LIPCÓWKI część 5. - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-11, 00:54   #1771
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Morelle ta pierwsza wymiata i mysle ze ladnie ta falbanka zasloni to czego i tak nie bedziesz miec czyt.brzuszka😘 jestesmy po 3 odcinkach stranger things i jest spoko takze dzieki za polecenie dziewczyny.
Mala wpadaj na kawe !
W ogole po tym badaniu na ip wszystko mnie tam szczypie i piecze i jeszcze ta luteina dowcipna masakra smaruje sie zelem nawilzajacym z kwasem mlekowym i troche lagodzi jesten wsciekla tyle czasu spokoj i celibat zeby wszystko bylo dobrze a tu takie cos...tz tez sie mega wkurzyl jak mu powiedzialam ehhh

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 05:21   #1772
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Obie ładne ale jakoś ta pierwsza mi się z tobą skojarzyła

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

A dlaczego teraz pas poporodowy masz nosić?
Gin mówiła, że może na plecy pomoże.

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Morelle mi się ta druga kiecka podoba bardziej ale ja nie lubię falbanek.

Darietta, jeszcze trochę i odzyskasz kondycję

Chyba dziś padnę spać dla odmiany. Dobrej nocy ciężarówki

Ja już oczywiście wstałam. Nie mogę dłużej spać

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
eeee to pojadłaś na zajeciach
ja mam książke zawitkowskiego, pisalam kiedys o niej. przeczytalam 3/4 gdzies. ogolnie dla kogos zielonego super bo bardzo duzo przydatnych info. ja juz przy drugim dziecku i ciągle czytam o dzieciach to w sumie nie zaskoczyła mnie niczym nowym ta książka ale polecam bardzo. same konkrety, żadnego zbednego pisania o niczym
chociaz rozdział o psychologii taki średnio ciekawy.

Ty ludzi straszyć? w życiu nie uwierze! pewnie ze szpitala to w szpilkach wrócisz

czerwona super, chociaż ja bym w tej falbanie nie wyglądała dobrze.

w momentach kiedy jest obrocony główką w dół to kopie w żebra i wtedy bolą, ale moje dziecko zmienia pozycje 100 razy w ciągu dnia, wiec nie jest to jakieś uciążliwe jeszcze

mnie moze nie boli, ale brzuch uwiera, plecy męczą sie szybko, nogi mam słabe, orientacje i równowage zaburzoną, cala jestem nieporadna... takze tez mam dość juz... ale najgorszy - ostatni miesiąc - jeszcze przed nami! haha

moje ciasto z rabarbarem stygnie przygotowalam wszystko i okazalo sie że korki wybiło i musialam czekać z upieczeniem aż mąż wróci...
ale oczywiście przed snem jeszcze zjem kawałek

pytala ktoras z was o moj blender. to bosch mixo quatro 750W MSM7700. orzechy mieli, ziarna też, lodu nigdy nie kruszyłam ale mrożone owoce no. truskawki z jogurtem miksuje bez problemu
Myślałam o tym, ale zobaczę jak plecy

Ta 1 jest fuksjowa

Jak ciasto?

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Powodzenia z wszystkimi remontami!

Przepięknie wyglądasz Torebka super! No i bardzo praktyczny rozmiar przy dziecku Jestem nieźle zacofana bo pierwsze słyszę o tych torbach i nie zwróciłam na nie nigdy uwagi na mieście
Cudny kolor, taki letni i świeży

Też fajne

Prezentuje się kusząco

Nie wiem gdzie masz to +8, na pewno nigdzie poza brzuszkiem, wyglądasz super!

Wypasiony pokoik!

Malutki masz brzuszek, super figura!

Gratuluję usg! Też pięknie wyglądasz!

Gratuluję wizyty!

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Cudny pokoik księżniczki ❤ wprowadzam się do Ciebie

Ja mam neutralne kolory czyli bez, szarość i mięta. Białe meble

Echo serca dzisiaj miałam i z mała wszystko wporządku i mogę spać spokojnie

Zrobiłam nalot na Tesco i są przeceny ok 50% i kupiłam pełno rzeczy Załącznik 7060976Załącznik 7060981Załącznik 7060986Załącznik 7060991
Super wieści!
Gratuluję!

