|
|
#3361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. III
Ola - ja ci polecam Ziaja Nuno
dla mnie jest genialny już na drugi dzień mi pryszcze znikają ![]() 60 kg.. oj chciałabym chciała.. te moje boczki wstretne to mnie dobijają anessia - a koleżanka okropna
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Domyślam, że dostane go w każdej drogerii? ![]() Chyba go przetestuję, nie kosztuje Bóg wie ile więc mogę wypróbowac .
|
|
#3363 |
|
BAN stały
|
HeHe. Taka ona już jest.Ale wole jak kolezanka jest szczera niz jakby kłamała xD
|
|
|
|
#3364 |
|
Wtajemniczenie
|
Anessia -wiem wiem
żartowałam ![]() No ja ziaje nuno kupiłam w zwykłym sklepie kosmetycznym mysle ze ja wszedzie dostaniesz. boska jest jak dla mnie
|
#3365 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze jej napisałam?
Jeszcze wczoraj smsowałyśmy i przyjaciółka mi wysyłała co ta dhfuhfdhf do niej pisała. i co myslisz,ze juz skonczylam? ze juz po sprawie? dlaczego nie odpisujesz? boisz sie konfrontacji?;/ powiem ci tak. nie nawidze cie za to wszystko co mi zrobilas, jestes tak falszywa,ze po prostu masakra. sprobuj mi tylko klaudyne namawiac przeciwko mnie w tej szkole to po prostu nie wiem. starce do ciebie minimalny szacunek. jestes dla mnie nikim. wiem... wszyscy cie uwielbiaja. wydajesz sie taka mila, super fajna, ale jak tylko cie blizej poznac to stajesz sie zupelnie inna osoba. nie sadzilam,ze w przeciagu kilku dni z przyjaciolki mozesz stac sie dla mnie... obca osoba. dlaczego tak strasznie klamiesz? dlaczego mi to robisz? dlaczego ja oklamujesz!!!! i dlaczego zwalasz cala wine na mnie? przyznaj sie, ze po rowno gadalysmy na nia! nie badz bez winy!!! wyszlo tylko na to,ze ja jestem zla, a ty zmieniasz sie pod moim wplywem, ze namawiam cie do robienia zlych rzeczy. do obgadywania. moze wydaje ci sie to teraz za***iscie smieszne, ale dla mnie to powazna sprawa i jesli umiesz zalatwiac sprawy i jestes taka super fajna to moze odpisz , a nie mnie unikaj! to sa ostatnie slowa, ktore do ciebie wypowiem. dopoki nie skonczymy tematu i nie wyjasnimy sobie wszystkiego. cial;] aha i zeby bylo jasne. mam nadzieje,ze wiesz,ze to rozmowa i nasza klotnia jest tylko miedzy nami 3, wiec jakbys byla laskawa to nie namawiaj dziewczyn przeciwko mnie, a jesli beda sie pytaly co sie stalo to ustalmy wersje ,ze "nie chcemy o tym rozmawiac " bez podawania powody
Edytowane przez Olga:P Czas edycji: 2008-04-26 o 14:16 Powód: dopsiek |
|
|
|
#3366 |
|
Rozeznanie
|
łał. to żeś jej napisała! aż mi tchu zabrakło
niech wie głupia, gdzie jej miejsce!
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze jej tak ;D
|
#3368 |
|
Wtajemniczenie
|
popieram te wyżej
![]() a to głupia du*pa z niej!
|
#3369 |
|
BAN stały
|
Dobra ja lecem do TŻcika
![]() Jak bnie zdąrze to czekam godzinke na nastepny autobus o.O |
|
|
|
#3370 |
|
BAN stały
|
jak tak czytam co jej napisałaś to tak jakbym o swojej jednej kolezance czytała xD
|
|
|
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja lece sprzątać
a potem na plotyy ![]() paaaa
|
#3372 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, że mnie dziewczyny popieracie, bo już myślałam, że troszkę za ostro
Nie wiem jak to teraz będzie wyglądało w szkole. Razem siedziałyśmy na lekcjach i chodziłyśmy w 3. Teraz współczuje Klaudynie, bo będzie musiała latać i rozdzwajać się między nas dwie Nigdy nie mogłam, bo mnie zakrzyczała to zrobiłam to przez esy i gg Ale nadal mi hfuhfshfd nie odpisuje;/
Edytowane przez Olga:P Czas edycji: 2008-04-26 o 14:58 Powód: dopisek |
|
|
|
#3373 |
|
Rozeznanie
|
pewnie sie boi ;P ale zobaczysz, teraz będzie już tylko lepiej ^^
|
#3374 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie się boje, że będzie gorzej, bo ona jest taka, że ją wszyscy lubią, jest z tych osób co sprawiają takie dobre wrażenie, a wszscy ją wprost kochają. Oczywiście ja wyjde na tą złą;P ale mi to wisi, bo zostały dwa miesiące i zrywam kontakt z najgorszym okresem w moim życiu- przerąbanym gimnazjum
|
#3375 |
|
Rozeznanie
|
wiem o czym mówisz - taka z pozoru Panna Idealna ;P ale właśnie, zostały dwa miesiące, a potem rozpoczniemy najpiękniejszy okres w życiu - liceum! ^^
nowi ludzie, nowa klasa, nowa szkoła - wszystko nowe i tysiące możliwości!
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#3377 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
)
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
|
#3379 | ||
|
Zadomowienie
|
PIJAKI JEDNE !! A MACIE !! ![]() Cytat:
tubka 25 ml i starcza na długo, ja ją mam chyba od wakacji ![]() Cytat:
bo tak to na razie do niczego nie prowadzi.. będziecie spokojnie patrzeć sobie w oczy i wreszcie Twoja przyjaciółka się przekona, kto tak kłamie
|
|
#3380 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z tym debilem? Już sie go pozbyłaś?![]() Wiem że nie chcecie słyszec o testach ale jeszcze tylko to powiem :Cytat:
Co do lania wody to zalezy co przez to rozumiec, bo rozprawka na tym polega. Sprawdza naszą mentalnośc i chodzi o to żeby wlasnie przedstawic swój punkt widzenie, wyrazic opinie itp. A jak ktos lał wode w sensie ze pisał nie na temat, cały czas powtarzal to samo no to został adekwatnie oceniony![]() Cytat:
Cytat:
To był mój pomysł, chyba tylko ja jestem takim debilem, ale najważniejsze ze działa xDCytat:
Jak jest takim prostakiem to nie masz czego załowacCytat:
![]() Cytat:
No ja z matematyki, ale dopiero w następnym tyg. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#3381 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ja cie.. yes wracaj jak możesz .. założ nowe konto..Cytat:
ja bede się od poniedziałku odchudzać bo cholernie przytyłam jakos starasznie mam ostatnio nie poskromiony apetyt .. chyba przez te głupie tabletki....ostatnio zakładając spodnie nie wiem jak ja to zrobiłam ale je rozerwałam po boku ![]() ![]() ![]() a tym czasem zajadam sobie pop corn.. ![]()
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie jak ja schudlam?
Najgorsze jest to ze TŻ powiedzial,że kjorzystniej wygladalam przed chorobą...Zdaje sobie sprawe... Booo zawsze lubialam moj tyleczek,naprawde taki wysportowany tak mozna nazwac jędrny ,a teraz?? zflaczał i prawie go nie ma!! ![]() Cycki zawsze mialam male;/ a teraz zmalaly... Tylko brzuch sioe fajny wydaje plaski... A nogi? 2 badyle... Sama sie sobie chudsza nie podobam... Ale co jak przez te leki NIC nie jadlam...moze np precelka na dzień itp... JA CHCE PRZYTYC
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#3383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak chcesz to Ci mogę oddać trochę mojego sadła ;P
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęlam wiecej jesc, częściej no i przedewszystkim zdrowiej I jeszcze jedno musisz "rozepchać" troche żołądek, bo teraz zapewne Ci sie skurczył, czyli jedz nawet jak czujesz że nie jesteś juz głodna, oczywiscie nie cały czas Początek najtrudniejszy, ale głowa do góry |
|
|
|
|
#3385 |
|
Wtajemniczenie
|
ee dziewczyny proszę o pomoc
![]() będę zdawać do szkoły muzycznej w maju i muszę zaśpiewać jakąś piosenkę. i tu pytanie JAKĄ?:p Macie jakieś propozycje;p? Najlepiej żeby była po polsku ) No i żeby nie była za trudna ( w stylu jakieś bardzo wysokie wstawki:P) Piszcie swoja listę piosenek :P
|
#3386 |
|
Rozeznanie
|
cieszę się, że pomogłam zobaczysz jak będzie fajnie ^^
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dodam jeszcze, że masz przecież NAS!
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czuje sie jak szczur,albo chlopiec z drewna taki pinokio Tylko chochro i taki duzy nos<lol2> Dramat... a dzis zjadlam 3 kawalki pizzy i tortille i RZYGAM!!!!!!! fuuu Dawaj ale sadla napewno nie masz
|
|
|
|
#3390 |
|
Rozeznanie
|
ja chętnie też Ci troche ciałka oddam
nawet więcej niż troche ;p
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

dla mnie jest genialny już na drugi dzień mi pryszcze znikają 
te moje boczki wstretne to mnie dobijają
-> wymarzona szkoła 

kurde tylko to jest na drugiej stronie -.- juz widze, o ktorej bd musiała wstawać, żeby na prom się nie spoźnic itp
Włosomaniaczka
) no i nieśmiałą, ale jakoś to bedzie