|
|
#1261 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1262 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
siedziałam i cieszyłam do telefonu, aż mój TZ się zapytał czy wszystko dobrze pod czaszką. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1263 |
|
MerDer 4ever
|
Zagrałam z Tz w fife i przegrałam 2:0
na pocieszenie czekolada z orzechami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1265 |
|
MerDer 4ever
|
Minini Boszz
powiedz jej, że w Twojej rodzinie sa dobre geny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a co do tego że ludzie mówią ze ktoś dobrze wygląda w ciąży to mi się wydaje że to tak po prostu grzecznościowo się mówi coś w stylu "ciąża Ci słuzy", no i poza tym to co można takim ładnym laskom innego powiedzieć, jak ktoś jest z natury ładny to nawet jakby spuchł w ciąży i niewiadomo jak źle się czuł to i tak będzie wyglądać ładnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
Mam 163 cm. Szczupła to ja byłam 3 lata temu przed operacją, teraz już Vadi jaki kolor anexa macie? Cytat:
![]() Etam kurdupel, 163 cm Dziękuje Cytat:
Dzięki Agg_s Ale masz fajnie
|
|
|
#1268 |
|
*sportaddict*
|
Emmos - mamy błękitny
|
|
|
|
#1269 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Emmos ja podobnie bo 162,5 cm wzrostu
![]() Vadi ma błękitnego anexa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
A ja 161 cm
![]() Masażysta do mnie jedzie!
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem kurdupel a z ta wagą to.już w ogóle
:hahaja:'.. wiec piona Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma 152 cm urodziła się 52 cm. Tez tylko metr urosła a ma 31 ur w grudniu
|
|
#1273 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama waży 110 kg to sie dziwi jak ktos inny moze wygladac normalnie. a historie o tym że jak szla do ślubu to też ważyła 50 kg slyszalam milion razy. i przepowiednie - po drugim dziecku juz nie schudniesz, zobaczysz! Cytat:
albo ostatnio jak zobaczyla projekt kuchni że pod całym oknem bedą meble to spytała jak ja okna będę myć? powiedzialam że normalnie - wejdę na blat. na co ona - ale poczekaj jak na starość przytyjesz to nie dasz rady! po pierwsze nie zamierzam nigdy wygladac jak ona a po drugie nie zamierzam mieszkać w tym domu tak długo! takie historie sama nie wiem jak to wytrzymuje i nie przejmuje sie tym.
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Bosz
co za teksty... moja na szczęście mowi, ze dobrze wyglądam i nie wróży mi za bardzo...Minini a Twoja to ladnie Ci zazdrości ( masakra) no i.nieźle sie zdziwi... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też jest duża i wysoka. Raczej mówi coś w stylu, że jak to możliwe że noszę jeszcze swoje rzeczy. Ale innych komentarzy nie ma. Mówi, że ładnie wyglądam. I tyle. Nie rozwodzi się na mój temat tylko fasolki.
|
|
#1276 |
|
MerDer 4ever
|
Minini polecam sie
![]() Moja teściowa tez z tych grubszych od kiedy znam Tz sie odchudzała, w tym roku wzięła sie w końcu na poważnie i schudła juz 10 kg. Ciekawe na jak długo Uwielbiam takie złote rady Ja sie urodziłam 58 cm Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mój mąż ma 191 cm, a urodził się 51 cm. Więc za chiny nie wiem ile moje dziecko będzie miało!
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny słuchacie teraz dużo muzyki?
macie jakieś swoje kawałki, które za Wami chodzą? dawajcie linka... jestem ciekawa co Wam w duszy teraz gra ![]() My w tej chwili słuchamy : czasami do mnie wraca z ten kawałek i dziś wrócił ![]() https://www.youtube.com/watch?v=wD☠☠☠Nv6ip0 właśnie zjadłam czekoladkę i za raz po dwa kiszone ogórki
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Mała nie działa mi ten twój kawałek
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Hym...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Miłego masowanka
![]() Czyli śliczności ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Morelle to wyglądasz z mężem podobnie jak ja z rodzonym bratem. Ja 163 cm, a on 193 Niby po jednych rodzicach, a ja taka niewyrośnięta
|
|
|
#1283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musisz mieć anielską cierpliwość
|
|
|
|
|
#1284 |
|
MerDer 4ever
|
Małż robi obiad a mnie juz kiszki marsza grają
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Byłam dziś pierwszy raz (w końcu!) na ćwiczeniach w szkole rodzenia! Było fajnie, przypomniało mi się jak chodzilam tam w pierwszej ciąży Jak to szybko minęło! W piątek też idę, a później zostanę jeszcze na spotkaniu z fizjoterapeutą.---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
A pampersy u Ciebie są drogie?Cytat:
haha to takie amerykańskie Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- EMMOS co jadasz na obiady? Może mnie zainspirujesz?
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio się chwalilyscie psami a ja dziś przedstawiam moje kiteły. Tęsknię za nimi bardzo
w ogóle jakoś ciężko to rozstanie z mężem i kotami znoszę. Jak nie byliśmy małżeństwem to zdarzało mi się na tydzień no jechać do rodziców i nie było jakiegoś wielkiego halo a teraz jak sobie pomyślę że do końca maja mam tu mieszkać to wyć mi się chce;( marudzę wiem. Nawet mnie to dzisiejsze usg nie cieszy. Może jak zobaczę małego to mi lepiej się zrobiWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1287 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trochę tęsknoty w związku dobrze robi |
||
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne kocurki
![]() Ja ległam na kanapie,obiad nie gotowy a ja już z głodu padam Dziś kopytka (z 2lata nie jedliśmy) buraczki wątróbka drobiowa... ale za nim ja zrobię muszę poleżeć... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie cytuję bo nawet nie umiem kilku na raz ale bardzo dziekuje za mile slowa tez sie ciesze ze juz 3 z przodu u mnie dzis 31+1 i lezymy dalej w piatek jak tata po mnie przyjechal to mi sie slabo zrobilo podczas ubierania i musialam sie polozyc ale przeszlo.
W weekend u rodzicow był bratanek w lipcu dwa latka skonczy cudak maly takie maluszki sa smieszne motorek w tylku i non stop w ruchu. Szkoda tylko ze ciotka uziemiona ale jak poszlam do lazienki zajął moje miejsce w łóżku i smial sie wiec na chwilke usiadlam i oslonilam brzuch kocem zeby przypadkiem mnie nie kopnął a on zabral mi koc i sie przykryl. ![]() Wczoraj pojechal do domu i tak cicho bez niego. Teraz bede sie czesciej odzywac jak bede u rodzicow bo brat heh zalatwil mi haslo do neta restauracji ktora jest obok bloku rodzicow i udalo mi sie poloczyc tylko mnie nie zdradzcie. Ciesze sie u was na wizytach wszystko oki ja mam swoja w czwartek i juz lekki stresik czuje mam nadzieje ze oki i jeszcze troszke wytrzymam i moze buzke maluszka zobacze i poprosze o fotke lekarke bo ona nie robi zdjec tylko parametry drukuje maluszka i zawsze marudze ze mąż by chciał zobaczyc a nie moze bo delegację |
|
|
|
#1290 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
mmm super! młody i przystojny?
![]() Cytat:
heh ja juz dawno przestałam ją lubić.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
juz sie nie moge doczekacCytat:
Cytat:
jade do rodzicow z tym praniem.. mama sie śmieje ze mnie że jak mnie tesciowa z tymi torbami zobaczy ze wsiadam do auta to pomysli że sie wyprowadzam! wogole moja mama też ma polew z mojej tesciowej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

Nie pytajcie o wagę, bo moja wyjściowa to prawie 62, więc teraz to w ogóle miazga totalna 
W poprzedniej ciąży, co jakiś czas mąż mi cykał specjalne brzuszkowe, a teraz nie mam nic - jedno z 5 miesiąca, ale tam malutki jeszcze był

Dam znać

uroczo z córcią wyglądacie

Rożek/becik

siedziałam i cieszyłam do telefonu, aż mój TZ się zapytał czy wszystko dobrze pod czaszką.
na pocieszenie czekolada z orzechami
powiedz jej, że w Twojej rodzinie sa dobre geny
ile masz wzrostu?

🏻
Wózek świetny
! trzymaj się tam w tej kolejce