Ciuszki super! Mam słabość do Myszki Minnie!

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Morelle ta pierwsza wymiata i mysle ze ladnie ta falbanka zasloni to czego i tak nie bedziesz miec czyt.brzuszka😘 jestesmy po 3 odcinkach stranger things i jest spoko takze dzieki za polecenie dziewczyny.
Mala wpadaj na kawe !
W ogole po tym badaniu na ip wszystko mnie tam szczypie i piecze i jeszcze ta luteina dowcipna masakra smaruje sie zelem nawilzajacym z kwasem mlekowym i troche lagodzi jesten wsciekla tyle czasu spokoj i celibat zeby wszystko bylo dobrze a tu takie cos...tz tez sie mega wkurzyl jak mu powiedzialam ehhh

My też kochana celibat i to już dłuższy czas. Staram się o tym nie myśleć.

Miłego dnia laski!
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 05:31   #1773
taedio
MerDer 4ever

Morelle spoko, ja nie śpię od godziny. Stwierdziłam, że mam za jasno w sypialni i dlatego nie moge dalej zasnąć jak sie przebudze.

Poprostu napisze jak bede na kompie

Stary 2017-05-11, 05:47   #1774
morelle_
Zakorzenienie

Najgorsze jest leżenie i patrzenie w sufit :/
Stary 2017-05-11, 05:54   #1775
darietta
Zakorzenienie

Hejka wszystkim ja niestety też nie śpię. W ogóle dzisiejsza noc masakra bolał mnie brzuch i kręgosłup więc czuwałam czy coś się czasem nie rozkręca ale od pukać nie. Troszkę kłucia tam na dole czuje i prądy i zastanawiam się nad nospą ale nie chce brać tych leków tymbardziej że dziś wizytuje.

AnnaPaula87 super zakupy jak ja lubie wasze łowy oglądać.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 06:00   #1776
taedio
MerDer 4ever

My chyba musimy zmienić rolety w sypialni bo mamy ciemnofioletowe (pozostałość po teściach) i jak swieci słońce to czuje sie jak w burdelu bo dają taka poświatę

Stary 2017-05-11, 06:46   #1777
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość

W tempie ekspresowym dostałam bujak z tiny love. Nie byłabym sobą gdybym od razu nie złożyła Załącznik 7059966

Śliczny

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość

Ah no i chciałam się jeszcze pożalić że puchną mi palce u rąk, nie mogę zdjąć obrączki, która była na mnie za duża w marcu wspaniale.

Dzisiaj ja uaktualniam swój brzuchol i moje +8kg (29t5d u mnie)

Zgrabniutki
Pij wody więcej

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Chwalę się! Fotel przyszedł wczoraj wieczorem. Od dziś tu śpięZałącznik 7060191

Idę trochę popracować później Was ponadrabiam
Przebosko
Lubię taki kolor różu .

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość

Dziewczyny, co myślicie o praktyczności takiego fotelika z białym korpusem? Wizualnie mi się podoba, ale boję się, że przy użytkowaniu bardzo będzie widać zarysowania i czy nie lepiej kupić czarny korpus

Ja się białych kolorów nie boje. Mam 3/4 chaty białej
Zależy jak długo będziesz użytkować . Moj Misiek niecałe 5mcy jeździł w tym pierwszym foteliku. Musieliśmy kupić już dla większych dzieci bo z tamtego mu głowa wystawała.

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja nie kupowałam, ale przydatny zapewne Ja używam woreczków zwyklych i wynosze do.normalnego kosza. Twarda kupke dodatkowo wywalam do wc.

Ja tak samo
U mnie na pieluchach jest napisane żeby wyrzucać kupy do wc jeśli można żeby zadbać o środowisko tez.

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
W ciąży łatwiej o wypracowanie szpagatów itp., bo organizm wydziela relaksynę, która wpływa na elastyczność stawów, tkanek i tak dalej, właśnie po to, żeby łatwiej było urodzić
Fajnie wiedzieć
Ja jestem giętka ogólnie bo ćwiczyłam gimnastykę i zawsze byłam giętka. Może dlatego jeszcze dźwig mnie nie podnosi

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość

no to i ja uaktualniam, powoli ubieranie skarpetek to już nie taka komfortowa sprawa :P

Kruszynka

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Ja juz po usg. Wszystko ok. Dziecko względnie duże. Główka i brzuszek tydzień starsze. Noga odp wiekowi ciąży. Śmiała się, że nogę ma po mnie. Resztę po mężu.

1800g 33t. Na koniec ma być 3700g.

Masaż był ok. Ale pod koniec zrobiło mi się słabo. W głowie mi się kręciło i niedobrze mi było.

Niestety raczej już mnie to nie puści do porodu. Dziecko jest względnie duże. Brzuch mały i naciska.

Dow się, że mój kuzyn będzie miał dziecko. W listopadzie

Byłam w chince kupić sobie jakąś sukienkę do adidasów. Wyszłam z zupełnie inna.

U mnie 33 t. +7.5 kg.
Brawa za wizytę .
Myśle , ze nie nie będzie dziecko takie duże .

Cytat:
Poprostu -
masz śliczny i nie duży brzuszek

Morelle
Super ze po wizycie ok wymiary i waga małej zacne

Bylam.na tym KTG - oczywiście żadnego twardnienia nie.miałam, jakieś tam mini skurcze były na 25 % z dwa i tyle... no.ale lezalam z 15 min... a skurcze mam.co godzinę... :/ coś też ktg było wąskie, ale lekarz mówił, że może mały zasnął :/ ogolbie wszystko ok. Dziś ich mało, ale skoro mogę to wolałam sprawdzić i posłuchać mojego serduszka.

Dobrze ze pojechałaś

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Moja kolezanka ze studiów urodziła w poniedziałek synka.4200 i 57cm, naturalnie! Podobno dziwili się bardzo w szpitalu ze dała radę, bo jest bardzo drobna. Podziwiam ja. Mówi ze sam poród spoko, gorzej ze skurczami

Wow szacun 🏻

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Ciszę się, że po wizycie wszystko ok. Ja na kanapie za dużo leżeć właśnie nie mogę, muszę wstać i przejść się co jakiś czas, bo od leżakowania mi jeszcze gorzej. A jak byłam z Tż na warsztatach z bezpiecznego malucha to prowadzący zakładali facetom takie wielkie brzuchy na szelkach i oni dopiero wtedy zobaczyli jak to fajnie z takim obciążeniem się śmiga.

Mnie dziś zgaga chce wykończyć. Nawet po pomidorze mam ognisko w przełyku

Hahaha dobre
Ja nie mam opcji polecenia czy siedzenia ze wzgl na sikanie co chwilkę.
Jak się napije jeszcze wody z cytryna i imbirem to już w ogóle kaplica .

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Ciekawe zajęcia

U mnie w szpitalu potrzebujemy ubranka tylko na wyjście a jak ubrać na wyjście zdecyduję jak urodzę

My już w domu
Ogólnie warsztaty super zorganizowane, w fajnym hotelu w centrum Kato Był poczęstunek kawa/herbata/lemoniada/woda i jakieś rogaliki/ciastka/galaretki a po drugim wykładzie bułeczki (4 rodzaje) jakieś zawijasy z tortilli i takie roladki z kurczaka.
Wykłady jak dla mnie ciekawe Tzn no dużo rzeczy wiedziałam bo siedzę na tym wizazu dużo ale mój Tż np wsłuchany mega i zadawał dużo pytań
Pawła Zawitkowskiego to wgl mogłabym słuchać i słuchać dużo wiedzy i super ją przekazuje
Jedyny wykład, który mnie nie przekonał to o kąpieli bo tu było mega lokowanie produktu no ale zapamiętałam sobie sam rytuał snu a kosmetyków użyję innych po prostu Chociaż babeczka mówiła bardzo przekonująco o kosmetykach Johnsons

Zastanawiam się czy któraś z Was ma lub ma zamiar kupić książkę Pawła Zawitkowskiego?
Wiem, że ma filmiki na yt ale przy książce jest płyta dvd z 4 godzinnym filmem, to co jest na yt to minimum..

Ja oglądałam kilka jego filmików na yt i ogólnie to ja wierze w instynkt macierzyński. Jedyne co to nauczyłam się na jego filmiku prawidłowo przewijać dziecko żeby nie ciągnąć za nóżki do góry jak to robią w szpitalach

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Minini , Cashmere - tak dostaje za darmo laktator. Moje ubezp mi to pokrywa

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Morelle - super ta sukienka zakupiona. W USA byś mogła trampki założyć i nikt by nie zwrócił uwagi zbyt dużej
Kiedyś w zimę mróz jak cholera z -20 było śniegu po kolana . Poszłyśmy z kuzynka do kina i w kinie pani była ubrana w czerwona elegancka długa suknie oraz czarne szpilki z odkrytymi palcami. Wyszła z kina tylko w szalu. Taki miała kaprys. Zapamiętałam to bo to był film Hobbit . Także ten
Tutaj elegancka torebka i trampki to standard i sama tak chodzę. Każda laska tutaj musi mieć fajna jakaś markowa torebkę . Kiedyś stała w sklepie przede mną pani w dresiwie i miała torebkę Prada Lol .

A na wesele myśle , ze już schudniesz do swojej wagi. Druga sukienka mi się bardzo podoba mój styl sukienek .
Moja szwagierka, która tez jest taka szczupła a przytyła 12kg w 2tyg.po porodzie poszła na chrzciny znajomych w sukience sprzed ciąży . Trochę była opięta na niej , ale wyglądała fajnie.
Ja w 2tyg po wyglądałam dalej jak w ciąży
Po miesiącu prawie wyszłam na pierwszy spacer . Teraz się nie nastawiam na lepsze szybsze chudniecie .
U gina dziś było + 22kg także ten tego kto da więcej

A co do pasa po cc to jest on nawet wskazany żeby utrzymać flaki i mięśnie razem. Ja po cc dostałam pas w szpitalu i 2tyg w nim chodziłam i spałam nawet. Żałuje ze nie dłużej może by mnie rozszczep mięśni prostych brzucha ominą.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Emmos - tak bolą mi zebra i ciężko mi oddychać ale co mnie nie boli . Cały człowiek mnie boli

Tak Xzora bo koci grzbiet wlicza się w jogę

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Mała - mnie tez tak suszy . W nocy wypiłam wczoraj 1.5l wody
Tz mi powiedział ze to jest jakieś nienormalne żeby tyle pic, a mnie suszy jak po dobrej imprezie zakrapianej alko i fajkami . Masakra

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Baby- współczuje alergi
Miałam w 1 ciąży tez , ale mi lekarz dał leki na to dla ciężarnych bo ja nie mogłam oddychać aż i się dusiłam.

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 06:57   #1778
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
My chyba musimy zmienić rolety w sypialni bo mamy ciemnofioletowe (pozostałość po teściach) i jak swieci słońce to czuje sie jak w burdelu bo dają taka poświatę

Hehe niezle Ja nie mam nic na oknie w sypialni. Na szczęście jest w nogach łóżka

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

Samantha dzięki za wszystkie rady Chyba zainwestuje w ten pas. Jak on jest zapinany? Na rzep? Są jakieś rozmiary?
Stary 2017-05-11, 06:59   #1779
taedio
MerDer 4ever

Morelle u nas bez rolet sie nie obejdzie bo mogłabym sobie machać do sąsiada w okno :p mamy ciąg bloków w kształcie litery L akurat my jesteśmy w pierwszej klatce dłuższej "nogi"

Stary 2017-05-11, 07:10   #1780
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe niezle Ja nie mam nic na oknie w sypialni. Na szczęście jest w nogach łóżka

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

Samantha dzięki za wszystkie rady Chyba zainwestuje w ten pas. Jak on jest zapinany? Na rzep? Są jakieś rozmiary?
Pasy poporodowe są zapinane na haftki ale czy on nie bedzie cie za bardzo uciskał na brzuch bo one takie ściągająco wyszczuplające są i mają rozmiary.

Dla ciezarnych widziałam specjalne które mają podtrzymywać brzuch
Tutaj ten poporodowy

https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-popo...FYwdGAodKEkOvg

A tu dla ciężarnej

https://www.ortopedio.pl/tulow-plecy...FYwdGAodKEkOvg
Stary 2017-05-11, 07:28   #1781
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle u nas bez rolet sie nie obejdzie bo mogłabym sobie machać do sąsiada w okno :p mamy ciąg bloków w kształcie litery L akurat my jesteśmy w pierwszej klatce dłuższej "nogi"

A rozumiem ja mam dachowe okno i widzę niebo

Cytat:
Pasy poporodowe są zapinane na haftki ale czy on nie bedzie cie za bardzo uciskał na brzuch bo one takie ściągająco wyszczuplające są i mają rozmiary.

Dla ciezarnych widziałam specjalne które mają podtrzymywać brzuch
Tutaj ten poporodowy

https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-popo...FYwdGAodKEkOvg

A tu dla ciężarnej

https://www.ortopedio.pl/tulow-plecy...FYwdGAodKEkOvg
Ten po porodzie nie wygląda na wygodny. No i będzie widoczny pod ubraniem nie lubię jak mi coś uciska żebra. Mam wystające i dlatego nic odcietego pod biustem nie mogę nosić.

A ten dla ciężarnych rozmiar od M... śmiech na sali. Porażka.
Stary 2017-05-11, 07:34   #1782
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:

Haha to faktycznie lepiej zmienić te rolety. Moi rodzice kiedyś mieli bordo

Samantha to ładnie urosłaś ja mam +7 i kręgosłup mnie mocno boli już
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 07:37   #1783
darietta
Zakorzenienie

Cytat:

Ten po porodzie nie wygląda na wygodny. No i będzie widoczny pod ubraniem nie lubię jak mi coś uciska żebra. Mam wystające i dlatego nic odcietego pod biustem nie mogę nosić.

A ten dla ciężarnych rozmiar od M... śmiech na sali. Porażka.
Ja zamiesciłam przykładowe może inni producenci maja mniejsze albo najlepiej przejdz sie do sklepu ze sprzetem ortopedycznym i przymierzysz i dopasujesz do siebie. Nie wiem czy jakbys miala recepte na ten pas to nfz cos doplaca. Ja tak kupowałam orteze na rękę
Stary 2017-05-11, 07:40   #1784
AnnaPaula87
Zadomowienie

Artykuł odnośnie nas może ktoś poczytaIMG_1494481192.184296.jpgIMG_1494481203.748876.jpg
Stary 2017-05-11, 07:41   #1785
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamiesciłam przykładowe może inni producenci maja mniejsze albo najlepiej przejdz sie do sklepu ze sprzetem ortopedycznym i przymierzysz i dopasujesz do siebie. Nie wiem czy jakbys miala recepte na ten pas to nfz cos doplaca. Ja tak kupowałam orteze na rękę
Zobaczę po porodzie. Dzięki
Stary 2017-05-11, 07:55   #1786
taedio
MerDer 4ever

Cytat:

Fajnie tak chociaż i tak dałabym pewnie rolety zewnętrzne bo nie lubie jak jest za jasno albo w czasie deszczu tego dudnienia
Cytat:
Haha to faktycznie lepiej zmienić te rolety. Moi rodzice kiedyś mieli bordo

Samantha to ładnie urosłaś ja mam +7 i kręgosłup mnie mocno boli już

Haha nie wiem skąd oni biorę te kolory

Mam nastawione pranie, zmywarkę, jestem po śniadaniu i dopijam kakałko. Myśle co na obiad. I sie nudzę

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Anna ciekawe co z tym naparem z liści malin. Wszędzie gdzie czytałam polecali od 36 tyg gdzies a tam jest napisane, że można cała ciąże dzisiaj mam SR to zapytam co o tym sądzi położna.

Stary 2017-05-11, 07:57   #1787
Mała!
Zakorzenienie

AnnaPaula - świetne ciuszki sama bym się wybrała, ale za daleko mi...

Chilli
A moze zapytaj gina, czy nie możesz tej.luteiny na coś zamienic? Np na duphaston ?

Taedio
Koniecznie zmiencie te rolety, chociaż jeśli to sypialnia... to.może mieć to.konkretny cel

Morelle kiecki świetne
Ta fioletowa która u Chinki.
Kupilas świetna! Też kce taką!

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-05-11 o 09:08
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 08:02   #1788
taedio
MerDer 4ever

Mała Haha nie wiem co teściowie mieli na celu ale moje dziecie nie bedzie spało w burdelu od pierwszych dni życia

Stary 2017-05-11, 08:05   #1789
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie tak chociaż i tak dałabym pewnie rolety zewnętrzne bo nie lubie jak jest za jasno albo w czasie deszczu tego dudnienia

Mam nastawione pranie, zmywarkę, jestem po śniadaniu i dopijam kakałko. Myśle co na obiad. I sie nudzę

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Anna ciekawe co z tym naparem z liści malin. Wszędzie gdzie czytałam polecali od 36 tyg gdzies a tam jest napisane, że można cała ciąże dzisiaj mam SR to zapytam co o tym sądzi położna.

Ja też chciałam rolety tylko teraz z tym domem wyszło i narazie nie robię

Cytat:

Chilli
A moze zapytaj gina, czy nie możesz tej.luteiny na coś zamienic? Np na duphaston ?

Taedio
Koniecznie zmiencie te rolety, chociaż jeśli to sypialnia... to.może mieć to.konkretny cel

Morelle kiecki świetne
Ta dioketowa ktira u Chinki.

Noga puściła! Czuję krzyż ale to co innego! )) juz wstawiłam pranie
Stary 2017-05-11, 08:08   #1790
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:

A ja dalej w łóżku Ty to jesteś pracuś ja tez tak słyszałam ze to później można. Muszę jeszcze poczytać bo mama ma dużo malin

Cytat:

Chilli

Taedio

Morelle kiecki świetne
Ta dioketowa ktira u Chinki.

Ciuszki świetne a ceny jeszcze lepsze. Nie wiem czy tam widać rozmiary wzięłam do roku bo już troszkę ciuchów mam. Dziś zaczynam pranie

Dziewczyny która brała zestaw tiny love? Zadowolone jesteście z bujaczka i krzesełka? I innych rzeczy tez? warto brać 2 krzesełka?
Stary 2017-05-11, 08:11   #1791
taedio
MerDer 4ever

Cytat:

Rozumiem
A jak z tym domem? Orientowaliście się juz czy zmieści sie na działce?

Super tylko żebyś nie przedobrzyła

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
A ja dalej w łóżku Ty to jesteś pracuś ja tez tak słyszałam ze to później można. Muszę jeszcze poczytać bo mama ma dużo malin

Ciuszki świetne a ceny jeszcze lepsze. Nie wiem czy tam widać rozmiary wzięłam do roku bo już troszkę ciuchów mam. Dziś zaczynam pranie

Dziewczyny która brała zestaw tiny love? Zadowolone jesteście z bujaczka i krzesełka? I innych rzeczy tez? warto brać 2 krzesełka?

Ja tez zazwyczaj o tej godzinie w łożku ale juz miałam dość kręcenia sie i patrzenia w sufit :p
Zazdroszczę "prawdziwych" liści ja jak juz to bede musiała kupić w jakimś zielarskim.

Nie wiesz do kiedy ta promocja?

Stary 2017-05-11, 08:12   #1792
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam tylko bujaczek, ale jestem zadowolona

Cytat:
Rozumiem

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Ja tez zazwyczaj o tej godzinie w łożku ale juz miałam dość kręcenia sie i patrzenia w sufit :p
Zazdroszczę "prawdziwych" liści ja jak juz to bede musiała kupić w jakimś zielarskim.

Wysłaliśmy projekt i warunki zabudowy do projektanta. Czekamy

Postaram się wiesz jak jest; )
Stary 2017-05-11, 08:15   #1793
Samantha7
Zakorzenienie

Morelle - ja miałam na rzep zapinany . Nie był taki aż pod cycki tylko na sam brzuch . U mnie cięcie było nisko na Bożenie tak ze nie widać mojego cięcia nawet pod bikini zbytnio. I ten pas mi niejako na Bożenę zachodził do wysokości pępka. Mogłam sobie regulować czy chce mocniej czy słabiej się nim ścisnąć . Nie pamietam czy go było wydać pod ubraniem czy nie .
Mówiła mi wczoraj położna , ze są tez pasy elastyczne. Coś jak ala majtki wyszczuplające i ich kompletnie nie widać.
Musisz poszukać u siebie co macie w Pl

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 08:17   #1794
darietta
Zakorzenienie

Cytat:

Morelle nie szalej tak od razu.
Stary 2017-05-11, 08:21   #1795
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Morelle - ja miałam na rzep zapinany . Nie był taki aż pod cycki tylko na sam brzuch . U mnie cięcie było nisko na Bożenie tak ze nie widać mojego cięcia nawet pod bikini zbytnio. I ten pas mi niejako na Bożenę zachodził do wysokości pępka. Mogłam sobie regulować czy chce mocniej czy słabiej się nim ścisnąć . Nie pamietam czy go było wydać pod ubraniem czy nie .
Mówiła mi wczoraj położna , ze są tez pasy elastyczne. Coś jak ala majtki wyszczuplające i ich kompletnie nie widać.
Musisz poszukać u siebie co macie w Pl

Dzięki poszukam po, jak będę wiedzieć gdzie mam dokładnie bliznę itd

Cytat:
Morelle nie szalej tak od razu.
No już leże. Czekam na pranie
Stary 2017-05-11, 08:21   #1796
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Rozumiem

Sierpień kojarzę ale teraz już sama nie wiem
Stary 2017-05-11, 08:27   #1797
morelle_
Zakorzenienie

Zjadłam ostrego ogórka z chilli... to chyba nie był dobry pomysł bo fasolka szału dostała.
Stary 2017-05-11, 08:40   #1798
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Wysłaliśmy projekt i warunki zabudowy do projektanta. Czekamy

Postaram się wiesz jak jest; )

Daj znać co i jak
Wiem, wiem ale odpoczywaj
Cytat:
Sierpień kojarzę ale teraz już sama nie wiem
Spoczko może przejadę sie do teści niedługo

Cytat:
Zjadłam ostrego ogórka z chilli... to chyba nie był dobry pomysł bo fasolka szału dostała.

Może lubi ostre

Stary 2017-05-11, 08:45   #1799
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Echo serca dzisiaj miałam i z mała wszystko wporządku i mogę spać spokojnie

Zrobiłam nalot na Tesco i są przeceny ok 50% i kupiłam pełno rzeczy Załącznik 7060976Załącznik 7060981Załącznik 7060986Załącznik 7060991
Super, gratulacje!
Brawa za zakupy

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Współczuję, ale trafiłaś... Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej
Jak skończycie Stranger Things to koniecznie spróbujcie Fargo, zapomniałam napisać że twórcy filmu czyli bracia Coen są w serialu producentami wykonawczymi więc może też mieli na niego jakiś tam wpływ...
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 08:52   #1800
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Super, gratulacje!
Brawa za zakupy

Współczuję, ale trafiłaś... Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej
Jak skończycie Stranger Things to koniecznie spróbujcie Fargo, zapomniałam napisać że twórcy filmu czyli bracia Coen są w serialu producentami wykonawczymi więc może też mieli na niego jakiś tam wpływ...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości