|
|
#1201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Dzięki
Cytat:
Właśnie żebym to ja wiedziała, który mi się bardziej podoba Do każdego mam jakieś ale Muszę jeszcze te farmery zobaczyć na żywo, bo do tej pory nie zwracałam na nie uwagi i przyjrzeć się wzornikowi materiałów Jak dla mnie mutsy mają słabe zdjęcia reklamowe, kolory wózków wyglądają moim zdaniem gorzej niż na real photos i na żywo... Więc trzeba wszystko samemu obczajać...---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Dzięki
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Anna kciuki za pępowinę
🏻My pojechaliśmy do sklepu i kupiliśmy dwa kartony pieluch. Bo była promocja jak sie kupi dwa kartony to się ma bon na $10 za free. Jeden rozmiar 1 a drugi rozmiar 2. Mój starszak nosił od razu nr 1 pieluchy , a miałam w domu Ok.500 pieluch N i nie wiedziałam co z nimi zrobić Po jakimś czasie mojej znajomej córka się urodziła taka ledwo 2kg wiec jej się przydały . Wczoraj zaś było , ze jak się kupi pieluch , chustek kosmetyków dla babies za $100 to daja bon na $25, ale Tz się nie chciało samemu jechać , a jak się kapnelismy to już mój starszak spał , a ja sama nie lubię obecnie po ciemku jeździć. Nie było komu nam pomoc . Także przepadło . Może jeszcze będzie znów jakieś promo niedługo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
Mnie się ten szary wydaje jakiś dziwny . Może to kwestia zdjęcia. Myśle ze navy blue by fajniejszy był. A ja kocham szarości, ale ten mi jakoś nie podchodzi Wózek świetny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Widziałam w sklepie nowe pieluchy pampers wypuścił jakaś linie bez chloru coś jakby eko. Może kupię jak urodzę i te mi się skończą jaka mała paczuszkę na sprobe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1203 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się podoba ten mój bo ma rude wykończenia a stelaż jaki chcesz? I kupujesz torbę i inne ☠☠☠☠☠☠☠y? Cytat:
ja mam pełno pieluch pampersa 1 tych białych tzn 15 małych paczek troszkę z lidla i biedry dostałam. Dziś jeszcze paczkę 2 pampersa kupiliśmy
|
||
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurat nie lubię pampers . Mnie ciekawi jedynie ich nowy wypust naturalny niby. Ciekawa jestem . U mnie jest duży wybór eko pieluszek jednorazowych. Są droższe trochę od tych papmpers czy jakiś No name , ale jest tez dużo fajnych promocji i ja z nich zawsze korzystam . Takie lubię we wzory pieluszki smieszne IMG_1494207582.517140.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1205 |
|
MerDer 4ever
|
U mnie po spaniu, budzik męża Wysyłam do wszystkich gofery Sill za wizytę Vadi jadłam te churros ostatnio na food trackach, pycha Mała mam nadzieje, że dzisiaj serio odpoczniesz Samantha fajne te pieluchy! u nas nie ma takich kolorowych jednorazówek chyba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1206 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
U nas na razie leje ale po 11 ma być piękne słońce Cytat:
Więc być może na żywo szary bardziej by Ci się podobał. Siostra wysłała mi zdjęcie ze sklepu mutsy takiego jakby jeansowego i wygląda naprawdę fajnie, a na stronie producenta dramat Cytat:
Ja też takie chciałam i srebrny stelaż W farmerach chyba jest tylko brązowa rączka, chyba że można wziąć stelaż od urban nomad. Torba tak średnio mi się podoba no i cena niezła, ale jeszcze na e powiedziałam jej na 100% nie. Ale na razie myślę o kupieniu organizera Makaszki i jakąś zwykłą torbę z allegro w męskiej kolorystce, więc pewnie czarną.Z tych wszystkich dodatków najpewniejsze jest, że kupię ochraniacz na nogi do spacerówki, ale to chyba nie od razu, tylko dokupię jak córa będzie się przesiadała... Folię od deszczu planowałam jakąś uniwersalna kupić, nie od mutsy. Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 04:57 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje ![]() Cytat:
Państwowe i prywatne z dofinansowaniem są w jednym worku. Więc można złożyć do 1. Całkowicie prywatnych jest bardzo mało i kosztują ok 1200-1500 zł/mc. Nie stać mnie. Chora kwota. Z dofinansowaniem 700 zł. Więc też wcale nie jest mało. Nie dałam rady wstać na posiew. Mąż pojechał z próbka. Mam nadzieję, że przyjmą. Ja leżę, a wieczorem do domu. Jeszcze nie wiem co z sr zrobić bo mam drugie usg 3tr w Luxmed. Kciuki za wszystkie wizyty!!! ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Mąż oddał posiew w Luxmed. .. miałam skierowanie od prywatnego gin, ale tam mi za daleko. Luxmed 45 zł. ... bo bez skierowania... wrr jestem zła. Zwłaszcza, że pewnie będzie ujemny po tym antybiotyku. .. :/juz trudno.
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O widzisz . Jednak zdjęcie dobre to duży sukces Co do tych pieluszek to jest to marka The Honest company i stworzyła ja Jessica Alba Ma tez eko proszki i kosmetyki dla dzieci. Akurat kosmetyki i proszki wole innej firmy. Ostatnio tez weszła jej kolorówką z tej firmy Honest, ale patrzyłam i ciut za drogie jak dla mnie. Ja akurat nie używam dużo i się nie znam wiec nie potrzebuje czegoś fancy shmancy. Może jak będę przy kasie to sobie coś fundne kiedy A w ogóle to nie napisałam Wam jaka miałam akcje w sklepie. To był jedyny raz kiedy lubiłam gdy ktoś zwrócił uwagę na mój brzuch. Mianowicie wchodzilam do sklepu, a ze sklepu akurat wychodziła masa ludzi i takie dwie dziewczynki zaczęły z ekscytacja krzyczeć "Omg Omg she's having a baby" i w tym momencie ta cała masa ludzi na mnie i oklaski. Myślałam, ze padnę ze śmiechu tam. Yup this is America ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Morelle - kciuki za posiew 🏻Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna reakcja ludzi
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne te wózki Evo
pochwalić minsie jak.kupicie! ,i naoiszcie to dam.na 1 str, ostatnio.nie mam.kiedy...Sill ![]() Morelle - z mascia juz trudno... nie pomogla ledwo zasnełam, dzis lepiej, ale chyba niedługo dołączę do Ciebie z nie chodzeniem... polozylam.sie wczoraj u syna i ledwo wstałam, potem.nie mogłam kroka zrobić, więc bedzie jak w 1 ciąży pewnie a Ty sie trzymaj ![]() Ok... lece z małym do przedszkola 👍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1211 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Beznadzieja z tymi placówkami dla maluchów, zwłaszcza w dużych miastach Mam nadzieję że Wam się uda i Anastazja dostanie się bez problemu ![]() Kciuki za posiew! Cytat:
Fajna reakcja w sklepie Cytat:
Czekam na wizytę... |
|||
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha hihi, zabawni sa Ci Amerykanie... ale to akurat miła reakcja, tylko ja to bym w Polsce pewnie w szok wpadła.
Do mnie sie uśmiechają dziadkowie starsi panowie , już kilkakrotnie mnie to spotkało.A ostatnio ja sie zrzuciło kurtki zimowe i jak spotykam sąsiadów czy znajomych to oni nadal brzucha nie widzą, sasiad do.mnie... czemu tak powoli sie wspinasz ( schody, 4 pietro) zawsze mnie widział biegajacą, zresztą sam też biega .. no to mówię, że już mi ciężko... a on: no tak majówka zmęczyła? A ja no nie tylko brzuch już duży - to mówi że nie widział i sie za głowę złapał ![]() Wczoraj to samo ze znajomą, która na targach ziemi spotkałam Rozmawiamy, a widziałyśmy sie dawno, ona z wózkiem to zaglądamy, śliczny syn- gratuluję i mowie, że u nas niedługo powtórka z rozrywki a ona no fajnie że planujecie drugie?! A ja mówię, że plany to juz wdrażone, a ona sie śmieje ( ze no.to przed.nami najprzyjemniejsze ) myślałam, ze padnę... dopiero po dobrych kilku.minutach rozmowy jak jej pokazałam brzuch to mówi bojciu...,że w ogóle na nie niego nie spojrzała, bo nic po mnie nie widać z buzi i w ogóle Tak, że mam brzuch! niewidek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-08 o 08:43 |
|
|
|
#1213 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
! trzymaj się tam w tej kolejce ![]() Cytat:
![]() Zabiłaś mnie tą ceną za posiew ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dzisiaj znowu nad ranem miałam co chwile skurcze łydek ja już nie wiem co mam robić.. zwiększyłam magnez do 3x2.. wiecie gdzie naturalnie występuje? będę codziennie jeść może to coś da..
|
||||
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha to ojciec pierwszego dziecka Twojej siostry to niezły dupek
a drugie dziecko zdrowe? Reakcja fajna ![]() za wizyty i posiew Morelle ![]() U mnie w mieście jest az jeden żłobek państwowy na miasto 35tys w którym w tym roku otworzyli grupę na aż 27 dzieci super ale chyba Mikołaj zostanie z moja mama rok i pójdzie jak będzie miał 2latka
|
|
|
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Współczuję Ci tych skurczy Mała śmiesznie z tym brzuchem, że nikt nie zauważa Ja już po, dziwna trochę sprawa, bo wynik wskazuje na zakażenie ale nie rosną mi przeciwciała, a powinny - ale to antybiotyk może zaburzać wyniki... Także mam dalej brać i za miesiąc powtórka z rozrywki z badaniami i wizytą. Jutro gin i ważenie
|
|
|
|
#1216 | |||
|
Zadomowienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Na gondoli jest ruda rączka wiec będzie widać ze w stelażu inna. Chce dokupić adaptery do fotelika i ta ich torbę. A później spacerówkę i tez raczej ten ochraniacz tylko widziałam są jakieś dwa rodzaje. Sill współczuje ze dalej musisz brać antybiotyk i się martwić Cytat:
kciuki za posiew.Cytat:
W evo mi się podoba ze tak lekko się prowadzą
Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-05-08 o 09:31 |
|||
|
|
|
#1217 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
współczuję skurczy. U mnie na szczęście zadziałała mega dawka: 3x Magnezin Cardio (bo z potasem), 2x Magnezin Comfort + wapno musujące i dużo sera żółtego. Jeszcze z tydzień chciałabym ją zachować zanim zmniejszę. Cytat:
Pewnie rzeczywiście antybiotyk zaburza wyniki... Kciuki za jutrzejszą wizytę i wagę. W ogóle wstawiłabyś zdjęcie brzuszka, co?
|
||||||
|
|
|
#1218 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała Ty lepiej lepiej polez dziś! Cytat:
Cytat:
Tez miałam dziś skurcze w łydkach. Cytat:
Zastanawiam się jeszcze co zrobię w sierpniu. .. bo nawet jak się dostanie wychodzi mi, że do pracy będę musiała wrócić w sierpniu, już po zaległych urlopach. A żłobek od września ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Chyba tylko wro jako jeden z nielicznych ma taką głupią politykę :/
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
No postaram się dziś odpocząć... choć już mam plan skoczyć na zakupy
Widzę, 7 wiadomości od Was ogarnę to dziś- przez weekend nie miała kompa :/ no i sprzedałam niedawno wycieczkę dla 20 os- muszę popracować trochę, ogarnąć transfery, polisy itp... Wie któraś z Was jak mogę zdobyć bezpłatną wersję Worda i Exela...? bo nie mogę nic edytować wygasła mi a 1000 nie zapłacę :/
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha, takie rzeczy tylko w Ameryce
![]() Morelle, lez dziś i odpoczywaj. Ja póki co nie myślę o żłobku. Niech się najpierw mały urodzi cały i zdrowy. Silimarillion, dobrze że udało Ci się dostać do zakaźnego bez większych wojen. Też proszę o kciuki o 16 bo mam wizytę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda
Trzymam kciuki!
|
#1222 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Przyszła mi paczka od Hubiego
do samego łóżka ![]() Mała żadne zakupy, odpoczywać ![]() Morelle współczuje, mam nadzieje, że dzisiaj poleżysz i szybko minie U nas na Ok 70/80 tys miasto jest jest jeden państwowy żłobek na 127 miejsc najlepsze jest to, że nie dostanie sie zaświadczenia o tym, że dla Twojego dziecka nie ma miejsca Do tego 2 prywatne w tym nasz Wysłane z aplikacji Forum WizazIMG_1494230019.326113.jpg |
|
|
|
#1223 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
No i dopilnuj, żeby wycofać subskrypcję przed upływem miesiąca, żeby się automatycznie nie przedłużyło za kasę
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Samanta, niezła reakcja!
|
|
#1226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha super reakcja ludzi, w Pl nam nie klaskają ![]() Cytat:
No widzisz, a Ty mówisz, że masz duży brzuszek ja tez ostatnio tak miałam, że będąc z psem spotkałam dziewczynę, ktorą przed ciaza spotykałam czesto, bo po pracy o tej samej porze wychodIłyśmy z psami. I ona do mnie, że dawno mnie nie widziała, a ja że od kiedy jestem na zwolnieniu to mam inne godziny wyjść. Ona na to a co się stało, że jestem na zwolnieniu haha ![]() Cytat:
Współczuję skurczy. To co mnie się kojarzy to orzechy,migdaly, kasza, jablka, szpinak. Ja nie mam problemów ze skurczami,a jablka i migdaly wcinam codziennie. A ja wstałam wcześnie szybko się ogarnęłam, sprzątnęłam kuchnie, wstawiłam pranie i leże bo jakoś mi się duszno zrobiło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1227 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poza tym żeby organizm potrafił przyswoić i wykorzystc magnez musi miec odpowiednią ilość wapnia w organizmie bo to jakoś jest powiązane. u nas w miescie sporo prywatnych przedszkoli, zlobkow i klubow malucha. wiele na prawach panstwowych czyli dofinansowane przez miasto. jak starszy syn szedl przed 2 urodzinami to tego jeszcze nie bylo, poszedl do pryw. przedszkola, placilismy ok 700zl na mies. ale bylam baaardzo zadowolona z tego przedszkola i on chodził tam chętnie jak na takiego maluszka. Cytat:
a kolor wozka tez bym wybrala navy. mój mutsy turkusowy, ale juz sprzed kilku sezonów wiec szału nie ma ![]() torba mutsy tez mi nie pasuje. ale jeszcze nie kupulam zadnej innej. Mala bo Ty taka urodziwa i kształtna jestes że brzuszek nie rzuca sie w oczy Samanta fajne te kolorowe pieluszki ![]() I fajne promocje udalo ci sie trafic na pieluchy. a reakcja ludzi spontaniczna, miło morele odpoczywaj. to najlepsze co mozesz teraz zrobić. a wizyt nie da sie przełożyc? moze za kilka dni bedziesz sie czula na silach jechac? kciuki za pozostałe wasze dzisiejsze wizyty! oby waga nie pokazala za duzo a maluszki pokazały sie z kazdej strony ![]() ja dzis jade zrobić pranie do rodzicow, bo za chwile nie bedzie w co sie ubrac. zrezygnowalam z suszarki na rzecz piekarnika w salonie
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
no tak prędzej coś w ten deseń w Polsce
![]() Pestycyda
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda dla Ciebie ✊️✊️
Cytat:
Haha albo "zobacz jaki ta pani ma wielki brzuch" słyszałam osobiście, ale nie o sobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1230 |
|
MerDer 4ever
|
Rożek ![]() Wrzucam odpakowane IMG_1494231674.966129.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

kciuki się przydadzą 
kciuki trzymam za jutro
Do każdego mam jakieś ale
Muszę jeszcze te farmery zobaczyć na żywo, bo do tej pory nie zwracałam na nie uwagi i przyjrzeć się wzornikowi materiałów
🏻
Wózek świetny
mi się podoba ten mój bo ma rude wykończenia
ja mam pełno pieluch pampersa 1 tych białych tzn 15 małych paczek 
za wizytę
u nas nie ma takich kolorowych jednorazówek chyba
ale po 11 ma być piękne słońce
Ja też takie chciałam i srebrny stelaż 

kciuki za posiew.
Pewnie rzeczywiście antybiotyk zaburza wyniki... Kciuki za jutrzejszą wizytę i wagę. W ogóle wstawiłabyś zdjęcie brzuszka, co?