewnątrz. Wczoraj oglądałam film jak powstał fb. Jak zawsze sex itp. Niezły dupek z założyciela. Cytat:
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Dsrietta my z Tymonkiem mielismy ten.rodzaj pościeli, ale też mi się już te dzieciowe wzory przejadły,
Wole jednolite , ew gwiazdki, kropki, raby... czy paski ![]() No.i chyba za dużo tego myślę, poduszki, kołdry?... sama nie wiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-04 o 12:26 |
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my szukaliśmy w beżach i brązach to tylko te nam wyskoczyły gwiazdki i inne to z reguły szare. a szczotki do włosów brałyście z naturalnym włosem i miękkie czy jak |
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się w tym drugim wzorze kolory bardziej podobają. A czy za dużo - ja bym pewnie wolała, żeby to był jeden miś, a nie więcej. No, ale akurat minimalizm lubię, więc moje dziecko pewnie będzie miało jednolitą pościel.
|
|
|
|
#487 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja seriali też dużo oglądam
najbardziej lubię Chirurgów (jak dla mnie to mogłoby się ciągnąć tak długo jak moda na sukces ), Grę o tron, a teraz zaczęłam na hbo oglądać Tabu- też fajny klimat. O a ostatnio z tż wciągnęliśmy Six też fajne.Z tych co już nie są emitowane to oczywiście Breaking Bad, dr House uwielbiałam Gotowe na wszystko ale to już mega stare jest. I tak o serialach mogłabym cały dzień![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale ja też nie za bardzo lubię takie dzieciowe wzory, tż powiedział że jestem ponura jak wybierałam naklejki dla młodego i musiałam iść na kompromis ![]() Cytat:
Straszne sny macie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#488 | ||||
|
Zakorzenienie
|
My już w drodze do domu. Mieliśmy jeszcze połazić, ale zaczeło lać i mam jakieś ciśnienie w uszach, więc bez sensu na siłę. Dobrze, że ten deszcz dopiero dziś przyszedł. Dziś do mamy jedziemy, a do siebie dopiero w niedzielę. Nie mogę się mojego kudłacza doczekać
![]() [QUOTE=Chilli Pepper;73488216] wczoraj Chili dziś jalapeno uwielbiam wszystko co wypala gardło hehe a co do snu to może jakiś znak kto wie spróbuj. Tylko pochwal się koniecznie co Ci wyszło ![]() /QUOTE] To możecie z moim Tż przybić pione z tymi paprykami. A jadłaś może habanero? Mnie sparaliżowało pół twarzy po obliznięciu, a moj Tż zjadł całą nie wiem skąd on się urwał ![]() Cytat:
Ja jak miałam taki okres, że mi twardniał brzuchol to podwoiłam dzienne zapotrzebowanie i po kilku dniach było ok. Cytat:
Haha zaproszenie dla złodzieja, dobre ![]() Cytat:
Super Duża dziewczynka ![]() Cytat:
Fajna ta sukienka piona dziwaku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Emmos i Chilli mój mąż też tak ma z ostrym
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli, ja ostatnio oglądałam z TŻem Taboo, The Stranger Things i Fortitutde.
Co do Fejsbunia to ludzie cyrki wyprawiają w mojej własnej rodzinie, aż wstyd się przyznać, były przypadki wrzucania na tablicę testu ciążowego, zdjęcia usg to już norma, sesje brzuszkowe też chociaż jak są profesjonalne to nawet nie jest tak źle. Osobiście takiej bym nie zrobiła ale każdy ma swój punkt widzenia.AnnaPaula, gratulacje. Kawał dziewczyny ![]() Darietta, pościel jest słodka jeśli lubicie takie bardziej wzorzyste ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. 3h po mieście lazilam i teraz padłam. Próbowałam stacjonarnie kupić jakiś szlafrok albo koszule. W esotiq był ładny i niedrogi szlafrok ale rozmiar s był na mnie dużo za duzy... Jak ja dostanę coś na siebie? Z koszulami dramat:/ za to kupiłam dla małego trochę ciuchów jak się Zregeneruje to strzelę fotkę![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też zmieniłam zdanie na jego temat po tym filmie. Ale to chyba nie odosobniony przypadek, bo założyciel apple też dupek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Idę nadrabiać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#493 | |||
|
Zadomowienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Duże aż w szoku jestem ze tak szybko rosną
![]() Cytat:
i stresów ![]() Cytat:
Cytat:
Mała wody pila i buźkę zakrywała w sobotę idę na dokładniejsze badanie to mam nadzieję ze bardziej ja będzie widać. Wszystko jest ok ![]() Darietta druga pościel fajniejsza. W textilu widziałam tanie bawełniane szlafroki. Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-05-04 o 12:50 |
|||
|
|
|
#494 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, pomozecie? Znow zagubilam przepis. Tym razem na ciastka z dzemem. Wiem ze duzo z was go zapisywalo a mnie znow zaginal..
|
|
|
#495 |
|
królikoholiczka
|
Dzień dobry
za dzisiejsze wizyty. Wczoraj byłam na salwa festiwal, zrobiłam jakieś 5-6km i z powrotem wracałam do domku autobusem bo bym się nie dotoczyła ![]() W domu poprasowałam ciuszki i pochowalam w kartony co by się nie kurzyły. W sumie wszystko policzyłam i brakuje mi tylko pajacyków. Nie jest źle. Jakas dziewczyna na fb wrzuciła link, bo ochraniacze z motherhood są po 19 i 29 złotych http://motherhood.pl/sklep/ochraniacz-do-lozeczka-45/
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy na fotki ciuszków. Cytat:
|
||
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Dostaliście wypłaty od zusu? Bo mi jeszcze za marzec wiszą i już mnie strzela.
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Siil nie przeczytałam pytania Chilii Lepper i przez chwilę myślałam, że opisujesz aktualną sytuację
AnnaPaula ale te dzieciaki już duże super, że ok, a to było USG 3trymestru?Mała sukienka na pewno się przyda jest neutralna i funkcjonalna a co do tego co wyrabia Twoja znajoma na fb, zawsze myślę o takich ludziach, że chyba nie są szczęśliwi bo takie "patrzcie jakie mam fajne, szalone, ciekawe życie" to wydaje mi się, że jest wręcz odwrotnie. Jak byłam w szczęśliwym związku to jakoś nie czułam potrzeby relacjonowania wycieczek i życia. Morelle konto na fb pewnie usunę bo i tak korzystam tylko z messengera, a od dawna nie mam zdjęć i pustą tablicę. A tak w ogóle to na jutro umówiłam się do doradcy hipotecznego, żeby mi to wszystko jeszcze raz i dokładnie zweryfikował ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Pestycyda mi firma robi przelew, nie żartuj, że wiszą Ci 2-3 wypłaty?
|
|
|
|
#500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Pestycyda mi też pracodawca płaci.
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Lewandowscy urodzili
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#502 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W pewnym momencie miałam poczucie jakby pod drzwiami mojego domu stał tłum prawie obcych mi ludzi wymachujący swoimi zdjęciami i krzyczący: zobacz co u mnie słychać! zobacz co dzisiaj robiłam/jadłam! zobacz co myślę! Strasznie mnie to męczyło. A jednocześnie zabierało dużo czasu, bo jakoś nie potrafiłam nie przeglądać codziennie aplikacji na których miałam konta ![]() Szczerze odetchnęłam jak pousuwałam wszystko. Fajnie wyglądasz w tej kiecce Cytat:
Co prawda to inni bohaterowie i historia, ale 1 sezon mocno nawiązuje i jest kilka smaczków dla fanów filmu - detali dostrzegalnych tylko przez nich Niektórym mniej podobał się 2 sezon, dla mnie właśnie on był genialny, mimo że już zupełnie niezwiązany z filmem. Ale ja kocham taki typ kina, to poczucie humoru i grę obrazem True detective uwielbiam, zwłaszcza 1 sezon A oglądaliście The Stranger Things? Klimacik lat 80, ale ekstra zrobiony Z tego typu seriali detektywistyczno-kryminalnych może spodobać Ci się też The Bridge (Most nad Sundem) - 3 sezony, każdy kolejny lepszy. A ze starszych jeśli nie oglądaliście to The Fall (Upadek), The Killing (Dochodzenie), Sherlock (ten z BBC)... |
||
|
|
|
#503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki za te inspiracje serialowe wszystko posprawdzam!! ,gotowe na wszystko były mega nawet tż lubił taaaa habanero mniam lubię ostree ale nie przesadzam z ilością bo później smaku nie mam ale np zawsze do sushi wpierniczam najwięcej wasabi ze wszystkich ,chociaż parę razy myślałam ,że mi mózg wypali ![]() !ja już mam poprane wszystko oprócz pokrowca na łóżeczko hurrrra do prasowania kilka pojedynczych sztuk ,które gdzieś się zawieruszyły idę sprzątać kurze i podłogi i jadę do mamy i dzieciaków bo tż do 20 tej w robocie wiedział am ,że jak skończy się ta majówka to humor mi wróci, miłego dniaaaa mam prośbę jak wracamy z wizyt to piszmy który mamy tydzień ciąży bo myślę ,że fajnie wiedzieć z wagą dzieciaczka a nie chcę mi się na 1szej stronie ciągle sprawdzać i liczyć hehe
|
|
#504 | |||
|
MerDer 4ever
|
No jasne
Nie ma szans, że usłyszę domofon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mówię mężowi, że Lewandowscy mają Klarę a Tobie się nie podoba a ten, że szkoda, że Klara bo nawet nie chciałby ich ze sobą spiknąć |
|||
|
|
|
#505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez pracodawca płaci, zwykle mam przelew 8 lub 9 każdego miesiąca.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#507 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z podobnych lekko absurdalnych fabuł jest też Under the dome (Pod kopułą) - adaptacja powieści Kinga. Mój mąż nie zdzierżył do końca, ja obejrzałam, ale odetchnęłam z ulgą jak się skończył Głupi, ale wciągający Cytat:
Ufff na szczęście nie Aż tak wcześnie nie chcę urodzić ![]() Choć parę dni temu rano przez ułamek sekundy miałam wrażenie jakby córka grzebała mi rączką w szyjce macicy Biorąc prysznic zaczęłam sobie wyobrażać co by było jakbym teraz zaczęła rodzić, zobaczyłam oczyma wyobraźni malutką w inkubatorze i tak się wkręciłam, że zaczęłam płakać ![]() Chilli Lepper się przyjęło ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#509 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#510 |
|
Zadomowienie
|
Moja córa ma 1,5kg 30t4d
teoretycznie w 40t powinna mieć 3,7kg
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

myślę ,że też będę mieć podobnie bo twardnienia miałam kilka razy tylko jak się przerobiłam a teraz 33 tc i nic i oby tak zostało 

ile tabletek magnezu na dzien bierzecie?
najbardziej lubię Chirurgów (jak dla mnie to mogłoby się ciągnąć tak długo jak moda na sukces
), Grę o tron, a teraz zaczęłam na hbo oglądać Tabu- też fajny klimat. O a ostatnio z tż wciągnęliśmy Six też fajne.
uwielbiałam Gotowe na wszystko ale to już mega stare jest. I tak o serialach mogłabym cały dzień
Mam nadzieję że gin coś doradzi 

nie wiem skąd on się urwał 
mała prawie 1,5 kg

Z koszulami dramat:/ za to kupiłam dla małego trochę ciuchów jak się Zregeneruje to strzelę fotkę

A oglądaliście The Stranger Things? Klimacik lat 80, ale ekstra zrobiony