LIPCÓWKI część 5. - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-04, 12:15   #481
myszowata1313
Rozeznanie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
dzięki wielkie takie szczegóły ważne właśnie są więc dobrze ,że napisałaśmyślę ,że też będę mieć podobnie bo twardnienia miałam kilka razy tylko jak się przerobiłam a teraz 33 tc i nic i oby tak zostało

no właśnie film Fargo oglądałam kilka razy może spróbuje z tym serialem.Ja oglądałam Grę o Tron , True detective , american horror story ,pitbull ,belfer i orange is a new black i wszystkie mi się bardzo podobały.Później próbowałam się wkręcić w narcos , breaking bad ,kompanie braci i jakoś nie wyszło a tęskni mi się za tymi wieczorami z tż przy serialach szczególnie jak sezony są już nakręcone i można kilka odcinków oglądać...

uwielbiam takie sesje oglądać hehe

taedio chirurgów też oglądałam ale wieki temu teraz czasami włączam na foxie jak lecą ale chyba jestem w tyle za bardzo bo nie kumam wątków. A co do reszty to po tytułach wnioskuję ,że nie dla tżta ja lubię różne oglądać seriale ale z nim najbardziej kryminalne ,sensacyjne itp na te kości czasami rzucę okiem ale jakoś mega mnie nie wkręca.

Kciuki za wizyty dzisiejsze i szyjki !!
A znasz moze taki serial jak Internat (el internado/chyba taki oryginalny tytul) Polecam bardzo

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:16   #482
taedio
MerDer 4ever

Darietta mnie się nie podobają takie typowo dziecięce wzory, misie, żyrafki itp więc nie pomogę
Stary 2017-05-04, 12:21   #483
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Sill dzięki

Morelle ja wagę poznam pewnie dopiero jutro

To tez czekam na info

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Mowili cos o zasilku macierzyńskim ale rozmawiałam z mamą przez telefon. A teraz The Kelly Famili.

Morelle z tym laryngologiem to trzeba dobrze trafić z resztą do każdego specjalisty ja od lat meczyłam sie z anginami chodzilam do laryngologa a ten kroplami do uszu mnie leczył miał mi dać skierowanie do szpitala na wyciecie migdałów ale zwlekal mnie tylko te krople a że miałam akurat możliwość skorzystania z usług Lux Medu poszłam tam do laryngologa i babka powiedziała otwarcie albo wytne albo do konca życia antybiotyki a i tak bede musiała się ich pozbyć. Do tego czułam jakby coś mi w gardle siedziało i wyciagnełam skierowanie na wymaz gardła i wyszedł mi gronkowic.
Nikt nie chciał mi tego wyleczyć więc na wlasną rękę leczyłam się czystkiem i trafiłam na kolejnego laryngologa starsza babcia i nie była za antybiotykami dla niej to ostatecznosc i tez kazała mi pić czystek. I pozbyłam się paskudztwa.

Chyba juz wiem kiedy mala ma czkawke rano czułam takie drżenie brzucha co kilka sekund i trwało może z 2 min może dłużej nim się zorientowałam że to właśnie to.
Moj mąż ma paciorkowca w zatokach. Brał antybiotyki, ale ciągle mu wracają infekcje.

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
ja kupię łóżeczko, materac, prześcieradła (podobno są fajne), przewijak (ten co Samantha wstawiała) z pokrowcem

współczuję, dobrze myślisz z tym masażem. Może ortopeda poleci kogoś sprawdzonego.

Ja póki co mam tylko cienki bawełniany + drugi od koleżanki bawełniany i śpiworki. Na lato starczy, a na zimę poszukam czegoś cieplejszego. Może wełniany udało by mi się znaleźć.

słabe warunki w tym laboratorium - tekst z wejściem od tyłu masakra

Może się jeszcze naprostuje w pracy przez te 1,5 roku. Mnie w mojej pracy zaskoczyło, że zwolnili taką jedną menagerkę, która strasznie dużo wymyślała i nam przysparzała pracy, wtrącała się w relacje z klientami i je psuła. Także powinno się uspokoić.

3mam!

Udanego USG!

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
tak!

Calineczka - mi się najbardziej podobasz w sukience nr 1

nadczynność tarczycy u kotów często maskuje niedoczynność nerek, trzeba tego bardzo pilnować niestety

Morelle - kciuki za wizyty

Taedio, ja też dzisiaj oddałam krew, na szczęście deszcz o świcie chyba zniechęcił ludzi do wychodzenia z domu, bo były pustki jak nigdy...

Agg_s, Taedio za wizytę

To nie do końca tak wyglądało, jeśli mówimy o firmie Evercode, niestety wszystko wskazuje na to, że jednak pracodawca zrobił ostrą przewałkę na tej pracownicy a potem jeszcze próbował kozaczyć w social media udając ofiarę. http://www.money.pl/gospodarka/wiado...0,2309172.html - tu wyjaśnienia ZUSu

W ogóle to ostatnio dość często mam ciążowe koszmary, np. rodzi się i nie oddycha, dzisiaj miałam sen, że zaczynam krwawić
Też mi się śniło w zeszłym tyg, że urodziłam martwe dziecko.

Cytat:
cześć dziewczyny!Samantha ,Morelle bardzo współczuję dolegliwości!ja czekam cierpliwie aż się zacznie u mnie taka masakra...

Dziewczyny ,które rodziły kiedy Wam się zaczęły te skurcze przepowiadające w ciąży?

ja właśnie śniadanie opędzlowałam wczoraj upiekłam pierś kuraka w ziołach i dzisiaj na kanapeczki z serkiem zółtym majonezem i keczupem i naładowałam jalapeno mam takie smaki na ostre teraz a mały szaleje... idę się wykąpać i biorę się za prasowanie tego co wczoraj wyprałam...

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Taedio, Aggs, Morelle kciuki za wasze wizyty
Ja wizytuję dzisiaj o 18:15 dopiero jeszcze tyleee czasu. Boję się swojej wagi, bo w domu już nie wchodziłam po ostatnim ważeniu
Dziękuję i kciuki za Twoją wizytę!

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Jestem poirytowana fb i tym jak ludzie na tym portalu kreują swoje życie. Dziewczyna, której mąż wpakował ich w ogromne długi, kłamie na każdym kroku, nie pomaga jej przy dzieciach, a ona sama myśli o rozwodzie wrzuca zdjęcia z podpisem "z moim ukochanym" i buziaczki, nie rozumiem też dlaczego ludzie czują taką mega potrzebę relacjonowania z kim i gdzie spędzili weekend majowy. Chyba muszę się stamtąd wyeliminować. Jedyne co jest fajne na fb to messenger.
Usuń konto i po problemie.

Ja nie mam fb, instagramu, whatsappa i innych tego typu gówien.

Jak komuś szkoda na smsa do mnie to niech nie pisze wcale.

Mam jedynie Wizaz i Skype, ale zablokowany na kontakty osób z zewnątrz.

Wczoraj oglądałam film jak powstał fb. Jak zawsze sex itp. Niezły dupek z założyciela.

Cytat:
Ehhh teraz siedzę na kanapie i tez mi twardnieje brzuch ile tabletek magnezu na dzien bierzecie?

Ja wcale.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:23   #484
Mała!
Zakorzenienie

Dsrietta my z Tymonkiem mielismy ten.rodzaj pościeli, ale też mi się już te dzieciowe wzory przejadły,
Wole jednolite , ew gwiazdki, kropki, raby... czy paski
No.i chyba za dużo tego myślę, poduszki, kołdry?... sama nie wiem

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-05-04 o 12:26
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:29   #485
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Dsrietta my z Tymonkiem mielismy ten.rodzaj pościeli, ale też mi się już te dzieciowe wzory przejadły,
Wole jednolite , ew gwiazdki, kropki, raby... czy paski
No.i chyba za dużo tego myślę, poduszki, kołdry?... sama nie wiem

my szukaliśmy w beżach i brązach to tylko te nam wyskoczyły gwiazdki i inne to z reguły szare.

a szczotki do włosów brałyście z naturalnym włosem i miękkie czy jak
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:30   #486
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny wybraliśmy z mężem pościele co myślicie?

