LIPCÓWKI część 5. - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-06, 12:43   #991
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Mi nie zleciła posiewu. Generalnie coś mi tam tłumaczyła w tych wynikach ale szczerze powiem nie pamiętam bo ona szybko mówi:p ale ze niby nie jest tak źle i gdyby nie coś tam to obyło by się bez antybiotyku. Zrobię badania przed następną wizyta to obyczaje ale koleżanką po tym antybiotyku miała już wyniki w porządku to się nie martwię.

Tylko mi się nie chce wcale spać? Czytam i się nie mogę ułożyć-.-

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dziękuję za info

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratki dzisiejszych wizyt ale te nasze dzieci już duże, jak morelle napisała, że termin zostaje na 30.06 to sobie uświadomiłam, że to już za miesiąc i 26 dni

Nulka super, że już jesteś u siebie

Ja dziś zrobilam porządek z albumami rodzinnymi z domu mojej babci. Od siedzenia na dywanie wszystko mnie boli. Mam taką wizję, że jk urodzę to idziemy z tz na boisko, on prowadzi wózek, a ja biegam po bieżni i gubię kg

Juz niedługo

Xzora

Ja od rana szukałam projektu domu, który by się zmiescil na naszą działkę i jeszcze spełniał wymogi... masakra. Mam dość. Coś tam znalazlam. Czekam na 15 na masaż.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 12:46   #992
taedio
MerDer 4ever

Uhh jak dobrze, że nie lubie tego smaku
Ja jem banana zdrowo!

Morelle a jaka macie działkę? i jak styl domu Was interesie?

Stary 2017-05-06, 12:49   #993
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Adriannaa88 Pokaż wiadomość
Uff udało mi się nadrobić. Dawno się nie udzielałam ale dzielnie czytam was, a pędzicie z tymi postami.
Nie było mnie długo bo musiałam dojść do siebie po tym jak zmarł mój piesek. Roczny owczarek niemiecki. Był wspaniały. Ciężka strata. ... Umierał przy mnie. Przeżyłam zbyt wiele przy tym. Całe szczęście z dzidzią ok.

Szybko się męczę na spacerach czy zakupach.
Po weekendzie biorę się za pranie i prasowanie ciuszków.
Ostatnio zrobiłam zamówienie w textil market na koszule do szpitala szlafrok i kapcie. Moim zdaniem szkoda w to inwestować.

Dotarł do nas wózek. Anex Cross
Jest piękny ❤❤
Czekam na kuriera z łóżeczkiem.

A w czwartek miałam sesję brzuszkowa. Jak dostane fotki to wrzuce tu jakąś 😜
Załącznik 7053016
Współczuję straty pieska

Gratuluję zakupu wózka!

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
jakos mi mikrofibra nie pasuje zeby jej używać na pupke dziecka. dla mnie to tworzywo sztuczne. moze chłonnosc mają dobrą. ale ja wybralam wielo żeby skora dziecka miala sie dobrze wiec i mikrofibra i mikropolar jakos mi do tej mojej wizji nie pasują.

i taka ilosc Ci wystatczala? uzywalas tylko wielo czy jednorazowkami sie wspieralas w razie koniecznosci?
Zdarzało się wspierać jednorazówkami, ale rzadko, zwykle taka ilość wystarczała. Tylko tak jak kiedyś pisałam, używałam tylko przez rok, potem może jeszcze parę miesięcy wyrywkowo. Pamiętam że pod koniec był moment, że czegoś przydałoby się więcej, ale nie pamiętam czego, więc na razie nie dokupuję. Poczekam aż wyjdzie w praniu i uzupełnię
Teraz chcę już przez cały okres pieluchowania używać tylko wielo i nie odpuszczać np. na czas wyjazdu dłuższego, bo wiem że potem trudno wrócić do nich, jak już jednorazówki pójdą w ruch

A pul, mikrofibra i mikropolar pewnie jak każdy materiał są wysoko i nisko gatunkowe i różnie mogą się sprawdzać. U nas nie było żadnych odparzeń podczas wielopieluchowania, skóra na pupie była super, więc byłam zadowolona. Córka nie wykazywała żadnego niezadowolenia np. w gorące dni, lubiła te pieluszki, więc myślę że były dla niej wygodne, bo normalnie ostro protestowała jak cokolwiek jej nie pasowało
Choć fakt, że to zawsze pozostanie materiał sztuczny.
Może z czasem odważę się spróbować też innych rodzajów pieluch (przy 3 dziecku? ).
Choć te naturalne też mają swoje wady, ja wybrałam to co wiedziałam że się powinno przy moim trybie życia sprawdzić i co mnie nie przerośnie w użytkowaniu. Np. gatki wełniane z merynosów wyglądają super, materiał przewiewny, nie grzeje w lecie, paroprzepuszczalny, oddychający, antybakteryjny... Ale pranie jest kłopotliwe, trzeba poświęcić im więcej uwagi i troski. Wiem że akurat ja nie miałabym ochoty na dłuższą metę tak się bawić. Niby Violianka pisze, że wystarczy po każdym użyciu wywiesić je do przewietrzenia i można prać nawet raz na tydzień/2 tyg (!) a w tym czasie używać, ale nie wiem czy odważyłabym się na coś takiego...

Edytowane przez siilmariien
Czas edycji: 2017-05-06 o 12:52
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 12:59   #994
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Współczuję straty pieska

Gratuluję zakupu wózka!

Zdarzało się wspierać jednorazówkami, ale rzadko, zwykle taka ilość wystarczała. Tylko tak jak kiedyś pisałam, używałam tylko przez rok, potem może jeszcze parę miesięcy wyrywkowo. Pamiętam że pod koniec był moment, że czegoś przydałoby się więcej, ale nie pamiętam czego, więc na razie nie dokupuję. Poczekam aż wyjdzie w praniu i uzupełnię
Teraz chcę już przez cały okres pieluchowania używać tylko wielo i nie odpuszczać np. na czas wyjazdu dłuższego, bo wiem że potem trudno wrócić do nich, jak już jednorazówki pójdą w ruch

A pul, mikrofibra i mikropolar pewnie jak każdy materiał są wysoko i nisko gatunkowe i różnie mogą się sprawdzać. U nas nie było żadnych odparzeń podczas wielopieluchowania, skóra na pupie była super, więc byłam zadowolona. Córka nie wykazywała żadnego niezadowolenia np. w gorące dni, lubiła te pieluszki, więc myślę że były dla niej wygodne, bo normalnie ostro protestowała jak cokolwiek jej nie pasowało
Choć fakt, że to zawsze pozostanie materiał sztuczny.
Może z czasem odważę się spróbować też innych rodzajów pieluch (przy 3 dziecku? ).
Choć te naturalne też mają swoje wady, ja wybrałam to co wiedziałam że się powinno przy moim trybie życia sprawdzić i co mnie nie przerośnie w użytkowaniu. Np. gatki wełniane z merynosów wyglądają super, materiał przewiewny, nie grzeje w lecie, paroprzepuszczalny, oddychający, antybakteryjny... Ale pranie jest kłopotliwe, trzeba poświęcić im więcej uwagi i troski. Wiem że akurat ja nie miałabym ochoty na dłuższą metę tak się bawić. Niby Violianka pisze, że wystarczy po każdym użyciu wywiesić je do przewietrzenia i można prać nawet raz na tydzień/2 tyg (!) a w tym czasie używać, ale nie wiem czy odważyłabym się na coś takiego...
aż tak nie chce sie bawić zeby te wełniane gacie kupowac i specjalnie o nie dbać.
mysle ze te bawelny co mam nie beda funkcjonalnoscią odbiegać od pulowych bo oprocz materiału z ktorego sa uszyte niczym sie nie roznią. są na rzepy. ale to te noworodkowe. te wieksze uniwersalne mam juz pulowe.
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 13:00   #995
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Uhh jak dobrze, że nie lubie tego smaku
Ja jem banana zdrowo!

Morelle a jaka macie działkę? i jak styl domu Was interesie?

Długą i wąska. Kupiona była na 1 domek, a my musimy tam wcisnąć bliźniaka.

My jesteśmy raczej tradycjonalistami, ale sis i jej facet nowocześni. Więc musimy coś pośrodku. Nawet coś takiego znalazłam.

Na pewno u mnie musi być garderoba min. 10m i osobna łazienka w sypialni. Teraz mam ok 120m i nie wyobrażam sobie mniej. Tak to nie muszę się budować

A oni znowu chcą garaż 2 stanowiskowy bo mają 2 auta i 2 motory.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Adriannaa88 strasznie współczuję! Co się stało?
Stary 2017-05-06, 13:01   #996
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Długą i wąska. Kupiona była na 1 domek, a my musimy tam wcisnąć bliźniaka.

My jesteśmy raczej tradycjonalistami, ale sis i jej facet nowocześni. Więc musimy coś pośrodku. Nawet coś takiego znalazłam.

Na pewno u mnie musi być garderoba min. 10m i osobna łazienka w sypialni. Teraz mam ok 120m i nie wyobrażam sobie mniej. Tak to nie muszę się budować

A oni znowu chcą garaż 2 stanowiskowy bo mają 2 auta i 2 motory.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Adriannaa88 strasznie współczuję! Co się stało?

Mam nadzieje, że cos znajdziecie bo zapowiada sie cieżko

Stary 2017-05-06, 13:03   #997
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje, że cos znajdziecie bo zapowiada sie cieżko

Znalazłam dzięki
Stary 2017-05-06, 13:14   #998
karolinuuusia
Zakorzenienie

Strzelilam i ja foto 1494069289600.jpg

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 13:16   #999
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
aż tak nie chce sie bawić zeby te wełniane gacie kupowac i specjalnie o nie dbać.
mysle ze te bawelny co mam nie beda funkcjonalnoscią odbiegać od pulowych bo oprocz materiału z ktorego sa uszyte niczym sie nie roznią. są na rzepy. ale to te noworodkowe. te wieksze uniwersalne mam juz pulowe.
Ja właśnie nie mam żadnych newborn Jeśli te co mam okażą się za duże to będę coś kombinowała... Może odważę się z tetrą? Zobaczymy jak to będzie...

Morelle to stresujący, ale też fajny czas przed Wami, z jednej str dużo decyzji do podjęcia i wydatków, a z drugiej urządzanie własnego gniazdka już na stałe

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Strzelilam i ja foto Załącznik 7053201

Urósł Ci brzuszek!
Stary 2017-05-06, 13:22   #1000
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Znalazłam dzięki
Pochwał sie

Cytat:

Ślicznie

Stary 2017-05-06, 13:27   #1001
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Wow Xzora ja się boje w ciąży zrobić szpagat... nie wiem czemu? Ze coś ponaciagam... a Tobie gratuluje

]
Jak sie boisz, to nie ma co. U mnie to było bardzo delikatne i powolny progres, wiec żaden hardcore. U ciebie inaczej, bo ty od razu dajesz rade zejść do szpagatu.

Adrianna - bardzo współczuje straty pieska ja nie wiem jakbym dała rade funkcjonować jakby któremuś z moich siersciuchow coś sie stało Jestes bardzo dzielna! Super wozek!

Minini - mi wlasnie tez ciezko było sie zebrać za ćwiczenia, przy mdlosciach nie ćwiczyłam. Dopiero od 5miesiaca ciazy wróciłam do ćwiczeń.

Dziekuje wam bardzo za gratulacje! To była ciężka praca, a jeszcze pełnego efektu nie ma. No, ale kiedyś w koncu zrobię ten szpagat. Oby rzeczywiście to rozciąganie pomogło przy porodzie.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Znalazłam dzięki
Pokaz - lubię oglądać projekty.

Cytat:

Fajny! Widać, ze córka rosnie.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 13:51   #1002
Mała!
Zakorzenienie

Morelle
Pokaż projekty, lubie oglądać

Xzora- muszę sie więcej rozciągać teraz, zeby potem.móc też zrobic

Wracam z parku, jest ciepło i przyjemnie... ale ledwo idę z pełnym pęcherzem, ciagnie.i rwie caly dół. Ale spacery muszę robić codziennie...od tego siedzenia łapie tylko doła a dupa rośnie... mąż mi zrobił zdjęcie jak siedzę na ławce i wygladamlam.jak.słoń! A jak wstalam to czuje ciasniejsze spodnie w łydkach i ciasniej w butach... więc juz zaczynam puchnać? Macie już takie puchniecie/ uczucie?
A oto jaka jestem.juz wielka!! Dziś 30.t.0d. Brzusio poszedl do przodu...

Karolinusia
Śliczny i zgrabny brzuszek i ładnie rośnie

1494071420531.jpg
1494071469214.jpg

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-05-06 o 14:03
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 14:06   #1003
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle

Wracam z parku, jest ciepło i przyjemnie... ale ledwo idę z pełnym pęcherzem, ciagnie.i rwie caly dół. Ale spacery muszę robić codziennie...od tego siedzenia łapie tylko doła a dupa rośnie... mąż mi zrobił zdjęcie jak siedzę na ławce i wygladamlam.jak.słoń! A jak wstalam to czuje ciasniejsze spodnie w łydkach i ciasniej w butach... więc juz zaczynam puchnać? Macie już takie puchniecie/ uczucie?

Karolinusia

Załącznik 7053261
Załącznik 7053266

U Ciebie też śliczny 😍

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Ja właśnie nie mam żadnych newborn Jeśli te co mam okażą się za duże to będę coś kombinowała... Może odważę się z tetrą? Zobaczymy jak to będzie...

Morelle to stresujący, ale też fajny czas przed Wami, z jednej str dużo decyzji do podjęcia i wydatków, a z drugiej urządzanie własnego gniazdka już na stałe

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Urósł Ci brzuszek!
Dziękuję
Cytat:
Pochwał sie

Ślicznie

Dziękuję
Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Jak sie boisz, to nie ma co. U mnie to było bardzo delikatne i powolny progres, wiec żaden hardcore. U ciebie inaczej, bo ty od razu dajesz rade zejść do szpagatu.

Adrianna - bardzo współczuje straty pieska ja nie wiem jakbym dała rade funkcjonować jakby któremuś z moich siersciuchow coś sie stało Jestes bardzo dzielna! Super wozek!

Minini - mi wlasnie tez ciezko było sie zebrać za ćwiczenia, przy mdlosciach nie ćwiczyłam. Dopiero od 5miesiaca ciazy wróciłam do ćwiczeń.

Dziekuje wam bardzo za gratulacje! To była ciężka praca, a jeszcze pełnego efektu nie ma. No, ale kiedyś w koncu zrobię ten szpagat. Oby rzeczywiście to rozciąganie pomogło przy porodzie.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Pokaz - lubię oglądać projekty.

Fajny! Widać, ze córka rosnie.

Dziękuję

Alicja

Stary 2017-05-06, 14:08   #1004
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, dziękuję za gratulacje. Córa rosnie jak na drożdżach
Pasowałoby ogarnąć trochę kuchnie i wstawić pranie, ale najpierw pokaże wam mój dzisiejszy prawie szpagat. Zakończyłam swoje 2-miesięczne rozciąganie, do szpagatu sporo brakuje, ale i tak jestem zadowolona. Nigdy nie byłam tak rozciągnięta. Teraz pewnie przez jakies 10dni mniej bede ćwiczyć zeby się zregenerować. Załącznik 7052961

No nieźle! I masz moje skarpeciochy

Cytat:
Uff udało mi się nadrobić. Dawno się nie udzielałam ale dzielnie czytam was, a pędzicie z tymi postami.
Nie było mnie długo bo musiałam dojść do siebie po tym jak zmarł mój piesek. Roczny owczarek niemiecki. Był wspaniały. Ciężka strata. ... Umierał przy mnie. Przeżyłam zbyt wiele przy tym. Całe szczęście z dzidzią ok.

Szybko się męczę na spacerach czy zakupach.
Po weekendzie biorę się za pranie i prasowanie ciuszków.
Ostatnio zrobiłam zamówienie w textil market na koszule do szpitala szlafrok i kapcie. Moim zdaniem szkoda w to inwestować.

Jest piękny ❤❤

A w czwartek miałam sesję brzuszkowa. Jak dostane fotki to wrzuce tu jakąś 😜
Załącznik 7053016

Współczuję straty pieska co się stało? taki młody był

Cytat:
Minini byliśmy wczoraj jeszcze na lodach i znowu w kfc myśle, że Nikoś zadowolony

To niesprawiedliwe, że niektórzy mogą jeść takie pyszności i w ogóle nie widać tego po nich

Cytat:

Pięknie rośniecie!

Cytat:
Morelle

Karolinusia

Załącznik 7053261
Załącznik 7053266

Mała super wyglądasz!

Zjadłabym sobie jakiegoś dobrego loda
Jon_Snow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 14:12   #1005
taedio
MerDer 4ever

Mała super brzuszek!

Jon dobre geny ale nie martw sie, kiedys to do mnie wróci

Ja robię nowe pazurki

Stary 2017-05-06, 14:23   #1006
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:

Załącznik 7053261
Załącznik 7053266
Weź Mała, jaki słoń??!! Wyglądasz mega sexi!!!

Mi na razie nie puchna stopy i łydki, tylko d.upa i uda mi spuchły wszerz

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Aaa i Mała zazdroszczę włosów
Stary 2017-05-06, 14:45   #1007
Mała!
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny 😘😘😘

Sill... no.d.upa to jyz nawwt nie mówię, szaleńczo się rozrasta...

Adrianna
Fajnie m, że jesteś i ze z dzidzią ok- to najważniejsze. Przykro mi że musiałaś przeżyć takie ciężkie rozstanie

No i gratki za wózek

Pestycyda
Na szczęście, ze to nie Wojewódzki...nie wiem dlaczego tak przeczytałam

Stary 2017-05-06, 14:52   #1008
poprostu
Zakorzenienie

Adrianna współczuję straty pieska co się stało?
i gratuluję zakupu wózka

Xzora ja bym chyba raz zrobiła taki szpagat i tak została już
ekstra

Karolinusia ale urósł Ci brzuszek od ostatniego zdjęcia, kiedy to się stało?

Mała bardzo ładnie wyglądasz i masz ciekawy typ urody nie komentuje czucia się jak słoń bo sama też tak się czuję, pocieszam się tylko, że jeszcze trochę

Podziwiam Was za pieluchy wielorazowe na pewno jest to fajne rozwiązanie dla skóry Malucha, ale wiem, że totalnie nie dla mnie szybko by mi się odechciało

a mi dziewczyny może i łatwiej byłoby znieść możliwość wypoczynku, gdyby nie to, że ja mam niespokojny charakter i mnie nosi, ale chyba pojadę w góry i na lody. Jak skończę macierzyński i wiele spraw się wyjaśni to muszę pomyśleć nad zakupem małego taniego w utrzymaniu samochodu, żeby być niezależna i nie kręcić się w koło komina lub liczyć na kogoś :P jeszcze teraz mieszkam w takiej pipidówie, że tu ciężko o fajne rozrywki, we Wrocławiu zawsze coś fajnego można było wymyślić

Edytowane przez poprostu
Czas edycji: 2017-05-06 o 14:56
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 15:03   #1009
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję wam bardzo za kciuki, na USG wszystko dobrze. 31t0d mała wazy 1730gr, położenie podróżne główkowe. Buzię trochę zasłaniała, ale na szczęście wszystko dało sie zobaczyć - nosek (szeroki, podobno ja tez taki miałam jak sie urodziłam), rączki trzymała przy buzi, wiec Siiilmariien twoja teoria z tym smyraniem po szyjce sie potwierdza. Wiek wg usg 31t2d, także mniej wiecej sie pokrywa.

Dziekuje rownież za życzenia zdrowia dla TZ- bierze leki zwiotczające, wczoraj i dzisiaj ćwiczył jogę na kregoslup, ale dalej koślawy. Na poniedziałek umówił sie na masaż, do sprawdzonego chłopaka (ojciec TZ sie u niego masował, ja tez miałam z nim rehabilitacje).

Mój też ma szeroki nosek i mama się śmieje, że ja też taki miałam! Ja z kolei się nabijam, że wygląda jak kartofel.
Dołączam się do życzeń zdrowia dla TŻ

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Dzisiaj będę miała dzień marudzenia porobilabym coś ciekawego ale nie mam z kim, najgorsze dla mnie są weekendy...
A może u Ciebie w okolicy jest jakaś grupa mam? U mnie jest taki klubik, na fb zostałam zaproszona, gdzie mamy właśnie się spotykają ze sobą co jakiś czas

10 maja jest spotkanie w bibliotece na temat chustonoszenia i jak się uda to się wybiorę.

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
jak to którędy ,sposobem anakondy

ja mam tżta i jak sama sobie nie zoorganizuje czasu w weekend to też się nudzę akurat dziś odsypia po nocce a jutro idzie na 12h na dzień więc w sumie jakby Go nie było a jak jest to ma lenia
hahah weźźźź muszę sobie o tym przypomnieć jak będę rodzić

ja z kolei przeważnie coś tam sobie wynajduję - lecę np. do biblioteki i wypożyczam książki jak TŻ odsypia nockę to ja w tym czasie pochłonę jedną

Cytat:
O wypraszam sobie. Sorbety nie sa na kolacje. Sorbety sa PO kolacji

Powiedziałam ostatnio Tztowi, że na wizażu właśnie jest to określenie Bożena i on chodzi i ciagle sie z tego śmieje powiedział, że juz by prędzej Mariola pasowało
Zwracam honor!
Mariola?! haha nie pomyślałabym u nas częściej jest jak coś Grażyna

Cytat:
Pasowałoby ogarnąć trochę kuchnie i wstawić pranie, ale najpierw pokaże wam mój dzisiejszy prawie szpagat. Zakończyłam swoje 2-miesięczne rozciąganie, do szpagatu sporo brakuje, ale i tak jestem zadowolona. Nigdy nie byłam tak rozciągnięta. Teraz pewnie przez jakies 10dni mniej bede ćwiczyć zeby się zregenerować. Załącznik 7052961

Szacun kobieto!!!

Cytat:

Jest piękny ❤❤

Załącznik 7053016
Współczuję straty pieska.
A wózek super, też brałam go pod uwagę na początku Niech się dobrze prowadzi!

Cytat:

moja kochana położna to Bożena
ani jej nie mówie nic hahaha
No fakt, lepiej nie mów jej, że np. Bożena Cię boli

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a propos lodów, pozdrawiam znad...

NO NAJLEPIEJ!!!!! namawiaj do złego jak już dzisiaj zjadłam batonika

Edytowane przez Agg_s
Czas edycji: 2017-05-06 o 15:04
Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 15:06   #1010
taedio
MerDer 4ever

Agg wybaczam
Nie wiem skąd mu sie wzięła Mariola

Stary 2017-05-06, 15:09   #1011
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość

To niesprawiedliwe, że niektórzy mogą jeść takie pyszności i w ogóle nie widać tego po nich

Pięknie rośniecie!

Mała super wyglądasz!

Dziękuję
Cytat:
i gratuluję zakupu wózka

ekstra

Mała bardzo ładnie wyglądasz i masz ciekawy typ urody nie komentuje czucia się jak słoń bo sama też tak się czuję, pocieszam się tylko, że jeszcze trochę

Podziwiam Was za pieluchy wielorazowe na pewno jest to fajne rozwiązanie dla skóry Malucha, ale wiem, że totalnie nie dla mnie szybko by mi się odechciało

a mi dziewczyny może i łatwiej byłoby znieść możliwość wypoczynku, gdyby nie to, że ja mam niespokojny charakter i mnie nosi, ale chyba pojadę w góry i na lody. Jak skończę macierzyński i wiele spraw się wyjaśni to muszę pomyśleć nad zakupem małego taniego w utrzymaniu samochodu, żeby być niezależna i nie kręcić się w koło komina lub liczyć na kogośjeszcze teraz mieszkam w takiej pipidówie, że tu ciężko o fajne rozrywki, we Wrocławiu zawsze coś fajnego można było wymyślić
Ja też nie wiem kiedy to się stało, ze tak urósł 😀 ale chociaż widać ze jestem w ciąży

Alicja

Stary 2017-05-06, 15:13   #1012
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:

No ładnie wystrzelił!

Cytat:
Piękny brzusio! Ja zdecydowanie idę w Twoje ślady

Dzisiaj Pani w 5-10-15 była zdziwiona czemu szukam bluzy w rozm. 62 jak do jesieni dziecko mi szybko urośnie przecież... mówię jej, że rodzę dopiero pod koniec lipca, więc na wrzesień chcę coś mieć to ją zatkało i mówi "a ja myślałam, że zaraz......."

Cytat:
Agg wybaczam
Nie wiem skąd mu sie wzięła Mariola
No też nie mogę jakoś skojarzyć.

Stary 2017-05-06, 15:18   #1013
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Jak Tz poszedł z małym poszukać butów to ja skoczyłam do Carters i miałam tak tylko pochodzić pooglądać tiaaa Załącznik 7052576Załącznik 7052581Załącznik 7052586
Mam już bana na kupowanie ubranek. Naprawdę już myśle ze za dużo tego będzie wszystkiego .

Zazdroszczę Ci Cartersa! a buty są spoko, nie swiruj :P

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 15:19   #1014
poprostu
Zakorzenienie

Agg_s super komentarz sprzedawcy, babka ma wyczucie jak nic. Różnie się kobiety czują w ciąży jedną to rozbawi, ale może komuś sprawić przykrość
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 15:25   #1015
emmos
Zakorzenienie

Byłam na cmentarzu zmienic dziadkowi kwiaty, potem z Tż w kilku budowlanych. Wkurzył mnie. Wymyśla teściowej podłogi 4 razy lepsze od naszych, nie żebym jej żałowała, ale bez przesady, nie musi mieć super truper naj.Bez komentarza.

Xzora zacznę od Ciebie, bo jestem pod mega wrażeniem. Ja mam już problem z wiązaniem sznurówek, dlatego nie wyobrażam sobie jak musisz mieć super rozciągnięte ciało, żeby takie wygibasy czynić wielkie brawa!

Emilka, dzięki za słoneczko, faktycznie pojawiło się i u mnie

Cytat:

Jest piękny

Strasznie mi przykro. Piesek był chory?Jako posiadaczka psa bardzo Ci współczuję Wózek supperrr, gratki wyboru i zakupu. Czekam na foto z sesji.

Cytat:

Ja od rana szukałam projektu domu, który by się zmiescil na naszą działkę i jeszcze spełniał wymogi... masakra. Mam dość. Coś tam znalazlam. Czekam na 15 na masaż.

Miłego masażu Powodzenia z wyborem projektu, trudna decyzja, wiem.

Cytat:

Mała możesz się czuć źle, rozumiem, ale wg mnie wyglądasz naprawdę bardzo ładnie. Ja chyba jeszcze nie puchnę.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość

Dzisiaj Pani w 5-10-15 była zdziwiona czemu szukam bluzy w rozm. 62 jak do jesieni dziecko mi szybko urośnie przecież... mówię jej, że rodzę dopiero pod koniec lipca, więc na wrzesień chcę coś mieć to ją zatkało i mówi "a ja myślałam, że zaraz......."

Mogłaby sobie darować

Stary 2017-05-06, 15:28   #1016
taedio
MerDer 4ever

Agg Ehh co za komentarz ja jak nie jestem czegoś pewna to nie mowię nic, nie wiem czemu ludzie nie myślą

Stary 2017-05-06, 15:29   #1017
cashmere
Zakorzenienie

KAROLINUSIA, MALA śliczne brzuszki!
Mała ale masz fajne włosy

ADRIANNA przykro mi z powodu psa

U mnie dziś piękny i gorący dzień. Byliśmy na mieście na lodach. Kilka tygodni temu otworzyli u mnie kawiarnie gdzie mają ciasta i desery bez cukru! Aż slinka cieknie jak popatrzyłam! Ja zamowilam dziś sorbet banan, truskawki,maliny i robią je na świeżo! Słyszałam blender bądź inny sprzęt I niczym nie dosladzany, akurat dla mnie

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

EMMOS jak Twoje cukry??

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 15:39   #1018
Agg_s
Wtajemniczenie

Jasne, komentarz całkowicie zbędny, wystarczyło, że powiedziałaby "no tak, ma pani rację" z mamą po wyjściu żeśmy żartowały ale w domu trochę polamentowałam, że jestem taka wielka i nie zjem już dzisiaj wafelka
a później mi się przypomniało, że przecież dziś teściowa robi dla mnie szarlotkę z lodami no i od razu poprawił mi się humor

Edytowane przez Agg_s
Czas edycji: 2017-05-06 o 15:42
Stary 2017-05-06, 15:45   #1019
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle

Karolinusia

Załącznik 7053261
Załącznik 7053266

Mnie tez rwie jak dłużej jestem na nogach, ale poki co nie puchnę. Z tym puchnieciem to juz chyba czas, bo widziałam wątek w lipcowkach na FB odnośnie wygodnych butów. Ja ostatnio na 10cm obcasie chodziłam, a wczoraj do gina specjalnie musiałam poszukać płaskich.
Wygladasz super! Brzuszek widoczny, no, ale obie jesteśmy w klubie dużych brzuchów. Karolinuuusia teraz tez dołączyła. TZ tak mnie komplementuje, ze masakra - wczoraj stwierdził ze mam brzuch pokaźnych rozmiarów, a dzisiaj jak siedziałam na fatty na tarasie i mi lekko brzuch wystawał spod koszulki (oba niby dłuższa, ale nie tunika), to ze wyglądam jak chłop z piwnym brzuchem.

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość

Pięknie rośniecie!

Mała super wyglądasz!

Dzieki! Grube skarpety najlepsze do rozciągania, bo bez bolą pięty.

Cytat:
i gratuluję zakupu wózka

ekstra

a mi dziewczyny może i łatwiej byłoby znieść możliwość wypoczynku, gdyby nie to, że ja mam niespokojny charakter i mnie nosi, ale chyba pojadę w góry i na lody. Jak skończę macierzyński i wiele spraw się wyjaśni to muszę pomyśleć nad zakupem małego taniego w utrzymaniu samochodu, żeby być niezależna i nie kręcić się w koło komina lub liczyć na kogoś :P jeszcze teraz mieszkam w takiej pipidówie, że tu ciężko o fajne rozrywki, we Wrocławiu zawsze coś fajnego można było wymyślić
Dziekuje i 3mam kciuki za zakup auta!

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
No ładnie wystrzelił!

Piękny brzusio! Ja zdecydowanie idę w Twoje ślady

No też nie mogę jakoś skojarzyć.
Ech, ja nie wiem co sie ta pani dziwi. Zresztą w lecie tez sie bluzy zakłada. Ja kupiłam 62 bluzę z myślą o lecie.

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Byłam na cmentarzu zmienic dziadkowi kwiaty, potem z Tż w kilku budowlanych. Wkurzył mnie. Wymyśla teściowej podłogi 4 razy lepsze od naszych, nie żebym jej żałowała, ale bez przesady, nie musi mieć super truper naj.Bez komentarza.

Xzora zacznę od Ciebie, bo jestem pod mega wrażeniem. Ja mam już problem z wiązaniem sznurówek, dlatego nie wyobrażam sobie jak musisz mieć super rozciągnięte ciało, żeby takie wygibasy czynić wielkie brawa!

Emilka, dzięki za słoneczko, faktycznie pojawiło się i u mnie

Strasznie mi przykro. Piesek był chory?Jako posiadaczka psa bardzo Ci współczuję Wózek supperrr, gratki wyboru i zakupu. Czekam na foto z sesji.

Miłego masażu Powodzenia z wyborem projektu, trudna decyzja, wiem.

Mała możesz się czuć źle, rozumiem, ale wg mnie wyglądasz naprawdę bardzo ładnie. Ja chyba jeszcze nie puchnę.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Mogłaby sobie darować

Dzieki wielkie! W sumie to az tak super rozciągnięta nie jestem, ale np fajnie moc coś podnieść z ziemi na prostych nogach

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 15:49   #1020
Mała!
Zakorzenienie

Wy ciagle o.jedzeniu jak tutaj smaka nie mieć Ja jem.lizaka właśnie z synem cmokamy... a lizaki u nas dwa razy na rok, wiec jest radość no i postanawiam rzucić słodkie ( w takich ilosciach) lub nawet do.wizyty całkiem bo.mnie mój gin przegna dosłownie :/

Wczoraj zrobilam znów fit babeczki i wystarczy

1494078540764.jpg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości