|
|
#1351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skonsultuj z nim może to. Bo faktycznie najgorsze co może być to męczyć się, a na koniec cc. Podobno to nie do końca chodzi o to ile ma się w biodrach tylko z boku mierzy się rozstaw kości. Koleżanka ma szerokie biodra, ale bokiem za wąska i miała cc. Ja mam 86cm w biodrach. A myślę, że gdyby nie astma rodziłabym naturalnie.
|
|
#1352 |
|
Wtajemniczenie
|
ja czekam na tż i się przejadę chyba na ip cały dzień to chyba za długo a do tego pobolewanie ostatnie miałam niecałą godzinę temu ale boje się ,że się w nocy nasili i wtedy to już chyba padnę z nerwów.
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pestycyda gratuluję wizyty!
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Ty najlepiej wiesz co robić, ja też bym pewnie pojechała. Powodzenia.
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się niepokoisz to pewnie że jedź.
|
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1358 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do porodu to chyba lepiej zrobić cc niż się męczyć tak jak mówisz a na końcu i tak stwierdzą że trzeba ciąć.. Cytat:
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli, jak swirujeszsz to ruszaj na IP dla świętego spokoju. Będzie dobrze
![]() Z tą szerokością bioder to teZ tak jak Morelle napisała nie chodzi o obwód w biodrach tylko o inne parametry. Położne mają takie coś do mierzenia miednicy nie pamiętam nazwy. Lekarz u którego byłam ma wieloletnie doświadczenie więc zaczynam się przyzwyczajać do myśli że może skończyć się CC. No ale nie pierwsza i nie ostatnia. A temat z gin prowadzącą na pewno poruszę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta też kupiłam IMG_1494266672.269885.jpgIMG_1494266684.197727.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do bioder, to dokładnie jest tak, ze można mieć szerokie, ale miednicę wąska i ja tak.niby mam ( opisujac wyraźniej... spojenie łonowe jest za blisko kręgosłupa i za mało miejsca by dziecko weszło całe w kanał, Tymon np. Się nie zmieścił, i zaparł sie głowa o.spojenie... i se bym mogla przeć i przeć... Cytat:
Ja.mam.codziennie.ich ok 10 wiec mnie martwia tylko regularne i mocne... bo skoro tak mam.to mam, inaczej bym musiała ciagle jeździć na IP. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-08 o 20:14 |
||
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1363 | |||||
|
Zakorzenienie
|
bo mam tą szkołę od połowy lutego i jeszcze 1-2 spotkania będą
![]() Cytat:
mi się podoba bardziej w te kwiatki ale jak Taedio powiedziała o śnieżynkach to teraz też widzę je jako zimowe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jedź i daj znać co i jak!
|
|||||
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Od dziś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1365 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tyle że w tym miesiącu kupiliśmy szafę i jedziemy w góry, więc dużo kasy pójdzie, leżaczek to chyba nie jest dobry pomysł w tym miesiącu Tylko ceny żal... Cytat:
Mierzył cię tym wielkim cyrklem specjalnym? Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1366 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
zakupię taką maść! tesciowa ma urodziny 19maja! prezent idelany!!
Cytat:
Cytat:
ja mialam w zeszlym roku taka sytuacje że mlodsza siostra znajomej wychodziła za mąż, czesto opowiadala o tym chlopaku, ale nigdy go nie widzialam. jak pojehalam do kosciola to okazalo sie że pan mlody to mlodszy brat innej znajomej Cytat:
![]() Cytat:
brawo za zakup kosza! a mlodsza spi w lozeczku caly czas? nie planujesz jeszcze przeprowadzki do duzego lozka? Cytat:
mialam wlasnie pisać że w lidlu są fajne posciele. Cytat:
najważniejsze to żyć w zgodzie ze sobą!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bylam dzis u pani od projektu łazienki... powiedzialam co poprawić i ze chce dzis zamowic plytki wiec niech układa je tak jak juz ostatecznie mialyby być połozone na żywo. robi, robi, pol godziny minelo a ona do mnie - ale te lustro nie moze miec 80 cm. pytam czemu? bo widzi pani jak mi program tu łapie wysokość do tych czerwonych punktow? bedzie lustro 74 albo 84cm... no nie wytrzymalam! powiedzialam jej żeby sobie wyłączyła funkcję przyciągania do siatki albo recznie wpisala wysokość... zrobila sie czerwona jak katalog z paradyża leżacy na biurku i nie odezwala sie slowem. to trafilam na projektantke... siedzialam tam 1,5 hzeby to skonczyla i polucztła mi te metry do zamowienia bo juz nie chcialam kolejny raz tam przychodzic!
|
|
|
#1367 |
|
Wtajemniczenie
|
AnnaPaula jeszcze a propos tego ochraniacza w mutsy to jeden chyba jest śpiworkiem ocieplanym, a drugi zwykłym ochraniaczem, nie?
Ja biorę ten tańszy, bo zależy mi tylko na ochronie od wiatru, deszczu i śniegu, nie od zimna. Włożę sobie pod niego kocyk cieńszy/grubszy w zależności od temperatury i będzie ok. Miałam taki ochraniacz w dotychczasowym wózku i jak zimą wkładałam pod niego kocyk, to się super sprawdzał. |
|
|
|
#1368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O matko, współczuje stresu. Siilmariien, powera wystarczyło mi do 17tej. Jak jutro bedzie to sie podzielę Ładnie wygladasz w tej sukience z Sisley, a brzuch w święta jeszcze miałaś maly.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Silimarillion, tak na oko. nic mi nie mierzył bo to chyba jednak za wcześnie.pala dla projektantki-.- żeby klient wiedział lepiej. Pfff
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeszłam dzisiaj przez staszica, radziwiłłowską i przez deptak i jak dochodziłam do przystanku na królewskiej, to ledwo powłóczyłam nogami, tempo żółwia, słabo mi było, no masakra jakaś! W poprzedniej ciąży tak się czułam w 9 miesiącu, brzuch też mam wrażenie że mam już taki, jak w 9 miesiącu wtedy... |
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
CHILLI pojechałaś? Czekamy na info co u Ciebie.
|
#1372 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna projektantka...
|
#1374 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi położna już dawno mierzyła rozstaw i mowila ze ok. Haha śmieszna ta projektantka. Bardzo kompetentna ![]() Te leżaczki tiny love cały czas są w dobrych cenach na Allegro |
||
|
|
|
#1375 | |||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Chyba podziękuje ![]() Cytat:
Z ta miednica to poczekaj na profesjonalny pomiar Cytat:
Cytat:
siła podświadomości ![]() Mi tez sie od razu skojarzyła z tapeta! jutro sprawdzę czy jeszcze jest! ![]() Cytat:
Najlepszy prezent! ![]() Haha chyba byłaby obraza do końca życia xd kusząca propozycja Co za "projektantka".... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
Cześć 😀 nie zabijcie mnie ale majówka tak mnie wciągnęła że znów zniknelam
![]() Melduję, że wyprawka dla córki już prawie gotowa! Muszę zamówić jeszcze aptekę i parę drobiazgów do pokoju dziewczynek i będzie komplet. Od razu mi lżej na duszy! Za to na duupie ciężej bo przytylam już 10 kg Ide poczytać co u Was
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie to samo chciałam napisać, że te leżaczki w takiej cenie widziałam juz wiele razy innie tylko na allegro, wiec to chyba nie jakaś super promocja.
Co do projektantki to faktycznie sie podpisała ![]() Chilli pewnie leży pod KTG trzymam kciuki ja mam codziennie ok 12-13 skurczy... takich, które zauważyłam i czułam jako mocne, jutro zadzwonię do mojego gina i zapytam czy coś z tym robić? Przed chwilą miałam mega, brzuch kwadratowy... az zdjęcie zrobiłam... i takie skurcze.w 32 tyg z Tymomem miały moc 90% wiec dziwne ze.moj gin to traktuje normalnie...no ale skoro tak, to ufam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli odezwij się jak wrócisz!
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Minini tylko jak będziesz prezent wręczała i życzenia składała to nie zapomnij dodać żeby grubo smarowała 🤣
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10 kg to nie tragedia, chyba norma nawet brawa za wyprawkę, ja już właśnie czekam paczkę z apteki i na ochraniacz i kilka pieluch i finito ![]() Czekam na jakieś promocje papierosów co by zakupić wiecej... dajcie cynk jak coś ![]() I właśnie zrobiłam nam śniadanie maz na 6:00 do pracy, a ja juz dla siebie robic nie będę musiała 1494274606422.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

jedź i daj znać co i jak!

Tylko ceny żal...
Mierzył cię tym wielkim cyrklem specjalnym?

która mi streści co się ciekawego działo?
jakies konkretne nowosci?