|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
😂😂😂 dokładnie
ale ja.jeśli donoszę bede.męża molestować tyle, że w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie wyobrażam sobie sexu w 9 mc. Teraz to dla mnie niekomfortowe, a co dopiero za miesiąc.
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2017-05-04 o 14:47 |
|
|
|
|
#544 | ||
|
Zadomowienie
|
5 stron od rana?
Tego się nie da cytować, bo wizaz kasuje cytaty Dziękuję Wam za wszystkie opinie dot. sukienek Ja też nie lubię dzieciowych rzeczy w różne rysunki Pościeli i ochraniaczy nie kupuję, ale upolowałam w tesco śpiworek w gwiazdki za 22 zł, przeceniony z 90 Morelle powodzenia u ortopedy. Taedio, Aggs udanych wizyt! Cytat:
W labie masakra... Cytat:
Dostałam dzisiaj odpowiedzi od producentów łóżeczek i wózków wysłane przed majówką, jestem upierdliwym klientem Roan potwierdził, że materiał ma filtr uv gdyby którąś interesowało |
||
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
1493902240422.jpg
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#547 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak na szybko napiszę bez nadrabiania, bo dopiero wróciłam (TŻ zabrał mnie jeszcze na obiad
![]() Dzisiaj 28t0d. Z Młodym wszystko ok! Miałam USG III trymestru. Syn to kawał chłopa - 1330g Wydaje mi się, że to sporo w porównaniu z tym co na szybko udało mi się teraz wyczytać z Waszych postów. Ale doktorka nic nie mówiła, tzn mówiła: że rozwija się prawidłowo, bardzo ładne nerki, przepływy krwi, kości, serduszko bez zarzutów, jajka i armatka na swoim miejscu. Mam dużo wód płodowych - są w normie, ale na kolejnej wizycie mam się przypomnieć, żeby je sprawdzić. Przez to mogę mieć trochę większy brzuszek, a Młody non stop w nich fika i się przekręca. ![]() Szyjka 3,7cm, zamknięta - więc bardzo dobrze. Twardy brzuch przy siedzeniu i chodzeniu - nie zwracać uwagi bo to normalne że brzuch jest wtedy twardszy. Najlepiej położyć się na łóżku, poczekać chwilę i wtedy sprawdzić stan brzucha - powinien być miękki.
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#550 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Noo w domu to inna sprawa
Ja może też użyję takiego "przyspieszacza porodu", jeśli będę się jeszcze czuła na siłach ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
Cytat:
Ja chyba też w ten weekend zamówię, bo w połowie maja będziemy malować pokój i w sumie będzie można już ją wstawić, więc nie ma na co czekać Tylko skoczę jeszcze zobaczyć czy nie mają na żywo w salonie do obejrzenia, a może coś innego jeszcze wpadnie mi w oczy.
|
||
|
|
|
#551 |
|
*sportaddict*
|
Z seriali kryminalnych i okolic bardzo polecam "Lie to me" ("Magia Kłamstwa"), "The Fall" ("Upadek") oraz nową perełkę "Handmaid's Tale" ("Zapiski podręcznej"), chociaż tematyka w ciąży ciężka
|
|
|
|
#552 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pytałam ile będzie ważyć ![]() Cytat:
u mnie jest łazienka z prysznicem przy łóżku to może tam ![]() Cytat:
Ja tez myślałam o takim przyspieszaczu 3xS
|
|||
|
|
|
#553 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() A Under the dome mnie wyjątkowo zanudziło, chociaż jestem wielką fanką wczesnego Kinga ![]() Stranger Things to też super serial ale bardzo specyficzny True Detective tylko 1 sezon, 2 koszmarny Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-05-04 o 15:13 |
|
|
|
|
#554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie że piszesz o tym twardym brzuszku podczas chodzenia i siedzenia, bo ja tak mam a jak się położę to przechodzi. A moja gin mówiła na to tylko żeby magnez brac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#555 |
|
*sportaddict*
|
Uspokajacie mnie trochę z tą wagą waszych dzieci, mój w 29t5d miał 1459g i według siatki centylowej poszedł mocno w dół i się zmartwiłam, a w podobnym okresie piszecie, że lekarze Wam wieszczą spore dzieci
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie wpadł wam w oko kod rabatowy do Pati i Maksa bo jestem w trakcie zamówienia i koszyk rośnie
|
|
|
|
#557 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam konto oszczędnościowe na które wpłacam jakąś kwotę jak dostaję wypłatę i jak przy następnej wypłacie zostaną mi jakieś pieniądze to też tam wpłacam i traktuje to konto jakby go nie było ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wyobrażam sobie---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Agg_s zdaj recenzje na temat wózka ja idę jutro pooglądać |
|||||
|
|
|
#558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Darietta ja o żadnych kodach niestety nic nie wiem. W ogóle w tym temacie jestem cienki bolek w porównaniu do Was, nigdy nie korzystam z żadnych promocji bo o nich nie pamiętam, albo akurat nie chce mi się kupować, a jak mi przychodzą jakieś zniżki na maila to zapominam wykorzystać i przepadają
|
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak napisała xzora pianki są właśnie różne można kupić zwykły materac piankowy za 40 zł a też za 140 zł Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#563 |
|
MerDer 4ever
|
Agg super, że z młodym wszystko Ok!
i dobrze, że szyjka zamknięta Darietta porównaj ceny z tomi.pl bo mi wiele rzeczy tam najtaniej pokazało Zaraz wizyta ale najpierw.... ważenie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Aaaa odebrałam wyniki badań, prawie wszystko dobrze, hemoglobina 13 (bez suplementacji ) toxo ujemne, tsh 2,1. Mocz tez Ok, na moje oko bez infekcji Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Fortitutde to końcówka mi się nie podobała:p ale nie spoileruje ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 |
|
Rozeznanie
|
Jejku od wczoraj próbuje was nadrobić, ja tu szczęśliwa że już tylko 11 stron a tu co
Nowy wątek i kolejne 19 stron chyba nie dam rady.Melduję tylko że wróciliśmy z majówki, wyjazd średnio udany ze względu na pogodę oczywiście, właściwie cały czas spędzaliśmy na basenie hotelowym lub w kąciku zabaw z Miśkiem. No i chyba rozkłada mnie chorubsko, czuję się fatalnie kaszel, katar, a jutro znów czeka nas podróż ponad 300 km. Jedziemy na komunię i wcale mi się nie chce |
|
|
|
#567 |
|
MerDer 4ever
|
Nie było kolejek i jestem juz po wizycie
Na plusie równo 10 kg Z małym wszystko Ok ale tak jak sądziłam nie ważył go jutro sie dowiem szczegółów Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i brawo za wyniki badań! Jutro zdasz relację z wagi malca Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#569 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Dzięki Zapomniałam napisac, że szyjka długa i zamknięta ale nie wiem ma cm Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#570 |
|
*sportaddict*
|
Gratuluję udanych wizyt
![]() Za to właśnie mi napisala kardiolog ze mam nieprawidłowe wyniki badania holterem :/ stresuja mnie w tym tygodniu :/ dobrze ze juz jutro widze sie z ordynatorem i liczę, że mnie uspokoi chociaż w kwestii łożyska... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

ale ja.jeśli donoszę bede.męża molestować tyle, że w domu 

wiecie jak cieżko nie iść siku przez tyle godzin?
a za mną stała babka i akurat szła pielęgniarka i do niej cichaczem "czemu do nas od tylu nie przyszłaś?" To sie zebrała i poszła. A ja dalej stoję
w mojej własnej rodzinie, aż wstyd się przyznać, były przypadki wrzucania na tablicę testu ciążowego, zdjęcia usg to już norma, sesje brzuszkowe też chociaż jak są profesjonalne to nawet nie jest tak źle. Osobiście takiej bym nie zrobiła ale każdy ma swój punkt widzenia.
Ale doktorka nic nie mówiła, tzn mówiła: że rozwija się prawidłowo, bardzo ładne nerki, przepływy krwi, kości, serduszko bez zarzutów, jajka i armatka na swoim miejscu. 

Gorzej jak ktoś inny nie zapuka 

Ja może też użyję takiego "przyspieszacza porodu", jeśli będę się jeszcze czuła na siłach
Ja chyba też w ten weekend zamówię, bo w połowie maja będziemy malować pokój i w sumie będzie można już ją wstawić, więc nie ma na co czekać
Tylko skoczę jeszcze zobaczyć czy nie mają na żywo w salonie do obejrzenia, a może coś innego jeszcze wpadnie mi w oczy.

u mnie jest łazienka z prysznicem przy łóżku to może tam
Fajnie że piszesz o tym twardym brzuszku podczas chodzenia i siedzenia, bo ja tak mam a jak się położę to przechodzi. A moja gin mówiła na to tylko żeby magnez brac.

) toxo ujemne, tsh 2,1. Mocz tez Ok, na moje oko bez infekcji 
Nowy wątek i kolejne 19 stron