Nasze maleństwo będzie musiało pokochać misie. Mąż zadecydował żeby brać obie z ochraniaczami jak komplet to komplet i do tego takie samo prześcieradła chyba nie za dużo tego?

no i czy teściowej będzie się podobało
Mi się w tym drugim wzorze kolory bardziej podobają. A czy za dużo - ja bym pewnie wolała, żeby to był jeden miś, a nie więcej. No, ale akurat minimalizm lubię, więc moje dziecko pewnie będzie miało jednolitą pościel.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:34   #487
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Ja seriali też dużo oglądam najbardziej lubię Chirurgów (jak dla mnie to mogłoby się ciągnąć tak długo jak moda na sukces ), Grę o tron, a teraz zaczęłam na hbo oglądać Tabu- też fajny klimat. O a ostatnio z tż wciągnęliśmy Six też fajne.
Z tych co już nie są emitowane to oczywiście Breaking Bad, dr House uwielbiałam Gotowe na wszystko ale to już mega stare jest. I tak o serialach mogłabym cały dzień
Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Współczuję Mam nadzieję że gin coś doradzi

Cytat:
Ja też nie mam FB polokwidowałam moje konta, bloga (strone) też... wczoraj nawet miałam rozmowę z przyjaciółką, ktora mnie pyta czy mie planuję wrócić na FB? Mówię, ze raczej nie i spytałam czy coś mnie wyjatkowego omija...? To usłyszałam, ze tak! Bo nie,widzę co fajnego robią na codzień . To odpowiedziałam, zeby w takim eazie czesciej sie ze mna kontaktowała i mnie informowała... skoro to rak fajne i wazne sprawy, którymi warto sie dzielić. To usłyszałam, że nie ma na to czasu, no cóż na fb ma a napisac do.mnie nie? Trudno... ja żyję w realu ... masakra, zdziwiła mnie mega! I dodała, ze tak samo ona może mi zarzucić że gdybym się bardziej interesowała to bym założyła żeby sprawdzać co u niej, bo ona codziennie fajne rzeczy robi...
Świat i ludzkie myślenie mnie rozwala...serio! Tez tak.błądziłam kiedyś, ale jest mi bez tego mega dobrze i oczywiście jestem teraz "dziwna"

Taedio
Ja biorę magnez w proszku 3x dziennie ok 400-600 mg wychodzi.
Wapno też piję ( bo od poczatku ciąży skóra mnie swędzi jak.wiecie)

Chilli a oglądałaś Breaking bad?
No i.my Soprano teraz skończyliśmy... fajny

Kupiłam sobie w ciuchlandzie sukienkę :/ chyba? Ale z zamysłem wzięcia jej do szpitala, ale jest tak fajna że spokojnie mogę ją założyć w czerwcu na spacer pod dom, czy po domu śmigać i dobrze wyglądać, wdety kiedy już tylko plandeka, będzie na mnie pasować
Metka jest nowa i całe 18 zl karmić dam radę na luzie bo dekolt spory i elastyczny
Ale z boku to już jestem olbrzymia

Załącznik 7049601
Załącznik 7049606

Ślicznie wyglądasz, a sukienka bardzo fajna
Cytat:
Mała! Bardzo fajna. W szpitalu powinna sie tez sprawdzic.

Co do seriali - moje ulubione to Dexter, Breaking Bad i Czas Honoru.
Wczoraj obejrzeliśmy z TZ dwa odcinki nowej serii Prison Break. Sceptycznej do tego podchodziłam, ale nawet wciągnął.

Dexter fajny był ale moim zdaniem się głupio skończył
Ten drugi komplet mi się bardziej podoba ale ja też nie za bardzo lubię takie dzieciowe wzory, tż powiedział że jestem ponura jak wybierałam naklejki dla młodego i musiałam iść na kompromis

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
To tez czekam na info

Moj mąż ma paciorkowca w zatokach. Brał antybiotyki, ale ciągle mu wracają infekcje.

