Panny Młode 2009 cz.II - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-25, 15:25   #3961
anuulaa
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja sobie czekam na TZ, bo na weekend do mnie przjezdza a co bede robiła w weekend majowy?? nie wiem. 1 maja moja mama ma urodziny, wiec pewnie jakis grill bedzie. ale nigdzie nie jade
Mama TŻ też ma urodziny 1 maja, więc pewnie będziemy świętować razem! Zrobię jej na urodziny likierek karmelowo - kawowy

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość

No wlasnie tez zauwazylam, ze w ciagu dnia to Martucha tu nam forum rozkrecala
Ja w majowy weekend zamierzam wyjsc za maz
Zottel, Ty to będziesz miała najpiękniejszy weekend majowy

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
No i odkryłam czemu tu tak cicho: Martuchy nie ma, a przez to i Samba jakoś ucichła
Fakt, Martuszki trochę tu brakuje, ona pewnie teraz się praży na słońcu.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Teraz to szybko będzie lecieć. Ale Ci zazdroszczę, to już teraz będzie miej niż rok
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 15:33   #3962
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
No widzisz Mowilam ze ladna pogoda bedzie W przyszlym roku na pewno też

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Rosette, powiem Ci, że gdybyś miała taką pogodę za rok, jaka jest dzisiaj, to byłoby super. Jest cieplutko, słońce świeci, niebo bezchmurne

EDIT:
No i odkryłam czemu tu tak cicho: Martuchy nie ma, a przez to i Samba jakoś ucichła
Melduje się nie ucichlam przez to, ze Martuchy nie ma Tylko staram sie plodzic moja prace magisterska bo musze juz miec cala na 08.05 a jeszcze sporo mi zostalo

Cytat:
Napisane przez ivoclar Pokaż wiadomość
dziewczyny a jakie plany macie na majowy weekend ??

ja zTZ jedziemy dzis do mnie do domu jutro mamy wesele kuzyna hehe nota bene zorganizowane w 1,5 miesiaca bo młoda zaciążyła coż zrobić swoja droga ciekawa jestem jak to wszystko im wyjdzie no zobaczymy .. a w majowy week jedziemy do tesciowej na jedzonko ... o tesciówka suuuper gotuje karkoweczke ,krokieciki i zupke pomidorową palce lizać no i bedziemy sie byczyć na łonie natury
ale Ci fajnie Ja spedze dlugi weekend z praca magisterska

Cytat:
No wlasnie tez zauwazylam, ze w ciagu dnia to Martucha tu nam forum rozkrecala

Ja w majowy weekend zamierzam wyjsc za maz
Nooo Ty to w ogole masz super plany na majowke

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
ale ci dobrze ja to bede wcinala zarcie szpitalne bo w pon mam sie zglosic mam tylko nadzieje ze do 1 maja wyjde
uuuu biedactwo trzymam kciuki zebys szybko wyzdrowiala
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 15:40   #3963
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta
dzieki skarbie ale jestem przerazona bo czeka mnie tomograf glowy czy cos takiego nie znam sie na tym wiec jak cos przekrecilam to przepraszam dostalam skierowanie bo to szybciej bedzie jakby mnie tak o skierowala na badania
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 15:40   #3964
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Mama TŻ też ma urodziny 1 maja, więc pewnie będziemy świętować razem! Zrobię jej na urodziny likierek karmelowo - kawowy
o jak fajnie
a ja swojej chce kupic bolerko w kolorze kawa z mlekiem, bo kiedys jej brązowe kupiłam a teraz chce takie. ale jej powiedzialam,z e juz ich nie ma bo pomyslałam, ze jej zrobie prezent

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 15:43   #3965
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
No widzisz Mowilam ze ladna pogoda bedzie W przyszlym roku na pewno też

Melduje się nie ucichlam przez to, ze Martuchy nie ma Tylko staram sie plodzic moja prace magisterska bo musze juz miec cala na 08.05 a jeszcze sporo mi zostalo

Nooo Ty to w ogole masz super plany na majowke

uuuu biedactwo trzymam kciuki zebys szybko wyzdrowiala

dziekuje bardzo mam nadzieje ze nie bedzie to nic powaznego
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-04-25, 15:52   #3966
Zottel
Raczkowanie

Cytat:
Zottel, Ty to będziesz miała najpiękniejszy weekend majowy
A dziekuje, dziekuje Tez tak mysle ze to dobry pomysl na majowke

Cytat:

Oj, to trzymam kciuki, zebys doznala weny tworczej i skonczyla szybciutko ta prace

Cytat:
dzieki skarbie ale jestem przerazona bo czeka mnie tomograf glowy czy cos takiego nie znam sie na tym wiec jak cos przekrecilam to przepraszam dostalam skierowanie bo to szybciej bedzie jakby mnie tak o skierowala na badania
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Sama tomografia nie jest taka straszna. Myslami bedziemy z Toba
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 15:59   #3967
mala2241
Raczkowanie

Cytat:

Oj, to trzymam kciuki, zebys doznala weny tworczej i skonczyla szybciutko ta prace

Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Sama tomografia nie jest taka straszna. Myslami bedziemy z Toba
dziekuje normalnie ja juz placze bo boje sie ze cos wykryje i co ja wtedy zrobie moj tz bardziej sie przejmuje ode mnie chodzi po domu i caly czas mysli
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-04-25, 16:00   #3968
anuulaa
Wtajemniczenie

Chciałam Wam pokazać przykładowy teledysk mojego kamerzysty. Tydzień temu zarezerwowaliśmy u niego termin. Trochę drogo bierze, bo 1800zl ale nam się bardzo podobają jego filmy, mają w sobie to coś czego szukaliśmy. Same oceńcie, z chęcią poczytam Wasze opinie
http://youtube.com/watch?v=GJneg4AJ6Bc
Stary 2008-04-25, 16:18   #3969
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

no najlepszy jaki można sobie tylko wyobrazic
Dziekuje Mam nadzieje ze jakos to pojdzie, biore sie do pracy po malutku na razie zbieram sily heheh

Cytat:
dziekuje normalnie ja juz placze bo boje sie ze cos wykryje i co ja wtedy zrobie moj tz bardziej sie przejmuje ode mnie chodzi po domu i caly czas mysli
główka do góry nie ma co się zadręczać na zapas, trzeba wierzyć, że wszystko bedzie dobrze Wiem, ze latwo się mówi i na pewno trudno sie nie przejmować takimi rzeczami, ale jednak staraj sie myslec pozytywnie

Cytat:
Chciałam Wam pokazać przykładowy teledysk mojego kamerzysty. Tydzień temu zarezerwowaliśmy u niego termin. Trochę drogo bierze, bo 1800zl ale nam się bardzo podobają jego filmy, mają w sobie to coś czego szukaliśmy. Same oceńcie, z chęcią poczytam Wasze opinie
mi sie podoba
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 16:20   #3970
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana, jesteśmy z Tobą. Na pewno wszystko będzie ok
Stary 2008-04-25, 16:33   #3971
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
anuulaa, fajny filmik. Tylko ten motyl tam nie jest potrzebny - uwazam. Ogolnie poczatek to podobnie robi moj kamerzysta Widac u tego samego kupowali te grafiki (chodzi mi o te napisy na czarnym tle )
Twoj nie bierze wcale tak duzo, fakt sa tansi, ale nasz np. bierze 2100 zl + dojazd...

Jeszcze przyczepie sie do krojenia tortu przez mlodych. Nie wiem jak wy, ale ja ta gorna czesc tortu mam zamiar zachowac, zamrozic i zjesc w 1 rocznice slubu

EDIT: Mala nie przejmuj sie, tomograf to nic starsznego Sama przyjemnosc. Mialam nie raz robiony Kladziesz sie na takiej lezance, ktora sie wsuwa pod takie kolo. Troche tam wieje, bo musi sie ochladzac maszyna Kilka minut i po klopocie. Mozesz dostac kontrast (ale nie musisz), ktory moga podac doustnie lub dozylnie (stawiam na to drugie). No i wogole misisz sie przygotowac na to, ze beda cie kluc... Wiem malo przyjemne, ale lepiej zeby teraz wszystko porobili i wykluczyli, niz zeby mialo cos nie daj boze wyjsc, gdybys szla np. ulica... Rezonans magnetyczny jest rulez... Nic go nie przebije

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 16:44   #3972
anuulaa
Wtajemniczenie

Ten motylek był specjalnie dobrany do pary młodej, bo tam młoda miała na sukni taką ważkę. Mi się podoba to, że film i ogólnie cała jego oprawa jest dobierana do stylu pary.

