|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz to szybko będzie lecieć. Ale Ci zazdroszczę, to już teraz będzie miej niż rok
|
|||
|
|
|
#3962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No widzisz
Mowilam ze ladna pogoda bedzie W przyszlym roku na pewno też ![]() Cytat:
nie ucichlam przez to, ze Martuchy nie ma Tylko staram sie plodzic moja prace magisterska bo musze juz miec cala na 08.05 a jeszcze sporo mi zostalo ![]() Cytat:
Ja spedze dlugi weekend z praca magisterska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
dzieki skarbie
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja swojej chce kupic bolerko w kolorze kawa z mlekiem, bo kiedys jej brązowe kupiłam a teraz chce takie. ale jej powiedzialam,z e juz ich nie ma bo pomyslałam, ze jej zrobie prezent
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje bardzo mam nadzieje ze nie bedzie to nic powaznego
|
|
#3966 | ||
|
Raczkowanie
|
A dziekuje, dziekuje
Tez tak mysle ze to dobry pomysl na majowke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i co ja wtedy zrobie moj tz bardziej sie przejmuje ode mnie chodzi po domu i caly czas mysli
|
|
#3968 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam Wam pokazać przykładowy teledysk mojego kamerzysty. Tydzień temu zarezerwowaliśmy u niego termin. Trochę drogo bierze, bo 1800zl ale nam się bardzo podobają jego filmy, mają w sobie to coś czego szukaliśmy. Same oceńcie, z chęcią poczytam Wasze opinie
![]() http://youtube.com/watch?v=GJneg4AJ6Bc |
|
|
|
#3969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje na razie zbieram sily heheh Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie poczatek to podobnie robi moj kamerzysta Widac u tego samego kupowali te grafiki (chodzi mi o te napisy na czarnym tle Twoj nie bierze wcale tak duzo, fakt sa tansi, ale nasz np. bierze 2100 zl + dojazd... ![]() Jeszcze przyczepie sie do krojenia tortu przez mlodych. Nie wiem jak wy, ale ja ta gorna czesc tortu mam zamiar zachowac, zamrozic i zjesc w 1 rocznice slubu ![]() EDIT: Mala nie przejmuj sie, tomograf to nic starsznego Sama przyjemnosc. Mialam nie raz robiony Kladziesz sie na takiej lezance, ktora sie wsuwa pod takie kolo. Troche tam wieje, bo musi sie ochladzac maszyna Kilka minut i po klopocie. Mozesz dostac kontrast (ale nie musisz), ktory moga podac doustnie lub dozylnie (stawiam na to drugie). No i wogole misisz sie przygotowac na to, ze beda cie kluc... Wiem malo przyjemne, ale lepiej zeby teraz wszystko porobili i wykluczyli, niz zeby mialo cos nie daj boze wyjsc, gdybys szla np. ulica... Rezonans magnetyczny jest rulez... Nic go nie przebije
|
|
#3972 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten motylek był specjalnie dobrany do pary młodej, bo tam młoda miała na sukni taką ważkę. Mi się podoba to, że film i ogólnie cała jego oprawa jest dobierana do stylu pary.
Dobry pomysł z tym jedzeniem części tortu
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kojazy mi sie to z filmami slubnymi z poczatku lat 90-tych, gdzie roznego typu grafiki, typu latajace golebie, motyli i inne byly powszechnie stosowane... Dzis sie od tego odchodzi, bo... to juz nie modne...![]() Przejzalam inne filmiki tego karzeysty. Jest tam jeszcze jeden film z wesela ale innej pary... No i nie dosc, ze poczatek taki sam to i muzyka identyczna... Ale ogolnie koles bardzo ladnie kreci.
|
|
#3974 |
|
Raczkowanie
|
anulaa mi filmik tez sie podoba. Co do tego motylka to jak dla mnie troche za dlugo tam fruwal, ale co kto lubi
Ogolnie fajny.
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem laikiem, ale zauwazylam te niedociagniecie... Niestety, ale w pewnych sprawach jestem estetka. Na szczescie, to nie slybny film anuulii,
|
|
#3976 |
|
Rozeznanie
|
Czyli bierzemy ślub tego samego dnia
ja też mam nadzieję, że nas pogoda nie zawiedzie... pomyśleć, że za 365 dni będę żoną!!!a mniej więcej właśnie o tej godzinie powinnam mówić "TAK" (jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, bo ksiądz nas nie chciał wpisać, powiedział że kalendarz na 2009 będzie miał dopiero w sierpniu(ale na wszelki wypadek i tak wpadniemy tam wczesniej) cieszę się jak wariatka na samą myśl o slubie!!! no i nie wiem co z tego wyjdzie...
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej ciężko jest żeby skrzypek grał bez organisty.... traci to cały swój urok dla mnie...
wiecie co te wszystkie kredyty to dla mnie czarna magia jest, nie wiem na co patrzeć jak przeglądam te tabele, gubię się w tych cyferkach z poza tym nie wiem o co chodzi w połowie rzeczy które sie pojawiają... czuję, że łatwiej będzie znaleźć mieszkanie niż dobry kredyt.... |
|
|
|
#3978 | ||
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie
tu wyjesnienie dziewczyny wziete z wizaza z temu oczepin ZABAWA W KARETE Rozsadzenie uczestników: ----------------------Koń lewy------------------------------Koń prawy--------- --------------------------------------woźnica------------------------------------- ------------------Koło lewe przednie--------------------Koło prawe przednie- ------------------------Król-----------------------------Królowa----------------- ------------------Koło lewe tylne------------------------Koło prawe tylne----- Na początku prowadzący rozdaje kieliszki, objaśnia zasady i tłumaczy każdemu kim jest. Czyta historię, która jest poniżej. Na dźwięk odpowiedniego słowa, osoba, której dana funkcja jest przypisana musi wstać i obejść dokoła krzesło. Jeśli tego nie zrobi – pije „karniaka”. Uwaga! Kareta = woźnica+koła+król+królowa Zaprzęg= Kareta = woźnica+koła+król+królowa +konie Jest ciekawiej. Dawno, dawno temu żył sobie Król i Królowa. Król i Królowa ze swoim Królem bardzo lubili jeździć swoją karetą. Kareta miała 4 koła: prawe przednie, lewe tylne, lewe przednie i prawe tylne. Lewy koń był biały, a prawy koń był czarny. Pewnego dnia Królowa rzekła do swego Króla: *Królu mój, Królu mój wspaniały, Drogi Królu, powiedz woźnicy żeby przygotował konie i sprawdził koła, bo na ostatnim spacerze był problem z prawym tylnym kołem. Woźnica zaprzągł konie i karetę. Sprawdził prawe tylne koło, rzucił okiem na lewe przednie koło, potem rzekł do Króla: *Królu mój, nasz wspaniały Królu, najukochańszy Królu, kareta i konie są gotowe. Królowa z Królem wsiedli do karety i pojechali na piękną łąkę. W pewnym momencie Królowa rzekła do Króla: *Usiądź sobie Królu, kochany Królu, mój ty najukochańszy Królu. Powiedz woźnicy by nakarmił oba konie i przygotował karetę na następny dzień abyśmy mogli wybrać się jeszcze raz sami. Król rzekł do Królowej: Królowo moja, moja kochana Królowo, Kocham Cię moja Królowo i dał jej słodkiego całusa. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
jak bylismy jakis czas temu na weselu to była własnie ta zabawa i była przy tym kupa śmiechu
Niektórzy sie popłakali "![]()
|
|
|
|
#3980 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczynki co ja bym bez was zrobila ale na razie jestem dobrej mysli
|
|
#3981 |
|
Wtajemniczenie
|
A kto Cię skierował na tomograf, tzn. jaki lekarz? kurczę mnie też czasem dziwnie boli głowa z tyłu zawsze w tym samym miejscu i ostatnio TŻowi mówiłam, ale chyba jestem jakaś przewrażliwiona. Do jakiego lekarza powinno się iść z takimi obawami??
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, ze mamy czasem bol glowy to jest to rzecz normalna. Mego TZ tez glowa boli i tez zawsze z tylu... Odwtornie jak u mnie, bo mnie boli zawsze czolo. W okresie przesilenia wiosennego zdarza sie to cesciej, bo nasze organizmy probuja sie przestawic. DO tego pogoda i cisnienie wariuje i dlatego to tak wyglada. Bol glowy raz na jakis czas nie jest patologia. Gorzej, jak te bole sa czestsze i trwaja np. kilka dni... (wswego czasu mialam takie migreny, ze nie dosc, ze bolala mnie glowa na wysokosci brwii to jeszcze mialam wrazenie, ze ktos mi wbijal szpilki od tylu galek ocznych, do tego bol trwal kilka dni; nic przyjemnego, ale bole zdarzaly sie tylko w czasie przesilenia wiosennego. Obecnie sie zdarzaja zwykle bole glowy, biore wowczas imuprom max i po klopocie, tylko otepiala chodze...). Jesli juz Ciebie te objawy niepokoja to idz do lekarza rodzinnego. Jesli uzna, ze potrzebna jest wizyta u specjalisty to da odpowednie skierowanie.
|
|
#3983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam do was pytanie? Czy jest u was taki zwyczaj że się przypina na weselu kotyliony panom do marynarek ? Ja jak ostatnio byłam na weselu to było coś takiego ale ja nie wiem czy chcę mieć coś takiego |
|
|
|
|
#3984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mała, nie martw się, na pewno wszystko będzie ok, widać lekarz chciał być ostrozny, ale to na pewno nic poważnego! mam nadzieję, że nie boisz się juz tak bardzo! a co do rezonansu-moja mama miała go 5 razy i mówi że to straszne nudy, bo musi leżeć w tej "rurze "pół godziny i spać jej się chce a niby nie może, bo nie wolno się za bardzo ruszać ale poza tym nie ma się czego bać wszystkie jesteśmy z Tobą!!!
|
|
#3985 |
|
Rozeznanie
|
a o kotylionach na weselu nigdy nie słyszałam- mozliwe, że u nas tego nie ma. A po co je sie przypina? to tak jak na balach, że dziewczyna też ma kotylion i jest kilka tańców i zabaw gdzie takie kotylionowe pary się "łączy"?
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana na pewno bedzie dobrze poprostu masz takie migreny
|
|
|
#3987 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3988 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moze moja mama mowi ze to moze na tle nerwowym bo ona tak miala bo ja sie przejuje weselem i wogole wiec moze przez to a i wogole zabronila mi brac laptopa i powiedziala ze zadzwoni do mojego tz zeby mi nie dawal no przeciez ja tam umre z nudow bo zeby tv ogladac to trzeba kase wrzucic to albo zbankrutuje albe sie powiesze chyhba nie na pewno uciekne po trzech godzinach!!!!
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ci szkodzi ja zrobilam 4 strony albumu dla rodziców hehe dopieroooo
|
|
|
#3990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rodzice TŻa wyjeżdżają, więc spędzimy ze sobą trochę czasu w nocy
. A poza tym, nic konkretnego. Pewnie coś poczytam, może napiszę coś pracy magisterskiej... A, no i mam spotkanie klasowe z liceum 3 maja .Cytat:
![]() Cytat:
mała, głowa do góry! Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

a co bede robiła w weekend majowy?? nie wiem. 1 maja moja mama ma urodziny, wiec pewnie jakis grill bedzie. ale nigdzie nie jade

a jeszcze sporo mi zostalo 

Na szczescie, to nie slybny film anuulii,