Też mi się śniło w zeszłym tyg, że urodziłam martwe dziecko.

Dziękuję i kciuki za Twoją wizytę!

Usuń konto i po problemie.

Ja nie mam fb, instagramu, whatsappa i innych tego typu gówien.

Jak komuś szkoda na smsa do mnie to niech nie pisze wcale.

Mam jedynie Wizaz i Skype, ale zablokowany na kontakty osób z zewnątrz.

Wczoraj oglądałam film jak powstał fb. Jak zawsze sex itp. Niezły dupek z założyciela.

Ja wcale.
Dziękuję
Straszne sny macie

Stary 2017-05-04, 12:37   #488
emmos
Zakorzenienie

My już w drodze do domu. Mieliśmy jeszcze połazić, ale zaczeło lać i mam jakieś ciśnienie w uszach, więc bez sensu na siłę. Dobrze, że ten deszcz dopiero dziś przyszedł. Dziś do mamy jedziemy, a do siebie dopiero w niedzielę. Nie mogę się mojego kudłacza doczekać

[QUOTE=Chilli Pepper;73488216]
wczoraj Chili dziś jalapeno uwielbiam wszystko co wypala gardło hehe
a co do snu to może jakiś znak kto wie spróbuj. Tylko pochwal się koniecznie co Ci wyszło
/QUOTE]

To możecie z moim Tż przybić pione z tymi paprykami. A jadłaś może habanero? Mnie sparaliżowało pół twarzy po obliznięciu, a moj Tż zjadł całą nie wiem skąd on się urwał

Cytat:
Ehhh teraz siedzę na kanapie i tez mi twardnieje brzuch ile tabletek magnezu na dzien bierzecie?

Ja jak miałam taki okres, że mi twardniał brzuchol to podwoiłam dzienne zapotrzebowanie i po kilku dniach było ok.

Cytat:
...najbardziej bawią mnie informacje jesteśmy na wakacjach i nie ma nas w domu.

Haha zaproszenie dla złodzieja, dobre

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Ja już po mała prawie 1,5 kg

Tez dostałam awans i podwyżkę chwile przed ciaza

Super Duża dziewczynka

Cytat:
Ja też nie mam FB polokwidowałam moje konta, bloga (strone) też... wczoraj nawet miałam rozmowę z przyjaciółką, ktora mnie pyta czy mie planuję wrócić na FB? Mówię, ze raczej nie i spytałam czy coś mnie wyjatkowego omija...? To usłyszałam, ze tak! Bo nie,widzę co fajnego robią na codzień . To odpowiedziałam, zeby w takim eazie czesciej sie ze mna kontaktowała i mnie informowała... skoro to rak fajne i wazne sprawy, którymi warto sie dzielić. To usłyszałam, że nie ma na to czasu, no cóż na fb ma a napisac do.mnie nie? Trudno... ja żyję w realu ... masakra, zdziwiła mnie mega! I dodała, ze tak samo ona może mi zarzucić że gdybym się bardziej interesowała to bym założyła żeby sprawdzać co u niej, bo ona codziennie fajne rzeczy robi...
Świat i ludzkie myślenie mnie rozwala...serio! Tez tak.błądziłam kiedyś, ale jest mi bez tego mega dobrze i oczywiście jestem teraz "dziwna"

Kupiłam sobie w ciuchlandzie sukienkę :/ chyba? Ale z zamysłem wzięcia jej do szpitala, ale jest tak fajna że spokojnie mogę ją założyć w czerwcu na spacer pod dom, czy po domu śmigać i dobrze wyglądać, wdety kiedy już tylko plandeka, będzie na mnie pasować
Metka jest nowa i całe 18 zl karmić dam radę na luzie bo dekolt spory i elastyczny

Załącznik 7049601
Załącznik 7049606

Fajna ta sukienka piona dziwaku

Stary 2017-05-04, 12:43   #489
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po mała prawie 1,5 kg

Tez dostałam awans i podwyżkę chwile przed ciaza
Gratuluję! Co tam jeszcze na wizycie?

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Emmos i Chilli mój mąż też tak ma z ostrym
Stary 2017-05-04, 12:44   #490
pestycyda
Zakorzenienie

Chilli, ja ostatnio oglądałam z TŻem Taboo, The Stranger Things i Fortitutde.

Co do Fejsbunia to ludzie cyrki wyprawiają w mojej własnej rodzinie, aż wstyd się przyznać, były przypadki wrzucania na tablicę testu ciążowego, zdjęcia usg to już norma, sesje brzuszkowe też chociaż jak są profesjonalne to nawet nie jest tak źle. Osobiście takiej bym nie zrobiła ale każdy ma swój punkt widzenia.

AnnaPaula, gratulacje. Kawał dziewczyny

Darietta, pościel jest słodka jeśli lubicie takie bardziej wzorzyste

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

3h po mieście lazilam i teraz padłam. Próbowałam stacjonarnie kupić jakiś szlafrok albo koszule. W esotiq był ładny i niedrogi szlafrok ale rozmiar s był na mnie dużo za duzy... Jak ja dostanę coś na siebie? Z koszulami dramat:/ za to kupiłam dla małego trochę ciuchów jak się Zregeneruje to strzelę fotkę

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:46   #491
emmos
Zakorzenienie

Cytat:

Też zmieniłam zdanie na jego temat po tym filmie. Ale to chyba nie odosobniony przypadek, bo założyciel apple też dupek

Stary 2017-05-04, 12:48   #492
karolinuuusia
Zakorzenienie

Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

Idę nadrabiać

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:48   #493
AnnaPaula87
Zadomowienie

LIPCÓWKI część 5.

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Już takie duże te nasze kruszyny w brzuszkach
Duże aż w szoku jestem ze tak szybko rosną

Cytat:
Popatrzę na to , dzięki

Jaka duża dziewczynka
haha oby obyło się bez kontroli

Dzięki

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

OMG
Kontroli mi nie potrzeba i stresów

Cytat:

Taedio
Ja biorę magnez w proszku 3x dziennie ok 400-600 mg wychodzi.
Wapno też piję ( bo od poczatku ciąży skóra mnie swędzi jak.wiecie)

Chilli a oglądałaś Breaking bad?
No i.my Soprano teraz skończyliśmy... fajny

Załącznik 7049601
Załącznik 7049606

Jaki duży brzusio ❤️ sukienka akurat na upały

Cytat:
Gratuluję! Co tam jeszcze na wizycie?

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Emmos i Chilli mój mąż też tak ma z ostrym

Mała wody pila i buźkę zakrywała w sobotę idę na dokładniejsze badanie to mam nadzieję ze bardziej ja będzie widać. Wszystko jest ok

Darietta druga pościel fajniejsza.

W textilu widziałam tanie bawełniane szlafroki.

Edytowane przez AnnaPaula87
Czas edycji: 2017-05-04 o 12:50
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:54   #494
myszowata1313
Rozeznanie

Dziewczyny, pomozecie? Znow zagubilam przepis. Tym razem na ciastka z dzemem. Wiem ze duzo z was go zapisywalo a mnie znow zaginal..

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:54   #495
emilia0508
królikoholiczka

Dzień dobry
za dzisiejsze wizyty.
Wczoraj byłam na salwa festiwal, zrobiłam jakieś 5-6km i z powrotem wracałam do domku autobusem bo bym się nie dotoczyła
W domu poprasowałam ciuszki i pochowalam w kartony co by się nie kurzyły.
W sumie wszystko policzyłam i brakuje mi tylko pajacyków. Nie jest źle.
Jakas dziewczyna na fb wrzuciła link, bo ochraniacze z motherhood są po 19 i 29 złotych
http://motherhood.pl/sklep/ochraniacz-do-lozeczka-45/

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:56   #496
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:

4 tabl magneB6, a jak mam.większe twardnienia to jeszcze rozpuszcze sobie zwykły musujacy

Alicja

Stary 2017-05-04, 12:56   #497
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość

Co do Fejsbunia to ludzie cyrki wyprawiają w mojej własnej rodzinie, aż wstyd się przyznać, były przypadki wrzucania na tablicę testu ciążowego, zdjęcia usg to już norma, sesje brzuszkowe też chociaż jak są profesjonalne to nawet nie jest tak źle. Osobiście takiej bym nie zrobiła ale każdy ma swój punkt widzenia.