Dobry pomysł z tym jedzeniem części tortu
Stary 2008-04-25, 17:01   #3973
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Ten motylek był specjalnie dobrany do pary młodej, bo tam młoda miała na sukni taką ważkę. Mi się podoba to, że film i ogólnie cała jego oprawa jest dobierana do stylu pary.

Dobry pomysł z tym jedzeniem części tortu
fakt, mloda miala przypieta wazke do sukni, ale mimo wszystko ten motyl mi jakos nie pasi... Kojazy mi sie to z filmami slubnymi z poczatku lat 90-tych, gdzie roznego typu grafiki, typu latajace golebie, motyli i inne byly powszechnie stosowane... Dzis sie od tego odchodzi, bo... to juz nie modne...
Przejzalam inne filmiki tego karzeysty. Jest tam jeszcze jeden film z wesela ale innej pary... No i nie dosc, ze poczatek taki sam to i muzyka identyczna... Ale ogolnie koles bardzo ladnie kreci.

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-25, 17:09   #3974
Zottel
Raczkowanie

anulaa mi filmik tez sie podoba. Co do tego motylka to jak dla mnie troche za dlugo tam fruwal, ale co kto lubi Ogolnie fajny.
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 17:16   #3975
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
anulaa mi filmik tez sie podoba. Co do tego motylka to jak dla mnie troche za dlugo tam fruwal, ale co kto lubi Ogolnie fajny.
No wlasnie, niby na poczatku wydawalo sie, ze jest ok, ale z czasem zaczal przeszkadzac. No i byl, byl, byl i nagle zniknal nie wylatujac do konca z ekranu Jestem laikiem, ale zauwazylam te niedociagniecie... Niestety, ale w pewnych sprawach jestem estetka. Na szczescie, to nie slybny film anuulii,

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-25, 17:58   #3976
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Treść usunięta
Czyli bierzemy ślub tego samego dnia ja też mam nadzieję, że nas pogoda nie zawiedzie... pomyśleć, że za 365 dni będę żoną!!!a mniej więcej właśnie o tej godzinie powinnam mówić "TAK"(jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, bo ksiądz nas nie chciał wpisać, powiedział że kalendarz na 2009 będzie miał dopiero w sierpniu(ale na wszelki wypadek i tak wpadniemy tam wczesniej) cieszę się jak wariatka na samą myśl o slubie!!! a z innej beczki- właśnie poszukuję sopranu do kościoła i skrzypka... ceny kwartetu mnie ścieły z nóg, więc chyba poprzestanę na jednych skrzypcach. Podobno jak się wcześniej skrzypek dogada z organistą to mogą grać we dwóch i super to wychodzi! Tylko TŻ nie bardzo się pali do kolejnych wydatków... no i nie wiem co z tego wyjdzie...

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 18:35   #3977
annfas
Zakorzenienie

no raczej ciężko jest żeby skrzypek grał bez organisty.... traci to cały swój urok dla mnie...

wiecie co te wszystkie kredyty to dla mnie czarna magia jest, nie wiem na co patrzeć jak przeglądam te tabele, gubię się w tych cyferkach z poza tym nie wiem o co chodzi w połowie rzeczy które sie pojawiają... czuję, że łatwiej będzie znaleźć mieszkanie niż dobry kredyt....

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 19:32   #3978
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oj tak. na kazdym weselu to teraz jest
no wlasnie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
a co to takiego? bo ja nie wiem
Cytat:
Ja tez jakas niedoinformowana jestem bo nie znam tej zabawy
tu wyjesnienie dziewczyny

wziete z wizaza z temu oczepin

ZABAWA W KARETE

Rozsadzenie uczestników:
----------------------Koń lewy------------------------------Koń prawy---------
--------------------------------------woźnica-------------------------------------
------------------Koło lewe przednie--------------------Koło prawe przednie-
------------------------Król-----------------------------Królowa-----------------
------------------Koło lewe tylne------------------------Koło prawe tylne-----

Na początku prowadzący rozdaje kieliszki, objaśnia zasady i tłumaczy każdemu kim jest.
Czyta historię, która jest poniżej. Na dźwięk odpowiedniego słowa, osoba, której dana funkcja jest przypisana musi wstać i obejść dokoła krzesło. Jeśli tego nie zrobi – pije „karniaka”.
Uwaga!
Kareta = woźnica+koła+król+królowa
Zaprzęg= Kareta = woźnica+koła+król+królowa +konie
Jest ciekawiej.

Dawno, dawno temu żył sobie Król i Królowa.
Król i Królowa ze swoim Królem bardzo lubili jeździć swoją karetą.
Kareta miała 4 koła: prawe przednie, lewe tylne, lewe przednie i prawe tylne.
Lewy koń był biały, a prawy koń był czarny.
Pewnego dnia Królowa rzekła do swego Króla:
*Królu mój, Królu mój wspaniały, Drogi Królu, powiedz woźnicy żeby przygotował konie i sprawdził koła, bo na ostatnim spacerze był problem z prawym tylnym kołem.
Woźnica zaprzągł konie i karetę.
Sprawdził prawe tylne koło, rzucił okiem na lewe przednie koło, potem rzekł do Króla:
*Królu mój, nasz wspaniały Królu, najukochańszy Królu, kareta i konie są gotowe.

Królowa z Królem wsiedli do karety i pojechali na piękną łąkę.
W pewnym momencie Królowa rzekła do Króla:
*Usiądź sobie Królu, kochany Królu, mój ty najukochańszy Królu. Powiedz woźnicy by nakarmił oba konie i przygotował karetę na następny dzień abyśmy mogli wybrać się jeszcze raz sami.

Król rzekł do Królowej: Królowo moja, moja kochana Królowo, Kocham Cię moja Królowo i dał jej słodkiego całusa.

Cytat:
kochana nie boj sie ja cie odwiedze jak praca pozwoli obiecuje

Cytat:
super Anuuulka
Stary 2008-04-25, 19:44   #3979
annfas
Zakorzenienie

jak bylismy jakis czas temu na weselu to była własnie ta zabawa i była przy tym kupa śmiechu Niektórzy sie popłakali "

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:03   #3980
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
no najlepszy jaki można sobie tylko wyobrazic
Dziekuje Mam nadzieje ze jakos to pojdzie, biore sie do pracy po malutku na razie zbieram sily heheh

główka do góry nie ma co się zadręczać na zapas, trzeba wierzyć, że wszystko bedzie dobrze Wiem, ze latwo się mówi i na pewno trudno sie nie przejmować takimi rzeczami, ale jednak staraj sie myslec pozytywnie

mi sie podoba
Cytat:
Kochana, jesteśmy z Tobą. Na pewno wszystko będzie ok
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
anuulaa, fajny filmik. Tylko ten motyl tam nie jest potrzebny - uwazam. Ogolnie poczatek to podobnie robi moj kamerzysta Widac u tego samego kupowali te grafiki (chodzi mi o te napisy na czarnym tle )
Twoj nie bierze wcale tak duzo, fakt sa tansi, ale nasz np. bierze 2100 zl + dojazd...

Jeszcze przyczepie sie do krojenia tortu przez mlodych. Nie wiem jak wy, ale ja ta gorna czesc tortu mam zamiar zachowac, zamrozic i zjesc w 1 rocznice slubu

EDIT: Mala nie przejmuj sie, tomograf to nic starsznego Sama przyjemnosc. Mialam nie raz robiony Kladziesz sie na takiej lezance, ktora sie wsuwa pod takie kolo. Troche tam wieje, bo musi sie ochladzac maszyna Kilka minut i po klopocie. Mozesz dostac kontrast (ale nie musisz), ktory moga podac doustnie lub dozylnie (stawiam na to drugie). No i wogole misisz sie przygotowac na to, ze beda cie kluc... Wiem malo przyjemne, ale lepiej zeby teraz wszystko porobili i wykluczyli, niz zeby mialo cos nie daj boze wyjsc, gdybys szla np. ulica... Rezonans magnetyczny jest rulez... Nic go nie przebije
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no wlasnie

tu wyjesnienie dziewczyny

wziete z wizaza z temu oczepin

ZABAWA W KARETE

Rozsadzenie uczestników:
----------------------Koń lewy------------------------------Koń prawy---------
--------------------------------------woźnica-------------------------------------
------------------Koło lewe przednie--------------------Koło prawe przednie-
------------------------Król-----------------------------Królowa-----------------
------------------Koło lewe tylne------------------------Koło prawe tylne-----

Na początku prowadzący rozdaje kieliszki, objaśnia zasady i tłumaczy każdemu kim jest.
Czyta historię, która jest poniżej. Na dźwięk odpowiedniego słowa, osoba, której dana funkcja jest przypisana musi wstać i obejść dokoła krzesło. Jeśli tego nie zrobi – pije „karniaka”.
Uwaga!
Kareta = woźnica+koła+król+królowa
Zaprzęg= Kareta = woźnica+koła+król+królowa +konie
Jest ciekawiej.

Dawno, dawno temu żył sobie Król i Królowa.
Król i Królowa ze swoim Królem bardzo lubili jeździć swoją karetą.
Kareta miała 4 koła: prawe przednie, lewe tylne, lewe przednie i prawe tylne.
Lewy koń był biały, a prawy koń był czarny.
Pewnego dnia Królowa rzekła do swego Króla:
*Królu mój, Królu mój wspaniały, Drogi Królu, powiedz woźnicy żeby przygotował konie i sprawdził koła, bo na ostatnim spacerze był problem z prawym tylnym kołem.
Woźnica zaprzągł konie i karetę.
Sprawdził prawe tylne koło, rzucił okiem na lewe przednie koło, potem rzekł do Króla:
*Królu mój, nasz wspaniały Królu, najukochańszy Królu, kareta i konie są gotowe.

Królowa z Królem wsiedli do karety i pojechali na piękną łąkę.
W pewnym momencie Królowa rzekła do Króla:
*Usiądź sobie Królu, kochany Królu, mój ty najukochańszy Królu. Powiedz woźnicy by nakarmił oba konie i przygotował karetę na następny dzień abyśmy mogli wybrać się jeszcze raz sami.

Król rzekł do Królowej: Królowo moja, moja kochana Królowo, Kocham Cię moja Królowo i dał jej słodkiego całusa.

kochana nie boj sie ja cie odwiedze jak praca pozwoli obiecuje

super Anuuulka

dzieki dziewczynki co ja bym bez was zrobila najbardziej sie boje ze ten tomograf cos wykaze moja kolezanka tak wlasnie miala ze najpierw bol glowy a potem sie okazalo ze to nowotwor ale na razie jestem dobrej mysli
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-04-25, 20:55   #3981
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki dziewczynki co ja bym bez was zrobila najbardziej sie boje ze ten tomograf cos wykaze moja kolezanka tak wlasnie miala ze najpierw bol glowy a potem sie okazalo ze to nowotwor ale na razie jestem dobrej mysli
A kto Cię skierował na tomograf, tzn. jaki lekarz? kurczę mnie też czasem dziwnie boli głowa z tyłu zawsze w tym samym miejscu i ostatnio TŻowi mówiłam, ale chyba jestem jakaś przewrażliwiona. Do jakiego lekarza powinno się iść z takimi obawami??
Stary 2008-04-25, 21:34   #3982
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
A kto Cię skierował na tomograf, tzn. jaki lekarz? kurczę mnie też czasem dziwnie boli głowa z tyłu zawsze w tym samym miejscu i ostatnio TŻowi mówiłam, ale chyba jestem jakaś przewrażliwiona. Do jakiego lekarza powinno się iść z takimi obawami??
Anuulaa, nie popadajmy w paranoje. To, ze mamy czasem bol glowy to jest to rzecz normalna. Mego TZ tez glowa boli i tez zawsze z tylu... Odwtornie jak u mnie, bo mnie boli zawsze czolo. W okresie przesilenia wiosennego zdarza sie to cesciej, bo nasze organizmy probuja sie przestawic. DO tego pogoda i cisnienie wariuje i dlatego to tak wyglada. Bol glowy raz na jakis czas nie jest patologia. Gorzej, jak te bole sa czestsze i trwaja np. kilka dni... (wswego czasu mialam takie migreny, ze nie dosc, ze bolala mnie glowa na wysokosci brwii to jeszcze mialam wrazenie, ze ktos mi wbijal szpilki od tylu galek ocznych, do tego bol trwal kilka dni; nic przyjemnego, ale bole zdarzaly sie tylko w czasie przesilenia wiosennego. Obecnie sie zdarzaja zwykle bole glowy, biore wowczas imuprom max i po klopocie, tylko otepiala chodze...). Jesli juz Ciebie te objawy niepokoja to idz do lekarza rodzinnego. Jesli uzna, ze potrzebna jest wizyta u specjalisty to da odpowednie skierowanie.

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-25, 23:12   #3983
Kama24
Raczkowanie

Cytat:
Anuulaa, nie popadajmy w paranoje. To, ze mamy czasem bol glowy to jest to rzecz normalna. Mego TZ tez glowa boli i tez zawsze z tylu... Odwtornie jak u mnie, bo mnie boli zawsze czolo. W okresie przesilenia wiosennego zdarza sie to cesciej, bo nasze organizmy probuja sie przestawic. DO tego pogoda i cisnienie wariuje i dlatego to tak wyglada. Bol glowy raz na jakis czas nie jest patologia. Gorzej, jak te bole sa czestsze i trwaja np. kilka dni... (wswego czasu mialam takie migreny, ze nie dosc, ze bolala mnie glowa na wysokosci brwii to jeszcze mialam wrazenie, ze ktos mi wbijal szpilki od tylu galek ocznych, do tego bol trwal kilka dni; nic przyjemnego, ale bole zdarzaly sie tylko w czasie przesilenia wiosennego. Obecnie sie zdarzaja zwykle bole glowy, biore wowczas imuprom max i po klopocie, tylko otepiala chodze...). Jesli juz Ciebie te objawy niepokoja to idz do lekarza rodzinnego. Jesli uzna, ze potrzebna jest wizyta u specjalisty to da odpowednie skierowanie.
Jaga ja mam takie same bóle migrenowe a objawy identyczne jak opisałaś przynajmniej raz w miesiącu mam takie . ale to trwa jeden dzień i przechodzi ale nawet proszki przeciwbólowe wtedy nie działają
Mam do was pytanie? Czy jest u was taki zwyczaj że się przypina na weselu kotyliony panom do marynarek ? Ja jak ostatnio byłam na weselu to było coś takiego ale ja nie wiem czy chcę mieć coś takiego
Kama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 23:57   #3984
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kama24 Pokaż wiadomość
Jaga ja mam takie same bóle migrenowe a objawy identyczne jak opisałaś przynajmniej raz w miesiącu mam takie . ale to trwa jeden dzień i przechodzi ale nawet proszki przeciwbólowe wtedy nie działają
Mam do was pytanie? Czy jest u was taki zwyczaj że się przypina na weselu kotyliony panom do marynarek ? Ja jak ostatnio byłam na weselu to było coś takiego ale ja nie wiem czy chcę mieć coś takiego
Nie dajmy się zwariować, naprawdę nie każdy ból głowy jest groźny. Mi też nie zawsze tabletki pomagają, ale to się zdarza np. przy gwałtownym skoku cisnienia. No i ból głowy może mieć rózne podłoże, nerwowe choćby -przy silnym stresie,a wtedy to żaden panadol nie pomoże.
mała, nie martw się, na pewno wszystko będzie ok, widać lekarz chciał być ostrozny, ale to na pewno nic poważnego!mam nadzieję, że nie boisz się juz tak bardzo! a co do rezonansu-moja mama miała go 5 razy i mówi że to straszne nudy, bo musi leżeć w tej "rurze "pół godziny i spać jej się chce a niby nie może, bo nie wolno się za bardzo ruszać ale poza tym nie ma się czego baćwszystkie jesteśmy z Tobą!!!

Stary 2008-04-26, 00:00   #3985
jupik
Rozeznanie

a o kotylionach na weselu nigdy nie słyszałam- mozliwe, że u nas tego nie ma. A po co je sie przypina? to tak jak na balach, że dziewczyna też ma kotylion i jest kilka tańców i zabaw gdzie takie kotylionowe pary się "łączy"?

Stary 2008-04-26, 09:34   #3986
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
jak bylismy jakis czas temu na weselu to była własnie ta zabawa i była przy tym kupa śmiechu Niektórzy sie popłakali "
no mimo ze zabawa sie u nas powtarza co wesele to i tak wszyscy sie dobrze bawiaa

Cytat:
kochana na pewno bedzie dobrze poprostu masz takie migreny
Stary 2008-04-26, 09:58   #3987
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 11:01   #3988
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
kochanie naprawde tak jak mowi jaga to poprostu wiosna ja tez tak myslalam pierwsze 4 dni ale mnie juz prawie dwa tygodnie boli glowa i jabylam u ogolnego
Cytat:
ja tak caly czas co rok mialam ze o tej porze roku tak mnie glowa bolala nawet w zeszlym roku trzy dni takiego bolu mialam ze w lozku przelezalam no ale w tym naprawde nie przesadzam bo mnie juz dwa tygodnie boli ale musze sie pochwalic ze dzisiaj prawie cala noc (bez lykania tabletek bo nie raz w nocy budzilam sie i plakalam z bolu) przespalam no bez takich przebudzen licze normalnie jestem w siodmym niebie bo wkoncu sie wyspalam

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Nie dajmy się zwariować, naprawdę nie każdy ból głowy jest groźny. Mi też nie zawsze tabletki pomagają, ale to się zdarza np. przy gwałtownym skoku cisnienia. No i ból głowy może mieć rózne podłoże, nerwowe choćby -przy silnym stresie,a wtedy to żaden panadol nie pomoże.
mała, nie martw się, na pewno wszystko będzie ok, widać lekarz chciał być ostrozny, ale to na pewno nic poważnego!mam nadzieję, że nie boisz się juz tak bardzo! a co do rezonansu-moja mama miała go 5 razy i mówi że to straszne nudy, bo musi leżeć w tej "rurze "pół godziny i spać jej się chce a niby nie może, bo nie wolno się za bardzo ruszać ale poza tym nie ma się czego baćwszystkie jesteśmy z Tobą!!!
tez tak wlasnie mysle bo jakby mnie bez szpitala skierowazla na badania to bym trzy miesiace czekala np na tomograf a jeszcze gdzie wyniki!!!!!

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no mimo ze zabawa sie u nas powtarza co wesele to i tak wszyscy sie dobrze bawiaa

kochana na pewno bedzie dobrze poprostu masz takie migreny
moze moja mama mowi ze to moze na tle nerwowym bo ona tak miala bo ja sie przejuje weselem i wogole wiec moze przez to a i wogole zabronila mi brac laptopa i powiedziala ze zadzwoni do mojego tz zeby mi nie dawal no przeciez ja tam umre z nudow bo zeby tv ogladac to trzeba kase wrzucic to albo zbankrutuje albe sie powiesze chyhba nie na pewno uciekne po trzech godzinach!!!!
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-04-26, 12:05   #3989
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
moze moja mama mowi ze to moze na tle nerwowym bo ona tak miala bo ja sie przejuje weselem i wogole wiec moze przez to a i wogole zabronila mi brac laptopa i powiedziala ze zadzwoni do mojego tz zeby mi nie dawal no przeciez ja tam umre z nudow bo zeby tv ogladac to trzeba kase wrzucic to albo zbankrutuje albe sie powiesze chyhba nie na pewno uciekne po trzech godzinach!!!!
no to wez tego laptopa co ci szkodzi
ja zrobilam 4 strony albumu dla rodziców hehe dopieroooo
Stary 2008-04-26, 12:18   #3990
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivoclar Pokaż wiadomość
dziewczyny a jakie plany macie na majowy weekend ??(...)
Rodzice TŻa wyjeżdżają, więc spędzimy ze sobą trochę czasu w nocy. A poza tym, nic konkretnego. Pewnie coś poczytam, może napiszę coś pracy magisterskiej... A, no i mam spotkanie klasowe z liceum 3 maja.

Cytat:
Podoba mi się!

Cytat:
Napisane przez Kama24 Pokaż wiadomość
Nie przewidujemy czegoś takiego. Nawet się z tym jakoś szczególnienie spotkałam...

mała, głowa do góry! Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości