|
|
#691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
![]() I jutro też za dużo nie pisać bo jadę do pracy! Zadzwonili czy nie dałabym rady podjechać na jeden dzień zastąpić koleżankę... no iiiiii jadę, boję się, przyzwyczaiłam się do nicnierobienia ![]() Nie mówcie ZUSowi tylko
|
|
#692 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Nie spać! Zwiedzać! Zap.....! ![]() Spanie jest dla słabych |
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratki za udane wizyty
i za maluchy glowkami w dół ![]() Morelle, Taedio super wyglądacie ![]() Ja dzis zaniemogłam po powrocie z majówki. Zdenerwowałam się bardzo, bo okazało się, ze po moim wyjeździe w niedziele rano moja babcia straciła przytomność, mama wzywała pogotowie, gdy ja zadowolona pędziłam nad morze Okazało się, że dostała odcukrzenia w czasie snu, miała 18 Nie mogli wbić jej się z glukoza w żyły i ma teraz ręce fioletowe praktycznie cale, skora jej się porozchodziła. Płakałam cale popołudnie, nikt mi nie dal znać, bo nie chcieli mnie martwic. Teraz boli mnie w boku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#694 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam tylko taki, lekko zdechły https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=889296&page=10
Ale za to zobacz na to - wózkowe KWC https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...oria.php?kat=3 Pestycyda no trochę fikuśne ![]() Nie wiem czemu proste z tapczanikiem i szufladą kosztują 2 razy więcej |
|
|
|
#696 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ojej Dobrze, że z babcią wszystko ok ostatecznie |
|
|
|
|
#697 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A teraz dobrze się czuje?Rodzina nie chciała Cię martwić, zasłużyłaś na odpoczynek, ale rozumiem, że teraz się martwisz
|
||
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Nonie
Zakupy fajowe ![]() Calineczka Łóżeczko śliczne ![]() Morelle Dzięki- ślicznie rośnie brzuszek, a Ty dalej jesteś mini ![]() Ps: w trakcie pisania ostatniego postu walnełyście tyle , że muszę raz jeszcze ![]() Dziewczyny skurcze czasami zapisuje, jak zauważam przegięcie... od 16 zapisywalam.dziś, jutro sprawdzę caly dzień... ale moj.gin.sobie z tego nie wiele robi....ostatnio bylam.z karteczką na której 10 skurczy do 15:00 ,i nic Emmos Przykro mi, ale nie mart sie i.nie denerwuj, z babcią na.pewno wszystko będzie dobrze. Chilli Lepper ...Chilli na 100% poznasz gwarantuję...ja pomimo, ze skurcze miałam rakie jak teraz, czyli stawiał mi się brzuch, to czułam, 1 ze spać nie mogłam, 2 ze o 6:00 rano.miałam.biegunkę, 3 mialam.jakieś dreszcze jak.na przeziębienie... tak, że idzie wyczuć Mój mały czka juz z dobre 5 minut Dobranoc dziewczyny, idziemy już spać. Taedio Gdzie to Twoje dziecko sie tam mieści? Ślicznie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-04 o 22:26 |
|
|
|
#699 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję
|
||
|
|
|
#700 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Z lakmusem jest tak, że wody są zasadowe, wydzielina kwaśna. Mocz i pot zwykle też. Także można sprawdzać i tak, chociaż ja miałam granatowy pasek lakmusowy (teoretycznie zasadowy), a 2 lekarzy stwierdziło, że wszystko ok i u nich badanie papierkiem lakmusowym wychodziło żółte (odczyn kwaśny) ![]() Morelle - gratuluję udanej wizyty
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale już wszystko ok, oprócz śladów na rękach? Cukier opanowany? O Wy jedne!!!!!! Skarżypyta! Skarżypyta!
|
|
#702 |
|
MerDer 4ever
|
|
|
|
|
#703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
postaraj się już nie stresować bo sobie i dzieciaczkowi zaszkodzisz Idę oglądać damy i wieśniaczki i spać! No może jeszcze tu zajrzę.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#705 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Na pewno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
Bryyyy wieczór!
Loooosie nie było mnie przez weekend a Wy zdążyłyście skończyć stary wątek i zacząć nowy i juz 24 strony! Ledwo Was nadrobiłam Gratuluję laski wszystkich wizyt, dobrych wieści, wag maluszków, dobrych wyników, główek w dół Trzymam kciuki za szyjki, niech jeszcze trochę się trzymają ![]() Karolinusia przykro mi z powodu śmierci dziadka Emmos, mam nadzieje ze babcia szybko dojdzie do siebie! A Ty się tak nie denerwuj! Morelle, Taedio pięknie wyglądacie! Widziałam, ze wyprawki się organizują pełną parą! I wózki już macie wybrane Pomijając Taedio która milion razy zmienia zdanie Noooo i zapomniałam do czego jeszcze chciałam się odnieść
|
|
|
|
#707 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A sprawdzalam watek nr4 ale do strony 460 i stracilam cierpliwosc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#708 |
|
MerDer 4ever
|
Carolles e tam wózek.. dobrze, że męża wybrałam raz a porządnie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cały dzień mnie nie było, ilee nadrabiania. Nie dam już dziś rady, więc chciałam się chociaż przywitać, żebyście o mnie nie zapomniały
|
#710 | |
|
Zadomowienie
|
Mała
Na l4 siedzieć na ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Babcia teraz ok, ale wszyscy mamy strach czy jak śpi to jest na zwykły sen. Ja się jakoś nie mogę pogodzić z tym co się dzieje z jej ciałem, jakie się staje, jakoś mnie to przytłacza. Żeby nie odbiegać od tematu napisze Wam jeszcze o wózkach. Wracając z majowy do mamy stwierdziliśmy z Tż, że zobaczymy jak w Kutnie cenowo wyglądają wózki, bo jest tu spora hurtownia. Oczywiście od nowa wszystkie po kolei macałam, pchałam itd. No i powiem Wam, że my chyba jednak wezmiemy anexa. Nie wiem czy ja robię wszystko podświadomie, żeby go kupić, ale prowadził mi się najlepiej. Był tańszy o 200zł niż w Lodzi, a do tego Pani powiedziała, że w następny weekend przyjeżdża do nich jacob z project runway na prezentację anexow i żeby wtedy przyjechać, bo będą duże rabaty i anexy do odbioru na miejscu. Adamex ktory poprzednio mi pasował miał jakieś dziwne koła poza tym będą też foteliki cybexa z rabatem to się kupi razem. Jeśli mi się nie odwidzi do tego czasu to zakupy te największe miałabym z głowy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#713 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Popieram Cytat:
Tez bym sie pewnie martwiła na Twoim miejscu Może Wam anex jest pisany jest ta chemia Fajnie, że beda duże rabaty, od razu ważne wydatki z głowy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#714 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no dzięki włochatemu sweterkowi wkoncu widac ze masz brzuch Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mnie też dziś przy tych skurczach przeszły dreszcze i cała sie trzęsłam z zimna.. umowilam sie na wtorek do fryzjera ) wiec cieżko mi sie tam wybrać tak z dnia na dzień.. a moja grzywka już jest tak długa że dawno przestała wyglądać jak grzywka hehe
|
|
|
#715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, teraz już idę spać bo tż i pies chrapią a ja nos w telefonie. Do jutra! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#716 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Baby2 zdrówka!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że tylko 2 Cytat:
Też bym brała 70.Cytat:
Kciuki za szybkie zwalczenie infekcji, współczuję rwy Cytat:
Cytat:
![]() Ortopeda to jakaś porażka, dobrze, że chociaż skierowania dostałaś Cytat:
Cytat:
Zdrowia dla Twojej babci!
|
|||||||||||
|
|
|
#717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak bym mogła zapomnieć o mojej cukrzycowej kompance Cytat:
W ogóle nad morzem nie widziałam żadnego anexa, a ponoć taki popularny. I wielu wózkom rozchodziły się jakoś niezgrabnie kółka Trudno jak mnie wkurzy anexowa spacerówka to sprzedam komplet i kupię drugą już samą.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#720 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też z ledwością dziś rano nadrobiłam czytanie! naprawde szalejecie. ale ja wiem dlaczego! to przez tą cholerną ponurą pogode!!Cytat:
mnie tam anex akurat srednio sie podoba, ale jak Tobie pasuje to co cie powstrzymuje przed kupnem? a na fotelik cybexa poluj! warto!! morele doczytalam opisu twojej wizyty - co za lekarz.. faktycznie fizjoterapeuta więcej by Ci poradził. gratuluje udanej wizyty u gin
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

i za maluchy glowkami w dół 

Okazało się, że dostała odcukrzenia w czasie snu, miała 18
Dobrze, że z babcią wszystko ok ostatecznie 

postaraj się już nie stresować bo sobie i dzieciaczkowi zaszkodzisz
i spać! No może jeszcze tu zajrzę..

Babcia teraz ok, ale wszyscy mamy strach czy jak śpi to jest na zwykły sen. Ja się jakoś nie mogę pogodzić z tym co się dzieje z jej ciałem, jakie się staje, jakoś mnie to przytłacza.

poleżałam i jest ok. brzuch mialam miękki w tym czasie. czyli to ewidentnie te przepowiadające. masakra. przypomnial mi sie pierwszy porod od razu...
Dobrze, że tylko 2
, szyjka zamknięta wszystko u niej w porządku
to tyle!