AnnaPaula, gratulacje. Kawał dziewczyny

Darietta, pościel jest słodka jeśli lubicie takie bardziej wzorzyste

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

3h po mieście lazilam i teraz padłam. Próbowałam stacjonarnie kupić jakiś szlafrok albo koszule. W esotiq był ładny i niedrogi szlafrok ale rozmiar s był na mnie dużo za duzy... Jak ja dostanę coś na siebie? Z koszulami dramat:/ za to kupiłam dla małego trochę ciuchów jak się Zregeneruje to strzelę fotkę

The Stranger Things - też oglądałam i polecam, jeśli ktoś nie widział
Czekamy na fotki ciuszków.

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Też zmieniłam zdanie na jego temat po tym filmie. Ale to chyba nie odosobniony przypadek, bo założyciel apple też dupek

My zaczęliśmy oglądać film o założycielu apple i po 15min wyłączyliśmy. W takim razie za ten o FB nie będziemy się zabierać.
Stary 2017-05-04, 12:57   #498
pestycyda
Zakorzenienie

Dostaliście wypłaty od zusu? Bo mi jeszcze za marzec wiszą i już mnie strzela.

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 13:09   #499
poprostu
Zakorzenienie

Siil nie przeczytałam pytania Chilii Lepper i przez chwilę myślałam, że opisujesz aktualną sytuację

AnnaPaula ale te dzieciaki już duże super, że ok, a to było USG 3trymestru?

Mała sukienka na pewno się przyda jest neutralna i funkcjonalna dla Malucha nic nie upolowałaś?
a co do tego co wyrabia Twoja znajoma na fb, zawsze myślę o takich ludziach, że chyba nie są szczęśliwi bo takie "patrzcie jakie mam fajne, szalone, ciekawe życie" to wydaje mi się, że jest wręcz odwrotnie. Jak byłam w szczęśliwym związku to jakoś nie czułam potrzeby relacjonowania wycieczek i życia.

Morelle konto na fb pewnie usunę bo i tak korzystam tylko z messengera, a od dawna nie mam zdjęć i pustą tablicę. A tak w ogóle to na jutro umówiłam się do doradcy hipotecznego, żeby mi to wszystko jeszcze raz i dokładnie zweryfikował

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Pestycyda mi firma robi przelew, nie żartuj, że wiszą Ci 2-3 wypłaty?
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 13:10   #500
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, każdy taki sam

Cytat:
Duże aż w szoku jestem ze tak szybko rosną

Jaki duży brzusio ❤ sukienka akurat na upały

Mała wody pila i buźkę zakrywała w sobotę idę na dokładniejsze badanie to mam nadzieję ze bardziej ja będzie widać. Wszystko jest ok

Darietta druga pościel fajniejsza.

W textilu widziałam tanie bawełniane szlafroki.
To super

Cytat:
Siil nie przeczytałam pytania Chilii Lepper i przez chwilę myślałam, że opisujesz aktualną sytuację

AnnaPaula ale te dzieciaki już duże super, że ok, a to było USG 3trymestru?

Mała sukienka na pewno się przyda jest neutralna i funkcjonalna dla Malucha nic nie upolowałaś?
a co do tego co wyrabia Twoja znajoma na fb, zawsze myślę o takich ludziach, że chyba nie są szczęśliwi bo takie "patrzcie jakie mam fajne, szalone, ciekawe życie" to wydaje mi się, że jest wręcz odwrotnie. Jak byłam w szczęśliwym związku to jakoś nie czułam potrzeby relacjonowania wycieczek i życia.

Morelle konto na fb pewnie usunę bo i tak korzystam tylko z messengera, a od dawna nie mam zdjęć i pustą tablicę. A tak w ogóle to na jutro umówiłam się do doradcy hipotecznego, żeby mi to wszystko jeszcze raz i dokładnie zweryfikował
O to trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli!!

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Pestycyda mi też pracodawca płaci.
Stary 2017-05-04, 13:11   #501
emmos
Zakorzenienie

Lewandowscy urodzili

Stary 2017-05-04, 13:16   #502
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:

Załącznik 7049601
Załącznik 7049606
Mam podobne podejście.
W pewnym momencie miałam poczucie jakby pod drzwiami mojego domu stał tłum prawie obcych mi ludzi wymachujący swoimi zdjęciami i krzyczący: zobacz co u mnie słychać! zobacz co dzisiaj robiłam/jadłam! zobacz co myślę!
Strasznie mnie to męczyło. A jednocześnie zabierało dużo czasu, bo jakoś nie potrafiłam nie przeglądać codziennie aplikacji na których miałam konta
Szczerze odetchnęłam jak pousuwałam wszystko.

Fajnie wyglądasz w tej kiecce

Cytat:
no właśnie film Fargo oglądałam kilka razy może spróbuje z tym serialem.Ja oglądałam Grę o Tron , True detective , american horror story ,pitbull ,belfer i orange is a new black i wszystkie mi się bardzo podobały.Później próbowałam się wkręcić w narcos , breaking bad ,kompanie braci i jakoś nie wyszło a tęskni mi się za tymi wieczorami z tż przy serialach szczególnie jak sezony są już nakręcone i można kilka odcinków oglądać...
To jak podobał Ci się film Fargo to serial też powinien Ci podejść Co prawda to inni bohaterowie i historia, ale 1 sezon mocno nawiązuje i jest kilka smaczków dla fanów filmu - detali dostrzegalnych tylko przez nich
Niektórym mniej podobał się 2 sezon, dla mnie właśnie on był genialny, mimo że już zupełnie niezwiązany z filmem. Ale ja kocham taki typ kina, to poczucie humoru i grę obrazem

True detective uwielbiam, zwłaszcza 1 sezon A oglądaliście The Stranger Things? Klimacik lat 80, ale ekstra zrobiony
Z tego typu seriali detektywistyczno-kryminalnych może spodobać Ci się też The Bridge (Most nad Sundem) - 3 sezony, każdy kolejny lepszy. A ze starszych jeśli nie oglądaliście to The Fall (Upadek), The Killing (Dochodzenie), Sherlock (ten z BBC)...
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 13:20   #503
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
padam ze śmiechu przez Was !!

dzięki za te inspiracje serialowe wszystko posprawdzam!! ,gotowe na wszystko były mega nawet tż lubił

taaaa habanero mniam lubię ostree ale nie przesadzam z ilością bo później smaku nie mam ale np zawsze do sushi wpierniczam najwięcej wasabi ze wszystkich ,chociaż parę razy myślałam ,że mi mózg wypali
!ja już mam poprane wszystko oprócz pokrowca na łóżeczko hurrrra do prasowania kilka pojedynczych sztuk ,które gdzieś się zawieruszyły o happy day

idę sprzątać kurze i podłogi i jadę do mamy i dzieciaków bo tż do 20 tej w robociewiedział am ,że jak skończy się ta majówka to humor mi wróci, miłego dnia

aaa mam prośbę jak wracamy z wizyt to piszmy który mamy tydzień ciąży bo myślę ,że fajnie wiedzieć z wagą dzieciaczka a nie chcę mi się na 1szej stronie ciągle sprawdzać i liczyć hehe
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 13:20   #504
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
No jasne Ja sobie teraz pomyślałam co jak będę w domu sama i np będę brać prysznic? Nie ma szans, że usłyszę domofon

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
4 tabl magneB6, a jak mam.większe twardnienia to jeszcze rozpuszcze sobie zwykły musujacy

Dzięki

Cytat:
Dostaliście wypłaty od zusu? Bo mi jeszcze za marzec wiszą i już mnie strzela.

Mi teraz dopiero mija te 33 dni od pracodawcy także przelewu z zusu jeszcze długo nie zobaczę

Cytat:
Lewandowscy urodzili

Widziałam Mówię mężowi, że Lewandowscy mają Klarę a Tobie się nie podoba a ten, że szkoda, że Klara bo nawet nie chciałby ich ze sobą spiknąć
Stary 2017-05-04, 13:23   #505
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam podobne podejście.
W pewnym momencie miałam poczucie jakby pod drzwiami mojego domu stał tłum prawie obcych mi ludzi wymachujący swoimi zdjęciami i krzyczący: zobacz co u mnie słychać! zobacz co dzisiaj robiłam/jadłam! zobacz co myślę!
Strasznie mnie to męczyło. A jednocześnie zabierało dużo czasu, bo jakoś nie potrafiłam nie przeglądać codziennie aplikacji na których miałam konta
Szczerze odetchnęłam jak pousuwałam wszystko.

Fajnie wyglądasz w tej kiecce

To jak podobał Ci się film Fargo to serial też powinien Ci podejść Co prawda to inni bohaterowie i historia, ale 1 sezon mocno nawiązuje i jest kilka smaczków dla fanów filmu - detali dostrzegalnych tylko przez nich
Niektórym mniej podobał się 2 sezon, dla mnie właśnie on był genialny, mimo że już zupełnie niezwiązany z filmem. Ale ja kocham taki typ kina, to poczucie humoru i grę obrazem

True detective uwielbiam, zwłaszcza 1 sezon A oglądaliście The Stranger Things? Klimacik lat 80, ale ekstra zrobiony
Z tego typu seriali detektywistyczno-kryminalnych może spodobać Ci się też The Bridge (Most nad Sundem) - 3 sezony, każdy kolejny lepszy. A ze starszych jeśli nie oglądaliście to The Fall (Upadek), The Killing (Dochodzenie), Sherlock (ten z BBC)...
no true detective 1 szy sezon megaa !właśnie nad tym stranger things się najbardziej zastanawiam chyba zapodam dzisiaj wieczorem pierwszy odcinek ,resztę też obczaję dzięki!!
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 13:25   #506
karolinuuusia
Zakorzenienie

Mi tez pracodawca płaci, zwykle mam przelew 8 lub 9 każdego miesiąca.

Alicja

Stary 2017-05-04, 13:31   #507
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
A tak, Fortitude też może być, choć niebezpiecznie zbliżają się do poziomu średniej klasy horroru, ale liczę że nie pójdą w tę stronę Z podobnych lekko absurdalnych fabuł jest też Under the dome (Pod kopułą) - adaptacja powieści Kinga. Mój mąż nie zdzierżył do końca, ja obejrzałam, ale odetchnęłam z ulgą jak się skończył Głupi, ale wciągający

Cytat:
Ufff na szczęście nie Aż tak wcześnie nie chcę urodzić
Choć parę dni temu rano przez ułamek sekundy miałam wrażenie jakby córka grzebała mi rączką w szyjce macicy Biorąc prysznic zaczęłam sobie wyobrażać co by było jakbym teraz zaczęła rodzić, zobaczyłam oczyma wyobraźni malutką w inkubatorze i tak się wkręciłam, że zaczęłam płakać
Chilli Lepper się przyjęło

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
aaa mam prośbę jak wracamy z wizyt to piszmy który mamy tydzień ciąży bo myślę ,że fajnie wiedzieć z wagą dzieciaczka a nie chcę mi się na 1szej stronie ciągle sprawdzać i liczyć hehe
Słusznie
Stary 2017-05-04, 13:33   #508
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
...miałam wrażenie jakby córka grzebała mi rączką w szyjce macicy
moja też tak robi!
Stary 2017-05-04, 13:35   #509
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
moja też tak robi!
Macają co to za tunel z wylotem
Stary 2017-05-04, 13:38   #510
AnnaPaula87
Zadomowienie

Moja córa ma 1,5kg 30t4d teoretycznie w 40t powinna mieć 3,7kg
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości