|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Cytat:
Xzora ![]() Ja od rana szukałam projektu domu, który by się zmiescil na naszą działkę i jeszcze spełniał wymogi... masakra. Mam dość. Coś tam znalazlam. Czekam na 15 na masaż.
|
|
#992 |
|
MerDer 4ever
|
Uhh jak dobrze, że nie lubie tego smaku
Ja jem banana zdrowo! ![]() Morelle a jaka macie działkę? i jak styl domu Was interesie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#993 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratuluję zakupu wózka! Cytat:
Teraz chcę już przez cały okres pieluchowania używać tylko wielo i nie odpuszczać np. na czas wyjazdu dłuższego, bo wiem że potem trudno wrócić do nich, jak już jednorazówki pójdą w ruch A pul, mikrofibra i mikropolar pewnie jak każdy materiał są wysoko i nisko gatunkowe i różnie mogą się sprawdzać. U nas nie było żadnych odparzeń podczas wielopieluchowania, skóra na pupie była super, więc byłam zadowolona. Córka nie wykazywała żadnego niezadowolenia np. w gorące dni, lubiła te pieluszki, więc myślę że były dla niej wygodne, bo normalnie ostro protestowała jak cokolwiek jej nie pasowało Choć fakt, że to zawsze pozostanie materiał sztuczny. Może z czasem odważę się spróbować też innych rodzajów pieluch (przy 3 dziecku? ). Choć te naturalne też mają swoje wady, ja wybrałam to co wiedziałam że się powinno przy moim trybie życia sprawdzić i co mnie nie przerośnie w użytkowaniu. Np. gatki wełniane z merynosów wyglądają super, materiał przewiewny, nie grzeje w lecie, paroprzepuszczalny, oddychający, antybakteryjny... Ale pranie jest kłopotliwe, trzeba poświęcić im więcej uwagi i troski. Wiem że akurat ja nie miałabym ochoty na dłuższą metę tak się bawić. Niby Violianka pisze, że wystarczy po każdym użyciu wywiesić je do przewietrzenia i można prać nawet raz na tydzień/2 tyg (!) a w tym czasie używać, ale nie wiem czy odważyłabym się na coś takiego... Edytowane przez siilmariien Czas edycji: 2017-05-06 o 12:52 |
||
|
|
|
#994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mysle ze te bawelny co mam nie beda funkcjonalnoscią odbiegać od pulowych bo oprocz materiału z ktorego sa uszyte niczym sie nie roznią. są na rzepy. ale to te noworodkowe. te wieksze uniwersalne mam juz pulowe.
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jesteśmy raczej tradycjonalistami, ale sis i jej facet nowocześni. Więc musimy coś pośrodku. Nawet coś takiego znalazłam. Na pewno u mnie musi być garderoba min. 10m i osobna łazienka w sypialni. Teraz mam ok 120m i nie wyobrażam sobie mniej. Tak to nie muszę się budować ![]() A oni znowu chcą garaż 2 stanowiskowy bo mają 2 auta i 2 motory. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Adriannaa88 strasznie współczuję! Co się stało?
|
|
#996 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Mam nadzieje, że cos znajdziecie bo zapowiada sie cieżko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Strzelilam i ja foto
1494069289600.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#999 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli te co mam okażą się za duże to będę coś kombinowała... Może odważę się z tetrą? Zobaczymy jak to będzie... Morelle to stresujący, ale też fajny czas przed Wami, z jednej str dużo decyzji do podjęcia i wydatków, a z drugiej urządzanie własnego gniazdka już na stałe ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1000 | |
|
MerDer 4ever
|
Pochwał sie
![]() Cytat:
Ślicznie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Adrianna - bardzo współczuje straty pieska ja nie wiem jakbym dała rade funkcjonować jakby któremuś z moich siersciuchow coś sie stało Jestes bardzo dzielna! Super wozek!Minini - mi wlasnie tez ciezko było sie zebrać za ćwiczenia, przy mdlosciach nie ćwiczyłam. Dopiero od 5miesiaca ciazy wróciłam do ćwiczeń. Dziekuje wam bardzo za gratulacje! To była ciężka praca, a jeszcze pełnego efektu nie ma. No, ale kiedyś w koncu zrobię ten szpagat. Oby rzeczywiście to rozciąganie pomogło przy porodzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Pokaz - lubię oglądać projekty. Cytat:
Fajny! Widać, ze córka rosnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle
Pokaż projekty, lubie oglądać ![]() Xzora- muszę sie więcej rozciągać teraz, zeby potem.móc też zrobic ![]() Wracam z parku, jest ciepło i przyjemnie... ale ledwo idę z pełnym pęcherzem, ciagnie.i rwie caly dół. Ale spacery muszę robić codziennie...od tego siedzenia łapie tylko doła a dupa rośnie... mąż mi zrobił zdjęcie jak siedzę na ławce i wygladamlam.jak.słoń! A jak wstalam to czuje ciasniejsze spodnie w łydkach i ciasniej w butach... więc juz zaczynam puchnać? Macie już takie puchniecie/ uczucie? A oto jaka jestem.juz wielka!! Dziś 30.t.0d. Brzusio poszedl do przodu... Karolinusia Śliczny i zgrabny brzuszek i ładnie rośnie ![]() 1494071420531.jpg 1494071469214.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-06 o 14:03 |
|
|
|
#1003 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1004 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co się stało? taki młody był ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zjadłabym sobie jakiegoś dobrego loda
|
|||||
|
|
|
#1005 |
|
MerDer 4ever
|
Mała super brzuszek!
Jon dobre geny ale nie martw sie, kiedys to do mnie wróci ![]() Ja robię nowe pazurki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi na razie nie puchna stopy i łydki, tylko d.upa i uda mi spuchły wszerz ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Aaa i Mała zazdroszczę włosów
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny 😘😘😘
Sill... no.d.upa to jyz nawwt nie mówię, szaleńczo się rozrasta... Adrianna Fajnie m, że jesteś i ze z dzidzią ok- to najważniejsze. Przykro mi że musiałaś przeżyć takie ciężkie rozstanie No i gratki za wózek Pestycyda Na szczęście, ze to nie Wojewódzki...nie wiem dlaczego tak przeczytałam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Adrianna współczuję straty pieska
co się stało?i gratuluję zakupu wózka Xzora ja bym chyba raz zrobiła taki szpagat i tak została już ![]() ekstra ![]() Karolinusia ale urósł Ci brzuszek od ostatniego zdjęcia, kiedy to się stało? Mała bardzo ładnie wyglądasz i masz ciekawy typ urody nie komentuje czucia się jak słoń bo sama też tak się czuję, pocieszam się tylko, że jeszcze trochę ![]() Podziwiam Was za pieluchy wielorazowe szybko by mi się odechciałoa mi dziewczyny może i łatwiej byłoby znieść możliwość wypoczynku, gdyby nie to, że ja mam niespokojny charakter i mnie nosi, ale chyba pojadę w góry i na lody. Jak skończę macierzyński i wiele spraw się wyjaśni to muszę pomyśleć nad zakupem małego taniego w utrzymaniu samochodu, żeby być niezależna i nie kręcić się w koło komina lub liczyć na kogoś :P jeszcze teraz mieszkam w takiej pipidówie, że tu ciężko o fajne rozrywki, we Wrocławiu zawsze coś fajnego można było wymyślić Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2017-05-06 o 14:56 |
|
|
|
#1009 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój też ma szeroki nosek i mama się śmieje, że ja też taki miałam! Ja z kolei się nabijam, że wygląda jak kartofel. ![]() Dołączam się do życzeń zdrowia dla TŻ Cytat:
![]() 10 maja jest spotkanie w bibliotece na temat chustonoszenia i jak się uda to się wybiorę. ![]() Cytat:
![]() ja z kolei przeważnie coś tam sobie wynajduję - lecę np. do biblioteki i wypożyczam książki jak TŻ odsypia nockę to ja w tym czasie pochłonę jedną ![]() Cytat:
![]() Mariola?! haha nie pomyślałabym u nas częściej jest jak coś Grażyna Cytat:
Szacun kobieto!!! Cytat:
A wózek super, też brałam go pod uwagę na początku Niech się dobrze prowadzi!No fakt, lepiej nie mów jej, że np. Bożena Cię boli ![]() NO NAJLEPIEJ!!!!! namawiaj do złego jak już dzisiaj zjadłam batonika
Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤ Edytowane przez Agg_s Czas edycji: 2017-05-06 o 15:04 |
||||||
|
|
|
#1010 |
|
MerDer 4ever
|
Agg wybaczam
![]() Nie wiem skąd mu sie wzięła Mariola Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1012 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja zdecydowanie idę w Twoje ślady ![]() Dzisiaj Pani w 5-10-15 była zdziwiona czemu szukam bluzy w rozm. 62 jak do jesieni dziecko mi szybko urośnie przecież... mówię jej, że rodzę dopiero pod koniec lipca, więc na wrzesień chcę coś mieć to ją zatkało i mówi "a ja myślałam, że zaraz......." ![]() No też nie mogę jakoś skojarzyć.
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a buty są spoko, nie swiruj :P
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Agg_s super komentarz sprzedawcy, babka ma wyczucie jak nic. Różnie się kobiety czują w ciąży jedną to rozbawi, ale może komuś sprawić przykrość
|
|
|
|
#1015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Byłam na cmentarzu zmienic dziadkowi kwiaty, potem z Tż w kilku budowlanych. Wkurzył mnie. Wymyśla teściowej podłogi 4 razy lepsze od naszych, nie żebym jej żałowała, ale bez przesady, nie musi mieć super truper naj.Bez komentarza.
Xzora zacznę od Ciebie, bo jestem pod mega wrażeniem. Ja mam już problem z wiązaniem sznurówek, dlatego nie wyobrażam sobie jak musisz mieć super rozciągnięte ciało, żeby takie wygibasy czynić ![]() ![]() wielkie brawa! Emilka, dzięki za słoneczko, faktycznie pojawiło się i u mnie ![]() Cytat:
Strasznie mi przykro. Piesek był chory?Jako posiadaczka psa bardzo Ci współczuję Wózek supperrr, gratki wyboru i zakupu. Czekam na foto z sesji. Cytat:
Miłego masażu Powodzenia z wyborem projektu, trudna decyzja, wiem. Cytat:
Mała możesz się czuć źle, rozumiem, ale wg mnie wyglądasz naprawdę bardzo ładnie. Ja chyba jeszcze nie puchnę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Mogłaby sobie darować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1016 |
|
MerDer 4ever
|
Agg Ehh co za komentarz
ja jak nie jestem czegoś pewna to nie mowię nic, nie wiem czemu ludzie nie myślą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
KAROLINUSIA, MALA śliczne brzuszki!
Mała ale masz fajne włosy ![]() ADRIANNA przykro mi z powodu psa ![]() U mnie dziś piękny i gorący dzień. Byliśmy na mieście na lodach. Kilka tygodni temu otworzyli u mnie kawiarnie gdzie mają ciasta i desery bez cukru! Aż slinka cieknie jak popatrzyłam! Ja zamowilam dziś sorbet banan, truskawki,maliny i robią je na świeżo! Słyszałam blender bądź inny sprzęt I niczym nie dosladzany, akurat dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- EMMOS jak Twoje cukry??
|
#1018 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasne, komentarz całkowicie zbędny, wystarczyło, że powiedziałaby "no tak, ma pani rację"
![]() a później mi się przypomniało, że przecież dziś teściowa robi dla mnie szarlotkę z lodami no i od razu poprawił mi się humor
Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤ Edytowane przez Agg_s Czas edycji: 2017-05-06 o 15:42 |
|
|
|
#1019 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygladasz super! Brzuszek widoczny, no, ale obie jesteśmy w klubie dużych brzuchów. Karolinuuusia teraz tez dołączyła. TZ tak mnie komplementuje, ze masakra - wczoraj stwierdził ze mam brzuch pokaźnych rozmiarów, a dzisiaj jak siedziałam na fatty na tarasie i mi lekko brzuch wystawał spod koszulki (oba niby dłuższa, ale nie tunika), to ze wyglądam jak chłop z piwnym brzuchem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieki wielkie! W sumie to az tak super rozciągnięta nie jestem, ale np fajnie moc coś podnieść z ziemi na prostych nogach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Wy ciagle o.jedzeniu
jak tutaj smaka nie mieć Ja jem.lizaka właśnie z synem cmokamy... a lizaki u nas dwa razy na rok, wiec jest radość no i postanawiam rzucić słodkie ( w takich ilosciach) lub nawet do.wizyty całkiem bo.mnie mój gin przegna dosłownie :/Wczoraj zrobilam znów fit babeczki i wystarczy 1494078540764.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

ale te nasze dzieci już duże, jak morelle napisała, że termin zostaje na 30.06 to sobie uświadomiłam, że to już za miesiąc i 26 dni 
i gubię kg 

i jak styl domu Was interesie?

Jeśli te co mam okażą się za duże to będę coś kombinowała... Może odważę się z tetrą? 
ja nie wiem jakbym dała rade funkcjonować jakby któremuś z moich siersciuchow coś sie stało 

myśle, że Nikoś zadowolony
ale nie martw sie, kiedys to do mnie wróci 
jeszcze teraz mieszkam w takiej pipidówie, że tu ciężko o fajne rozrywki, we Wrocławiu zawsze coś fajnego można było wymyślić

ja jak nie jestem czegoś pewna to nie mowię nic, nie wiem czemu ludzie nie myślą
Ja jem.lizaka właśnie z synem cmokamy... a lizaki u nas dwa razy na rok, wiec jest radość