|
|
#1951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Brawa za hemo 🏻Cytat:
![]() Cytat:
Brawa za wizytę 🏻Cytat:
Lez i odpoczywaj jeszcze się nalatasz Dobrze ze wszystko w miarę Ok ![]() 🏻Morelle - tak potwierdzam mówi po polsku tez Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
Xzora ładny ten fotelik
![]() Poprostu brawo za złożenie łóżeczka! |
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis przed wizytą pstryknęłam fotkę tyjemy. Pamietam jak przyjechałam do rodziców w tej tunice w 21 tygodniu i brzuszka jeszcze dobrze nie było widć. |
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora gratuluję zakupu! no właśnie zawsze można przeprać
![]() Darietta ![]() Bardzo ładna piłeczka! i kochana 21t kiedy to było
|
|
|
|
#1955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz odpoczywam od moich szponów i pewnie już długo ich nie będę miała. Normalnie mam takie naturalne paznokcie, a teraz mam łyse niemalże IMG_1494528923.876834.jpgCytat:
Jezu ja niecierpie buraków zbytnio. Jak byłam mała to mama mówiła, ze jadłam w koło buraki i "jybke wegozyka" A teraz nie przepadam za burakami. Jedyna opcja to jakiś smootie z burakami ![]() Gratki za złożenie łóżka 🏻 fotka fotka ![]() Cytat:
Bardzo ładny 🏻![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No gdzieś musi się ta dzidzia mieścić . Brzuszek już naprawdę fajny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdj łóżeczka zrobię w dzień, ale póki co tak pusto bo jeszcze nie dałam pościeli itd. no co Ty nie wygłupiaj się i nie przepraszaj
|
|
|
|
|
#1959 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brawa za łóżeczko! Dzielna mamuśka! Pokazuj nam tu je szybciutko!Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1960 |
|
Wtajemniczenie
|
Darietta ,Faith gratuluję wizyt i kluseczek hehe super ,że piszecie tc
![]() Darietta fajny brzucholek a na balkonie na jakimś leżaczku jak będzie ciepło nie możesz leżeć ? piękne te bujaczki,leżaczki i foteliki widzę ,że wyprawki ruszyły pełną parą ja już mam wszystko co niezbędne i walizka spakowana ,chętnie bym wózek już przywiozła od mamy ale poczekam chociaż do końca maja żeby nie gracić chaty wczoraj sąsiadka mi przyniosła wózek parasolkę w fajnym stanie baby plus na pewno się przyda ![]() obżarłam się jak knurek tym sushi i zgrzeszyłam surową rybą w kilku kawałkach ale wiem ,że w tej knajpie wszystko świeże zjadłam zupę w sumie to dwie na pół z bratową i chyba 16 kawałków sushi normalnie czułam się jak w niebie z wasabi też trochę poszalałam później poszłyśmy połazić po rynku słoneczko grzało trochę się rozruszałam ogólnie dzień zaliczam do bardzo udanych dawno takiego nie miałam tylko jutro deszcz we wro przepowiadają a ja kupiłam gazetki i chciałam się pogrzać u mamy w ogrodzie i grilla zrobić ehhh
|
#1961 |
|
MerDer 4ever
|
Poprostu mam nadzieje, że sytuacja z łóżeczkiem sie wyjaśni
Oby to nie była kamica Faith super, że wszystko dobrze i że Emilka dalej została Emilka Darietta dobrze, że szyjka trzyma jeszcze przenosisz Minini nie dość, że mój własny prywatny mąż architekt to jeszcze rodzona siostra i wujek męża U mnie szkoła rodzenia jest we wtorki i czwartki wczoraj byliśmy na tych warsztatach ze snu ![]() Poprostu czekamy na fotkę łóżeczka ![]() My dopiero wróciliśmy do domu bo po szkole rodzenia pojechaliśmy do wózkowego sklepu zobaczyć próbnik materiału bebetto a pózniej do galerii handlowej do Tesco zobaczyć co maja. W sumie nie opłacało sie jechac, mało rzeczy przecenionych a jak juz to duże rozmiary kupiłam jednego pajaca na 56 a i tak chciałam odłożyć bo kolejki straszne. Wróciłam i padłam na łóżko Aaaa na szkole rodzenia mieliśmy spotkanie z anestezjologiem z mojego szpitala, półtorej godziny z nami gadała generalnie baaaaaaardzo, baaardzo zachwalała ZZO Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1962 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was, choć łatwo nie było
Znalazłam się dzisiaj przypadkiem w tesco i nakupowałam Amelce to i owo Co prawda albo róż albo niebieski, no ale jakoś to przełknę ![]() Podzielam Waszą radość z dzisiejszego słoneczka, od razu lepiej się funkcjonuje Cytat:
Ja też nie Ale plany mam zacne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1963 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie sowa też rozwaliła
![]() cashmere też mam chustę z little frog jaki masz kolor? Samatha na jakich hybrydach pracujesz? ja noszę nieprzerwanie od kilku lat praktycznie ale chyba ściągnę teraz bo już mi sie nie chcę robić a w szpitalu i na początku połogu wolę chyba naturalne mieć nie wiem jak przywyknę hehe
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli zazdro sushi
|
|
|
|
#1965 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratki udanych wizyt! Też dziś miałam USG. Mała pozostaje małą, nie chciała pokazać buzi, za to cipkę chętnie 😁 lekarz dopatrzył się drobnej przerwy w przegrodzie serduszka powiedział że Pewnie się zrośnie a nawet jeśli nie to nie stanowi zagrożenia dla zdrowia i życia. Oby tak było!!!Arbuz? Jem po kilogramie dziennie. Uwielbiam!!!
|
|
#1966 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Ja nie lubie sushi
wgl nie lubie ryb ![]() Sweet Haha tez musi byc ciekawa poświata Gratki wizyty Często słyszę o małych "niedociągnięciach" w serduszkach u maluszków, po porodzie na pewno sie zrośnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Oby z serduszkiem, było dobrze, synek koleżanki miał i ładnie sie samo zrosło, co prawda ju po.porodzie, ale kłopotów nie mieli z tym.
i brawa za wizytę.A ja dziś ok... nawet kawy nie piłam za to teraz już ledwo utrzymuje powieki...Miałam dziś znów masę twardnień, jutro leżę! Tera, niedawno miam chyba najdłuższy skurcz jak do tej pory ok 1-2 minuty trzymał- SZOK ... lekko się zlękłam :/ dziewczyny, nie mogę przekonać męża do imienia Hugo macie jakieś sposoby , podpowiedzi... kurde, no uparty jak nie wiem, nie podoba mu się i nie czuje tego imienia... widzę, że ja o wiele bardziej czuję Kubę... ( ale chcę Hugo ) Jak.nie to zabawę z imieniem zaczynamy od początku... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1968 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będę znieczulenie brać przy SN. Nie wyobrażam sobie takiego klocka wypchnąć bez znieczulenia Cytat:
Na shellac pracuje . Wcześniej na gelish ale są wodniste i spływają i jakoś nie przepadam za nimi już więcej. Ja akurat mam w lodowce sushi , ale sie boje zjeść surowizne mimo wszystko żeby na koniec jakiegoś robala nie załapać bo tego mi by jeszcze brakowało . Chyba bym sepuku popełniła wtedy 🤦🏻☠♀️ Ja zaczynam rezygnować z chleba bo przy braniu żelaza to jest dramat potem w łazience . Mój tyłek wola o pomstę do nieba. Mam normalnie takie skurcze flaków jak bym rodziła ![]() Zjadłam na lunch jajecznicę z 4jaj ze szpinakiem i avocado. Muszę jesc więcej tłuszczów i fiber, a mniej węgli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
🏻 napewno będzie wszystko w porządku Cytat:
Uparciuch z Tz ![]() Mam nadzieje , ze znajdziecie kompromis w imieniu . Cieszę się, ze my już mamy to za sobą ufff bo tez było ciekawie jak sobie przypomnę , ze Tz chciał mi dziecko nazwać Stanley to leżę i kwicze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1969 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Mała musiałaś te zakupy targać?
mówimy Ci żebyś odpoczywała ![]() Oby na straszeniu sie skończyło Ja mojego nie mogłam przekonać do Klary (w razie córeczki) i wydaje mi sie, że bym go nie przekonała Samantha znieczulenie zewnatrzoponowe. Nie mam pojęcia czy to to samo co epidural. W każdym razie wkłucie w kręgosłup :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za małe serduszko, żeby się zrosło Cytat:
Może powtarzaj coraz częściej Hugo, aż sam uzna, że ładnie np. mów patrz co kupiłam dla Hugo, ale Hugo będzie w tym ładnie wyglądał. Wózek Hugo jest taki piękny, Tymon będziesz się bawił z Hugo? itd. może się uda haha
|
||
|
|
|
#1971 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kciuki za wyniki badań Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ohh muszę jutro na arbuza zapolować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Musze bo przeze mnie skrzywienia kręgosłupa dostaniecie
|
|
|
|
#1973 |
|
MerDer 4ever
|
Sowa jest na zdjęciu wątku
lepsze to niż maść na ból ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety wstawać mogę tylko do wc i delikatnie podnosić do jedzenia. Leżaczki są za niskie i miałabym problem z podniesieniem się z resztą nawet nie mamy nic na balkon. Te 5 tygodni mam nadzieje ze szybko zleci. Chociaz chwile zalamania też sie pojawią ale jakoś tak podniosło mnie to na duchu że już tuż tuż i wstane. Ale na początku z asekuracją bo nogi mam jak szczudła i ciagne za sobą.
|
|
|
|
#1975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hahaha dobry patent ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kusisz tym zzo ja w planie porodu zaznaczyłam że chcę ale czy bedzie specjalista do tego akurat na stanie to nie wiem podzwonie zapytać chyba po szpitalach. |
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Mam umówiona wizytę na usg na 22.05 . Już nie mogę się doczekać .
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1978 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Mamy spakowane 3 siatki butów!
Darietta ładnie rośniecie Cytat:
Jak lekarz uspokaja, to na pewno wszystko będzie dobrze z serduszkiem Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta, piękny brzydko
![]() Poprostu, sówka mnie rozbroiła. Precious, oby przegroda się źrósła i serduszko było zdrowe. Dziewczyny, odebraliśmy psa dopiero po 20. Wygląda jakby wpadł do rzeźni. Cały jest we krwi, leci mu z noska wszystko spływa. Wetka nawet myślała czy go na noc nie zostawić bo podobno miał aż kość zgniłą w dziąśle. W końcu nam go wydała bo i tak w nocy w lecznicy sam by został i jutro z rana jedziemy na kontrolę. Kicha, prycha i nie śpi. A my razem z nim... Dobrze że się wybudził w ogóle. Masakra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1980 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie że dostalas spacerowke, kolejna rzecz z głowy Cytat:
a to ty sie przestrzenią nie masz co martwić jak wokół sami architekci! niezle sie obstawiłaś ![]() Cytat:
ale kusicie tymi arbuzami!!! Cytat:
a te skurcze to ciężka sprawa u ciebie. ja mialam te dwa wtedy ale tez kazdy trwał minutę. od tamtej pory spokoj. kiedy masz wizyte? Cytat:
faktycznie Maks bardziej uniwersalne Cytat:
![]() upieklam dzis karkowke, 1,5 kg, w marynacie musztardowej. myslalam ze mąz bedzie mial tak na 3 dni do obiadu to mieso. dzis zjadł połowe! nie wiem gdzie to mieści??? wasi też tak mięsożerni?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

🏻

🏻

Pięknie walczycie, dzielne jesteście obydwie.

Pokazuj nam tu je szybciutko!
i wujek męża
kupiłam jednego pajaca na 56 a i tak chciałam odłożyć bo kolejki straszne. 

powiedział że Pewnie się zrośnie a nawet jeśli nie to nie stanowi zagrożenia dla zdrowia i życia. Oby tak było!!!

lekarz dopatrzył się drobnej przerwy w przegrodzie serduszka
🏻 napewno będzie wszystko w porządku