LIPCÓWKI część 5. - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-06, 15:55   #1021
xzora
Zakorzenienie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Wy ciagle o.jedzeniu jak tutaj smaka nie mieć Ja jem.lizaka właśnie z synem cmokamy... a lizaki u nas dwa razy na rok, wiec jest radość no i postanawiam rzucić słodkie ( w takich ilosciach) lub nawet do.wizyty całkiem bo.mnie mój gin przegna dosłownie :/

Wczoraj zrobilam znów fit babeczki i wystarczy

Załącznik 7053416

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Fajne babeczki. Ja staram sie szybko przelatywać posty ze słodyczami, ale i tak smaka robicie.
Było o truskawkach, lodach, wiec ja zrobiłam sobie zdrowe smothie z mrożonego banana i truskawek.

No, ale zeby nie było tak idealnie - wczoraj były chipsy, a dzisiaj frytki. Dlatego tez w ten weekend lodów nie bedzie. Poki do udaje mi sie jeść słodycze tylko w weekend i zadowolona jestem z tej proporcji.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 15:55   #1022
emilia0508
królikoholiczka

Mój brzuch też wielki jak i ja cała 1494078876850.jpg1494078892959.jpg

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 15:56   #1023
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
KAROLINUSIA, MALA śliczne brzuszki!
Mała ale masz fajne włosy

ADRIANNA przykro mi z powodu psa

U mnie dziś piękny i gorący dzień. Byliśmy na mieście na lodach. Kilka tygodni temu otworzyli u mnie kawiarnie gdzie mają ciasta i desery bez cukru! Aż slinka cieknie jak popatrzyłam! Ja zamowilam dziś sorbet banan, truskawki,maliny i robią je na świeżo! Słyszałam blender bądź inny sprzęt I niczym nie dosladzany, akurat dla mnie

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

EMMOS jak Twoje cukry??

Zazdroszczę takiego miejsca, muszę poszukać czy w Lodzi czegoś takiego nie ma. Cukry dobrze, dzięki Już się trochę do takiego stanu sprawy przyzwyczaiłam, choć są chwile, że jęzor mi chcę gdzieniegdzie wpaść Nad morzem było gorzej, bo co druga osoba lazła z lodem lub gofrem. Nawet w naleśnikarni wszyscy wokół mieli na słodko hehe. W domu łatwiej o dietę, tym bardziej, że Tż ma ją razem ze mną, bo stwierdził, że dobrze mu zrobi. Raz tylko się przyznał, że jak byłam w galerii to skoczył na kebaba, żebym nie widziała i smaka nie miała. Wyniki pomiarów w porządku, raz na czczo było 91, poza tym norma. A jak u Ciebie? Czy wg Ciebie normy to 70-90 na czczo, do 140 po 1h i do 120 po 2h? Bo znalazłam też wersję, że po 1h powinno być do 120.

Stary 2017-05-06, 16:01   #1024
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Fajne babeczki. Ja staram sie szybko przelatywać posty ze słodyczami, ale i tak smaka robicie.
Było o truskawkach, lodach, wiec ja zrobiłam sobie zdrowe smothie z mrożonego banana i truskawek.

No, ale zeby nie było tak idealnie - wczoraj były chipsy, a dzisiaj frytki. Dlatego tez w ten weekend lodów nie bedzie. Poki do udaje mi sie jeść słodycze tylko w weekend i zadowolona jestem z tej proporcji.

Ty to w ogóle masz silna wolę i pasję t czuć Tak trzymaj!

Emilia ... no brzusio spory, ale cóż to już bliżej niż dalej więc mniejszy ju,z nie będzie

Ja jestem zła bo dostałam właśnie wiadomość, ze nie ma prześcieradła jakie zamówiłam i że pościel jest raczej niebieska niż szara super! dwa dni straciłam na szukanie , zamówiłam, zapłaciłam i muszę teraz jeszcze kombinować

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 16:05   #1025
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Mój brzuch też wielki jak i ja cała Załącznik 7053436Załącznik 7053441

Emilko ciąży się nie wyprzesz Ja Wan swój wrzucę jutro

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:

Mała a jaką silną wolę mamy my, słodkie cukrzycowe mamusie, te Wasze lody, babeczki i inne cudynka ja to juz tych Waszych fotek nawet nie powiększam, co by na szczegóły nie patrzeć hehe

Stary 2017-05-06, 16:07   #1026
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Mała a jaką silną wolę mamy my, słodkie cukrzycowe mamusie, te Wasze lody, babeczki i inne cudynka ja to juz tych Waszych fotek nawet nie powiększam, co by na szczegóły nie patrzeć hehe

To prawda Emmos dla Was to podwójne brawa

Stary 2017-05-06, 16:35   #1027
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę takiego miejsca, muszę poszukać czy w Lodzi czegoś takiego nie ma. Cukry dobrze, dzięki Już się trochę do takiego stanu sprawy przyzwyczaiłam, choć są chwile, że jęzor mi chcę gdzieniegdzie wpaść Nad morzem było gorzej, bo co druga osoba lazła z lodem lub gofrem. Nawet w naleśnikarni wszyscy wokół mieli na słodko hehe. W domu łatwiej o dietę, tym bardziej, że Tż ma ją razem ze mną, bo stwierdził, że dobrze mu zrobi. Raz tylko się przyznał, że jak byłam w galerii to skoczył na kebaba, żebym nie widziała i smaka nie miała. Wyniki pomiarów w porządku, raz na czczo było 91, poza tym norma. A jak u Ciebie? Czy wg Ciebie normy to 70-90 na czczo, do 140 po 1h i do 120 po 2h? Bo znalazłam też wersję, że po 1h powinno być do 120.

Było się skusic, spacerek i zmierzyć cukier, czytałam że np.lody dużo dziewczyn może zjeść. Oczywiście wersja bez czekolady, karmelu i innych zakazancow Ja na mieście grzeszę sorbetami, mam super lodziarnie i jest ok.
Godzinę po posiłku norma jest do 140. Te 120 było wcześniej, ale jakos od tego roku jest to zmienione.
Moje cukry w dzień są ok, tylko od jakiegoś tygodnia te na czczo mam w granicach 90-95 :/

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Ja będę na dniach robic brownie bez cukru i mąki. Jest przepyszne! Odkryłam ten przepis jeszcze zanim wiedziałam o cukrzycy.

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Zapisałam się w końcu do szkoły rodzenia I za tydzień idę na warsztaty z chustonoszenia Któraś z Was zamierza chustowac dziecko?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 16:41   #1028
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Xzora matka wariatka!! szacun Ty to na pewno sposobem anakondy urodzisz hehe taka rozciągnięta zazdrooo

Karolinusia ale Ci urósł brzunio brawoi TY!!
Mała Ty jesteś taki sexi lachon ,że ho ho a włosy to masz za☠☠☠iaszcze!
Adrianna bardzo współczuję ,młody psiak jeszcze ehhh
Sill wrzucam fotkę podłogową przed praniem.

Samantha -nie zacytowało mi wcześniej- tak jestem kosmetyczką i robię pazurki w domu teraz wcześniej pracowałam w gabinecie kosm.

Piękna pogoda się zrobiła we Wro aż miło a rano padało.Byłam dziś na zakupach dokupiłam resztę aptecznej wyprawki tj.floractin, wit d, czopki a także bepanthen extra bo w rossie duży w promo za 36,99.i bio oil za 29,99 i 2 płyny facelle do higieny int. walizkę wypucowałam i chce się spakować dziś lub jutro właśnie zjadłam obiad ale mi się chciało :ziemniaczki młode ,fasolka młoda ,jajka sadzone i kefirek mniamm no i upiekłam ciacho na weekend z truskawkami i rabarbarem , muszę chwilę poleżeć bo brzuch twardy trochę a jeszcze lasagne zrobię a co
aaa u mnie w stokrotce na mięsnym kolejka dzisiaj facet przede mną mnie obciął i nic ale Panie sprzedawczynie znam z widzenia i jedna do mnie : Ty kobieto na przód idź bez kolejki to samo przy kasie.W pepco kolejka chyba z 10 osób przede mną jedna kasa otwarta stoją młodzi faceci i nic dopiero po paru minutach jeden mnie poprosił ,który był może 5 i babka przed nim jak usłyszała to też mnie przepuściła ale myślałam i tak ,że zwiędnę z tymi kapciami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20170506_154504.jpg (87,6 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20170506_161216.jpg (146,6 KB, 57 załadowań)
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 16:41   #1029
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek
LIPCÓWKI część 5.

Ja jako dziecko robiłam szpagat tak do.12 roku życia dwa rodzaje teraz raczej miała bym problem :p

Też mam ciasto z rabarbarem i kruszonką i mini wersje

Edytowane przez Devileek
Czas edycji: 2017-05-06 o 16:43
Devileek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 16:47   #1030
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Widać że ciąża! no rosną nam te brzuszki
Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Xzora matka wariatka!! szacun Ty to na pewno sposobem anakondy urodzisz hehe taka rozciągnięta zazdrooo

Karolinusia ale Ci urósł brzunio brawoi TY!!
Mała Ty jesteś taki sexi lachon ,że ho ho a włosy to masz za☠☠☠iaszcze!
Adrianna bardzo współczuję ,młody psiak jeszcze ehhh
Sill wrzucam fotkę podłogową przed praniem.

Samantha -nie zacytowało mi wcześniej- tak jestem kosmetyczką i robię pazurki w domu teraz wcześniej pracowałam w gabinecie kosm.

Piękna pogoda się zrobiła we Wro aż miło a rano padało.Byłam dziś na zakupach dokupiłam resztę aptecznej wyprawki tj.floractin, wit d, czopki a także bepanthen extra bo w rossie duży w promo za 36,99.i bio oil za 29,99 i 2 płyny facelle do higieny int. walizkę wypucowałam i chce się spakować dziś lub jutro właśnie zjadłam obiad ale mi się chciało :ziemniaczki młode ,fasolka młoda ,jajka sadzone i kefirek mniamm no i upiekłam ciacho na weekend z truskawkami i rabarbarem , muszę chwilę poleżeć bo brzuch twardy trochę a jeszcze lasagne zrobię a co
aaa u mnie w stokrotce na mięsnym kolejka dzisiaj facet przede mną mnie obciął i nic ale Panie sprzedawczynie znam z widzenia i jedna do mnie : Ty kobieto na przód idź bez kolejki to samo przy kasie.W pepco kolejka chyba z 10 osób przede mną jedna kasa otwarta stoją młodzi faceci i nic dopiero po paru minutach jeden mnie poprosił ,który był może 5 i babka przed nim jak usłyszała to też mnie przepuściła ale myślałam i tak ,że zwiędnę z tymi kapciami.
Ojaa ale bym sobie zjadła takiego ciasta

Byłam w aptece po leki, wyszłam ze smoczkami
1494082054987.jpg

Stary 2017-05-06, 16:49   #1031
taedio
MerDer 4ever

Cashmere my zamierzymy chustować będziemy mieć warsztaty z tego na szkole rodzenia za free

Chilli ale miałaś pyszny obiadek

Ja chodziłam kilka lat na balet wiec byłam bardzo rozciągnięta. Teraz to masakra

Stary 2017-05-06, 16:50   #1032
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Jasne, komentarz całkowicie zbędny, wystarczyło, że powiedziałaby "no tak, ma pani rację" z mamą po wyjściu żeśmy żartowały ale w domu trochę polamentowałam, że jestem taka wielka i nie zjem już dzisiaj wafelka
a później mi się przypomniało, że przecież dziś teściowa robi dla mnie szarlotkę z lodami no i od razu poprawił mi się humor
i takie podejście mi się podoba brać przykład dziewczyny
Cytat:
Wy ciagle o.jedzeniu jak tutaj smaka nie mieć Ja jem.lizaka właśnie z synem cmokamy... a lizaki u nas dwa razy na rok, wiec jest radość no i postanawiam rzucić słodkie ( w takich ilosciach) lub nawet do.wizyty całkiem bo.mnie mój gin przegna dosłownie :/

Wczoraj zrobilam znów fit babeczki i wystarczy

Załącznik 7053416

babeczki wyglądają smakowicie

Cytat:
Emilia przesadzasz , super brzusio
Stary 2017-05-06, 16:50   #1033
emilia0508
królikoholiczka

Dziękuję dziewczyny 😊

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 16:50   #1034
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Było się skusic, spacerek i zmierzyć cukier, czytałam że np.lody dużo dziewczyn może zjeść. Oczywiście wersja bez czekolady, karmelu i innych zakazancow Ja na mieście grzeszę sorbetami, mam super lodziarnie i jest ok.
Godzinę po posiłku norma jest do 140. Te 120 było wcześniej, ale jakos od tego roku jest to zmienione.
Moje cukry w dzień są ok, tylko od jakiegoś tygodnia te na czczo mam w granicach 90-95 :/

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Ja będę na dniach robic brownie bez cukru i mąki. Jest przepyszne! Odkryłam ten przepis jeszcze zanim wiedziałam o cukrzycy.

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Zapisałam się w końcu do szkoły rodzenia I za tydzień idę na warsztaty z chustonoszenia Któraś z Was zamierza chustowac dziecko?

Pewnie któregoś dnia się skuszę. I tak znając siebie to uważam, że daje radę. Ale to chyba z miłości do tej małej istotki w brzuszku tak mi dobrze idzie a o której jesz ostatni posiłek? Trudno powiedzieć czemu na czczo jest trochę za wysoko. U mnie najwyżej jest zawsze po śniadaniu, ale do tych 140. Raz tylko było na początku jakieś zawirowanie, o którym pisałam.

Jak będzie Ci się chciało to podrzuć mi ten przepis, chętnie skorzystam.

O chustowaniu na razie nie myślałam.

Stary 2017-05-06, 16:52   #1035
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Ech, ja nie wiem co sie ta pani dziwi. Zresztą w lecie tez sie bluzy zakłada. Ja kupiłam 62 bluzę z myślą o lecie.
A to swoją drogą.

Cytat:

I za tydzień idę na warsztaty z chustonoszenia Któraś z Was zamierza chustowac dziecko?
O, ja właśnie też dzisiaj pisałam, że w przyszłym tygodniu są u mnie warsztaty z chustonoszenia i zamierzam się wybrać jak nic mi nie wypadnie i brzuch tego dnia lekki będzie
Szwagierka też nosi w chuście i obiecała mi pomóc jak będę miała problemy.

Cytat:

omnomnom! pychotka

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość

Załącznik 7053531

Ale superaśne smoczki!

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 16:52   #1036
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cashmere ja chcę chustować i mam chustę już.Muszę poszukać tylko właśnie jakiś warsztatów chociaż mam poradnik jak wiązać i bratową z doświadczeniem ,nosiłam w chuście właśnie brata dzieciaki czasami ale sama nie wiązałam.
Stary 2017-05-06, 16:53   #1037
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
i takie podejście mi się podoba brać przykład dziewczyny
Tak, tak! Brać! I rosnąć tak jak Aggs!

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 16:53   #1038
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość

Załącznik 7053531

Zapraszam na ciacho!! mam takie same smoczki są mega
Stary 2017-05-06, 17:00   #1039
Mała!
Zakorzenienie

Chilli
Wariatka jesteś:: dzięki
A za zdjęcie ciasta masz kopniaka,! Znecacie sie wszystkie nade mną... a takie ciacho to wprost uwielbiam i ta kruszonka!
Znasz może jakis przepis.na paleo lasagne, taką żeby makaron czymś zastąpić?
A obiady takie też za mna chodzą ostatnio młoda.kapusta na tapecie

U mnie też zrobiło się ładnie... nawet słońce wyszło Szok!

O chustowaniu myślę, ale zastanawiam się czy latem.tak zwiazana z malcem bie powoduję, że sie roztopimy oboje...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-05-06 o 17:01
Stary 2017-05-06, 17:00   #1040
siilmariien
Wtajemniczenie

Karolinuuusia jest w voxie szafa milk do obejrzenia, kupiliśmy Jak dzisiaj zamówiona to odbiór ok 12 maja więc spoko, my akurat i tak odbierzemy później bo wtedy nas nie będzie.
Mówiła pani, że jest ich ok 25 na Polskę i szybko schodzą, więc nie ma co zwlekać za długo Chyba że Twój mąż zna te teksty branżowe i wie że to ściema
W ogóle cudne są rzeczy w tym voxie tylko te ceny...
Foty tylko takie, bo druga część szafy miała zepsute zawiasy i nie dała się otworzyć do końca
1494082758970.jpg1494082767151.jpg
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 17:02   #1041
siilmariien
Wtajemniczenie

Idę teraz polować na jakieś spodnie ciążowe, obym coś upolowała
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 17:05   #1042
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość

Powodzenia na polowaniu

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Mała ja dziś miałam młodą kapustkę, zapach roznosił się w całym domu

Stary 2017-05-06, 17:07   #1043
pestycyda
Zakorzenienie

Dziewczyny, piękne macie brzuszki 😍

Poprostu, ambitny i dobry plan. Oby udało się go zRealizować

Chilli, jakie ciacho slinka cieknie

Jon Snow, piękne be smoczki !

Musiałam się zdrzemnąć po tej nocy. Trochę się lepiej poczułam chociaż

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 17:07   #1044
Adriannaa88
Raczkowanie

Wróciłam ze spacerku. Taka piękna pogoda, że aż żal nie skorzystać.

Co do pieska podejrzewamy dwie opcje. Zjadł coś co uszkodzilo mu jelita. A lubił troszkę narozrabiac na ogrodzie. Na usg wyszło że coś ma w jelitach. Albo go ktoś podtruł 😢😢
Młody zdrowy pies z rodowodem nie umiera w ciągu kilku godzin. 😢

Stary 2017-05-06, 17:08   #1045
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Chilli
Wariatka jesteś:: dzięki
A za zdjęcie ciasta masz kopniaka,! Znecacie sie wszystkie nade mną... a takie ciacho to wprost uwielbiam i ta kruszonka!
Znasz może jakis przepis.na paleo lasagne, taką żeby makaron czymś zastąpić?
A obiady takie też za mna chodzą ostatnio młoda.kapusta na tapecie

U mnie też zrobiło się ładnie... nawet słońce wyszło Szok!

O chustowaniu myślę, ale zastanawiam się czy latem.tak zwiazana z malcem bie powoduję, że sie roztopimy oboje...

ciacho nie chwaląc się ale wyszło przepyszne
a co do lasagne to niestety ja tradycjonalistka i bez kluch nie przejdzie więc nie pomogę.
A co do chustowania to myślę ,że ja zacznę od września jak mały będzie miał 2 msce i przejdą upały ,bałabym się wcześniej.
Stary 2017-05-06, 17:09   #1046
minini
Zadomowienie

Cytat:
Ja właśnie nie mam żadnych newborn Jeśli te co mam okażą się za duże to będę coś kombinowała... Może odważę się z tetrą? Zobaczymy jak to będzie...

Morelle to stresujący, ale też fajny czas przed Wami, z jednej str dużo decyzji do podjęcia i wydatków, a z drugiej urządzanie własnego gniazdka już na stałe

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Urósł Ci brzuszek!
mnie głównie upały przekonały do wielo wiec skupilam sie najpierw na newbornach.
a czemu boisz sie tetry? mysle ze to tak samo jak wkłady tylko że trzeba składać. ale czy chłonnosc podobna?

Cytat:
Jak sie boisz, to nie ma co. U mnie to było bardzo delikatne i powolny progres, wiec żaden hardcore. U ciebie inaczej, bo ty od razu dajesz rade zejść do szpagatu.

Adrianna - bardzo współczuje straty pieska ja nie wiem jakbym dała rade funkcjonować jakby któremuś z moich siersciuchow coś sie stało Jestes bardzo dzielna! Super wozek!

Minini - mi wlasnie tez ciezko było sie zebrać za ćwiczenia, przy mdlosciach nie ćwiczyłam. Dopiero od 5miesiaca ciazy wróciłam do ćwiczeń.

Dziekuje wam bardzo za gratulacje! To była ciężka praca, a jeszcze pełnego efektu nie ma. No, ale kiedyś w koncu zrobię ten szpagat. Oby rzeczywiście to rozciąganie pomogło przy porodzie.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Pokaz - lubię oglądać projekty.

Fajny! Widać, ze córka rosnie.

ja wogole w tej ciąży czuje sie gorzej niz w pierwszej. najpierw mdlosci potem caly styczen oboje chorowalismy z synem. nie mialam siły ani motywacji. bardzo żałuje. ale jak tylko po porodzie w miare sie zagoje to poszaleje mam motywacje żeby jeszcze we wrzeniu wsokczyć na wake'a wiec ruszac sie musze bo inaczej nie mam szans sie utrzymac na desce jak kompletnie strace kondycje.
a Ty cwicz poki sie dobrze czujesz, to najlepsza inwestycja w swoje ciało i samopoczucie

Karoliniusia ładnie Ci brzuszek urósł!! tylko on

Cytat:
Morelle
Pokaż projekty, lubie oglądać

Xzora- muszę sie więcej rozciągać teraz, zeby potem.móc też zrobic

Wracam z parku, jest ciepło i przyjemnie... ale ledwo idę z pełnym pęcherzem, ciagnie.i rwie caly dół. Ale spacery muszę robić codziennie...od tego siedzenia łapie tylko doła a dupa rośnie... mąż mi zrobił zdjęcie jak siedzę na ławce i wygladamlam.jak.słoń! A jak wstalam to czuje ciasniejsze spodnie w łydkach i ciasniej w butach... więc juz zaczynam puchnać? Macie już takie puchniecie/ uczucie?
A oto jaka jestem.juz wielka!! Dziś 30.t.0d. Brzusio poszedl do przodu...

Karolinusia
Śliczny i zgrabny brzuszek i ładnie rośnie

Załącznik 7053261
Załącznik 7053266

łaadnie rośniecie! ja tam żadnego słonia nie widze! może sie tak czujesz, ale napewno nie wyglądasz. a włosy masz cudne!

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Adrianna współczuję straty pieska co się stało?
i gratuluję zakupu wózka

Xzora ja bym chyba raz zrobiła taki szpagat i tak została już
ekstra

Karolinusia ale urósł Ci brzuszek od ostatniego zdjęcia, kiedy to się stało?

Mała bardzo ładnie wyglądasz i masz ciekawy typ urody nie komentuje czucia się jak słoń bo sama też tak się czuję, pocieszam się tylko, że jeszcze trochę

Podziwiam Was za pieluchy wielorazowe na pewno jest to fajne rozwiązanie dla skóry Malucha, ale wiem, że totalnie nie dla mnie szybko by mi się odechciało

a mi dziewczyny może i łatwiej byłoby znieść możliwość wypoczynku, gdyby nie to, że ja mam niespokojny charakter i mnie nosi, ale chyba pojadę w góry i na lody. Jak skończę macierzyński i wiele spraw się wyjaśni to muszę pomyśleć nad zakupem małego taniego w utrzymaniu samochodu, żeby być niezależna i nie kręcić się w koło komina lub liczyć na kogoś :P jeszcze teraz mieszkam w takiej pipidówie, że tu ciężko o fajne rozrywki, we Wrocławiu zawsze coś fajnego można było wymyślić
tez nie lubie siedziec bezczynnie, i wczesniej nie rozumialam jak mi wszyscy mowili - odpoczywaj poki możesz! teraz odpoczywam kiedy tylko jest okazja

Cytat:
No ładnie wystrzelił!

Piękny brzusio! Ja zdecydowanie idę w Twoje ślady

Dzisiaj Pani w 5-10-15 była zdziwiona czemu szukam bluzy w rozm. 62 jak do jesieni dziecko mi szybko urośnie przecież... mówię jej, że rodzę dopiero pod koniec lipca, więc na wrzesień chcę coś mieć to ją zatkało i mówi "a ja myślałam, że zaraz......."

No też nie mogę jakoś skojarzyć.
co za tekst.
ludzie paplają bez zastanowienia...

Cytat:
KAROLINUSIA, MALA śliczne brzuszki!
Mała ale masz fajne włosy

ADRIANNA przykro mi z powodu psa

U mnie dziś piękny i gorący dzień. Byliśmy na mieście na lodach. Kilka tygodni temu otworzyli u mnie kawiarnie gdzie mają ciasta i desery bez cukru! Aż slinka cieknie jak popatrzyłam! Ja zamowilam dziś sorbet banan, truskawki,maliny i robią je na świeżo! Słyszałam blender bądź inny sprzęt I niczym nie dosladzany, akurat dla mnie

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

EMMOS jak Twoje cukry??
mmm sorbety robione na miejscu mniam!!
super że u Ciebie słońce! u nas ponuro i mżawka

Cytat:
Jasne, komentarz całkowicie zbędny, wystarczyło, że powiedziałaby "no tak, ma pani rację" z mamą po wyjściu żeśmy żartowały ale w domu trochę polamentowałam, że jestem taka wielka i nie zjem już dzisiaj wafelka
a później mi się przypomniało, że przecież dziś teściowa robi dla mnie szarlotkę z lodami no i od razu poprawił mi się humor
mmm chyba zaraz pojde do zamrażarki, napewno znajdzie sie tam cos dobrego

a Ty masz szczescie na taką teściową! moja zołza to by mi zrobiła... ale wykład ze sprzątania!

Cytat:
Mnie tez rwie jak dłużej jestem na nogach, ale poki co nie puchnę. Z tym puchnieciem to juz chyba czas, bo widziałam wątek w lipcowkach na FB odnośnie wygodnych butów. Ja ostatnio na 10cm obcasie chodziłam, a wczoraj do gina specjalnie musiałam poszukać płaskich.
Wygladasz super! Brzuszek widoczny, no, ale obie jesteśmy w klubie dużych brzuchów. Karolinuuusia teraz tez dołączyła. TZ tak mnie komplementuje, ze masakra - wczoraj stwierdził ze mam brzuch pokaźnych rozmiarów, a dzisiaj jak siedziałam na fatty na tarasie i mi lekko brzuch wystawał spod koszulki (oba niby dłuższa, ale nie tunika), to ze wyglądam jak chłop z piwnym brzuchem.

Dzieki! Grube skarpety najlepsze do rozciągania, bo bez bolą pięty.

Dziekuje i 3mam kciuki za zakup auta!

Ech, ja nie wiem co sie ta pani dziwi. Zresztą w lecie tez sie bluzy zakłada. Ja kupiłam 62 bluzę z myślą o lecie.

Dzieki wielkie! W sumie to az tak super rozciągnięta nie jestem, ale np fajnie moc coś podnieść z ziemi na prostych nogach

fajnie cos podniesc z podłogi nie ugniatając sobie wlasnych wnetrznosci! skarpetki ubieram bokiem a buty łyżką, ktora wisiala w przedpokoju kilka lat nieuzywana..

Cytat:
no duzy brzuch, a resztą sie nie przejmuj, skonczysz karmić to stracisz wiecej kg niż przybralas w ciąży!

Cytat:

Emilia ... no brzusio spory, ale cóż to już bliżej niż dalej więc mniejszy ju,z nie będzie

Ja jestem zła bo dostałam właśnie wiadomość, ze nie ma prześcieradła jakie zamówiłam i że pościel jest raczej niebieska niż szara super! dwa dni straciłam na szukanie , zamówiłam, zapłaciłam i muszę teraz jeszcze kombinować
każdy zakup internetowy można zwrócić. no chyba że sie nie opłaca ze wzgl. na koszty przesyłek..

my dzis w domu z synem. tylko na zakupach bylismy. w kuchni kurz i pył - tną stare rury po grzejnikach bo teraz bedzie podłogowka.

był dziś gość od mebli kuchennych. mamy mieć gotową kuchnie do końca czerwca. nie wiem jak ja dwa miesiace jeszcze wytrzymam bez kuchni. niech sie chociaż pogoda poprawi to cos na grilu bedzie można zrobic..
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 17:10   #1047
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Dzisiaj Pani w 5-10-15 była zdziwiona czemu szukam bluzy w rozm. 62 jak do jesieni dziecko mi szybko urośnie przecież... mówię jej, że rodzę dopiero pod koniec lipca, więc na wrzesień chcę coś mieć to ją zatkało i mówi "a ja myślałam, że zaraz......."
Takim paniom warto przypomnieć piękne, staropolskie przysłowie 'nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz'

Dziewczyny, wyglądacie super z brzuszkami, zwłaszcza te, co najbardziej marudzą Mam nadzieję, że też tak dobrze wyglądam z boku

Cashmere - ja planuję chustować
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 17:11   #1048
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
fajny brzuszek i wcale nie taki wielki

Cytat:

współczuję i 3mam kciuki, żeby kolejne poszukiwania były już owocne

Cytat:

Wy macie taką motywację, że na 100% dacie radę

Cytat:

chciałabym spróbować z chustą, właśnie muszę poszukać jakichś warsztatów

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Ja jako dziecko robiłam szpagat tak do.12 roku życia dwa rodzaje teraz raczej miała bym problem :p

Też mam ciasto z rabarbarem i kruszonką i mini wersje

problem ze szpagatem miałabyś na pewno po takie przerwie, ale też dużo mniejszym wysiłkiem osiągnęłabyś efekt niż ktoś, kto po 30tce pierwszy raz się do tego zabiera. Pamięć mięśniowa to coś niesamowitego, na pole dance od razu było widać że ktoś w dzieciństwie miał jakieś doświadczenie w rozciąganiu

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Cashmere my zamierzymy chustować będziemy mieć warsztaty z tego na szkole rodzenia za free

Chilli ale miałaś pyszny obiadek

Ja chodziłam kilka lat na balet wiec byłam bardzo rozciągnięta. Teraz to masakra

balet... fajnie. W mojej szkole jest chyba nawet grupa baletowa od podstaw dla dorosłych

Cytat:
Karolinuuusia jest w voxie szafa milk do obejrzenia, kupiliśmy Jak dzisiaj zamówiona to odbiór ok 12 maja więc spoko, my akurat i tak odbierzemy później bo wtedy nas nie będzie.
Mówiła pani, że jest ich ok 25 na Polskę i szybko schodzą, więc nie ma co zwlekać za długo Chyba że Twój mąż zna te teksty branżowe i wie że to ściema
Foty tylko takie, bo druga część szafy miała zepsute zawiasy i nie dała się otworzyć do końca
Załącznik 7053581Załącznik 7053586
Super ta szafa, gratuluję zakupu!
Cytat:
3mam kciuki! a ja poproszę o kciuki, żeby moje się odplamiły. Jak wczoraj wracałam autem to zaciapałam się sokiem z marchwi. Dzisiaj przed praniem polałam Vanishem, wsadziłam do pralki i dupa. Teraz namaczam...
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 17:14   #1049
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Strzelilam i ja foto Załącznik 7053201

Fajny

Cytat:
Ja właśnie nie mam żadnych newborn Jeśli te co mam okażą się za duże to będę coś kombinowała... Może odważę się z tetrą? Zobaczymy jak to będzie...

Morelle to stresujący, ale też fajny czas przed Wami, z jednej str dużo decyzji do podjęcia i wydatków, a z drugiej urządzanie własnego gniazdka już na stałe

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Urósł Ci brzuszek!
Mam nadzieję, że na stałe bo to mieszkanie miało być na stałe szczerze to ja juz bym chciała gotowe dostać. Nie przepadam za urządzaniem. Tutaj mi wystarczyło

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Pochwał sie

Ślicznie

Cytat:
Jak sie boisz, to nie ma co. U mnie to było bardzo delikatne i powolny progres, wiec żaden hardcore. U ciebie inaczej, bo ty od razu dajesz rade zejść do szpagatu.

Adrianna - bardzo współczuje straty pieska ja nie wiem jakbym dała rade funkcjonować jakby któremuś z moich siersciuchow coś sie stało Jestes bardzo dzielna! Super wozek!

Minini - mi wlasnie tez ciezko było sie zebrać za ćwiczenia, przy mdlosciach nie ćwiczyłam. Dopiero od 5miesiaca ciazy wróciłam do ćwiczeń.

Dziekuje wam bardzo za gratulacje! To była ciężka praca, a jeszcze pełnego efektu nie ma. No, ale kiedyś w koncu zrobię ten szpagat. Oby rzeczywiście to rozciąganie pomogło przy porodzie.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Pokaz - lubię oglądać projekty.

Fajny! Widać, ze córka rosnie.

Tutaj ten co najbardziej nam pasuje.
Tylko schody trzeba zamienić miejscami z pokojem i łazienką, żeby z tej str zrobić bliźniaka.
No i na górze garderoba z łazienką (tą na środku) będzie połączona i zostanie moją garderobą.
Druga łazienka będzie tylko nasza.
I mniejsze skosy.

https://pracownia-projekty.dom.pl/sd_positano_ce.htm

Cytat:
Morelle
Pokaż projekty, lubie oglądać

Xzora- muszę sie więcej rozciągać teraz, zeby potem.móc też zrobic

Wracam z parku, jest ciepło i przyjemnie... ale ledwo idę z pełnym pęcherzem, ciagnie.i rwie caly dół. Ale spacery muszę robić codziennie...od tego siedzenia łapie tylko doła a dupa rośnie... mąż mi zrobił zdjęcie jak siedzę na ławce i wygladamlam.jak.słoń! A jak wstalam to czuje ciasniejsze spodnie w łydkach i ciasniej w butach... więc juz zaczynam puchnać? Macie już takie puchniecie/ uczucie?
A oto jaka jestem.juz wielka!! Dziś 30.t.0d. Brzusio poszedl do przodu...

Karolinusia
Śliczny i zgrabny brzuszek i ładnie rośnie

Załącznik 7053261
Załącznik 7053266

Mała jak tam Twój kręgosłup?

Cytat:
Byłam na cmentarzu zmienic dziadkowi kwiaty, potem z Tż w kilku budowlanych. Wkurzył mnie. Wymyśla teściowej podłogi 4 razy lepsze od naszych, nie żebym jej żałowała, ale bez przesady, nie musi mieć super truper naj.Bez komentarza.

Xzora zacznę od Ciebie, bo jestem pod mega wrażeniem. Ja mam już problem z wiązaniem sznurówek, dlatego nie wyobrażam sobie jak musisz mieć super rozciągnięte ciało, żeby takie wygibasy czynić wielkie brawa!

Emilka, dzięki za słoneczko, faktycznie pojawiło się i u mnie

Strasznie mi przykro. Piesek był chory?Jako posiadaczka psa bardzo Ci współczuję Wózek supperrr, gratki wyboru i zakupu. Czekam na foto z sesji.

Miłego masażu Powodzenia z wyborem projektu, trudna decyzja, wiem.

Mała możesz się czuć źle, rozumiem, ale wg mnie wyglądasz naprawdę bardzo ładnie. Ja chyba jeszcze nie puchnę.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Mogłaby sobie darować

Dziękuję
Juz po masażu. Jest lepiej. Nie chodzę juz jak pingwin.
Mam ucisk na mięśniach i ściegnie. Kręgosłup ok.
Myślała, że jestem w 5 mc , a nie w 8
Może mi przejdzie. Pokazała jak się bujać , żeby sobie ulżyć.
Miła dziewczyna.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Poskladalam ubrania z mężem. Z ostatniego prasowania. Biorę się za kolejne.
Jutro mam roczek chrzesniaka i myślę co ubrać. Nie ma mowy, że pójdę w płaskich butach.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 17:26   #1050
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 7053581Załącznik 7053586
O super! Dzięki za zajęcia .cena taka jak na stronie? Ja jeszcze komode wezmę z tej samej serii

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości